עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by tood,

היי חבריה, יש לי 2 לוחות אם ישנים אותם אני רוצה להשמיש ,להרכיב מחשב לצורך תרומה .הבעיה ששניהם תקולים ואלה התקלות 1. לוח elitegroup /l7vmm3 הלוח נדלק רק ע"י מגשר (חוט חשמל) בפלאג הארוך אשר איליו מחברים את החשמל המגיע מהצמה של הספק ,המחשה נדלק אך לא עולה כלום ,לא ההארד דיסק ולא המסך. מה התקלה? 2. לוח asus/ p4s333 ,הלוח נדלק,אני שומע את ההארד דיסק עולה אך המסך לא נדלק, המסך תקין(נבדק על מחשב אחר) כרטיס המסך תקין. מה התקלה? אודה לעוזרים אהוד

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  3. חיברתי כבל USB ממחשב למחשב וכלום לא קרה האם יש איזושהיא דרך להעביר ישירות קבצים בלי שימוש בהארד דיסק נייד וכו?...

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  4. Started by Orko,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. (כמה תמציתי.) הבעיה שלי היא כזאת; יש לי מעבד של אינטל (מפוצל, 3.6 GHZ), קצת יותר משנה. מחשב חזק, אף פעם לא עשה לי בעיות. עד שיום אחד, (לפני חודשיים בערך), צצה בעיה ובעקבותיה כל פעם שהווינדוס עולה אחרי שאני מדליק את המחשב, הוא פשוט קורס ועושה לעצמו ריסטרט וככה בלופ, עד שבסופו של דבר המחשב אוזר אומץ ונשאר דלוק. בימים האחרונים המצב הגיע לשיא, שלמחשב לקח בערך חצי שעה של ריסטרטים עד שהוא נדלק. בנוסף המחשב לאחרונה נעשה איטי להחריד. עשיתי לו פורמט, התקנתי ווינדוס מחדש, מיותר לציין שזה לא עבד. אני חושב שיש לי בעיה בחומרה, באיזהשהו חלק של המחשב. השאלה היא כזאת; איך אני יכול לדעת איזה חלק נדפק לי, ואיך מתקנים אותו? אשמח אם תוכלו לעזור לי. יו…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. הזמנתי מחשב חדש לפני כשבוע ואמרו לי שיש בעיה במפרט שלי ולא ניתן לעשות RAID בגלל שהצורב שבחרתי בחיבור SATA הלוח אם הוא GIGABYTE EP45-UD3LR האם זה נשמע לכם הגיוני?? הם אמרו שמערכת ההפעלה לא מזהה את ה RAID. חשוב לציין שניסו גם VISTA וגם XP. לי זה ממש לא נשמע הגיוני, הם אמרו שהם ניסו עוד 5-6 לוחות אם ואף אחד מהם לא עבד. וברגע שניסו לחבר צורב בחיבור IDE המחשב עלה ולא היו בעיות מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי ואספתי ממש אתמול את המחשב הבא: נרכש מ- KSP: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1485 1 1485 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 575 1 575 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 380 1 380 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1420 1 1420 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 395 1 395 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 P…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. שלום רב. אתמול כיביתי את המחשב שלי לאחר זמן ממושך שהוא היה דלוק כשהלכתי לעבודה. המחשב היה תקין ועבד ללא שום בעיות ברגע הכיבוי. לאחר העבודה חזרתי והדלקתי אותו. המחשב נדלק אך לאחר כמה שניות נכבה ואתחל את עצמו מהתחלה. וככה בלופים אינסופיים עד שהוצאתי אותו מהחשמל. פעולות שעשיתי לאחר מכן: 1. הוצאת כל רכבי חיוני לאתחיל מחשב למעט מעבד וזכרון.לא עזר- עדיין מאתחל את עצמו 2. בדיקת מאוורים- ברגע ההדלקה המאורר של המעבד כאילו מתחיל לפעול אך לאחר שנייה נכבה. הבעיה היא לא במאורר כי החלפתי שלושה מאוורים, כששניים מהם תקינים לחלוטין. 3.הוצאת סוללת לוח אם והחזרתה. כנ"ל- שום עזרה. לפי הבנתי 3 גורמים יכולים להוות בעיה- ספק, לוח אם או מעבד. אשמח לעזרה מהמומחים. ד"א אין שום ריח שרוף במארז.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  8. קיצר התחיל שלשום כאשר אני סתם גולש ושומע ברקע WINAMP אז יש תקיעה קצרה כזאת השיר כאילו נתקע חוזר נתקע חוזר ,ושמתי לב שב TAST MANAGER ,קובץ בשם SYSTEM IDLE PROCESS עובד תמיד על 80 -99 אחוז שימוש מעבד ,מוזר נעשתה בדיקת טמפ בעזרת PRIME BLEND הכל תקין מבחנית טמפ גם כן ,יש מצב בעיית תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  9. פרמטתי את המחשב התקנתי WINDOWS מחדש אך אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כנראה שלא מותקן הכרטיס רשת איך אני יודע איזה דרייבר להוריד , לפי השם של הכרטיס? וכו' ( ואיך אני יודע את שמו וסוגו של הכרטיס ) רשום לי רק במיקומי הרשת שלי.. התחברות 1493 מחובר והמחשב השני עובד חלק באלחוטי דרך הראוטר. אשמח לתשובה שאלה נוספת: המחשב תמיד עושה רעש של צפצוף כשהוא עולה ולפעמים הוא עושה רק ממש חזק כמו של אופנוע שהוא עולה הוא נקי מאבק וכו' כמו כן לפעמים הוא היה פשוט נכבה אחרי פעילות של תוכנה או משחק לאורך זמן תודה רבה. יוסי

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  11. זה המפרט : Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate OS Service Pack Service Pack 1 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) System Memory 4096 MB DIMM1: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type AMI (12/01/08) Communication Port Communications Port (COM1) Display: V…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה לפעמים המחשב מפסיק להגיב וכשאני עושה ריסט הוא רושם לי error read disk משהו כזה אני נותן כמה מכות למארז עושה ריסט והמחשב עולה רגיל מישהו מוכן להסביר לי איך פותרים את התופעה המעניינת הזו?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. אז עשיתי ריסט למחשב, פתאום אלוהים החליט להחזיר לי על זה שהרגתי את הזבוב ההוא אתמול בלילה, כי פתאום המסך לא נדלק. אחריי שאני מדליק את המחשב המסך צריך לעשות את הרעשון הזה של ההדלקה ואז הנורה הופכת מכתומה לירוקה, אז זהו שלא, והמחשב/מקלדת/עבכר עובדים כמו גדולים, גם המנורה הקטנה על הלוח עובדת. החלפתי מסך, כרטיס מסך והרד דיסק, לא עוזר. נראה לי הסלוט של הכרטיס מסך דפוק, יכול להיות? סתם ככה מהפעלה מחדש סטנדרטית מהווינדוס? יש עצות מה זה יכול להיות ואיך להתמודד?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  14. שלום רב, אני כבר לא יודע ממה זה יכול לנבוע, אחרי שמכבים את המחשב אני מנסה להדליק אותו ואז הוא מגיע ללוגאין סקרין של ווינדוז ואז נותן בלו סקרין ומאתחל את עצמו. רק אחרי שאני מנתק אותו מהחשמל לכמה זמן ומדליק אותו מחדש אז הוא עובד נורמלי , אבל אם אני מכבה אותו שוב. זה חוזר על עצמו. עזרה בבקשה . ממה זה יכול לנבוע?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by GaTor120,

אני מבין מהתמונה שיש בעיה בזיכרונות,אבל אפשר לדעת אם זה בעיה בכולם? יש לי 4X1GB ,אשמח לדעת יותר פרטים לגבי התקלה תודה רבה מראש http://img16.imageshack.us/img16/9571/picture003rax.jpg

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by sh.yoav,

שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. טכנאי מחשבים החליף לי היום את הלוח אם(הקודם נדפק,והוא התקין לי לוח אם יד 2) יש לי במחשב 2 הארדיסקים,ואת C פירמטתי היום והתקנתי עליו את הוינדוס,ואת D לא פירמטתי(אני צריך לצרוב את החומר שלו בדחיפות) אחרי התקנת הוינדוס המחשב עלה הכל טוב ויפה,עשיתי ריסט ואז בהעלאת המחשב הופיעה הודעה בודדה: press a key to reboot וכשאני רוצה להגיע למצב בטוח הוא כותב לי: disk boot failure, insert system disk and press enter מה עושים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  18. Started by assaf990,

לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. Started by barhanin,

אז ככה יש בבית מחשב די ישן עכשיו הבעיה איתו שכל פעם שאני מ דליק אותו הוא נכנס לביוס אבל הקטע שלא רק שהוא נכנס לביוס הוא נכנס ללשונית שם של advanced ולתוך האפשרות של בחירת מהירות המעבד שזה 1700 או Auto עכשיו כל פעם זה ככה אחרי רק כמה ריסטארטים הוא מאפשר לי להעלות את windows הלוח הוא ASUS P4PE-X למה זה ככה..?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by shlevnl45,

יש לי בעיה רצינית במחשב שאני משחק במישחקים או שומע שירים או רואה סרט המסך ניתקע וצריך לעשות ריסט בישביל שהוא יעבוד כי הוא ניתקע לגמרי אוקי יש כאלה ילדים שאמרו לי שהוא ניתקע ביגלל שהוא חם או משהוא אחר טוב בכל זאת רציתי שתעזרו לי ולתת לי עצה איך לפתור תבעיה מפרט- לוח אם -Motherboard Name Biostar 945GC Micro 775 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד- e4500 ram-אחד ג'יגה כרטיס מסך-geforce 9500gt ובדקתי ב everest מה הטמפרטורות של החומרה במחשב http://up32.siz.co.il/up1/djmhij4zrmn2.bmp

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לאחר מסך הפתיחה למצב שהוא מבקש ממני ללחוץ F1 על מנת להמשיך ואז לאחר שהוא בדיקה ל HDD הוא מבקש שוב ללחוץ על כל מקש ורק אז המחשב מעלה את ה XP כל מחשב אחר שיש לי בבית עולה ומגיע לבד למסך של ה XP מה לעשות? האם צריך לשנות משהו ב SETUP או ב BIOS ? תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. Started by hitman13,

מי יכול לעזור קניתי את הגויסטיק של לוגיטק מישהו יודע איך אפשר להפעיל אותו בPC רגיל הגויסטיק מיועד לPS2 מגיע עם חיבור USB

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. שלום לכולם. אחרי הדלקת המחשב מופיעה תמיד הודעה :"שגיאה בטעינת ctccw32.dll המודול שצוין לא נמצא". מה זה אומר ומה צריך לעשות? אציין שהיום הרכבתי שני זכרונות 1GB כל אחד של קינגסטון, במקום שניים של 256MB שהיו.ואחרי ניקוי יסודי של המחשב חשבתי שמשהו יזוז, אבל עדיין המחשב נתקע מידי פעם, בעיקר בדפי אינטרנט והכיבוי של המחשב איטי מאד. מערכת: פנטיום 3.0 1MB GHZ GB GA-8GPNXP DUO 2*1GB ספק גנרי 480W HD120+40 צורב DVD WIN XP SP2

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. ראשית זה המפרט של המחשב החדש שלי: זה לא המחיר ששלמתי אבל נגיע לעניין מחקתי את כל הדריברים הקודמים של המחשב הקודם הכל הכל הכל מחוק. אחרי המחיקה ביצעה ריסטרט למחשב והתחלתי להתקין את הדריברים שמגיעים באריזות התקנתי הכל חיכיתי בסבלנות עד שסיים הכל הפעלה מחדש והופל'ה עלו לי 2 שגיאות שאני לא יודע מה לעשות איתן אלו השגיאות: מה עליי לעשות בשביל להעלים את השגיאות הנ''ל. במידה וצריך להוריד איזה דריבר כלשהו אשמח לקבל לינק ישיר להורדה בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 12:53:29 מחקתי שוב הכל הורדתי את הדריברים מהאינטרנט ונשאר לי רק השגיאה עם הnvidia nvmixerמה לעשות?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים