תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב, התקנתי את הצ'יפסט שיש לי מהדיסק, ואז באתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך שלי (geforce 6800gs) אבל בהתקנה של הדרייבר קיבלתי הודעה שההתקנה לא מוצאת את החומרה, חיפשתי במנהל ההתקנים ושם אין אפילו התקני תצוגה, הדבר הכי קרוב זה משהו עם VGA וזה בסימן שאלה עם סימן קריאה עליו, ניסיתי לראות אם אולי טעיתי בכרטיס מסך אז פתחתי את המחשב וניסיתי למצוא את השם של הכרטיס אבל לא ראיתי שום דבר כזה, ניסיתי להוריד 20 תוכנות של דרייברים והן לא מצאו לי את הכרטיס מסך, אני עכשיו מתכנן לפרמט שוב אם במקרה והייתה בעיה בהתקנה של הווינדוס שגרמה לזה. הנה תמונה של מנהל ההתקנים: בבקשה תעזרו, אני עושה לאן בבית שלי היום ואני חייב שהמחשב שלי יעבוד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אעע יש לי כוויה ביד ממנו.. הוא עושה רעשים שהוא "חושב" אבל זה נראה לי די נורמלי לא יודע אבל הוא חם!! במחשב רשום 43 מעלות אבל כשאני נוגע זה נראה לי יותרר.. של WD120 האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעיה? זכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שבאה עם הביטורנט וראיתי שם כל מיני סוגי דברים שאני חושב של מעבדים וחבר שלי אמר לי להוריד תראשון הורדתי ואז הרגשתי בבעיה שהמחשב נהיה יותר איטי נכנסתי לביוס וראיתי משהו שלא ראיתי לפני כן או שלא שמתי לב אליו ככה רשום ואני מעתיק base memory 650 k memory ועוד איזה מילה שכחתי 511 total memoty 512 עכשיו מזה הבייס ממורי ולמה הוא נמוך? אם אני מאפס תביוס כל השינויים שנעשו באמצעות תוכנה ישתנו? המעבד אינטל סלרון D 335 S478 זה מאוד דחוף תודה המהירות של המעבד היא 2.8 ג'יגה התוכנה היא jre-1_5_0_04-windows-i586-p-iftw
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של LG וכל כמה שניות הוא נכבה אין תמונה אבל המנורה מראה שהוא דולק לפני שלקחתי את המסך לתיקון החלפתי במסך ישן ושם הוא קצת רועד (יכול להיות בגלל שהוא ישן ) בכל מקרא כאשר נכנסים לWIN או למאפיני תצוגה יש כמו כיבוי של המסך לחצי שניה והוא נדלק שוב כך שיכול להיות שהכרטיס מסך דפוק asus ti4200 איך אני יכול לדעת מה קורא, בבדיקה שמגיעה עם הכרטיס הוא נמצא תקין
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח הוא Gigabyte GA-73PVM-S2H דיסקים קשיחים 2 * W.D. 500G SATAII 16MB הבעיה היא ברגע שרציתי להגדיר Raid 1 או Raid בכלל, כידוע שצריך לכנס לביוס ולעדכן את ההגדרות של ה SATA-II RAID Config החלפתי את ה Onchip SATA mode למצב RAID וכלל ה SATA-II Pri\Sec Master\Slave במצב enabled וגם הגדרות של NV Serial-ATA Controller למצב All Enabled ההגדרות נשמרות אבל מה שמפתיע הוא אי הצגת הודעת בניית מערך הריד בעליה של המחשב שהוא בלוח זה לחיצה על F10 כפי שרשום בספר הלוח , ( Press F10 to enter RAID setup utility.. ) את ההודעה הזאת אני לא רואה מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה כאן ???
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג סמסונג, הפסיק פתאום לזהות דיסק-און-קי. כאשר מכניס ל- USB מכשיר אחר (רדיו/אוסניות/נייד) יש טעינה. אך משום מה לא קורא את התוכן של הדיסק-און-קי. מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן שלוש שנים, המשמש אותי כרגע לתצוגה בתערוכה (יושב במוזיאון, מחובר למצלמה ומקרנים, מופעלת עליו תוכנות רזולום ואוטומייטור). בעת הדלקה תקינה של המחשב, לפני הופעת השקופית הראשונה של ווינדואז, מופיעה שקופית של לוח אם (מצורפת תמונה). במצב תקין השקופית עוברת לאחר זמן קצר ועולה מערכת ההפעלה ווינדואז 10. לפני כחודש, לאחר שהוצאתי את אחד ההארדיסקים מהמחשב, התחלתי להיתקל בבעיה שהופיעה בכ-30 אחוז מההדלקות - המחשב נדלק, העלה את השקופית של לוח האם, ושם נתקע - לא מגיב ללחיצות על f2 וכו', ולא מעלה את מערכת ההפעלה. רק לאחר ביצוע הפעלה מחדש באמצעות הכפתור שעל הפאנל, המחשב עלה כרגיל. לאחרונה הבעיה החריפה - מופיעה בכמעט מאה אחוז מהמקרים, ולפעמים…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה התחילה אצלי תופעה די מוזרה. אני שומע להנאתי שירים ביוטיוב ופתאום הסאונד נפסק, אך הסרטון עצמו ממשיך להתנגן. אני מרענן את הדף והשיר חוזר להתנגן כרגיל. יש למישהו השערה מה זה יכול להיות? אודה לעזרתכם. WIN10 PRO i5 7500 8GB
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי (partition magic/expert) הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עליו ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב עולה, הוא לא מתחבר למודם אלא צריך להפעיל את החייגן בצורה ידנית. איך אני מגדיר באופן אוטומטי כשהמחשב עולה שהוא מיד יתחבר לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי קנה מחשב חדש התקנתי לו את המחשב והכל סבבה עכשיו הבעיה, המסך של המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא נדלק.. החלפנו מסך, החלפתי כרטיס מסך, בקיצור כל מה שיכול ליהיות בדקתי.. אני יסביר יותר טוב... המסך עצמו דלוק אבל כאילו לא עובר שום מידע למסך.. אבל ברגע שהמסך עובד אין תקלות.. רק אם עושים ריסטרט למשל.. מה זה יכול ליהיות? תודה לעונים foty123
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
PCI Communitcations COntroller מחפש שעות לא מוצא . תודה אני ישמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אהלן, אני מחבר ללפטופ(Lenovo Thinkpad) שני צגים בעזרת מתאם- HDMI TO C(המחשב נטען בעזרת Type C). הכול עבד כמו שצריך עד אתמול שעשיתי עדכון לווינדווס ומאז לא עובד דרך המתאם. כל מסך בנפרד כן עולה לבד. ניסיתי להסיר מסכים ולחבר, ריסטארט כמה פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
when i run 3dmark its shows me that my score is 7200 Ihave amd 4200,hd3850,2X1 Ram,windows vista basic is it ok? :'(
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מחשב חדש כוס אומו המדינה הזאת! והמיקרופון פועל במחשב הישן טוב מאוד אני ממרחק של מטר יכול לדבר ושומעים אותי ועכשיו במחשב אני צריך להיצמד אליו כדי שישמעו וכל ההגדרות הכי גבוהות DG965SS <-- כ.קול מובנה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי, אז ככה, השארתי את המחשב דלוק ללילה כרגיל, ובבוקר אני רואה שהמחשב לא מגיב, המסך כאילו כבוי. אז עשיתי ריסט, ואחרי שהמחשב נכשל להכנס לווינדוס, הוא הראה לי שהקובץ winload.exe פגום או חסר. ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של ויסטה(כרגע אני בלפטופ על XP) ובסיום ריסט. הבעייה לא נעלמה, וכשנכנסתי לWINDOWS RECOVERY שוב, זה לא קלט את הOS שלי בכלל. אז ויתרתי וניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש. בתחילת ההתקנה הופיעה לי שגיאה שזה לא יכול להתקין את הווינדוס מחדש, וכרגע אין לי אפשרות להכנס לווינדוס או להתקין מחדש. אני כבר נואש, מה לעשות? דגם ה-HDD נמצא במפרט.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס רשת פנימי TP-LINK TL-WN851N. חיברתי אותו מאחר וכרטיס רשת USB שלי (TL-WN721N) לא עובד עם המחשב לאחר התקנת WIN 8.1. ניסיון התקנת דרייברים הסתיים במסך כחול (הורדתי דרייברים מיועדים ל 8.1). הבעיה בכרטיס העכשווי (TL-WN851N הפנימי) היא שכל פעם שהכרטיס בודק רשתות זמינות (אפילו כשהוא מחובר) הוא גורם לרמקולים שלי (Z506 LOGITECH) לקרטע קצת ולעשות רעש של ניילון עבה שמקפלים אותו. את הצליל הזה אני מצליח לשחזר באופן קבוע על ידי פתיחת עמוד הרשתות. הרעש לא קורה כאשר לא מנוגן צליל. השאלה העיקרית שלי היא זו - האם ישנו פתרון? או האם לקנות חדש? אם כן לקנות חדש, לקנות פנימי? חיצוני? מה הממולץ היום? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאני נכנס למחשב שלי אין לי כוננים של צורב או סידירום ובביוס רשום שיש יש לי צורב וסידירום ובכלל הווינדוס לא מזהה לי כמעט דברים גם את הכרטיס קול זה לא מזהה (כרטיס קול מובנה)...
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-