עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alonezer,

hello, when i turn on my computer it show me the post and everything but when you hear the sound of the windows vista the display stops to work. Now I'm on the safe mode and it working (that's way I'm writing in English) Thanks.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. לפניי שבועיים עזרתם לי פה בקשר לבעיה שהייתה לי שהמחשב קורס לי למסך שחור בזמן משחקים, ואחריי שניקיתי אבק מהמחשב בצורה רצינית אז הכל הסתדר, אבל לפני יומיים שהדלקתי את המחשב אז הייתה את אותה הבעיה רק ראיתי מסך שחור,והמחשב פועל עובד רגיל אבל במסך לא רואים כלום הנורה שלו מהבהבת כאילו שהמחשב כבוי אז חיברתי את המסך לא לכרטיס מסך אלה ללוח אם, לכרטיס המובנה,וואולה הנה המחשב עובד כרגיל,אבל כמובן שאי אפשר לשחק משחקים בקיצור כנראה שהכרטיס מסך נדפק,אבל איך מסדרים אותו? יש מצב סתם נשרף והלך? גם כשפתחתי את המחשב ראיתי שכשאני מדליק אותו אז מהמבהבת איזו נורה אדומה על הכרטיס מסך,זה משהו שלא ראיתי פעם,או שאני לא זוכר... אבל יש לזה קשר איכשהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. תראו התקנתי על המחשב החדש וינדוס ויסטה 64 ביט יש לי מארז של CM690 ומקדימה יש 2 כניסות של אוזניות ומיקרופון usb וכו'. למשל כשמחברים משו מאחורה ישר קופץ חלון של הוינדוס ששואל מה חיברתי. וכשאני מחבר מקדימה אוזניות או מיקרופון כלום לא עולה . וככה אי אפשר להפעיל לא את האוזניות ולא את המיקרופון. זה קשור למארז עצמו או לווינדוס ? תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  4. היי רכשתי מחשב חדש לפני כחודשיים ובשבוע שעבר החלטתי להתקין בו משחקים. התקנתי כמה משחקים וביניהם need for speed undercover וcrysis warhead אחרי ההתקנה הפעלתי והמשחקים רצו היטב, אך באופן מפתיע הם נסגרים לי באמצע וחוזרים לשולחן העבודה.. למה זה קורה? מה יכול לגרום לסגירת המשחק באופן פתאומי וללא התראה..? תודה מראש לעוזרים!(מקווה שזהו המקום הנכון לבקשת העזרה).

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. מה קורה חבר'ה ?.. יש לי בעיה במחשב. הזמנתי לאחי חלקים חדשים למחשב והרכבתי אותם והכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה. החלטתי שאני רוצה לבדוק אם הזכרונות שהזמנתי לאחי (1GBx2 של OCZ) יעבדו יותר טוב (בגלל שהתזמונים שם נמוכים יותר משלי וגם ש - 1GBx2 יותר טוב מ - 512MBx4) מה - 512x4 שיש לי במחשב (2 של GEIL ו - 2 של OCZ). התקנתי אותם במחשב, העלתי את ההגדרות של ה - OC (טכנאי מחשבים עשה לי אותו) שהיו לי עם ארבעת הכרטיסים של 512 שהיו לי מקודם (שמתי את אותן ההגדרות כי אני יודע שה - 1GBx2 של ה - OCZ הם אותו דבר כמו ה - 512Mbx2 של ה - OCZ שיש לי רק ההבדל הוא התזמונים והמהירות) והמחשב עלה, נכנסתי ל - GTA IV וראיתי שיש שיפור קל איתם. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש כדי לבדוק משחק אחר ששכחתי…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by 125,

יש לי מחשב נוסף בבית והוא לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נדלקת נורה אדומה והמחשב לא מגיב ולא נדלק, אין שום רעש ושום דבר . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. הרמקול השמאלי שלי עושה צליל "בזזז" - מזכיר קצת אפקט של קליפ (דיסטורשן), למוסיקאים בינינו - אבל לא כל הזמן, וגם לא כל זמן שמנוגן משהו. אני חושב שזה תדרים מסויימים בווליום מסויים (מינימום), מה שגורם לצליל הזה. יכול להיות שזה רכיב פנימי שרועד בגלל התנודה של גלי הקול, אבל זאת רק השערה. רעיונות כלשהם לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

שלום, 1.המחשב לא נדלק מכפתור ההדלקה אלא רק כאשר מכניסים את כבל החשמל לספק. 2. עושה ציפצופים שנשמעים כך: צפצוף, המתנה של שניה, צפצוף, המתנה של שניה וכן הלאה וכן הלאה. הערה: הצפצופים נשמעים רק כאשר מחברים כרטיס מסך. 3.בהתחלה המחשב היה נדלק לכמה שניות ומתכבה ואז ניקתתי את שני הצורבים והכונן דיסקטים והוא התחיל לעבוד (החברה של הספק sunshine...משהו סיני כנראה) 4.מסך - המסך בן כ 5 שנים לא היה בשימוש כשנה וכשהיה בשימוש היה עושה לא מעט בעיות, עכשיו כשניסיתי לחבר אותו הוא לא נדלק כלל ועל המסך הייתה כתובה הודעה " no signal input". מפרט המחשב: פנטיום 4 לוח גי'גבייט דגם 7DXE rev.2 זכרון חצי גיגה. כרטיס מסך - יש כמה כרטיסים שניסינו להפעיל עם המסך(גם עם מסך שעובד על כרטיס אחר) והוא לא …

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. היי, אז ככה, השארתי את המחשב דלוק ללילה כרגיל, ובבוקר אני רואה שהמחשב לא מגיב, המסך כאילו כבוי. אז עשיתי ריסט, ואחרי שהמחשב נכשל להכנס לווינדוס, הוא הראה לי שהקובץ winload.exe פגום או חסר. ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של ויסטה(כרגע אני בלפטופ על XP) ובסיום ריסט. הבעייה לא נעלמה, וכשנכנסתי לWINDOWS RECOVERY שוב, זה לא קלט את הOS שלי בכלל. אז ויתרתי וניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש. בתחילת ההתקנה הופיעה לי שגיאה שזה לא יכול להתקין את הווינדוס מחדש, וכרגע אין לי אפשרות להכנס לווינדוס או להתקין מחדש. אני כבר נואש, מה לעשות? דגם ה-HDD נמצא במפרט.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. שלום היום החלתתי לנסות לעשות overclocking למחשב הישן שלי בכדי להריץ משחקים קצת יותר מהר מהרגיל. ערכתי מחקר קטן בנושא וקראתי מעט מידע על איך התהליך מתבצע אבל כנראה שדפקתי משהו בתהליך ואני מקווה שזה הפיך ושתוכלו לעזור לי. עקבתי אחר המדריך שניתן למצוא כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html הורדתי את התוכנה RivaTuner ונכנסתי להגדרות כרטיס מסך שם על פי המדריך והגעתי לSystem Tweaks ואז סימנתי V בתיבה למעלה שאומרת Enable driver-level hardware overclocking ואז הופיעה הודעה שמבקשת ממני לאתחל את המחשב אז אישרתי ומספר שניות לאחר שהDesktop עלה המסך השתנה לפסים אלכסוניים מרצדים. אודה לכל עזרה אפשרית.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. Started by ניר35,

אני מעונין בתוכנת צריבה של חברתg a fהאים למישהוא יש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. Started by yuval345,

שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Sp_RuS,

bios->advanced->advenced chipset settings-> Internal graphic mode select: diabled,1MB,8MB Graphic memory type: auto, DVMT, FIX, DVMT+FIX. I chose DVMT. DVMT graphic memory size: 56mb, 120mb, 216mb אז ככה, הבעיה מוזרה קצת, קודם כל שיהיה ברור, בכל מקום אני מדבר פה על כרטיסי מסך ON BOARD. : אני עובד עם כמה וכמה מחשבים, ולאחרונה החלפתי מסכי 19" ו 17" CRT ל 19" LCD. במחשבים חדשים יותר, אם אני משאיר בביוס AUTO, הוא לא מראה שום תצוגה על מסך 19" LCD חדש, ברגע שאני מחליף לDVMT ושם את הכמות זכרון המקסימלית האפשרית, הוא מצליח להראות תצוגה על המסך 19" LCD, אבל על מסך 19" או 17" CRT הוא מראה צבעים מוזרים וקפיצות, קיצר בלגן, אבל את ה19" LCD מראה בסדר גמור. :s05: במח…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by Wiger,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך. לפני יומיים קניתי והתקנתי את כרטיס המסך 9500GT וכשבאתי לראות סרטים באיכות גבוהה(1080P) התמונה נראת מקוטעת. המסך הוא: MK241H ASUS התומך ב-1080P. המעבד שיש לי במחשב הוא: AMD ATHLON(64) 3200+ אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  15. Started by or_si2,

מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz (Prescott) 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE אני פרסמתי הודעה כאן לפני למעלה מחצי שנה על בעיית זיכרון שהייתה לי.. המחשב שלי היה ועודנו קופא, ולפעמים היו בעיות צפצופים שהמחשב לא היה עובר פוסט...וגם לפעמים הוא לא היה מבצע פוסט בכלל הכל היה טוב במחשב עד ששדרגתי ל2GB זיכרון הכל כתוב כאן בהודעה הזו אז תקראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351796.0 ועכשיו, אחרי כמעט שנה קיבלתי שכל ואמרתי, אולי כדאי לבדוק מה אומר הצפצוף.. הבעיה היא שתוכנה אחת אומרת שיש לי ביוס של פוניקס והשניה רושמת אוורד-פוניקס אז לפי איזה ביוס ללכת? לפי המילון צפצופים זו לא בעיה בזיכרון ! זה או כרטיס מסך או שגיאה …

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. Started by Freemee,

יש לי דיסק קשיח של WD 250GB YS בן שנתיים. יש לי עליו אחריות 5 שנים. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות בBOOT כתוצאה מ BAD SECTORS. הוא נכשל בבדיקות של WD DIAGNOSTICS בטענה שצריך להחליף כונן. אני אלך להחליף אותו ובנוסף כנראה אקנה חדש. השאלה שלי היא (התקנתי את מערכת ההפעלה לפני כמה שבועות) האם אני יכול לבצע העתקת HD מלאה מהדיסק הזה לדיסק אחר שאקנה עכשיו (שיהיה 1TB כנראה). האם המחשב יפעל ולא יעשה בעיות? כי בתכלס זה רק הארד דיסק, זה לא להחליף מעבד או לוח אם. או שממש קריטי לעשות פירמוט מחדש? ד"א, על איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות COPY מלא כולל מחיצות? של DATA LIFEGUARD טוב? עוד דבר, אפרופו הארד דיסק חדש, מה אתם אומרים על ה WD CAVIAR GREEN 1TB? הוא בסדר? יש גם BLACK שעולה יותר והוא י…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by lago,

שלום. יש לי בעיה מזה כשבועיים. יש לי מסך Asus MW 221C וכרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT והבעיה היא שבמהלך העבודה המסך נהיה שחור והנורה של המסך עדיין כחולה (צהוב לא עובד, כחול עובד). הבעיה נפתרת רק אם מכבים את המסך בכפתור ומדליקים שוב. מה צריך לעשות? האם הבעיה במסך או שהבעיה בכרטיס מסך? איך יודעים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. נשרף לי הלוח אם החלפתי אותו ל‏GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q חיברתי הכול חוץ מכרטיס מסך ואין שום דבר חריג נראה שמתפקד אחלה. ניתקתי הכול חיברתי רק כ.מסך כול העסק מתחיל לצפצף כמו מטורף. הכרטיס מסך ז"ל? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by yuval345,

שלום לכולם הייתה לי הפסקת חשמל בבית.ספק הכוח שבק חיים, החלפתי אותו, המחשב נדלק כמו שצריך אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ושמתי מסך חלופי (שניהם עובדים במחשב אחר) ועדיין יש את אותה בעיה. יכול להיות שלא חיברתי משהו נכון בחיווט של ספק הכוח? אודה על עזרתכם .יובל

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  21. Started by spirit,

בוקר טוב-הבנתי שמדובר בקבצי מערכת,אך כיצד מגיעים לבעיה עצמה אשמח לקבל הסבר קצר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. יש ברשותי את הלוח הנל ואת הקשיח של WD 500 גיגה 16B לפני יומיים הרכבתי את המחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP ... לאחר שהוא הגיע לפני הקטע של הפרמוט ראיתי שאני בכלל שה XP בעיברתי והחלטתי להחליף אז עשיתי ריסטרט כדי להתקין אחד באנגלית לאחר שהכנסתי את הדיסק השני המחשב נתקע ממש בהתחלה בהודעה של verifying dmi pool data חשבתי שהדיסק דפוק אז הלכתי לחנות ושמהאמרו לי דווקא שהוא בסדר התברר שהוא עשה לו CLEAR משהו איזו תוכנה שיש אותה באתר של היצרן חזרתי הביתה הכנסתי את הדיסק XP באנגלית ואז הוא הגיע לשלב של הפירמוט והפירמוט לקח המון זמן יותר משעה לאחר מכן כשהוא עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לראות אולי צריך לשנות שמה משהו בקשר לביוס... יצאתי ממנו ואז כשהוא חזרהוא נתקע לי אחרי שההתקנה העתיקה את …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. Started by godfather5114,

שלום קניתי את הכרטיס למחשב הישן (AGP) המפרט של המחשב: לוח אם - ABIT NF7S, מעבד - ATHLON XP 2600, זיכרון פנימי - 512. הכל מעודכן כמו שצריך... המשחקים פשוט לא רוצים לעלות. תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. ברגע שאני משחק ברשת במשחק בלאק הוק דאון. אני מקבל מסך כחול וזאת השגיאה של המסך הכחול: ‏‏סוג אירוע: ‏‏שגיאה ‏‏מקור אירוע: System Error ‏‏קטגוריית אירוע: (102) ‏‏מזהה אירוע: 1003 ‏‏תאריך: 13/03/2009 ‏‏שעה: 19:40:52 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: GUY ‏‏תיאור: ‏‏קוד שגיאה 1000008e, פרמטר1 c000001d, פרמטר2 e3a6b895, פרמטר3 a15a688c, פרמטר4 00000000.‏‏ לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- [url]http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp[/url]. ‏‏נתונים: 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eyal1506,

תמונה: קבצי DMP: 1. http://fs08n5.sendspace.com/dl/35e844f20cc565454c8962322db6aa3e/49bad9321454fcfe/3k33gm/Mini031309-02.dmp 2. http://fs10n2.sendspace.com/dl/8dcd23e7294cc04c018af28e2736c5cf/49bad95622499203/7sgsjz/Mini031309-03.dmp (זה ה dmp האחרון) תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים