תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה windows 98 secund edistion בעיברית, כול פעם שאני פותח את הסייר המחשב ניתקע לי. מצאתי שזה קשור אכשהו למאיץ הגרפי, כאשר אני מנטרל את המאיץ המחשב אינו ניתקע . מה עלי לעשות כדי לעבוד עים מאיץ גרפי מקסימלי ושהמחשב לא יתקע בהפעלת הסייר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברים, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה, ושמתי לב שהמחשב אינו שומר את קבצי ה MINIDUMP מה עושים ?! אני משתגע =[ בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד לונובו 3000 , ומה שקרה שהתקע שמתחבר לנייד מהמטען הוציא גיצים ונשרף . עכשיו יש לי את הכבל עם קצה אחד עם החוטים שאפשר להלביש עליו את התקע . השאלה היא האם זה אפשרי ולא מסוכן להלביש על הכבל תקע חדש ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול למצוא שם תקעים לניידים מכל הסוגים , אני מאיזור תל אביב רמת גן גבעתיים . תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, בתחילת השבוע השתמשתי במחשב כרגיל כשלפתע הוא נתקע (בלי מסך כחול של ווינדוס או משהו, סתם נתקע).. עשיתי ריסטרט עם הכפתור והוא עלה כרגיל, לאחר 5 דקות עבודה הוא שוב נתקע.. וכל פעם שהגיע למסך הטעינה של הווינדוס (עם הסמן הכחול הזה למטה שזז) אז הוא עשה לעצמו ריסטרט שוב ושוב ושוב... החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס אקספי SP2 במקום הSP1 שהיה לי.. הכל הלך טוב ויפה ונהנתי כמו בעבר עד שאתמול לפתע המחשב נתקע באותו אופן שוב ולא הגיע אפילו לשלב הטעינה של הווינדוס אלא אמר שהוא פשוט לא מוצא את ההארד דיסק מחובר.. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וכאילו כלום הוא עלה, אבל לאחר 5 דקות שוב נתקע ואז לא מצא את ההארד דיסק שוב... ההארד דיסק הוא של WD 40ג'יגה עם 8 מגה זיכרון פנימי, הוא בן שנה וחצי ככה …
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי לפני די הרבה זמן קניתי כונן DVD למחשב. רציתי שהוא יהיה מחובר ויפעל בנוסף לצורב שלי. ניסיתי כבר הכל. חיברתי את שניהם לבחירה אוטומטית, ניסיתי כבר לשים אחד כסלייב ואחד כמאסטר ולהחליף, שיניתי את האודיו בין שניהם, וכלום לא עזר. כרגע הצורב על מאסטר והDVD על סלייב, והאודיו מחובר לצורב. המחשב מזהה את שניהם ויכול לקרוא משניהם, אבל כשאני מנסה לצרוב משהו הוא מראה כאילו הוא צורב אבל הוא לא צורב כלום. פשוט לא עובד (אבל כן יכול לקרוא). איך אני אמור לטפל בזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
לפני זמן מה המחשב שלי התחיל לקפוא באופן אקראי (עכבר ומקלדת לא מגיבים, אם היה צליל כלשהו שהתנגן בזמן ההקפאה אז המחשב עושה רעש נוראי). הדבר היחיד שאפשר היה לעשות הוא לאתחל. ככל שהזמן עבר ההקפאות הפכו ליותר ויותר תכופות. בפעם האחרונה שמשהו דומה קרה לי המקור היה הזכרונות, אך הפעם כשהרצתי את הגרסה האחרונה של memtest במהלך הלילה היא לא החזירה שגיאה אחת. הטמפרטורות דרך speedfan הן כ"מ 65, הארד דיסק 42 temp 1 = 53 temp 2 = 34 core 0 = 30 core 1 = 22 core 2 = 30 המפרט שלי הוא q6600 2.4ghz עם אוברקלוק ל ghz3 Gigabyte EP43 DS3L 1024x2 ddr2800 cl 4-4-4-12 של Gskill Geforce 8800 GTS 640mb ספק FSP bluestorm2 500w אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה, יניב.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מסוג 7600 gs. יש לי בעיה בקריאת מהירות השעונים של הכרטיס אוורסט מראה לי מהירות נמוכה בהרבה ממה שהדרייבר מראה לי! נ.ב לפני ואחרי oc זה אותו דבר המהירות נראת הרבה יותר נמוכה באוורסט מאשר הדרייבר. המהירויות המקוריות הם זיכרון 533 עיבוד 400. מצורפת תמונה שמראה את הבעיה! מה זה יכול להיות? תודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
טוב,פרמטתי לא מזמן ושמתי לב שבבוט יש לי אפשרות לבחור בין שני אפשרויות,שניהם וינדוס 7,אחד מהם זה העלאה של הוינדוס 7 מהSSD והשני זה בעצם התקנה שנפסקה באמצע אחרי שבטעות התקנתי את הוינדוס על הכונן הלא נכון(בטעות) אבל אין לי אפשרות להמשיך ואני רוצה למחוק את האפשרות השנייה ולהישאר עם הוינדוס 7 שעולה מהSSD. מה אני אמור לעשות בשביל?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך ATI AIW radeon 9600 pro 128mb וזה המחשב שלי P4 2.4 gigabyte 8sq800 ultra 512mb DDR ובהגדרות של הכרטיס כשאני מנסה להעביר ל AGP x 8 הוא לא נותן לי ועכשיו התקנתי את הקטליסט האחרון ובכלל אין לי שם אופציה ל X8 רק X4 נכנסתי לביוס ואני רואה שזה כן מוגדר שם AGP X 8 מה עושים? הנה תמונה :
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
לוח אם הוחלף וכרטיס מסך הוחלף מATI לNVIDIA הWINDOWS נשאר אבל עושה RESTARTSלפעמים ולא נותן DUMP FILE שאלה העם כדי להתכין מערכת הפעלה מחדש ? למרות שמחקתי את הדרייברים של ATI עם DRIVER SWEAPER אני עדיין רואה בתיקיה שלWINDOWS כל מיני קבצים של ATI וגם TASK MANAGER יש תמיד איזה ATIEDXX תמיד ראשון ברשימתPROCESSES
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
יום אחד אני פשוט פותח את המשחק, זה מראה לי שהשמירה שלי נמחקה, אז אני לוחץ: "New Game" והמשחק פשוט קורס, בכל פעם שאני נכנס. חרשתי שעות על האינטרנט ושום דבר לא עבד. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם הקיצורים במחשב (ctrl c, ctrl s וכו.. ) הפסיקו פתאום לעבוד. מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 10. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
או קי ככה המחשב שלי פשוט קופא כל הזמן לאחר איזה שעה של עבודה. בדקתי את רוב האפשריות שלא קשורות בחלקים הפיזיים (יענו לא פתחתי את המחשב ובדקתי אם משהו לא מחובר טוב)... כי אני לא יודע... הזכרונות לא מלאים המעבד רץ נורמלי... עכשיו אני חושד שמדובר בכרטיס מסך, בגלל שלאחר מכן המסך לא נדלק, עד שאני לא משחק אם הכרטיס מסך. (מנדנד אותו מבחוץ). המסך לא נדלק......... מה שכנראה שולל את זה שהמחשב פשוט לא מגיב, האינטרנט מפסיק לעבוד (הוא לא מקבל DATA) אלט קונטרול דלית לא גורם לא לטעון, כפתור POWER במקלדת לא מגיב. מפרט: MB ASUS P4P800 SE p4 2.8 ghz 512 MB GF 5500 (של INNO3D) זהו נראה לי... האם מישהו יכול להבין את הבעיה מהנתונים הנ"ל אשמח להצעות.........
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היום קניתי מחשב ויש לו כרטיס מסך GTX 780TI מעבד I7 בקיצור הוא אמור לעבוד חלק במשחקים והוא ממש איטי.. חבר שלי אמר שזה ככה כי הוא חדש ושזה יסתדר אבל אני לא בטוחה שזאת הבעיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים , יש ברשותי לוח אם של MSI k8neo 939 יש בו 2 כרטיסי רשת מובנים. עד היום (בחצי שנה האחרונה) לא היתה לי אף פעם בעיה איתם. שניהם עבדו. משום מה עכשיו , אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (Xp pro) המחשב מזהה לי רק 2 חיבורים בכרטיסי רשת. 1934 ואת הכרטיס רשת (שדרכו אני מחובר לאינטרנט) עד היום , זה היו לי 3 , 1934 , ו2 כרטיסי רשת. שאחד מהם , שימש לרשת ביתית. נכנסתי ל Device manager וראיתי שם Ethernet Controller שהוא לא מותקן כראוי ... אז ניסיתי להתקין את הדרייברים של Nvidia שהורדתי מכאן , גירסא 6.66 אני חושב... וגם את 6.39 זה מתקין , והכל סבבה. אבל עדיין ה ethernet controller מסומן לי בסימן קריאה... ניסיתי לעשות לו Update driver , כיוונתי אותו לספריה של הדרייבר של הר…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
האם זה בסדר ? האם WIN XP 32BIT לא מזהה יותר מ 1GB במודול אחד ? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני כחצי שנה המחשב החל לעשות קצת בעיות שהחמירו מאד לאחרונה. זה החל בפריזים של 2-3 שניות בסאונד ובעכבר ביחד למשך כמה זמן בתדירות של כפעם בחודש, ובחודש האחרון הוא כבר 3 פעמים משמיע רעש של נקישות ונתקע, החשד המיידי היה כמובן הhd (wd 1tb 7200 caviar black) הרצתי גם תוכנה לבדיקה של wd שלא מצאה כלום וmhdd שגם לא מצאה כלום. (מצורפות 2 תמונות) מה גם שהיום שניסיתי להריץ את אחת התוכנות דרך הבוט ועוד לפני זה המחשב נתקע... המפרט שלי: מעבד i5 750 2.66 arctic cooling freezer 7 pro rev 2 gigabyte ga-p55-ud3l 2*2 kingston ddr3 zotac gtx 260 896 chieftec 550w psu :s05: אולי כאן הבעיה... coolermaster centurion 534 no psu תודה מראש.http://up353.*צונזר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל החברים מבקש עזרה דיסק קשיח 500MB פעם מזוהה ופעם לא תחת NTFS ,XP . כשמצליח סוף כל סוף להכנס ולראות את הדיסק האפשרות היא רק תחת דיסק אחר SLAVE ואז ניתן לראות את 2 המחיצות המקוריות. אחת מהן ניתנת לקריאה ניתן לראות את הספריות אבל לא לראות את הפיילים. בנגיעה עם העכבר על המחיצה (דיסק) המבוקשת מתקבל שטח כללי 250GB פנוי 147MB. בנגיעה עם העכבר על הדיסק אין תגובה לגודל. בנסיון להכנס לתוך הספריות כדי לקרוא את החומר מתקבלת תגובה (אין גישה אל..... לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט קלט. רציתי לציין שכל הסיפור החל עם ההודעה NTDLR IS MISSING PRESS CNTR+ALT+DEL+ TO RESTART בתודה רן :'(
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום , רכשתי לאחותי מחשב נייד חדש של לנובו ללא מערכת הפעלה ובזמן שאני מתקין מערכת הפעלה ווינדוס 11 , רואה שהמקלדת עובדת חלקית אבל הצלחתי להגיע לשלב לחלון כמעט סופי שבו מופיע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט כדי להמשיך בסיום התקנת הווינדוס ,ראיתי שאפשר לדלג על השלב הזה עי הרצת פקודה ב CMD אז חיברתי מקלדת חיצונית ב USB והצלחתי לעלות CMD אבל עדיין לא מצליח לכתוב הבנתי שצריך להתקין דרייברים עבור האינרנט והמקלדת השאלה איך עושים את זה נכון לפני שהצלחתי להגיע לשלב הסופי של ההתקנה ? ניסיתי להוריד דרייברים מלנובו סמתי בדיסק און קיי ולנסות להתקין בשלב של בחירת כונן רשום אפשרות Load drivers אבל זה לא מזהה לי את קבצי התקנה למרות שהורדתי …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-