עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by klayman,

יש לי ספק של SWEEX 400W עכשיו מה שמחובר אליו כעת זה : לוח אם ג'יגה בייט בלי מאווררים, מעבד פרסקוט הישנים 2.8, מאורר TT על המעבד, כרטיס מסך 5950GT עם מאורר גדול, מאורר 120MM מאחורה של המחשב ועוד שניים 80 MM מקדימה, שני HD, כונן DVDRW וכונן 1.44. כרגע הכל עובד סבבה ואין בעיות, כעת אני מעוניין לרכוש HD נוסף, אז האם כדאי לרכוש פנימי , והאם הספק יעמוד בעומס של עוד HD ( אם מישהו יודע את ההספק של HD אני אשמח).

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by amircx,

היי יש לי כרטיס קול AUDIOGY SE (עלה איזה 250 שח ) ורסיבר של ימהה. הבעיה היא שהעוצמה קצת חלשה ואני מרגיש שכאילו הסאונד קצת חלש ולא מאוזן, זה כרטיס שכתוב עליו 24BIT ... ויש לו מאחורה 4 יציאות בערך האם אני צריך כרטיס קול יותר טוב מזה ? (פעם היה לי את אותה הבעיה והיא נפתרה בזמנו שקניתי כרטיס קול LIVE )

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם הקול במחשב שרק לפני כמה חודשים שמתי לב אליה. אני רגיל לצפות בסרטים דרך אוזניות שחיברתי בעבר לרמקולים פשוטים שהיו לי ועכשיו אני מחבר אותם ישירות לכרטיס הקול OB בלוח 8rda3+ שלי. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות של צפייה בסרט כלשהו, כל סרט, עוצמת הקול יורדת באופן פתאומי לפחות פי 2. זה קרה גם כשחיברתי את האוזניות לרמקולים וזה קורה גם עכשיו ואך ורק בסרטים. בקבצי RAM הבעיה לא קיימת משום מה ואותו דבר בקבצי סאונד למיניהם. במה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  4. הכל על המקסימום, 100% ניסיתי הכל, עידכנתי דרייברים, ביטלתי אפקטי שמע וכו' עדיין לא מבין מה הבעייה פה, זה לא היה ככה לפני. לוח אם: GIGABYTE Z390 GAMING X מערכת הפעלה Windows 10 עדכנית דרייברים כאמור עדכניים יש למישהו ניסיון עם זה? אולי יש אפשרות אולי לעלות מעל 100% כמו שיש בנגני מדיה (VLC למשל)?

5. הולך להיות באירוע 80 מחשבים + 80 מסכים + 2-4 מזגנים שיפעלו במקום עצמו יש 13 שקעים , זה הולך ככה: 1- חיבור של 3 שקעים על קיר 2- חיבור של 3 שקעים על קיר 3- חיבור של 3 שקעים על קיר 4- חיבור של 2 שקעים על קיר 5- חיבור של 2 שקעים על קיר עכשיו אני לא יודע אם תלת פאזי יספיק לכל ה-160 חיבורים של המחשבים והמסכים + המזגנים , לא רוצה שיהיה עומס וחס וחלילה יקרה משהו למחשבים. כי בתכנון זה להביא 16 מפצלים של 10 שקעים + מאריכים , אני לא יודע אם לחבר מפצל על מפצל יהיה רעיון חכם, כי כל ה-160 חיבורים הולכים להיות בו זמנית מהבוקר עד הערב , אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. אני עושה בדיקות מאמץ ב OCCT ומקבל שגיאות ואין לי שום אוברקלוק. למה זה קורא? יש לי מעבד Q9450 וזה כל הזמן כותב לי בעיה ב CORE אחר פעם ב 1 פעם ב 3

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. AMD athlon 64 3000+ K8NS xfx6800 ... אני מנסה להפעיל את ה3DMark05 בסדר זה טוען אבל כזה מגיע לסוף זה עושה לי ריטסרט או מסך כחול שאומר KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED למה זה קשור ולמה זה קורה לי ?!%#! =[~>

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. לא יודע אם זה מתאים או לא.. אולי יש לי בעיה בחומרה יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  9. מחשב עם מערכת הפעלה מקורית רושם עותק זה של וינדוס אינו פעיל כדי להכנס יש להפעילו ואם אני לוחץ ביטול הוא מנתק את המשתמש, אם אני לוחץ הפעל הוא מעביר לי למסך שאני רואה את העכבר ומשם לא מגיב שום כפתור (אפשר להזיז את העכבר אבל אין על מה ללחוץ וכל כפתור במקלדת לא מגיב) הוינדוס הוא וינדוס מקורי, ניסיתי לעשות תיקון מהדיסק וזה מחזיר אותי חזרה לאותה הבעיה גם במצב בטוח הוא עושה לי את אותו דבר איך אני יכול לבצע את האקטיבציה בעזרת דיסק??, או לקבל הארכה של כמה ימים ואז לעשות אותה דרך הוינדוס עצמו

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום, כשפותחים תכנת וורד, מופיע לי הודעה קבועה בנוסח "עותק זה של מיקרוסופט אופיס אינו מופעל". מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה הזו? תודה רבה! Doc1.docx

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. תעשו את מה שכתוב בכותרת בבקשה. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by Ofer Vardi,

מממממממממממממממממממממממ

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי יש לי i7 4770 16 גיגה ראם לוח אם H87 D3H ספק סיסוניק 660W 80 GOLD כרטיס מסך gigabait GTX780 nvidia ועדכנתי דרייבר הכי חדש.. לא בטא.. והמחשב עושה לי רסטארט.. כל כמה דקות.. אחר כך הסרתי את הדרייבר הזה ועדכנתי פחות חדש.. וגם עשה ריסטאט.. בקיצור בסוף ניסיתי גם את הדרייבר שהגיע אפילו מההתקנה של הדיסק של הכרטיס של גיגבייט ועדיין כל פעם עושה ריסטאטר.. היום זה היום הראשון שאני משתמש במחשב.. המחשב חדש.. מבקש עזרא דחופה !!! יש לי ווינדוס 7 של 64 ביט סרוויס פייס 1 כאשר ניסיתי אחר כך גם לעדכן אפילו את כל עידכוני הווינדוס.. עדיין אותה תקלה המחשב כל כמה דקות עושה ריסטארט !! יש לי מסך 1080p של סמסונג 27 אינץ .

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום הלפטופ שלי נפל באיזור ההארד-דיסק,לאחר כן נדללק ועושה צפצופים איך שאני מדליק אותו, ומראה את השגיעהה הנ"ל:http://img152.imageshack.us/img152/3473/img0034wu.jpg עשיתתי בהגדדרות הBOOOT שיקרא מהכונן והכנסתי דיסק של ווויינדדוס ,וההששגגייעה ממשיכה לחחזור על עצמה

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by spektor,

צריך עזרה בעיה בהתקנת דריבריםשל מחשב נייד יש לי דיסק של application and driver recovery dvd שאני מכניס אותו לdvd הוא היה עובד דרך autoplay ואחשב הוא לא עובד דרך . autoplay איך אני יכול להעפיל אותו דרך autoplay .זה קרה אחרי פרמט של המחשב . ניסיתי להעפיל בכל הדרכים ולעשות עתקנה ידנית זה הרבה זמן בגלל שהנפך של הדיסק gb3.2

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by ER_BOGO,

יש לי מחשב שבא עם הארד דיסק WD 120 SATA ואני מעוניין לחבר גם את הארד דיסק הישן ( MAXTOR 40GB) ל IDE איך אני עושה את זה (ואם כדאי בכלל) (MASTER SLAVE ) וכו. ?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  17. המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by maxfir,

איך אפשר לתקן low id ???????????

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by danikos,

לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by ilfirefighter,

יש לי באג במחשב (XP) כל חלון, תיקיה או לא יודע מה שאני פותח הוא כותב לי על דוח שגיאות... מה אני אמור לעשות? (עשיתי סריקה לוירוסים ולא נמצא כלום). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by mayas,

המחשב שלי קורס ואין לי מושג ממה, המחשב חדש יחסית,הווינדוס שמותקן עליו הוא מקורי. התופעות- המסך מראה צבעים מוזרים וסימנים מוזרים,והוא נתקע. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או לכוון אותי לדרך לפתרון הבעיה. תודה!

22. Started by zvi geller,

איך ניתן לחבר הרד דיסק נוסף בלוח H81-M-E34 ak MSI כאשר אין בו חיבור SATA נוסף או חיבור ID

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by ozzo,

שמי עוז ואשמח לקבל עזרה ממך. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה? בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by AFIK10000,

יש לי בעיה במחשב המחשב לא נדלק והספק עובד וגם הלוח אם (יש מנורה על הלוח אם והיא נדלקת ) וגם ומעבד עובד מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by davidpc,

אחרה כמה זמן המסך מתכבה נכנס ל power saving mode בדקתי אם בהגדרות בpower options הכול תקין

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים