עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לאבא שלי חברה ויש לו שם רשת של 4 מחשבים והמחשב הראשי הדיסק שלו כניראה הלך והחלפנו אותו לחדש עכשיו יש לי בדיסק מידה מאוד חשוב של בסיס נתונים של הלקוחות של החברה יש איזשהיא חברה באזור חיפה שמתעסקת בשיחזור נתונים?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. Started by daniel5,

היום הייתי במחשב ופתאום אני רואה מסךכחול לאיזה 2-3 שניות ואז עושה לי ריסטרט למחשב עכשיו שאני מפעיל את המחשב כל פעם המסך הזה חוזר ועושה לי ריסטרט אבל אם אני מפעיל את המחשב במצב בטוח אז הכל טוב הנה המסך הכחול הזה http://img81.imageshack.us/my.php?image=000cf7.jpg או

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. Started by DeadHunt,

הבעיה קצת מסובכת אני חושב. הרמקולים מחוברים והכל טוב פשוט יום אחד הפעלתי את המחשב רציתי לשמוע שירים ולא היה קול. כשאני ניכנס לנגן הוא כותב שיש בעיה ה DEVICE משהו מוזר.. איך אפשר לסדר את זה? אגב אין קול בשום דבר! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by צחי-2,

המחשב שלי עושה ריסטרטים ללא שום סיבה ברורה לעין. לפעמים זה באמצע משחק ולפעמים זה סתם כשהו על הדסקטופ לא מבצע שום פעולה. איך אני יכול לבדוק בוודאות מה גורם לו לעשות את זה בלי לשלוח אותו לחנויות? מפרט המחשב: Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800-E Deluxe 1024 MB memory Video Adapter Radeon X1950 Pro (512 MB) תודה. צחי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by shirh,

בשעה טובה קניתי בחו"ל אץ הiMac החדש, 24" 4GB 3.06GHZ ו-500GB דיסק קשיח עכשיו אני רק צריך לצרוב את המקלדת ורציתי לדעת מי עושה את זה בצורה טובה ומקצועית ושיש לו נסיון בצריבת המקלדת הדקה הכסופה של האיי מקים תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by ozeini,

שלום, לפני כחודש וחצי קניתי זיכרון 1024MB של KINGSTON ושמתי אותו במקום הזיכרון שהיה (512MB A.DATA). השבוע שמתי לב שאני מתקין משחקים או פותח קבצים מקובצים (RAR\ZAP) הם נפתחים ממש ממש לאט. החזרתי את הזיכרון הישן במקומו ופתאום הכל בסדר. מן הסתם עכשיו אני יודע שהזיכרון לא בסדר אבל הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה יש שתוכל לאמת לי שהזיכרון באמת לא תקין. אגב, מה לדעתכם יגידו בחנות שקניתי ממנה את הזיכרון? יעשו בעיות ו שיחליפו לי ישירות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by pes7,

אז ככה קיבלתי את המחשב החדש היתקנתי את כול הדברים גם את הקול וזה הותקן ואפילו מופיע לי בלוח בקרה את ההתקן של הקול אבל שאני מדליק שירים הוא משחק אין בכלל קול1! הוקול לא מושתק!!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  9. Started by elior021,

העכבר פתאום נעצר והוא לא זז הכנסתי עכבר אחר והוא כן עובד בדקתי את החיבור של העכבר הוא בסדר מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. שלום כולם... יש לי איזו בעיה במחשב, שכשאני מדליק אותו הוא נשמע עובד, הכוננים נדלקים, אבל המסך לא נדלק. גם לא שומעים צפצופים כשהמחשב עולה, והמנורה הכתומה במחשב של הדיסק דולקת לאיזה 20 שניות ונכבית. ניסיתי לנתק הכווול מהמחשב, חוץ מהמעבד, ולא קרה כלום.. וכשהוצאתי את הזכרונות לא שמעתי צפצופים. קראתי קצת בכל מיני ת'ארדים ואמרו שם שזה המעבד או הלוח אם. אבל איך אני יכול להיות בטוח? ואם זה אחד מהם, איך אני מוצא במה זה בדיוק? נ.ב: לפני שזה קרה, הייתה בעיה בדיסק, והייתה בעיה שהמחשב עבר את ה-BIOS ואז עשה ריסטרט. מצאתי שזכה היה בגלל הדיסק. אבל אז אפילו כשניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס היה מסף כחול... ופתאום זה לא עבד לגמרי. מישהו?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. קניתי בקר USB לחיבור כוננים SATA IDE וכו יש לי כונן חדש WD 250 GB במנהל התקנים הוא מזוהה אבל בתור כונן לא מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by [NOS],

נכנסתי ללינק הזה http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/maxtor_desktop שמופיע במדור ה FAQ בתור תוכנה לבדיקת ההרד-דיסק של מקסטור, אבל אני לא מבין מה להוריד פה ... מישהו יכול להסביר לי איזה קובץ אני מוריד משם בשביל לבדוק את ההארד דיסק ? תודה רבה, דור

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. Started by ob,

קניתי HD חדש של seagate st3500320as ata חיברתי אותו בהצלחה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא גישה אליו . הביוס מזהה אותו וגם בווינדוס הוא מראה install hardware success... install ready... אבל אין כל דרך גישה אליו מישהו יודע מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by Eluha,

מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. אוקיי - אז זה הסיפור - הייתי שבועיים בצבא ולא יצא לי לגעת במחשב. חזרתי הסופ"ש הזה, ראיתי שהמחשב קצת אחורה מדי מאיפה שהוא בדרך כלל, אולי המנקה הזיזה אותו קצת לנקות, לא נראה לי שאמור להשפיע מדי. אני מפעיל, עובד קצת... אפילו נראה לי שהמחשבלעבד בלילה... כשאני בא בבוקר אני רואה שהעכבר תקוע ושום דבר לא זז... עושה ריסט, המחשב עולה, עובד כמה דקות... עוד פעם נתקע המחשב וצריך לעשות ריסט. בערב חזרתי עוד פעם לעבוד עליו, החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה שהוא עובד בו: המעבד עבד סבבה בסביבות 35 מעלות. אבל הכרטיס מסך עבד בחום יחסית מטורף של 80+ (יש לי 2 סנסורים שמראים את הכרטיס מסך אחד מהם בדרך כלל גבוה יותר - זה האחד שהיה 80, הוא בשגרה פועל בסביבות 60. והשני שפועל בשגרה בסביבות 40+ היה על 60+…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. רעש הבזזר הופיע לאחרונה בהדלקה או ביציאה מ stndy ונמשך מס' שניות ברצף. בצעתי נוהל RTFM אבל לא מוזכר שם דבר ה mobo הוא 965P-S3 rev3.3 בן שנה וקצת מישהו יודע מה פשר הבזזזר הזה? האם יתכן שמקור הבזזר הוא בכלל מהמארז (ANTEC SONATA ) ? תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. ניסיתי להתקין את הדרייהרים שבאים איתו אבל זה לא עבד משום מה אפשר לעשות משו?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. יש לי בעיה במחשב כבר איזה חצי שעה כול פעם שאני באיזה משחק למשל COD 4 WOW ואפילו Football Manager 2009 וכו' אחרי כמה זמן (לפעמים חמש דוקת לפעמים חצי שעה)המחשב קורס יש קצת קווים על המסך ואז אחרי כמה זמן המסך מחשיך המשחב לא נכבה אבל הוא לא מגיב לשום דבר וצריך לכבות אותו ולהתחיל אותו מחדש כדי שהוא יפעל זה ממש משגע אותי כי אי אפשר לשחק באף משחק הרבה זמן כי זה תמיד נתקע אפילו במשחק לא כבד יחסית כמו Football Manager 2009!!! כבר ניסיתי הכול הלכתי לKSP כדי שיבדקו מה הבעיה הם אמרו שזה הכרטיס מסך החליפו לי אותו וזה המשיך , פרמטתי את המחשב וזה לא עזר, עידכנתי את הדרייברים וזה גם לא עזר שום דבר לא פעל לי! עכשיו ראיתי שהודעה אחרת בפורום הזה הודעה דומה : http://hwzone.co.il/community/i…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. Probably caused by : Unknown_Image ( nv4_disp!CStereoRenderer::TargetConversion+463 ) Followup: MachineOwner --------- זה מהדרייבר של הכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. Started by Or94,

לפעמים כשאני מכבה את המחשב שלי דרך הווינדוז הוא מתחיל להיכבות וכל התוכנות נסגרות ואז פתאום מופיע לי מסך כחול שכתוב בו שיש איזה שגיאה במחשב והמחשב לא מצליח להיכבות והוא יעשה ריסטרט. מה זאת הבעיה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? עשיתי גם סריקה באנטי וירוס והוא לא גילה שום וירוס. הבעיה שזה כותב לי היא משהו כזה: BAD POOL HEADER

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. שלום המחשב בן כחצי שנה כאשר בחודשיים הראשונים בערך עבדתי עם עכבר מסוים (שהשתמשתי בו גם במחשב הקודם) והכל עבד יופי. לאחר אותה תקופה החלפתי עכבר (שני העכברים הם עכברים אופטיים בסיסיים של מיקרוסופט). מאז ההחלפה, פעם ב3-4 שבועות בעת הפעלת המחשב העכבר לא עובד. הוינדוס עולה כאשר סמן העכבר מופיע באמצע המסך אבל אין תגובה מצד העכבר ובתוכנה everest מופיע העכבר כunknown. לאחר הפעלה מחדש במצב הזה, העכבר שב לעבוד כרגיל וגם האוורסט מזהה אותו כעכבר ps/2 סטנדרטי. האם הבעיה הינה בעכבר או שיכול להיות משהו אחר במחשב? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by Swed,

שלום לכולם יש לי סט של מיקרוסופט עכבר ומקלדת Wireless Optical Desktop 1000 עכשיו.. בגלל שזה מחובר בUSB וזה אלחוטי המקלדת לא עובדת שהמחשב נדלק ואחרי המסך של הביוס היא כאילו לא עובדת. עכשיו יש דרך כלשהי להגדיר שהמקלדת כן תעבוד אחרי הביוס למשל עם אני רוצה להפעיל תמחשב בSAFE MODE אני לא יכול ואני צריך לקחת מקלדת אחרת כדי שזה יעבוד ממש לא כיף ולא נוח לעשות אתזה.. האם יש דרך כלשהי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים