תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע לחיבור מחשב לטלוויזיה. עד לא מזמן הייתי מחבר את המחשב לטלוויזיה רגיל באמצעות חיבור HDMI, שום דבר לא השתנה מלבד הפסקת חשמל אחת (שאולי היא הגורם) CTRL P לא מזהה את המסך הנוסף, עדכנתי דרייבים, חיברתי כבל אחר, חיברתי למקרן ולא לטלוויזיה. המחשב עצמו המקרן כן מזהים שהכנסתי קבל אבל עדיין המחשב לא מזהה. בנוסף הוצאתי את הכניסה של המסך הרגיל השארתי רק את החיבור לטלוויזיה והפעלתי מחדש. גם לא מזהה. אשמח לעזרה כי נראה לי שניסיתי הכל
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד. האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל.. אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, האם קודי (לשימוש במחשב נייד) עם כל הadd-ons בטוח לשימוש או שאפשר לקבל וירוס או malware או משהו אחר? ושאלה נוספת - האם האקר יכול לראות את הסיסמאות שלי לג'ימייל ובעצם "לגנוב" לי את הג'ימייל ודברים מהסוג הזה שמן הסתם אמורים להיות מאד פרטיים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייד יחסית חדש, כשנה וחצי אצלי, Vostro 5590 של DELL, לאחרונה הוא נתקע כמה פעמים ביום. והכוונה שלי שפשוט העכבר והמקלדת לא זזים ומסך קפוא. לא משנה איך אני משתמש בו, לפעמים נתקע סתם כי הוא דלוק אבל אני לא עובד עליו. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב מחדש. וככה כמה פעמים ביום. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא עושה שם רעש. לר משנה איך אני משתמש בו, עעעטעע5590
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו יוגה 510. מותקן עליו ווינדוס 10. יום אחד הדלקתי אותו והוא נתקע על מסך שחור עם פרטים של המערכת, ותוצאות של בדיקת זיכרון. אני מצרף תמונה בהמשך. הבעיה היא ששום דבר לא עוזר. המחשב לא מעלה את הווינדוס, או נכנס לביוס, או נותן לי לבצע שינויים כלשהם. גם בוט מusb לא עובד. גם ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo key של הריקוברי, ועדיין המחשב מעלה את אותו המסך ונתקע על זה ושום דבר לא קורה. אשמח להצעות ופתרונות. תודה רבה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 רציתי לדעת מה אני צריך להוריד מפה https://www.asus.com/Motherboards/Z97K/HelpDesk_Download/ למעט עדכון ביוס אם יש הכל בקובץ אחד אז בכלל יהיה טוב תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב מוציא שלושה צפצופים לא רציפים, הם נשמעים כך: http://www.f2h.co.il/349634 קובץ AMR בן 9 שניות שהקלטתי. אם ההקלטה לא מובנת, הצלילים נשמעים כך: צליל אחד...חצי שנייה שקט...ואז שתי צפצופים אחד אחרי השני. ושוב ושוב כמובן. מקווה שהצלחתי להעביר את המסר
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי קיבלתי מסך כחול עם השגיאה 0x00000080, ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי אבל שרשמתי את הפקודה %systemroot%\minidump קיבלתי שגיאה שאני לא כותב נכון את הפקודה ולנסות שנית למרות שעשיתי copy past ישירות. שניסיתי לחפש את הקובץ ידני לא מצאתי אותו כנראה שהוא לא נוצר בכלל,יש לי מערכת הפעלה WIN 7, אשמח לקבל קצת עזרה תודה מראש אליאור
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין . לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם. בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט. אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C 1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת 2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבחנתי היום שיש תקלה בלוח של אסוס p5g41t-m lx http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/#overview הבעיה היא שמוצהר שם שהכרטיס רשת תומך ב 1 GB LAN, אך בפועל זה לא ככה הוא נשאר על 100. הראוטר שלי הוא 1GB LAN , הדריברים של הכרטיס רשת מעודכנים לעכשיו. צרפתי קובץ הסבר. מה אני יכול לעשות? ראיתי שיש לעוד הרבה אנשים את הבעיה הזו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי כונן SSD(עליו מותקנת מערכת ההפעלה), הwindows (גירסה 7) לא עולה. אחרי המסך של הbios, אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב. אם אני מוציא את הGTX970 ומשתמש בכטיס מסך המובנה, הwindows עולה. אם אני משאיר את הGTX970, אבל מחליף לכונן הSSD הישן, הwindows עולה. מסיבה כלשהי הwindows לא מוכן לעלות כשאני מחבר את ההארדיסק החדש ואת כרטיס המסך ביחד, אבל כשרק אחד מהם מחובר הכל עובד כשורה. כמו כן, כשהGTX970 מחובר, אני לא יכול לגשת לתפריט הbios בכלל. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? לוח האם שלי הוא gigabyte B75-D3V וכרטיס המסך הוא של gigabyte
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז במידה ועברתי על חוק מסויים אשמח להארה. יש ברשותי מחשב בערך שנתיים, המפרט שלו הוא: i7-2600 3.40GHz 4GB Ram Nvidia GeForce gtx570 לכרטיס המסך מחוברים 2 מסכים בחיבור DVI: - Dell P2414H - Asus VW192T אני משחק לרוב במשחק אחד ב-CSGO ובמסך השני אני מריץ CHROME עם כמה חלוניות, או צ'אטים של סטים או סקייפ. קודם כל ה-FPS לא יציב בעליל, ואני על ההגדרות הכי נמוכות האפשריות במשחק. אחרי כמה זמן של משחק (לא בהתחלה לרוב) אני מתחיל להרגיש תקיעות אבל לא מדובר בירידה של FPS או בלאגים, זה פשוט מרגיש כאילו אני מתקדם לשניה מהר ולשניה לאט, אני לא מצליח להבין ממה זה נובע. שמתי לב שהמחשב מגיע לטמפר…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיות לא מפסיקות לצוץ כנראה... כאשר אני מנסה לצרוב (במקרה הזה את הMEMTEST V1.70) אין לי אפשרות כזו. שמתי לב שגם כאשר אני מכניס דיסק כדי שהצורב יקרא אותו אני לא מקבל אפשרות לשמוע את השירים אם מדובר בשירים לדוגמא. בכונן השני (יש לי 2, זה כונן CD) אני הכנסתי את אותו דיסק והצלחתי לשמוע. ניסיתי ללחוץ בשני הכוננים דרך קליק ימני על "הוצא". בכונן CD אין שום בעיה. בכונן הבעייתי (הצורב DVD) בהתחלה הוא לא הגיב. עשיתי הפעלה מחדש וכעת הוא מגיב ויוצא. אגב נכנסתי לביוס ובביוס הוא מזהה את שני הכוננים האופטיים. אני חושב שמדובר בעינית אבל לא בטוח. כי הצורב הזה חדש מן הכונן CD הרגיל בשנתיים +- ודווקא הוא עושה בעיות? אם יעזור מדובר בצורב DVD של LG. הדגם הוא GSA-4082B. מישהו מכיר את הבעיה? י…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הגDVD הנדון הוא AOPEN1648 DVD/AMH מישו יכול לעזור?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול באתי לצרוב על דיסק DVD רב פעמי הצריבה התחילה הכל הלך סבבה ואז הייתה הודעה של תקלה בצריבה אז סגרתי את הצריבה ובאתי לצרוב עוד פעם אבל אז הנרו לא זיהה שיש דיסק בכונן ואז שבדקתי גיליתי שהכונן לא מצליח לקרוא שום דיסק גם בלי קשר לנרו ורשום לי עכשיו בו DVD RW כאילו שהו מזהה דיסק כזה בפנים ...כשאני פותח את הכונן זה מראה לי תיקיה ריקה ושאני שם דיסק שום דבר לא משתנה והמחשב לא מזהה שיש דיסק בכונן.
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786 המסך מאוד חשוך אני בדקתי באפשרויות שלו וזה על 100% צבע וגם בהירות והוא עדיין חשוך כאילו בwindows הוא בסדר אבל במשחק Unreal Tournament שזה פועל על D3D.. הוא מאוד מאוד חשוך עכשיו גם יש אפשרויות בהגדות של הכרטיס מסך שאני יוכל לעשות את זה בהיר יותר.. אבל על משחקים מסוג d3d זה כנראה לא עובד.. גם על דום 3 החדש זה לא עובד לי.. והמשחקים מאוד מאוד מאוד חשוכים גם ניסיתי rivatuner משהו כזה וזה גם לא פועל על משחקים של D3D רק על OpenGl ובכל מקרה שמעתי שיש בתוך המסך ברגים של בהירות ועוד משהו חשבתי שאולי אתם ממליצים לנסות את זה ואולי יש לכם איזה תוכנה או עצה שכן יכולה לעזור תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-