עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benbig,

חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Condor,

כיצד אני מגדיר את החיבור לאינטרנט דרך 135? יש לי WIN XP וה dailer שמספקים באתר לא עובד (תחת 200 או xp)

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by DJAP,

קיבלתי ההארד דיסק חדש Quantum 60.0 GB AT Fireball plus AS חברתי אותו והכל הוצאתי את ההארד דיסק הישן הדלקתי והמחשב לא זיהה אותו. החלפתי את הג'מפר בין כל המקומות שיש ועדיין המחשב לא זיהה אותו. יש משהו שצריך לעשות קודם ולא עשיתי? אולי לשנות משהו בביוס? אין לי מושג בזה אז תעזורי לי בבקשה לחבר אותו! תודה!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Gil80,

אהלן מכירים את המסך טעינה של WIN8.1? יש את העיגול המסתובב הזה... אז עד לפני כמה ימ ים, לאחר כ 2 סיבובים של המעגל, אני כבר הייתי בשולחן העבודה שלי. פתאום, עכשיו אני צריך לחכות משהו כמו 30 שניות. שמתי לב שניתוק של HDD eSATA, מתקן את הבעיה. מה שמטריד אותי הוא העובדה שיש לי את eSATA הזה במשך כמה שבועות ללא בעיות. זה משהו שקרה לאחרונה (כמו 3-4 הימים האחרונים). ה-eSATA מכיל שני כונני גיבוי N ו-G. צירפתי קובץ MSINFO אודה לעזרה בנושא. 0 0

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. הבחנתי היום שיש תקלה בלוח של אסוס p5g41t-m lx http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/#overview הבעיה היא שמוצהר שם שהכרטיס רשת תומך ב 1 GB LAN, אך בפועל זה לא ככה הוא נשאר על 100. הראוטר שלי הוא 1GB LAN , הדריברים של הכרטיס רשת מעודכנים לעכשיו. צרפתי קובץ הסבר. מה אני יכול לעשות? ראיתי שיש לעוד הרבה אנשים את הבעיה הזו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Discreet,

שלום לכולם היום הרכבתי למחשב שלי מעבד Q6600 במקום הE7200 ובכדי לבדוק עם המעבד תקין הרצתי Prime 95 ונתתי לו לעבוד הפריים עבד באיזור ה20 דק' ואז קרס , ושמתי לב שהנורה של הpower led במחשב מהבהבת לכן לחצתי על הכפתור כיבוי לחיצה ארוכה כדי לפרוק את המתח ולהדליק מחדש בהעיה היא שהמחשב לא נדלק מאז ....ברגע שלוחצים על הכפתור הדלקה שום דבר לא קורה ? יכול להיות שספק כוח נשרף כתוצאה מהפריים ? או שהמעבד החדש מקצר את הלוח אם ולא נותן למחשב להידלק בכלל ? אפילו לא ניצוץ קטן של חיים...

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by issac,

רכשתי מחשב לפני שבועים בערך, קיבלתי איתו ווינדוס 7 שמהר מאוד מאסתי בו, מעוניין לחזור לווינדוס אקס פי...נאמר לי שחזרה לאקס פי לא מומלץ משום שאני לא אנצל את את החומרה שיש לך למחשב, מישהו יכול לומר לי בדיוק מה ז"א לא מנצל? זה המפרט המחשב: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 838.00 LG GH22 SATA x 22 Black0 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by eli_a2006,

שלום לכולם לחבר שלי התהפך המחשב הכל ממש עכשיו הוא משתמש עם מסך הפוך עד כמה שזה נשמע מצחיק אבל זה המצב מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!

14. Started by michmich99,

שלום לכולם, אני נתקל מזה זמן רב בבעיה, אני אנסה לתאר אותה. אם אני משאיר את המחשב דולק למשך הלילה, למחרת כשאני יושב על המחשב ורואה סרטון כלשהו או סתם גולש באינטרנט ישנו איזה גמגום לשנייה ונפסק. זה קורה בערך כל כמה דקות, רק אם אני מבצע איתחול מחדש של הוינדוס אז הכל מסתדר. כרגע אני עם ווינדוס 10, אך הבעיה הייתה נפוצה אצלי גם בווינדוס 7 עד כמה שזכור לי. באופן אישי, לא נראה לי שזו בעיה תוכנתית. מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutr…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by avicii962,

יש לי מחשב נייד די ישן 4-5 שנים שאנחנו לא משתמשים בו אבל הוא תכלס עובד טוב מלבד בעיה אחת, זה נראה כאילו מקש אנטר לחוץ או נלחץ כל כמה שניות... וזה קורה באופן אקראי אני יכול לעבוד רבע שעה הכל כרגיל פתאום מתחיל להשתגע כאילו המקש לחוץ (אנילא יכול לחפש לא כלום כי הוא נלחץ כל שנייה) עכשיו שזה קורה אני מנסה להיכנס למקום שרואים אם הכל בסדר עם המקלדת וזה מקשים והכל, ולא רואים שום מקש לחוץ.. על המחשב יש לינוקס.. העברתי מווינדוס אבל הבעיה גם הייתה בווינדוס . אני רוצה להשתמש במחשב כסטרימר אבל בגלל הבעיה הזאת זה פתאום באמצע סרט נכנס להתקף של אנטרים חח

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Ketty V,

היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shaharZur,

שלום לכולם, אני בבעיה גדולה מאוד. הרכבתי מחשב והייתה לי בעיה כל הזמן היה לי שגיאות עם תוכנות (דו"ח שליחה למיקרוסופט) אז הלכתי למעבדה ובקיצור הם נתנו לי זיכרון בהשאלה ופתאום לא היה לי שום בעיות אז החלטתי שאני יחליף את הזיכרונות והיום קיבלתי אותם. אז בהתחלה הפעלתי כל מיני תוכנות ולא היה שום בעיות הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועבד בסדר גמור , הפעלתי את GTA SAN ANDREASS ופתאום יש לי את השגיאה הזאת. את שתי המחשקים הצלחתי להפעיל עם הזכרונות הקודמים. אז אני לא יודע מה לעשות?? מה להחליף עוד פעם?? אולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם (כי במדריך שבא עם הלוח יש רשימה של זיכרונות אבל הזיכרון שלי לא נמצא שם) הלוח הוא M2N-E ASUS והזכרונות הם TWINMOS DDR2 512X2 667 CL5. אני יפעיל את התוכנה MemT…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Ben Gruber,

שמתי זיכרון אחד שלא הופיע בqvl אבל עלה המחשב אבל יש תופעות כאלה שנכבה המחשב הוא לא נדלק רק שמוציא ומחזיר תראם.. לוח אם מעבד חדש הכול הורכב בצורה יפה.. זה רק הראם כי שאמרתי שהוא לא נדלק הוא כביכול נדלק פשוט לא עושה post רק אחרי הוצאת ראם והחזרתו .. חושב לקנות שתי סלוטים של 2×4 גיגה מאחד הדגמים שכן נבדקו ונמצאו מתאימים לסוג מעבדים של המאיץ הגרפי של amd וללוח אם. רוצה לשמוע קצת תגובות בקשר לזה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ITSIK86,

יש לי בעיה עם הכרטיס X1950 PRO אני שם AA דרך הדרייברים וגם דרך המשחקים אבל זה פשוט לא משפיע במשחק, בקושי רואים את זה שהיה לי את ה7900 אז שמתי 8AA ראו הבדל רציני משום מה בדרייברים של ה1950 יש רק עד 6 אבל לא משנה עדיין בקושי מרגישים עכשיו זה נראה לי פשוט לא פועל עם ה1950PRO יש לי דרייבר 7.5 החדש

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by kobi kremer,

רכשתי מחשב חדש למשחקים אחרי כמה שנים שלא הייתי בעניינים. המטרה היתה לשחק ב-1080P, מה שבנתיים לא רץ חלק. המפרט: I5 -7500 1050TI 16GB הבנתי שכנראה הכרטיס מסך לא מספיק, שדרגתי ל-1060 6GB. עדיין לא רץ חלק ויש נפילות מידי פעם אם אני לא מוריד רזולוציה. בצפיה ביוטיוב מצאתי שמשחקים זהים במפרט דומה לא אמורה להיות כל בעיה. ניסיתי לבדוק ב-Afterburner, לא לגמרי מתמצא אך הטמפרטורות נראות בטווח תקין. הספק הגיע ל-98%. זו אולי הבעיה? הספק - http://www.antec.com/product.php?id=706329&pid=53&lan=nz או שאולי יכולה להיות בעיה בלוח אם - https://msi.com/Motherboard/B250-PC-MATE.html ? …

23. הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. המחשב הנייד הפסיק לעבוד, כשמפעילים אותו מופיע הדף המצורף. אם לוחצים על ENTER זה מוביל למסך הפתיחה של DELL וחוזר לדף הזה, אם הבנתי נכון יש בעיה בהארד דיסק הפנימי של המחשב. המחשב הוא מחשב של DELL עם מערכת הפעלה במקור של 1.windows 8 ולאחר מכן שודרג ל windows 10. מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם, עדיף שהמידע שהיה שמור על המחשב ישמר אבל אין בעיה גם שיימחק כל עוד המחשב יעבוד. תודה מראש.

25. לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים