תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה שכמעט בטוח שהיא בחומרה.. אבל אני לא יודע מה הבעיה בידיוק.. שלחתי את המחשב למעבדה בגלל שאחרי שניסיתי לעשות עוד מחיצה בכונן קשיח המחשב ריסט את עצמו ומעז המערכת לא עולה... אז ניסיתי להתקין ווינדוס מחדש דרך הבוט ובסיום ההתקנה הופיע לי הבעיה הזאת: 0X0000007B. דרך אגב... הטכנאי שבא אלי לפני שהוא לקח למעבדה את המחשב הוא ניסה לעשות REPAIR ועוד מלא דברים.. אני לא בידיוק זוכר.. בגלל זה אני אומר שזה כמעט בטוח בעיית חומרה, אני צודק? לאחר חיפוש בגוגל על הבעיה היא הצביעה על בעיה במחיצות... אז אין לי כמעט מה לעשות פה... שלחתי את המחשב למעבדה כמו שאמרתי ואמרו לי בהתחלה שזה בעיה בקובץ SYSTEM בכונן קשיח וצריך להחליף, אחרי כמה זמן הודיעו לי שלא בטוח שזה הכונן ק…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח הא מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H. http://ca.gigabyte.com/products/pro...spx?pid=4150#sp כפי שאתם רואים, בלוח האם קיימת יציאת DVI, יציאת HDMI, ויציאת VGA. מערכת ההפעלה היא win7. המחשב הקודם שלי היה מחובר במקביל לשני מסכים, G2410HD של benq, ופלזמה מדגם 42PA4500 של LG, ואני רוצה לחבר את המחשב הזה לאותם שני מסכים. במחשב הקודם כאשר הייתי נכנס ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, תחת סימניית Display היו מופיעים שני המסכים, והייתי יכול לקבוע האם אני רוצה להציג את אותה תמונה על שניהם, למתוך את התצוגה, להציג רק על אחד מהם וכו'. עכשיו באותה חלונית זה נראה כאילו הוא מזהה רק את הbenq, שמחובר ב DVI to DVI, וכאש…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מחשב נייד של חברת אסוס, עם ווינדוס 7, אני מעוניין לעשות למחשב איפוס מבלי לפרמט (אני יודע שבווינדוס 10 יש אופציה כזו), כאשר אני מנסה לאפס דרך לוח הבקרה הוא מבקש ממני דיסק, יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7, אבל משנת 2009, ואם אני אאפס את המחשב עם הדיסק הזה לא יהיה שום דרייבר מעודכן מותקן, מכיוו שהמחשב יצא לאחר הוצאת הדיסק. יש דרך לאפס ללא הדיסק / ללא לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המקלדת והעכבר ל USB . דאני מדליק את המחשב הנורה של הכבר (עכבר אופטי) דלוקה וגם כשוינדווס עולה אבל אני לא יכול להזיז אותו. בקשר למקלדת היא טובה ומחוברת טוב כי אני יכול להגיע לביוס ולשנו כל מיני דברים אבל כשאני מגיע לוינדוס שני ההתקנים לא פועלים. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המסך של הלפטופ אתחיל לרצד בזוויות מסוימות (למעשה במרבית הזוויות) שבהן הוא מונח ואני נאלץ "לשחק" עם המסך עד שאני מוצא זווית שבה הוא מפסיק לרצד (או מרצד פחות). אני מניח שזה די ברור שזו בעיית חומרה. שאלותיי, מהו הגורם האופייני לבעיה זו ומהם הפתרונות האפשריים? האם אני צריך להחליף את המסך? או שמספיק להחליף את הכבל המחבר בין המסך למחשב? או שאולי יש סיכוי שהכבל רק השתחרר מעט וכדאי לנסות לפתוח כדי לחזק את חיבור? או שאולי הבעיה עשויה להגיע מגורם אחר? דגם הלפטופ: HP ProBook 4740S
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה חמורה ואני חייב את עזרתכם יש לי לוח אם ASUS P5B והיו מותקנים לי עליו שני הארד דיסקים של RAPTOR ב- RAID 0 ועליהם מערכת הפעלה XP לאחרונה נתקלתי בסוירוס שמחק לי כמה קבצי מערכת ולא הצלחתי להעלות את מערכת ההפעלה החלטתי להתקין XP חדשה על הארד דיסק חדש ועד כאן הכל עובד מצויין. הבעיה היא שאני רוצה לחלץ מההארדדיסקים שב- RAID מסמכים ועוד דברים מאוד חשובים, דרך ה- XP החדשה אבל כשאני מפעיל את הרייד שלהם ב- BIOS (כדי שאוכל לגשת אל הכונן שלהם) המחשב מעלה לי את מערכת ההפעלה שמותקנת בהם (הפגומה) ולא את ה- XP החדשה שהתקנתי על הדיסק החדש. כמובן שאם אני מבטל את ה- RAID בביוס המערכת החדשה עולה והכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול לגשת לכונן ה - RAID ולחלץ משם דברים ניסיתי לש…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של אימי. המחשב מחובר בHDMI לTV. משום מה פתאום אין תמונה. הכבל בדקתי - אין בעיה איתו. המחשב הוא i3 כרטיס מסך אינטל. בדקתי מאפיינים גרפים אבל לא רואה אופציה של ספליט סקרין. (אולי בחיבור למוניטור וTV זה אמור להיות באופן אוטומטי ? )
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
-
כשאני ניכנס למחשב שלי אז הופיעו לי יום אחד ניכנסתי למחשב שלי ואני רואה ש-2 מהכוננים נעלמו לי לא כוננים שאני מאחסן בהם את כל הדברים של המחשב כונן f ועוד כונן לא זוכר איזה אות הוא..
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה windows 98 secund edistion בעיברית, כול פעם שאני פותח את הסייר המחשב ניתקע לי. מצאתי שזה קשור אכשהו למאיץ הגרפי, כאשר אני מנטרל את המאיץ המחשב אינו ניתקע . מה עלי לעשות כדי לעבוד עים מאיץ גרפי מקסימלי ושהמחשב לא יתקע בהפעלת הסייר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברים, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה, ושמתי לב שהמחשב אינו שומר את קבצי ה MINIDUMP מה עושים ?! אני משתגע =[ בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד לונובו 3000 , ומה שקרה שהתקע שמתחבר לנייד מהמטען הוציא גיצים ונשרף . עכשיו יש לי את הכבל עם קצה אחד עם החוטים שאפשר להלביש עליו את התקע . השאלה היא האם זה אפשרי ולא מסוכן להלביש על הכבל תקע חדש ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול למצוא שם תקעים לניידים מכל הסוגים , אני מאיזור תל אביב רמת גן גבעתיים . תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, בתחילת השבוע השתמשתי במחשב כרגיל כשלפתע הוא נתקע (בלי מסך כחול של ווינדוס או משהו, סתם נתקע).. עשיתי ריסטרט עם הכפתור והוא עלה כרגיל, לאחר 5 דקות עבודה הוא שוב נתקע.. וכל פעם שהגיע למסך הטעינה של הווינדוס (עם הסמן הכחול הזה למטה שזז) אז הוא עשה לעצמו ריסטרט שוב ושוב ושוב... החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס אקספי SP2 במקום הSP1 שהיה לי.. הכל הלך טוב ויפה ונהנתי כמו בעבר עד שאתמול לפתע המחשב נתקע באותו אופן שוב ולא הגיע אפילו לשלב הטעינה של הווינדוס אלא אמר שהוא פשוט לא מוצא את ההארד דיסק מחובר.. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וכאילו כלום הוא עלה, אבל לאחר 5 דקות שוב נתקע ואז לא מצא את ההארד דיסק שוב... ההארד דיסק הוא של WD 40ג'יגה עם 8 מגה זיכרון פנימי, הוא בן שנה וחצי ככה …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי לפני די הרבה זמן קניתי כונן DVD למחשב. רציתי שהוא יהיה מחובר ויפעל בנוסף לצורב שלי. ניסיתי כבר הכל. חיברתי את שניהם לבחירה אוטומטית, ניסיתי כבר לשים אחד כסלייב ואחד כמאסטר ולהחליף, שיניתי את האודיו בין שניהם, וכלום לא עזר. כרגע הצורב על מאסטר והDVD על סלייב, והאודיו מחובר לצורב. המחשב מזהה את שניהם ויכול לקרוא משניהם, אבל כשאני מנסה לצרוב משהו הוא מראה כאילו הוא צורב אבל הוא לא צורב כלום. פשוט לא עובד (אבל כן יכול לקרוא). איך אני אמור לטפל בזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
לפני זמן מה המחשב שלי התחיל לקפוא באופן אקראי (עכבר ומקלדת לא מגיבים, אם היה צליל כלשהו שהתנגן בזמן ההקפאה אז המחשב עושה רעש נוראי). הדבר היחיד שאפשר היה לעשות הוא לאתחל. ככל שהזמן עבר ההקפאות הפכו ליותר ויותר תכופות. בפעם האחרונה שמשהו דומה קרה לי המקור היה הזכרונות, אך הפעם כשהרצתי את הגרסה האחרונה של memtest במהלך הלילה היא לא החזירה שגיאה אחת. הטמפרטורות דרך speedfan הן כ"מ 65, הארד דיסק 42 temp 1 = 53 temp 2 = 34 core 0 = 30 core 1 = 22 core 2 = 30 המפרט שלי הוא q6600 2.4ghz עם אוברקלוק ל ghz3 Gigabyte EP43 DS3L 1024x2 ddr2800 cl 4-4-4-12 של Gskill Geforce 8800 GTS 640mb ספק FSP bluestorm2 500w אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה, יניב.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מסוג 7600 gs. יש לי בעיה בקריאת מהירות השעונים של הכרטיס אוורסט מראה לי מהירות נמוכה בהרבה ממה שהדרייבר מראה לי! נ.ב לפני ואחרי oc זה אותו דבר המהירות נראת הרבה יותר נמוכה באוורסט מאשר הדרייבר. המהירויות המקוריות הם זיכרון 533 עיבוד 400. מצורפת תמונה שמראה את הבעיה! מה זה יכול להיות? תודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
טוב,פרמטתי לא מזמן ושמתי לב שבבוט יש לי אפשרות לבחור בין שני אפשרויות,שניהם וינדוס 7,אחד מהם זה העלאה של הוינדוס 7 מהSSD והשני זה בעצם התקנה שנפסקה באמצע אחרי שבטעות התקנתי את הוינדוס על הכונן הלא נכון(בטעות) אבל אין לי אפשרות להמשיך ואני רוצה למחוק את האפשרות השנייה ולהישאר עם הוינדוס 7 שעולה מהSSD. מה אני אמור לעשות בשביל?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך ATI AIW radeon 9600 pro 128mb וזה המחשב שלי P4 2.4 gigabyte 8sq800 ultra 512mb DDR ובהגדרות של הכרטיס כשאני מנסה להעביר ל AGP x 8 הוא לא נותן לי ועכשיו התקנתי את הקטליסט האחרון ובכלל אין לי שם אופציה ל X8 רק X4 נכנסתי לביוס ואני רואה שזה כן מוגדר שם AGP X 8 מה עושים? הנה תמונה :
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-