תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שכבר צצה לי עם המחשב משהו כמו חודש וקצת . אני מדליק את המחשב רגיל ואז מופיעים לי שני מסכים . האחד מסך שחור שבתחתיו רשום משהו עם "A Disk error occurred "Please press ctrl+alt+del to restart כשזה מופיע לי אני סוגר את המחשב פיזית דרך כפתור הכיבוי של המחשב ולאחר כמה דק' אני מדליק אותו שוב ... והמסך השני הוא מסך שאומר לי להפעיל את המחשב או הפעלה רגילה או מסך בטוח וכל אלה ולידו יש שעון עצר שסופר לי 28 שניות .. כשמסך זה מופיע אני לוחץ ברציפות על מקש ה"אנטר". לפעמים אני לוחץ ולאחר זמן מה מופיע לי מסך שחור ולא קורה כלום ואז אני עושה הפעלה מחדש ולעיתים אני לוחץ שוב ברציפות על ה"אנטר" והמסך עובר לי בקלילות למסך ההתחלה של ווינדוס ויסטה. לא קרה שום דבר מיוחד למ…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
המסך מתכבה ונדלק לסירוגין ולכן כיביתי את המחשב, ומאז לא עלה יותר. החלפתי כרטיס מסך - המחשב עלה. שמתי את כרטיס המסך ה"פגום" במחשב אחר - הוא לא עלה. האם ייתכן שכרטיס מסך בן 5 שנים פתאום יישרף? אין שום עדות לשריפה? איך אני בודק באופן וודאי שכרטיס המסך פגום? Innovision geforce 5500
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק קשיח החיצוני שלי WD PASSPORT 250GB 2.5" יש לי בוא מלא דברים והכל עבד תמיד הייתי מנתק אותו שהייתי מסיים ועכשיו שהלכתי לבסיס שכחתי אותו מחובר אז הוא היה מחובר שבועיים ועכשיו שבאתי להכינס אליו זה פתוח לי הודעה קטנה "הדיסק בכונן I איננו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו עכשיו?" איך זה קרה פתאום? יש לי שם הרבה דברים חשובים שאני צריך... יש סיכוי להציל אותו?? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
המסך משגע אותי לפעמים בא לו לעבוד ולפעמים לא.. יש לי מסך של LG L1730S ועוד מסך של LG שאין לי מושג מהדגם שלו אבל הבעיה היא לא בו המסכים מחוברים ביחד דרך הכרטיס מסך ורואים בשנייהם את אותו הדבר דרך dualview המסך הבעייתי עבד והכל בסדר אבל פתאום הוא החליט שלא בא לו לעבוד יותר והנורה שלו נשארת ירוקה אבל במסך עצמו לא רואים כלום אני יכול לכבות ולהדליק 100 פעם והוא יראה את מה שנראה בתצוגה בערך לשניה וחצי ואז יכבה עכשיו עשיתי ריסט לביוס חיברתי בחזרה את הזיכרון הוצאתי את הכבלים של המסך וחיברתי החלפתי בניהם הוא עדיין עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו בערך 100 פעם עזרה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים אני עובד על מקס 9
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
בעיה שכבר חוזרת על עצמה יותר מדי. מדי פעם שאני על המחשב... זה קורה ספונטני לא כשאני עושה איזה משהו מיוחד. אז המחשב שלי עושה BlueScreen ואחרי זה ריסט. ואחרי הריסט זה אומר לי שזה קשור משהו למיני דאמפ. יש לי ווינדוס ויסטה אם זה משנה. איך מסדרים את זה? ה-Windows אומר לי שהבעיה קשורה ל-Minidump.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי לפעמים הפסקות חשמל בבית שנגמות נגיד מתנור או משהו מקולקלים וזה עושה הפסקת חשמל בכל הבית וזה קורה נגיד שהמחשב פתוח ועובד . שאלות: 1.למה זה יכול לגרום למחשב ? 2. איך אני יכול לדעת אם נגרם נזק כלשהו מאיזה הפסקת חשמל שהייתה אי פעם ? 3. איך אפשר להגן על המחשב מהפסקות חשמל ? תודה מראש , אבי
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
זה קורה לי שאני באמצע משחק משהו כמו 5 דקות וגם לפעמים שמכבים תמחשב ואז הוא לא נדלק הנורת חיווי שלו מהבהבת אבל הוא לא נדלק ומה שאני עושה כל הזמן זה מכבה/מדליק תמחשב ובאותו רגע מדליק שוב תמסך ואחרי כמה פעמים זה רק מסתדר זה מסך LCD של סמסונג די ישן משהו כמו 3 שנים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי,יש יש לי MP3 וכבל USB כשאני מחבר את הכבל לכניסת ה-USB שבמחשב אז הMP3 רושם שהUSB מחובר והwindows לא מזהה את הUSB הווינדוס רושם לי את ההודעה הזאת : http://img19.imageshack.us/img19/9131/windowsbitmapimagey.png תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש תופעה שמופיעה במיוחד במשחקים שאני שם על איכות טובה או רזולוציה גבוהה שהמסך הופך לשחור ואז חוזר להציג, ואז שוב הופך לשחור. שמתי לב שגם לפעמים בוויסטה זה קורה ככה- מתי שיש עומס המסך הופך לשחור לשתי שניות. השאלה שלי היא מה רכיב החומרה הבעייתי? כרטיס מסך? ספק כוח? יש לי כרטיס מסך 9500GT של INNO3D ספק כוח EZCOOL 12CMF 450W REAL לוח אם P45 NEO תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם צהריים טובים לפני מס' ימים המחשב שלי קרס בפתאומיות קיבל מסך כחול ולא הצליח לעלות את הווינדוס בכל מקרה החלפתי cd rom ועשיתי שחזור מערכת והמחשב פעל כרגיל לאחר 3 ימים המחשב מתחיל לקבל מסך כחול בלי הפסקה עכשיו אני לא יודע מה לעשות למה אני לא כל כך מבין במחשבים עכשיו אני צריך את עזרכתם מישהו שיעזור בכל התהליך הזה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום המחשב הנייד שלי (ibm r50e) עבד מעולה בערך 4 שנים, ולפני כמה ימים החליט שנמאס לו. לחיצה על כפתור ההדלקה לרוב לא עושה כלום. אם אני משחק עם חיבור החשמל והבטריה אני מצליח לגרום למחשב לדלוק ולעשות רעש של מאוורר, אבל הוא לא מתקדם יותר מזה. רק פעמים נדירות הוא מתקדם אל מסך שבו סמל של IBM וחושב קצת ואז נכבה המסך וחוזר למצב סטטי. ההדלקה עושה רעש של מין צפצוף מוזר כזה, נשמע כמו קצר (לא צפצוף של כרטיס קול). הבעיה איננה בבטריה או במטען. תודה רבה למי שיכול לעזור! (ואם א"א בבית לתקן, האם שווה להוציא כסף על תיקון במעבדה, או לזרוק את המחשב :-[)
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני לוחץ על כפתור ההדלקה, ומיד שומע צפצוף יחיד וקצר מהמחשב, לא מהרמקולים. אז עולה המסך של הלוח אם יענו, שכתוב עליו intel וזה, ואז עוד צפצוף, ועולה המסך שטוען את הווינדוס, השחור הזה שכתוב WINDOWS XP, יש באמצע את הסמל של וינדוס ופס למטה כחול שנטען. ואחרי שהמסך הזה נגמר, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש. יש לכם רעיונות מה הבעיה? זה די דחוף! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אהלן! אני חדש פה וממש צריך את עזרתכם.. מידי פעם הקריאייטיב ויז'ן שבבעלותי דורש עדכון אחרת הוא לא פועל. לאחרונה ניסיתי לעדכן אותו, אבל כשחיברתי את הUSB המחשב עשה צליל של שגיאה בחיבור או משהו כזה, והוא לא זיהה אותו מה שלא איפשר העברה של firmware חדש... אני ממש צריך עזרה כמה שיותר, תודה!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מעבד חדש למחשב הבעיה היא כזאת: לפעמיים הוא נדלק אבל לא עולה נשאר מסך שחור,כאליו רק זורם חשמל במערכת,אז אני מחכה ומדלק עד שהוא כן נידלק כשהוא כן עולה הוא זורם בלי בעיה לא מתחמם עובד רגיל עם המעבד הקודם זה לא היה קורה מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את הבעיה? לוח asus-m2npv-vm מעבד AMD athlon x2 64 +5200 תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אהלן . מפרט : P4 2/8 ABIT I865E 512X2 SEAGETE 500GB ספק ג'נרי. טוב אז ככה , המחשב עבד יחסית סבבה לנפי הפרמוט , מדי פעם עשה ריסטים קצת בעיות אבל לא משהו רציני . היום בבוקר פרמטתי את המחשב , ישר אחרי הפרמוט הווינדואס עולה רגיל , אחרי פרמוט אחד הוא פשוט עושה ריסט כל פעם מחדש בטעינה של הווינדואס . ניסיתי 2 ווינדואסים מקוריים עווד חמישה לא , סה"כ עשיתי יותר מעשרה פרמוטים שונים ואצל כולם אות הבעיה . ניסיתי להחליף הארד דיסק , עדיין נשארה הבעיה . ניסיתי להתקין עם סידירום אחר , עדיין נשארה אותה הבעיה . ניסיתי להחליף ספק , אותה הבעיה . עשיתי MEMORY TEST , אין בעיות , עבר בהצלחה . למישהו יש רעיון ? זה מ…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא מבצע בדיקת חומרה. 3 ארוכים עולים ויורדים, 2 קצרים. עברתי למערכת בסיסית, הוצאתי זכרון וכרטיס מסך והבעייה נמשכת. מחשב של HP VECTRA VL420 לא זוכר של מי ה BIOS
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח. אשמח אם גולשים בעלי אותו כרטיס ספציפי כמו שלי יענו בכל אופן, יש לי את הכרטיס sparkle nvidia geforce 9500 gt (שימו לב ליצרן, אני מצרף תמונה של היציאה עצמה) ויש לי בו בעיה, יציאת הטלויזיה לא עובדת. קודם כל, מדובר על יציאה בעלת 9 חורים (מוזר, ב s-video רגיל יש 4) שצורף אליה מתאם. צהוב קטן. כל הניסיונות שלי להגדיר שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב נכשלו. למישהו יש כרטיס תואם ויודע מה הבעיה? נ.ב אני עובד עם Win XP pro SP3. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לאבחן בעיה במחשב. המחשב נתקע כל כמה זמן ולפעמים נותן Blue screen שבו כתוב: beginnig dump of physical memory. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר אל הבעיה. האם היא בעיה בחומרה או במערכת עצמה. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS תודה לעוזר !
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ של סמסונג, בימים האחרונים בכל פעם שאני מכבה את המחשב או המסך בלילה, בבוקר אי אפשר להדליק את המסך. הוא נתקע במצב שהוא מהבהב, והוא יוצא ממנו בצורה רנדומלית כשמנסים לשחק עם ריסטרטים והכבל מתח של המסך. ניסיתי להחליך כבל, וסוג כבל (גם דיגיטלי וגם אנאלוגי) בשניהם הבעיה חוזרת, וכמו כן הוא עושה את אותה הבעיה עם 3 מחשבים שונים שחיברתי אותו אליהם, כך שהבעיה לא במחשב. רעיונות? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-