עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי את המחשב לפני יומיים התקנתי עליו ויסטה 64 פעמיים ולא היתה בעיה אני מבין שזאת בעיה די נפוצה אבל לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית שלי אני מפעיל את המחשב (לוח של ג'יגהבייט) לוחץ F12 עושה Boot From CD הכל רץ ואז מגיע החלק של הבחירת פרטיטישן שזה C או D או להגדיר אותם מחדש וזה נתקע אני לא יכול לזוז בין C וD לא יכול למחוק לצאת או לבחור לא יכול לעשות כלום תודה לעוזרים.

2. Started by Rmely,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם מדגם Gigabyte GA-P35-DS3 לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים שמגיעים עם לוח האם עדיין יש בעיה עם כרטיס הקול (OB). מערכת ההפעלה לא מזהה אותו וב- setting של סאונד ואודיו מופיע: No audio device אשמח לדעת אם יש למישהו רעיון לפתרון לפני שאאלץ להביא את הבחור הפרובלמטי לחנות... תודה מראש ושתהיה שנה טובה לכולנו. Rmely

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל

4. Started by shlomiabo,

שלום חברים, יש לי בעיה חמורה ואני חייב את עזרתכם יש לי לוח אם ASUS P5B והיו מותקנים לי עליו שני הארד דיסקים של RAPTOR ב- RAID 0 ועליהם מערכת הפעלה XP לאחרונה נתקלתי בסוירוס שמחק לי כמה קבצי מערכת ולא הצלחתי להעלות את מערכת ההפעלה החלטתי להתקין XP חדשה על הארד דיסק חדש ועד כאן הכל עובד מצויין. הבעיה היא שאני רוצה לחלץ מההארדדיסקים שב- RAID מסמכים ועוד דברים מאוד חשובים, דרך ה- XP החדשה אבל כשאני מפעיל את הרייד שלהם ב- BIOS (כדי שאוכל לגשת אל הכונן שלהם) המחשב מעלה לי את מערכת ההפעלה שמותקנת בהם (הפגומה) ולא את ה- XP החדשה שהתקנתי על הדיסק החדש. כמובן שאם אני מבטל את ה- RAID בביוס המערכת החדשה עולה והכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול לגשת לכונן ה - RAID ולחלץ משם דברים ניסיתי לש…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. Started by xytkhi,

יש לי את הלוח אם 848P Neo-V של MSI והוא לא מזהה HDD, הHDD תקין הוא עובד במחשבים אחרים ויש עליו מערכת הפעלה. ניסיתי לבדוק כמה אופציות ב BIOS של המחשב וזה עדיין לא מזהה את ה HDD ולא עושה BOOT משם. לא מצאתי בהגדרות של ה BIOS כיצד להפוך או בכלל אם ניתן להפוך את ה DHH ל MASTER אני צריך לשנות משהו בBIOS ואם כן למה? תודה לעוזרים

6. Started by zzz727,

שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Xsender,

התקנתי בבוקר קירור חדש לכרטיס מסך thermalright V2 לRADEON X1950 PRO ועכשיו הכרטיס מסך מוציא איזה ERROR מוזר שכתוב בו שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך ושזה לא תואם ואז אחרי כמה זמן זה מוציא אותו למסך כחול כזה ואומר לי שהWINDOWS נכבה כדי לא לפגוע ברכבי המחשב והבעיה נוצרה מ: ומביא לי את הקובץ של הDRIVER של הכרטיס מסך מה אני יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. רכשתי לאחרונה לוח אם חדש מסוג GA-Ma69gm-s2h המבוסס על AMD 690 שהחליף את לוח האם הישן שלי שמת. המפרט שלי כלל וכולל כרטיס מסך של POINT OF VIEW המבוסס על 7100, כרטיס TV של WINFAST, דיקס קשיח, צורב DVD, ואחד ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. בבואי להתקין את מערכת הפעלה XP התחילו הבעיות. המחשב עולה לעיתים, אך לרוב לא, וגם כשעולה מופיע מסך כחול ללא כל זיהוי מיוחד, אשר לאחריו לעיתים לא ניתן להעלות את המחשב (אין זיהו של הדיסק הקשיח). יש בעיות הלתקין חלק ניכר מהדרייברים. תשאלו למה אני חשוב שהבעיה היא בכרטיס המסך (או בקשר אליו למעשה) - כאשר אני מפעיל את המערכת במצב VGA לרוב העבודה יותר נקיה, וכמעט ואין תקיעות. יש רעיון לפיתרון?

9. Started by adam99,

שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!

10. שלום. היום פתחתי את הדלת של המארז לרגע (דבר שאני נוהג לעשות מדי פעם) כדי לראות שינוי טמפ' כשהדלת פתוחה. אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל קצת אחרי זה התחילה בעיה מוזרה כזו- אחרי שמדליקים את המחשב (מSTANDBY,מHIBERNATE או מכיבוי מוחלט) אין תצוגה על המסך. התסכלתי עליו קצת, לראות אם ומה עובד בפנים. בהתחלה הכל עבד חוץ מהתצוגה במסך.. אחרי קצת התעסקות עם זה, ניסיתי חיבור אחר (VGA) וזה כביכול פתר את הבעיה, השגתי תצוגה.. לאחר מכן הלכתי וכיביתי את המחשב (המתנה או HIBERNATE אם אני זוכר נכון), וכשחזרתי- אותה תקלה, רק שהפעם גם המאורר של המעבד לא הסתובב. שיחקתי עם זה, חשבתי שאולי הזזתי משהו.. דחפתי קצת את הכ. מסך פנימה, את הBIG TYPHOON שעל המעבד (הוא לא 100% מקובע למקום מאז ומתמיד- אפשר…

11. Started by david86,

אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]

12. Started by poza,

אהלן קניתי מחשב חדש שהורכב בבית מעבד AMD X2 5600 לוח אם ga-ma78gm-s2h של ג'יגה בייט הרדיסק WD 320GB 16MB חיברתי הכל כמו שצריך חיברתי את ההרדיסק עם חיבור SATA ומתח אחרי האתחול על המסך מופיעה הודעה שההרדיסק רץ בתור IDE במקום בתור SATA ואם אני רוצה לשנות את ההגדרה אז אני עושה Y וזה מאתחל מחדש ומגיע לשלב שהוא רושם dmi pool data...... והמחשב פשוט נתקע שם! מה הגדרתי לא בסדר?

13. -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי פורמט לוינדוס וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. התקנתי את הדרייברים מהדיסק התקנה של הכרטיס מסך והתבקשתי לעשות רסטרט וברגע שהוינדוס עולה (צי'ק צ'וק של שינוי רזולוציה) שם המחשב נתקע כלומר אין מסך המסך נהפך לשחור הכל עולה ויש צלילים אבל המסך לא מראה שום סימנים של וינדוס . נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך (מה שמותקן ביחד עם הוינדוס (צג ברירת מחדל סוג מתאם וכו' ) ופרטים הופיעו לי הדברים הבאים שיש התנגשות חומרה נכנסתי לסוג מתאם ושם מופיע לי התקן מוזר בשם VGASAVE ושם גם מופיעה ההתנגשות הבאה : ‏‏טווח קלט/פלט 03B0 - 03BB בשימוש על-ידי: VIA CPU to AGP Controller ‏‏טווח קלט/פלט 03C0 - 03DF בשימוש על-ידי: …

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. Started by dudidu08,

חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by Skeleton,

בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי! אם הדיון לא מתאים לפה עמך סליחה.

16. Started by ForresT,

הצורב שלי מתפקד ככונן דיסקים היחיד שלי,הצורב עצמו עובד אבל הוא לא נפתח בלחיצה על הכפתור. אני חייב להכניס דיסק ולא מצליח,יש דרך לפתוח לפתוח אותו דרך פקודה במחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  17. Started by Danman,

כבר מספר פעמים שאני קם בבוקר ואני מגיע למצב הבא: המסך לא מציג שום דבר, והנורה שלו מהבהבת כאילו פתאום יש refresh rate שהמסך לא תומך בו (לצורך הדוגמא) יש לי מסך LCD שמחובר עם כבל אנלוגי ב75HZ. אגב זה לא רק בwindows, אפילו לbios אני לא יכול להכנס כי גם אז נורת המסך מהבהבת, וגם במסך הבחירה של הsafemod אני לא רואה כלום. הפתרון : כניסה לsafemod ומחיקת הדרייבר של nvidia. לצערי הפתרון עובד זמנית בלבד והתקלה חוזרת. מה שמוזר זה שמחיקת הדרייבר והתקנתו מחדש לא רק גורמת לwindows להראות, אלא גם לbios, ולחלונות DOS למיניהם. מן הסתם הבעיה חייבת להיות בכרטיס מסך/מסך, האם אולי למישהו יש ניסיון עם בעיה דומה? תודה, דני.

18. Started by yehuda12,

קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.

19. שלום רב, לפני כשבוע נכנס לי וירוס למחשב ששמו worm.win32.netbooster ושום תוכנה לא הועילה לי לסלקו.מאחר שהמחשב בן 5 החלטתי שמספיק ונקנה חדש. רק שהWIN במחשב הישן לא עולה יותר משום מה ולפני זה הצלחתי לגבות את מה שאני צריך רק מכונן C. נשארו לי הרבה דברים חשובים בכונן D והייתי מעוניין להעבירם לכונן חיצוני בUSB ומצידי אחרי זה לזרוק את ההארד דיסק..ניסיתי להתקין את הWINDOWS מחדש אך מכיוון שזה הארד דיסק SATA ולוח אם ישן צריך דרייבר מכונן A וכל דרייבר אפשרי שנתתי לו תמיד נתקע באותה הודעה ולכן המשך ההתקנה לא המשיך..כוונתי הייתה שאפרמט את C ויותקן WIN חדש ושכונן D ישאר שאוכל לשלוף ממנו את החומרים שאני צריך. עכשיו שאלתי היא כזאת...אני יכול לחבר את הארד דיסק הישן למחשב החדש שקניתי ולשלו…

20. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by gimdy,

כל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הוא לא מזהה את הכניסת USB של המפצל USB שאר הכניסות הוא כן מזהה (מקלדת) מה שאני עושה זה מנתק ומכניס שוב וזה עובד אחרי זה..

22. Started by benhalaf,

פירמטתי הארד דיסק של חבר והעברתי את התוכן שלו אל ההארד דיסק שלי ההארד דיסק שלו היה מלא בקבצים דפוקים שכל לחיצה עליהם הייתה מפילה את הווינדוס לאחר מכן ההארד דיסק שלי נדפק והוא לא מצליח להפעיל את הווינדוס בכלל (מסך שחור) הוא עושה רעשים של: טיק...טיק...טיק...שניה הפסקה ואז שוב טיק...טיק...טיק חבר שלי אמר שיכול להיות שזאת הסיכה בתוך ההארד דיסק שעושה את הרעש הזה שאלתי היא האם אפשר לסדר את ההארד דיסק או לפחות להציל את התוכן שבו (האם הוא יעבוד על מחשב אחר ואז אני אעתיק את התוכן) ?

23. Started by eli_kats,

מזה זמן רב אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב עשה ריסט, החלטתי להכנס ל-Enent's וראיתי את השגיאה הבאה: חיפשתי פתרון בפורומים דרך גוגל אך לא מצאתי משהו מיוחד, היה רשום שזה קשור לSP1 של Vista שמותקן אצלי אתם מכירים את התקלה? לוח אם: Asus P5W DH Deluxe מעבד: Core2Duo E6600 זיכרון: 2GB Cellshock 800MHZ כ.מסך: Asus ATI Radeon X1950 Pro מערכת הפעלה Vista 32Bit SP1

24. Started by udi80,

יש לי צורב dvd hd של lg החיבור שלו זה sat הוא יכול לצרוב עד 50 גיגה הבעיה היא שאני מחבר אוות לsata ה windows עובד לאט מה יכולה להיות הבעיה ואתמול חיברתי כונן ide זה עבד טוב מאוד אם יכליות שהיה יתנגשיות

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  25. Started by bigbosf,

שלום חברים. יש לי בעיה שאני צריך עזרה קטנה איתה . מחשב נדלק אבל המסך מציג רק קווים לבנים - עולים ויורדים . מישהו נתקל ? עוד שאלה.. אם מחברים שני זכרונות ddr512 M 400MHZ ו - ddr 1 g 400mhz איך יעבדו הזכרונות? תודה

דיונים חדשים בפורומים