עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaniyakov,

אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by johnyG,

יש לי תקלה במחשב של חבר שבמשך חודשים אני לא מצליח לסדר ואני בטוח שזאת אחת התקלות המוזרות בהיסטוריה. יש לו פנטיום 4, WIN XP SP2. לפני כמה חודשים התחילו לו מסכים כחולים תוך כדי עבודה במחשב. במסכים יש הודעות שונות של כתובות שונות בזיכרון והודעות שגיאה משתנות. למשל פעם הופיעה הודעה a thread tried to release a resource it did not own, ופעם אחרת היה רשום irql_not_less_or_equal. היו עוד הודעות. הרצתי באופן יסודי כמה בדיקות: הרצתי MEMTEST לבדיקת זיכרון. הרצתי תוכנה של WESTERN DIGITAL לבדיקת הדיסק. כל הבדיקות היו תקינות לחלוטין. למרות זאת התקנתי כמה פעמים מערכת הפעלה מחדש. החלפתי לוח. החלפתי ספק. החלפתי זיכרון! החלפתי כרטיס מסך. שמתי משחה תרמית על המעבד. המסכים הכחולים חוזרים שוב…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by lidor-s,

ראיתי בסידי רום מאחורה שייש מין חיבור כזה עם כל החיבורים שייש עליו מן פלסטיק כזה בצבע ירוק ופעם שהסידי לא עבד לי מישהו אמר לי להוזיז אותו קצת וזה עבד מישהו יכול להסיבר מזה??? : :s05:

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. מחשב חדש בן חצי שנה. פתחתי את המארז כדי לנקות את המאווררים. החזרתי הכל בחזרה וכשאני מדליק את המחשב המאווררים מסתובבים קונני ה- CD-ROM עובדים אבל המחשב לא נדלק אפילו לא המסך(אני מתכוון הפעלה אוטומטית של המסך בעת הפעלת המחשב, אפילו לא התצוגה של ה-DOS). אני הוא בן דודו של DJX אנא תסבירו לי איך אפשר לפתור את הבעיה כדי שאני אוכל להסביר לו טלפונית.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shmoolm,

חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך (Radeon 9800 pro) ובטלויזיה אני רואה ממש(!) מטושטש... לעומת זאת אם אני שם את ההגדרות של הכרטיס מסך שלי לשחור ולבן בלבד אז זה רואים בטלויזיה טוב. לעומת זאת בצבע אני רואה ממש מטושטש... ההגדרות של הטלויזיה שלי נכונות... PAL B

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. היי! משום יש לי תיקייה בתוך my pictures שיש בה סרטים ותמונות ומלא דברים שלי (היא מסובדרת אין הרבה קבצים בתך אותה תיקיות) וכל הקבצים משם כל המזן תוקיעם לי תמחשב למה זה? מה אני יכול לעשות כדי לבדוק מה הביעה יש לי הארד דיסק דיי בגרוש (excelstor

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by RayZ,

אני פשוט מדליק את המחשב הנייד, המחשב עובד,אבל המסך לא. כאילו,רואים שהמחשב עובד.. אבל המסך חשוך :-\ פתרונות?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by GeforceFX,

הרבה פעמים יש לי שגיאת זיכרון שמוציאה אותי ממשחקים. לפעמים שאני מכבה את המחשב יש שגיאה של זכרון יש לי גם דיי הרבה תקיעות במשחקים למרות שהמחשב שלי בהרבה יותר טוב מהדרישות המומלצות. אני בטוח שאין לי שום וירוס,ספיוור,טרויין, או רכיב זדוני אחר אני בטוח שיש מספיק מקום בהארד דיסק ושאין בו שום בעיה(עשיתי איחוי שהצליח+תיקון שגיאות..) עשיתי בדיקה עם MEMTEST ויש לי שם מיליון שגיאות לא עשיתי שום OC אין לי שום התנגשויות חומרה ובעיות בדרייברים בזכרונות אני חושב שמשהו באמת לא הגיוני.. זה מה שרשום לי בכמה תוכנות: זכרון ראשון: Memory Speed PC2700 (166 MHz) שני: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אבל בביוס רשום לי מישום מה DDR333 ובכלל יש לי 2 זכרונות של 256MB 333MHZ מה זה …

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. טוב ככה יש לדוד שלי מחשב חדש amd 64 3000 939 k8ns לוח אם כרטיס מסך giga-byte ati 9250 128 מגה 128 ביט הרדיסק 80 ג'יגה של מקסטור המחשב עשה ריסט אז פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדשאת הווינדוס אם הדרייבירים של מה שהוא קיבל עם המחשב התקנתי אנטי וירוס קרספי ו Sygate Personal Firewall וגם Ad-Watch SE Professional המחשב כמה ימיים עבד טוב ושוב זה עשה תריסט הפעם באמצע משחק אהה עוד דבר חשוב זה שהמחשב עשה את זה ברגעים שונים לא תמיד באמצע משחק הפעם זה היה באמצע משחק העלתי את קבצי הdump אני רוצה לדעת אם זה בעייה בחומרה או תוכנה מישהו יכול להגיד באמצעות קובץ הdump ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב די חדיש אבל המשחקים זוחלים ולפעמים המחשב נכבה, האם זאת בעיית היתחממות ? או ספק,או אולי בעיה בכרטיס גרפי. המחשב הוא-amd 3200 64 bit 939 512 זיכרון 6600gt מה לעשות??????

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by The-Devil,

משום מה בזמן האחרון הכונן של ה CD נפתח באופן רנדומלי ואין לי ממש רעיונות בנושא... זהו צורב של סמסונג יש לי עוד כונן של DVD והוא לא עושה לי שום בעיה למישהו יש רעיון?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. יש לי 2 הרדיסקים אחד 30 גיגה ואחד 200 גיגה יותר חדש בDEVICE MANAGER רואים שאין להם בעיות אבל אני מרגיש בשבוע האחרון שהמחשב לא זז בכל מה שקשור לקריאה כתיבה מההרדיסק הספציפי הזה. (צפיה בAVI כבדים שהוצאתי מDV והוינדווז והכל איטי ) אבל מההרדיסק השני אין בעיה. אז עשיתי בדיקה בנרו עשיתי בדיקת מזיקים עם 3 תוכנות שונות עשיתי איחוי דיסק. מה זה יכול להיות. תצילו אותי! ופורמט קצת בעיתי לעשות כי יש לי קבצים של סרטים שהוצאתי מהמצלמה שהם כמה גיגות. מה גם לא נראה לי שזה הפיתרון כי ההרדיסק השני פועל טוב.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  14. הי. לחבר שלי יש : p3 866 של pc partner. יש לו כרגע הארד דיסק 1 של GB20 עובד תקין עם win xp pro. רצה להגדיל וקנה הארד דיסק נוסף של GB160 samsung. ג'ימפרתי אותו כ slave נכנסתי לביוס והוא מזהה גודל מוזר של 136 אז הנחתי שהלוח לא תומך בגודל הזה וג'ימפרתי ל 36 GB(יש קומבינה כזאת עם 2 ג'מפרים). זיהה 36 GB ועלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה, התקין וסיים... הממה הוא לא מופיע ב my computer. מה שמוזר הוא שב device manager הוא כן מופיע ומזוהה דגם, דרייבר, סוג,והכל אבל אין גישה אליו. כיביתי מחשב ניתקתי את ההרד דיסק של הסיסטם וחיברתי את הגדול כמאסטר. הוא מזהה ואין בעיה, אפילו פירמטתי ועשיתי partitions. אני לא מבין מה הסרט של זה???? למה הוא מזוהה בביוס מותקן ע"י הווינדוס בתור חומרה ואין …

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Episode-666,

המחשב כל הזמן נתקע זאת אומרת קופא ושום דבר לא עוזר מלבד ריסטרט רציתי לשאול איך אני יכול לאתר שריטה בדיסק הקשיח? ז"א איך אני יכול לדעת אם הוא נשרט??

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by jly,

יש לי כרטיס Creative Sound Blaster 5.1 Live 24-bit והוא די חדש .. ומאז שהתקנתי linux על המחשב שלי הוא הפסיק לפעול יעני יש Sound אבל מאוד חלש בקושי שומעים... כל ההגדרות על הכי גבוהה בלוח הבקרה וזה.. זה גם לא רמקולים כי ניסיתי כמה... אז עזרה בבקשה :'(

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  17. באופן מוזר מאוד, כל המאווררים שלי התחילו להסתובב בצורה הפוכה - אלה שהוציאו אויר, עכשיו מכניסים, ואלה שהכניסו מוציאים. (3 מכניסים, 2 מוציאים) לא נגעתי בחיבורים ולא עשיתי כלום, ואין לי מושג ממה זה... אם אני הופך את המולקס (מה שלא ניתן לעשות בדלל הפלסטיק) הם מסתובבים כמו שהיו קודם. פשוט נראה כאילו ה + וה - "התהפכו". גיליתי זאת רק היום ,אני מניח שזה ככה לפחות 3 ימים... (פתאום אני מרגיש חום בפנים שלי) הלוח שלי הוא אסוס P5GDC DELUX. נתקלתם בזה? מה עושים? האם זה יכול להזיק להארד דיסקים? איך מנשים את זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הזכרון הקודם שהיה לי היה לא טוב ולכן החלפתי אותו אבל עדיין יש לי בעיה של מסך כחול צרפתי קובץ minidump מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by fender1989,

המחשב שלי עושה ריסטרט לעצמו כל הזמן ונראה לי שזה רק באמצע משחקי רשת כי אני משאיר אותו דלוק הרבה והוא לא עושה את זה בזמן משחקים הוא עושה לעצמו ריסטרט סתם ככה פתאום אתם יכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. חבר שלי שינה בטעות הגדרה בביוס והוא לא זוכר מה זה היה ואחרי שהוא הפעיל מחדש את המחשב עם ההגדרות החדשות שהוא שינה בביוס אז הוא רואה על המסך פסים צבעוניים בדרך כלל שחור וורוד וצהוב ואפור ושהוא בביוס צהוב והוא לא יכול לראות כלום איך אפשר לפתור את זה בבקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by lipa,

לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק , אבל המחשב לא מצליח לעלות הוא כאילו נדלק , המאווררים מופעלים שומעים אותם , אבל פעם חזק יותר ופעם יותר חלש , כאילו אין להם כח אחרי כמה נסיונות של כיבוי והדלקה זה מסתדר האם זה בעייה בספק-כח ?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by megahertz8,

למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן. הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף). הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד. אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך? תודה מראש, ערן.

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by RayZ,

שלום, המחשב המקורי שלי (שהמפרט שלו כתוב למטה) כרגע בתיקון,הם מודיעים לי שקיבלתי מסכים כחולים, ושהכרטיס מסך עושה בעיות וניתן להחלפה. בכל זאת, אמרתי להם שאני אברר מה המסך הכחול אומר. בקיצור, ביקשתי מהבחור שמתקן לי לקבץ את Mindump ל RAR, הוא שלח לי במייל כדי שאשלח לכם. (ראיתי שלפי זה אתם יודעים את הבעיות) בקיצור,את ה Minidump תוכלו להוריד מ: http://planet.nana.co.il/d4433v/Minidump.rar קיבלתי מהם גם עוד איזה שם שגיאה: NV4_DISP מומחי הפורום אני זקוק לכם

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  25. קניתי מיקלדת לא קיבלתי דרייבר והלחצים למעלה לא עובדים חיפשתי בכל מקום דרייברים גם פה אצלכם ולא מצאת בבקשה מי שיכל להביא לי דרייבד למיקלדת: compaq model:kb-9963 תודה לכולם מקווה שתעזרו!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים