עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by gator_play12,

הכונן לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק וזה מראה כאילו אין כלום

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי לוח אם של אסוס דגם PB4-MX והקרור של הקונטרולר (north bridge controller) ניתק מהלוח אם. שניים מארבעת העוגנים שמחזיקים אותו ללוח אם פשוט ניתקו מהלוח. כאשר נסיתי להחזיר את העוגנים לקח להם בדיוק דקה לעוף בחזרה. אני אודה למי שיהיה פתרון לבעיה. שי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  4. אני הולך להשתגע, דבר כזה עוד לא קרה לי... כשהייתי מדליק את המחשב הסריקה הייתה מתבצעת תוך שנייה כשאני מדליק את המחשב.. איזה יום נתקע הוינדוז שזה לא קרה לי גם בחיים ב XP, הפעלתי את המחשב מחדש, והציג לי את ה INFO על החומרה ממש האיטיות, אות אות מילה מילה, ולא בבת אחת... כיביתי אחרי המון נסיונות כושלים. הדלקתי אחרי כמה דקות.. והמחשב עבד, רק מה! הסריקה של הזיכרון שאפילו בד"כ לא מספיקים לראות אותה נעשת באיטיות ביחס למה שהיה... יש לי זיכרון 333MHZ 512 MB... לוקח כ 30 שניות לסריקה, והיא חוזרת על עצמה 3 פעמים.. אחרי זה הוינדוז עולה רגיל, הביצועים מעולים אין שינוי... המשחקים טסים אצלי... אבל מעצבן אותי לראות משהו לא נורלמי כשאני מדליק את המחשב.... אם אני עושה ריסטארט המחשב לא עו…

5. Started by nadavc,

שלום קניתי לאחרונה כונן קשיח 80 ג'יגה (חיבור IDE) בנוסף על זה שיש לי (סה"כ 160 ג'יגה), חיברתי אותו למחשב ואני לא רואה אותו למרות שבביוס הוא מופיע וגם windows זיהה אותו. הוא מחובר בתור slave ויש לי patition על הכונן הישן .

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. Started by voial,

הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה

7. Started by hellyeahmofo,

אני הולך לפרמט את המחשב , כי בחודש וחצי האחרון מישהו מנצל את ה ICQ וה SKYPE על מנת לשלוח לי ובשמי הודעות נאצה ואיומים יש לי שני הארד דיסקים , ראשי ומשני , העברתי את החומר מהמשני לראשי ופירמטתי אותו כעת אני רוצה להחזיר למשני את החומר השאלה שלי היא כזאת , יש לי קבצי EXE של תוכנות , מאחר והפריצה מתבצעת כנראה דרך טרויאן שאני לא מצליח לאתר האם אני לא לוקח סיכון בזה שאני מחזיר את הקבצים להארד דיסק ואח"כ פותח אותם כדי להתקין אמנם הנורטון אמור לזהות אותם כ bloodhound אם אכן היה שינוי בחתימה , אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

תראו לפי כמה זמן התקנתי חבילת טרנספורמציה לWINDOWS לlonghorn עכשיו זה לוקח די הרבה מקום ויש לי 512 וגם הייתי משחק בCSS ונגיד שאני רוצה למזער את המשחק המחשב פשוט היה מראה לי את ההודעה שיש כשאר מכבים את המסך ואז לפעמיים זה היה חוזר לWIN ולפעמיים לא וזה היה עושה Reset אחרי שהסרתי את החבילה יש לי פחות בעיות אבל עדין זה קורה לעיתי רחוקות בעיה שניה שאני משחק ולא ממזער את המשחק מופיע לי מסך כחול שזה קשור לmemory או משהו כזה את המסך הזה כמעט כולם מכירים זה עוד מגרסאות קודמות וזה קורה הרבה במשחבי בית ספר משהו כזה אבל שונה http://www.microsoft.com/technet/images/archive/winntas/support/images/acs32a_BIG.gif אחרי השגיאה הזאת זה עושה לי ריסט ובעיקרון המשחב שלי די חדש חוץ מהHD …

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by naba,

הDOK שלי לא מזוהה ע"י המערכת, אני לא יודע מתי התחולל השינוי כי השתמשתי בו פעם אחרונה לפני שלושה שבועות. כשאני מחבר אותו ללמחשב אז נדלקת הנורה אך לאחר כמה שניות האור נחלש עד שהוא נכבה. התקנים USB אחרים כמו מצלמת אינטרנט ועכבר עובדים בלי בעיות. ניסיתי לעדכן ביוס וגם לא עוזר גם התקנה של דרייברים (אחרי הפעלה מחדש יש "זוהתה חומרה חדשה" של הUSB) ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by IDAN AMRAM,

אני מדליק את המחשב והנירית של ההפעלה פועלת וגם הנורית של ההרד דיסק... אני יכול להוציא את הCD ROM אבל זהו... המסך לא נדלק והכי מוזר זה שאין צפצופים (הPCSPEAKER מחובר ותקין) איזו בעיה זו יכולה להיות כאין צפצופים בכלל? נ.ב. המחשב ישן מאוד (פנטיום 3) הכרטיס מסך הוא OB ואין למחשב AGP

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by aharonc,

על המוניטור של המחשב ניתן לראות סרטים אולם כשמחברים לטלביזיה לא ניתן לראות סרטים ,ניתן לראות חלונות של win

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. Started by vk,

בטעינה של הwindows הוא נתקע.. ניסיתי להפעיל ב safe mod זה עבד אבל עדין עם קוים.. האור בתמונה זה הפלאש.. עריכה: עכשיו הכל נהיה צבעוני פתאום

13. Started by azorder,

יש לי לפטופ עם כרטיס מסך intel HD graphic 4000 וAMD Radeon HD 7670. המחשב משתמש בswitchable graphic ושמתי את המשחק על high preformance. המשחק על ההגדרות הכי נמוכות והוא קורס אחרי שאני משחק בו קצת, מה עושים?

14. חבל על הזמן לבזבז ב"מלחמה" בוירוסים..הביאו לי מחשב מזוהם מדי וגם לא מעודכן נפרמט ונעדכן אותו.. תודה בכל אופן

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by Rin,

אמ יש לי כונן רשיח 120 GB של WD יש לי ב C 20 GB וב D השאר.. אז הבעיה היא אשר התחילה לפני מספר ימים: כל פעם כשאני נכנס ל D לאזור הסרטים שלי... מקומות שהם יש סרטי וידאו.. זה פתאום מתחיל להיתקע.. עושה את ה ERROR כזה WINDOWS משהו... ואז זה חוזר לעצמו .. ואז כשאני שוב הולך לכונן D זה עושה את זה.. זה מעצבן.. מה לעשות.. אין לי וירוסים.. WINDOWS XP AMD 64 אממ מוזר.. מחקתי כל תוכנות ה VIDEO PLAYER שלי וחשבתי אולי שזה יכול להיות בעיה שאולי נוצרת משילוב רב של CODEC זה יכול להיות? יש לי הרבה תוכנות של CODECS על המחשב... טוב תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

מדובר בפנטיום 4 1500 Ghz לוח : D845HV נשרף לי הספק כוח אז קניתי ספק ג'נרי (המחשב הוא יחסית ישן ולא התחשק לי להשקיע) זאת היתה הטעות הראשונה. המחשב עבד למשך שעה ואחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק יותר, זאת אומרת אחרי לחיצה על ה ON הלוח אם מקבל חשמל, המאוורר של ה CPU מסתובב אבל חוץ מזה שום כונן קשיח או CDROM לא מקבלים חשמל, כלום לא מסתובב חוץ מה CPU ואי אפשר לפתוח את המגשים של ה CD כמו כן אין לי SIGNAL במסך. ניסיתי להחליף סלוטים עם הזכרונות, החלפתי כמה סוגים של זכרונות עד שהבנתי שהבעיה לא קשורה לשם. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח אך הבעיה עדיין קיימת, חששתי אולי שהספק שקניתי תקול או לא מזרים מספיק וולט אז החלפתי אותו לספק איכותי של HEC אבל הבעיה עדיין שם. ניסיתי להוציא את הסו…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by hein1,

כשאני נוגע במארז אני מקבל מרגיש זרמים חשמליים החלפתי ספק כוח וזה ממשיך חשבתי שאולי הלוח אם לא תקין מי יודע?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by Sh0n,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הזיכרונות בלוח אם P31DS3L בDUAL CHANNLE זאת אומרת שאני מחבר אותם הם לא מגיבים. לכן חיברתי אותם כל אחד בערוץ אחר. מה עושים? אני רוצה לשים 3GB בWINDOWS 7 ואני לא יכול !!! תודה לעוזרים. הזיכרונות תקינים בדקתי את כולם !

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  20. המחשב לא עולה, התהליך שמתרחש הוא כזה: רץ הלוגו של הלוח לאחר מכן מגיעים לתפריט של בחירת מערכת ההפעלה, לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה(ניסיתי להחליף מקלדת ללא הצלחה). נבחרת מערכת ברירת המחדל(WINXP), ואז אני מגיע לתפריט שמאפשר לי לבחור מצב בטוח או מצב רגיל וכו', שוב לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה, מתבצעת בחירה אוטומטית וברגע הזה מופיע מסך כחול ומתבצעת הפעלה מחדש ככה שוב ושוב. מה הבעיה? או מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by kip,

אהלן, צריך את עזרתכם... מדי פעם (פעמיים בשעה או פעם בשבוע) המחשב פשוט עושה RESET. לא מזהה מדי פעם את ההארד דיסק. הבעיה הכי מציקה- באתרים מאובטחים, בעיקר כאלה שצריך להיות רשום אליהם (בנק, תפוז פורומים, HWZONE, D SPOT) בחמש דקות הראשונות הכל בסדר ואז אי אפשר לעשות פעולות! לא מצליח לכתוב תגובה (כמו את ההוד' הזו) אלא אם כן אני עושה RESET. יש רעיונות? יאללה, נשלח את זה לפני ש...

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by ~oren~,

שלום לכולם יש לי בעייה עם ההדיסק הקשיח כאשר בוקר אחד הדלקתי את המחשב והגיעה למסך של הטעינה של הוינדוס אז הוא הופעל מחדש ניסיתי עוד פעם ואותו דבר חשבתי שאולי יש בעייה עם הוינדוס אז אז חשבתי לפרמט את המחשב אסל גם זה לא הייתי יכול היה רשום שהדיסק קשיח לא מחובר או חסר דרייבר עכשיו חשבתי אולי הביוס לא מזהה אבל הוא מזהה אותו ששאלתי כמה אנשים אמרו לי דריך להוריד דרייבר עכשיו אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייבר שלי בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( לוח אם- ConRoeXFire-esata2 דיסק קשיח-WD1600JS-08NCB1

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. כשאני מתקין את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתקנה בהתחלה זהרה כזאת ש WINDOWS LOGO לא הצליח להתקין משהו ולכן המשך של ההתקנה תגרום לבעיות ביציבות של ה WINDOWS בעתיד ואז יש YES או NO אני עושה תמיד YES וזה ממשיך אבל השאלה למה הוא אומר לי את השאלה הזאת ? ד":א לפני זה היה לי HD רגיל וזה לא שאל אותו את השאלה הזאת אז השאלה למה הוא אונר לי את ההזהרה הזאת ? הWINDOWS גירסא חוקית ניסיתי עם עוד גירסות WINDOWD וזה אותו דבר תודה רבה לעוזרים ..

דיונים חדשים בפורומים