עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאלתי קצת אנשים והם אמרו לי שהדריבר של הכרטיס לא טוב הורדתי מהאתר של nvidia דרייבר חדש ומה שהופיע לי זה את שם הכרטיס עם סימן קריאה צהוד עליו מה עלי לעשות כדי שכרטיס המסך יעבוד בצורה טובה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by DORAZABI,

התקנתי SSD במקום הישן שנהרס ובגוגל כרום התחברתי לחשבון שלי אבל הסימניות שהיו לי במועדפים לא נשמרו..יש דרך לשחזר?

4. Started by MrNovice,

האלן חברים, חדש כאן יש לי בגוגל כרום הרבה סימניות , ואני מעונין להעביר אותם למחשב אחר / לגבות אותם ( שגם אם אני אמחק את הגוגל כרום יהיו לי את האתרים האלה ).. לא מצאתי היכן הם נמצאים... האם אתם מכירים אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. לוח האם שלי - לא סגור על עצמו, כמו שאומרים. בערך אחת ל 4 הדלקות (בממוצע), אני מקבל את הודעת השגיאה המפורסמת - DEFAULTS LOADED - CHECKSUM ERROR. החלפתי בטריה - לא עזר. בדקתי שהלוח מבחינה ויזואלית נראה תקין - ואכן, נראה בסדר. אז אני לא ממשך מצליח להבין מה קורה כאן. האם כדאי פשוט להמשיך עם המצב הזה? הבעיה היא שאני משתמש בכונן SSD, וכאשר הגדרות ברירת המחדל נטענות, הרי שהלוח חוזר למצב IDE, ובכך פוגע בביצועי ה SSD. לכן בכל פעם שאני מקבל את הודעת השגיאה, אני צריך להיכנס ל BIOS ושוב להגדיר מחדש את ה AHCI עבור כונן ה SSD. אשמח לשמוע את דעתכם, ומה כדאי לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ערןלנדאו,

שלום לכם, היום התחיל לי סימונים על האייקונים, שני חיצים על רקע כחול, בכל אייקון שאיננו קיצור דרך. אני חושש שזה וירוס. המערכת הפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט, אני מצרף תמונה, ותודה מראש לכל העוזרים. [ATTACH=CONFIG]3913[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Yoram Lev,

האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Natali Cheyni,

לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  9. שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.

10. Started by s0d,

שלום, יש לי שאלה שאני חושב שהתשובה לה היא שלילית, אבל בכל זאת אשאל. האם קיימת אפשרות לראות על צג של המחשב הנייד, את המחשב הנייח (ממש לסנכרן ביניהם, במקרה שבן אדם נכה למשל ויכול לשבת רק בסלון עם הנייד), ולשלוט בו? או שהאפשרות היחידה היא להעתיק את כל תכולת המחשב הנייח, אל המחשב הנייד, ואז פשוט להתנהל כרגיל, או שהאפשרות השנייה שחשבתי עליה, היא בעזרת תוכנה שליטה מרחוק פשוט, דבר שיאט מאוד את העבודה. אשמח לשמוע האם קיים דבר כזה, למרות שאני מאוד פסימי, תודה.

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  11. פרסמתי את פרטי המחשב שלי: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg ואמרו לי שהזכרונות לא עובדים בצורה מסונכרנת. מה הכוונה? מה אני אמור לעשות? ------------------------------------------------ זה שייך לפה או למעבדים וזכרונות ??? בכל אופן אם לא שייך לפה תעבירו בקשה

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by חכ,

רציתי לשאול, מחשב כף יד palmone zire31 אשר אי אפשר לסנכרן ממנו ולא ניתן גם להעביר מהכרטיס שלו למחשב, אם זה בעיה בתוכנה ואם לא אז באיזה חלק ?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by War-Hammer,

הביוס נעול על ידי סיסמא, מישהו יודע את הסיסמת מאסטר? או איפה אני יכול לברר אותה? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by alfred3,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של IBM דגם A20 ואחרי הפירמוט הוא מבקש ממני סיסמא בכניסה לביוס אין לי מושג מה לעשות האם יש תוכנה או דרך לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shefifon,

הי רציתי לדעת אם יש סיסמאת על/טכנאי ללוחות אם של gigebyte ,הדגם שלי הוא GA-8S655TX Ultra עכשיו הענין הוא שהחברת מחשבים שמו לי בכוונה סיסמאת טכנאי...והם שמו בטח את האפשרות שכאשר המעבד מגיע ל50 מעלות הוא מאתחל את עצמו(אולי פ זה מקוםלזהכיר שיש לי מעבד 3000 סוקט 478 לא פרוסקט). מה שמוביל אותי לבעיה השניה המחשב שלי פשוט" פעם ב" נכבה ומאתחל את עצמו מחדש... וזה מוזר ואני לא יודע מה הבעיה... הטמפ' לא כאלה רצחניות... בבקשה עזרה :s05: וכמבון מאחל לכולכם שנת 2006 מוצלחת וטובה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by Xavi06,

טוב אז יש לי ווינדוס 7 ורציתי לדעת אם זה אפשרי שהמחשב יבקש סיסמא כשהוא חוזר ממצב של צג שנכבה אוטומטית..... ואם לא אז מה הדרך הטובה ביותר שהמחשב ימשיך להיות פעיל(האינטרנט יעבוד) אבל ברגע שאני מנסה לעבוד איתו שוב הוא יבקש סיסמא אוטומטית, זה ממש לא נוח לי כל הזמן ללחוץ על "נעל" ולפעמים אני גם שוכח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PC-Man,

אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אח של חבר שלי שם לחבר שלי סיסמא על המחשב דרך הביוס.. איך אפשר לפתוח את הסיסמא הזאת ולבטל אותה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by red4ever,

תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. Started by moti30,

אני הגדרתי סיסמה לBIOS דהיינו שלא יהיה אפשר לשנות את הגדרות הBIOS ללא סיסמה, אבל כיוון שבאמצעות F12 אפשר להגיע לתפריט BOOT, ולעשות BOOT מUSB או דיסק, בעצם אפשר להיכנס למחשב ללא סיסמה כלל. יש לי מחשב LENOVO ישן ׁ(N500 3000) לא בדקתי עדיין איך זה במחשבים אחרים, רק מעניין אותי אם יש כמה סוגי BIOS שיכולים להתאים לאותו לוח אם.

21. Started by eggnoob,

באתי לפרמט את המחשב והלכתי לביוס בשביל להגדיר שהוא יקלוט את הכונן ראשון ושנכסתי היה רשום לי להקיש סיסמה שאני לא יודע מאיפה היא הגיע ועכשיו אני תקוע... איך אני יכול לבטל את הסיסמה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. אח שלי הקטן עשה סיסמה למחשב נייד, עכשיו אני חושב שזה סיסמת ביוס, איך שמדליקים את המחשב, המחשב מבקש סיסמה..

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. החלטתי לפרמט את המחשב. נכנסתי לביוס כדי להגדיר BOOT דרך ה-CD ואז שם קרתה לי תקלה. בטעות לחצתי על F8ואז קפצה הודעה שאני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב בה- אבל היה כתוב משהו על Q-FLASH אז לחצתי N(o) כי לא ידעתי מה זה אומר. ואז הוא עשה לי ריסטרט והפעם במסך הראשון שמופיע בהדלקת המחשב אין מסך שחור רגיל אלא מסך <<POST של הלוח אם (GIGABYTE) . בכניסה לביוס הוא ביקש סיסמא.אחרי שהמחשב עלה הופיע לי כונן FLOPPY שאני מבין שזה מה שהלחיצה על No ב-Q FLASH עשתה. אני לא מצליח להחזיר את זה למצב הקודם.הוצאתי את הסוללת CMOS והסיסמא נעלמה רק לריסטרט אחד, בבא היא הופיעה שוב. מה עושים? בבקשה אני זקוק לעזרה זה ממש דחוף! עריכה: הוצאתי שוב את הסוללה ועכשיו זה בסדר (לעת עתה) השאלה עכשיו אין אני נ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ikehgl,

שלום יש לי Windows 10 הגדרתי מצב שינה ל 20 ד' ומצב כיבוי לשעה אחת. כשאני חוזר למחשב אחרי יותר משעה המצב הוא כזה: אין תצוגה על המסך,אני מפעיל או מעיר את המחשב (לא ברור לי באיזה מצב הוא) עם כפתור ההדלקה, ובמקום לקחת אותי ,כמו שהיה קורה קודם, אל מסך של תמונת רקע ושם אני מתבקש להקליד סיסמה--עולה ישר שולחן העבודה. אני רוצה שתחזור הקלדת סיסמה, כך שלא כל אחד יוכל להכנס. בעייה שנייה, ואולי זה קשור לתקלה שיש לי, אני נכנס לדפדפן ומקליד בשורת חיפוש של גוגל משהו באנגלית אני מקבל את התוצאות בצד ימין של המסך ובעברית, וזה למרות שכבר פעמיים הגדרתי וגם שמרתי את ההגדרה שיחפש לי באנגלית, ובכל חיפוש חדש שוב אני נשאל אם אני רוצה להגדיר בשפה אחרת. בקיצור, הוא לא שומר…

25. Started by Access Denied,

יש לי בעיה די רצינית... האח ה"חכם" שלי שחק אם המחשב ושם בטעות סיסמה בביוס... (לכו תבינו ראש של בנאדם??) עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשחזר את הסיסמה בלי למחוק את הביוס מחדש (ללא ג'ימפור, אני לא כ"כ יודע איך להתעסק אם זה בפנים).. תודה :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.