עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OLS,

קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט בחתימה). הכל עבד פחות או יותר חלק, את Prey הרצתי על המקסימום בלי בעיות, אבל משום מה דווקא Half-Life 2, או יותר מדויק Counter-Strike: Source, לא פועל כמו שצריך. עם המאפיינים שבתמונה למטה אני מצליח לשחק על 40-80 FPS, שגם זה די מאכזב, אבל הבעיה האמיתית היא שאני לא יכול לשנות את הShadow detail & Water detail ל High. כשאני מחליף ושומר את ההגדרות המשחק פשוט מחזיר אותן בחזרה. שימו לב שב Hardware DirectX Level הוא כותב לי v0.0, כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס. הדרייברים של הכרטיס הם העדכניים ביותר מהאתר של ATi, הכל מוגדר על Application preferences. יש לציין שהמחשב מקורר טוב והספק עומד בדרישות. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by 69,

מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by BneXt,

לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס הקול שלו... יש תוכנה לדעת את זה ושכחתי איך קוראים לה אם מישו זוכר שיגיד לי

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by Hitchhiker,

היי, המחשב שלי מתנהג מוזר בזמן האחרון. לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה של ה-Windows. לפעמים הוא נתקע (העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב) באמצע עבודה שוטפת (נגיד, גלישה באינטרנט). לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הרשת ואז אי אפשר להתחבר לאינטרנט - ריסטרט פותר את הבעיה. לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הקול ואי אפשר לשמוע כלום - גם פה ריסטרט פותר את הבעיה. ולפעמים, עם קצת מזל, הוא עובד ללא שום תקלה. כיוון שמדובר בתקלות מכל מיני כיוונים, אני מנחש שמדובר בבעיה בלוח האם, אבל לפני שאני רץ למעבדה חשבתי להתייעץ איתכם. דעתכם? נ.ב.לוח האם שלי הוא Epox 8k9a2, ושאר המפרט: Athlon xp 2000+ 512 DDR pc 2700 R9800Pro

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by Gangster,

קניתי חלקים והרכבתי מחשב חדש ! יש לי בעיה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב המאוורים עובדים לשניה ואז כול המחשב נכבה צריך לנתק אותו מהחשמל 3 פעמים כדי שהוא ידלק אני לא יודע מה הבעיה !??!?!?!?! תודה לעזורים !

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Tzion,

קורה לי די הרבה שהאי סי קיו פתאום נסגר ומופיעות שתי הודעות שגיאה משהו עם הזכרון לא הבתי.. הנה ההודעות (אחרי עריכה שתראו את שניהם ביחד) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

7. לפני כשנה רכשתי מחשב חדש בדיוק על פי הנחיות אנשי צוות שלכם, לצורך עריכת וידיאו תוך שימוש בתכנת "אדיוס פרו - גירסה 7". אני משתמש בעבודה עם 2 מסכים (19 ו- 22 אינץ) ועוד מסך מוניטור על הקיר שמולי (מסך טלויזיה 32 אינץ). המחובר בכבל HDMI למחשב. לוח האם שבמחשב הוא תוצרת ASUS מדגם B85M-G בו שתי יציאות למסכים ועוד שקע HDMI אותו חיברתי למוניטור שעל הקיר. הצרה שכל נסיונותי לקבל עליו את תצוגת מסך העריכה לא הועילו. בעבר, במחשב הקודם איתו עבדתי בעריכה של "אדיוס פרו - גירסה 5", היה לי כרטיס מיוחד (של אותה החברה שבבעלותה תכנת העריכה "אדיוס פרו" והכרטיס נקרא HDSPARK (שם החברה הוא GRASS VALLEY). בעזרת הכרטיס, שבו יציאת HDMI, התחברתי למוניטור שעל הקיר והכל עבד נהדר. היום מציעים לי כרטיס ד…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. שלום, יש לי לוח אם של msi ms-6712 זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=362&MODEL=MS-6712 ... כפי שאתם רואים זה הגרסה הכי גרועה של הלוח, בגרסאות הבאות כבר פתרו את הבעיה שלי... הבעיה היא: אני רוצה להחליף מעבד ממעבד שעובד על 133 fsb למעבד שעובד על 166 fsb אבל יש לי זכרונות ddrבדים על מהירות של 266, וכפי שרואים באתר שהבאתי לפני (בטבלא הראשונה), זה לא מתאים למהירות של ה166, כבר שלחתי להם אימייל והם לא ענו ואין לי מושג מה לעשות (בביוס יש אפשרות להגיד ל sdram על איזה מהירות לעבוד אבל זה לא עזר)... אז מה אני יכול לעשות??? :-\

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by avivg,

שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

והוא לא מפסיק לחשוב הנורה האדומה כל הזמן דולקת מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  11. אומנם זו בעיה שכנראה פתרתי, אבל מעניין אותי אם מישהו נתקל בה. בעליית windows, בין אם ב- safe-mode או באופן רגיל, ואפילו בהפעלת התקנה מחודשת של windows (עם SP3 כאמור), מופיע מסך כחול בלי הרבה פרטים מזהים. אחרי הרבה משחקים (החלפת זכרונות, נסיונות repair) ניסיתי פשוט לבטל את בקר ה- RAID ה- On-board (הלוח הוא GA-8I955X Pro של Gigabyte), ופתאום הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by עינב,

תשמעו תשמעו .. בעיה נוספת אחרי ש WIN98 הותקן עכשיו הוא מסרב לעלות כי הוא לא מזהה את העכבר הוא כל פעם עושה לי ריסט .. מה יכולה להיות הבעיה .. עכשיו שתבינו החלפתי לוח אם שהוא P166 . ואת העכבר שמתי על COM2 עם הפס האדום לכיוון 1 . ולגבי הגדרות בביוס אני ממש חלש . מישהו יכול לעזור.. ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. קובץ ראשון מתאריך 12/1/07 BugCheck 1000007E, {c0000005, f3e9d01a, f64bcb70, f64bc86c} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!TdiSend+17 ) ------------------------------------------------------------------- קובץ שני מתאריך 9/1/07 BugCheck 1000007E, {c0000005, f3e475c8, f7a1fb4c, f7a1f848} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!TcpipBufferVirtualAddress+8 ) ------------------------------------------------------------------- קיצר צריך עזרה בזיהוי הבעיה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by motorola,

אוקי ככה.. טמפרטורות-זה לא! זכרון ראם=לא(הרצתי בדיקה עם memtest) מעבד=לא הוא לא קורס במצבי עומס או משהו דרייברים-לא-הורדתי דרייברים חדשים עם חתימת whql ועדיין יש בעיות. ובכל זאת אחרי ניתוח קבצי מינידאמפ הבעיה נובעת מהקבצים הבאים: ntoskernel.exe - בעקיפין מדרייבר. win32k.sys-ישירות מדרייבר. מה שעשיתי הוא פשוט אני מנסה נניח לבטל את הכ.קול ובודק אם המחשב קורס וכן הלאה לכ.קול .. חשוב לציין שכל ההתקנים הם מובנים על הלוח.. איזה עוד אפשרויות לקריסה יש? נ.ב פירמטתי את המחשב כמה פעמים מדיסקים שונים ולא הצליח.. אני מייואש ושלא תחשבו שאני לא מבין מהחיים שלי אני מבין אבל פשוט אני לא מוצא אפשרות מה אתם חושבים?

15. שלום, כשאני מריץ משחקים או משהו שדורש שימוש מסיבי (יחסית) מכרטיס המסך שלי (ישן אני יודע) GeForce 6600 המחשב שלי נתקע ולאחר מספר דקות עושה restart. אחרי שwindows עולה לאחר הrestart אני מקבל הודעה לגבי "חומרה חדשה" שהיא כאמור הכרטיס מסך שלי. windows מבקש להתקין את החומרה מחדש אבל ברגע שאני עושה restart (בעצמי הפעם) זה נעלם. המחשב לא מתחמם או משהו (מבדיקה של מגע במארז ולא עם תוכנה כלשהי) והCPU רחוק מ100% (בד"כ בסדר גודל של 30% בערך). חשוב לציין שבדברים שצורכים משאבים רבים יותר מהמעבד אבל פחות מהכרטיס הגראפי הכל עובד חלק. לדעתי הבעיה היא משהו עם הכרטיס הגראפי עצמו או אם ההגדרות שלו. הצעות לפתרון לבעיה יתקבלו בשמחה תודה מראש ויום נעים כפיר.

16. יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW. חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C . אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by BlueSpear,

שלום! לפני כמה ימים התחילו לי בעיות של ריסטרטים, אחרי בדיקה במעבדה של מי שרניתי את המחשב מהם הם גילו שהייתה אפשרות בביוס שאמרה למאוורר לנוח אם המעבד לא חם מידי, והסנסור שלו כנראה נדפר והוא לא ידע מתי להפעיל את עצמו, בקיצור החליפו לי מאוורר ושמו לי גם ספק כוח חדש אבל גם שמו לי סיסמא בביוס כדי שאני לא ישנה שום דבר...האם יש דרך למצוא את הסיסמא בלי להסיר אותה? או אולי להסיר אותה? אני מאוד רוצה להפעיל אפשרות אחת של צפצופים מזהירים בחום גבוה (ולעשות OC פיצפון). תודה לעוזרים! המפרט שלי בלינק שבצד.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  18. לא מזהה לוח אם של abit IL 9 PRO מחשב חדש עכשיו הקטע פתחתי את המחשב הלוח אכן של abit מה אתם אומרים??? עבדו עלי??? תודה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by d100,

לאחרונה, כמה מקשים במקלדת הפסיקו להגיב ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא עובדים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by omerbiran,

שלום, יש לי שאלה לגבי זיכרון וירטואלי: יש לי 3072MB RAM) 3GB RAM) אך יש לי כונן מפוצל שזה אומר כונן C וכונן D ובזיכרון הוירטאולי יש אפשרות לשים בשניהם זיכרון.. אז כמה לשים בכל אחד? כי אני יודע שצריך לשים כפול 1.5 ממה שיש אבל כשאני עושה את זה בשניהם כתוב שיש לי 5000 ומשהו " Currectly Allocated" אז כמה זיכרון וירטואלי לשים בכל כונן?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by idanfreud,

אני לא יודע מה קרה אבל פתאום לאחר שהמחשב דולק כדקה הוא פתאום כבה ללא התראה מוקדמת. מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום. אני ייפתח בהסבר: אני בן 18 אני בניתי כמה וכמה פעמים מחשבים (ישנים הרכבתי אותם פנטיום 3 וכאלה) והם עבדו טוב מאוד ועדיין עובדים אצל מי שהם...אך אני עומד בפני בעיה... אני מתעד לבנות לאבא שלי מחשב וזהו יהיה מחשב מסוג פנטיום D כלומר סוקט 775 ולצערי הרב לא יצא לי להיתעסק בדברים החדשים... השאלה שלי או יותר נכון אני זקוק שתתנו לי חיזוק אם מה שאני חושב ויודע הוא נכון.. -- בניתי את כול המחשב (למשל עוד לא התחלתי) הרכבתי הכול ספק כוח זיכרון כמובן הכול... 1) התקנת הווינדוס (XP) 2) התקנת אופיס 3) התקנת הדרייברים של הלוח אם זהו נכון? לפי הסדר הזה או בצורה אחרת.? תודה רבה מראש...אני פשוט רוצה ליהיות בטוח בעצמי.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by orlf,

יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by dm7,

[קניתי מחשב חדש ואני צריך להוריד ולהתקין דרייברים מעודכנים, האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים כדי להתקין את החדשים?. תודה מראש. נ.ב אני לא הכי מבין במחשבים ומבקש הסברים ככל שניתן.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים