תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג מה קורה...כל כמה זמן יש לי רעש מוזר כזה כאילו משהו ניכבה ונדלק במהירות.הרעש בה מההארד דיסק.. ואם זה אכן מההארד דיסק זה אומר שהוא קורס או משהו..? מה אני אמור לעשות?איך לבדוק אם זה באמת מההארד דיסק..
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייה לחבר שלי בעיה עם המקלדת שהיא לא עבדה אז הוא ביקש ממני את המקלדת שלי לבדוק אם זה בעיה אצלו במחשב! הוא החזיר לי את המקלדת ומאז היא לא עובדת אבל אצל חבר שלי השני היא עבדה בדקתי במנהל ההתקנים ונעלם משם ההתקן של המקלדת אני כותב עכשיו עם המקלדת הווירטואלית של XP למי שמכיר! פתרונות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי להתקין היום את הלוח הנ"ל על מארז Raidmax Scorpio 868, ונתקלתי בכמה בעיות.. אז אם מישהו יכול לענות לי על השאלות הבאות... תודה 1) ישנם פינים המסומנים כ N.C או כ Ground N.C, במה הם שונים מ Ground רגיל? 2) האם עלי לחבר את כל חיבורי החשמל ללוח או שזה משהו אופציונלי בלבד? (20 פינים, 4 פינים ומולקס) 3)בפינים המיועדים לחיבור לפאנל הקדמי (ריסט, הדלקה, לד הארד דיסק וכו') - האם הקוטביות של הפינים חשובה? (החיבורים הם 2 חוטים - לבן ועוד צבע, האם זה חשוב שדווקא הלבן יהיה על אחד הפינים ספציפית, או שכל דרך בה אחבר תהיה נכונה?) 4) כ. הקול המובנה הוא באמצעות מודול ה Karajan. בשביל לחבר אליו את כניסת האוזניות של הפאנל הקדמי, באיזה פינים אשתמש? ישנם פינים המסומנים L…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז Compucase V3O של מחשב הHTPC שלי הבעיה היא שכאשר הספק מתחמם (מאד מתחמם|) הוא מתחיל לעשות רעש. עכשיו הרעש לא מגיע מהמאוורר אלא מחלק אחר בלוח של הספק האם מישהוא נתקל בתקלה דומה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי בעיה עם המתח של ה-3.3V בלוח האם ואני לא יודע מה לעשות יש לי לוח אם של ASUS P4T533-C ספק כוח 400W שבא עם המארז של simbadda C650 ומעבד של Intel Northwood 2.0Ghz הוספתי תמונה של הבעיה, אין לי מושג לאיזה נזק זה גורם ולמה זה ככה זקוק לעזרה קשות :-[ הינה התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הספק הפסיק לספק מתח של 12V למחשב........כל המאווררים מכובים,מה קרה פה? עברתי על החוטים אבל הוא הפסיק לספק מתח.......המחשב עובד טוב אבל הריילים של ה12V לא מספקים מתח.....מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת זה המצב שלי שאלתי האם זה נורמלי נראה לכם איך שאני מפעיל כמה תוכנות או משחק אז המחשב קורס ברור שזה הספק שלא עומד במטלה (הספק המקורי של המערכת במעבדה :-\) אז אם יש פה משהו בעל מפרט דומה ועם אותו ספק שהמחשב לא קורס הוא מוזמן לרשום כאן תודה. נ.ב יש לי לוח אם של אפוקס NFORCE 3 וזיכרון OCZ והמערכת לא על OC. ואפילו העלתי בביוס את מצב FAIL SAFE.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, אין לי מושג למה היא קשורה... בזמן האחרון המחשב נתקע הרבה פעמים, המסך פשוט "'קופא" והעכבר והמקלדת לא מגיבים לכלום... בנוסף המחשב עושה Reset לבד אם מישהו יוכל לתת לי כיוון כדי לגלות מאיפה הבעיה זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה קורה ? שמעו : יש לי את הלוח is7-e, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אני בא לעשות boot לCDROM שלו, נכנסתי לביוס והגעתי לתפריט של הגדרות הבוט, סימנתי שיעשה בוט מהCDROM קודם כל, שמרתי את השינויים הפעלתי מחדש את המחשב והוא לא עשה בוט מהCDROM אלה הפעיל את מערכת ההפעלה מחדש מה לעשות?!?!? תעזרו לי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה בימים האחרונים - כאשר אני מעלה את המחשב, הוא מציג את המסך של הכניסה לוינדוס (הסמל של מיקרוסופט ווינדוס XP) וכשהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך להציג את הWelcome Screen, המסך פשוט מתחיל להבהב ולא נכנס לוינדוס; רק במצב בטוח. ברשותי מחשב עם המפרט המצויין בפרופיל שלי, בכול מקרה מדובר כאמור בוינדוס XP SP2 והכרטיס מסך הוא Radeon 9600Pro (של חברת FIC, אם זה משנה...) נסיונותיי לפתור את הבעיה כללו - התקנה של דרייבר מעודכן מהאתר של ATI, התקנה של דרייבר חלופי (Omega), הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם תוכנת Driver Cleaner Pro והתקנה מחדש של הדרייבר לא עזרו, כולל ביצוע הצעדים האלה גם במצב בטוח (הסרה וכו'). יש לציין שכאשר לא מותקן דרייבר לכרטיס מסך אז הוינדוס עולה כרגיל…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר תקופה די ארוכה. כל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא נדלק מחדש. הכוונה היא שיש רעשים כאילו מתבצעת עלייה חלקית, אבל לא מופיע כלום במסך ולאחר זמן מה ישנה הודעה שאין סיגנל למסך. אם אני מחכה מס' שעות, המחשב עולה בסדר - כנראה התקרר. בנוסף יש לי בעיה עם כונן סידי וצורב סידי (שניים נפרדים). הם לא קוראים דיסקים - לא צרובים ולא מקוריים. כשאני מכניס סידי לאחד מהם, זה גם נשמע כאילו הוא לא מצליח לפעול - יש מעין רעש קצר של ניסיון לקרוא את הסידי ואח"כ סתם אור מהבהב. לפעמים גם אין את הרעש ויש רק את האור המבהב. הצורב חדש יחסית ושני נכוננים קראו בעבער את הדיסקים שכרגע הם לא מצליחים לקרוא. אני חושש שמדובר בספק כוח דפוק (מחשב בן 6~) אבל אני לא בטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב אז עידכנתי לשכן שלי את הביוס ללוח ........עכשיו עשיתי בשבילו חיפוש לביוס טוב וראיתי גירסה שהיא 1012 לעומת הגרסה שהייתה לו שהיא 1011 אז עידכנתי לו והטמפרטורות שהוא מציג הם פשוט גרועות .....מתחיל מ60 ומעלה.......יש לו מעבד 2.60 אינטל.........מה עושים? נ.ב ניסיתי לעדכן לגירסת ה1011 והלוח לא מאפשר לי דרך הווינדוס עם התודנה של אסוס ,הלוח שלו הוא P4S800D........מה אפשר לעשות?!??!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כשמזיזים את העכבר מאד מהר, בתאוצה מהירה, הוא משתגע וזז לכל הצדדים ברדיוס של איזה 5 ס"מ זהו עכבר אופטי התקנתי לו דרייברים אך זה לא פתר את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני כשבוע התחילה אצלי בעיה רצינית כאשר כמה דקות לאחר הפעלת האי מיול הוא נתקע ותוקע אחריו את כל המחשב. ניסיתי כמה גירסאות כולל הבסיסית ביותר, פירמטתי גם את המחשב, אך לשווא. האי מיול עדיין לא עובד, ועדיין נתקע לאחר כמה דקות של פעולה. מחקתי גם את כל תיקיית ה-TEMP כיוון שחשבתי שאולי זה מה שגורם לתקיעת התוכנה, אך מסתבר שגם כאן הבעיה לא נפתרה. ניסיתי להריץ את האי מיול מבלי ששום תוכנה רצה במקביל וגם כאן האי מיול נתקע ותקע אחריו את כל המחשב, רק ריסט פותר את הבעיה במקרה הזה. הייתי רוצה מאוד למצוא פיתרון לבעיה זאת, כיוון שאיני מעוניין לוותר על תוכנת האי מיול. תודה.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלוםם! היום הפעלתי את תוכנת הבאנצ'מרקים המוכרת כל כך 3DMark01 ובאמצע שהוא מבצע את הבדיקה יש ציפצופים חלקם קצרים ווחלקם פחות אבל למחשב עצמו לא קורה כלום אין לי מושג למה זה קורה אני מודאג קצת שמשהו קרה ללוח שלי אבל זה קורה רק בעת הפעלת תוכנת בנצ'מרקים תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
נעלם לי הקול במחשב קניתי כרטיס קול חדש התקנתי את הדרייור הוא מזוהה במנהל ההתקנים כמו שצריך והחלפתי גם רמקולים כדי להיות בטוח ועדיין כלום אין קול!!! למישהו יש רעיון מה עוד לבדוק???????
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 גם החום של הלוח מעל 40 מעלות. זה טמפרטורות סבירות? ואם לא אולי מישהו יודע איך אפשר לקרר את המחשב הזה???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: AMD 3500+ ווניס Ultra-D G.Skill PC4400 LC Seagate 160 SATA NCQ Antec NeoPower 480W atx2.0 gf 6600GT בקיצור הכל טוב ויפה, התקנה של ווינדוס עברה בשלום, התקנתי דרייברים של הלוח אם\צ'יפסט שכללו את כל הכרטיס רשת כרטיס קול USB וכל השאר, עכשיו הוא מזהה את הכרטיס קול ומראה שהוא ENABLED והכבל מחובר והכל בסדר אבל האינטרנט לא עובד. יש לי רשת של ראוטר שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים, והאינטרנט עובד 24\7 בלי חייגן, זאת אומרת שברגע שהמחשב עובד האינטרנט צריך לעבוד וככה זה גם עם מחשב אחר שניסיתי להפעיל, בלי שום הגדרות בלי שום דבר ישר האינטרנט עובד רק צריך לחבר את הכבל רשת. עכשיו פה האינטרנט לא מגיב לצערי :\ מה יכול להיות? אולי בכל זאת צריך להגדיר משהו?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק לצורב ברגע שאני רוצה להוציא את הדיסק הצורב לא ניפתח מה אני יכול לעשות????(הצורב תקוע...)
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה כרטיס מחשב חדש מסוג nvidia geforce fx 5700LE כאשר אני משחק במשחקים שדורשים מהמחשב משאבים אז לאחר כמה דקות המחשב נתקע ודרך המילוט היחידה היא הריסט ניסיתי הכל - הורדתי את העדכון הכי חדש מהאתר הרישמי של nvidia (התקנתי את הכרטיס על מחשב אחרי שפירמטתי והתקנתי עליו windows xp אז לא היה צריך להסיר את ההגדרות של הכרטיס הקודם), שיניתי את הbios לפי הכרטיס מסך שלי ועכשיו אני מנסה לעדכן אותו (הפרטים של המחשב: פנטיום 4 -1.7, 512 RAM ,לוח אם של asus p4s800-mx (אני התקנתי את הדריברים של הלוח אם לתמיכה ב vga מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם) וזהו בעיקרון תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
LG F700P 1280X1024@85Hz@32Bit OSD מאותחל ואחרי Degauss GIGABYTE ATi R9550 Catalyst 5.5 הבעיה- טשטוש ומעין חוסר חדות, וכתוצאה מכך אימוץ העיניים וכאב ראש לאורך זמן. תעלו השערות, בקשה.. בתודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
המקלדת לא עובדת לי ורק המנורה של הניום לוק דולקת כיבית תמחשב והוצאתי את הכבל וגם לא עזר בדקתי בהגדרות בלוח מקשים אם יש התקן מחובר ואין זה קשור אתמול לקחתי את המקלדת לחבר שגם קרה לו אותו דבר קשור
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-