תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, יש לי שאלה שאני חושב שהתשובה לה היא שלילית, אבל בכל זאת אשאל. האם קיימת אפשרות לראות על צג של המחשב הנייד, את המחשב הנייח (ממש לסנכרן ביניהם, במקרה שבן אדם נכה למשל ויכול לשבת רק בסלון עם הנייד), ולשלוט בו? או שהאפשרות היחידה היא להעתיק את כל תכולת המחשב הנייח, אל המחשב הנייד, ואז פשוט להתנהל כרגיל, או שהאפשרות השנייה שחשבתי עליה, היא בעזרת תוכנה שליטה מרחוק פשוט, דבר שיאט מאוד את העבודה. אשמח לשמוע האם קיים דבר כזה, למרות שאני מאוד פסימי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
פרסמתי את פרטי המחשב שלי: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg ואמרו לי שהזכרונות לא עובדים בצורה מסונכרנת. מה הכוונה? מה אני אמור לעשות? ------------------------------------------------ זה שייך לפה או למעבדים וזכרונות ??? בכל אופן אם לא שייך לפה תעבירו בקשה
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רציתי לשאול, מחשב כף יד palmone zire31 אשר אי אפשר לסנכרן ממנו ולא ניתן גם להעביר מהכרטיס שלו למחשב, אם זה בעיה בתוכנה ואם לא אז באיזה חלק ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הביוס נעול על ידי סיסמא, מישהו יודע את הסיסמת מאסטר? או איפה אני יכול לברר אותה? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של IBM דגם A20 ואחרי הפירמוט הוא מבקש ממני סיסמא בכניסה לביוס אין לי מושג מה לעשות האם יש תוכנה או דרך לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם יש סיסמאת על/טכנאי ללוחות אם של gigebyte ,הדגם שלי הוא GA-8S655TX Ultra עכשיו הענין הוא שהחברת מחשבים שמו לי בכוונה סיסמאת טכנאי...והם שמו בטח את האפשרות שכאשר המעבד מגיע ל50 מעלות הוא מאתחל את עצמו(אולי פ זה מקוםלזהכיר שיש לי מעבד 3000 סוקט 478 לא פרוסקט). מה שמוביל אותי לבעיה השניה המחשב שלי פשוט" פעם ב" נכבה ומאתחל את עצמו מחדש... וזה מוזר ואני לא יודע מה הבעיה... הטמפ' לא כאלה רצחניות... בבקשה עזרה :s05: וכמבון מאחל לכולכם שנת 2006 מוצלחת וטובה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
טוב אז יש לי ווינדוס 7 ורציתי לדעת אם זה אפשרי שהמחשב יבקש סיסמא כשהוא חוזר ממצב של צג שנכבה אוטומטית..... ואם לא אז מה הדרך הטובה ביותר שהמחשב ימשיך להיות פעיל(האינטרנט יעבוד) אבל ברגע שאני מנסה לעבוד איתו שוב הוא יבקש סיסמא אוטומטית, זה ממש לא נוח לי כל הזמן ללחוץ על "נעל" ולפעמים אני גם שוכח.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח של חבר שלי שם לחבר שלי סיסמא על המחשב דרך הביוס.. איך אפשר לפתוח את הסיסמא הזאת ולבטל אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני הגדרתי סיסמה לBIOS דהיינו שלא יהיה אפשר לשנות את הגדרות הBIOS ללא סיסמה, אבל כיוון שבאמצעות F12 אפשר להגיע לתפריט BOOT, ולעשות BOOT מUSB או דיסק, בעצם אפשר להיכנס למחשב ללא סיסמה כלל. יש לי מחשב LENOVO ישן ׁ(N500 3000) לא בדקתי עדיין איך זה במחשבים אחרים, רק מעניין אותי אם יש כמה סוגי BIOS שיכולים להתאים לאותו לוח אם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
באתי לפרמט את המחשב והלכתי לביוס בשביל להגדיר שהוא יקלוט את הכונן ראשון ושנכסתי היה רשום לי להקיש סיסמה שאני לא יודע מאיפה היא הגיע ועכשיו אני תקוע... איך אני יכול לבטל את הסיסמה?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אח שלי הקטן עשה סיסמה למחשב נייד, עכשיו אני חושב שזה סיסמת ביוס, איך שמדליקים את המחשב, המחשב מבקש סיסמה..
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי לפרמט את המחשב. נכנסתי לביוס כדי להגדיר BOOT דרך ה-CD ואז שם קרתה לי תקלה. בטעות לחצתי על F8ואז קפצה הודעה שאני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב בה- אבל היה כתוב משהו על Q-FLASH אז לחצתי N(o) כי לא ידעתי מה זה אומר. ואז הוא עשה לי ריסטרט והפעם במסך הראשון שמופיע בהדלקת המחשב אין מסך שחור רגיל אלא מסך <<POST של הלוח אם (GIGABYTE) . בכניסה לביוס הוא ביקש סיסמא.אחרי שהמחשב עלה הופיע לי כונן FLOPPY שאני מבין שזה מה שהלחיצה על No ב-Q FLASH עשתה. אני לא מצליח להחזיר את זה למצב הקודם.הוצאתי את הסוללת CMOS והסיסמא נעלמה רק לריסטרט אחד, בבא היא הופיעה שוב. מה עושים? בבקשה אני זקוק לעזרה זה ממש דחוף! עריכה: הוצאתי שוב את הסוללה ועכשיו זה בסדר (לעת עתה) השאלה עכשיו אין אני נ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי Windows 10 הגדרתי מצב שינה ל 20 ד' ומצב כיבוי לשעה אחת. כשאני חוזר למחשב אחרי יותר משעה המצב הוא כזה: אין תצוגה על המסך,אני מפעיל או מעיר את המחשב (לא ברור לי באיזה מצב הוא) עם כפתור ההדלקה, ובמקום לקחת אותי ,כמו שהיה קורה קודם, אל מסך של תמונת רקע ושם אני מתבקש להקליד סיסמה--עולה ישר שולחן העבודה. אני רוצה שתחזור הקלדת סיסמה, כך שלא כל אחד יוכל להכנס. בעייה שנייה, ואולי זה קשור לתקלה שיש לי, אני נכנס לדפדפן ומקליד בשורת חיפוש של גוגל משהו באנגלית אני מקבל את התוצאות בצד ימין של המסך ובעברית, וזה למרות שכבר פעמיים הגדרתי וגם שמרתי את ההגדרה שיחפש לי באנגלית, ובכל חיפוש חדש שוב אני נשאל אם אני רוצה להגדיר בשפה אחרת. בקיצור, הוא לא שומר…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה די רצינית... האח ה"חכם" שלי שחק אם המחשב ושם בטעות סיסמה בביוס... (לכו תבינו ראש של בנאדם??) עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשחזר את הסיסמה בלי למחוק את הביוס מחדש (ללא ג'ימפור, אני לא כ"כ יודע איך להתעסק אם זה בפנים).. תודה :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחר חיפושים נרחבים אני מעלה את השאילה כנסיון אחרון ונואש. האם אין אפשרות של נעילת תקיה ע"י סיסמא מובנית בוינדוס (7) בצורה פשוטה וחלקה, כמו נעילה של מסמך וורד ע"י סיסמא? (השאילה שלי בדגש על מובנית בצורה פשוטה כמו בוורד למשל, סתם חשימות ותוכנות חסימה ידוע לי ג"כ, אבל התוכנות מסורבלות והחסימות הפיקטיביות האחרות גם לא יעילות במרבית המקרים אם עושים הצג קבצי מערכת וכו' וכו' כידוע) נא תשובה בדחיפות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפני כ-3 שנים קניתי מחשב לילדי וחסמתי אותו לאינטרנט ע"י בקרת הורים עכשיו אני רוצה למכור אותו והקונה צריך אינטרנט ואני לא זוכר את הסיסמה מישהו יכול לעזור בבקשה?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ב WIN 10 במחשב נייד , ברשותי שני יוזרים , מעוניין לבטל את סיסמת הכניסה כאשר אני עובר מיוזר ליוזר , איך מבצעים זאת ? אדגיש ואומר, כאשר אני נכנס לכל אחד מהיוזרים לאחר RESTART למחשב , לא נדרשת סיסמא , רק במעבר בין יוזרים ואת זה אני רוצה לבטל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול בצהריים הופתעתי לגלות שהמחשב שלי החליט לבצע BOOT עצמאי לאחר שהשאתרי אותו דולק לכמה שעות. עוד יותר הופתעתי לגלות, שב BOOT הבא כלל לא יכולתי להכנס למערכת שלי ! Windows XP. בכל פעם שעשיתי אתחול - המערכת הגיעה למסך המשתמשים - ואז עשתה לעצמה מיידית RESET. ניסיתי להפעיל את ווינדוס על מצב של Safe mode, אולם בכל פעם שביצעתי זאת, המחשב נתקע בשלב הטענת הדרייבר של ALi Magik (הצ'יפסט). ניסיתי גם להכנס במצב של תיקון ווינדוס - אבל לא יכולתי לבצע כלום. לאחר כמעט יום שלם של נסיונות, החלטתי שזהו. כנראה שהדיסק הקשיח מת, ולכן עלי להתקין את המערכת מחדש. לאחר התלבטויות קשות - הפעלתי את תוכנת ההתקנה, ולהפתעתי - גם תוכנת ההתקנה נתקעה עם BSOD רענן ! הייתי בהלם ! פה התעורר חשדי שהבעיה היא ל…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז זה סיפור והכל מתחיל שקניתי שלושה חלקים עיקרים ב- <צונזר ע"י אחראי הפורום> (לוח אם ,מעבד, זיכרון). AMD 64 - 3000 S-754 Gigabyte GA-K8NS A-Data 512 x2 ddr 400 mhz הלכתי לחבר שלי שהוא טכני מחשבים והוא התקין לי את כל החלקים שלי אצלו, אחרי איזה חודשיים פחות או יותר שהכל עבד כמו שצריך ורץ לי מאוד מהיר. בעיקרון הייתי משחק במשחקים ופתאום המחשב התחיל לעשות לי בעיות לכבות לי באמצע משחקים ולעשות מסכים כחולים, ריסט באופן אוטמטתי. בהתחלה חשבתי כרטיס מסך על הפנים כי שמעתי שהמאוור עשה לי רעשים והיה לי בעיות עם הדרייבים אז בעיקרון חשבתי שזה כרטיס מסך בלבד ולפעמים הצלחתי לסדר אותו והכל עבד בסדר. ואז זה קרה המחשב שלי לא נדלק כל פעם שנסיתי לעלות לוינדוס הוא כיבה אותו, …
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-