תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שהמחשב שלי חושב קצת יותר הרגיל (כשהוא מעלה משחק וכל מיני דברים כאלה אחרי כמה זמן הוא עושה ריסט...).. יש לי מעבד pentiumd 820 2.8 ghz זכרון ג'יגה 667 והחום מגיע ל39-41 מעלות של המעבד והלוח.. (יש לי 4 מאווררים..) מישהו יודע אולי למה זה קורה... אגב לא עשיתי oc
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום את הדרייבר החדש של nVIDIA - 93.71 והוא הציג לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ותודה לכולם ..
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב , ממש שהוא אמור להכנס אל שולחן העבודה מופיע לי מסך שחור. בשביל לצאת מהמסך השחור אני צריך להכנס למנהל משימות ולסגור את המשימה "explorer" ולהפעילה מחדש , כל זה כדי להכנס לשולחן עבודה. כיצד לפתור אותה? ויש לי עוד כמה בעיות , בקשר לתוכנות כמו ICQ ומסנג'ר... שאני נכנס לוחץ על האייקון של המסנג'ר , הוא עושה לי אירעה שגיאה (כמו אל תשלח) ונסגר. אותו דבר באיסיקיו , אני נכנס לאיסיקיו מנסה ללחוץ על מישהו לשלוח הודעה , והוא נותן לי את שגיאת ההודעה "אל תשלח". תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זאת הבעיה של חבר שלי: יש לו שני כוננים [לא כונן של ההארד דיסק אלא צורב וCD רגיל] שניהם נעלמו לו פתאום והוא לא רואה אותם, גם כאשר הוא מכניס דיסק אליהם לא קורה שום דבר. =] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=8085471 זהו תותאות של בדיקה של תוכנה 3DMARK מה אתה חושבים על זה זה תוצאות טובות? נ.ב אני לא חושב כי יש לי את המשחק call of duty 1 ועל רצולוציות גבהות הוא לא עובד חלק..
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo חדש. למחשב מחוברים 2 HD. 1 - Sata2 320GB שקניתי עם המחשב. 2 - 400GB Sata1 שכבר היה לי. העבודה מול ה - HD החדש ממש טובה, ואילו מול ה - HD הישן (400GB) ממש איטית עם המון תקיעות. ניסיתי להחליף HD אך הבעיה לא הסתדרה. האם ייתכן וזה קורה מכיוון שמחוברים למחשב HD משני דורות שונים? אם לא כיצד אוכל למצוא את שורש הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אנשים הרכבתי כרטיס מסך AGP8 על לוח אסוס שתומך ב- AGP 4 הכל נראה בסדר גמור מבחינת הגדרות כרטיס המסך, הרטיס מזהה AGP4 אבל אני נתקל בלא מעט קבצי וידאו שלא נפתחים. האם יש פתרון לבעיה? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנינו מחשב חדש, והתקנו בו את מערכת ההפעלה בעצמינו. חיברנו את הרמקולים (creative, שניים קטנים וסאבוופר), ובכל זאת לא שומעים. עלי להתקין התקן שמע או משהו? מה עלי לעשות? ??? תודה על הקריאה moshe
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פתאום היום שיחקתי בפיפא והמחשב עשה לי רסט באמצע המשחק, זה כבר קרה לי 3 פעמיים, זה לא כל הזמן מפעיל את המחשב מחדש, מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם הלוח הזה, ונראה לי שהלוח התקלקל. באמצע העבודה המחשב קפא והתמונה נשארה, לאחר ריסט, המחשב לא עלה יותר, כלומר אין צפצוף, ואין תמונה, יש חשמל והמאווררים עובדים.... האם מישהו נתקל בזה ויודע במה מדובר? איפה מתקנים כזה דבר בארץ?? אני לא רוצה לשדרג עדיין ומאד מעוניין להשאיר את המחשב הזה, עם הלוח הזה. האם מישהו פה מכיר מישהו שרוצה למכור כזה לוח?? פירסמתי מודעה גם בלוחות על זה. תודה רון
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פתאום צצה לי בעיה של ריסטים מוזרים שמגיעים משום מקום... אני עובד עם ויסטה ,הכל פועל מצוין בלי שום בעיות(משחקים אינטרנט הכל) ופתאום אני רואה האיסקיו והאינטרנט מתנתקים ובום ריסטרט.... זה קרה לי כבר 3 פעמים היום.. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה יכול לקרות בגלל קראק או אקטיבציה לא טובה של ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
כמעט אחרי כל פעולה שאני עושה מופיע לי ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחשב שלי בן 3 שנים. כבר 3 חודשים עושה אתחולים מחדש לאחר הופעת מסך כחול. הרצתי תוכנות לבדיקת זכרון, דיסק קשיח וכו'. זה לא נתן לי הרבה. האם מישהו מספיק בקיא לנתח לי את קובץ ה- MiniDump שצרפתי? תודה מראש. נ.ב-שיניתי את הסיומת ל- TXT מ- dmp [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד מאוד לאט ומראה גם על אחוזי CPU גבוהים! (התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש אך לא עזר במיוחד..) פרקתי את המארז ואני מגלה ששני הארדיסקים שלי חמים מאוד: א) ארדיסק אחד מסוג SATA של 120 GB (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) ב) ארדיסק שני חיבור IDE של 80 GB. רציתי לשים משחה טרמית בין צלעות הקירור למעבד וכשפרקתי את הצלעות הקירור (שעליו מחובר מאוורר) שמתי לב שהן חמות מאוד (יותר מהארדיסקים עצמם)!! בנוסף הייתה שם כמות יפה של משחה טרמית ששמתי לפני כמה חודשים. מה פשר החום הגדול של הרכיבים האלו? תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב עם לוח אם הנ"ל וכרטיס קול OB. הסאונד מחובר לרסיבר ב- SPDIF וחבילת הקודקים K-lite 3.6.2/ הבעיה היא שאם אני פותח יותר מתוכנה אחת שמשתמשת בכרטיס הקול, למשל שומע מוסיקה ב media player ופותח תוכנה המנגת סרט במקביל, כל הסאונד נעלם וחוזר רק אחרי שאני מכבה את שתי התוכנות וממתין מספר שניות. למישהו רעיון איפה הבעיה? בחומרה/תוכנה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב עבד עם סאנוד עד לרגע שפתאום הוא החליט שהוא לא מכיר את הדרייבר והראה את הכרטיס כחומרה חדשה...התקנתי את הכרטיס מחדש וב-Device Manager הראה שהכרטיס מותקן כהלכה. אבל בלוח הבקרה כשניכנסים לציור של הרמקול הוא לא מזהה את הדרייבר ואין צליל... ניסיתי למחוק את הכרטיס ולהתקין מחדש אבל לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?? *מערכת הפעלה XP SP3 והכרטיס אינו HD שזקוק ל-HOT FIX
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ובמקום שיש אפשרות לשנות את המתח מופיעים רק אפסים איפסתי את הביוס בCOMS והבעיה עדין ממשיכה עוד בעיה יש והיא שעשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המסך שלי לחיבור 15 פינים שיש לי על הלוח אם כאילו מבחוץ איפה שכל החיבורים אז המסך פשוט לא מציג לי כלום אבל כשאני מחבר את זה לג'יפורס 4 הוא מציג לי איך אני יכול להשתמש במחשב כשזה מחובר לכרטיס מסך של הלוח אם? תודה.....
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הנה תמונה של בעייה במנהל ההתקנים ורואים שיש התקן אחד עם סימן צהוב כמו כן ניסיתי לחפש לו עדכון מה עוד ניתן לעשות?? ניתן לראות גם בהמשך השאלה בעייה נוספת שיש לי תודה רן
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה המחשב שלי התחיל להתחמם באופן דרסטי ומהר מהרגיל. בנוסף, לעיתים קרובות מאוד קורות לי בעיות משונות כמו: 1) בעת הפעלת משחק המחשב קורס והמסך מראה לי ערבוב של צבעים(תמונה בהמשך) 2) כשהווינדוס עולה ישר על ההתחלה הוא קופא(המחשב) ואי אפשר להזיז את העכבר. 3) בעת גלישה בדפדפן אינטרנט, בזמן הגלילה (עם העכבר) הכתב נמרח והמחשב קופא באותה דרך כמו בסעיף 2. 4)המעבד מתחמם מהר מהרגיל ויכול להיות שבגלל זה המחשב קופא (תמונה של הטמפ' בהמשך. עוד דבר, התקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך, עדכנתי BIOS ועוד. הכי חשוב, כאשר אני מפעיל את המחשב במצב בטוח (Windows XP SP2) הכל עובד כמו שצריך המחשב מהיר והכל אבל הוא לא מזהה דרייברים של כ.מסך וקול. הטמ' הממוצעת של המחשב היא 33-3…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב עולה עד ווינדווס והכל עובד סבבה, אבל הקטע המעצב הוא שהבזמן העליה (כמה שניות אחרי שעושים בוט) המחשב מתחיל לעלות- זיכרון, כוננים ושנייה אחרי זה הוא נכנס לביוס.. ככה כל פעם!! וכל פעם צריך לעשות esc ולצאת מהביוס משהו מכיר את התופעה? איך אפשר להפטר ממנה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כול הזמן שאני מדליק סרטים ומעביר סרטים בו זמנית ורוצה לראות המחשב עושה ריסטארת וגם שאני גולש באינטרנט אחרה כמה זמן הוא עושה ראיסטארת מתחמם ועושה ראיסטרארת בה מה הבעיה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב המאורר לא עובד האור של העכבר לא דולק האור של המקלדת לא דולק והמסך לא מגיב זה מראה שהוא נדלק אבל לא רואים כלום מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-