תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם..... קניתי דיסק מקורי של win xp pro sp2, וקניתי יחד עם זה מחשב חדש. באתי להתקין את המערכת הפעלה החדשה. הבעייה: שאני מעלה את הדיסק דרך ה- boot הכל עולה והכל בסדר. הוא מגיע למסך כחול ששם רץ הרבה דברים אתה יודעים למה אני מתכוון. מתחיל לרוץ המסך הכחול ואז הוא לא מגיעה לי בכלל למסך שאני צריך ללכות f-8 , הוא רושם לפני זה הודעת שגיאה. ההודעה היא: the file usbccgp.sys not be found , ואז אם אני לוחץ אנטר הוא עושה לי הפעלה מחדש של המחשב. אני רוצה לציין שאין כונן פלופי במחשב , ובטח ההארד דיסק הוא sata. חברה מה אני עושה ??. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלו לכם !!! קניתי hard disk חדש למחשב פנטיום 3. חיברתי אותו למחשב הפעלתי את המחשב ואז הוא רשם לי שהמחשב עלה מין ריבוע אפור כזה שרשום עליו disk boot sector? מה זה ? ומה אני עושה? נ.ב הוא נתן לי להתקין מערכת הפעלה , אבל הוא מראה לי פעם ב.. את ההודעה הזאת. ואני רוצה לציין שוב שזה ארד דיסק חדש שקניתי!!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול שאין לי דריבר עליו... אני צריך דריבר לכרטיס קול זה מפרט של המינבורד: http : //www . siz.co . il /my / zgnmkwwwimzj . png בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אחרי שנדפק לי ה-WD (השלישי שכבר ראיתי שנדפק) החלטתי להחליף ל-HD אחר של Seagate, חיברתי את ה-HD אל חיבור ה-SATA כמו שקיבלתי אותו (אין משהו מיוחד שצריך לג'מפר) חיברתי לחשמל, הדלקתי את המחשב אבל משום מה אני לא רואה את ה-HD מזוהה בביוס. (המחשב הזה שייך לעבודה) יש לציין שעדיין לא הגדרתי מחיצות, יכול להיות שיש קשר לזה? שאלה לא קשורה, מה זה אומר Spread Spectrum?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ ומחשב ביתי, אני רוצה לשתף ביניהם את המקלדת העכבר והמסך. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, למקלדת יש חיבור PS2 רגיל ולעכבר יש חיבור USB עם מתאם של מייקרוסופט ל PS2. קניתי KVM של Intellinet Networks וחיברתי אליו את המסך המקלדת והעכבר, וחיברתי יציאה אחת שלו למחשב הביתי, בהתחלה העכבר לא עבד, אבל אחרי שהורדתי דרייברים מתאימים הוא עבד - עד כאן הכל בסדר. כשבאתי לחבר את הלפטופ ראיתי שיש לי רק כניסות USB (טעות שלי שלא בדקתי לפני), אז קניתי מתאם USB to PS2, שהוא מקבל שתי כניסות PS2 והופך את זה ל USB אחד. כשחיברתי את זה ללפטופ אז העכבר לא עבד בכלל והמקלדת הייתה חצי עובדת חצי נתקעת. בשביל לבודד את הבעייה אז ניתקתי את העכבר והמקלדת מה - KVM וחיבר…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני עובד עם שני עכברים ה RX1000 עבד עד היום בבוקר ותפתאום הפסיק לעבוד התקנתי את ה SETPOINT ואז הסרתי כי הוא לא עוזר לי במשחקים לא בגללו זה קרה תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה, אני בעלים של לפטופ T42, במחשב יש כרטיס רשת אלחוטי 2200BG של אינטל, הבעיה שלי היא שכאשר חילקו את המחשבים בעבודה הם חולקו כאשר הרכיב המדובר מנותק, היום הם נותנים כבר את המחשבים עם הרכיב מחובר, לצערי הם מסרבים להתעסק עם זה, האם יש דרך לעשות זאת לבד? נראה לי קצת מסובך לפתוח לפטופ. אם לא אז יש למישהו מקום מומלץ שיכול לעשות לי את זה? מעדיף מקום איכותי. המון תודה לכל העוזרים ובדרך אגב שמי יואב.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היה לי זיכרון פנימי של חצי ג'גה והרחבתי אותה לג'יגה ע"י כרטיס נוסף על מנת לעבוד עם תוכנות גרפיקה ואנימציה חזקות. אך מה שקרה זה שהמחשב במקום להאיץ ולעבוד מהר יותר הוא נתקע!! מה הסיבה לכך??
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב קורס לי אני יספר לכם קודם איך זה התחיל נראה לי ואז מה הבעיה אז פעם המאוורר של הספק שלי הפסיק לפעול ורק אחרי איזה שבועיים החלפתי אותו בזמן הזה התחמם המחשב כול הזמן ששיחקתי ועשה לי בעיות אחרי שהחלפתי נוצר לי בעיה חדשה של קריסה כיאלו למשל אני משאיר בלילה את המחשב ונגיד מוריד אז שאני בבוקר מסתכל אני רואה ששום דבר לא עובד כיאלו המחשב עובד הוא נמצא בוינדואס אבל העכבר ושום דבר לא עובד אני לא יכול להזיז אותם ולא כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט זה עובד שוב והכול בסדר וגם למשל אם אני מפעיל משהוא חזק ואני מפעיל עוד משהוא בוא זמנית אז גם קורה אז שזה מתרסק ואז אני לא יכול להפעיל מקלדת ושום דבר כיאלו לא עובד אבל המחשב פועל זה מראה שהוא פועל (נכון העכברים עם האור אז שהו…
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הכונן לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק וזה מראה כאילו אין כלום
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ממה זה נובע ? כנראה התחממות יתר של המעבד אולי .. איך אפשר לפתור את זה ? עזרההההההההההה....
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מאוורר 120ממ מאוד עוצמתי, כאשר מכניסים אותו למארז הוא מוריד ישר 5 מעלות, הבעיה היא שהוא מתחבר לחשמל. עד עכשיו חיברתי אותו לחשמל והכנסתי למארז באופן ידני אך זה לא כל כך נוח וחשבתי אולי לחברו לספק של המחשב.. האם זה אפשרי? האם זה יעמיס על הספק? (יש לי ספק ג'נרי 400W) יש למישהו עצות?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי אוזניות עם מיקרופון. חיברתי ליציאות המתאימות ולא מצליח לנהל שיחת שמע. בקונטרול פאנל לא מופיע אייקון של מיקרופון כמו שראיתי במחשבים אחרים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי קניתי מזמן איזה מצלמת אינטרנט שאני זוכר שהיא עבדה לי.. ופירמטתי מאז ובלהבלה, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה... אני מחבר לUSB - *זוהה התקן מצלמה PC CAMERA בלהבלהבלה* אני עושה לו למצוא דרייברים והוא לא מצליח.. ואין לי שום דיסק או דיסקט של דרייברים עם המצלמה.. עכשיו , אין עליה שום דגם או חברהה..מה אני יכול לעשות?? יש איזה דרייברים אוניברסלים למצלמות אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
דבר ראשון, כתובת הלוח האתר הרשמי של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=205 עכשיו ככה, הבאתי עוד מחשב ישן, שבו יש לוח אם ומעבד יותר טובים ממה שהיה במחשב הישן שלי, אז החלטתי לשלב אותם. מה שעשיתי זה שמתי את הזכרון מהמחשב הישן בפחות ישן, וכך גם את כרטיס המסך. הבעיה היא שכרטיס המסך OB שיש על הלוח לא מפסיק לפעול אוטומטית. הצלחתי לבטל אוץוך בביוס ע"י זה ששמתי לו זכרון 0. אבל הכרטיס הלא מובנה לא נדלק בכל זאת. הכרטיס שלא OB הוא ג'יפורס 3 TI 200, לדעתי הוא יותר טוב מהכרטיס המובנה. הכרטיס הזה בעל ממשק של AGP X4 ואילו הלוח שהבאתי תומך בX8, ככה שאני לא רואה בעיה מהבחינה הזאת. יש למישהו רעיונות? אשמח לכל הצעה, תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תראו לפי כמה זמן התקנתי חבילת טרנספורמציה לWINDOWS לlonghorn עכשיו זה לוקח די הרבה מקום ויש לי 512 וגם הייתי משחק בCSS ונגיד שאני רוצה למזער את המשחק המחשב פשוט היה מראה לי את ההודעה שיש כשאר מכבים את המסך ואז לפעמיים זה היה חוזר לWIN ולפעמיים לא וזה היה עושה Reset אחרי שהסרתי את החבילה יש לי פחות בעיות אבל עדין זה קורה לעיתי רחוקות בעיה שניה שאני משחק ולא ממזער את המשחק מופיע לי מסך כחול שזה קשור לmemory או משהו כזה את המסך הזה כמעט כולם מכירים זה עוד מגרסאות קודמות וזה קורה הרבה במשחבי בית ספר משהו כזה אבל שונה http://www.microsoft.com/technet/images/archive/winntas/support/images/acs32a_BIG.gif אחרי השגיאה הזאת זה עושה לי ריסט ובעיקרון המשחב שלי די חדש חוץ מהHD …
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של EPOX עם GF4MX מובנה בתוכו (NFORCE 2), הכל עבד מצויין ופתאום יום אחד הפעלתי וXP עבר את כל הקטע הזה עם המסך השחור עם הלוגו של וינדוס והפס ובלה בלה בלה ואחרי זה מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך פשוט נכבה. כבר עשיתי 4 פירמוטים וניסיתי להתקין 2 גרסאות של דריברים של NVIDIA וגרסה אחת של OMEGA עם SP1 SP2 וגם פעם אחת בדיוק אחרי ההתקנה וזה אף פעם לא עובד. ההתקנה עוברת בשלום אבל אחרי ריסטרט מה שציינתי קורה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב לתיקון ה-windows לא עולה, כל הזמן נעצר על mup.sys. ניסיתי לתקן בכמה דרכים, לא הלך ???, לבסוף החלטתי לעשות פורמט. 8) אני עושה למחשב boot דרך דיסק התקנה, הוא עולה כרגיל, מעתיק את כל הקבצים, כאשר הוא מסיים להעתיק את קבצי ההתקנה הוא רושם למטה כרגיל "starting windos setup" ואז המחשב פשוט מתרסק, לא כותב כלום ועושה restart :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-