תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
i bought this hard drive: DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and this dvd burner: (GSA-4163) (OEM - BLACK) 16X DUAL LAYER DVD +/- R/RW WRITER and i dont know how to make them master and slave: i mean i dont know where to put this little blue thing please help me thank you
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, עקב LOAD OPTIMIZED DEFAULTS בביוס שהיה חיוני התבטל לי הכיונון העצמי של ה Big Typhoon. איזה כפתור או כיצד אני מחזיר את זה לפעולה ידנית (MANUAL על ידי הכפתור הקטן שיש עליו) הRPM שלו המקורי אמור להגיע ככה ל 1900RPM אך עכשיו הוא לא עובר 800-900 במקסימו על הכפתור הידני מישהוא יודע מה לעשות.?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ראיתי באיזו תמונה פה באתר- שאני לא זוכר איפה ,מחשב שיש לו שני מאוורים על לוח האם. אז שאלתי היא אם המאוורר הראשון מיועד למעבד למה מיועד המאוורר השני ? את מה הוא מקרר? ואני בטוח שזה לא הכרטיס מסך תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היום לאחר כמעט שבוע של המתנה הגיע אלי סוף סוף המחשב החדש שלי: Leadtek PX8800GTS 320mb AMD 64 X2 4400+ Enermax Liberty 400W Asus M2N-E אבל נתקלתי בבעיה חמורה - הוא נכבה כ5 שניות לאחר ההפעלה, שמתי לב גם שהמאורר של כרטיס המסך לא מתפקד, הוא זז טיפה ואז עוצר. האם קיים פתרון לבעיה שלא כולל לקיחה של המחשב בחזרה לחנות?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אומנם זו בעיה שכנראה פתרתי, אבל מעניין אותי אם מישהו נתקל בה. בעליית windows, בין אם ב- safe-mode או באופן רגיל, ואפילו בהפעלת התקנה מחודשת של windows (עם SP3 כאמור), מופיע מסך כחול בלי הרבה פרטים מזהים. אחרי הרבה משחקים (החלפת זכרונות, נסיונות repair) ניסיתי פשוט לבטל את בקר ה- RAID ה- On-board (הלוח הוא GA-8I955X Pro של Gigabyte), ופתאום הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני שומע רעש - קליק ומיד המחשב נכבה... יש לי תחושה שהספק כח הוא זה שמקצר... איך אני יכול לוודא את זה ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי! אם הדיון לא מתאים לפה עמך סליחה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
המחשב שלי עם 2 כוננים בraid 0 לאחרונה התחילו בעיות וכאשר אני מדליק את המחשב נפתח לי ה matrix storage בהודעה שה raid 0 failed הארד דיסק אחד unknown disk ולאחר מכן הוא נכנס למסך של reboot and select proper boot device זה היה לי בעבר וזה הסתדר האם הבעיה היא ל ה HD או של הraid ? מה אפשר לעשות ? הלוח הוא של asus p5w dh delux
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס טלויזיה Flyvideo 2000 במחשב IBM עם מערכת הפעלה XP. אחרי התקנה של הכרטיס עם דרייברים שמגיעים על הסידי וגם עם דרייברים מאתר החברה אפשר רק לראות את התמונה ולא שומעים סאונד. את הכבל שמחבר בין היציאת סאונד של הכרטיס טלויזיה לכרטיס קול ניסיתי לחבר גם לכניסת ה-LINE IN וגם לMIC. גם חיבור של רמקולים ליציאה של הכרטיס עצמו לא נותנת שום דבר. הכרטיס הזה עובד כמו שצריך על מחשב עם 2000. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויכול לעזור? אילן
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תוכנה שקשורה לMEDIA PLAYER או לכרטיס מסך (מעבר לתצוגה הרגילה של הWINDOWS) פתאום מתחילים מסכים מקושקשים לכמה שניות ואחריו המחשב מתחיל מחדש. אין מסך כחול (גם כשהורדתי את הV מ"הפעלה מחדש אוטומטית") ובדקתי טמפרטורות, זכרונות וכו'. יש עוד מה לבדוק מעבר לבעיית חומרה בכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי זיכרון וירטואלי: יש לי 3072MB RAM) 3GB RAM) אך יש לי כונן מפוצל שזה אומר כונן C וכונן D ובזיכרון הוירטאולי יש אפשרות לשים בשניהם זיכרון.. אז כמה לשים בכל אחד? כי אני יודע שצריך לשים כפול 1.5 ממה שיש אבל כשאני עושה את זה בשניהם כתוב שיש לי 5000 ומשהו " Currectly Allocated" אז כמה זיכרון וירטואלי לשים בכל כונן?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, שמעתי עליכם המון... שבאים לפה אנשים וכל דבר אתם יודעים... אז כל הכבוד. נתחיל........ אני צריך דריבר של כרטיס קול, אבל יש לי דיסק, אבל משום מה שאני מתקין אותו אז שהוא מסיים... הוא לא עושה לי את ה- ,Finish' של סיום ההתקנה. אז אני עושה ריסט. (הוא חושב הרבה, אין אפילו סימן של משהו) אבל אחריי זה שאני רוצה לעשות חומרה חדשה, אז יש לי את זה. אבל אני מתקין... ואז הוא מגיע לקובץ..: Audio 3D.dll הוא נתקע! יש לי כרטיס קול של...: Envy 24 Family Audio Controller WDM אני צריך או עזרה, או שתביאו לי דריבר של הכרטיס קול. תודה רבה רבה, למי שיעזור! להת'...
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,מערכת הפעלה ווינדוס 10.לאחר כיבוי המחשב והדלקתו המחשב נדלק אך אין תצוגה. יש צפצופים חלשים מהלוח אם. המחשב מצליח לעלותרק כאשר אני מכבה את המחשב ומעביר את הזיכרונות לזוג השני של חריצי ההרחבה של הזיכרונות (2 כרטיסים של 4GB).כשאני שוב מכבה את המחשב קורה אותו דבר ושוב הוא עולה רק כאשר אני מבצע את אותה פעולה.נבדק ספק כוח ברב מודד ונמצא תקין. כרטיס מסך תקין (קורה גם כאשר מחובר לכרטיס מסך המובנה). התחלתי לבצע בדיקהלכרטיסי זיכרון עם תוכנת memtest לבינתיים עד שלב 3 ללא שגיאות.מישהו מכיר את התופעה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.אלעד
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הכל עובד בצורה מצויינת אבל הכתוביות לא תומכות תלת מימד. כלומר רואים את הסרט בתלת מימד ואת הכתוביות לא. הן נמרחות על הכל הסרט...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי נייד של FUJITSO SIEMENS , סנטרינו 1.7 עם 256 מגה זכרון: Motherboard Chipset Intel Montara-GM+ i855GME CPU Type Mobile Intel Pentium M 735, 1700 MHz אמנם זה לא IBM, אבל המחשב סביר. למרות שזהו מחשב חדש, כל הזמן המאוורר של המעבד (אני חושב שזה של המעבד) עובד שעות נוספות ומרעיש (יוצא דופן עבור נייד). החברה המייצרת כנראה ידעה על הבעיה ובמקום לפתור אותה, שמו לחצן שמפסיק את המאוורר !! מה שגורם רוב הזמן לתקיעת תוכנות (FREEZE) השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שאני יכול להריץ על המחשב שתגיד לי אם יש איזושהי בעיית חומרה , ביצועים לא הגיוניים למפרט כדי שאני אוכל לבוא עם "הוכחות" למעבדת שירות ולדרוש החלפת/ תיקון של חלפים (פשוט היתה לי היסטוריה לא הכי טובה איתם..…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מעצבנת במיוחד, התעצלתי לנסות לסדר כבר שנים, כי מחובר לי גם צורב די וי די. כונן הדיסקים לא קורא דיסקים, כשאני לוחץ על הכונן, הוא רושם הכנס דיסק... הדייברים מותקנים וכתוב שההתקן עובד כהלכה.. ניסיתי את כל הקומבינציות עם הכבלים ועם הג'מפר מאסטר סליו וכו'. פעם אחת לפתע זה עבד ואחרי ריסט או שניים חזרה אותה בעיה. לא נראה לי שהכונן עצמו דפוק, אם כי אני לא בטוח.. פשוט כל דבר כמעט שאני מנסה להתקין מהצורב לא עובד. עכשיו זה נהיה יותר חמור מבעבר.. (בדקתי דיסקים שעובדים אצל חברים ולא עובדים אצלי). בצריבה הוא בסדר, חוץ מזה לא משהו. לכן חשבתי לסדר את ה CDROM הרגיל. יש פתרון חוץ מלקנות חדש? בתודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים , אם אני קונה עכשיו מחשב חדש וכל החומר שלי בהארדיסק הישן ( IDE ) אני יוכל לחבר אותו אחר כך למחשב בלי בעיה? עם ההארדיסק החדש ? של הסאטה? כל החומר שלי בD בישן C פשוט אני יכול לפרמט נכון?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי רשת USB אלחוטיים של 3COM וEDIMAX כאשר אני מנסה לחבר את שניהם לאותו מחשב נוצרת לי שגיאה (ההתקן השני לא מזוהה) כנראה שהם מתנגשים. מישהו יודע כיצד ניתן להפעיל את שניהם ביחד (ע"מ להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות בו בזמן)
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. עובד יפה אבל יש רק בעיה אחת והיא שהוא נופל הרבה שזה אומר כאילו שעושה לעצמו ריסטרט reset. יש לי כבר שני קבצי PDF שהמשותף להם שיש בהם הרבה תמונות וגרפיקה וכשאני מתחיל לדפדף בהם המחשב מתאפס. כמו כן זה יכול לקרות ססתם תוך כדי גלישה באינטרנט בדיוק כאשר אני לוחץ על כפתור מסויים איפה שהוא באתר. או לחילופין זה יכול לקרות סתם ככה בלי שיש לי הסבר. אין לזה קשר עם משחקים כבדים..לדוגמא השתמשתי קצת במשחק Dirt3 בגרפיקה מלאה ולא קרה כלום. גם בעת שימוש בסימולטור טיסה של מיקרוסופט על הגדרות גבוהות לא קורה כלום. בחנות שקניתי אותו אמרו לי לעדכן ביוס או להביא אותו לחנות. לעת עתה לא עדכנתי . אז לפני שאני מעדכן או לוקח לחנות .. אולי מישהו נתקל בבעיה כזו. תודה…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-