תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי מחשב נייד יד2 בן שנתיים. ווינדוס 10 הום. יש פורטים של USB3 ואני מניח שאחד של USB2. כשאני מחבר את הדיסק הנייד שלי (שיש לו חיבור USB3) למחשב המחשב קורס וכותב: Page fault in nonpaged area עזרתכם בברכה ותודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתה לי מערכת עריכה מסויימת, ספק כוח היה OCZ600W, והיו מחוברים למערכת 7 הארדיסקים פנימיים. שידרגתי את המחשב לגמרי (לוח אם,מעבד,זכרונות וכ.מסך) ואת הספק כוח (עכשיו יש HEC COUGAR 700W) - מערך הדיסקים הקשיחים נשאר בדיוק אותו דבר-אותה כמות-אותם חיבורים, אותם דיסקים באותם תאים (פשוט לא נגעתי בהם). לספק כוח יש יכולת לחבר "תוספות" של חוטים,לא חיברתי את כולם כמובן, אבל הדיסקים מחוברים בטור אחד לשני, ויש כאלה שעל אותו טוב יש מאורר או צורב יחד. http://media.photobucket.com/image/hec%20couger%20700/dead_executive05/My%20Gadgets/My%20Rig/HEC%20Cougar%20CM%20700watts%2080plus/HapticShot0351.jpg אגב לפני היה XP עכשיו יש ווינדוס 7. כמה דבסרים מוזרים קורים: 1. דיסקים הולכים לישון ! פשו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמתי זיכרון אחד שלא הופיע בqvl אבל עלה המחשב אבל יש תופעות כאלה שנכבה המחשב הוא לא נדלק רק שמוציא ומחזיר תראם.. לוח אם מעבד חדש הכול הורכב בצורה יפה.. זה רק הראם כי שאמרתי שהוא לא נדלק הוא כביכול נדלק פשוט לא עושה post רק אחרי הוצאת ראם והחזרתו .. חושב לקנות שתי סלוטים של 2×4 גיגה מאחד הדגמים שכן נבדקו ונמצאו מתאימים לסוג מעבדים של המאיץ הגרפי של amd וללוח אם. רוצה לשמוע קצת תגובות בקשר לזה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והמארז פשוט מחשמל - אבל רק בחלק האחורי שלו (ובעיקר הברגים). הבנתי שזו בעית הערקה. השאלה אם היא בחוט, בשקע או בספק? (או במשו אחר?) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נשרף לי השבוע כרטיס מסך 7600 GT שמו לי RADEON 5450 בקיצר העלתי תמחשב התקנתי תדריבר של הכרטיס מסך ובאמצע ההתקנה היה שגיאה בקיצר מחקתי את הדריברים הכל עם DRIVER SWEEPER והתקנתי מחדש מאז כל פעם שאני מדליק תמחשב יש מסך כחול כזה והוא מאתחל את עצמו רק שניכנסים דרך SAFE MODE ואחר כך עושים ריסט אפשר להיכנס למחשב רגיל אחרי זה אין בעיה לשחק במחשב הכל רגיל לא מתכבה ולא כלום רק בהפעלה יש את הדבר הזה מה עושים ?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, האם קודי (לשימוש במחשב נייד) עם כל הadd-ons בטוח לשימוש או שאפשר לקבל וירוס או malware או משהו אחר? ושאלה נוספת - האם האקר יכול לראות את הסיסמאות שלי לג'ימייל ובעצם "לגנוב" לי את הג'ימייל ודברים מהסוג הזה שמן הסתם אמורים להיות מאד פרטיים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. חידשתי מחשב נייד בכונן SSHD. התקנתי WIN 10 TP והכל עבר חלק, אני משתשמש במערכת ויכול לכבות ולהפעיל פעם אחת. בפעם השנייה(וזה קורה בכל התקנה מחדש) המערכת הפעלה נכשלת בעלייה ומודיעה שהקובץ BCD חסר. נסיון להשתמש בדיסק ההתקנה לתיקון אוטומטי מחזיר שגיאה(הוא לא מצליח לגשת לכונן משום מה). נסיון לתיקון ידני בעזרת פקודות CMD גם כושל ומאלץ אותי כל פעם לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש (רק פירמוט בעזרת CMD עובד דרך תהליך ההתקנה זה מחזיר שגיאה שוב). הכונן מסודר ב MBR (המחשב שלי לא תומך UEFI ולכן אין אופציה ל-GPT ). הכונן הוא של חברת SEAGATE מדגם ST500LM000. ניסתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולא חזרו אליי עדיין(עבר שבוע). הכיוון שלי הוא שהכונן מזיז את הקובץ לחלק של ה SSD והמערכת הפעלה מ"…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כניסות USB שבקידמת המארז. מדובר על לוח אם ASRock H87M, ומארז ANTEC VSK-4000. במארז יש שני חיבורי USB מקדימה שאיני בטוח אם הם USB 2 או USB 3. הצבע שלהם כחול, אם זה אומר משהו. יש לי גם שני DOK: אחד הוא USB3 של קינגסטון (דאטה טרבלר 100), והוא מזוהה ועובד בשני חיבורי ה-USB, ואילו ה-DOK השני, סאנדיסק CRUZER שהוא USB2, עובד רק בחיבור אחד מהשניים ולא מזוהה בשני. יש לי גם בעייה עם כמה כבלים של USB שאני מחבר איתם מצלמה או טאבלט למחשב. גם בכבלים, חלק עובד בשני החיבורים ויש כבל אחד שעובד רק בחיבור אחד מהשניים. איך אני יכול לדעת מה לא תקין פה? מישהו נתקל פעם במקרה כזה? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לכם בעיות של מסך כחול?? יש בעיות עם הPCIe?? עם הבקר של הSATA2?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני לפעמים נכנס לראות סדרות באתרים כמו free-tv-video-online.me cucirca.eu/ וכדומה. ובזמן האחרון אני מקבל כמעט כל פעם איזה malware שלוקח לי שעות אחר כך לחסל אותו. יש דרך *בוודאות* לראות סדרה / סרט בלי לקבל וירוס כלשהו? אני עובד עם מחשב לצורכי עבודה, אני לא יכול להרשות לעצמי שהוא ייפגע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם,יש לי windows7(לא יודע אם זה קשור בכלל) בכל מקרה,שאני עושה כיבוי מלא למחשב-לא הפעלה מחדש ! המחשב מתכבה לגמרי ואחרי 2-3 שניות נדלק לבד.. אני די בטוח שקשור לפה,איכשהו לחומרה אז אשמח לעזרה קלה תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, אחרי כמה בעיות עם העכבר והמקלדת הכל נפתר, עכשיו הבעיה החדשה שצצה היא שכבר 8 שעות זה תקוע לי על "מחפש עדכונים" בהתקנה של וידנוס 10 וגם אחרי שביטלתי את ההתקנה ע"י ריסט כי כמובן הכל לוקח מיליון שנה למרות שיש לי מחשב מטוס עכשיו זה גם מחפש לי שעתיים עדכונים בוינדוס 7.... מה עושים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם 870A-UD3 REV 2.0 נסתי לחבר כונן קשיח של Samsung SP F3 (תקין ועובד במחשב אחר) 1 ג'יגה שתומך ב-SATA2 ליציאה בלוח אם של SATA3 עכשיו מה קרה, למרות שהיציאה בלוח אם של SATA3 אמורה לתמוך ב-SATA2 הכונן בכלל לא נדלק. אז בדקתי באינטרנט ומצאתי באתר של החברה שיצא עידכון לביוס http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#bios עדכתי את הביוס וכולם לא קרה, הכונן עדיין לא נדלק בכלל! (כמובן שנסתי לחבר אותו לבד ובכלו יציאה בלוח אם וגם להחליף כניסת מתח וכבל SATA) משהו מכיר את הבעיה או שמע עליה? אני ממש עצבני כי קבלתי את המחשב חדש מורכב מ-TMS שהיו אמורים לעשות בדיקת מאמץ עליו ולבדוק שהכול עובד ומן הסתם מחשב חדש שהכונן בו לא …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין לי אופציה לקבוע את המדפסת כברירת מחדל. היא סורקת. לפני הפרמוט היא עבדה כרגיל. כל הדריברים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בקר USB (ג'ויסטיק) למחשב, המחשב מזהה שחובר בקר, אבל הוא הבקר לא מגיב. לבקר אין דיסק התקנה/דרייברים, פשוט מחברים אותו והמחשב אמור לזהות אותו לבד. שאני נכנס למאפיינים של הבקר אני רואה שהוא משותק לגמריי, כאילו הוא מזהה שיש בקר מחובר אבל ליופי כי לא ניתן לעשות איתו כלום. חיברתי למחשב אחר שלי את הבקר, ואילו שם הוא עובד מעולה. נראה לי שהבעיה בגלל גירסת הUSB. איך בידיוק אני פותר את הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שבניתי. אולי איזה אופציה בביוס דלוקה. אני מכבה אותו ולאחר זמן מה אני מוצא אותו דלוק המפרט: MSI Z97 Gaming 5 Intel I5 4690K Kingston HyperX 8GB Samsung 840 128GB SSD Seagate Baracuda 7400.14 1TB X2 Raid 0 AMD Radeon 7950 GPU Seasonic 750W PSU Windows 8.1 OS
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. אז בהוט ונטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? 2. המחשב שלי חדש יחסית.. קניתי אותו לפני שנה. והוא באמת במצב טוב, עובד מהר, חלק, האינטרנט טס.. הכל בסדר גמור. אבל עדיין - אשמח לטיפים כדי לשמור עליו במצב טוב ושיעבוד מהיר.למשל.. שדיברתי עם נטויז'ן, הנציג תמיכה המליץ לי מדי פעם לנקות קוקיז וכאלה.. וזה משהו שלא עשיתי אף פעם.. ובאמת מאז שהוא אמר לי, האינטרנט עובד בצורה מהירה פי 3.או למשל הטכנאי שלנו נתן לי ה…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-