עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dnco,

שלום לכולם ! יש לי בעיה של השמעת קבצי אודיו למשל ברגע שאני מפעיל קובץ אחד לא חשוב באיזו תוכנה יש לי כמה (WMP.WMC.FOOBER.NERO)הוא יכול לנגן כמה שניות ולאחר מכן להפסיק ואם אני מפעיל קבצים מרובים של אודיו (לא משנה MP3 או FLAC.APE)הם מתחילי באופן רנדומלי לקפוץ מאחד לשני עם ניגון של כשניה ולפעמים פחות משניה.מה יכולה להיות הבעיה? יש לי וינדוס XP לוח אם של ג'יגה בייט Gigabyte GAMA785GMTUD2H דרך אגב זה התחיל לפני כמה ימים ללא שום התראה או התקנת תוכנה . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. Started by kokimoki,

שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , המחשב נדלק מסך רגיל הכל טוב , מתחיל לסרוק את הזכרון .. המחשב נתקע ומראה כל מיני סימנים על המסך טישטושים , וכל מיני שטויות כאילו המסך רועד. וזהו לא עובר לשום מקום. ניסתי להחליף זיכרון .. הוא מתחיל לסרוק אותו ושוב נתקע , החלפתי כרטיס מסך גם לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? מה זה יכול להיות ? לוח אם ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. ואם יש משהו שווה אחר קצת יותר רחוק גם אפשר. תודה מראש

4. Started by יאיר 32,

יש לי במחשב 3 יציאות SATA ורק 1 מהם עובד זה בעיה? ניתן לפתרון?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by see4,

הי, יש לי מסך בן שנתיים, 32" 2K , פתאום לאחרונה יש את התופעה שרואים בלינק הבעיה במסך, זה משתחזר עם כמה מקורות עם כבלים שונים וחיבורים שונים (יש כניסות של VGA HDMI DP DVI) יש לו שנאי חיצוני מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה, בככל יש מקום בארץ (עדיף בצפון) שמתעסק בתיקון מסכי מחשב ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. שלום לכולם, לא בטוח שיש קשר אבל לפני שאני אתאר את הבעיה צריך לציין שנכנסתי ל Disk Management והתחלתי פירמוט לכונן (WD30EFRX) ואחרי זמן קצר לחצתי Action -> Refresh מה שגרם לעצירת הפרמוט והכונן נעלם. לא יודע אם זאת הסיבה אבל מאותו רגע זה מה שקורה: אחרי ריסטרט למחשב הכונן מוצג ועובד. ביצוע פירמוט מהיר עובד. ביצוע פירמוט מלא גורם לכונן להיעלם. העתקת קבצים (לפחות כמה GB) גורמים לכונן להיעלם. כשהכונן נעלם אז אני ממש שומע את המהירות של הדיסק יורדת או אולי אפילו נעצרת, אחרי ריסטרט הכונן מופיע ושוב אותו סיפור. ביצעתי chkdsk, לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by Avi952,

שלום יש לי במחשב windows 10 לאחרונה המחשב מראה שגיאת "reboot and select proper boot device" בהתחלה הפעלה מחדש פתרה את הבעיה אבל עכשיו הוא לא עולה כלל בעבר למחשב גם היה BSOD שהיה צריך לעשות שחזור מערכת ועכשיו הוא מזהה 4GB במקום 8GB RAM למרות שמותקן לי 64 ביט לאחר בדיקה בBIOS ראיתי כי רק מוצג כונן הDVD האפשרויות שאני חושב 1) הכונן התקלקל 2) הכונן התנתק מלוח האם 3) משהו בהגדרות בBIOS שגוי (אין לי התמצאות לא לבקש ממני לשנות) אם זה עוזר בנוגע לממשק הBIOS הלוח אם הוא של Gigabyte בתודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by EscAPE,

שלום קניתי הארד דיסק חדש לפני כמה ימים של Western Digital דגם WDC WD1600JB כאמור 160GB 8MB Buffer פירמטתי אותו בFAT32 ביצעתי סריקת הדיסק בXP לא דווחו תקלות כלשהם הורדתי תוכנה של Western Digital שנקראת Data Lifeguard Online Diagnostics להלן התוצאות Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS הכל נראה תקין אבל כשביצעתי Scandisk - surface scan דרך דוס משום מה התוכנה מראה שיש לי כמות נכבדה של סקטורים פגומים ובסיום הבדיקה היא לא מציינת את זה …

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by p_q,

מה אני צריך כדי שאצליח לראות DVD במחשב שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. Started by buuhaa,

היי. אני מניחה שזו בעיית חומרה- אבל אולי אני טועה וזו בעיה ב-XP. מדי פעם בעיקר אחרי שימוש בתוכנה "כבדה" יחסית (סריקת וירוס, איחוי, אפילו שומר מסך) - החץ פשוט נעלם לי מהמסך ואני צריכה לעשות ריסטרט. האם מוכרת לכם תופעה כזו ? אולי זה קשור לכרטיס מסך ? אשמח לקבל איזשהו כיוון. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by MATANN,

אהלן,רק לספר לכם שאני חובב תעופה ובזמני הפנוי אני טס בFS 2004 ובזמן האחרון יש לי בעיה,אני לא יודע אם היא חומרה או תוכנה: אני כותב לכם עכשיו בעיה רצינית מאוד שהתחילה בחודש האחרון... פתאום אני שם לב,שלמשל אני עומד בסיאטל בחנייה עם ססנה 172 וישר כשאני מתחיל להריץ מנועים ישר כל הטקסטורות מתחילות לרצד באופן מאוד מוזר.. כל הטקסטורות אם אני מסתכל ימינה או שמאלה או ישר... וגם שכאשר אני בוחר מטוס בסימולטור למשל את הססנה אז כבר רואים שהרישום שלו לדוגמא:4x-xxx מרצד.. בטח כולכם תגידו,שאני צריך להביא את המחשב למעבדה וכך באמת היה הלכתי למעבדה,שם בדקו את המחשב מכף רגל ועד ראש,וכמובן שהכל בסדר בו כולל,לוח אם,ספק,מעבד,כ.מסך,ואז אחד האנשים הציע,שאני יתקין את הסימולטור על מחשב אחר חדש לחל…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by xgamer,

היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by barcelona2002,

שלום! פבהפעלת המחשב עוד לפני שהארד דיסק עולה יענו בביוס מופיעה ההודעה הבאה אשר עוצרת את העלאה של הארד דיסק עד שאני לוחץ F1 "Warning! insert key pressed or clock gen. Watch Dog Reset Please Enter Them in setup and save setting before exit " מה היא אומרת ומה אניי עושה תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. Started by ksp69,

אז ככה ...הורדתי את זהPS2.-.NBA.Street.Vol2.-.FullDVD.PAL עכשיו זה בא בקובץ ראר חלצתי מהראר והיה לי תקיה עם 4 קבצי ראר שקשורים אחד לשני ועוד קובץ בין וקיו לא שימושים כלומר כל אחד מהם שוקל 1 קילו ביט ושניסיתי לצרוב לא הצלחתי...לקחתי את ה4 קבצי ראר חלצתי אותם לתיקיה ושמה היה לי את התיקיה עם הקבצים של הדיסק..עכשיו זה שוקל 1+ ג'יגה ויש לי צורב די וי די ויש לי דיסק 4.7 ג'יגה וזה לא מצליח לצרוב לי שאני מנסה לצרוב על DATA ובכללי אני מצליח לצרוב קבצי IMAGE בלי בעיות בנרו לדי וי די עכשיו הפתרון שאני רואה הוא תוכנה שתקח לי את הקבצים שבתיקיה ותעשה לי מהםם קובץ IMAGE אז רציתי את עזרתכם במציאת תוכנה זו אלא אם כן אתם רואים פתרון אחר...זה דחוף למחר!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. קנית את המסך Samsung SyncMaster 910V http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=GS19VSSB ואני מרגיש שבמשחקים הוא קצת עושה "סלו-מושן" ולא זזה חלק אני אומר את זה על פי כך שפעם היה לי את המסך הזה LG L1710S http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=8&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1710SL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=20# ובו ראיתי מעולה את המשחקים, הייתי שמח אם תסבירו לי אם אני צודק או טועה או שאני פשוט לא רואה טוב ;D תודה מראש אלון

16. Started by Rin,

אמ יש לי כונן רשיח 120 GB של WD יש לי ב C 20 GB וב D השאר.. אז הבעיה היא אשר התחילה לפני מספר ימים: כל פעם כשאני נכנס ל D לאזור הסרטים שלי... מקומות שהם יש סרטי וידאו.. זה פתאום מתחיל להיתקע.. עושה את ה ERROR כזה WINDOWS משהו... ואז זה חוזר לעצמו .. ואז כשאני שוב הולך לכונן D זה עושה את זה.. זה מעצבן.. מה לעשות.. אין לי וירוסים.. WINDOWS XP AMD 64 אממ מוזר.. מחקתי כל תוכנות ה VIDEO PLAYER שלי וחשבתי אולי שזה יכול להיות בעיה שאולי נוצרת משילוב רב של CODEC זה יכול להיות? יש לי הרבה תוכנות של CODECS על המחשב... טוב תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by הגרינון,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. חיברתי ליציאות המתאימות ולא מצליח לנהל שיחת שמע. בקונטרול פאנל לא מופיע אייקון של מיקרופון כמו שראיתי במחשבים אחרים

19. Started by ben007,

היום ניקיתי את המחשב ואחרי שהחזרתי את הכל הוא פשוט לא רצה להדלק - רק עשה צפצופים כאלה הבנתי שהבעיה בזכרונות .. שיחקתי איתם קצת והוא התחיל לעבוד אבל מאז הוא בבעיות זכרון מסיביות = קצת עומס - ישר מסך כחול וכתוב לי שיש בעית זיכרון ושהוא מתחיל משהו DUMPING MEMORY או משהו כזה החלפתי את הזכרונות שיש לי 128X2 SDRAM בזיכרון מהמחשב של אחותי 128 SDRAM והוא עובד ( לאט, אבל עובד ) מה עושים?! ??? :'(

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by itaysp,

זה התחיל אתמול.. אמרתי לא נורא במילא אני מחר מפרמט. פירמטתי היום, והמחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס רשת. ניסיתי להתקין דריברים והוא עדיין לא זיהה. שמתי את הכרטיס רשת במחשב אחר וישר הוינדוס זיהה אותו והתקין אותו. ניסיתי להחליף את המקום ב PCI אבל זה לא עזר. יש רעיונות? עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה אבל משום מה אחרי כמה דקות פתאום נעלם הכרטיס!!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by motorishta,

אני מחפש דריוור לכרטיס קול Realtek ALC85 למערכת הפעלה windows xp 64 bit ואני לא מותא אני בעצם חושב שאין, כבר התיאשתי.... אז בבקשה עזרה אם אפשר!!! תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by bad-sector,

המחשב לא מעלה את הווינדוז, בניסיון התקנת ווינדוז חדש הוא קופא בפירמוט עצמו (של הדיסק) - משהו מאוד מוזר... מישהו יודע מה זה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. שלום שי לי לוח של MSI K7N420 ( אני יודע ישן ) [url=]http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K7N420_Pro&class=mb קיבלתי כ.מסך של GIGABYTE RADOEN 9800 PRO 128 MB הלוח עובד על AGP *4 והכרטיס על *8 האם זה אפשרי לחבר את הכרטיס ואם כן האם אני מכלל אראה שינוי משמעותי עקב חוסר התמיכה של הלוח ביכולתו של הכרטיס כמו כן הלוח עובד על 1.5 וולט בלבד מישהוא יודע כמה הכרטיס המסך צורך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by Dops,

כרגע יש לי ראוטר אלחוטי, ויש לי מחשב שאני רוצה לחבר אליו. אז מה בדיוק אני צריך לקנות בשביל לאפשר למחשב חיבור אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים