תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם נחמד להיות פה שוב. יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט סטנדרט בצבע שחור אופטי אלחוטי. עכשיו העכבר לא מגיב לי למרות ששמתי בטריות חדשות,המקלדת עובדת וזה מה שמוזר פה.. מה זה לדעתכם ו מה הטלפון של מיקרוסופט אולי הם יוכלו לעזור לי ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ערב טוב... *טניה קחי נשימה ארוכה*. אני רותחת מזעם...! זה פשוט לא הוגן. אני והמזל החר* שלי :'( היום קיבלתי סוף סוף Black & White 2 בדואר... לפני חצי שעה התחלתי לשחק... ומהשניה שהתחלתי, המשחק פשוט מתפקד בצורה נוראית. יש כל מיני ריבועים מוזרים על המסך, התמונה לפעמים נתקעת, או מדלגת קצת, או ההפך, יש דיליי, ובקיצור, על הפנים. רק קצת רקע לפני שאני ממשיכה, קיבלתי מחשב חדש לפני שבועיים, שהמפרט שלו הותאם במיוחד למשחקים...[המפרט פה הותאם ביחד אתכם בפורום...]. הכרטיס הגרפי שלי הוא ATI RADEON X4870 512MB PCI-E VGA00001 שיחקתי עוד קצת ואמרתי לעצמי.." טוב זה בטח יסתדר עוד כמה דקות...". ורגע לפני שההסברים במשחק נגמרים, והמשחק עצמו מתחיל, התמונה פשוט קופאת... כל פעם, זה נתק…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס בזמן האחרון למסך כחול ורשום למטה את הקובץ NDIS.SYS וגם כמעט בכל המשחקים אחרי איזה 5 -10 דקות משחק מופיעים כל מיניי עיווטים בגראפיקה.. באגים,כל מיניי קווים שחורים ודברים כאלה..
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין XP על הארד דיסק,כרגיל. הבעיה היא שאחרי כל הקטע של המסך הכחול שמבקש ממני לבחור פירמוט מהיר או איטי ואז הוא מעתיק קבצים ועושה ריסטרט-הוא שוב מתחיל את ההתקנה מחדש. כאילו שעד עכשיו לא עשיתי כלום. איך זה ואיך פותרים את זה? זה משגע אותי.... *אני מנסה להתקין XP HOME EDITION
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חבר'ה בבקשה תעזרו לי קניתי מחשב חדש ללימודים.. ההרכבה הייתה עצמאית ככה שבדיקה "במעבדה" לא הייתה anyway המפרט הוא כזה amd 3200 64BIT לוח אם של gigabyte 512 K קינגסטון GF7700 estren digital 160GB sata 2 המארז הוא מאוור בצורה טובה.. אפשר לשים שם בקבוק בירה, המעבד עובד על 28 מעלות ויש 5 מאוררים דנדשים שמזימים אוויר החוצה ופנימה בידיוק כמו במאמר האחרון עכשיו הבעייה היא כזאת... יש לי 2 הראד דיסקים אחד 80 GB ישן של WESTREN שעובד על 27 מעלות והחדש 160GN של WESTREN עובד מגיעה ל 50 מעלות כבר אחריי 3 דקות של עבודה, חשוב לציין שהמיקום שלו מאוורר הלכתי לספק שלי.. סיפרתי לו על הבעייה ובלי לחשוב פעמיים הוא הביא לי הארד דיסק חדש מהקופסא.. חיברתי אותו ועדיין אחרי 2 דקות …
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-8SG667 SIS 648 קניתי זיכרון של סמסונג 512 400MH יש לי כבר 256 של סמסונג 400MH והוא מזהה אותו כרגע המחשב מזהה את ה512 כ256 וביחד עם הזכרון הישן שלי הוא מראה 512 במקום שיראה 768MH עם מישהוא יכול להגיד לי מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה,מחשב ישן : AXP 1700+ 256MB RAM GA-7VTXH mobo+ בעקרון אתמול קיבלתי את ה LG 4163B שלי ו מסך LG F700B אחרי שחיברתי את הצורב, והדלקתי את המחשב, לקח לו המון זמן לעלות ועוד לפני שווינדוז עלה, הייתה הודעה " Secondary master ATAPI incompatible" ו "secondary slave atapi incompatible" מייד חשבתי שזה הצורב, ניסיתי לנתק אותו, והדלקתי מחדש את המחשב,עדיין אותה בעיה. בדקתי, הכוננים מחוברים נכון(עד כמה שאני יודע) אבל בביוס הם לא מזוהים,וכנ"ל לגבי ווינדוז. עצות בבקשה,אני נואש.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה דחוףףף... הייתי באמצע משחק ואז הופיע לי מסך כחול אני צריך שתגידו לי איך מסדרים את זה....בבקשה הנה הלינק לתמונה : http://www.speedyshare.com/965250849.html אני יודע שזה לא הכי ברור...אבל תעזרו לי ... תודה !
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ועושה ריסט ככה כל הזמן מה יכולה להיות הביעה?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את התאריך במחשב כדי להאריך את זמן העבודה של דמו ל-30 יום. זה לא עבד! התוכנה הבינה שזמנה עבר. אם מישהו יודע איך התוכנה מקבלת את התאריך? למישהו יש רעיון איך לשנות אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקיי אז היו לי בעיות ריסטים במשך יותר מדי זמן (5 שנים) מאז שקיבלתי את המחשב...בהתחלה בגלל התחממות של הרכיבים...במשחקים...אחרי זה היו בעיות עם הספק...וכנראה הייתה בעיה שתמיד נשארה ולא נפתרה...את הלוח החלפתי פעמיים או שלוש לא זוכר...בסך הכל נראה לי את כל החלקים החליפו לי לפחות פעם אחת.. בכל מקרה ראיתי שהצעתם בFAQ לאפשר לראות מה המסך הכחול... קיבלתי שניים בחצי שעה ככה (שלשום) וראיתי גם באותו יום שהצעתם לבדוק עם התוכנה Memtest 86 את הזכרונות...יש לי שניים של 256MB 400 ב dual channel...בדקתי מצא יחסית מהר...10 errors...פחות מחצי שעה...אז הפסקתי את התוכנה...ואתמול עשיתי כמו שאמרתם בדקתי כל אחד מהם בנפרד...14 שעות עברו והתוכנה עדיין לא סיימה...אבל לא מצאה כלום...עשיתי גם לשני…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב לא שמעתי דבר מהכרטיס קול (כרטיס OB). היום החלטתי לבדוק את העניין וראיתי שכרטיס הקול לא מותקן. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה וכשאני מנסה להתקינם מופיעה ההודעה: Microsoft Bus Drvier should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver. מישהו יודע מה אפשר לעשות? דגם הלוח הוא Gigabyte 81945GZME-RH תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן אני עובד עם winxp עם sp2 מותקן. יש לי לוח של asus p5gdc - deluxe יש לו כרטיס קול מובנה AZALIA - AC97 שאותו ניתן להפעיל או לנטרל דרך ה BIOS... הבעיה היא שלא ניתן להתקין אותו - בכל התקנה אני מקבל ERROR... ניסתי גם דרייברים חדשים מאתר הבית של ASUS... עשיתי עדכון ל BIOS... ניסתי להתקין עם כל מני דרייברים של XP בדקתי בתמיכה וגם ב FAQ של אתר ASUS בדקתי בפורומים שום דבר לא עוזר - תנסה לברר שם עם המומחים - אם יש למישהו רעיון... השגיאה שאני מקבל היא זאת: DEVICE DOESN'T EXIST OR MAYBE REMOVED BY MANUALLY, PLEASE PLUG IN DEVICE OR REBOOT AND TRY INSTALL AGAIN ניסתי גם מה שמציעים פה: http://www.techsupportforum.com/archive/index.php/t-29054.html HELPPPPPPPPP
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הזכרון הקודם שהיה לי היה לא טוב ולכן החלפתי אותו אבל עדיין יש לי בעיה של מסך כחול צרפתי קובץ minidump מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש ופשוט אין קול.. כלומר אין דריברים או Audio devices.. מאיפה לקחת ומה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת HP... בעיה היא שמדי פעם העכבר פשוט נעלם! או לחלופין פשוט לא נמצא עד להשתוללות נמרצת של היד עם עכבר... מידי פעם הוא נעלם לקצוות וחוזר רק אחרי כמה זמן... בדקתי חיבורים... הכל נראה תקין החלפתי עכבר... [אותו דגם והכל מחבר]... קורה אבל פחות מה אפשר לעשות?! דרייברים?!?!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נפעל לכמה שניות ונכבה... הערכתי שהספק כוח אשם אז החלפתי אותו... ועדיין אותה בעיה עכשיו כאשר פתחתי את המחשב ואז הוצאתי את הגוף קירור של המעבד וראיתי אותו עם שכבה לבנה מוזרה כזו שמכסה את כולו .. זו יכולה להיות הבעיה ?? והאם צריך למרוח משחה טרמית או משהו כזה ? המחשב: P4 2.8 HT | ASUS P4P800SE תודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב טוב היום התחילה לי בעיה מוזרה אני מקבל מלאה מסכים כחולים קודם כל..אבל ברוך ה' לא קיבלתי היום כבר העליתי את הבעיה עם המסכים הכחולים והאמת היא שאני לא כל כך מתמצא במחשבים אז אם אפשר שמישהו יעזור לי אז תודה הבעיה שלי היא שאני מדליק את המחשב הוא ניהיה איטי כזה מהירות ההורדה של אינטרנט איטית כל המערכת פועלת לאט עשיתי שיחזור למערכת ואחרי כמה זמן המחשב חזר להיות איטי התקנתי אנטיוירוס בשם avira antivir סרקתי איתו בתקווה שאולי זה ימצא ווירוס שמזיק למערכת אך זה לא מצא כלום נגיד שאני נכנס לאתר youtube המהירות שזה עולה ממש לאט ויש לי אינטרנט 1.5 מגה התקשרתי לספקית אינטרנט אמרו לי הבעיה במחשב . ואין צורך שאני יתן מפרט של המחשב שלי כי לפני בחודש המחשב פעל מצויין …
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב קרתה תקלה. כבר ב- POST התצוגה שינתה את הצבעים לצבעים מוזרים ואז נתקעה. אם המחשב הצליח לעבור את ה- POST בשלום אז הוא שינה את הצבעים בחלון ה- login של ה- Windows לצבעים מוזרים ונתקע. הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך. חיברתי את המסך לכרטיס מסך on board וזה עובד לי עכשיו מצויין. הכרטיס מסך הבעייתי הוא NVIDIA GeForce FX5500. רציתי לשאול מספר שאלות: האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזאת? מה יכולה להיות הבעיה עם הכרטיס מסך? האם אפשר עדיין להציל אותו? מה החסרונות של הכרטיס מסך on board על פני כרטיס מסך AGP רגיל?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שאני שומע שירים במחשב בווינאמפ וכל איזה 15-20 שניות יש כאלה קפיצות (כמו שמנגנים דיסק שרוט) ואין לי כמעט כלום פתוח MSN,החלון הזה של האינטרנט תהכנה של העכבר,אוורסט והאינטי וירוס מישהו יכול להגיד לי איזה מסדרים את זה? בתודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן לכולם! מצטער מראש אם טעיתי, אבל לא ידעתי אם זה מתאים למציאת דרייברים בתוכנה או בעיית חומרה. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: הפעלתי את המחשב החדש שלי וראיתי שהמניאקים בחנות לא התקינו וינדוז אפילו ולא פירמטו את ההרדיסק ולא כלום. באתי להתקין, ונזכרתי ששמעתי בעבר על הבעיה שוינדוס XP לא מזהה לבד את החיבור החדש של S-ATA2. עכשיו, זכרתי פתרונות שונים ומשונים, שכללו לחיצת F6 בSETUP של XP והכנסת Floppy Disk עם הדרייברים המתאימים. היו 2 בעיות: 1. יש לי את הדרייברים רק בדיסק של הלוח אם, ואין לי כיצד להעביר אותם לFloppy Disk. 2. אין לי בכלל כונן Floppy במחשב החדש ??? ??? ??? בנואשות, ניסיתי להמשיך את ההתקנה של הוינדוס בכל זאת, בתקווה שיהיה בסדר. כפי שאתם רואים, אני כותב לכם עכשיו מ…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חדש וטוב קיבלתי תוצאה לא טובה נראה לי בבדיקה .. משו כמו 4198 ... מה הסיבה לכך ? המפרט :du core e6300 1 gb memory gigabyte 945 s-3 geforce 7800 gtx 256 יש לציין שהמשחקים הכי כבדים עובדים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות ? תודה מראשש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-