עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lspmaster,

חברה שימנתי את המאוורר של המארז והורדתי קרוב ל-10 מעלות למרות זאת הטמפרטורה של המעבד לא השתנתה חשבתי אולי לשמן את המאורר של המעבד... מישהו ניסה את זה כבר? מותר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. פתחתי צייר ושלושה אתרים וניסיתי לשמור ועלתה הודעה שאין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכניות לפני הפירמוט ההודעה הזאת בחיים לא עלתה לי והנה עוד שתי הודעות שקשורות לשגיאת מערכת זיכרון ול-McAfee

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by Zeliran,

יש אצלי במחשב שתי יציאות USB, מה שגרם לי לקנות "מפצל" USB שמוסיף 4 יציאות ומתחבר ל USB העניין הוא שכאשר אני מנסה להשתמש בו, אני מקבל את ההודעה המצורפת.. התבלבלתי או שהוא טוען שיש לי עוד שתי יציאות? עזרה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel 2.8 פרסקוט זכרון: 512 כרטיס מסך: ati 9600xt לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי ומסך: LG FLATRON F700P בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam ) הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו נכנסתי לכאן: בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by blabla130,

קניתי מחשב חדש ולא היה את הדיסקט של הדרייבר בקופסא, ניסיתי לעשות אחד מה-Uitility CD אבל במהלך התקנת וינדוס הוא אמר לי שחסר קובץ Setup. המפרט: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray +TT TR2 for A Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherbo Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200Memory (x2) Maxtor 160GB 7200rpm 8MB buffer Serial ATA HDD NEC ND-3520AW 16/16/24/48/16/48 Bulk DVD+-R/RW LG 16/48 Bilk DVD-ROM Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video C Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Genius SP Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers בחיפוש מצאתי את הדרייבר הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=…

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  6. יש לחבר שלי בעיה ממש אבל ממש מוזרה אני והוא התחלנו לעסוק במודינג באתי אליו לחבר איזה מאוור והוא אומר לי יש לי חשמל במארז וגם במסך אני נוגע במסך עם רגליים חשופות לריצפה ומקבל מכת חישמול קטנה כמו שועושים לכם עם המציט עם אתם מכירים... כנ"ל המארז! הוא מוליך חשמל!! אני נוגע בחלק האחורי ומקבל מכת חישמול כל פעם מה אני עושה?!!? תעזרו לי בבקשה איפה הבעיה? במארז/ בספק?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by RX7,

פירמטתי כרגע את המחשב. התקנתי XP ואני לא שומע שום דבר! כנראה זה לא התקין את הכרטיס קול טוב? יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם זה השם של הכרטיס קול PCI VIA AC'97 Enhanced Audio Controller וזה השם של הלוח אם PCChips M925 מזה יכול להיות? אתם יכולים להשיג לי דרייברים לזה? דחוף בבקשה חברה אני לא מבין בזה בגרוש! תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by amittt,

כל פעם שאני מדליק את המחשב המאאורר עושה לי רעש למשהו כמו שתי דקות ואחרי זה הוא מפסיק ופועל כרגיל בלי רעש... מה אתם מציעים לי?? להחליף אותו?<? או שאפשר להמשיך איתו ככה והוא יסתדר מעצמו.<??? תודה מראש לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by MegA^Mf,

מאז פרוק הלוח והרכבת גוף קירור :silentTower באיתחול של המחשב הוא נתקע .... הוא רושם CPu 1# p4. 2.666 ואז נתקע איפה שמגיע סריקת הזיכרון.... טוב.... סבבה אני דואג.... סוגר תמחשב.... עובר 10 דקות...מפעיל ופועל שוב אז עכשיו המצב קצת יותר טוב... התקלה חוזרת פעם ב... אבל עדיין קיימת איפה לדעתם הבעיה? אני מתאר לעצמי שאם זה נתקע בזיכרון\IDE אז הבעיה שם.....אבל אין סיבה שמשהו יהרס שם... גם החלפתי כבלים חדשים לכוננים השונים....

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. הדלקתי את המחשב המחשב עלה לווינדוס הכל כגיל ואז בווינדוס והופיעה לי ההודאה הבאה.... http://img78.echo.cx/img78/5304/19bd.jpg ממה זה נובע? לא התקנתי שום דבר חדש על המחשב... המפרט בחתימה...

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  11. נניח שאני קונה מחשב בארה"ב... הוא הרי לא יתאים לארץ, כלומר, אני אצטרך ספק כוח חדש שמותאם לארץ, או שאני אוכל לכוונן אותו בהתאם? שאלה נוספת, לגבי המטען והשנאי של נייד... אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by רועי כהן,

יש לי בעייה ממש רצינית של ריסטים... המחשב מרסט את עצמו בערך תוך חמש דקות מהרגע שהוא עולה לווינדוז... הרצתי memtest.... פעם אחת ריסט את עצמו, פעם שנייה עשה צבעים וסימנים מוזרים, ופעם שלישית הוא רשם לי הודעה כזאת: unexpected interupt - halting... מה הבעייה במחשב שלי?!?!?!.... :'(

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  13. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קנית מחשב חדש מKSP. מפרט (רק החלקים החשובים): AMD 3000+ winchester GA8NF-9 MOBO video card XFX Geforce 6600 GT PCI-E HEC PSU 475w. כשאני מריץ על המחשב CSS משחק קצת ויוצא ממנו, מופיעה לי הודעת שגיאה של NVIDIA שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק הספק, ושצריך לבדוק אם החיבור מתח על הכרטיס מסך מחובר, ולבדוק שהספק מספק מספיק כוח לכרטיס מסך כדי שיפעל. כתוצאה מכך, כתוב לי שמהירות כרטיס המסך מורדת בכדי לווסת את ביצועי כרטיס המסך בהתאם להספק הכוח שהוא מקבל. בהתחלה, כשקניתי את המחשב, היה לי ספק כוח ג'נרי 400W שאיתו המחשב עשה את אותה הבעיה. אז הלכתי לKSP וקנית את הספק של HEC עם 475 וואטים אך זה לא עזר, נשארה אותה הבעיה. על הלוח לא מצאתי כל שקע לחיבור מולקס כתוספת מתח. כת…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ras81,

שלום יש לי WINXP SP2 מבלי סיבה מיוחדת אני לא רואה את הכונני CD שלי, הם מופיעים בביוס (כלומר המחשב מזהה אותם) אבל בווידוס הם לא מופיעים נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שהוודוס לא מזהה את הדרייברים ופתאום גם את יציאות COM1/2 שלי ניסיתי להוריד אותם ולהפעיל מחדש את המחשב וזה לא עזר מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  15. אהלן תמיד כשאני משחק CS:S אז המשחק נתקע ואז הוא יוצא כזה ומראה את ההודעה הבאה : מה לעשות? המחשב שלי מספיק טוב בשביל המשחק..יש לי 512 RAM ועשיתי איחוי לא מזמן וכול דבר שמנקה את המחשב ולא עזר תעזרו בבקשה!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by Natan_Rozen,

היי שלום בעוד מספר ימים אני מתכנן לקנות HD של 40 GB את הקטע של החיבור הפיסי אני יודע. אני מעוניין להוסיף את כל הקיבולת של HD לכונן F (ולא ליצור כונן חדש) מישהו יודע איך אני עושה את זה ? (partition magic?!, מישהו אמר לי משהו כזה... אם כן אשמח לקישור.) עוד דבר נוסף כעת במחשב שלי מותקנים שני HD של 40 ATA ... בנוסף אליהם מחוברים CDROM וצורב זאת אומרת 4 התקנים (כל חיבורי ה-IDE תפוסים) האם בכלל אפשר לחבר עוד HD למחשב? (כרטיס הרחבה או משהו? :-\) תודה רבה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Azmodan,

יש לי disk on key , יחסית ישן (של 128). מערכת ההפעלה היא windows xp. לפני שבוע, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב לא הגיב ולא זיהה אותו. ניסיתי במספר מחשבים אחרים (כולם windows xp) - כלום. הייתי מוותר עליו וזורק אותו בשנייה, אבל יש לי עליו מידע חשוב של הלימודים שיהיה קשה לשחזרו. האם למישהו יש רעיון מה לעשות (את האופציה של לפנות לחברה אני שומר לסוף). כל הצעה תתקבל, גם אם אתכם חושבים שהדבר יוביל למחיקת החומר השמור, הדבר יהיה על אחריותי.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by EXTREAM,

היי חברה יש לי בעיה מציקה הסרטים קופצים (סאונד ממשיך והתמונה מטאיטה) לי כל 10-20 דקות וכך גם במשחקים UT2004 ןUNDERGROUND וכ' יש לי AMD 2500 GF5700U 512MB GIGABYTE 7N400PRO2 מאוורר היטב עם VOLCANO12 טמפ 50 בלי OC ו56-58 עם OC ל2185MHZ עידכנתי לדריברים האחרונים וגם CODEC וזה לא עוזר!!!! יש לציין שהמחשב מסודר מוגן היטב ולא עמוס ובכלל אני מעלה סרטים ומשחקים כששום דבר אחר לא פועל. יש לכם רעיון איך אני פוטר את זה???? (היה לי OC ל 2185MH עבד בלי קריסות עכשיו החזרתי למהירות הרגילה והבעיה ממשיכה)

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  19. פירמטתי למישהו שאני מכיר את המחשב, ועכשיו אחרי הפירמוט שאני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול התהליך נתקע כשהו מעתיק את הקובץ Mixer.ini. ניסיתי להתקין דריברים גם מהדיסק שהוא קיבל עם המחשב וגם עם דרייברים מהאינטנרט וכולם נתקעו באותו המקום. יש אפשרות שאני בצורה כלשהיא אעתיק את הקבצים בצורה ידנית והכרטיס קול יעבוד כמו שצריך? האם יש משהו שאוכל לעשות בשביל לתקן את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  20. כשעושים ריפרש לקונקשן של תקשורת הוא הודיע שיש לו בעיה בAPR CACHE ניסיתי לעשות סטאפ של התקשורת וזה מתקן ואחרי חיבור לאינטרנט התקשורת שוב נעלמת ומתחילות הבעיות ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס, כולל פירמוט של הכונן במהלך ההתקנה הוא נתקע והציג הודעת ארור (המסך הכחול המוכר) stop 0x0000007A(0xE1196970,0xC000000E,0xBF8F2BEC,0x19851860) win32k.sys address BF8F2BEC base at BF800000,Datestamp 3B7DE698 מה הבעיה? מה לעשות? ההודעה חוזרת בכל פעם שמנסים להתקין את הווינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by dids22,

תראו יש לי תכרטיס xfx 6600 gt והקיצר רציתי לדעת מה הטמפ' שלי אז נכנסתי למשחק שיחקתי קצת ואז מהר יצאתי וראיתי תטמפ' היא היתה 75 וזה נראה לי ממש גובהה לא? הקיצר רציתי לדעת האם הרצת משחק נחשב מאמץ או לא?ומה נחשב מאמץ? יש אולי איזהשהי דרך לדעת מה הטמפ במאמץ ? כאלו כל הזמן הזה עד שיצאתי מהמשחק ודקתי יר'דו קצת הטמפרטורות יש מצב שהתוכנה (במקרה זה הדריבבר של ניוודיה 7.1.8.4) שאיתה אני בודק תטמפ' היא לא טובה אןלי מזיפפת תטמפ' או שמהוו הקיצצר מחכה לתשובוותת תוודה

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  22. מישהו יכול לפענח מדוע קרס לי המחשב? :s05: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by HellBoY,

שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 + כרטיס מסך O/B ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit AGPx8 שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 AGP x2 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים