עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by J.a.C.k,

אני מחבר את המיקרופון לחיבור של כרטיס הקול ואין שום הגבה בדקתי בחוברת של הלוח אין שום מידע על זה העיה היא על המערכת שבחתימה בלבד במחשבים אחרים אין את הבעיה אני לא יכול לדבר בסקייפ זו בעיה מעצבנת מאוד בתודה יבגני.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by iZi,

מפרט: P4 2.8GHz Asus P4P800 256MB*2 DDR400 R9800 PRO שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה של חבר בפורום (Gnome): התקנתי כרטיס PCI (כרטיס טלויזיה של לידטק, ישר מהקופסה), וכשניסיתי להדליק את המחשב - מסך שחור, אין POST ואין שום צפצוף אפילו. הבעיה המשיכה גם לאחר הוצאת הכרטיס. איפוס ביוס לא עזר (בחוברת ההדרכה כתוב להוציא את הבטריה ולשנות את מיקום הג'מפר ל10 שניות. יכול להיות שיותר זמן יעזור?). כמובן שלפני התקנת הכרטיס הכל היה תקין, המחשב עלה בלי בעיות (כלומר - זה לא בעיית ספק או כרטיס מסך. הRAM גם בסדר ומחובר היטב). במהלך התקנת הכרטיס לא נפגע שום רכיב פיזית, וכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. מה עוד אפשר לעשות? נשמח לרעיונות...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הנורה שלי נשרפה נראה לי.... או שהחיבורים לא טובים.... והכפתור Reset לא עובד מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by LIOR42,

יש לי בעיה שהמחשב לא מראה לי את יציאת הLPT בגלל זה אני לא יכול להתקין את המדפסת בדקתי המנהל התקנים שם מופיע לי רק שני יציאות COM אודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  5. Started by nim901,

שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by yosizach,

המחשב שלי זוחל ממש זוחל כל פעולה פשוטה כמו קליל ימני ומאפיינים לוקח לו לפחות 6 שניות לחשוב .. וזה המון ... אני לא יודע מה הבעיה ואני לא יכל לדעת גם ? אז אני שואל אותכם למה המחשב שלי זוחל אני יודע אך המחשב שלי אמור לעבוד ופשוט הוא זוחל .. .בגלל משהו

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by KF,

שלום... התקנתי היום 2 קתודות במחשב שלי.... עכשיו אני מדליק את המחשב והמסך והמקלדת לא מגיבים... ומתי שאני מנתק את הקתודות אז הם חוזרים לפעול... מה הבעיה ? אולי זה הספק ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. שלום! לפי מה שכתוב בחוברת של הלוח אם שלי, FFh - Boot attemp (INT 19h) עכשיו אני לא זוכר שאף פעם זה היה ככה.. אחרי שהוינדוס עלה אז הצג שעל הלוח אם שמציג 2 אותיות לא הציג כלום.. וחוץ מזה המחשב כבר עלה.. א זלמה הוא מנסה לעשות בוט? וממה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Hack4ev3r,

שלום, רכשתי לפני כמספר ימים מחשב מבית ספר ונוכחתי לכך שהמסך ביוס מוחלף במסך גרפי שבו כתוב "מפעל הפיס" כיצד אני יכול להסיר זאת שכשהמחשב בחלק של הביוס הוא יציג את נתנוי המחשב כגון ram ATAPI הארדיסקים וכל השיט הזה. ניסיתי את לחצן Delete ו F1 ו TAB ואף אחד מהנ"ל אינם מכניסים אותי להגדרות ביוס. אך בכל דרך לא הצלחתי להיכנס לביוס. מה אני עושה? אמרו לי על שיטה להוציא את הגאמפר של ה-bios על מנת שהזיכרון של הביוס ימחק אך רציתי את חוות דעתכם לפני שאני נוקט בצעד זה בתודה מראש, טומי. אגב זה מחשב יחסית ישן מעבד Cellron 500 MHZ ואני לא ממש בטוח לגבי הלוח הלוח אם. אני כעת מוריד את everset home edtion בכדאי לבדוק את הרכיבים וכל זה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  10. vpu recover" מאיץ גרפי מאותחל כיון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי." יש לי רדאון 9800 פרו ומעבד AMD 3000+ 64 BIT שמגיע לטמפ' 50-60. מה לעשות? זה קורה רק במשחקים "כבדים" ואני עובד בד"כ על רזולוציה 1024\800

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eran1,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שאני פונה בשאלה הזאת בפורום הנכון. קניתי מחשב חדש עם לו k8nf-9 כשאני מחבר את מצלמת האינטרנט שלי המחשב אומר שהיא הותקנה והכל בסדר, אבל כשאני בא להפעיל אותה בתוכנה כמו מסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת לי שיש לי חריגה ברוחב התקני הפס של ה- USB שלי. מה שמחובר לי ל- USB זה רק המודם והעכבר, אז למה זה נותן לי הודעת שגיאה כבר? המחשב חדש זה אמור להיות ככה? ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  12. יש לי מחשב AMD 64 ביט 3000 עם ATI 9600P ולוח ג'יגהבייט K8NS (סוקט 754) אני לא מצליח להפעיל שום משחק או יישום 3D בAGPX8 תמיד המחשב נתקע למען האמת, שאלתי את זה פה בפורום לפני כ 3-4 חודשים ולאף אחד לא היה פתרון שבאמת עבד ניסיתי מס' דרייברים דאז 4.9 ו 5 ולא רשמיים - כלום לא עבד המחשב היה נתקע באופן די מיידי

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by LIOR42,

יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  14. המחשב דופק לי ריסטים אחרי איזה 5 דקות של משחק... אחרי שזה עושה ריסט הטמפ' לפי ביוס זה 66 צלזיוס על המעבד.. (זה רע? ) קיצר מה גורם את זה ואני אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה? תודה נ.ב. המחשב עכשיו אחרי פירמוט טרי (אני במסיבת רשת)

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by 888,

איך מרכיבים מחשב? למישהו יש מדריך איך להרכיב מחשב בעיברית

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by roberto,

המחשב משתגע,שנה וקצת יש לי את המחשב הכל פועל מצויין אבל: כאשר אני משחק במשחק או עושה כמה פעולות בו זמנית המחשב משתגע ועושה ריסט לעצמו... בזמן האחרון במקום ריסט הוא נכבה ומופיע מסך כחול שרשום בו בעיקר: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is idenfified in the stop message,disable the driver or check with the manufacturer for drivert updates. check with your hardwere vendor for any bios updates/ disable bios memory options such as caching or shadowung. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by yanushka,

לאחר הופעת מן רעש שורק במארז, החלטתי לבדוק מה מקור הרעש וגיליתי שהמאוורר/החרא הקטן הזה שמוצב על הצ'יפ של של הלוח הוא מקור הרעש. או- ברוב חכמתי הכנסתי לשם מברג (כי אצבע לא נכנסת ) וזהו..המאוורר חדל מלהסתובב וגם מלעשות רעש. הבנתי מחבר שגם לו זה קרה, ושבכלל, זאת בעיה נפוצה בלוחות של ABIT, שאחרי כמה זמן המאווררצ'יק הזה משמיע רעשים וכ'ו. שאלתי היא כזו- האם יכולה להיגרם סכנה בכך שהמאוורר לא פועל? כי לפי התוכנה של ABIT לניטור מעלות הלוח והמעבד (ABIT EQ), הטמפ' ירדה

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום. יש לי HD של WD 120GB. חילקתי ל 3 partitions : C: 20GB D: 45GB E: 45GB כרגע מראה שיש לי רק 3.5GB פנויים בכונן D, כאשר יש לי רק 8 ג'יגה תפוס. כלומר חסרים לי בערך 30 GB. אשמח לשמוע חוות דעה ופתרונות. תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dids22,

היום הדלקתי תמחשב ופתאום אני שם לב שבצד השמאלי למטה יש משהו מוזר הקיצר רואים שם בצבע אחר אם כל המסך מראה צבע ירוק אז הוא מראה סגול ואני לא יודע אם הבעיה במסך עצמו או בכרטיס מסך(ד"א המחשב עצמו + המסך יחסית ישנים (בערך 4 שנים) ד"א עשיתי לפני שבוע oc ווהעלתי את ה fps כלמר oc לכל מחשב אז יכול להיות שזה הכרטיס מסך לא?<

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by tovtov,

שלום - וחג שמח לכולם. אני דיי נואש. המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים להרעיש בזמן נגינן קבצים (MP3) או סרטים - כלומר יש הפרעות ברקע (הפרעות ברמקולים) של צלילים מוזרים - כמו צלילים של "חיכוך", כלומר אני מנגן שיר ואחרי כמה שניות יש רעשים ואז שוב שומעים את השיר ואז חוזר חלילה הרעשים המוזרים מופיעים. לפעמים גם עם עליית המחשב כאשר יש את אות הפתיחה של WINDOWS יש את הרעשים. פירמטתי את המחשב - לא עזר. החלפתי כרטיס קול - לא עזר. שיניתי את מקום כרטיס הקול בחיבור ה PCI - לא עזר. לא יודע עוד מה לעשות - מה דעתכם? תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 350MHZ ו128 RAM אני התחלתי להתעניין במודינג וברצוני לדעת איך אני יכול ליעל את המחשב ולעשות אותו יותר יפה לעין חשבתי אולי לצבוע אותו ולהתקין מאווררים יפים וחדשים אם אתם יכולים תעזרו לי להחליט מה לעשות איתו! תודה מראש אם אפשר גם מדריכים איך לעשות את זה...

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב פנטיום 3 עם 3 סלוטים של זיכרון היו לי שם 3 כרטיסים של 128MB (133HZ ועכשיו שמתי 256 במקום אחד מה128 ומשום מה נראה לי שהוא עובד יותר לאט, יש היגיון בדבר? גם הכרטיס החדש הוא 133MHZ בהתחלה שמתי את ה256 בDIMM1 ואז הוא קלט לי רק 256 מגה (או את שתי הכרטיסים של ה128 או את הכרטיס של ה256, לא יודע) שיניתי את הסדר ועכשיו הוא קלט את שלושתם אבל נראה לי שהוא עובד יותר לאט. מה אפשר לעשות? יעזור אם אני אתקין XP מחדש?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by THELAD,

שלום רב, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מבצע אתחול המחשב (התחל > 'כיבוי המחשב', לא ידנית.) , המחשב מבצע כיבוי, אך הוא פשוט לא מופעל מחדש. המחשב נשאר במן מצב standby?, המחשב דולק רק שהוא לא עולה, גם המסך נמצא ב-standby, כאשר אני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור לכבות את המחשב, הכפתור לא מגיב, כנ"ל גם כפתור ה-RESTART, הפיתרון היחידי זה פשוט לנתק למחשב את המתח ואז הוא עובד חלק. :-\ מישהו יודע מה הבעיה ? :-\

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by shuy,

מישהו יודע איזה אופציה בביוס מאפשרת לכבות את העכבר/כ.רשת כשהמחשב כבוי? כלומר, יש לי ראוטר ולמרות שהמחשב כבוי המונורה של ה-LINK עובדת, אני רוצה שהיא תכבה וזה אומר שצריך לכבות את הכ.רשת גם.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  25. היי, יש לי מחשב AMD ATHLON XP 2500+ שקניתי לפני שנה וחצי בערך, והא מתפקד טוב והכל, אבל פתאום בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי רעשים של מכסחת דשא מדי פעם, ממש רעשים מעצבנים כאלה שמזכירים לי את הרעשים שהמחשב הישן שלי היה עושה (פנטיום 1 166 מגה הרץ)... יש במארז כמה מאווררים שקניתי עם המחשב (אני הרכבתי את המפרט שלו)... חום המעבד בדרך כלל (על פי המסך שמופיע כאשר המחשב עולה) הוא בסביבות ה-57 עד 60 מעלות (אם זכור לי נכון.... אם אתם מכירים תוכנה שראה לך מה החום של המעבד בכל רגע נתון אשמח לקבל לינק אליה) והרעש לאו דווקא קורה בזמני עומס מסוימים על המחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ולייעץ מה עליי לעשות... תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים