עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מחשב חדש עם לוח אם יחסית יקר של ג'יגה בייט : http://ksp.co.il/?uin=15414 אני מאוד אוהב לשמוע מוסיקה דרך המחשב ויש לי מערכת רמקולים איכותית של אלטק לאנסיג,רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס קול של הלוח אם למשהו יותר רציני,שייתן לי וויליום ואיכות טובה יותר...אשמח להמלצתכם ולחוות דעת על מוצרים הקיימים בשוק, תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by Proww,

היי חבר'ה, מישהו יודע היכן ניתן למצוא ממיר מ pci x8 ל PCIE16

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. המחשב פתאום התחיל לקרוס בשבוע האחרון. כל כמה זמן, כשאני במשחק או לא (לרוב במשחק) המחשב נתקע לשנייה ואז עושה RESTART. ראיתי כאן את המדריך של MILK-INC, מוכרח לציין שזה מדריך פשוט מעולה. פעלתי לפיו והשגתי את הדו''ח: Probably caused by : memory_corruption Followup: memory_corruption --------- 0: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common …

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by yirmio,

אהלן! יש לי בעיה כבר כמה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה. הבעיה היא בשימוש בחיבור SPDIF. המחשב מחובר בכבל לרסיבר של KENWOOD. הכל עבד בסדר גמור, עד שהמחשב התחיל להיתקע ולא להידלק והייתי חייב להוציא את הסוללה של ה BIOS, לנתק את כל מה שמתחבר ללוח אם ולחבר מחדש. המחשב עובד עכשיו FIX, אבל רק לא שומעים כלום ברסיבר. כשאני מעביר את השמע במחשב ליציאה האנלוגית - כן שומעים. לוח אם הוא Abit IP35 Windows 8 Pro 64 Bit חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לזה, אבל אין שום זכר ל SPDIF. אשמח לעזרתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. לפני כמה ימים פירקתי את המארז של המחשב כדי לבדוק אפשרויות למודינג, בנוסף הוצאתי את הכוננים של הדיסקים כדי שיהיה אפשר לנתק את דלת המארז היום חיברתי את המארז מחדש אבל נתקלתי בבעיה...עם פתיחת המחשב מופיעה הודעה: "disk boot failure please insert system disk and press enter" הוא דורש ממני לפרמט את הhard disk למרות שלא נגעתי בו בכלל כשפירקתי את המארז. מה עלי לעשות!?! אני צריך לפתור את הבעיה במהרה, כי אני צריך לבצע שימוש דחוף במחשב לעניין שאני צריך לסגור היום בבקשה אמרו לי מה עלי לעשות תודה מראש דור

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by Gold shark,

שלום יש לי במחשב שני אר דיסקים 1 וויסטון דיגיטאל ואחד של מקסטור המקסטור בנפח 200 והוויסטון 120 והוא מקצתור שלי עושה ראשים מוזרים כמו הפנטיום שתים הישן והיופ מישום מה הוא עושה רעש של מכה והמחשב נתקע וחזר לעבוד ככה איזה 5 דקות ואז נתקתי אותו וחיברתי הדלקתי תמחשב והוא עושב עדיין קזה רעש אבל בזמן ההדלקה והמחשב עובד איטו אל הפנים !!! אז בכלל הוצאתי עכשיו השאלה שלי היא עם צריך להחליף הוא שיש משהו עשות?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by Gehin,

אח שלי התקין אצלי את הדרייבר הזה: http://www.nvidia.com/object/winxp-258.96-whql-driver.html ואחרי ריסטרט שהוא עשה, הרזולוציה שלי השתנתה ל-640 על 480 ו-16 ביט כנראה, ואני לא יכול לשנות! איך אני יכול לתקן את החרא הזה שאחי הטיפש עשה? יש לי WINXP32BIT ו-9400GT.

8. Started by PrizeeHeb,

לקחתי את המחשב של חבר ופירמטתי לו אותו התקנתי לו את התוכנות שהוא רוצה. הכל טוב ויפה הכל עובד אני קראתי לו לבוא לקחת הוא הגיע הביתה מדליק ורשם לו check monitor cable הוא התחיל לשחק עם הכבלים ובטעות הזיז בספק הכוח את המתח והספק נשרף. עכשיו הוא קנה ספק חדש המחשב עובד אך לפני ההגעה לברוך הבא לויינדוס הוא מקבל מסך שחור. הוא אומר לי שרשום לו את זה לפני שהמסך נהיה שחור: THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS. מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. לא יודע מה לעשות הלוח אם כל הזמן מראה את הספרות 3.9 ועושה צפצוף מעצבן יש לי AG8 עם 2 זוגות של זכרונות זוג 256 זוג 512 תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by idanh444,

אני מדליק את המחשב המאורר לא עובד האור של העכבר לא דולק האור של המקלדת לא דולק והמסך לא מגיב זה מראה שהוא נדלק אבל לא רואים כלום מה הבעיה??

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by dudu2683,

שלום הביאו לי מחשב עם לוח אם של ABIT מדגם kv8 pro ולו מחובר כונן קשיח SATA הבעיה התחילה כאשר יום אחד הדליקו אותו הוא היה מגיע למסך של טעינה של XP ואז עושה ריסט למחשב...הנחתי שאחד מקבצי ההפעלה של XP הלך ולכן אמרתי שאני ייתקין מחדש XP. לאחר שההתקנה התחילה לרוץ בשלב שהוא אמור לזהות את הכונן הוא לא הצליח .מישהו אמר לי שזה בגלל שלוח אם לא יודע לזהות SATA ויש להתקין דרייברים בעזרת דיסקט.עשיתי את זה (כל זה שלוחצים על F6 בהתחלה) והוא מתקין את הדרייברים שצריך אך משום מה עדיין הוא לא מזהה את הכונן...מה יכול להיות הסיבה (יש לציין שהכונן מחולק לשני מחיצות ואם אני מחבר אותו למחשב אחר המחשב כן מזהה אותו) מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? בעיקרון יש סיכוי שלא התקנתי את הדרייברים הנכונים ?(ל…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Idanp,

ניסיתי כבר כמה תוכנות Speed Fan Everest כל פעם שאני מנסה ליבדוק את ה טמפ' המחשב ניתקע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש של טרקטור קטן... טירוף להשאיר אותו דולק כשהולכים לישון... אני רוצה לשמן אבל לא בטוח בצעדי... מישהו יכול לתת טיפים או הסברים? מדריך מאתר אחר? משהו... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. שלום, צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: 1. מהירות המאוורר של power supply מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. 2. במתחים מול מתח של 12V מופיע מתח נמוך מאוד 2.37V, מה זה אומר? http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenhunter01jul151443.gif/ http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenhunter03jul151444.gif תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. ניסיתי לפני בערך שבוע לפרמט את המחשב שלי הכנסתי דיסק וגם דרייבר של VIA SATA RAID DRIVER עכשיו שניסיתי לפרמט אז זה הראה לי את התמונה שיש בקובץ המצורף ולא נתן לי לפרמט ללחוץ על Boot.... זה רשם לי ככה באדום [רואים את זה שם מטושטש] the number of disk is not adequate to creat a RAID מישהו יכול להסביר לי מה זה ? ומה הייתי צריך לעשות כדי לפרמט את המחשב .? פרטים על המחשב ...: 80GB 512MB SATA 2 SP1 [היה לי הפכתי ל SP2] עוד משהו ? תודה לכל מי שיעזור לי !!! [br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:25:31 כל האפשרויות שבתמונה בצד שמאל ..לא הייתי יכול להגיע אליהם זה לא הגיב .. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by ^DaGoN^,

יש לי רעשים מהמחשב כבר הרבה זמן, ניסיתי לנקות את המאווררים לפני כמה זמן, אבל בחפיף.. והרעש עדיין לא הפסיק מה יכול לגרום לרעשים? אילו חלקים? ותגידו לי איך לטפל בזה בבקשה.. תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  17. אהלן אני עובד עם winxp עם sp2 מותקן. יש לי לוח של asus p5gdc - deluxe יש לו כרטיס קול מובנה AZALIA - AC97 שאותו ניתן להפעיל או לנטרל דרך ה BIOS... הבעיה היא שלא ניתן להתקין אותו - בכל התקנה אני מקבל ERROR... ניסתי גם דרייברים חדשים מאתר הבית של ASUS... עשיתי עדכון ל BIOS... ניסתי להתקין עם כל מני דרייברים של XP בדקתי בתמיכה וגם ב FAQ של אתר ASUS בדקתי בפורומים שום דבר לא עוזר - תנסה לברר שם עם המומחים - אם יש למישהו רעיון... השגיאה שאני מקבל היא זאת: DEVICE DOESN'T EXIST OR MAYBE REMOVED BY MANUALLY, PLEASE PLUG IN DEVICE OR REBOOT AND TRY INSTALL AGAIN ניסתי גם מה שמציעים פה: http://www.techsupportforum.com/archive/index.php/t-29054.html HELPPPPPPPPP

18. Started by lordy111,

קיבלתי מחשב נייד פנטיום 2 של IBM , כשאר אני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה EROR ואפשרות בחיה של או ריסטרט או TEST לאחר שאני בוחר בTEST המחשב מודיע לי שישנה בעייה בHDD הארד דיסק.. האם ניתן לפתור בעיה זאת מבלי לקנות הארד דיסק חדש? פורמט משהוו.. ואם לא כמה יעלה לי בערך הארד דיסק? למישו מוכרת הבעיה הזאת??

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. האם יש תוכנה חינמית או פרוצה שמנקה את המחשב מזבל ומשפרת את ביצועיו?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by A.M,

שלום לכם וערב טוב טוב היום התחילה לי בעיה מוזרה אני מקבל מלאה מסכים כחולים קודם כל..אבל ברוך ה' לא קיבלתי היום כבר העליתי את הבעיה עם המסכים הכחולים והאמת היא שאני לא כל כך מתמצא במחשבים אז אם אפשר שמישהו יעזור לי אז תודה הבעיה שלי היא שאני מדליק את המחשב הוא ניהיה איטי כזה מהירות ההורדה של אינטרנט איטית כל המערכת פועלת לאט עשיתי שיחזור למערכת ואחרי כמה זמן המחשב חזר להיות איטי התקנתי אנטיוירוס בשם avira antivir סרקתי איתו בתקווה שאולי זה ימצא ווירוס שמזיק למערכת אך זה לא מצא כלום נגיד שאני נכנס לאתר youtube המהירות שזה עולה ממש לאט ויש לי אינטרנט 1.5 מגה התקשרתי לספקית אינטרנט אמרו לי הבעיה במחשב . ואין צורך שאני יתן מפרט של המחשב שלי כי לפני בחודש המחשב פעל מצויין …

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. ^^^^ האם אני צריך להוציא את הכבלים מהצורב שהצורב ישאר בלי חוטים או שלהוציא את החוטים מאיפה שהםן מתחברים אליהם? תודה

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by Wingedbull,

בזמן שאני משחק על המחשב, הוא אחרי מספר דק' קורס, כלומר, נכבה בפתאומיות. ואח"כ שאני מנסה להדליק הוא נדלק ושוב נכבה,זה קורה עד שאני מנתק את הכבל מאחורי המחשב ומכניס חזרה ונותן מספר שניות ואז שוב מדליק מחדש. זה קשור לכ. מסך אולי? תודה...

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by vbwx,

אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  24. ניסיתי עם מסך אחר וגם שם זה קיים. כשאני משחקת במשחק JustCauseDemo יש כזה פס,כשאתמול שיחקתי במשחק זה לא היה הנה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by Royz,

טוב, זה לא עד כדי כך נורא, אבל די מעצבן. לפעמים, בדר"כ אחרי שאני משחק במשחק כלשהו, לוקח הרבה זמן(כ 3 שניות) לסגור/לפתוח חלון מסוים(לעשות minimize) יש הרגשה של lag כזה. לדוגמא: IRC או אתר או explorer. כאילו מרגישים שהמשחק עדיין פועל למרות שסגרתי אותו. אם אני מפעיל את המשחק שוב וסוגר אותו מיד זה מפסיק לרוב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים