תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ובמקום שיש אפשרות לשנות את המתח מופיעים רק אפסים איפסתי את הביוס בCOMS והבעיה עדין ממשיכה עוד בעיה יש והיא שעשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בתקלה - המחשב נכבה לפתע מעצמו, לעתים אף שאני לא עובד עליו. לאחר מכן אי אפשר להדליק את המחשב למשך כחצי דקה. מה לדעתכם הבעיה??? *לא נוספה חומרה / תוכנה חדשה למחשב לאחרונה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי ככה.. טמפרטורות-זה לא! זכרון ראם=לא(הרצתי בדיקה עם memtest) מעבד=לא הוא לא קורס במצבי עומס או משהו דרייברים-לא-הורדתי דרייברים חדשים עם חתימת whql ועדיין יש בעיות. ובכל זאת אחרי ניתוח קבצי מינידאמפ הבעיה נובעת מהקבצים הבאים: ntoskernel.exe - בעקיפין מדרייבר. win32k.sys-ישירות מדרייבר. מה שעשיתי הוא פשוט אני מנסה נניח לבטל את הכ.קול ובודק אם המחשב קורס וכן הלאה לכ.קול .. חשוב לציין שכל ההתקנים הם מובנים על הלוח.. איזה עוד אפשרויות לקריסה יש? נ.ב פירמטתי את המחשב כמה פעמים מדיסקים שונים ולא הצליח.. אני מייואש ושלא תחשבו שאני לא מבין מהחיים שלי אני מבין אבל פשוט אני לא מוצא אפשרות מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום , ביומיים האחרונים יש לי תקלה מוזרה , המחשב נכבה לגמרי בפתאומיות בזמנים לא קבועים . שינויים שעשיתי לאחרונה : לפני שבוע וחצי התקנתי הרדיסק חדש ועל הדרך פירקתי וניקיתי את כל המאווררים במחשב . אני נוטה לשלול בעיה של טמפרטורות כי כשאני משחק ב BF2 אין קריסות \ האטות משמעותיות במשחק . המחשב נכבה בדרך כלל אחרי כמה שעות של ריצה ללא בעיות או קריסות . אגב, הסיבה שהתקנתי הרדיסק חדש זה שהנוכחי שלי לפעמים משמיע רעשים , אז קניתי אותו לגיבוי וכרגע אני משתמש גם בהרדיסק שעושה רעשים עד שהוא יתפגר . יש סיכוי שההרדיסק הבעייתי גורם לכיבוי המחשב ? (מפרט בצד)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות אשמח אם תעזרו לי.... 1.שכשאני מעלה את המחשב כל הזמן נהייה לי Check Hard Disk לכמה שניות-שזה אומר שנעשית בדיקה של הארד דיסק שלי וזה לוקח כחצי דקה בערך-עד עכשיו זה לא היה אני ישמח לדעת למה זה קורה לי עכשיו??? 2.קניתי כרטיס מסך חדש ולאחר שיברתי אותו ועשיתי שכפול מסך והגדרתי שבמסך המשני יהיה וידאו במסך מלא-עדיין זה לא מופיע במסך מלא אלא ברגיל משוכפל??? הכרטיס מסך הוא Nx8800 ....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחי ישב לי במחשב ועשה רסטרט משום מה. המחשב לא עלה ועלה מסך ראו תמונות. אז אחי קרא לי, לחצתי אנטר.המחשב עלה. ומיד לאחר שהמחשב עלה עשיתי רסטרט. המחשב לא הסכים לעשות רסטרט ומשום מה המסך נתקע על חלון הכיבוי. ונלחץ סטנד ביי. לאחר מכן המחשב סרב לעלות, כיבתי את המחשב דרך לחצץ 0-1 בספק. הדלקתי, הביוס התאפס, ושוב אותו המסך המוזר לחצתי אנטר המחשב עלה. עשיתי עוד פעם רסטרט והפעם כרגיל. עשיתי עוד פעם רסטרט החזרתי את הOC. ועכשיו המחשב עובד כרגיל . מה הייתה הבעיה? ומה זה המסך המוזר? עוד משהו חשוב לפני שהופיע המסך נשמעו נקישות מהרמקול שבתוך המארז, לא צפצופים אלה נקישות! תעזרו לי... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן !! יש לי 2 בעיות 1 המחשב מאוד איטי ופתאום עולה מסך כחול סטופ שכתוב בו למי שמבין בזה KERNEL STACK INPAGE מספר מחוץ לסוגריים 0X00000077 מספר בתוך הסוגריים 0XC000000E בעיה שניה שנפתחים לי חלונות שגיאה שהוינדווס עולה{XP] אחד מהם כתוב ERROR OCCURRED DURING COMMUNICATION WITH NOD 32 KERNEL SERVICE למי שמבין ויכול לתרגם לי תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהיציאה של הכרטיס מסך לטלויזיה, אך עדיין אין תמונה בטלויזיה. נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך, והמחשב אינו מזהה את החיבור לטלויזיה כזמין. מה עליי לעשות??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
ישנם אתרים ספציפיים שבהם ישנה בעיה בצפיה בסרטים. לדוגמא: ספורט 5+, או נענע 10 . כשאני מתחיל לראות סרטון את הפרומו אני מצליח לראות וכשמתחיל הסרטון הצבעים מרוחים על המסך(האנשים בכחול והרקע כתום). אך לעומת זאת באתר youtube ואת הסרטים שנמצאים על המחשב אני כן מצליח לראות. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו?? הכרטיס מסך מסוג radeon x 1250 און בורד על לוח אם asus M2A-VM HDMI וכשאני מתקין את הדרייבר הוא מזוהה כ: radeon x 1200 הכרטיס מחובר למסך ב-DVI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כל פעם יש תקיעות, גם ב COD 5 וגם ב FALLOUT 3 בסרטוני פתיחה, הם לא נקטעים ונעצרים רק הסאונד כל 3 שניות נתקע לשניה ואז ממשיך כשאני רואה סרטים ב WMP זה לא קורה... חשבתי אולי המשחקים היום משתמשים גם בקודקים אז התקנתי חדשים הדרייברים אם אני לא טועה הכי עדכניים... יש אפשרות אחרת חוץ מהדרייברים ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפעמים למשחקים אחרי כ-10 דקות המשחק נעשה או איטי מאוד או מהיר מאוד ככה שאי אפשר להמשיך לשחק.. אני עושה ריסטרט זה מסתדר לכמה דקות ושוב נהיה מהיר או איטי.. המפרט אם צריך: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H GEFORCE 9600GT GIGABYTE AMD ATHLON 64 4800X2 2GB DDR2 עזרה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הגיע אלי החלק האחרון במחשב שלי, והיום התחלתי להרכיב אותו. יש לי נסיון בהרכבת מחשבים, אך רק מחשבים ישנים. המפרט שניסיתי להרכיב: e8400 9800gx2 (recertified) ep43 ds3(לא lite) gskill 4gb ddr2 800 PI corsair 550w כשניסיתי להדליק את המחשב לדים מס' 1 ו2 היו בצבע ירוק, מס' 3 כתום ומס' 4 אדום. אין לי במארז ספיקר (CM 690ׂ)אך יש לי אחד ממחשב אחר עם 2 חוטים. איך אני מחבר אותו? בכרטיס המסך נורות הכוח היו בצבע ירוק והנורה הקדמית כחולה. בכרטיס המסך חיברתי את כבל ה6 פינים ואת ה8 פינים(pci-e). בלוח האם חיברתי את כבל 24 הפינים של הלוח אם ואת כבל ה4 פינים. ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (גם החלפתי בין שניהם). אני לא יכול לראות כלום על המסך, אפילו לא פוסט. מה יכול…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי קנה מחשב חדש התקנתי לו את המחשב והכל סבבה עכשיו הבעיה, המסך של המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא נדלק.. החלפנו מסך, החלפתי כרטיס מסך, בקיצור כל מה שיכול ליהיות בדקתי.. אני יסביר יותר טוב... המסך עצמו דלוק אבל כאילו לא עובר שום מידע למסך.. אבל ברגע שהמסך עובד אין תקלות.. רק אם עושים ריסטרט למשל.. מה זה יכול ליהיות? תודה לעונים foty123
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כשאני מדליקה את המחשב אז בדרך כלל אחרי שזה עושה את הטעינה למערכת הפעלה ולפני שהוא שם את הלוגו של וויסטה (הזה עם ה4 צבעים) הוא דופק או ריסט או בלוסכרין. בדקתי בלוח הבקרה וזה מראה שתי בעיות: Video hardware error: Product Windows Problem Video hardware error Date 22-11-08 13:56 Status Not Reported Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20081122-1347.dmp sysdata.xml Version.txt Extra information about the problem BCCode: 117 BCP1: FFFFFA800682C010 BCP2: FFFFFA6002832E34 BCP3: 0000000000…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, באמצע העברת מידע לכונן קשיח חיצוני מדגם WD5000D032-000 ( 500GB של WD מnotebook. בטעות ניתקו לי את החיבור USB, והמחשב נותק מהמחשב. לאחר חיבור המכשיר שוב, המכשיר מזוהה בתור מכשיר ריק, ז''א שאין אפילו מידע עליו שלוחצים עליו או במאפיינים בנוסף לזה שלוקח לו שעה להופיע במחשב שלי. גם לאחר ריסטים אותה בעיה, וגם במחשב נוסף חיברתי אותו והתוצאה שווה. חיברתי אותו למזרים מדיה , והוא מזהה אותו + לחומר שבתוכו. מה הבעיה? למה הוא לא מזוהה במחשב? אי אפשר למחוק\להוסיף חומר לשם. תודה, זה די דחוף יש שם חומר לעבודה שלי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, ברשותי VOSTRO 1500 עם 8600M GT, שנקנה לפני פחות משנה. בחודש האחרון החלה בעייה מוזרה במחשב, כשאני מחבר מסך חיצוני דרך VGA לאחר 5-10 דקות ולפעמים אפילו פחות, המסך החיצוני כותב NO SIGNAL ואין דרך להחזיר את התמונה אלא אם אני מפעיל שוב את התוכנה וכך זה חוזר... בדקתי עם מספר כבלים, ועם מספר מסכים, בפלזמה LG 42 המסך מתחיל להראות תצוגה טובה אך לאחר מס' דקות מסך שחור עם NO SIGNAL, ב2007WFP מההתחלה התצוגה לא טובה עם מעין קו אופקי שחור בפינה השמאלית וצבעים לא מדוייקים. בMOTOGP 08 אני מקבל הודעה לאחר שהמסך מתחיל להבהב, שמנהל ההתקן הגרפי נתקל בבעיה ואתחל עצמו, אני משחק על הגדרות הכי נמוכות וברזולוציה 1280X800 \ 1440X900. ב CS:S אין לי את ההבהוב הנ"ל. אני לא מעוני…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC מעבד 2.8GhZ פנימי 512MB עם לוח אם של אינטל. לפני כמה ימים נדפק הספק כח. (כאן אציין שהספק בעל 2 חיבורי חשמל של SATA להארדיסק והסידירום ובנוסף הספק כח קטן בנפחו בחצי מהספקים הרגילים למחשבים שולחניים כחלק מהרעיון של היות HTPC זעיר בהיותו כזה) לא הצלחתי למצוא ספק דומה לזה שנדפק (לא חיפשתי יותר מדי האמת פשוט כי אין זמן..) אז קניתי מחבר ספק למחשב שולחני רגיל עם 2 יציאות חשמל ל-SATA ואכן המחשב עולה כמו שצריך. רק בעייה אחת קטנה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב מתקבלת ההודעה CMOS Checksum Error וכמובן נתקע בעלייה בשלב זה עד שאני נכנס לביוס ומגדיר את הSATA כ-Auto במקום Disabled. איך מגיעים למצב שהמחשב עולה חלק בלי שאצטרך להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר את ה-SATA שוב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon 64 X2 עם לוח אם GeForce 6100-M9 1.x של biostar שעבד מצוין לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס מסך ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 3850 ומאז מדי פעם המחשב נתקע וקורס בעיקר כשאני רואה ווידיו ב streeming מהאינטרנט או כשאני פותח abode reader עדקנתי דריברים מספר פעמים וזה לא עזר... אם למשהו יש רענין למה זה קורה אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ה-disk on key שלי קיבל מכה בזמן שהיה מחובר למחשב ואני לא מצליח לקרוא ממנו יור מידע. המחשב מזהה אותו אבל כדיסק חדש ומבקש לפרמט אותו. הדיסק נראה פועל תקין (יש לו נורת ביקורת שנדלקת שמחברים אותו ל-USB). איך אפשר להציל אותו (ובעיקר את המידע)?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-