תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי שלום קניתי היום עכבר חדש של GPT (אופטי) כל הכפתורים עובדים, רק הבעיה שהגלגלת הכפתור האמצעי לא עובד ... ברגע שלוחצים עליו מופיע סימן של 2 חצים (למעלה ולמטה) אבל שמסובבים את הכפתור הוא לא מוריד למטה את העמוד ... (דרך אגב, לא קיבלתי דיסקט או משהו עם העכבר ... ) דבר נוסף, התחושה עם העכבר היא קצת תחושה "מוזרה", ניסיתי קצת לשחק בהגדרות של העכבר דרך לוח בקרה, ההרגשה המוזרה קצת הוטבה, אך עדיין ישנה הרגשה מוזרה, במנהל התקנים בחרתי את המאפיינים של העכבר ושם הגעתי למסך הזה, מה אני צריך להגדיר כאן ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
רק היום התקנתי וינדוס הכל טוב ויפה [מחשב חדש רק אתמול הרכבתי]... יש לי 3 דיסקים שכולם NTFS ובכל אחד יש 37.2GB .. בדיסק C תפוס רק 2.5GB אבל בכל זאת נשאר לי רק 31.4GB וזה ממשיך לרדת.. מה לעשות? וזה ממשיך לרדת!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חיברתי כונן פלופי למחשב החדש שלי.. עכשיו חיברתי כבל IDE כזה ו חיבור מן מולקס כזה קטן וזהו.. עכשיו אני רואה את הפלופי דולק תמיד (המנורה שלו..) ובוינדוס כשאני שם דיסקט הוא רושם שאין כלום בכונן.. וזה ככה בכל דיסקט! מישהו יכול לעזור לי? יש לי פלופי של SONY/ALPS ...
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ווינדוס XP ואני רוצה לפרמט את כונן c ולהשאיר את D.. הבעיה היא שכאשר אני בדוס אני לא רואה את הכוננים של הדיסק קשיח כי זה דיסק sata .. הורדתי תוכנה של ווסטרן דיגיטל לדוס והיא יכולה רק לפרמט את כל הדיסק קשיח ואין לה אופציה לכונן אחד... איך אני אמור לעשות את הפורמט? אני יודע איך להתקין את הווינדוס אח"כ עם ה sata הבעיה שלי היא רק הפירמוט של C שבא לפני ההתקנה תודה רבה לעונים פיני
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7S וחיברתי לו 256 MB של DDR רגיל עם מעבד 2400 AMD אתלון XP ומאיץ גרפי ישן של קריאטיב ועל המסך בהפעלה לא רואים כלום יש למישהו רעיון??
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אתמל קניתי את המחשב החדש שלי והרכבתי את הלוח בעצמי עם כל הכרטיסים. (המעבד כבר היה מורכב עם הגוף קירור) המחשב הוא - Amd 64Bit 3000+ s939 Nforce 4 neo4-f 512X2 PQI cas 2 2336 PowerColor X800XL HD 160 GB S-ATA Western Digital RaidMax Cobra NEC DVD+-R 16X 3520 Black (ממנו אני מריץ את ההתקנה של Windows) כבר פירמטתי את המחשב אלף פעם וגם ניסיתי להתקין Windows מכמה עותקים שיש לי אך ברגע שהוא מסיים להתקין ומגיע למצב הטעינה של Windows, הפס הכחול נתקע אחרי שנייה או שתיים, אני רואה את ה- Blue Screen Of Death לחצי שניה (אי אפשר לראות מה כתוב) ואז מתבצע איתחול. זאת הפעם הראשונה שלי השתקנתי לוח אם קומפלט, אבל חבר שלי שהרכיב כבר הרבה מחשבים עזר לי להרכיב אותו. לא חיברתי את ה- USB הקדמי, …
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, בכל זמן שהוא - בין אם במחשב סתם עומד ולא עושה כלום או באמצע משחק או משהו הוא פתאום מראה לי מסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש.... זאת בעיה שיש לי מאז ומתמיד במחשב הזה החלפתי ספק, הורדתי דרייברים הכי עדכניים וגם עשיתי כמה פורמטים יש לי: ati 9200 asus p4r800-vm radeon 9100 מערכת הפעלה xp עם sp1
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אם כשני עושה ווליום גבוה ויש באסים חזקים והרמקולים איזה מטר מהמסך אז יכול להגרם לו נזק בגלל כל ה"רעידות" האלה מהבאס?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום לחבר של אחותי יש בעיה במחשב.... לוחצים על כפתור ההפעלה והמחשב לא נדלק (אפילו לא לשניה....) :-\ ועד לפני יום הוא עבד מצויין!-לא נגעו במחשב מאז שנדלק בפעם האחרונה ועד שלא הצליח לפעול(לא יודע אם הסברתי טוב ) חשוב לציין שהמחשב עצמו!!! לא נדלק (גם המסך לא נדלק אבל זה בגלל שהמחשב לא נדלק... הנורית הקבועה של המסך עובדת) בדקנו את כל הכבלים של כל המחשב והחשמל והכל מחובר היטב! אפילו ניסינו שקעים אחרים בקיר... עכשיו... פתחתי את המחשב שלו ובדקתי ככה שהכל מחובר ומחוזק והכל באמת מחובר טוב וחזק... גם אין שום ריח של שריפה משום אזור במחשב... ממה יכולה לנבוע הבעיה?? תודה לילה טוב כולם!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אחים שלי עשיתי טעות. חיברתי את המחשב לטלויזיה ובאופציות של כרטיס המסך העברתי אותו לאופצייה -CLONE ואז מאותו רגע לא רואים יותר כלום על מסך המחשב ואי אפשר לשנות את זה גם לא דרך ריסטארט. וגם לא רואים כלום על הטלויזיה עכשיו המחשב עובד ורואים מסך שחור. מה עושים כדי להחזיר את המצב לקדמותו אני נואש!!!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הקיצר חיברתי את ההרדיסק למחשב החדש ( WD 120GB SATA) והדלקתי את המחשב הכל עלה בסדר.. אבל כשאני מנסה לכתוב fdisk דרך הדיסק של הWINDOWS זה רושם שהרדיסק לא קיים :\ אז אני לא יודע מה לעשות,אולי צריך דיסקט מיוחד. אולי צריך להגדיר משהו בביוס? תודה
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש(בחתימה) כל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה אתה ווינדוס אבל עד שאני יכול ללחוץ על ההתחל (ושהוא יגיב) לוקח לו משום מה הרבה זמן .... :-\ כל האיקונים בשולחן העבודה עולים טוב ויפה אבל רק בסביבה של ההתחל שם למטה לוקח הרבה זמן (חצי דקה +-) :-[ ראתי שהיו על זה הרבה דיונים פה אבל אף אחד מן הפתורנות לא עזר לי.... טוב עכשיו אני אפרט מה עשיתי עד עכשיו : (אהה עוד משהו פירמוט לא בא בחשבון) נכנסתי לתקיית Prefetch ומחקתי הכל ניקיתי את הTEMP אין ווירוסים ושום רוגלות על המחשב בדוק ! נכנסתי MSCONFIG עשיתי שכל! התוכנות לא יעלו יחד עם המחשב וזה כולל את האנטי ווירוס... רק ה2 איקונים של הרשת עולים אבל זה בטוח לא הסיבה! בקיצור אני חושב שזה מהתקנה לקויה של איזה תוכנה או…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקשיבו שניה היו לי איזה 3 הפסקות חשמל בבית ולא קרה למחשב כלום כאילו הוא התכבה ואז שחזר החשמל הדלקתי אותו שוב עכשיו יש לי שאלה האם זה פוגע במחשב?? במעבד? בביצועים שלו????? בבקשה תענו לי תודהר ה לכל העוזר
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אוקיי אני לא ארחיב במילים אני קודם אתן לתמונות לדבר בעד עצמן: *ראוי לציין שהתמונות נלקחו בזה אחר זה בהפרש של מספר שניות.. עכשיו הבעיה היא כזאת: קודם כל המחשב שלי בזמן האחרון משמיע רעשים נוראיים!!! קשה לישון איתו אני נשבע לכם! מלבד זאת הוא נכבה לי לעיתים דחופות מאוד, וכל שניה שהוא משמיע את הרעש זה נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ. בנוסף לכל פתחתי את קופסת המארז כדי לראות מה מצב האיוורור והמאורר משתגע (במיוחד זה שעל המעבד..). הוא לפעמים משנה מצב רוח ומסתובב בקצבים שונים. איך הטמפרטורה שלי? בסדר? והאם זה קשור להארדיסק? או יכול להשפיע עליו? ואם וכאשר אני אקנה מאורר חדש להארדיסק; האם רצוי להשקיע בו? או בקירור מסוים? ד"א המעבד הוא כבר 3 שנים כמעט עובד וזה AMD 190…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עקב יציאת המערכת החדשה החלטתי לנסות אותה, יש לי הארדיסק מסוג סאטא ועכשיו ההתקנה דורשת שאני אתקין קודם את ה-SATA ורק אז היא תזהה את ההארדיסק... אני בתמימותי מכניס את הדיסקט שקיבלתי עם הלוח (MSI K8M Neo-V (MS-7032), וההתקנה מציגה לי שגיאה - היא אומרת שהדרייבר אשר נמצא בדיסקט הוא דרייבר אשר תומך ב-32, לכן נכנסתץי לאתר של AMD ולא מצאתי שום דרייבר לסאטה או לכל התקן אחר בלוח שלי שיתמוך ב-64! אולי מישהו מכיר? מישהו יכול להביא לי לינק? (במיוחד לסאטא כי בלעדיי זה אני לא יכול להתקין את המערכת). אגב, אם לא הוציאו דרייבר כזה - אין סיכוי שאני אתקין את המערכת? לדעתי זה מאוד טיפשי מצד יצרני הלוחות לא לתת תמיכה בדרייברים של 64, הרי הלוח כולו מיועד למעבד 64 אז מדוע לא שמו עוד תיקייה עם תמ…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
זה כבר הרבה זמן והמצב רק מחמיר.. כשאני מנגן שירים או סרטים.. לא משהו כבד.. המחשב מתחיל להתאמץ חבל"ז והוא זוחל.. לוקח לי 5 דקות בשביל להזיז את העכבר לפינה של המדיה פלייר ולסגור אותו.. וזה רק לא רמדיה פלייר... חשבתי שזה בעיה עם התוכנה אבל ניסיתי עוד תוכנות.. ובכולם אותה בעיה. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס קול.. של הלוח אם..וגם מחקתי את הקודקים שיש לי במחשב והתקנתי חבילה אחרת.. אבל כלום לא עזר! מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ספק HEC-300 ולאחרונה המאוורר שבו חדל לפעול. עקב כך המחשב קורס פעמים רבות מפני שהספק מתחמם ואין אפשרות לקררו. האם ישנה אפשרות לתקן את המאוורר או שיש צורך ברכישת ספק חדש? תודה, TzV-EyE-GeR
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני תורם מחשב למועדונית יש ילדים עם בעיות בבית החלטתי גם לתת להם כרטיס טלויזיה שיש לי ישן מאיפה אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס ששמו LIVEVIEW תעזרו לי חברה זה חשוב תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בביוס הוא עושה לי בעיות באיתחול המחשב הוא כותב לי award boot blocknbios v1.0 Bios rom checksum error שאלתי איך אני יכול לעדכן את הביוס על ידי דיסקט איתחול עם קובץ פלש הנתונים שיש לי על הבורד הם ASUS P4S533-MX ACPI BIOS REVISION 1006 אודה לכם אם תציעו לי איך לפתור את הבעיה בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את המחשב, ועל המסך לא מופיע כלום, הכרטיס מסך בסדר, וגם הכונן הקשיח זז, אבל לא מופיע כלום, ואין צפצופים, במה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כותה לי כל הזמן את השגיאה הזאת(באנגלית) מה אני עושה ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-