תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום , המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק מירוצים ישן כרגע אני יכול לומר שבהגדרות התצוגה של המשחק אני על בינוני וללא פילטרים התקלה שמופיעה בהודעת השגיאה קוראת גם אחריי שהתקנתי את העדכונים האחרונים של הדריברים ובנוסף התקנתי עדכוני תוכנה לXP והבעיה עדיין די מציקה .... :-\ אני אשמח עם מישהו שמבין יוכל לאתר את התקלה או אם יש מישהו שזה קורה גם לו יעזור **עדכון** כרגע גם הורדתי את ההגדרות של המשחק על ממש ממש נמוך והבעיה נמשכת דרך אגב הטמפ' של הכרטיס מסך היא 42 מעלות עם מארז פתוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בד"כ שאני מכבה תמסך אז אני רואה כאלה ברקונים(ברק) על המסךך משהו מזה ??למה זה קורה??
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אחרי שהעברתי את המחשב למארז החדש (TT XASER3 SUPER TOWER...) שמתי לב שהלוח לא מזהה יותר מהתקן IDE אחד.... (PRIMERY....) בSECENDERY - הוא לא מזהה כלל התקנים) יש לציין כי בדקתי את הכוננים במחשב אחר.. והם תקינים.... מה יש ללוח שלי? לא התעסקתי עם עדכון ביוס או משהו.... רק העברתי את הלוח כנ"ל לגבי הUSB.... לא מזהה חומרה באפיקים אלו הלוח הלך? צריך לאפס ביוס \ לעדכן אותו? תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
הבעיה מאוד מוזרה, בהתחלה הופיע לי מסך כחול עשיתי ריסט המחשב לא עלה ניסיתי להעלות דרך הדיסק התקנה של הוינדוז ושוב המסך הכחול. אחרי זה פירמטתי הכל, עכשיו לאחר מכן היו לי כמה פעמים בעיות בבוט המחשב השמיע ציפצופים והראה 25 בצג של הלוח. עכשיו אחרי שהתקנתי את הוינדוז הכל היה בסדר עד שהיום ניהייתה בעיית סאונד מאוד מוזרה, הסאונד היה מעוות ניסיתי דריברים חדשים, לא עזר, הוצאתי את הפלאג של הרמקולים והכנסתי לכניסה אחרת של MIC או משהו כזה והמחשב נתקע, עשיתי ריסט ושוב אותה בעיה בבוט מספר 25 על הצג וציפצוף מחשב שוב ריסט אותו הדבר, אחרי זה נתקתי את הספק ושוב הפעלתי ושוב אותו הדבר, אחרי זה פתחתי את המחשב נגדעתי באזור הכבל של הדיסקט והמחשב עלה ובלי בעיית הסאונד. המחשב הוא זה שבחתימה + נוסף…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
i bought this hard drive: DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and this dvd burner: (GSA-4163) (OEM - BLACK) 16X DUAL LAYER DVD +/- R/RW WRITER and i dont know how to make them master and slave: i mean i dont know where to put this little blue thing please help me thank you
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... פשוט עכשיו קיבלתי את המחשב, ואני צריך את הדריבר בשביל להתקין את הווינדוס, ופשוט אין לי מושג איפה אני מוצא את הדריבר (על הדיסק שבא עם הלוח אם כמובן... k8nf-9). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro והורדתי אליו את הקטליסט 4.9 החדשים ודיירקט איקס 9C אבל יש בעיה - אני לא יכול להריץ את 3DMark 2001Se הוא כותב לי "3Dmark2001 SE was not able to detect the required Minimum Features in your 3D accelerator" וגם יענו לבדוק שהדיירקט איקס מותקן טוב... והוא עושה לי לשלוח דוח שגיאה. וכשאני נכנס ל Dxdiag הוא כותב לי: Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer. וגם rect3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תראו אני לוחץ ctrl +alt + del וכמובן כולם יודעים לאן מגיעים שם אני הולך לתהליכים ויש שם תהליך לא פעיל שלא מוכן להיסגר (יש לו שימוש די גבוה בcpu זה משתנה (בין כ 71 ל 96) איך אפשר לסגור אותו????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, קניתי חלקים למחשב חדש. מארז - https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD11/ לוח - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-rev-10#kf מעבד - https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/230495/intel-core-i513400-processor-20m-cache-up-to-4-60-ghz.html זיכרון - https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2b5200c40/vengeancea-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5200mhz-c40-memory-kit-a-black-cmk32gx5m2b5200c40 ספק כח - https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/elite-series/elite-v3-230v-500w/ M.2 - https://www.gigabyte.com/SSD/GIGABYTE-M2-SSD-500GB#kf חיברתי הכול, המחשב נדלק…
-
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
- 2 followers
-
-
אני יכול לחבר את זה עם זה ביחד למחשב נייח זה יעבוד לי ?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש (3060 TI)והרכבתי אותו מחקתי את כל הדרייברים והתקנתי אותם מחדש יש לי מסך מסוג VG248QE והאפשרות הכי גבוה שאני יכל לשים זה 60 HZ ולפני זה היה לי 144 החיבור בין המסך למחשב עכשיו הוא hdmi ל displayport יש לכם מושג למה זה לפני זה הוא היה dvi ל dvi יכל להיות בגלל הכבל החדש ? כשקניתי את הכבל בדקתי שהוא מתאים ל144HZ תודה לכל העונים :)
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מדובר בלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3010&ProductName=GA-MA790XT-UD4P עם הזכרונות האלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=18&prodgroupid=107&id=669&type=1 המחשב היה קורס. בבדיקה עם MEMTEST86+ התקלה כי הזכרונות (שפעלו במהירות 1600MHZ) תקולים. הורדנו את מהירותם ל1066 והם עבדו טוב. בדקנו כ"א מהם כ3 שעות על סלוט זכרון אחר (בנפרד) במהירות 1600 והם עבדו, כ"א בתורו (כ3 שעות לכל אחד) ללא תקלות. למערכת ספק כח של Silver Power המספק 500W (מיוצר ע"י סיסוניק ובעל תג +80 לבן) וכרטיס מסך רדאון 4870. לדעתי הבעיה היא בלוח. האם הבעיה המתוארת לעיל היא עילה …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש 21 אינט' ולא כמו המסך הקודם הוא על רזולוציה גובוהה ולכן שאני משחק עכישו משחקים גם הם על רזולוציה גבוהה והמשחקים לא רצים לי חלק כמו פעם ושאני משחק אני צריך להוריד רזולוציה השאלה שלי היא אם אני צריך לשפר את כרטיס המסך שלי או את המעבד? כרטיס מסך שלי: radeon 6450 1gb מעבד: amd triple core 3.3 ghz
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב חדש ובו חיברתי דיסק 2 טרה שעליו התקנתי וינדוס 7 עכשיו ישלי בעיה שאני לא מצליח ליצור מחיצה ניסיתי בתוכנה partition master ומשום מה האפרות ''ליצור'' לא זמינה.. מישהו יכול לעזר לי בבקשה ..הדיסק מוגדר בביוס על מצב AHCI עם זה קשור במשהו
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נהייתה לי בעיה שהמערכת נהייתה ממש איטית עשיתי כל תחזוק שיכולתי.... לא עזר כלום אחרי זה בדקתי את מהירות הHDD שלי אני לא זוכר בידיוק אבל היא הייתה ממש נמוכה יחסית אז עברתי לחיבורים של הבקר של MARVELL והמחשב חזר להיות מהיר לא לוקח למחשב 3 דקות להידלק ועוד 2 דקות לטעון בכלל את האייקונים של הקבצים אבל הנה הבעיה איך אני מאתר את הבעיה בבקר של אינטל הלוח אם הוא Gigabyte Z68X-UD4-B3
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי win7 ult 64bit והעניין הוא ש-Win7 מזהה את חלקי המחשב ומתקין את הדרייברים הדרושים לחלקים באופן אוטומטי [לוח אם, כ.מסך וכו'..] ברשותי מחשב חדש ויש לי 2 כ.מסך של HD6850 והייתי מעוניין לבצע איתם CF. הבנתי שעל מנת לבצע זאת עלי לחבר בניהם בעזרת המגשר [מין רצועה קטנה כזאת]. עכשיו, כיוון שה-Windows יתקין באופן אוטומטי את הדרייברים בעת הפרמוט, האם הוא יבצע אוטומטי את ה-CF? או שעליי למחוק את הדרייבר של הכ.מסך לאחר ההתקנה ולהוריד את הדרייבר בגרסת CF לכרטיסי מסך? בנוסף, האם בעת הרכבת המחשב יש למרוח על המעבד משחה תרמית או שאין צורך? אני הולך לחנות בעוד כשעה וחצי לקחת את החלקים ואז להתחיל את ההרכבה + סידור כבלים + פרמוט --> בדיקת המחשב לאחר השלבים האלו. האם יש משהו…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מעבד : AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX לוח אם : Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 Model G770TAUD3/38495 זיכרון: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K כרטיס מסך : Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Vapor X Model S5771GD5V ספק כוח : THERMALTAKE 450W HDD: WESTERNDIGITAL 320GB 16MB SATA2 רזולוציית משחק 1280X1024 איכות תמונה גבוהה- המשחק המדובר הוא SPLIT SECOND המשחק לא רץ באופן חלק על איכות תמונה גבוהה במפרט הנ"ל, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך מרכיבים דיסק קשיח וספק כול בצורה נכונה? אני חושב שאני מרכיב לא נכון...
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה דקות סט חדש של זכרונות במחשב בתצורה של 2X2. העליתי את המחשב אבל הוא מראה לי שהוא יכול להשתמש רק ב2 מתוך ה4 למרות שהוא אמור להראות 3.75 (כי אני על 32 ביט) המחשב והביוס מזהים את הזכרונות בסדר גמור והמחשב רץ בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מפצלי USB של 4 פורטים (USB-H40-A2.0 של Dynamode). הבעיה היא שהם לא מזהים חומרות שנכנסות אליהם, מכל הסוגים. רק אם אני מחבר את החומרה קודם לפורט שלהם במחשב, ואח"כ מחבר אותם למפצל הם מזהים (וגם זה לא תמיד). (כמובן שהחומרה מזהה, הבעיה היא במחשב). המפצלים מחוברים לחשמל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הכל עובד בצורה מצויינת אבל הכתוביות לא תומכות תלת מימד. כלומר רואים את הסרט בתלת מימד ואת הכתוביות לא. הן נמרחות על הכל הסרט...
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים.. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' לערך אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-