עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by psycho killer,

כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי בהתחלה (FLOPPY DISK(S) FAIL (40 והנורה של הכונן דיסקטים תמיד דולקת יש מצב הלך לי הכונן של הדיסקטים או כבל DATA נדפק ?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  2. שלום! רציתי בקשה לשאול - יש לי מחשב עם בעיה מוזרה למדיי. הוא כושל ברגעים מאוד רנדומליים - בזמני עמס בינוני, ירוד ועומס גדול, בלי חוקיות מסוימת, בלי פעולה ספציפית, פשוט נכבה לו, לפעמים מרסטרט, לפעמים פשוט נכבה ללא ריסטרט (אך נשאר דלוק חשמלית), ואלו לא ביעות WIN המוכרות עם המסך הכחול - בתקלות כאלה הוא עוצר ומודיע על התקלה עם המסך הכחול והודעת STOP וכו'... עכשיו בעית כונן קשיח - לא נראה לי, שוב - זה לא קורה במקומות ספציפיים של הHDD. זכרון מטמון - עשיתי MEMTEST יצא סבבה, ללא תקלות. נשאר לי רק לוח אם - נכון? או שמא יש עוד אפשרויות? ואם לא אז מה הן האפשרויות הספציפיות בלוח אם? אשמח מאוד אם כל אחד פה יוכל לעזור לי, זה מייאש... בתודה מראש!! חן.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. 1. התקנתי 3 הרדיסקים של IDE + הרדיסק נוסף של SCASI במחשב. אחרי שחיברתי את חיבורי ה-IDE וה-SCASI, המחשב לא מזהה לי הרדיסק אחד (שהוא גם נשלף...), מה ניתן לעשות? 2. בכל כבל IDE ישנם 3 חיבורים (אחד ללוח + 2 חיבורים נוספים), אם ברצוני לחבר בנוסף ל-3 הרדיסקים וכונן עוד 2 כוננים (DVD וצורב) מה עליי לעשות. הרי על הלוח ישנם רק 3 חיבורים לשלושה כבלים. 3. מישהו יודע עם בלוח דואל פנטיום 3 (SLOT 1) ניתן לחבר 2 פנטיומים בעליי מהירויות שונות (500 ו-600). תודה! :s05:

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  4. אני יודע מה תגידו זה המשחק והכל אבל הייתי משחק על 1024 1028 חלק .. עכשיו אני משחק עם מלא גמגומים וקירטועים למה ?.... זה היה עולה לי חלק .. זכור לי לא שיחקתי הרבה זמן עכשיו אני משחק את המשחק רק על 800 600 עולה חלק לגמרי וזה לא הגיוני ..

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by borg,

יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים. בזמן האחרון, מדי כמה ימים אני שומע תקתוק קצר בדיסק הקשיח (TIK), מלבד זאת כל הדיסקים הקשיחים עובדים כשורה. בהתחלה לא ידעתי באיזה דיסק קשיח מדובר. אולם, חלק מהדיסקים הקשיחים מחוברים לבקר PCI IDE, ופעם אחת שמעתי את התקתוק הזה בזמן Boot, כאשר הופיע המסך של הבקר PCI IDE שמפרט את רשימת הדיסקים הקשיחים שהוא מזהה. התקתוק נשמע בזמן בו הבקר זיהה דיסק קשיח מסויים, וחלה השהייה של כחצי שנייה בזיהוי של הדיסק הקשיח (בד"כ הם מזוהים מייד אחד אחרי השני ללא השהייה). הדיסק הקשיח החשוד בתקתוק הוא דיסק קשיח 80GB עם Buffer של 8MB של Western Digital. מדובר בדיסק קשיח חדש יחסית בן פחות משנה. על מנת להקדים תרופה למכה, מיהרתי לגבות את הדיסק הקשיח החשוד, וליתר ביטחון …

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by Idanp,

הייתי אצל חבר .. מרחנו לו מישחה טרמית MX1.. עכשיו כשהרכבנו הכל בחזרה המחשב שלו לא נידלק..האורות נידלקים אבל במסך רואים שחור.. יש מצב שהוא נישרף או משהו ?(אם זה חשוב אז המעבד שלו הוא P4-3.0EE PERSCOTT)

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. לעיתי כאשר אני מחשק CS, מופיעים לי מסכים כחולים,או שהמסך קופא. אתמול שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, הCPU USAGE נמצא על 100%!!!. האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות במעבד?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  8. כשיש עומס על המחשב למשל הרבה חלונות פתוחים ואימיול וכל זה אבל או שהמחשב מפעיל עצמו מחדש או שיש מסך כחול של הווינדוס. פעם זה היה עובד לי הכל מצויין בעומס אפילו למחשב כמה ימים, היום בקושי אני בעומס עם המחשב ליום אחד. המחשב: Motherboard Chipset VIA VT8366A Apollo KT266A Motherboard Name Gigabyte GA-7VTXE (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800 זיכרון : System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM)

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  9. אני נוהג לקודד סרטי DVDR במחשב. הפעילות לוקחת זמן וכן מצריכה עבודה מרובה עם קבצים גדולים על הכונן הקשיח. בהתחלה הכל עבד כשורה, כמה קידודים הסתיימו ללא תקלות. היום, לאחר כמות נכבדה, במהלך העבודה הכונן הקשיח שלי מכבה ומדליק את עצמו מחדש, ופעם אחת אף כיבה והפעיל את עצמו כמה פעמים עד שעשה ריסט. המצב מתחיל להפחיד אותי שכן יש לי הרבה חומר על הכונן :\ השאלות שלי הם ככה, ממה זה נובע? האם הספק (GENERIC) יכול להיות הבעיה? האם יש השפעה לכך שהתהליך מצריך עבודה בין שני כוננים (חצויים מאותו כונן פיזי ) אחד NTFS והשני FAT32? האם יש פתרון או תוכנה שתראה לי את מצב הכונן? תודה רבה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS מחקתי את הססמת המשתמש (bios) בנייד ועכשיו אני לא מצליח להכנס למחשב

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by Snufkin,

קניתי מחשב חדש וחיברתי (אני מאמין שנכון) את כל החיבורים!!! אבל עכשיו כל פעם שהוא עולה הוא רושם: Press <Ctrl+S> or F4 to enter raid utility. מה זה RAID????

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. Started by supermario,

אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS (סליחה על הדאבל פוסט.)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. בזמן האחרון המחשב שלי יחסית נהיה ממש איטי פרמטתי כמה פעמים ועדין הוא ממש איטי הקיצר אני חושד בהארד דיסק (הוא עבר די הרבה פרמוטים וחלוקה לכוננים-איך שלא קוראים לזה) וגם קרה לי כמה פעמים שקיבלתי הודע ה כזו כחולה שאומרת לי שווינדוס לא הצליח לכתוב על כונן c הקיצר יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לדעת האם זה בגלל הארד דיסק ואיך לדעת את מצבו? (יש לי אותו איזה 3 שנים (שידרגתי אותו -אז גם עליו יש אחריות 3 שנים?? (הוא של חברה wd (וויסטון דיגיטל) הבעיה שלי שאני לא זוכר לפני כמה זמן שידרגתי אותווו ואין לי איזה קבלללה -באאאסה זה לא ממש נראה לי אבל אפשר איכשהו לדעת כמה זמן הארד דיסק עובד??? או שתיעצו לי מה לעשותת (אני לא נראה לי יחליף הארד דיסקקקקקק-אז אל תציעווו חח) תודהה רבההה

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  15. אוקיי, יש לי לוח אם של אביט, וקיבלתי איתו את הגורו. נכנסתי לOCGURU, לראות מה אפשר לעשות שם... ראיתי שיש מצב טורבו ושיט כאלה (וזה כבר היה על טורבו, כנראה ששינתי את זה כבר)... ואז ראיתי שיש אפשרות להעלות את המהירות של משהו (לא זוכר מה.. אולי הבאס... אם זה עוזר אז המהירות ברירת מחדל הייתה 204Mhz)... העלתי את זה בדי הרבה (עד 250), ושכחתי מזה... אחרי כמה זמן קרס המחשב, וכשהוא עלה, הוא כתב שהווינדוס עולה במצב של Fail-Defualts (משהו כזה... אולי Fail-SafeMode)... ואמר משהו על להחזיר את הברירות מחדל של הCMOS. הלכתי לביוס לעשיתי: Load Optimize Defaults. שמרתי ונכנסתי לווינדוס. הווינדוס לא עלה (הפס טעינה נמשך לדי הרבה זמן), עשיתי ריסטרט והעלתי את המחשב בסייף מוד. עשיתי קלי…

• 16 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by Aviram,

לפני כשעה עבדתי במחשב והייתה הפסקת חשמל לבערך חצי שעה. מיד כשהיא קרתה חסמתי את החשמל מהספק כוח ע"י הכפתור שלו מאחורה (אם זה בכלל עוזר במשהו ) בקיצור, האם הפסקת חשמל יכולה ליפגוע במחשב אם הוא דלוק כשהיא קורת?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by VBMaster,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים התחילו בעיות של תקיעות רנדומליות של המחשב - ממש סתם ככה (לא תמיד במאמץ) פירוט המחשב: מעבד - פנטיום 3 800 מה"צ (ללא OC) לוח אם - ASUS CUV4X כרטיס מסך 1 - NVIDIA GFORCE 4 440MX כרטיס מסך 2 - ATI MACH64 PCI הארדיסק 1 - Westred Digital 160GB הארדיסק 2 - Maxtor 30GB כ. רשת - רילטק 8139C כ. קול - Creative Vibra 128 USB Card - ALI USB 2.0 HUB המחשב נמצא אצלי קרוב ל-4 שנים ומעולם לא היתה לו ולו בעייה אחת. הוא מחשב מאוד יציב ומאוד חזק ואני מאוד מאוד לא רוצה להחליפו (כי אין מה לעשות - אי אפשר להליף כזו יצירת אמנות ) החלפתי כבר כמעט את כל הכרטיסים במחשב, כולל זכרונות ושום דבר לא עזר. הטמפרטורות יציבות מאוד ולא עוברות את ה-40 מעלות לעולם יש ק…

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by weamir,

כאשר אני משחק CSS מופיעים לי מסכים כחולים. בד"כ עם הודעה 00000024*0 ופעם אחת 0000008E*0 מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. שלום לכולם, אז זה סיפור והכל מתחיל שקניתי שלושה חלקים עיקרים ב- <צונזר ע"י אחראי הפורום> (לוח אם ,מעבד, זיכרון). AMD 64 - 3000 S-754 Gigabyte GA-K8NS A-Data 512 x2 ddr 400 mhz הלכתי לחבר שלי שהוא טכני מחשבים והוא התקין לי את כל החלקים שלי אצלו, אחרי איזה חודשיים פחות או יותר שהכל עבד כמו שצריך ורץ לי מאוד מהיר. בעיקרון הייתי משחק במשחקים ופתאום המחשב התחיל לעשות לי בעיות לכבות לי באמצע משחקים ולעשות מסכים כחולים, ריסט באופן אוטמטתי. בהתחלה חשבתי כרטיס מסך על הפנים כי שמעתי שהמאוור עשה לי רעשים והיה לי בעיות עם הדרייבים אז בעיקרון חשבתי שזה כרטיס מסך בלבד ולפעמים הצלחתי לסדר אותו והכל עבד בסדר. ואז זה קרה המחשב שלי לא נדלק כל פעם שנסיתי לעלות לוינדוס הוא כיבה אותו, …

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. הת'רד ה 10 על המחשב שלי אם לא יותר,שכה יהיה לי טוב. המחשב שלי חדש.. נקנה לפני חודשיים וחצי,הנה כל מה שקרה: לאחר התייעצות בפורום על מפרט,ולאחר כמה קיצוצים שלי ,הגעתי למפרט למחשב זה. (ראו חתימה). כשהגיע המחשב.. הוא היה בסדר בהתחלה. התחלתי להתקין אינטרנט,תוכנות הגנה וכו'. לאחר יומיים אכזבה.. המחשב ממש איטי. הכרטיס המסך הראשון - איכות ירודה,מסכים שחורים (!) ,תקיעות. הכרטיס הוחלף . לאחר מיכן המחשב נבדק,המחשב עובד כמו מחשב פנטיום 2. (אבל,המעבד עובד פיקס. הכרטיס מצויין,הזיכרון טוב ) במעבדה ששם נבדק המחשב אושר שהלוח דפוק. סיכמתי עם המעבדה שאחליף את הלוח אחרי פסח. החלטתי בכל זאת לפרמט מלחצים אחרים,פירמטתי.. המחשב נשלח למעבדה שנית,נבדק שוב.. מה קרה? פתאום הם מאשרים שהלוח בסדר. והמח…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אוקי אז ככה הרבה פעמים קורה לי שהמחשב עושה ריסט או שהמסך כופה(כלומר נטקע במצב כלשהוא וחייבים לעשות ריסט) בדרך זה קורה במשחקים כמו לדוגמא MAFIA מי שזוכר אבל יש מיכרים שזה נקטע רגיל קיצר לי נראה שזה בעיית התחממות אז אני שואל אותכם מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה (כי שמעתי שיש פה מבינים) האם לקנות מאורר אחר??? ואם כן איזה ??? ואיך אני יודע עם הוא מתאים ??? (למעבד לספק) למה אני צריך למעבד ללוח אם ??? או שיש עוד דרכים לפתור את הבעיה ??? או שאתם חושבים שהבעיה זה לא התחממות??? אולי לנקות אבק אם כן איך אני מוציא אבק ממאורר??ואםה זה יעזור בכלל תודה רבה לעוזרים נ.ב. יש לי אינטל 2600 רדאון 9600 SE אם צריך עוד משהוא תגידו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Evyatar,

שלום. אני מנסה כבר כמה ימים לפתור את הבעייה אך ללא הצלחה. כשאני בא לצרוב ולוחץ BURN הוא פותח חלון חדש ושואל איפה אני רוצה לשמור IMAGE משהו כזה במקום להתחיל את הצריבה. כשאני בוחר RECORD אני לא רואה את הCDRW שלי. הנה תמונה בלינק להמחשה http://members.lycos.co.uk/shlomitryit/uploads/users/Untitled-2%20copy.jpg בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by v_man,

אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by huckaujy,

שלום יש לי מסך מחשב lg 795ft plus . לאחרונה שטחים שונים על המרקע נראים מטושטשים מה קרה ומה ניתן לעשות האם זה המסך או בעיה בכרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים