עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idanfreud,

אני לא יודע מה קרה אבל פתאום לאחר שהמחשב דולק כדקה הוא פתאום כבה ללא התראה מוקדמת. מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by kokimoki,

שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , המחשב נדלק מסך רגיל הכל טוב , מתחיל לסרוק את הזכרון .. המחשב נתקע ומראה כל מיני סימנים על המסך טישטושים , וכל מיני שטויות כאילו המסך רועד. וזהו לא עובר לשום מקום. ניסתי להחליף זיכרון .. הוא מתחיל לסרוק אותו ושוב נתקע , החלפתי כרטיס מסך גם לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? מה זה יכול להיות ? לוח אם ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by yosi_b23,

היי ניכנס לי וירוס לפני שבועיים ושניסיתי לפרמט דרך הדיסק של WINDOWS XP המחשב נכבה לגמרי בלי שום התראה זה קרה לי שלוש פעמים עד שהצלחתי לעבור את השלב של הפירמוט אחר כך שניכנסתי ל windows באמצע התקנת תוכנה הוא עשה לי RESAT ועכשיו הוא גם לא מצליח לעלות את ה WINDOWS. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. שלום רב, לאחרונה המחשב שלי התחיל להתחמם באופן דרסטי ומהר מהרגיל. בנוסף, לעיתים קרובות מאוד קורות לי בעיות משונות כמו: 1) בעת הפעלת משחק המחשב קורס והמסך מראה לי ערבוב של צבעים(תמונה בהמשך) 2) כשהווינדוס עולה ישר על ההתחלה הוא קופא(המחשב) ואי אפשר להזיז את העכבר. 3) בעת גלישה בדפדפן אינטרנט, בזמן הגלילה (עם העכבר) הכתב נמרח והמחשב קופא באותה דרך כמו בסעיף 2. 4)המעבד מתחמם מהר מהרגיל ויכול להיות שבגלל זה המחשב קופא (תמונה של הטמפ' בהמשך. עוד דבר, התקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך, עדכנתי BIOS ועוד. הכי חשוב, כאשר אני מפעיל את המחשב במצב בטוח (Windows XP SP2) הכל עובד כמו שצריך המחשב מהיר והכל אבל הוא לא מזהה דרייברים של כ.מסך וקול. הטמ' הממוצעת של המחשב היא 33-3…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by erezalon,

כבר כמה חודשיים שיש לי בעיות במחשב, ואני פשוט עצלן מידיי לסדר אותם... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס למשחק הוא עושה קצת ארטיפקטים ואז המחשב ניתקע (לפעמים הוא אפילו ניתקע ישר איך שאני נכנס) ואני חייב לעשות ריסטרט, ומרגע שזה קורה הבעיות לו מפסיקות לבוא, המחשב לא עולה (סתם ניתקע רנדמולית באיזה מסך בהעלאה) אז אני עושה ריסטרטים עד שהוא עולה (פעמיים שלוש). ולפעמים גם כשהוא עולה אז הוא איטי מהרגיל עם תקיעות קלות. עכשיו רוב הסיכויים שהבעיה היא בכרטיס מסך לא? אז יש לי כסף לאיזה 8800 חדש אלא אם תעזרו לי לסדר את הבעיה ואני יואהב אותכם כל החיים ואני ימשיך לחסוך לPS3 וישאר עם המחשב רק לדברים בסיסיים. באמת שנמאס לי מזה אני כבר כמה חודשיים עם הבעיה הזאת ולא היה לי ממש זמן לסדר אותה, א…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by ofeky1,

אני משחק ב CSS המיקרופון לא פועל לי חיברתי אותו נכון ללוח ושהוא שאל אותי מה חיברתי סימנתי את אפשרות "מיקרופון נכנס" ואני לא יודע כל מה לעשות מדוב בלוח של גיגבייט P35-DS3L אני לא יוד אם זה קשור אבל זה נראה לי קשור לבעיה: תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שלום לכולם, התקנתי היום את הדרייבר החדש של nVIDIA - 93.71 והוא הציג לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ותודה לכולם ..

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by ran_meir,

אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר, ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר. כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שם וכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשב או כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובן אחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד). אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגלל שהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשב אבל המחשב לא רוצה להזהות אותו. נ.ב זה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by wrecker,

חבר שלי יש זכרון 1GBX2 800MHZ , לוח אם של ג'יגבייט אני לא זוכר את הדגם אבל מהיקרים ולא הפשוטים SLI 16X שנקנה לפני שנה וחצי.. מעבד 5600 של AMD הוא קנה עוד זוג זכרונות של 2GB כל אחד גם 800MHZ אבל ברגע שהוא מחבר זה מזוהה כ 667 MHZ ולא כ 800MHZ כשהוא מחבר את ה2GBX2 זה מזהה 800MHZ .. רק שהוא מחבר את ה1X1 וה 2X2 זה פתאום 667MHZ.. הוא משתמש בווינדוס ויסטה 64 ככה שאין בעיה בזיהוי של 6GB.... מה יכולה להיות הבעיה? יש לו ספק חזק ואיכותי ככה שאין בעיה של חשמל, תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. המחשב של אחותי ישן מאוד (משנת 2000 ככה) הוא השיהירה תמחשב דלוק ובצהריים עכשיו שאני באתי להדליק אותו הוא לא יכל להדלק הוצתי תכבל של הספק מהחשמל וחיברתי הוא נידלק ומתכבה מתי שיש תתעינה של הXP (שיש תלוגו וזה טוען) אחרי שהוא ניכבה אי אפשר להדליק אותו חייב לנתק את הכבל של החמל ולחבר ואז זה עובד משהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לנקות אבק (כי היה הרבה) לא עזר

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by ophir555,

קניתי מחשב חדש והרכבתי לבד ( פעם שניה) לוח אם asus p5ld2 wd 250 sata 2 ספק enermax 485w בעל שני מאווררים מעבד אינטל 2.8 dual core בעל מאוורר נוסף משלו מארז בעל שלושה מאווררים כרטיס מסך 7600 gt זכרון 1 גיגה jail מערכת הפעלה xp pro מהמחשב הקודם שלי נתונים טמפרטורת המעבד בין 45 מעלות בסרק ל65 במאמץ טמפרטורת לוח האם 43 עד 45 טמפרטורת ההארד דיסק 56 מעלות טמפרטורת gpu (לא יודע מה זה) 55 מעלות טמפרטורת aux (לא יודע מה זה) 22 מעלות המאוררים של הספק בד"כ לא עובדים , לעיתים עובד מאוורר אחד. לעיתים שניהם ולפעמים אף לא אחד. גם אחרי שעות עבודה רבות. לספק יש וסת בין ידני לאוטומט בד"כ אין שום השפעה על מהירות סיבוב המאווררים. בנוסף בספר הספק כתוב כי המאווררים אמורים לעבוד כ 2 דקות אחרי …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by SharonSx,

אז ככה, אני מדליק את המחשב ואני מקבל תמונה כזאת: '>http://www.2send.us/"] אז עכשיו עברתי לכרטיס מסך שבלוח.. נראה לי שנדפק לי הכרטיס מסך כי כשעברתי למובנה הכל נראה טוב.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by nir.nir,

שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by Buffer,

אהלן, אני מקבל מסכים שחורים במשחקים ואחרי זה המחשב מבצע אתחול.. אני חושב שזה אולי בגלל בעיה בספק, יש דרך לבדוק את זה? המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. יש לי WIN XP P3 ו 2 HDD לחצתי על כיבוי בWIN והוא התחיל אבל אז שמעתי משהוא שלפי השמיעה שלי היה כיבוי של המנועים של הHDD אבל המערכת עדיין פעלה יש למישהוא מושג מה קרה לי כאן?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. Started by b-nary,

לפני חודש בערך קניתי את המחשב הזה: AMD Athlon 64 3000+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB Twinmos CAS2.5 Seagate NCQ 160GB SATA Gigabyte Radeon X800XL 256MB VIVO שאר החלקים לא חשובים. אחרי שבוע בערך, ההארד דיסק התחיל לעשות רעשים חזקים. לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי, והם החליפו לאחד חדש. עכשיו גם החדש עושה רעשים חזקים. מה לעשות? כי אם גם הישן וגם החדש עושים רעשים אז אני לא חושב שזה צירוף מקרים והחלפה של ההארד דיסק לא תעזור... כדאי אולי לקחת איזה WD 200GB SATA במקום? כי אמרו לי שה-NCQ לא כ"כ מורגש במחשבים פרטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by המפרט,

יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב/מאתחל אותו , המחשב נתקע לפני המסך כניסה של הXP, ואני צריך לעשות מס' פעמים ריסט עד שהוא עולה. המחשב שלי הוא P4 2000, לוח אם משולב, כרטיס מסך GF2 MX440 זכרון 256 MB למישהו יש כיוון מה זה יכול להיות? התקלה הזאת מאוד מציקה וכל הריסטים האלו לא בריאים למחשב.. בתודה מראש אריאל

19. Started by guter,

שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. Started by berner,

חבריה שלום אני פונה לפורום כי אנ י לא יודע איפה התקלה הסיפור מתחיל שלא היה ל יכולת גלישה בדפדפן חשבתי שזה ויירוס או בעיה אחרת טפלתי ולא עזר כלום לכן פניתי לספק האינטרנט והוא איבחן חסימה אצלו. לאחר טיפול התחלתי לגלוש ואז התברר שאני מאבד את הקשר וה IP שוב פניתי לשירות האינטרנט וטופל והתילתי לגלוש ואז התברר לי שאני גולש לסרטים עם עם קול אין קול בדקתי הכרטיס קול עי כניסה דרך HD אחר וWIN7 ואז הכל תקין אז איפה התקלה אשמח לקבל סיוע לשיבוש :s05: ??? בברכה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. אני משתמש ב FIREFOX וב IE אין את זה WTF???? רק בדף הבית זה קורה...

22. שלום חברים.קיבלתי מחשב חדש לאחרונה (למשחקים) והרצתי עליו כמה דמואים.כולם יוצאים אחרי 5 דקות או שלא עולים בכלל.הסבר: Prey יוצא אחרי 5 דקות ב''דוח שגיאות'' Guild Wars לא נכנס למשחק בכלל וכותב http://img244.imageshack.us/my.php?image=gwprobwp4.jpg מביא אותי לאתר הזה http://www.guildwars.com/support/en-hardwarefailure.php קאונטר סטרייק Source יוצא אחרי 5 דקות (קראש לדסקטופ) בדוח שגיאות או שבכלל לא עולה וכותב לי את זה http://img246.imageshack.us/my.php?image=cssprobaf6.jpg Glory of the Roman Empire יוצא אחרי 5 דקות בקראש אני צריך עזרה דחופה :-\ למה זה קורה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by g_s,

לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by or_si2,

מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz (Prescott) 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE אני פרסמתי הודעה כאן לפני למעלה מחצי שנה על בעיית זיכרון שהייתה לי.. המחשב שלי היה ועודנו קופא, ולפעמים היו בעיות צפצופים שהמחשב לא היה עובר פוסט...וגם לפעמים הוא לא היה מבצע פוסט בכלל הכל היה טוב במחשב עד ששדרגתי ל2GB זיכרון הכל כתוב כאן בהודעה הזו אז תקראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351796.0 ועכשיו, אחרי כמעט שנה קיבלתי שכל ואמרתי, אולי כדאי לבדוק מה אומר הצפצוף.. הבעיה היא שתוכנה אחת אומרת שיש לי ביוס של פוניקס והשניה רושמת אוורד-פוניקס אז לפי איזה ביוס ללכת? לפי המילון צפצופים זו לא בעיה בזיכרון ! זה או כרטיס מסך או שגיאה …

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by zorik2k,

חבר'ה בבקשה תעזרו לי קניתי מחשב חדש ללימודים.. ההרכבה הייתה עצמאית ככה שבדיקה "במעבדה" לא הייתה anyway המפרט הוא כזה amd 3200 64BIT לוח אם של gigabyte 512 K קינגסטון GF7700 estren digital 160GB sata 2 המארז הוא מאוור בצורה טובה.. אפשר לשים שם בקבוק בירה, המעבד עובד על 28 מעלות ויש 5 מאוררים דנדשים שמזימים אוויר החוצה ופנימה בידיוק כמו במאמר האחרון עכשיו הבעייה היא כזאת... יש לי 2 הראד דיסקים אחד 80 GB ישן של WESTREN שעובד על 27 מעלות והחדש 160GN של WESTREN עובד מגיעה ל 50 מעלות כבר אחריי 3 דקות של עבודה, חשוב לציין שהמיקום שלו מאוורר הלכתי לספק שלי.. סיפרתי לו על הבעייה ובלי לחשוב פעמיים הוא הביא לי הארד דיסק חדש מהקופסא.. חיברתי אותו ועדיין אחרי 2 דקות …

• 6 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.