עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.) כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32) כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר ) לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים (הבנתם את הרעיון ) מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  2. שלום! לפני פחות משלושה חודשים קניתי מחשב חדש מרשת KSP הנה המפרט שלו Amd 64bit 3000+ s-939 a-data 2*256 abit av8 excelstor 80 gb sata 7200 rpm xfx 6600 gt זהו נראה לי זה מה שהיה במחשב אני חושב עכשיו בערך שבועיים שלוש אחרי שקניתי תמחשב התקנתי משחקים ובכל פעם שהיתי עושה אלט טאב (אם זה היו משחקים כבדים יחסית כמו NFSU2 prince of persia החדש וכו'...) המחשב היה עושה מסך כחול ומיד ריסט אחרי זה פשוט הפסקתי לעשות ALT+TAB. היום אתמול ולשום תואם לא הדלקתי שום מחשק כלום רק גלשתי באינרטנט ודיברתי במסנג'ר ופתאום המחשב עשה מסך כחול אותו מסך רק שהפעם בלי הריסט מה זה אומר? הוא אומר לי לעושת בדיוקת חומרה או משהו כזה האם ללכת ביום ראשון למעבדה? אני פשוט מפחד שיפרמטו לי שם ב…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by IDAN AMRAM,

הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by warsfear,

Hello all. I have quite a new computer which I bought a copule o weeks ago. I used Sisoftware's Sandra to benchmark different things and check them. Everything is pretty good I believe, except the memory. The cache and memory benchmark I get, is WAY WAY below what I should have. I have GeiL 512x2 2.5-2-2-5. 1. What is memory cache? 2. Suggestions? 3. thanks

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  5. Started by djavitan,

שלום יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם ברגע שאני מתקין אותו הוא רושם לי בעיה אחרי הריסטרט של ההתקנה הנה התמונה http://www.xcite.ws/a.bmp תודה למי שיעזור..

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. אני מעוניין להתמחות בנושא החומרה כתוצאה מכך אני קורא הרבה ועכשיו אני מעוניין לראות יותר איך הכל נראה בצורה ויזואלית כך שאם יש לכם מידע על אתרים שמספקים סרטונים כאלה אשמח מאוד לשמוע ולקבל קישורים. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי בעיה עם המקלדת שלי, שהופיעה לפני כמה ימים משום מקום. תוך שאני מקליד פתאום אין תגובה למקשים (כלומר אף מקש לא משפיע ולא עובד, אך המחשב לא תקוע או משהו - השאר עובד רגיל). כאילו המקלדת פשוט נתקעת. בהתחלה עשיתי ריסט למחשב, וזה פתר, אולם הבעיה הופיעה שוב לאחר כמה דקות. אחרי שהתייאשתי מלעשות ריסטים כל כמה דקות, וראיתי שאין בעיה בחיבורים למחשב, ניסיתי להשתמש במקלדת הוירטואלית של הווינדוס ולראות אם דרכה אני אוכל להקליד. כשלחצי בה על מקשים גיליתי דבר מאוד מוזר - הקלדת תו באמצעותה "משחררת" את המקלדת האמיתית שלי. כלומר כל פעם שהמקלדת נתקעת אני פותח את המקלדת הוירטואלית, מקליד תו והיא משתחררת. הבעיה שזה כבר מציק לי כמה ימים, וקורה לי כל הזמן שבזמן הקלדת נתקעת המקלדת, וא…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by AleXtazi_054,

שלום חבר'ה קניתי סטיק אחד של זיכרון, עכשיו אני לא יכול להרכיב אותו, אני דוחף אותו אבל לא מצליח להכניס אותו עד הסוף ולא יכול לסגור את הסוגרים שבצדדים אני מחפד לשבור אותו! כבר שברתי כמעט את כל האצבעות... מישהו יכול בבקשה להסביר איך בדיוק מרכיבים אותו ?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by pavlo,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by gagig,

היי,לאחרונה הדאיגו אותי אנשים שהמחשב שלהם קרס,בגלל שאין מספיק קירור,עכשיו,רציתי לדעת,הטמפרטורות האלה בסדר ? Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 40 °C (113 °F) PWM 33 °C (91 °F) WDC WD800JB-00JJA0 26 °C (79 °F) נבדקו בזמן משחק! על ידי אוורסט

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by lioron7,

שלום קניתי מחשב חדש ובמפרט שלי הזמנתי זכרונות a-data 512 mb ddr 3200 ושמתי לב שרשום על הזכרונות v-data בנוסף ראיתי ש המעלות של הcpu בeverest כל הזמן על ה70 מעלות ושיש רק מאורר 1 (של הספק) האם זה נורמלי תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by miki891,

שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. יש לי אותו כבר חצי שנה וכמה חודשים... לא נגעתי בו הרבה מאוד זמן!!! ניסיתי להדליק אותו והוא לא עבד על הבטריה אז חיברתי אותו ישירות לחשמל שיעבוד ישירות דרך החשמל. אז עבדתי איתו דרך החשמל והוא תוך כדי עבודה אמור להטעין לי אותו. כיביתי אותו ונתתי לו להטעין אותו כמה שעות. טוב כעבור שעתיים אני בא להדליק אותו בלי שהוא מחובר לחשמל והוא לא נידלק!!! אני לא מבין למה הוצאתי את הבטריה והכל מצויין החזרתי אותה ניכנס לצריכת חשמל ורשום לי שם שהוא בטעינה ועל הבטריה יש קו אדום שכזה. אין לי מושג מה זה. מה לעשות בן אדם רוצה לקנות אותו אני לא יודע מה להגיד לו... :s05: ??? :s05:

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by lioron7,

שלום קניתי מחשב חדש ובביוס רשום שהחום של המעבד הוא 38 ובתוכנות האחרות רשום קבוע 70 איך ניתו לראות בתוכנות את החום האמיתי של המעבד תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. הכונן פלופי שלי לא עבק אז לקחתי אחד ישן מחבר, לאחר החיבור כשאני לוחץ על פאוור המחשב נדלק לשניה ונכבה (הלדים מהבהבים). האם יכול להיות שהכונן קיצר את הספק? ניסיתי לנתק את הפלופי ולהפעיל אבל זה לא עבד. הספק הוא ספק ג'נרי ואני עומד לכנות ספק נורמלי השאלה היא אם הפלופי יכול לשרוף גם אותו או שזה סתם צירוף מקרים.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  17. היי, אני מחפש דרייברים למצלמה דיגיטלית ג'נרית (אלה שבאות עם התוכנה smartcam) לצערי לא מצאתי אותם ברשת, מישהו אולי יכול להעלות לי אותם לאינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. סידרתי שבוע שעבר לאחים הקטנים מחשב P2 ישן כדי שלא יתעסקו יותר במחשב שלי. בקיצור אתמול החלפתי כאבל של הדיסק הקשיח באחד אחר (זה שהיה היה איכותי ולקחתי אותו לעצמי) ושמתי אחד מהמחשב שלי (שידוע לי שהוא בסדר). בקיצור המחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  19. מישהו יודע מה קורה פה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  20. שלום! יש לי הארד דיסק Maxtor 541DX 2B020H1 20.4 GB עכשיו הוא עבד לי מצויין עד לפני שבוע ....הוא פשוט לא עלה וגם הווסטרן דיגידל 80 גיגה שלי שניהם פשוט לא עבדו יענו בכלל או שעשו רעשים עכשיו אני חושד שהבעיה היא בכבל של הארד דחסק עצמו כי אני בטעות קרעתי את הגיד האמצעי שלו :( אז את הגיד ליפפתי עם איזיליובנד ולפעמים הוא עולה הארד דיסק ולפעמים לא עכשיו הספק הכי גדול שלי היה שאחרי שעשיתי לשניהם איחוי דיסק לא היה לי איתו בכלל בעיות אבל זה חוזר לעיתים יותר רחוקות אבל זה קורה.......המליצו לי להוריד ACTIVE SMAR ואכן התוכנה רושמת לי שיש שגיאה במאקסטור והוא מראה לי מין חץ אדום כזה עם השם של הבעיה הבאה: ULTRA ATA CRC ERRORS ובסימנייה סטטוס יש לי מן חץ אדום עם המספר 3.....מי שיכול ל…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by A.j.23,

יש לי מצלמת אינטרנט GPT I-CAM 140 ואיבדתי את הדרייבירים. חיפשתי בכל העולם, גם באתרים שנתתם..... פשוט אין בשום מקום אולי יש איזה תוכנה או משהו... הצילו!!! :s05: זאת המצלמה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=I-CAM-140&affiliate=zap תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי מחשב P3 שאחרי כמה דקות עבודה נתקע. תמיד. לא משנה איזה מערכת הפעלה (יש לי גם לינוקס עליו) החלפתי את כל החומרה, חוץ מהלוח אם והמעבד, והתקלה חוזרת על עצמה. עכשיו לשאלה, האם הלוח אם פגום ? האם הבעיה במעבד ? יש דרך לבדוק איפה התקלה ? אני רוצה להחליף רק את החלק הדפוק, ולא בא לי לקנות לוח אם משומש רק כדי לגלות שהתקלה במעבד. תודה.

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  24. אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by shlomik101,

שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים