תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי מחשב לפני שבועיים, כל פעם שאני מדליק משחק לפעמים זה שעה לפעמים יותר או פחות ואז המחשב נכבה בפיתאומיות ונדלק מחדש. המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz Asus P5Q Pro System Memory- 2048 MB NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (512 MB) Thermaltake - V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU) ספק 600W המחשב רץ הכל טוב, רק במשחקיםהוא עושה בעיות.... הכרטיס מסך במנוחה על 45 מעלות מה יכולה להיות התקלה? בתודה מראש
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אציין רק שאני מקבל מסכים כחולים לאחרונה שגם פירמט לא עזר. מה הרכיב התקול? זה בטח מעבד, לוח או הספק. מה דעתכם? http://up415.siz.co.il/up3/ymqjwyimhvi3.jpg' alt='ymqjwyimhvi3.jpg'>
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בערב ניתקתי מהמחשב שלי כרטיס ללכידת וידאו, ועל הדרך ניתקתי את הזכרון (Corsair CMX-3200C2 512MB). אח שלי חיבר בחזרה את הזכרון, הפעיל את המחשב שלא עלה ויצא ריח שרוף שעיקרו היה מאזור הזכרון. כנראה שאח שלי חיבר את הזכרון בכח בצורה הפוכה. בכל מקרה ניתקתי את הזכרון, חיברתי אותו מחדש והספק ושאר הרכיבים לא נשרפו, רואים שכאילו כל הרכיבים עולים, אבל לאחר כמה שניות ישנם ביפים רצופים בלתי פוסקים, שכאשר קראתי שבביוסים של AMI, זה אומר שהכרטיס מסך או הזכרון פגום. בכל מקרה, הבנתי שהזכרון נשרף. הבאתי זכרון חלופי (TwinMos 256MB PC2700), ולאחר חיבורו עדיין המחשב עושה את אותם צפצופים. עברתי בין כל הסלוטים - ועדיין אותה בעייה. לאחר שבדקתי בספר של לוח האם (Gigabyte GA-8IGX), ר…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך Geforce 620 , וכשכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש גיליתי שנעלם לי הדרייבר של הכרטיס קול , לא יודע אם יש קשר או לא , בכל אופן ניסיתי לאתר את הדרייבר של הלוח אם שלי לפי Everest שטוען שהלוח אם שלי הוא Asus P5BW-LA אבל באתר של אסוס אני לא מוצא את הלוח אם הזה והלכתי לאיבוד בכל העניין , אשמח לעזרה , תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות (מסכים כחולים STOP 0X00000074, תקיעות וכו'...). עשיתי פורמט פעמיים, אפילו פירמטתי והתקנתי UBUNTO אבל המחשב כבר לא עולה הוא תקוע בPOST וכתוב verifying DMI Pool DATA........... ואז הוא נתקע ככה ולא קורה כלום. אשמח לעזרה :-\ תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הלוח אם ניסיתי להתקין צורב חדש למחשב ואחרי שחיברתי את הכונן התחילו הבעיות קודם כל כל החיבורים של הלוח אם(מקלדת, עכבר, USB, מסך) לא עובדים הייתי לי שגיאה עם החיבור של הIDE משהו no 80 conducter אז החלפתי את הכבל והשגיאה נעלמה אבל עדיין שום דבר לא עובד כבר אין לי מושג מה לעשות ניסיתי גם להוציאת את הסוללה של הCMOS וגם החלפתי אותה וזה עדיין לא עובד. הדבר היחיד שעובד על הלוח אם היה הכרטיס מסך אבל הוצאתי אותו כדי לראות אם החיבור של המסך בלוח אם עוד עובד...לא עבד היה רק את הקולות של הכונן דיסקטים ואותו דבר היה גם אחרי שחיברתי את הכל בחזרה כבר אין לי מושג מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר .. מרחנו לו מישחה טרמית MX1.. עכשיו כשהרכבנו הכל בחזרה המחשב שלו לא נידלק..האורות נידלקים אבל במסך רואים שחור.. יש מצב שהוא נישרף או משהו ?(אם זה חשוב אז המעבד שלו הוא P4-3.0EE PERSCOTT)
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לפני בערך שנה הDOK הפסיק לפעול.. לא שמרנו את האחריות אז לא היה מה לעשות עם זה. כשאני מחבר אותו למחשב הוא קולט אותו, ומפעיל את הלד, אך הווינדוס כותב הודעת שגיאה "התקן USB לא זוהה" יש משהו לעשות עם זה? אפשר לתקן?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב, המאוררים עושים רעש מוזר קצת של - נדלקים - נחלשים - נדלקים -נחלשים ואז מגיעים למקסימום. אחרי כמה שניות שומעים צפצוף של קצר-2 קצרים צמודים - קצר (העלאתי הקלטה: http://www.f2h.co.il/3299710648135). ואז זהו , המחשב לא מגיב לא עולה, יש פשוט No Signal על המסך, חשוב לציין - שניסיתי לנתק הכל ולהחזיר, להחליף מסך וכו'. אפילו אם אני מנתק את הכרטיס מסך או את הכבל - הצפצוף נשאר אותו צפצוף. מה שמשנה את הצפצוף זה רק היות הכרטיס זיכרון מחובר או לא. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב שאין לי מושג כיצד לפתור אותה. כאשר אני מוריד משחק למחשב(משחקים מגוף ראשון לרוב), אז כאשר אני מוזיז את העכבר במשחק שאחראי על התצוגה- התזוז משתנה מידי פעם. אני אסביר: לדוגמא במשחק יש עצים אז כשאני מסתכל על העצים התצוגת עכבר זזה מוזר, וכאשר אני מוזיז את העכבר למקום רנדומלי אחר זה זז בצורה רגילה(חלק). מקווה שהבנתם אותי זה קצת קשה לי להסביר מה עושים??? דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה בערך (המפרט שלו מופיע בצד ימין אם זה משנה משהו) ורץ עם SSD וווינדוס 10. בכל מקרה, כשאני מכבה אותו אז הוא סוגר את הווינדוס, אני מקבל מסך שחור ואז לוקח למחשב עוד המון זמן עד שהוא מתכבה וזה יכול להגיע גם עד שעה. ניסיתי לחפש כל מיני פתרונות באינטרנט ומצאתי: 1) שזה קורה בעקבות כמות גדולה של קבצים זמניים - מחקתי, עדיין ממשיך. 2) שזה קורה בעקבות בעיה כלשהי עם הPage File, ניסיתי לעשות את מה שהם אומרים בלינק הזה, אבל הערך של אותו register כבר היה על 0 וגודל ה-Page File שלי מכוון לקצת פחות מ2GB. 3) מצאתי כלי כלשהו של ווינדוס כמו שמראים פה , ובאמת יש לי שם כמה וכמה אירועים, חלק מופיעים כ-Warning ועוד אחד כ-Critical (אפשר לראות שם א…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא VOODOO3 2000 PCI 16M תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שאני חושב שהתשובה לה היא שלילית, אבל בכל זאת אשאל. האם קיימת אפשרות לראות על צג של המחשב הנייד, את המחשב הנייח (ממש לסנכרן ביניהם, במקרה שבן אדם נכה למשל ויכול לשבת רק בסלון עם הנייד), ולשלוט בו? או שהאפשרות היחידה היא להעתיק את כל תכולת המחשב הנייח, אל המחשב הנייד, ואז פשוט להתנהל כרגיל, או שהאפשרות השנייה שחשבתי עליה, היא בעזרת תוכנה שליטה מרחוק פשוט, דבר שיאט מאוד את העבודה. אשמח לשמוע האם קיים דבר כזה, למרות שאני מאוד פסימי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
תאונה מצערת קרתה לxps12 שלי. הSSD מכיל את כל החיים שלי בערך. נראה שהוא שרד. מה דעתכם? אם כן, אם אני אחבר אותו למחשב אחר במקום SSD קיים, האם הכל יפתח רגיל? האם יש דרך לפתוח את מה שיש בפנים גם מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה. התקנתי עליו WIN 7, וכרום. מסיבה כלשהי לא עולה לי האתר של YES PLANET. (הוא כאילו עולה , מרצד לשניה ונעלם ומשאיר דף לבן חלק) התופעה חוזרת על עצמה גם באקספלורר. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי עם מסך אחר וגם שם זה קיים. כשאני משחקת במשחק JustCauseDemo יש כזה פס,כשאתמול שיחקתי במשחק זה לא היה הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נכון המסך הראשון שעולה, של הפנטיום ויש את הסמל של אינטל מצד ימין למעלה ואפשר ללחוץ בשביל להכנס לBIOS? אז שם, לשם המחשב מגיע ולא ממשיך יותר לשום מקום. פירמטתי את המחשב, התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, עשיתי המוני ריסטרטים וכיבויים למחשב ולא קרה כלום.. ופתאום לאחר הריסטרט האחרון, הגעתי למצב הזה.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי לפטופ לנובו YOGA שאותו אני מחבר למסך DELL ULTRA SHARP, מערכת הפעלה ווינדוס 10. במסך יש מגוון יציאות USB ואליו אני מחבר הארדיסק מקלדת ועבר. לאחרונה ההארדיסק שלי לא מזוהה במערכת (אין שום תגובה כאשר מחברים אותו ליציאת הUSB במסך). ההארדיסק עובד בכל יציאה אחרת במחשב וכמו כן התקנים אחרים של USB עובדים באותה יציאה. אני מדגיש שאני יודע בוודאות שההארדיסק יכול לעבוד ככה כי הוא כבר עבד עד לפני שבוע, בנוסף ההארדיסק תקין בוודאות. למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש ברשותי סטיק זיכרון 256 ddr366 מה יקרה אם אני אחבר אותו למחשב שלי שעובד עם זכרונות ddr400(לוח האם תומך מ 266-400)?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחשב חדש מלפני חודש משום מה מוציא רעשים מהמארז למישהו יש מושג יכול להיות שמשהו נכנס במאוורר או משהו?? ולמה מעבד amd2200 עם שני מאווררים + קירור וולקנו7 אחרי שאני משחק באיזה משחק ויוצא ו אני נכנס למנהל יישומים או איך שתקראו לזה (task manager) והמעבד לפעמים על 50% מאמץ ואחרי שניה זה יורד ל 0%-2% ?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי OS מסוג win xp. היום, בעודי עובד במחשב, נפתח לפתע חלון כלשהו מספר רב של פעמים והחלון הפתוח ב 20 ורסיות בערך, נראה על המסך כחפיסת קלפים, כל קלף מוגבה בגובה חצי שורת כותרת מזה שלפניו. במקביל, הופיעה על המסך הודעת הזהרה שקיים פגם בדיסק ו\או ב NTFS ונתבקשתי לאתחל את המחשב. אחר האיתחול קיבלתי מסך כחול ללא צלמיות ותפריט התחל היה ריק. איתחלתי שוב את המחשב וכלום לא עלה. הכנסתי דיסק התקנה של win x ואיתחלתי את המחשב מ ה CD. דיסק ההתקנה ביצע בדיקות והעלה הודעה שכפי הנראה וירוס פגע בדיסק והוא יצא מכלל פעולה. התבקשתי לעשות chkdsk /f. שאלה: האם chkdsk/f מנקה וירוס מ boot sector? ושאלת מליון הדולר: איך אני עושה chkdsk /f במצב בו הדיסק אינו נגיש? אין לי עוד כונן עם גישה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-