עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by __MIKO__,

כונני התקליטורים שלי לפתע נעלמים מהאקספלורר ולא ניתן להגיע אליהם. הכונן עצמו נפתח ומקבל דיסק אבל לא מגיב . מה יכולה להיות הסיבה? p4 2.4 sp2 כונן hp rw וכונן ישן של קריאטיב .

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  2. ברשותי הרדיסק 2 טרה שבטעות הקצתי לכונן סי רק 50 גיגה, וכרגע לא נותר לי שם מקום, ולמעשה ההרד דיסק כמעט מלא ג במחיצה השנייה , ברשותי כונן 350 גיגה ריק ,וחשבתי להפוך אותו לכונן הראשי, ולהפוך את כונן ה2 טרה למישני ,איך אני עושה זאת עם מינימום עבודה?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  3. שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?

4. קניתי לי GTX 1060, שיחליף את ה-GTX 570 המזדקן. חיברתי אותו וכאשר הדלקתי ראו את הלוגו של גיגבייט על המסך , נשמע צפצוף סטנדרטי (כמו של POST רגיל), אבל הוא נשאר על המסך הזה ואחרי מספר שניות (כ-10 שניות) נשמע עוד צפצוף קצר, מספר שניות לאחר מכן עוד אחד קצר וכך זה המשיך. מפרט: Intel Core I5 2500 3.3GHz Scythe KATANA 3 GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (Kingston 4GB DDR3 1333MHz (2X Seasonic 620W S12II Micron C400 128GB Seagate Barracuda 7200.14 2TB Lancool PC-K57B LG X24 Dual Layer Sata Black רציתי לדעת מה נראה לכם שהבעיה? כמובן שחיבור החשמל מחובר, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות והכרטיס בוודאות תקין. איפסתי ביוס, ניסיתי עם עוד כרטיס וגם עם הליבה ה…

5. Started by itdr10,

היי! הלפטופ שלי ברשותי כבר כמעט ארבע שנים, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיית התחממות לא נעימה. לפני חצי שנה בערך (אולי קצת יותר) החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת, ולקחתי אותו לתיקון בחברת "מפעיל" (היבואן המורשה של טושיבה), שם הוחלפה לו סוללה, תוקן התקן USB אחד, המאוורר תוקן, הוא עבר נקיון ועוד כמה דברים קטנים. בהמשך, הרחבתי לו גם את זיכרון הראם מ-6 ג'יגה ל-8. הוא באמת הרגיש קצת יותר טוב אחרי כל התיקון, אבל הוא עדיין מתחמם לדעתי כמו לפני התיקון. לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה באופן פתאומי בלי סיבה ברורה. זה קרה מספר פעמים, ובכולם זה קרה בזמן שימוש במשחק מחשב (באמצע המשחק וללא קשר למה שקורה בו). לא מדובר במשחקים מרשימים במיוחד מבחינה גרפית. אני מצליח להיזכר בשלושה מש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TheCrow34,

שלום, מתחילת החודש בערך התחלתי לקבל את השגיאה "display driver stopped responding and has recovered". השגיאה מופיעה בדרכ בזמן גלישה באינטרנט (גם בכרום וגם בפייר פוקס) ודווקא כשאני מפעיל משחקים השגיאה הזאת לא מופיעה והכל עובד חלק. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש אך הבעיה ממשיכה. גם ניקיתי את המחשב למרות שאני לא מאמין שטמפרטורות זה הבעיה כי בזמן משחקים כבדים השגיאה לא מופיעה (כמו דום החדש). זה המפרט שלי: מעבד I5-4690 8 ג'יגה זיכרון nvidia GTX970 ספק כח Neo Eco 620W לוח אם GIGABYTE GA-H97-HD3 מה עוד אפשר לנסות?

7. Started by ORrrr,

מה אומרת ההודעה הזאת שקיבלתי אחרי זמן מה ששיחקתי באנריל..

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by AviBsH,

בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. קניתי GTX 1060 ועכשיו הרזולוציה חורגת מהמסך והוא קצת מטושטש, לא חד. 1920X1080

10. בעיה ממש מוזרה, חיבורי הUSB לא מזהים את המקלדת והעכבר במהלך טרום כניסה למערכת הפעלה אך מזהים יפה לאחר שמערכת עולה. יש להדגיש שלא מדובר בדרייברים, היות והם מזוהים לסירוגין. (לבסוף השתמשתי במקלדת עם החיבור העגול הרגיל שאיתו אין בעיות). כך זה קורה הן בBIOS והן בבחירת הממשק השחוק לבן של HIREN CD . למישהו יש מושג ממה דבר כזה יכול לקרות ? בדקתי את הזכרון, את הארד, הרצתי כמה משחקים לבדוק את כרטיס המסך... למישהו קרה משהו דומה ?

11. שלום פעם ראשונה שעשיתי בSTAND BY למחשב (ע"י התחל -->TURN OFF) חזרתי למחשב אחרי שעה ככה... והמחשב היה כמו מכובה אבל ראיתי שעדיין המנורות עובדות - קיבל עדיין זרם מהחשמל... הזזתי את העכבר וציפיתי לראות את הצג אבל זה לא קרה ...גם להדליק את המסך מחדש וזה לא עזר (אין לי על המקלדת את המקשי כיבוי ושינה..) משהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הSTAND BY ובמה הוא עוזר (חוץ מצריכת חשמל אפסית) ואיך אפשר להפעיל אותו ללא ריסט?! תודה לכולם ביי

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

שלום, ביצעתי עדכון לדריבר כרטיס מסך שלי, משהו השתבש והחלטתי לבצע שחזור מערכת, אחרי שהווינדוס סיים לעלות מופיע מסך שחור ורואים רק את סמן העכבר, ניתן להזיזו אך כל דבר אחר - לא מופיע. ניסיתי לחבר מסך אחר, להזיז את הסוויץ ביוס על הכרטיס מסך ממצב למצב, לשחזר הגדרות בביוס ושום דבר לא עזר, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by danny70,

שלום , יש לי במחשב ריסטים פתאומיים זה קורה שמריצים סורק דיסק , או שבמצב שהמחשב מכובה ואז איך שאני מדליק אותו מופיעה הודעת שגיאה בנוסח כזה 0x00000023 , בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרון לא טוב , ובדקתי עם תוכנה לבדיקת זיכרון אך הזיכרון בסדר . חיפשתי במקרוסופט איפה שנמצא ידע בסיסי , וקיבלתי המון נושאים הקשורים להודעת השיאה הזאת . כך שזה יכול להיות כל דבר . משהו יכול למקד את הבעיה אודה לו מאוד על כך . תודה מראש דני

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך שלי ( G.FORCE GT610) גם למסך מחשב וגם ל LCD . בחרתי בהגדרות בריבוי מסכים והכל בסדר. הבעיה מתעוררת כאשר אני סוגר את 2 המסכים לזמן מסויים ואז מדליק (למשל את ה LCD ראשון) ואז לא רואים במסך המחשב, או כאשר אני עושה RESET ואז אין תצוגה בכלל ושוב צריך לחבר מחדש את המסכים. האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל או שפשוט כ.מסך יקר יותר יידע להציג את שניהם גם אם אני מכבה ומדליק אחד מהם או עושה RESET ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Zeev86,

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?

16. שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!

17. שלום, ברשותי מחשב DELL XPS 15Z חדש. בדרך כלל מס' דקות או אפילו שניות מההפעלה שלו הוא נתקע והמסך מרצד - ממש משתולל (ממש "סערה" של פיקסלים) זה לא קשור דווקא למערכת ההפעלה, גם שניסיתי לפתוח הגדרות בBIOS זה קרה. שמתי לב שגם בדיוק באותו זמן המאוורר מתחיל לפעול (מתחמם?) מדובר במחשב חדש! האם זו בעיה בכרטיס המסך? במעבד? בBIOS? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Nati0007,

אני צריך עזרה לא יודע מה לעשות עשיתי פלאס מהדוס לכרטיס מסך שלי אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב לא מראה נתונים על המסך יותר ... כאילו אין כרטיס מסך... יש לי פלאשרומ של הביוס הישן של הכרטיס אבל אין מצב שאני מחזיר אותו כי הדוס אפילו לא עולה... השאלה שלי היא ככה: איך אני מחזיר את הכרטיס מסך לביוס הקודם ? אם יש דרך כל שהיא? זה קריטי בבקשה... :-\

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. אני משתמש בו באופן קבוע בבית ואנני יודע מה הכי כדאי לבטריה להשאירה מחוברת קבוע למטען או לנתקה לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ff10,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב, אני משחק משחקי רשת ומוריד הרבה דברים מהאינטרנט ואז בלי שום סיבה המחשב כותב לי שהכבל של האינטרנט לא מוחבר ??? בדקתי וראיתי שהכבל באמת מחובר ואז עשיתי ריסטארט למחשב, לאחר הריסטארט אני מגלה שהמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת אחרי ריסטראט נוסף הוא מזהה אותו ואז לאחר זמן מה הוא עושה את אותה בעיה אולי כרטיס רשת הלך ?? ואם כן אז למה הוא פעם עובד ופעם לא ?? אולי זו בעיה עם הלוח ?? ואיך אני משתמש בכרטיס רשת המובנה של הלוח ?? ואם אני קונה כרטיס חדש איזה כדאי לי ?? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by echad,

שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין lga1155 לבין lga1156 יש לי 2 לוחות אם ואני שוקל מה מהם יותר טוב הסוקט שלהם לא זהה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם אלה הם שמות הלוחות אם א GA-H61M-D2-B3 ב GA-H55M-USB3 שניהם של חברת גיגהבייט 1 איזה מהלוחות אם יותר חדש ? 2 האם מדובר באותו מעבד ? תודה רבה על הפורום הנפלא

22. הוא מחשב כזה: E6750 2GB OCZ 800MHZ CL4 GIGABYTE P35-S3 (X1950PRO MSI (WTF וספק אני חושב שהביאו לו משהו ממש זבל! ספק EZCOOL 450W JSP אבל אני לא זוכר שם של חברה כי זה לא מוכר האמת,לא מצאנו בשום מקום את הספק הזה באינטרנט. עכשיו אתמול המחשב עבד מצויין ומהיום התחילו לו בעיות ממש רציניות. שמדליקים את המחשב המסך לא נדלק והמחשב מצפצף (הלוח עושה כמה צפצופים שמשהו לא בסדר) אחריי שעושים RESET המחשב נכבה,ואחריי 2 שניות נדלק לבד! ואז שוב המסך לא נדלק ורק אחריי שעושים שוב ריסט אזזזזזזז המחשב נדלק. שזה מגיע לווינדוס המסך נכבה שוב לשניה (כתוב NO SINGLE או משהו כזה,בקיצור שכיאילו אין כרטיס מסך) וישר חוזר. גם ממתי שכל זה התחיל אז הכרטיס רשת נעלם פתאום כיאילו הוא לא מחובר ואי אפשר אצלו להתח…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם , יש לי מחשב פנטיום 2 350 גיגה , זכרונונות 256 מיגה sdram , לוח אם ישן atx , לפני חודש החלפתי הרד דיסק6 גיגה ( שהשמיע רעש באופן מאוד בולט ) להרד דיסק של 30 גיגה ( לא חדש ) , והוא עבד בצורה טובה בלי רעשים עד שהתחילו הבעיות , ההרד דיסק הזה התחיל להשמיע רעשים כמו הראשון אלא יותר , ואני רוצה לדעת מהן הסיבות שגרמו לכך , האם יש לזכרון הוירטואלי חלק בבעיה , או שייש סיבות אחרות , אשמח לקבל מכם תגובות , ותודה ;

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by LIOR42,

יש לי בעיה רצינית מישהו נגע לי במחשב והפך לי את כל התצוגה היינו שההתחל נמצא למעלה וראוים הכל הפוך איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shaharezra,

שלום, לאחרונה החלה במחשב שלי בעיה שמתאפיינת בקריסה אקראית של מערכת ההפעלה מלווה במסך הכחול והחביב של מייקרוסופט המפרט נכון להיום: asus p5b delux Intel Pentium c2d e6600 CORSAIR DUAL 2048MB 800MHZ DDRII TWIN2X2048-6400 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB thermaltake PurePower 460w 3 דיסקים 80 ג'יגה היטאצ'י סאטה 2 ברייד 0 פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים כרגיל (זו לא הפעם הראשונה ) הכל עבר חלק והתקנתי את כל הדרייברים החדשים הביוס הוא 0614 החדש ביותר הטמפרטורות תקינות 36 מעלות במנוחה ועד 49 מעלות במאמץ והמחשב ללא אוברקלוק עכשיו למאפייני התקלה בזמן עבודה רגילה עם המחשב (למרות שזה קורה יותר בזמן משחק ) אני שומע פתאום שלושה נקישות מהניסיון שלי הנקישות מגי…

• 12 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.