תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
האם ניתן לאתר את מיקום המחשב הנייד בדומה לאיתור מכשיר הסלולרי באמצעות פיינד מיי אייפון? אם לא כיצד אני יכול לאתר את מיקום המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אותיות שאני לא רוצה . - נניח על הכפתור של המספר 0 , יש גם את / , עכשיו אני לוחץ על המספר , במקום שפועל אני יראה את המספר 0 אז אני רואה את הלוכסן / , יש אפשרות במקדלת של המחשב הנייד בצד שמאל למטה לייד ה קונטרול , שקוראים לי FN , כאשר אני לוחץ עליה רצוף ומקביל לוחץ על הספרה 0 - אז רק אז מופיעה הספרה 0 , אין אני משנה את זה שהכפתור הזה יהיה פעיל כיאלו תמיד , כי זה קורה לי עם הרבה כפתורים -וזה ממש מעצבן נניח שאני לוחץ על האות K אני מקבל במקום את הספרה 2, ורק שאני לוחץ רצוף על הFN זה מסדר את זה.. אשמח לעזרה ,זה מאוד חשוב לי -תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה יש לי צורב דיי ישן X4X2X24 ועד עכשיו הכל פעל מצוין אבל לפני בערך יומים אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה איזה דיסק הוא מגיע ל100 אחוז ואז נתקעת התוכנה( NERO) והצורב כאילו ממשיך לצרוב אז אני עושה ריסט ומנסה לצרוב שוב והדיסק בעצם נשאר ריק הוא בכלל לא צרב עליו ניסיתי להתקין שוב את NERO וגם להוריד לה את העידכון הכי חדש כלום לא עזר מי שיכול בבקשה תעזרו :'(
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן ואם כן איך, לחבר כונן קשיח 3.5 SATA למחשב נייד? ברור שהחיבור יהיה חיצוני. אני רוצה לחבר את הכונן כדי להוריד חומר שיש לי על הכונן הפנימי של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש רעי מצא
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום. כשאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, עולה לי תוכנה שאינני רוצה שתעלה בכניסה (במקרה הזה, זוהי ההתקנה של Winrar). קיומה אינו תמוה, היות והרגע הסרתי וירוס אכזרי מהמחשב שלי, וציפיתי לתופעות לוואי מעניינות שכאלה. השאלה היא כזו: מאיפה יכול להיות ש Windows מעלה את התוכנה? המקומות שבהם חיפשתי הם: בתפריט ה Start ב Startup , ב MsConfig ב Startup, ב Win.ini, ב System.ini וב Registery. באף אחד מהם לא היה איזכור לתוכנה. היכן עוד אפשר להביט שלא חיפשתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב, התקנתי את הצ'יפסט שיש לי מהדיסק, ואז באתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך שלי (geforce 6800gs) אבל בהתקנה של הדרייבר קיבלתי הודעה שההתקנה לא מוצאת את החומרה, חיפשתי במנהל ההתקנים ושם אין אפילו התקני תצוגה, הדבר הכי קרוב זה משהו עם VGA וזה בסימן שאלה עם סימן קריאה עליו, ניסיתי לראות אם אולי טעיתי בכרטיס מסך אז פתחתי את המחשב וניסיתי למצוא את השם של הכרטיס אבל לא ראיתי שום דבר כזה, ניסיתי להוריד 20 תוכנות של דרייברים והן לא מצאו לי את הכרטיס מסך, אני עכשיו מתכנן לפרמט שוב אם במקרה והייתה בעיה בהתקנה של הווינדוס שגרמה לזה. הנה תמונה של מנהל ההתקנים: בבקשה תעזרו, אני עושה לאן בבית שלי היום ואני חייב שהמחשב שלי יעבוד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אעע יש לי כוויה ביד ממנו.. הוא עושה רעשים שהוא "חושב" אבל זה נראה לי די נורמלי לא יודע אבל הוא חם!! במחשב רשום 43 מעלות אבל כשאני נוגע זה נראה לי יותרר.. של WD120 האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעיה? זכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שבאה עם הביטורנט וראיתי שם כל מיני סוגי דברים שאני חושב של מעבדים וחבר שלי אמר לי להוריד תראשון הורדתי ואז הרגשתי בבעיה שהמחשב נהיה יותר איטי נכנסתי לביוס וראיתי משהו שלא ראיתי לפני כן או שלא שמתי לב אליו ככה רשום ואני מעתיק base memory 650 k memory ועוד איזה מילה שכחתי 511 total memoty 512 עכשיו מזה הבייס ממורי ולמה הוא נמוך? אם אני מאפס תביוס כל השינויים שנעשו באמצעות תוכנה ישתנו? המעבד אינטל סלרון D 335 S478 זה מאוד דחוף תודה המהירות של המעבד היא 2.8 ג'יגה התוכנה היא jre-1_5_0_04-windows-i586-p-iftw
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של LG וכל כמה שניות הוא נכבה אין תמונה אבל המנורה מראה שהוא דולק לפני שלקחתי את המסך לתיקון החלפתי במסך ישן ושם הוא קצת רועד (יכול להיות בגלל שהוא ישן ) בכל מקרא כאשר נכנסים לWIN או למאפיני תצוגה יש כמו כיבוי של המסך לחצי שניה והוא נדלק שוב כך שיכול להיות שהכרטיס מסך דפוק asus ti4200 איך אני יכול לדעת מה קורא, בבדיקה שמגיעה עם הכרטיס הוא נמצא תקין
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח הוא Gigabyte GA-73PVM-S2H דיסקים קשיחים 2 * W.D. 500G SATAII 16MB הבעיה היא ברגע שרציתי להגדיר Raid 1 או Raid בכלל, כידוע שצריך לכנס לביוס ולעדכן את ההגדרות של ה SATA-II RAID Config החלפתי את ה Onchip SATA mode למצב RAID וכלל ה SATA-II Pri\Sec Master\Slave במצב enabled וגם הגדרות של NV Serial-ATA Controller למצב All Enabled ההגדרות נשמרות אבל מה שמפתיע הוא אי הצגת הודעת בניית מערך הריד בעליה של המחשב שהוא בלוח זה לחיצה על F10 כפי שרשום בספר הלוח , ( Press F10 to enter RAID setup utility.. ) את ההודעה הזאת אני לא רואה מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה כאן ???
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג סמסונג, הפסיק פתאום לזהות דיסק-און-קי. כאשר מכניס ל- USB מכשיר אחר (רדיו/אוסניות/נייד) יש טעינה. אך משום מה לא קורא את התוכן של הדיסק-און-קי. מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן שלוש שנים, המשמש אותי כרגע לתצוגה בתערוכה (יושב במוזיאון, מחובר למצלמה ומקרנים, מופעלת עליו תוכנות רזולום ואוטומייטור). בעת הדלקה תקינה של המחשב, לפני הופעת השקופית הראשונה של ווינדואז, מופיעה שקופית של לוח אם (מצורפת תמונה). במצב תקין השקופית עוברת לאחר זמן קצר ועולה מערכת ההפעלה ווינדואז 10. לפני כחודש, לאחר שהוצאתי את אחד ההארדיסקים מהמחשב, התחלתי להיתקל בבעיה שהופיעה בכ-30 אחוז מההדלקות - המחשב נדלק, העלה את השקופית של לוח האם, ושם נתקע - לא מגיב ללחיצות על f2 וכו', ולא מעלה את מערכת ההפעלה. רק לאחר ביצוע הפעלה מחדש באמצעות הכפתור שעל הפאנל, המחשב עלה כרגיל. לאחרונה הבעיה החריפה - מופיעה בכמעט מאה אחוז מהמקרים, ולפעמים…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה התחילה אצלי תופעה די מוזרה. אני שומע להנאתי שירים ביוטיוב ופתאום הסאונד נפסק, אך הסרטון עצמו ממשיך להתנגן. אני מרענן את הדף והשיר חוזר להתנגן כרגיל. יש למישהו השערה מה זה יכול להיות? אודה לעזרתכם. WIN10 PRO i5 7500 8GB
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי (partition magic/expert) הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עליו ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב עולה, הוא לא מתחבר למודם אלא צריך להפעיל את החייגן בצורה ידנית. איך אני מגדיר באופן אוטומטי כשהמחשב עולה שהוא מיד יתחבר לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-