עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maorwtf,

שלום לכולם בזמן האחרון לעיתים רחוקות קורה לי שבזמן גלישה הדפדפן (firefox) נתקע לחלוטין. מה שכן הדבר נפתר בקלות ע"י סגירה של התוכנה ופתיחה מחדש. לא מדובר במאמץ משמעותי על המחשב, אבל זה השימוש היחיד במחשב. חשבתי שכנראה מדובר באיזה וירוס או באג, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אתמול בלילה, בזמן שזה קרה, שמעתי באותה שניה שהדפדפן נתקע רעש חלש מההארדיסק. כמו זה של הארדיסקים שמתו שמתחילים לצקצק, אז צקצוק אחד כזה. השאלה שלי איך אני בודק האם זה סימפטום של כשל בהארדיסק וכדאי להחליף לפני שיגסוס, או שזה רעש של פעולה רגילה. הרצתי את ה chkdsk של הווינדוז ולא היה משהו חריג, וביצעתי error scan ב hd tune והיו רק משבצות ירוקות. אך בלשונית health סעיף (05) rellocated sector count נמצא בס…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by NM,

אתמול באתי לצרוב על דיסק DVD רב פעמי הצריבה התחילה הכל הלך סבבה ואז הייתה הודעה של תקלה בצריבה אז סגרתי את הצריבה ובאתי לצרוב עוד פעם אבל אז הנרו לא זיהה שיש דיסק בכונן ואז שבדקתי גיליתי שהכונן לא מצליח לקרוא שום דיסק גם בלי קשר לנרו ורשום לי עכשיו בו DVD RW כאילו שהו מזהה דיסק כזה בפנים ...כשאני פותח את הכונן זה מראה לי תיקיה ריקה ושאני שם דיסק שום דבר לא משתנה והמחשב לא מזהה שיש דיסק בכונן.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום חברים זה המפרט http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 רציתי לדעת מה אני צריך להוריד מפה https://www.asus.com/Motherboards/Z97K/HelpDesk_Download/ למעט עדכון ביוס אם יש הכל בקובץ אחד אז בכלל יהיה טוב תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Nitro,

יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום יש לי מחשב נייד ישן שמצאתי קצת ישן של windows 7 החלטתי לשדרג אותו windows 10 חיברתי את הUSB של WINDOWS כשהגעתי לשלב של המחיצות עשיתי לכולם מחק כלומר חיברתי את כולם ונשאר לי רק מחיצה אחת הוא עשה לי שהיא אפשר להתקין מהסיבה הזאת הפעלתי את המחשב מחדש וזה עשה לי הודעה כזאת מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by onetwo,

שלום, האם קודי (לשימוש במחשב נייד) עם כל הadd-ons בטוח לשימוש או שאפשר לקבל וירוס או malware או משהו אחר? ושאלה נוספת - האם האקר יכול לראות את הסיסמאות שלי לג'ימייל ובעצם "לגנוב" לי את הג'ימייל ודברים מהסוג הזה שמן הסתם אמורים להיות מאד פרטיים? תודה!

7. שלום לכולם אני חדש בפורום אז במידה ועברתי על חוק מסויים אשמח להארה. יש ברשותי מחשב בערך שנתיים, המפרט שלו הוא: i7-2600 3.40GHz 4GB Ram Nvidia GeForce gtx570 לכרטיס המסך מחוברים 2 מסכים בחיבור DVI: - Dell P2414H - Asus VW192T אני משחק לרוב במשחק אחד ב-CSGO ובמסך השני אני מריץ CHROME עם כמה חלוניות, או צ'אטים של סטים או סקייפ. קודם כל ה-FPS לא יציב בעליל, ואני על ההגדרות הכי נמוכות האפשריות במשחק. אחרי כמה זמן של משחק (לא בהתחלה לרוב) אני מתחיל להרגיש תקיעות אבל לא מדובר בירידה של FPS או בלאגים, זה פשוט מרגיש כאילו אני מתקדם לשניה מהר ולשניה לאט, אני לא מצליח להבין ממה זה נובע. שמתי לב שהמחשב מגיע לטמפר…

8. ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Electric Boom,

טוב מכיוון נמאס לי כבר ממעגל הקסמים הכיפי הזה ומכיוון שכבר אין לי שמץ של מושג מה עושים(זה נדיר)החלטתי לשפוך הכל כאן אולי יצא לי מזה משהו, המעגל קסמים הזה שדיברתי עליו הוא שתמיד אחרי שאני מכבה את המחשב יותר מפעם אחת פתאום נאבד סוג מערכת הקבצים של C ,או שנמחק לי איזה קובץ במערכת או שהוא לא עולה,בקיצור קורה משהו שמכריח פירמוט,יכול ליהיות האמת שהגעתי למצב הזה מכיוון שפירמטתי יותר מדי... בקיצור משום מה אני לא מצליח לעשות restore עם ghost (אני מפרמט ואז עושה את זה ואומר לו overwrite windows אבל משום מה זה לא עובד ואז צריך לפרמט שוב)מה שמוביל לכך שכל פעם אני צריך להתקין הכל מחדש,אני מניח שאתם יודעים כמה מייגע העיניין הזה. טוב,אני רוצה שתגידו לי למה לעזאזל זה קורה,תכנית,האיכס פי …

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by topgun,

עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום חברים יש לי בעיה רצינית של ניתוקים בראוטר Dlink DSL 6740U של בזק. זה התחיל מאז ששידרגתי את מהירות האינטרנט מ15 מגה ל30 מגה, מאז התחילו הניתוקים, דיברתי עם בזק והחלפתי ראוטר, עבד מצויין בערך שבוע עד שהיה את הסופה האחרונה שגרמה להפסקות חשמל מרובות ובעיית הניתוקים חזרה, החלפתי את הראטור שוב אבל עדיין יש לי את הניתוקים, אני רוצה לציין שמדובר בניתוק קצר מאוד, ממש לשנייה והאינטרנט חוזר, רק שהשנייה הזאת מספיקה בשביל להרוס לי את חווית הגלישה. למישהו יש מושג מה עושים בנושא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המהירה! הזמנתי מחשב חדש מחנות מוכרת, והמחשב חטף מכה בזמן המשלוח. המחשב נמצא במארז Fractal Core 3000 ונפל על חלקו התחתון / אחורי של המארז כאשר הוא ארוז כהלכה באריזת היצרן (קרטון וקלקרים), המחשב הכיל 2 דיסקים קשיחים, SSD וקירור Arctic 7 Pro אך ללא כרטיס מסך חיצוני (כמובן לוח, מעבד וספק כוח). הקרטון כנראה נפל על משהו מגובה של לפחות מטר וחטף מכה טובה(המתוארת בתמונות), כתוצאה מהמכה רוסק הקלקר בנקודת הפגיעה. הנזק הפנימי הנראה כאשר פתחתי את המארז היה: 1. תופסני המתכת של הפילטר התחתון (ספק כוח) היו עקומים / שבורים (איזור המכה - כלומר החפץ הפוגע עבר את הקלקר ופגע בפילטר עצמו במארז). 2. הדיסקים הקשיחים ושאר המסילות הפנויות של הדיסקים היו תקועים באלכסון…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום הרמקולים במחשב נייד התחילו לזייף (נגמרה האחריות על המחשב) אין לי מושג אם זה פיזי או משהו בתוכנה התקנתי מקודדים חדשים ולא עזר בדקתי אם יש דרייבר יותר חדש לרמקולים ואין אני מחפש רעיון מה יכולה להיות הבעיה וכמובן למצוא לזה פיתרון ואם זה פיזי האם יש דרך לתקן את זה? (יש אפשרות להחליף רמקולים במחשב נייד או שזה מובנה במחשב?) בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה. הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא. אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים. יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by dmanbuhnik,

טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Mike_M16,

אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. פניתי לIVORY וטענו שהלוח אם נשרף (הגיוני בהחלט) אני בכל זאת אפרסם תמונות שתגידו לי אם באמת הוא נשרף המחשב נדלק ל20 שניות ונכבה (שוב עוד סימן לזה שהלוח נשרף) הדגם הוא msi n1996 האם למישהו יש רעיון ללוח אם חלופי? כמה לוח אם דומה לזה אמור לעלות? אמרו לי 600 ש"ח באייבורי, האם זאת הקצנה בשביל שאני ארכוש מחשב חדש או שזה באמת המחיר? בבקשה אשמח תשובה בדחיפות כי אני ממש תקוע. - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה יעזור למישהו הSOCKET הוא 478 )P4( http://www.msi.com/product/mb/PM8M-V.html

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by ginger_sami,

פחות או יותר מאז שקניתי את המחשב יש לי את הבעיה הזאת. אחרי זמן מסויים המשחק יקפא,והשנייה האחרונה של הסאונד תחזור בלופים. בד"כ אם אני מצליח לצאת מהמצב הזה ע"י ctrl alt del,התקלה לא תקרה יותר עד הפעם הבאה שהמחשב יופעל מחדש,אבל לפעמים במשחקים מסויימים תגיע קריסה למסך כחול ובפרטי התקלה יופיע nv4_disp. המפרט הוא E4500 Gigabyte p31-ds3l 2gb של kingston Asus 8800GT 512 Coolermaster extremepower 430w אני חושב שכבר שללתי את הזכרונות ע"י בדיקה בלילה עם memtest. תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום. מחשב שלי בן פחות משנתיים. הכל עבד והיה מצויין. לאחרונה אחד המשחקים שאני משחק עבר "שידרוג" או לא יודע איך עוד להסביר את מה שקורה. המחשב מכבה לי בפתאומיות וכשאני מדליק אותו הוא מראה הזהרה על מצב ספק. (התמונה מצורפת) הורדתי CPUID. גיליתי די בוודאות שכשיש מעל ל 10 משתתפים מכל צד במשחק אז באמת מעבד מתחמם. ל 87C. קצת גוגל וגיליתי שזה טמפרטורה מוגזמת אפילו למעבדי K. שלא לדבר על S שיש לי. חידשתי משחה אך זה לא עשה הרבה, הוריד ב 5C בלבד. כרגע די ברור לי שאני חייב לשדרג לקירור טוב יותר ולא להשאר עם מקורי של אינטל. השאלה המרכזית היא האם יש איפשהו לוגים כדי לוודא שמחשב נכבה עקב טמפרטורה של מעבד? יש מצב שאחד לא קשור…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
    • 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by url,

ברכות לרגל הפורום החדש :biggthumpup:

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אני עובד בחנות מחשבים ופעמים מגיעים אלי מחשבים שיש להם בעיה בדרייבר, ואני רוצה להפעיל וינדוס מusb/ssd אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא יחוזר למצב clean install (ליפני דרייברים וכו) האם קיימת אפשרות כזו? אם כן איך ליצור דבר כזה?

דיונים חדשים בפורומים