עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאני מדליק את המחשב לא עולה לי וינדוס 8

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by Wildatack,

חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by יייי,

כבר במשך שבוע אני מנסה לפתוח אימייל-אוטלוק, של מייקרוסופט,וכן סקייפ ואין שום אפשרות זה נצרך לי במידי! מישהו יודע על תקלה במייקרוספט? איך ניתן להגיע למענה אנושי או כל עזרה אחרת מאד אשמח לעזרה..תודה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  4. לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by davidsystem,

usb מאחורי המארז פיתום התחיולו לא לעבוד אני סם עכבר ולא נידלרק סמתי גם זיכרון usb גם לא עובד ומיקדימה של מערז עובד מה הבעיה יכול להיות שלוח אם נערס?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  6. כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by dj_poo,

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848p_neo-v זה הלוח 848p neo-v של MSI 478 עכשיו מהלוח יוצא לי power led 3 pinim hd led 2 pinim power sw 2 pini reset sw 2 pinim ואני לא יודע איך לחבר ללוח יש אפשרות למדריך אני הפכתי את הרשת לא מצאתי וזה לוח שהיה זרוק לי כאן כי שידרגתי לסוקט החדש ואני מביא את זה לחבר יש מצב לעזרה

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  8. עשיתי תיקון למערכת XP מאחר שהחליטה שאינה עולה, לאחר שסיימתי לשדרג הרגשתי העכבר המחובר ליציאת ה-USB נדלק בתחילת הדלקת המערכת ולאחר מכן נכבה. חיברתי את העכבר ליציאה הישנה - ועובד. רציתי להדפיס מסמך במדפסת שמחוברת ליציאה USB ולא מדפיס. הבדיקה האחרונה הכנסתי "דיסק און קיי" ל-USB ולא נפתח. יש לי 6 יציאות USB מה עושים? תדה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by zam,

היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by eranmor,

אני לא מצליח לסדר את שולחן העבודה שיהיה גם בטלוויזיה. כל פעם שאני מסמן V בEXTEND MY DESKTOP ONTO THIS MONITOR הV נעלם אחרי שאני מסמן APPLY. הכל עבד לי כמו שצריך עם הGF4 שלי... מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  11. אהלן, אחרי המון זמן, שלבסוף השגתי את המשחק האדיר Metal Gear Solid 2: Substance (שזאת מן גרסה מורחבת לגרסה הרגילה למי שלא מכיר) נתקלתי בבעיה מאוד ממרמרת! אני לא יכול ללחוץ על יותר מ2 מקשים, משמע המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. למשל אני לוחץ על כפתור אשר מציב אותי במצב גוף ראשון על מנת לכוון עם אקדח, ועל עוד כפתור אשר מציב אותי במצב ירי (כולם לחוצים ביחד באותו הזמן) כמובן אני רוצה גם להשתמש בכפתורי החיצים על מנת לכוון את היריה ולא לירות סתם אל האויר אלא לתוך ראש האויב! אך אבוי לי המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. הבעיה מתאפיינת במוזרות רבה עוד יותר כשאני יכול ללחוץ על למעלה אבל לא על למטה (בתור המקש השלישי) הבעיה הזאת מוכרת לי מהמחשבים הישנים שכאשר לחצת על כמה מקשים בבת אחת …

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה עם הסרטונים של האוניברסיטה הפתוחה - הסאונד לא עובד אבל הוידאו כן. הבעיה לא מתרחשת באתרים אחרים כמו יוטיוב וכד', והסאונד הכללי במחשב עובד מעולה. כשאני נכנס לבקרת הצלילים אני רואה שאכן יוצאים צלילים מהדפדפן אבל לא שומעים כלום. התקנתי JAVA ופלאש מחדש. אשמח לקבל עצות! תודה רבה. ***תוקן!*** שיחקתי עם הגדרות הסאונד של המחשב ושיניתי אופציה של "תבנית צליל מרחבי" מאפשרות של "לא פעיל" לאפשרות של "Windows SONIC FOR HEADPHONES". תודה!

13. Started by pixilated,

מוצג לי את זה במחשב השני שלי בבית, מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Gal_452,

דיי קשה לי לתאר אתה הבעיה ... בזמן שאני גולש חסרים לי מלא פריטים שאמורים להופיע אני לא יודע אם לקרוא לזה אייקונים או משו בסגנון שמתי פה שתיי תמונות להמחשה אני מקווה שתצילחו לזהות ולעזור לי... בכל מקרה נראה לי שזה אכישהו קשור לפלאש אבל אני ממש לא יודע אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר , http://img242.imagevenue.com/img.php?image=59081_70612065_1_122_168lo.JPG http://img125.imagevenue.com/img.php?image=59590_7416_2_122_1188lo.JPG אם מישו לא מוצא הבדל אז תעשו השוואה בין עמוד של "וואלה " צלכם ובין מה שמופיע בתמונה השנייה שלי... תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by VolTAge,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב פירמוט אחד רגיל והתקנתי Winme שוב... ופתאום כל הבעיות התחילו לי מאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ישר ה Ram usage יורד לי ל77% כשמה שמופעל לי ב System tray זה האיסיקיו ואם אני בכלל מפעיל מוזיקה ומירק אז זה יורד לי מתחת לחמישים אני לא יכול לשמוע שיר נורמלי... יש לי 128 ראם ומקודם זה לא קרה לי (אבל בכל זאת אני קונה עוד) אבל עדיין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה תודה - זאת לא בעיה פרטית שלי, אלא של חבר שלי, אני כותב את זה בשמו.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by fas,

משהו מאוד מוזר קרה לי במחשב - ניסיתי לפתוח קובץ מסוים עם מציג התמונות של ווינדוס ומאז כל קובץ במחשב כמעט נפתח עם מציג התמונות, ועכשיו שום דבר במחשב לא עובד. בבקשה, אם מישהו יכול לעזור לי כמה שיותר מהר

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by BandiT,

עשיתי RESTART ומאז זה מה שהופיע.. יש לי הארד דיסק שמחובר באמצעות SATA יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? http://www.zahi-il.net/up/files/jmxymztkczdontzm5qnz.jpg

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  18. Started by kobi3290,

שלום, אני צריך עזרה .. יש לי תקלה במחשב .. משהו מוזר .. התקנתי על המחשב windows 7 64bit .. הכל טוב ויפה אבל המקלדת גם USB , גם PS2 מגיבים רק בביוס ובעלית המחשב , שהווינדוס עולה לא מגיבה [ניסיתי 5 מקלדות]. כנ"ל לגבי צורב DVD שמחובר ב SATA עובד שניה בעליה – ובווינדוס לא קורא שום דיסק ונתקע. מחקתי , התקנתי ,עשיתי שינויים בביוס , מדריכים ברג'יסטרי.. שום דבר לא עזר.. אמרו לי שכנראה שאני צריך להתקין דרייברים ללוח אם שיתמכו ב 64 ביט [ככה ה SATA יעבוד וגם הדרייבר של המקלדת] שאני מוריד דרייברים ל64 ביט מהאתר הרשמי של ג'יגהבייט עדיין לא עוזר =/ לוח אם: gigabyte p35-ds4 שהוא חדש ואמור לתמוך בהכל! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש. הגעתי למסקנה ש-Gigabyte GTX760 זה הכרטיס שלי. בפרטים שלו פה: http://ksp.co.il/?uin=20015 כתוב שיש לו ממשק PCI-E 3.0 ובפרטים של הלוח אם שלי GA-Z68X-UD3P-B3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3850#sp כתוב: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. 3 x PCI Express x1 slots (All PCI Express…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. שלום לכולם, ניסיתי למצוא לכך תשובה דרך "גוגל" וחיפוש פה אך לצערי לא הצלחתי. יש לי במחשב הנייד שני חיבורים כאלה ועוד חיבור USB אחד. בחיבור ה- USB אני משתמש באופן קבוע לעכבר (לא אוהב עכבר אלחוטי) ואני צריך עוד חיבור בשביל האייפון (כמודם, גם פה - לא אוהב את הנקודת גישה האלחוטית). מצאתי כבל של APPLE מצד אחד "Lightning" לאייפון ומצד שני חיבור USB C. האם אוכל לחבר אותו לחיבור ה - Thunderbolt במקום? תודה למשיבים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 1337Din,

הלך לי ההארד דיסק..בנתיים לקחתי את של אחי כדי לחבר,הכול טוב ויפה,הווינדוס עולה כמו שצריך אבל כשהמסך נכנס לשולחן עבודה אז העכבר נכבה. אין לי בעיה בחיבורים מכיוון שגם בזמן טעינת הווינדוס והעלת המחשב היה בו אור ורק כשהשולחן עבודה עלה אז הוא נכבה פתאום. יש סיכוי שאני אצטרך להוריד דרייברים ללוח אם לפני שאני מחבר אותו אצלי ואז הוא יעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by SP,

פתאום המאוור התחיל לעשות רעש חזק מאוד ! שמסתכלים על המאוורר רואים הכל תקין והוא לא נוגע בכלום אך כל כמה דקות הוא עושה רש אחר.., ורואים שהמהירות משתנה אני חושב שהוא טס או להפך ??? קרה למישהו ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by Tal14,

יש לי מסך Colortac, הוא לא מוכר בעלייה של המחשב(במסך השחור,לא בבחירת משתמשים) הוא מהבהב וגם במשחק קאונטר סטריק מה אפשר לעשות ? מהבהב הכוונה הבהובים שחורים כאלה שרואים חצי מסך לשנייה ואז לא רואים ואז שוב רואים לשנייה ואי אפשר לעשות כלום מה עושים ? תודה מראש *נ.ב בדקתי במסך אחר והכל עובד כראוי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by oh,

שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

25. שלום, יש לי מחשב נייד של acer כבר למעלה מ3 שנים. לאחרונה הוא מראה סימני גסיסה מוזרים: הדלקתי את המחשב כרגיל, נפתח מסך הפתיחה של acer (ממש בהתחלה שעוד יש אפשרות להיכנס לבוט וכו') הוא עשה צפצוף, עבר למסך שחור ונתן לי לחכות עשרים דקות עד שנדלק. גיליתי שבנוסף לבעיה הזאת בכל פעם שאני לוחץ על caps lock אני לא יכול להשתמש יותר במקלדת עד שאני כביכול מסיר את ההתקנה של המקלדת ממנהל ההתקנים ואז הכל תקין שוב. הצלחתי לסדר את שתי הבעיות בפירמוט אך לאחר זמן מה הבעיה חזרה ולא הצלחתי לטפל בה באותה שיטה. אשמח לעזרה! תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים