תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, אחרי כמה בעיות עם העכבר והמקלדת הכל נפתר, עכשיו הבעיה החדשה שצצה היא שכבר 8 שעות זה תקוע לי על "מחפש עדכונים" בהתקנה של וידנוס 10 וגם אחרי שביטלתי את ההתקנה ע"י ריסט כי כמובן הכל לוקח מיליון שנה למרות שיש לי מחשב מטוס עכשיו זה גם מחפש לי שעתיים עדכונים בוינדוס 7.... מה עושים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כניסות USB שבקידמת המארז. מדובר על לוח אם ASRock H87M, ומארז ANTEC VSK-4000. במארז יש שני חיבורי USB מקדימה שאיני בטוח אם הם USB 2 או USB 3. הצבע שלהם כחול, אם זה אומר משהו. יש לי גם שני DOK: אחד הוא USB3 של קינגסטון (דאטה טרבלר 100), והוא מזוהה ועובד בשני חיבורי ה-USB, ואילו ה-DOK השני, סאנדיסק CRUZER שהוא USB2, עובד רק בחיבור אחד מהשניים ולא מזוהה בשני. יש לי גם בעייה עם כמה כבלים של USB שאני מחבר איתם מצלמה או טאבלט למחשב. גם בכבלים, חלק עובד בשני החיבורים ויש כבל אחד שעובד רק בחיבור אחד מהשניים. איך אני יכול לדעת מה לא תקין פה? מישהו נתקל פעם במקרה כזה? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם,יש לי windows7(לא יודע אם זה קשור בכלל) בכל מקרה,שאני עושה כיבוי מלא למחשב-לא הפעלה מחדש ! המחשב מתכבה לגמרי ואחרי 2-3 שניות נדלק לבד.. אני די בטוח שקשור לפה,איכשהו לחומרה אז אשמח לעזרה קלה תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שבניתי. אולי איזה אופציה בביוס דלוקה. אני מכבה אותו ולאחר זמן מה אני מוצא אותו דלוק המפרט: MSI Z97 Gaming 5 Intel I5 4690K Kingston HyperX 8GB Samsung 840 128GB SSD Seagate Baracuda 7400.14 1TB X2 Raid 0 AMD Radeon 7950 GPU Seasonic 750W PSU Windows 8.1 OS
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני לפעמים נכנס לראות סדרות באתרים כמו free-tv-video-online.me cucirca.eu/ וכדומה. ובזמן האחרון אני מקבל כמעט כל פעם איזה malware שלוקח לי שעות אחר כך לחסל אותו. יש דרך *בוודאות* לראות סדרה / סרט בלי לקבל וירוס כלשהו? אני עובד עם מחשב לצורכי עבודה, אני לא יכול להרשות לעצמי שהוא ייפגע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי אופציה לקבוע את המדפסת כברירת מחדל. היא סורקת. לפני הפרמוט היא עבדה כרגיל. כל הדריברים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר זמן רב מאוד שבה המערכת שלי עבדה עם הארד דיסק מכאני החלטתי להתקין מערכת הפעלה על הssd שלי. הכל היה טוב ויפה ועבד למשל 5 שעות ולפתע דבר מוזר קרה - explorer.exe - קורס ברציפות. מיד חשדתי בssd שלי. אולם כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט לא עשה פוסט, החשיך מסך וכך גם חשך עולמי. פירקתי הצלבתי בין כל החלקים האפשריים ופסלתי את כל האפשרויות - ספק כרטיס מסך זיכרון ואפילו ה ssd. מסתבר שהכשהחלפתי כעת את הכבל חשמל, הבעיה נפתרה, אומנם נדפקה לי מערכת ההפעלה החדשה והנקייה. מה אתם אומרים? אפשרי או לא אפשרי? בכל שנותיי לא נתקלתי בדבר שכזה..
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב חדש מחברת TECLAST F6 PLUS עשיתי עדכון לווינדוס לאחמ"כ המסך מגע הפסיק לעבוד איך אני אמור לבדוק אם רה משהו להתקן? וכמון האם יש לכך פתרון? אגב האם המסך מגע קשור לכרטיס מסך או שאני סתם מחבר ביניהם? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם קודי (לשימוש במחשב נייד) עם כל הadd-ons בטוח לשימוש או שאפשר לקבל וירוס או malware או משהו אחר? ושאלה נוספת - האם האקר יכול לראות את הסיסמאות שלי לג'ימייל ובעצם "לגנוב" לי את הג'ימייל ודברים מהסוג הזה שמן הסתם אמורים להיות מאד פרטיים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם 870A-UD3 REV 2.0 נסתי לחבר כונן קשיח של Samsung SP F3 (תקין ועובד במחשב אחר) 1 ג'יגה שתומך ב-SATA2 ליציאה בלוח אם של SATA3 עכשיו מה קרה, למרות שהיציאה בלוח אם של SATA3 אמורה לתמוך ב-SATA2 הכונן בכלל לא נדלק. אז בדקתי באינטרנט ומצאתי באתר של החברה שיצא עידכון לביוס http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#bios עדכתי את הביוס וכולם לא קרה, הכונן עדיין לא נדלק בכלל! (כמובן שנסתי לחבר אותו לבד ובכלו יציאה בלוח אם וגם להחליף כניסת מתח וכבל SATA) משהו מכיר את הבעיה או שמע עליה? אני ממש עצבני כי קבלתי את המחשב חדש מורכב מ-TMS שהיו אמורים לעשות בדיקת מאמץ עליו ולבדוק שהכול עובד ומן הסתם מחשב חדש שהכונן בו לא …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום שמי אדוארד מליקין. מה שקורה גם כשאני מדפיס מדפדפן פיירפוקס הסמן קופץ כל הזמן לאן שלא צריך וזה לא קורה במחשבים אחרים. פעם התקשרתי לתמיכה לנובו והם אמרו להתקין מחדש את מערכת. עשיתי את זה ובכ"ז זה לא עזר האם יש משהו בהגדרות מקלדת שאולי בגלל זה לא עובד כמו שצריך? ועוד שאלה : יש לי גם מחשב נייד DELL ישן עם 1 GB זיכרון RAM. האם הוספת דיסק קשיח נייד יכול להאיץ את המערכת לפחות טיפה. תודה רבה מראש ושבוע טוב, אדוארד.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נשרף לי השבוע כרטיס מסך 7600 GT שמו לי RADEON 5450 בקיצר העלתי תמחשב התקנתי תדריבר של הכרטיס מסך ובאמצע ההתקנה היה שגיאה בקיצר מחקתי את הדריברים הכל עם DRIVER SWEEPER והתקנתי מחדש מאז כל פעם שאני מדליק תמחשב יש מסך כחול כזה והוא מאתחל את עצמו רק שניכנסים דרך SAFE MODE ואחר כך עושים ריסט אפשר להיכנס למחשב רגיל אחרי זה אין בעיה לשחק במחשב הכל רגיל לא מתכבה ולא כלום רק בהפעלה יש את הדבר הזה מה עושים ?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם, טוב אני מניח שזה לא משהו זר להרבה אנשים שהמחשב נתקע, פתאום מופיע המסך הכחול, ואז המחשב קורס ועולה מחדש. במקרה של WINDOWS 10 מה שקרה זה אחרי הקריסה, עלה לי מסך של BOOT שהופיעו מונחים של IPV 6 ו IPV 4 משהו בסגנון, וליד זה נדמה לי שהיו כתובות מאק. ניסיתי ללחוץ על כל אחד מהם אבל זה לא עזר. המחשב לא הצליח לעלות בכלל. הייתי צריך לכבות את המחשב ידנית דרך הכפתור, ואחרי מספר שניות להדליק אותו מחדש, והוא עלה. העניין זה, אם יש סיבה לדאגה. פעם ראשונה שזה קורה, ואחרי שהמחשב עלה מחדש, נכנסתי לפונקציה של DIAGNOSTIC MEMORY שיש ל WINDOWS 10. לא קיבלתי LOG שמראה את התוצאות, ושניסיתי להיכנס בהגדרות ל "הגדרות …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי ריסט תמים למחשב, ולאחר מכן הוא לא עולה. עשיתי ניקיון יסודי, וניקיתי את המאווררים, כרטיס זיכרון הוצאתי והחלפתי באחרים (כנראה לא בעיה בזיכרונות עצמם) המחשב נדלק ורשום Memory Testing (או משהו כזה לא זוכר בדיוק) ואחרי 10 שניות משהו כזה הוא עושה ריסט ושוב פעם אותו הדבר.. יש לציין שאי אפשר להגיע לBIOS, הוצאתי את הבטרייה שעל לוח האם לכמה דקות בשביל לבצע איתחול לכל ההגדרות אבל זה לא עזר.. אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אשמח, אין לי מושג מה הולך, כי הכל נראה תקין.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם מדגם Gigabyte Z87X-D3H הבעיה היא שכל כמה זמן המסך שלי נכבה לכמה שניות (2-3) ונדלק כשהסמן מופיע במרכז המסך בלי קשר למיקום הקודם שלו. זה מרגיש כאילו ניתקתי את המסך וחיברתי אותו שוב והמחשב רק כרגע זיהה אותו פעם ראשונה. ב- device manager אני רואה שעל הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4600) יש סימן קריאה צהוב. בנוסף בכניסה למאפיינים של הכרטיס המובנה מופיעה ההודעה הזו: Windows has stopped this device because it has reported problems. Code 43 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הצ'יפסט ושל הכרטיס מסך לגרסאות האחרונות מהאתר של ג'יגהבייט. מיד אחרי העדכון אני מקבל חיווי כאילו הדרייבר הותקן בהצלחה (במנהל יישומים הסימן קריאה נעלם) ושצרי…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והמארז פשוט מחשמל - אבל רק בחלק האחורי שלו (ובעיקר הברגים). הבנתי שזו בעית הערקה. השאלה אם היא בחוט, בשקע או בספק? (או במשו אחר?) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב שבאתי להתקין עליו WINDOWS XP פשוט מצפצף כשאני מדליק אותו, ונכבה, בלי שום סימן מהמסך. מה אפשר לעשות? התסריט המלא והמפורט הוא: הטילו עלי את המשימה להתקין ווינדוס על מחשב ישן של חבר. המחשב הגיע אלי אחרי שהייתה בו בעיה כלשהי שפתרו אותה ע"י החלפת הזכרונות ל512MB 400MHz DDR. הכנסתי את הדיסק של הXP והמחשב נדלק, עלתה ההתחלה של הווינדוס, הוא כבר החל לטעון קבצים ואז נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב, והמחשב רשם שיש לו בעיה של POWER, וביקש שאני אסתכל על התפריט אתחול, איפה שאפשר לקנפג את כל ההספקים, מהירויות וכו'. לחצי ESC בשביל לדלג על התפריט, והוא נכבה שוב. אחרי כמה נסיונות חוזרים, הוא רשם שהמהירות שעון של המעבד לא נכונה או משהו כזה, אז פתחתי את המארז, ניתקתי את המאוורר …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש איזה בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון במספר מחשבים. כאשר מכניסים דיסק און קי או כרטיס רשת אלחוטי או מכשיר סלולרי ב-USB מקבלים X אדום בהתקנת הדרייבר. כלומר ההתקנה האוטומטית לא הצליחה. כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר ידני קיבלתי חסימה עם "הגישה נדחתה". ניסיתי כל מיני מדריכים מהאינטרנט של עריכת הרגיסטרי , ביטול בקרת משתמש ועוד אך ללא הועיל. יש לציין שהמקרה קרה בכמה מחשבים עם ציפסט של אינטל חלקם עם ווינדוס 7 וחלקם עם ווינדוס 8.1 . בחלק מהמקרים הבעיה נפתרה כאשר הסרתי את הדרייבר intel managment engine ובכך חשבתי שמצאתי את הגורם לבעיה. לפתע קיבלתי טלפון מחבר שמתלונן על אותה בעיה אולם למרבה הפלא במקרה שלו הציפסט הוא של חברת NVIDIA מדגם ישן. בנקודה הזאת הבנתי …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד סרט שלוקח לו שעה לרדת מאיזה אתר מסויים, ובזמן ההורדה אם המחשב עובר למצב שינה ההורדה נפסקת...למה זה ככה?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. אז בהוט ונטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? 2. המחשב שלי חדש יחסית.. קניתי אותו לפני שנה. והוא באמת במצב טוב, עובד מהר, חלק, האינטרנט טס.. הכל בסדר גמור. אבל עדיין - אשמח לטיפים כדי לשמור עליו במצב טוב ושיעבוד מהיר.למשל.. שדיברתי עם נטויז'ן, הנציג תמיכה המליץ לי מדי פעם לנקות קוקיז וכאלה.. וזה משהו שלא עשיתי אף פעם.. ובאמת מאז שהוא אמר לי, האינטרנט עובד בצורה מהירה פי 3.או למשל הטכנאי שלנו נתן לי ה…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי וירוס שמדביק את המחשב שלי כל פעם מחדש. אחרי פירמוטים מלאים והתקנת הווינדוס מחדש (לא ריקבורי אלא התקנה מאפס!) הוירוס מתקין את עצמו מחדש. הסימפטום שחוזר על עצמו כל פעם באותו אופן בדיוק הוא הקפצה של פרסומת כל כמה דקות של איזו חנות באליאקספרס והפעם, אחרי הפירמוט האחרון, גם של איזה כלי להסרת אדוור (איזה כיף זה שאדוור מפנה אותך לכלי להסרת אדוור שהוא גם בטח פיקטיבי). וזה נראה כאילו הותקן איזה תוסף בדפדפן, כי כל כמה דקות הדפדפן "ננעל" באופן שלחיצת עכבר בדפדפן לא גורמת לתגובה אלא משחררת את "הנעילה". תוך הקפצת הפופ אפ. טוב אז אני אומר לעצמי מה יותר הגיוני מזה שאיזו תוכנה חינמית שאני מתקין כל פעם מתקינה לי גם איזה משהו עוין? אז הפעם לא התקנתי שום תוכנה שאולי יכולה להיות בעיית…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-