תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
לאחר כמה דקות הרעש נעלם. חוץ מזה, המחשב מתפקד כרגיל, רק שהרעש בפתיחת המחשב, מעצבן מאוד. זה ספק פשוט, כך שאי אפשר לפתוח אותו(באופן קל, כלומר לא סדרו לספק מקום קל לפתוח אותו) ולשמן את הציר(למיטב ידיעתי). אני מניח שהבעיה בציר, כמו במאוורר שהיה לי פעם במארז שלאחר ששימנתיו, הרעש ממנו פסק, אבל תמיד חזר לאחר מכן. האם הפתרון היחיד הוא החלפת ספק, או שיש מה לעשות כדי למנוע ממטוס הסילון להמריא כל פעם שמפעילים את המחשב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק JTC p4 400W ATX12V (ג'נרי) לפני שעה בערך צבעתי את הספק בספריי לכחול (עשיתי את זה בצורה בטיחתית... ניתקתי מתח, פירקתי את הספק, הוצאתי את הגג של הספק (החלק שעליו לא מחוברים חלקים של הספק...) צבעתי אותו, אחרי זה רציתי לצבוע חלק קטן מהשאר הספק, שמתי שקיות מסביב לכל החלקים, צבעתי בזהירות, יכול להיות שקצת צבע נכנס אבל לא הרבה ממש טיפה 2....) קיצר הרכבתי בחזרה את הספק חיברתי אותו למתח,הדלקתי את המחשב וצפיתי בספק היפה שלי (עשיתי לו חלון) פתאום אני רואה אור אדום בצד הספק שלא קשור ללדים ששמתי בתוכו זה היה נראה כאילו משהו מתחמם ונשרף ואז המחשב התכבה... פירקת את הספק, בדקתי הכל מבפנים, הכל היה נראה לי טוב חיברתי אותו בחזרה, עכשיו הכל עובד טוב, הטמפרטורה במעבד היא 33 מעלות, …
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אשמח אם למישהו יש הסבר לתופעה הבאה: יש לי ספק כוח של hec שאני מחבר ללוח אם ומנסה להדליק אך המחשב לא נדלק כשאני מחבר ספק אחר, המחשב נדלק כשאני מקצר בספק את הירוק עם השחור, הספק נדלק.. מה יכול לגרום לתופעה שכזאת? האם הספק הלך ועלי לרכוש חדש?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הספק תקין .הוא לא נדלק כשהוא מחובר ללוח הזה בגלל קצר?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המארז NZXT APOLLO ... ויש לי הרגשה כאילו המאווררים שם בקושי מסתובבים. אני שם יד מאחורה ואני לא מרגיש שהוא מוציא אוויר בכלל. יש לי ספק ג'נרי של 400W נראה לי CODEGEN או משהו כזה. אני חוסך לספק חדש אז בנתיים אני משתמש בישן שלי. האם יש סיכוי שאין מספיק כוח בשביל להפעיל את המאווררים על המקסימום שלהם? והאם ישנה דרך לבדוק באיזו מהירות הם מסתובבים? אם זה חשוב ... אז המפרט שלי הוא: INTEL PRESCOTT 3GHZ(קירור של זלמן) 2*512 G.SKILL RAM WD 120GB 7200RPM SATA NEC DVDRW LEADTEK GEFORCE 6800GS אני חושב שזהו. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה בנוגע להתאמת ספק כח. במחשב עם לוח אם בעל זכרונות RD-RAMישנו חיבור לצמה נוספת שיוצאת מספק הכח בעלת שישה חוטים. האם חיבור זה הוא חובה? איפה משיגים ספק כח עם צמה כזו? תודה מראש דותן
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה, אז בהצלחה לי! שנית, התחלתי לקחת עבודות כטכנאי עצמאי אם זה לקחת מחשבים אליי או ללכת לבית לקוח. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעובד עם טכנאים ומוכר חלפים וציוד בממש זול באיזור ת"א רבתי?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
-
הספק שלי הוא enermax 350 watt הוא אמור להיות ספק חזק ויציב אך לפעמים הוא משמיע מין ציפצופים והr9500 pro מראה קווים עולים ויורדים בקצב ריענון של 85 הרץ יכול להיות שהספק דפוק?,או יכול להיות שהספק עמוס ומחוברםי אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה 2 הרדיסקים אחד 1)seagate 40gb 7200 2)western digital 60gb 7200 8mb buffer מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro) הלוח אם כמובן ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! יש לי ספק HEC 400W. בביוס המתח למעבד מוגדר על 1.50 כמו שאמור להיות עם A64 3000, אבל בפועל הוא נותן לי 1.60 ולפעמים מגיע עד 1.64, מה שגורם למעבד להתחמם בלי סיבה. האם זוהי סיבה מספיקה בשביל לקחת אותו לחנות ולקבל ספק חדש במקומו?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ספק חיברתי אותו ללוח ולשאר ההתקנים HDD , CD , הגעתי לפלופי דיסק ובמקום לשים את הכבל מתח(קטן) על כל ה 4 פינים של ה FLOPPY בטעות שמתי רק על 3 אחד פיספסתי ושהדלקתי את המחשב עלה עשן הגיד שאותו פיספסתי נשרף ! וגם הספק. למה ? זה בגלל פיספוס של פין אחד ? החלק של הפין שפיספסתי כולו נשרף.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי מחשב, הוא קנה אותו לפני שנה וחצי, העניין הוא שכל כמה חודשים נשרף לו הספק, ניסינו ספקים שונים, והבעיה חוזרת על עצמה המחשב עובד פיקס כאשר הוא עובד עד שהספק שובק חיים, ניסינו ספקים של 400 וואט , של 350 של כל מיני ולא עוזר למישהו יש רעיון?? בתודה מראש עידו
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
אז זה התחיל מלפני כמה ימים, נראה לי שגיליתי את זה לראשונה מתי שהדלקתי את המחשב אבל לא ממש זוכר. קשה מאוד להסביר איך נשמע הרעש, הוא דיי חלש אבל נשמע והוא מתחזק באיזה 40% כשאני מעביר קבצים. עשיתי אתמול defragmentation והכל בסדר והרעש עדיין נשאר, מה אני עושה? עכשיו נזכרתי במשהו, לפני כמה ימים כשזה התחיל אז היו רעשים לנגיד איזה 5-15 דקות ואז הופסקו וזה היה ככה איזה יומיים שלושה (זה היה בשבוע שעבר) וביומיים שלושה האחרונים הרעשים תמידיים עד שאני מכבה את המחשב. אני מנקה את המחשב מאבק וכאלה איזה פעם בשלושה שבועות/חודש.
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי ספק עם 480w ויש לי כרטיס מסך 7600GS. עכשיו הכנסתי למחשב למשך שבוע וחצי x1950pro ואחרי שהכנסתי את ה כרטיס שלי שוב[7600GS]. קורה מצב שהמאווררים לא מסתובבים. יש לי 2 על הצד של המארז ועוד אחד מעל המארז. קורה לי מצב שהמאוור של המעבד לא מסתובב שאני מדליק תמחשב ואז אני מיד מכבה אותו ומדליק שוב לאחר מספר שניות ואז הוא על סף קריסה כאילו שהוא כמעט לא מסתובב שוב מה לעשות עם זה? כדאי לקנות ספק חדש? אני חושב שזה בגלל ה x1950pro שהכנסתי תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן, רציתי להוסיף לו גם צורב DVD וגם כונן קשיח, חיבור IDE ל USB יש לי שניים אבל חשמל בשבילם אין לי אז חשבתי לעצמי שאקנה לי ספק כח של מחשב רגיל ואחבר אותו לחשמל, ואליו את שני הכוננים החיצוניים. יש עם זה בעיה? חיברתי את הספק החדש לחשמל, אבל הוא לא רוצה לעבוד! יכול להיות שהוא רוצה איזה חיבור ללוח אם כדי לעבוד? אפשר לעקוף את זה ולג'מפר משהוא כדי שהוא יעבוד? אולי קבלתי בכלל ספק לא תקין? בדקתי עם טסטר ומגיע חשמל לכניסה של הספק. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים בכמה מחשבים, שיש בהם תופעה לאחר שינוי חומרה, זה יכול להיות הוספת זיכרון או הוספת כרטיס מסך, התופעה היא שהמחשב נדלק, ושתי שניות אחרי זה הספק נכבה ונדלק שוב ואז הכל בסדר. האם התופעה מוכרת? יש דרך לעקוף אותה?..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי ספק והלד בלוח נדלק ,אבל חוץ ממנו כלום לא זז. האם יש דרך לאבחן אם זה המעבד או חציו של הלוח?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה, יש ברשותי אולי עשרה ספקי מחשב ישנים ג'נרי שפורקו ממחשבים מחדר מחשבים בבית ספרי הקודם, אחת הסיבות שהעיפו אותי ... סתם, סתם !!!! הבעיה עם הספקים האלה היא שהם צריכים להיות מחוברים ללוחות אם כדי לפעול, יש לי לוח אם לחבר אבל זה סתם מסורבל... אם יש מיש'ו שיש לו פתרון שיכול לעזור לי בבעיה זאת ?!?! ממש תודה
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה דיי רצינית. בתקופה של משהו כמו שנתיים שיש לי את המחשב נשרפו לי בין 5-7 ספקים, כבר הספקתי לספור. כל הספקים היו איכותיים. Thermaltake 430W נשרף פעמיים, הוחלף בזכות האחריות Antec Neo 480W נשרף 2-3 פעמים. אותו סיפור Cooler Master iGreen 500W נשרף היום. עכשיו אני על ספק גיבוי גינרי עד שאני יקנה אחד חדש. המערכת שלי נמצאת באוברקלוק דיי רציני הנה המפרט DFI Ultra-D lanparty nf4 AMD 3500+ @ 2.7ghz geil one 1gb ddr400 @ ddr500 leadtek 6600GT מה יכולות להיות הבעיות. האופציות שחשבתי עליהן זה תשתית חשמל לא יציבה בשיט או בעיה בחומרה ששורפת לי ספקים כל הזמן. עכשיו תורכם
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB. הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני השאלה ככה האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת??? בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :-[ :-[ :-[
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן נשמר ספר הכתובות של ה-OE? האם ניתן להעבירו כקובץ למחשב אחר ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לספריי למניעת קורוזיה עקב שפיכת מים במחשב נייד באזור העכבר העכבר לא לא מגיב האם אלכוהול 70% יעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. התחילו להיות לי תקיעות במערכת ההפעלה בדברים כלליים, ולפעמים מסכים כחולים. ה Chkdsk מצא בעיות כבר מספר פעמים. 1. איך אני בודק איזה הארד-דיסק הוא הבעייתי? (האם זה חייב להיות זה שעליו מאוחסן הWindows?) (יש לי שלושה הארדיסקים במחשב ) 2. האם יש אפשרות לעבור להארדיסק חדש ולהעביר את הכל כמו שהוא (במידה והפגום הוא ההארדיסק של מערכת ההפעלה באמת) ללא פירמוט? פשוט לעשות העתקה מלאה כולל מערכת ההפעלה להארדיסק החדש? (מדובר על Windows 7). חשוב לציין שאין לי גיבויים לשום דבר ואם אני מאבד את המידע במחשב הזה אני מתאבד (אי אפשר לגבות הארדיסק של 1TB =.= צריך עוד אחד בגודל הזה, ואין לי.) תודה לעוזרים! =]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-