תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רכשתי לא מזמן מחשב LENOVO והתקנתי מערכת הפעלה מסוג WIN10. הכל עובד מעולה למעט חיבור HDMI שלא מתחבר לטלוויזיה (כמובן שבוצעו כלל הריסטים, רזולוציה ובדיקות). מ-LENOVO נאמר שצריך לעדכן את ה-BIOS אך כשאני מנסה דרך האתר שלהם קופצת לי הודעת שגיאה בנושא המחיצות. האם מישהו נתקל בזה? יכול להיפתר בלי לפרמט את המחשב? ואם כן - כיצד. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של כרטיס המשך במחשב בדקתי את הנתונים שלו ( מצ"ב תמונה עם נתוני הכרטיס ) הוא עובד על 40% באופן קבוע, לעיתים שהמחשב ממש מתאמץ ניתן לשמוע את המאוורר של כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר ומגיע ל 60% ו 70% קראתי בפורומים שניתן לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ללא קשר לעדכון Driver של NVIDIA ולעיתים מדובר בסט פקודות שמותאם מחדש לשליטה במהירויות המאוורר של הכרטיס. הBIOS של המחשב עדכני וכן כל עדכוני התוכנה, אני מניח שזה לא עדכון BIOS נפוץ לכרטיסי מסך היות ואין באינטרנט הרבה מידע מסודר בנושא, לפחות לא משהו שמצאתי, האם מישהו יכול לעזור בנושא ? הכרטיס והמאוורר עברו ניקוי יסודי כך שמדובר על מהירות סיבוב בעבודה סטנדרטית. זה הרעש היחידי ששומעים מהמחשב המפרט: HP P…
-
היי, קיבלתי מדוד שלי כרטיס מסך RADEON 9600XT והוא אמר לי שאני צריך לעשות עדכון של הBIOS של הכרטיס הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך (כי עכשיו הוא עובד גרוע..).. אין לי מושג מאיפה אפילו להתחיל, אז באתי לפה.. איך אני עושה את זה? נתונים מאוורסט: Graphics Processor Properties Video Adapter Sapphire Radeon 9600 XT BIOS Version 008.015.058.000 GPU Code Name RV360 PCI Device 1002-4152 / 174B-7C29 Transistors 76 million Process Technology 0.13 um Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 4 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 M…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מריץ מחשב עם מערכת הפעלה windows 10 64bit גרסה : 1709 build 16299.547 אתמול הופיעו שלושה עדכונים וביניהם העדכון נשוא פוסט זה חיפשתי פרטים אודות העדכון בקטלוג העדכונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי מאום. עם זאת, ברשת יש שלל דיווחים על עדכון זה עם פירושים וספקולציות לכאן או לכאן. אחת הספקולציות שאותי הטרידה, מדברת על כך שעדכון זה בה כדי לאלץ משתמשים לשדרג את מערכת ההפעלה לגרסה 1803 ולעקוף את הדחייה היזומה של העדכון מתוך מערכת ההפעלה. זכור לי שהיה מקרה כזה דומה בעבר לכן אני מבקש לדעת אם מישהו נתקל בעדכון זה, מה פשר העדכון, ומה הוא אמור לעדכן. נ.ב אני לא עדכנתי את מערכת ההפעלה לגרסה העדכנית 1803 מתוך בחירה. אעשה זאת ואעדכן רק לאחר שא…
-
- 42 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן מחשב לנובו - Y510P, מגיע עם כרטיסי מסך בתצורת SLI של 750M כשאני עובד על כרטיס אחד, הטקסט בסדר, כשאני עובד על SLI (למשחקים וכדומה) הטקסט נהיה ענקי ויוצא מתחום הגבולות שלו הבנתי שזה משהו ב DPI שמוגדר בקבצים של הדרייברים, אבל אני לא יודע איך להתעסק עם זה ממש איך מחזירים את הטקסט לרגיל? (חזרתי לדרייברים 378.XX וזה הסתדר אבל אין תמיכה ב RYSE) אגב, כשאני מעביר את החיבור ל HDMI לטלויזיה רואים בסדר. כשאני מחזיר חזרה למחשב ועובד על SLI זה נראה כמו כתב ברייל. רק כשאני עובד על כרטיס בודד זה מסתדר. אגב זה קורה גם במחשב של אחי, Y50 ולו יש כרטיס בודד של 860M
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז רשמתי כאן, האם אפשר לעדכן את הביוס של הכרטיס הנל 9600 xt ,וגם עשיתי עידכון לביוס הרגיל שלי וכשאני מסתכל בביוס אני לא רואה משהו חדש,האם זה יכול להיות עידכנתי גם באופן ידעני וגם אוטומטי,האם יש עוד עידכונים חוץ מהאתר של החברה של הלוח אם שלי intel לוח אם- 850gb
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
באתר של AOPEN מופיעות ההוראות הבאות לעדכון ביוס: Download this zipped file. Run shareware PKUNZIP (http://www.pkware.com/) which supports miscellaneous operation systems to extract the binary BIOS file and the flash utility. Or Winzip (http://www.winzip.com/) in Windows environment. Save "AX63P114.EXE" and "AX63P114.BIN" to a DOS floppy disk. Reboot your system with this disk without loading any memory handler (suh as EMM386) or device driver to get as much free space as possible. If you have an EPROM writer, simply take the .BIN file to program your BIOS. Execute A:>AX63P114 and the program will do the rest of it. DO NOT turn off power during flashing pr…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-K8NF-9 עם ביוס f4 אני רוצה להפוך אותו לf11 עשיתי בעבר את העדכון לf4 באמצעות תוכנה שהייתה עם הדרייבר והייתה מאוד פשוטה בעוד הביוס f11 בא בלי תוכנה מסודרת. אלא קובץ autoexec ועוד שני קבצים.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חייב עידכון ביוס ללוח של asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים רק נקסט נקטס וזה מתקין משהו פשוט מי שימצא לי יבורך
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה עדכון אני צריך לעדכן את הביוס פשוט עשיתי איפוס למחשב והביוס לא מעודכן איך אני יודע מה לעדכן ואיזה ואיך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב הספור הוא ככה ניסיתי להתקין לינוקס ולא הצלחתי עם ארבע דיסקים ושתי הפצות בכולם הגעתי לתפריט הראשון של ההתקנה ותמיד אחרי אחרי שבחרתי להתקין אחרי כמה שניות נתקע המחשב אז חשבתי אולי וינדוס מונע את ההתקנה מחקתי את ההרדיסק לגמרי (באמצעות דיסק ההתקנה של ווינדוס ) המחשב עולה ומורה שאין לו בוט (סימן שנמחק ההרדיסק ) וניסיתי להתקין את האובנטו - נתקע בדיוק באותו מקום כבראשונה ניסיתי להתקין את הפדורה קור 4 - נתקע באותו מקום אז הגעתי למסקנה שהביוס אחראי לכך התקנתי עוד פעם ווינדוס אינטרנט וכו'..... ואמרתי אם כבר נעדכן את הביוס הלכתי לאתר http://www.esupport.com/global/ ובאמצעות התוכנה שלהם הוא זיהה את הביוס (מצורף בקובץ למטה ) אבל הם מבקשים שאני אמתין 24 שעות ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם הדחופה בנושא. באתר הרשמי של אסוס לא מצאתי מדריך ללוח שלי.. אני צריך לשדרג ביוס מהסיבה שאני מחליף מעבד מאתלון 64 3000 למעבד אתלון 64 4200 X2. המפרט הנוכחי שלי: athlon 64 3000+ Asus A8V deluxe 2GB DDR400 תודה מראש לעוזרים, משה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטי המחשב: ECS P4VXAD+ Pentium 4A, 2466 MHz פרטי הביוס: BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message P4VXAD+ Ver:1.1B 03/05/2003 System BIOS Date 03/05/03 Video BIOS Date 12/23/02 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 עכשיו לעזרה, בתוכנה EVEREST כתוב לי ש ה Video BIOS בן יותר משנתיים ולעדכן אם צריך. צריך? אני לא יודע אם אני צריך עדכון אבל אני הולך לרכוש דיסק קשיח של 80GB ואני חושש שהוא לא יזהה את הכמות הזו. כי כרגע יש לי דיסק של 40GB והוא מזהה 37.2G…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן אנשים, חג שמח - צום קל. יש לי 2 שאלות.. שמתי את הזיכרון של ב DIMM 1+3, עדיף 1+2 או קונגפיגורציה אחרת ? והאם כדאי לי לעדכן את הביוס ? תודה, תום.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לשאול שאלה הקשורה לעדכון הביוס. יש לי את לוח האם (gigabyte DS3P (rev 2.1 בדקתי ויש לי את גרסה F7 של הביוס. האם עדכון לגרסה החדשה ביותר F12 יכולה לגרום לנזק כלשהו? מה זה בעצם אומר לעדכן ביוס? מה היתרונות והחסרונות של זה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#bios תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, חיפשתי עדכוני ביוס, בחרתי את הדגם של הלוח שלי, בחרתי את העדכון האחרוןן בשבילו, מפעיל ו.. Chipset is not supported. יש לי F4 כרגע מה שהורדתי זה F6. מושג? מישהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שבקישור ניסיתי לבצע עדכון לביוס ומה שהצלחתי למצא זה אפשרות לעדכן דרך מערכת ההפעלה ניסיתי אבל העדכון לא מתבצע הוא עושה הפעלה מחדש אחרי שהוא טוען את הביוס המערכת הפעלה מתכבה והמחשב עולה רגיל כאילו לא נטען הביוס השאלה איך יוצרים דיסק בוט של הביוס לעדכון מהביוס הקיים ניסיתי עם רופוס והוא לא תומך בזה כל פרטי המערכת בדיון אגב שמתי לב שבעליית הביוס מתקבלת ההודעה הזו ואז הוא עולה fw start recovery error משהוא יודע מה זה אומר
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגרסה הנוכחית היא P12 הלוח אם של Intel הדגם הוא DB850GB . הגרסה החדשה P18 היא מנובמבר 2001 והיא כוללת שיפורים מגרסה P12 . ככה כתוב בPDF של המסמך . עכשיו האם אפשר לצרוב את זה לתקליטור ,ולהריץ את השידרוג דרך CDROM אתחול של Windows ? במקרה של כשל איך אפשר לשחזר את הביוס הקודם ? יש תוכנה שצורבת את הביוס הנוכחי ? אני רוצה לצרוב את הנוכחי כדי שאם יהיה כשל אני אדע איך להחזיר את הביוס . כמו כן יש לי בעיות בכרטיס הקול VIBRA128 זו הסיבה שאני רוצה לשדרג. לפעמים הוא נתקע בWindows ואח"כ נעלם כליל . כמו כן המחשב מאד ישן משנת 2001 ככה שאין לי הרבה מה להפסיד . אשמח לקבלת תשובה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רציתי לעדכן את הביוס של לוח האם אצלי B450 GIGABYTE משום מה מופיע באתר GIGABYTE שהעדכון הוא ל WINDOWS 10 64BIT וראיתי אצלי שמותקן דווקא 32BIT משום מה יש לזה משמעות ? שלא אדפוק משהו בלוח בעדכון.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון ביוס למחשב שלי אבל אני חושש מאוד שאם אני יתקין משהוא לא נכון ילך לי כל המחשב לכן אני רוצה לדעת כיצד בדיוק לדעת מהוא הסוג הביוס שלי לדעת מה ה - VER של הביוס וכו' לא רק על ידי הדלקת המחשב וללחוץ על המקש PAUSE ואם בכלל יש אפשרות לעשות לו עדכון מעולם לא היה לי בעיה עם הביוס פשוט אני רוצה להפעיל אולטימטור של PS2 למחשב וזה לא עובד הוא אמר לי ביוס משהוא הורדתי אולטימטור אחר וזה עדיין לא עובד לי זה אומר לי אותו הבעיה עם הביוס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס ללוח מכיוון שיש לי כונן SATA וישנם כמה עדכונים בביוס. הביוס שלי לא עודכן מעולם. השאלה הראשונה , האם מישהוא עידכן לוח כזה וראה שיפורים ? והאם זה משנה הגירסת פלאש לכל עידכון ביוס. כלומר האם אני צריך לעדכן את הפלאש כדי לצרוב את הגירסה האחרונה של הביוס? והבנתי איך עושים את זה אבל מכיוון שזאת הפעם הראשונה , הייתי מעוניין לקבל הסבר על התהליך ספציפית ללוח (קראתי את המדריך)
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב... הייתי רוצה שתעזרו לי ותגיידו לי איך מעכנים את הביוס בלוח DFI CA64-BC מצאתי על ידי חיפוש בגוגל את זה : http://www.driverscollection.com/?H=CA64-BC&By=DFI אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה...! בבקשה תעזרו לי! בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט, הדגם שלו זה B350 gaming3 הוא כרגע על ה-F31, ואני מעוניין לעדכן אותו ל-F40, אבל לפני שאני מעדכן אותו הבנתי שצריך לעדכן כלי בשם EC FW. אני התקנתי אותו, אחרי שהתקנתי אותו, זה העביר אותו לצ'יפ השני של הביוס, ואז החזרתי את המערכת חזרה לביוס שמעודכן ל-F31. מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני יודע שהכלי של ה-EC FW באמת עודכן? אני לא רוצה לעדכן את הביוס ל-F40 ולהרוס את הצ'יפ או משו כזה במידה והכלי של ה-EC FW לא הותקן באמת? אם אני עושה עוד פעם התקנה לכלי הזה על אותו ביוס אמורה להיות בעיה כלשהי? יש לי וונדוס 10 64ביט מעבד 1600X GTX970
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-