עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ben Gruber,

שמתי זיכרון אחד שלא הופיע בqvl אבל עלה המחשב אבל יש תופעות כאלה שנכבה המחשב הוא לא נדלק רק שמוציא ומחזיר תראם.. לוח אם מעבד חדש הכול הורכב בצורה יפה.. זה רק הראם כי שאמרתי שהוא לא נדלק הוא כביכול נדלק פשוט לא עושה post רק אחרי הוצאת ראם והחזרתו .. חושב לקנות שתי סלוטים של 2×4 גיגה מאחד הדגמים שכן נבדקו ונמצאו מתאימים לסוג מעבדים של המאיץ הגרפי של amd וללוח אם. רוצה לשמוע קצת תגובות בקשר לזה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Emanuel.T.B,

מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Shlomi Liber,

יש למישהו מושג מה זה תקלת NOISE באינטרנט של הוט? כבר חודש אין לנו רשת בשעות קבועות כל יום במהלך היום וגם כל הערב-מ9 בערב עד 6 בבוקר. במוקד שלהם כולם עילגים שאומרים תקלה איזורית ואין צפי לתיקון ובינתיים משאירים אותנו ללא חיבור לרשת המון זמן כבר.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  5. Started by mirrru,

שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אין לי אופציה לקבוע את המדפסת כברירת מחדל. היא סורקת. לפני הפרמוט היא עבדה כרגיל. כל הדריברים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום רב למומחים יש לי הגנה לרשת של אתרוג (רימון אותו דבר) ויש לי רשת דהיינו ראוטר של אתרוג והוא פתוח כשאני מתחבר אליו מפיעה הודעה במחשב שצריך להירשם ברשת כדי להכינס אליה כמו שלפעמים כשמתחברים בביתי חולי או באוטובוסים גם כשאתה מחובר צריך ללחוץ על אישור של התקנון הבעיה היא שאני כותב את התז ואז את הקוד שנשלח אלי בטלפון והוא כותב לי שהזיהוי בוצע בהצלחה ואחרי כמה שניות הוא מתאפס שוב למסך הרשאי ומבקש את התז ואת הקוד בקיצור לא מתחבר אני מחפש תוכנה או דרך מסוימת להיכנס לרשת הזאת ללא צורך בכניסה דהיינו לעקוף את הצורך בכניסה (הרשת עצמה היא פתוחה לגמרי) נ.ב פניתי לשרות לקוחות באתרוג והם הפעילו את האחריות לספק וכל אחד מפיל על השני אשמח לעזרה.

11. Started by זאק,

יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ginger_sami,

פחות או יותר מאז שקניתי את המחשב יש לי את הבעיה הזאת. אחרי זמן מסויים המשחק יקפא,והשנייה האחרונה של הסאונד תחזור בלופים. בד"כ אם אני מצליח לצאת מהמצב הזה ע"י ctrl alt del,התקלה לא תקרה יותר עד הפעם הבאה שהמחשב יופעל מחדש,אבל לפעמים במשחקים מסויימים תגיע קריסה למסך כחול ובפרטי התקלה יופיע nv4_disp. המפרט הוא E4500 Gigabyte p31-ds3l 2gb של kingston Asus 8800GT 512 Coolermaster extremepower 430w אני חושב שכבר שללתי את הזכרונות ע"י בדיקה בלילה עם memtest. תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שבוע טוב לכולם, כרטיס מסך שברשותי HD 7870 XT של ספיר, נקנה ב-1000 שקל במכירה הקבוצתית שהייתה פה מ-TMS לפני שנתיים ככה... משחק אחד: COH2: Ardennes assault היה קופא ומשמיע רעש של נתקע, ככה שרק כיבוי והדלקת המחשב הייתה פותרת את הבעיה, ומשחק שני: Killing Floor 2, פשוט נתקע ומפסיק לעבוד ככה שעדיין אפשרי להמשיך בפעילות תקינה בלי ריסטרט. מצד אחד, אף פעם לא ראיתי ארטיפקטים, מצד שני - אני חושד שהכרטיס תקול מכיוון שכיבוי ה-AA ב-COH2 פתר את הבעיה כמעט לגמרי. איזה תוכנה להריץ בשביל לבדוק יציבות בכרטיס? איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!

15. Started by e-vol,

יש לי את הלוח הזה http://www.pcpartner.com/layout/847-857.gif יש עליו יציאה לשני USB עם שתי שורות של 4 (!) פינים הייתי בחנות והראו לי כבל USB עם 5 פינים (לכל יציאה) האם הכבל יתאים לי, איך לחבר את הכבל? למישהו יש ניסיון בחיבור כבל כזה ליציאת USB (באותו אופן שמחברים את COM1)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. קניתי מחשב חדש וניסיתי להרכיב בו כונן DVD בחיבור IDE. על המחשב הותקנה WINDOWS 7 ULTIMATE ואין זיהוי של כונן ה-DVD. ניסיתי כונן DVD אחר, גם הוא IDE, וגם הוא לא עובד. גם ניסיתי להחליף את הג'אמפרים. מפרט המחשב (לא מה שמתואר בצד): לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2H מעבד E6300 GSKILL DDR 2x2GB Seasonic 350W-ET למישהו יש רעיון לסיבה? האם הלוח אם תקול? (המחשב חדש, ניסיתי להתקין את הכונן יום אחרי שלקחתי אותו מהחנות).

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by bad-sector,

שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Omri Zobery,

אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by kobi kremer,

רכשתי מחשב חדש למשחקים אחרי כמה שנים שלא הייתי בעניינים. המטרה היתה לשחק ב-1080P, מה שבנתיים לא רץ חלק. המפרט: I5 -7500 1050TI 16GB הבנתי שכנראה הכרטיס מסך לא מספיק, שדרגתי ל-1060 6GB. עדיין לא רץ חלק ויש נפילות מידי פעם אם אני לא מוריד רזולוציה. בצפיה ביוטיוב מצאתי שמשחקים זהים במפרט דומה לא אמורה להיות כל בעיה. ניסיתי לבדוק ב-Afterburner, לא לגמרי מתמצא אך הטמפרטורות נראות בטווח תקין. הספק הגיע ל-98%. זו אולי הבעיה? הספק - http://www.antec.com/product.php?id=706329&pid=53&lan=nz או שאולי יכולה להיות בעיה בלוח אם - https://msi.com/Motherboard/B250-PC-MATE.html ? …

20. הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין . לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם. בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט. אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C 1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת 2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת תודה!

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by FatherBoard,

קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by roibehory,

היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים