תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מקודם הכל היה רגיל במחשב פתאום הכל התחיל להיות לאט פתאום הופיע לי על המסך כחול לבן כזה יענו נעלם המסך וחצי נהיה כחול וחצי לבן ואחר כך עשיתי ריסט ואז המחשב עשה ציפצוף ארוך עכשיו אני משתמש במאוורר חיצוני והכל עובד אבל חברה זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שאני לא יודע תדגם שלו משהו BT ושמתי ממיר דיגיטלי בחדר של HOT ולא שומעים.. אולי אני צריך לחבר משהו או לא יודע תגידו מה לעשות זה דחוף מחר יש סידרה שאני חייב להקליט..
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי XP עם עדכון 2 מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך nvidia gforce 5200fx . אני מתחבר לרשת עם מודם ADSL 750 kbps USB. לאחרונה ניסיתי לשחק משחק MMORPG בשם everquest 2 . כל פעם שניסיתי להתחבר למשחק (לשרת) המודם שלי היה מפסיק להסתנכרן. שמתי לב שיש לבקרים של ה USB ולכרטיס המסך שלי את אותם IRQ. אני מניח שזה מה שמפריע. ניסיתי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב, לאתחל ולהתקין אותו מחדש (פיזית) זה לא עזר הוא נשאר על אותו IRQ. איך אני יכול לפתור את הבעייה. אני אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כמה צריך להגדיר בזיכרון הווירטואלי ???
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ביוס: חייבים לעדכן ביוס מדיסקט או שאפשר גם מחלונות ? חיבור חשמל: חיברתי חיבור 24 + 4 מספק כח אנרמקס 425, האם צריך לחבר ללוח גם את חיבור החשמל של IDE או שזה מספיק? יש לי כרטיס X800XL BOOT: בתהליך ההתקנה של חלונות XP היו לי בעיות שהמחשב לא עלה ונשאר על מסך הפתיחה הצבעוני, רק אחרי כמה ריסטים הסכים להמשיך. בינתיים זה הסתדר אבל מה זה אומר ? (קשור לביוס? חשמל ?)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום. בעזרת התוכנה CPU-Z, אני שם לב כי המתח של המעבד שלי נע בין 1.388-1.412 כאשר הוא מגיע למתח הנמוך המהירות של המעבד יורדת ל2998 ובמתח הגבוה המהירות עולה ל3002. האם דבר זה פוגע לי בחומרה באופן חמור ביותר או שזה הפרשי מתח סבילים?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
OK חבר'ה, נראה לי שמדובר פה באיזו בעיה קטנה שפשוט עברה לי מעל הראש. חיברתי את את המחשב לטלוויזיה באמצעות ממיר Svideo ל-RCI, מה שפתר את בעיית התמונה. זו לא הייתה בעיה גדולה, אלא שעכשיו קצת הסתבכתי עם הסאונד . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם (Nforce 2) ומערכת רמקולים מסוג Cambridge sound works, כלומר 4.1. ניסיתי לחבר את כבלי ה-RCI ישר לכרטיס ומשם לטלוויזיה וניסיתי גם לחבר את הכבלים מהטלוויזיה לחיבור של הרמקולים, כלומר מהמחשב לסאב של הרמקולים ומשם לטלוויזיה, אבל גם זה לא הלך. יש לכם רעיון אחר?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום. קצר ולעניין , לחבר שלי יש בעיה, הוא החליף ספק כוח כי הקודם נשרף, עכשיו שהוא מדליק תמחשב הכל נראה כאילו הכל טוב ויפה (יש גם תטעינה הזאת של הוינדווס) עד שמגיע המסך של XP של "ברוכים הבאים" הוא לא רואה תמסך הזה והמסך נכנס להשהייה מישהו יודע מה הבעיה ? תודה מראש. לירן.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב,הבעיה היא לא אצלי,ככה שאני לא יוכל להביא את כל הפרטים. אבל לחבר שלי יש בעיה והוא לא יכול להפעיל את הסי די רום. טוב אז ככה: הוא היה באמצע התקנת משחק ואז הייתה פתאום הפסקת-חשמל [כן קורה לפעמים ] אז אחרי זה שהוא הפעיל את המחשב מחדש,אז הוא קולט שהסי די רום לא עובד.. הוא ניסה להכניס דיסקים ויש אור של חשיבה אבל זה לא קולט את הדיסק... אז בסוף איכשהו הוא הצליח לגרום לסי די רום לפעול שוב על-ידי,פתיחת משתמש חדש ב ווינדוס.. [נוו אתם יודעים לפתוח USER חדש,לא משהו מסובך] אבל הייתה לו שוב הפסקת חשמל,ועכשיו שהוא ניסה לפתוח משתמש חדש,הטריק הזה לא עזר שוב הסי די רום שוב לא פועל.. אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לו [מסכן,לא רק שאין לו אינטרנט גם אין לו משחקים ] אני חושב שזה מש…
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
80 % מהספקי כוח בארץ הם ג'נריק ורוב המחשבים שנמכרים בשוק באים עם גנריק וכולם עובדים מצויין ואף אחד לא מהווה סכנה ! ! ! יש לי ספק כוח 5 שנים גנריק ! מכיר מלא אנשים שיש להם גנריק ! ! ! הם עובדים מצויין עולים זול ! נמאס לי כל הזמן לראות את המשפט "זה ספק גנריק ? תיזהר זה ישרוף לך את הלוח " (בולשיט). ספק גנריק 480 W עולה 80 ש"ח למה לשלם יותר סתם על "שם" דרך אגב אפרופו "GENERIC " קחו סתם חברת "קבר" של יצרן ספקים לא מוכר ואם תכנסו לגוגל תיראו איזה פלא ! החברה קיימת ויש להם אתר רישמי אין דבר כזה "זבל" כל ספק כוח מיוצר עפ"י תו תקן לפני שהוא יוצא מהמפעל ומפס הייצור אל השוק אלא אם כן זה מפעל חאפר לא רשום פקטיבי שכונתי והייצור שלו "בייתי" או שהספקים באים מיבואן אנונימי באופן פרטיזני …
-
- 46 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס ועידכון מופיע בפוסט השאלה אם צריך לעשות איזהשהוא איפוס שכל העידכונים וכו' וכו' יעבדו . הלוח הוא של ABIT . IS7-E
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המתח עבודה הרגיל של המעבד הזה? באוורסט הוא מראה לי 1.6V במנוחה אבל בנתונים על המעבד כתוב שזה אמור להיות על 1.5V ומה הקריאה שהוא אמור להראות על הסל"ד של המאוורר? הוא מראה לי 2596 סל"ד ולפעמים משתנה בקפיצה ישירות ל-2637. במאמץ עבודה הטמפ' עלתה עד ל-80 מעלות, המתח עלה בהדרגה ל-1.66V והסל"ד לפעמים ירד ולפעמים עלה אבל לא עבר את הערך 2637. זה נורמלי? ב-easy tune 5 הוא מראה 1.52V אני כבר מיואש... כי טמפ' הוא לא מראה שם..
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שיש לו כניסות של זיכרונות גם DDR וגם SDRAM כשה DDR מחובר עם 256 המחשב עובד ועולה. כשה SDRAM מחובר עם 128 המחשב עובד ועולה. כששניהם מחוברים המחשב נדלק אבל כלום לא קורה, אפילו המסך לא עובד. ניסיתי להכנס לביוס ולראות שם אם יש איזו אופציה להפעלה שלהם ולא מצאתי משהו. אם מישהו מכיר או יודע מה לעשות שיעזור. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הוצאתי את הארדיסק מהמחשב כדי להעביר ממנו דברים אחרי שהחזרתי אותו המחשב לא עולה ושאני מדליק יש ציפצופים מה קרה? לפני זה הכל עבד טוב.. הכל היה עולה ובלי ציפצופים..
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אתמול כשהפעלתי את המחשב עלתה לי כבר על ההתחלה רק בדף הראשון שעולה במחשב הודעת WARNING כזאתי: WARNING: Immediately back-up your hard disk drive. a failure maybe imminent. ואז למטה רשום לי: Press F1 to continue ,DEL to enter SETUP לחצתי F1 וזה מפעיל תמחשב..לא סמתי לב לדברים מוזרים מדי חוץ מהעלייה של הוינדוס עוד במסך הboot screne שזה לקח הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד זמן לעלות וככה בכל הפעלה של המחשב.. אבל חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר מהרגיל. אז אם אפשר בבקשה עזרה ומה זת ההודעה הזאתי?מה מדובר שמה ומה אני צריך לעשות?והאם זה באמת קשור לhard disc?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי יש לי 6600GT של GB עם VIVO ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את ה WDM DRIVER המעודכן, יש לי כמה תכנות צפיה, DIRECTX האחרון, חיברתי את ה RCA לכניסת COMPOSITE ואני לא מצליח לראות YES במחשב. המסך קופץ, הוא משנה את הרזולוציה שלו לנמוכה מאד ויוצאת הודעת WINDOWS טיפוסית של שגיאת חומרה ב NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה??? יש לי גם כרטיס של LEAD TECK ודרכו אני כן רואה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, הBIOS של אחד המחשבים שלי נדפק כנראה. יש לי המון דברים חשובים (אני מקווה שזה הביוס ולא אחד הכוננים הקשיחים שמת) על ההרד דיסקים שיש בו. אני רוצה להוציא אותם, לחבר אותם למחשב אחר ולהעביר את הקבצים מהם אל המחשב האחר. איך אני עושה את זה? ניסיתי לחבר וזה נותן מסך כחול. וסידרתי את הJUMPER לסלייב וגם בBIOS של המחשב האחר שיניתי, עדיין לא פעל. איך אני עושה את זה? מעביר קבצים מההרד דיסקים האלה (של המחשב שלא פועל עכשיו) למחשב אחר? אני ממש חייב לעשות את זה בקרוב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נייד של HP ואחרי ההפעלה והכל נכנסתי ל BIOS שלו לראות מה הולך שם.. והבעיה היא שפשוט לא הולך שם כלום ! בקושי יש שם כמה הגדרות עלובות בסיסיות וזהו... אין אפילו אפשרות לבטל התקנים שאני לא רוצה כמו FIREWIRE... האם מישהו מכיר אפשרות להציג מאפיינים מתקדמים ב BIOS הזה שמגיע עם הניידים של HP ? כי קשה לי להאמין שאין בכלל דרך לשלוט על דברים כל כך בסיסיים (אני כבר לא מדבר על FSB או OC... ) תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
כרטיס מסוג readeon 9250 יושב על לוח של פנטיום 3 ענתיק, עם AGP במיהירות X2. \= (צ'יפסט של via, אם זה עוזר במשהו) הכרטיס מחליף GEFORCE2 ישן, ששבק חיים, ואחרי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין, התקנתי את הדריבר (קאטאליסט) הכי מעודכן. הבעיה מתבטאת בצורה של ריסטים רנדומאלים כשהתצוגה קופאת, או בצורה של "שגיאת vpu recorder" שאם אני תופס את מי שהמציא את זה, אני מכניס לו מלט לנחיר. בנתיים אני מתאגרף עם המגירה. איך אני מפסיק את התופעה הזאת שעלתה לי בבריאות ובמגירה חדשה לשולחן? מה האפשרויות שעומדות בפני? כדאי להחליף את הכרטיס? אודה למי שיעזור לי בשעתי בקשה זו.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PINE XFX6600 128MB בעל יציאת S-VIDEO כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך מתאם וכבל RCA בזמן שמדליקים את המחשב הפרילודר של הWINDOWS נראה תקין ובצבע אך לאחר מיכן היא משתנה לגווני אפור.כמו כן תוכנת TVTOOL לא מזהה את הכרטיס הנ"ל. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-