עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם רכשתי עבור דודי מחשב מסוג SONY VAIO A190 מחשב רציני שאחת מהאפשרויות שלו זה קבלת וידאו או כבלים דרך כניסת ה-AV שלו. לאחר בירור מקיף בנושא מסתבר שלמחשבים של סוני המגיעים מארה"ב יש אך ורק מצב של NTSC בקבלת אות דיגיטלי, המשמעות של כך היא שלא ניתן לחבר למחשב הנ"ל כבלים, מצלמת וידאו או כל דבר אחר אשר הוא בפורמט של PAL. קראתי המון חומר בנושא להמון אנשים אשר רכשו את הדגמים של סוני VAIO יש את אותה הבעיה. ולכן... אני פונה עליכם המקצוענים שבחבורה, מה עושים ??? אני חייב לתת פתרון מכיוון שאחת הסיבות שהוא רצה את המחשבים של סוני היא בגלל אפשרות החיבור של הכבלים ומצלמת הוידאו שלו למחשב. חשבתי אולי על פתרון כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by didS,

תראו לפעמים כשאני מדליק תמחשב(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) הוא אומר לי שהוא לא מצא כונן a (לפני שהוא בככל מעלה את ווינדוס- קצת אחרי שהוא בודק שיש זכרון כ.מסך ...) חשבתי שהכונן נהרס אז החלפתי אותו אבל שוב זה קרה -(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) יכול להיות שיש לי בעיה בלוח אם??(יש לי אותו כבר כמה שניםם) או אולי בעיה בכבלל??

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by *ALON???,

יש לי בעיה במסך..כל כמה שניות המסך נכבה כזה לשנייה ונדלק...כמו התקעות כזו..לפעמים זה בתדירות גבוהה (כל שנייה או 2) לפעמים שאני פותחת חלון למשל נשאר חלק ממנו על המסך וכל שתי שניות אני צריכה לעשות "רענן" אמרו לי שזה יכול להיות הכרטיס מסך אבל אני לא יודעת.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... תודה !!!!

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by idoyi,

יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  5. ערכתי לאחרונה בתאריך 18.03.05 בשעה 16:11 בברכה, spliff יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך לפתור אותה.. כאשר אני משחק ב NFSU2 או BIA או NBA2005 פתאום בלי שום סיבה נתקע לי המשחק ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסט... והתקיעה מלווה בצליל מעצבן ברקע של טררררררררר אין לי מושג מה יכולה להיות הסיבה.. התקנתי מחדש את המשחקים, התקנתי מחדש ווינדוז, החלפתי הארד דיסק... ועדיין זה עושה לי את הבעיה.. יש לי פנטיום 4 1300MHZ כרטיס מסך Gforce 6600GT וזכרון פנימי 512RDRAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. יש לציין שלרוב זה נתקע בזמן שאני נמצא בתפריט כלשהו באחד המשחקים או בזמן סרטון שמוקרן במהלך המשחק... בזמן שאני משחק תאכלס.. זה לא קורה..

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. Started by Vladgi,

המפרט שלי הוא epox 8rda3+ axp 2600+ ati radeon 9800pro 256bit 1024 geil 2.5-3-3-6 בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב או מנסה לגשת לביוס יש לי עיוותים והיבהובים עקומים של המסך יענו כל התצוגה אם זה בפוסט של המחשב או בביוס מתעוות ומתחרבשת אי אפשר להבין מה מתרחש שם.זה לא הפרעות מגנטיות כי זה מסך lcd וזה גם מתרחש רק במסך post ובביוס,מה הבעיה יכלה להיות אני שובר את הראש כבר?????? בעיה נוספת שאני חושב שהיא קשורה לכל הענייין היא שבעת העלאת הווינדוס העכבר וכל מה שמתחבר ל-usb פתאום נעלם לי ולא עובד.ואחרי הפעלת המחשב כ-10 פעמים זה חוזר לפעול וגם לא תמיד עד שאני מפעיל את המחשב לאחר יום....אני חושב שהבעיות האלו קשורות איכשהו מכיוון והן מתרחשות בדיוק זה לאחר זה. מישהו יכל להאיר את עי…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by pixelsight,

חברה אני צריך עזרה מה אומר הלוג הזה ותגידו לי עם הקשיח שלי תקין הלוג מצורף בפורמט ZIP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש ברשותי כרטיס X800, של MSI. כשאני ניגש לאופציה הTV-OUT וצופה בסרט בטלוויזיה, מופיעים שני פסים, שיורדים על גבי המסך ושוב מתחילים מלמעלה לרדת, וחוזר חלילה. הטלוויזיה עצמה תקינה, בצפיה רגילה הכל תקין. חבר טען שאולי זה קשור לחשמל, בקיר, במחשב או בספק, או חיבור של ארקה או משהו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה? מה עושים לפתור אותה? המחשב חדש לחלוטין, ספק טוב ואיכותי, ואני משתגע מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nim901,

יש לי את הלוח is7-e ואני שומע הרבה יותר חלש לעומת הלוח הקודם שלי, זה בטח קשור לזה שיש לי פה 6 ערוצים, איך אפשר לסדר את זה? (להגביר את עוצמת הקול)

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by MW,

התקנתי עכשיו מחדש את הווינדוס מכיוון שרכשתי מערכת חדשה. עכשיו בהתקנה הוא כל הזמן עשה ריסט כשהוא בדק את הכונן הקשיח שלי של ה 40GB אז כדי לעקוף את זה עשיתי בביוס שהוא לא יזהה את הכונן (במקום AUTO DETECT כיוונתי ל NONE). ההתקנה עדיין בדקה אותו אבל מסתבר שזה פתר את הבעיה. עכשיו גם כשהווינדוס עולה אני חייב לכוון בביוס שהכונן לא יזוהה אחרת אני מקבל מסך כחול בהעלאה של הווינדוס שאומר שהייתה בעיה ב "MACHINE_STARTUP_EXCEPTION" או משהו כזה. ובמידה והכונן מכוון בביוס ל NONE הווינדוס עולה ללא בעיות וכן מזהה את ההארד דיסק וניתן לעבוד איתו. ולמרות שכיוונתי בביוס שהכונן לא יזוהה ווינדוס מזהה אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה? יש לציין שהכוננים הקשיחים הועברו מהמערכת הישנה שלי ועבדו בה ללא…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

נובע מההארד דיסק שלי(ה- 120) רעש מוזר בטון גבוה כזה, כמו טרקטור, רק גבוה מאוד. מה80GB שלי לא יוצא כזה רעש. יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by MasteRoi,

לא יודע למה המעבד כמעט תמיד סחוט... בפרפורמנס של הווינדוס רשום שה-Usage שלו נע בין 95-100 אחוז... והמחשב זז ל-א-ט!!! אל תשאלו אם יש לי איזה תוכנה רצה או משהו.. כי תמיד הוא ככה... גם כשפרימטתי אותו עדיין הוא היה נע בין 10-30 כלומר הוא לא רגוע.. בין ה-0 ל-5 ככה... המחשב הוא פנטיום 3 1000 מג"צ עם 256 מגה זיכרון פנימי. שני הארדיסקים של 40 ו 20... מערת הפעלה חלונות XP SP2 תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי מקס פיין והפעלתי את מוד המטריקס מכות (איך שלא קוראים לזה) ושאני משחק זה פתאום ניתקע לחצתי ALT+CTRL+DELETE ולא קורה כלום המסך פשוט קפא אולי צריך להתאים גירסאות ??? המקס פיין שיש לי הוא 1.0 V והמוד שהורדתי הוא 1.2 V אולי בגלל זה כל הבעיה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי צורב LITE-ON DVDRW SHOW-1633S, נקנה לפני חודש ימים בערך... הבעיה היא כזאת, כאשר הצורב טוען דיסק כלשהו, הוא חורק, רעש של חריקה חזק נשמע ממנו בעת טעינה וקריאה מהדיסק. הרעש הזה ממש מעצבן... וכשרואים סרט זה בכלל מעצבן... האם צורבי LITE ON רועשים באמת ? או שאולי יש בעיה בצורב ?! תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  16. אם אתם זוכרים לפני שבועיים בערך סיפרתי שכרטיס המסך שלי נשרף, ושאין לי מושג מה לעשות. היום בספונטיניות גמורה, חיברתי אותו סתם לנסות, ופתאום הוא עבד. מהר ניתקתי אותו, שמתי מחדש דבק תרמי, וחיברתי בחזרה את הקירור. השאלה איך לעזאזל שהכרטיס לא עבד קודם, לא אצלי, ולא אצל חבר שלי, אחרי שהוא שכב פה שבועיים פתאום התחיל לעבוד? שמישהו בבקשה יסביר לי, אני פשוט מבולבל.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני רוצה לפרק לגמרי את המחשב, לוח סידירומים הכל, אבל אחר כך אני ישכח מה לחבר למה. אני מחפש רשימה של לדוגמא מהספר גוח אז ה-20 פינים זה ללוח אם, וכאלה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. Started by vadikml,

לאחר כיממה שהמחשב פועל ברצף , אני מקבל מסך כחול מהיר מאוד שאני לא מצליח לקרוא מה כתוב בו , והמחשב מבצע ריסט לעצמו . האם זה בעיית חומרה/תוכנה ? והאם יש הצעות או פטרונות למצב ?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by udi,

שלום קניתי לוח חדש MSI "K8N Neo2 Platinum" יחד עם מעבד AMD 3200 כאשר אני עושה ריסט למחשב { דרך WIN או אפילו ידני } המחשב מסרב לעלות מחדש הביוס עצמו מסרב לרוץ { לא נשמע הרעש הביפ כאשר מעלים את המחשב בפעם הראשונה } המליצו לי לעשות עידכון ביוס ללוח - איכן אוכל להוריד את קובץ של הביוס ואיך מתקינים אתו ? } שאלתי מה יכולה להיות הבעיה חיבור לא נכון של הריסט ללוח ? בעיה בספק { למרות שהוא חדש מסוג ANTEC } תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. שלום, קודם כל מצטער אם זה לא הפורום המתאים. טוב בוא ניגש לבעיה =[ יש לי מדפסת HP Deskjet 3420 ולפני 10 דקות הדפסתי בה עבודה , עכשיו יש בעיה מסוימת במדפסת מאז שקיבלתי אותה היא "בולעת" דפים, כלומר לא ניתן לשים יותר מדף אחד, קיצר שמתי דף אחרי דף ובאחרון יצא עקום המדפסת נתקעה הוצאתי לאט לאט את הדף והכל נראה טוב ויפה אז אני מנסה להכניס דף אחר , לאחר שביטלתי את ההדפסה והוצאתי אחת חדשה ולמרבה הפלא המדפסת פשוט לא מגיבה , הכפתור הדלקה/כיבוי מהבהב מהר ואם אני לוחץ שוב אז הוא מהבהב לאט אני פותח את המדפסת , ואני רואה שהמחסניות דיו לא זזות (הרי שפותחים את המדפסת המחסניות "באות" לאמצע..) קיצר מחקתי תדרייברים התקנתי עשיתי ריסט התקנתי מחדש , עכשיו מסתבר שיש בעיות גם עם החיבור שאני מחבר א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by supermario,

במחשב הישן שלי יש 2 הרדיסקים באחד 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל עם 8 מגהבייט באפר עשיתי גיבוי לכל הקבצים והוצאתי את הכונן מהמחשב כדי להעביר למחשב החדש. לקחתי את הכונן, ונתתי אותו יחד עם המחשב החדש כדי שבמעבדה ירכיבו לי אותו. ואמרתי להם המון פעמים "לא למחוק משמה כלום!!!!!!!!!!!!!" באתי הביתה לקחתי את המחשב שמח וטוב לב, ולהפתעתי גיליתי, שכל הקבצים בהרדיסק הגיבוי נמחקו כמעט קיבלתי התקף לב, אוסף של טראנס במשך שנים ירד לטמיון. למזלי גיביתי את המוזיקה הקלאסית והסרטים וחלק מהתמונות גם על ההרדיסק האחר במחשב הישן וגם על דיסקים לקחתי את ההרדיסק לשחזור במעבדה ,הם שחזרו, אבל השחזור לא הצליח, וכל הקבצים שהם שחזרו היו פגומים :-( יש לציין שמהרגע שהוצאתי את ההרדיסק מהמחשב השני ועד שהבאתי אות…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. העבר שלי דולק גם כאשר אני מכבה את המחשב, לפי מה שאני יודע אם אני יודע נכון אפשר לשנות את זה דרך הביוס הלוח אם k8ns 939 האם זה באמת דרך הלוח ?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by tal_levi1000,

היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום!!! האם ניתן לחבר שני מחשבים ופשוט להעביר קבצים מאחד לשני ללא צורך פירוק ארד דיסק... החיבור אמור להיות רק על מנת לעביר קבצים ללא צורך בחיבור לאינטרנט או לרשת... (במחשב אחד יש XP PRO ובשני WIN98)... תודה!

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by DarkSight,

לידידה שלי יש artifacts ממש נוראיים ולאחר שניה המחשב נסגר אז חשבתי שהבעיה כמובן מצוייה בכרטיס המסך אבל שלחנו את הכרטיס לבדיקה והתברר כי הוא תקין ניסנו בנוסף לעלות את המחשב ללא הכרטיס ועדיין המחשב קרס ישר לאחר שהעלאנו אותו למישהו יש רעיון מהי הבעיה?? זה נשמע לי ממש מוזר שהמחשב מתחמם בכזו מהירות! אולי זה המעבד?? היא סיפרה לי שהמריחות האלה היו קורות לה בהתחלה בתדירות פחות גבוהה ופתאום עכשיו הם לתמיד!! יש לה פנטיום 4 3200 אם זה חשוב בבקשה תחשבו על משהו

• 3 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים