תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לווינדוס 2000 אבל המדפסת מדפיסה לי בג'יבריש בוינדוס 98 היא הייתה עובדת.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מקוה שאנני חורג מהמותר מכוון שלא הצלחתי בפורום אחר אני מנסה פה. נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי. שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חדשה במחשב (amd 3200 939/gigabyte k8n pro sli..), המחשב פשוט לא עולה ולא מגיבללחצנים של הפעלה וריסט (שבמארז)... אני מדליק את המחשב (מחבר אותו לחשמל והוא ישר נדלק), המאווררים (של המעבד ושל המארז - המאורר של הספק כוח לא עובד) עובדים, המנורה של הכונן דיסקים עובדת , אך הלוח אם עצמו לא עולה במסך... בדקתי שכל הכבלים של הספק כוח מחוברים הייטב למחשב ולכל שאר החלקים (הוצאתי וחיברתי מחדש) אך המחשב פשוט לא מגיב לכלום, רק המאווררים פועלים והוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של הכיבוי או ריסט (גם לחיצה ארוכה).... מה יכולה להיות הבעייה ? והאם יש לי דרך לסדר את זה עוד היום (מחר אני חוזר לצבא והמחשב של אחותי)...? תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי לכולם, אז לאחרונה צצה בעיה בכרטיס המסך שלי (1080TI), שבה המאווררים עושים מן רעש מכני כשהם מתחילים להסתובב. זה קורה כל 10-20 שניות במצב ללא מאמץ (המאווררים פשוט מתחילים לעבוד ומפסיקים כל 10-20 שניות). זה רעש די חזק שמזכיר קצת צליל של כונן קשיח. נסיתי לבדוק אם יש משהו שמפריע למאווררים ולסובב אותן קצת בעצמי, אבל לא מצאתי משהו לא תקין. לא נסיתי לפתוח את הכרטיס בעצמי כמובן הכרטיס באחריות יבואן עדיין, דברתי עם החנות שרכשתי ממנה ונאמר לי שהם יכולים לשלוח אותו ליבואן, אבל כנראה שהכרטיס יחזור כמו שהוא אם זו התקלה היחידה כי "על תקלה כזו לא יחליפו כרטיס" והם לא יכולים לתקן דבר כזה ("לא יכולים לפתוח את הכרטיס לבדוק מה הבעיה") לי זה נשמע מאוד תמוה…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. בחודש-חודשיים המחשב שלי התחיל לקרוס בפתאומיות.. מה שקורה זה שהכל מתחיל להתקע ואז אחרי כמה שניות המסך מתכבה, הסאונד נפסק אחרי שתי שניות, המאווררים מתחילים להשתגע ובאותו זמן גם יש צפצופים. זה נמשך ככה עד שאני מכבה את המחשב דרך הכפתור. אני לא יודע אם זה נגרם מחימום יתר בגלל שזה לא קורה רק כשהמחשב תחת מאמץ, וגם הטמפרטורות במנוחה ותחת מאמץ סבירות לגמרי. מישהו יודע במה מדובר? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשדרג מערכת הפעלה ל 11 הורדתי ממקרוסופט וכשנתתי אישור להתקין קפצה הודעת שגיאת מערכת אין לך הרשאה. נכנסתי למערכת ונתתי הרשאה מלאה ועדין אי אפשר. ניסיתי להתקין דרך דיסק או קי ( די און קי תקין עם בוט , כולל הגדרות בוט בביוס אבל לא עולה dok) הכנסתי dok למחשב אחר כדי לעשות בדיקה והבוט עולה מה dok איך אני יכול להתקין מערכת חדשה ? התייאשתי
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס RTX 2060 TUF של ASUS שאני מחבר DVI, עובד שאני מחבר DIsplayport, עובד אם אני מחבר את שניהם, רק Displayport נותן תמונה. שני המסכים הם Dell. (יש דרייברים של המסכים לווינדוז ועשיתי לשניהם איפוס להגדרות יצרן) עדכנתי את FIRMWARE של לוח אם, עדכנתי דרייבר של Nvidia (וגם ניסיתי אחד ישן יותר) משום מה לא מצאתי שיש דרך לעדכן את FIRMWARE של ה2060 הכרטיס הזה בעבר עבד עם 2 מסכים בוודאות רעיונות? תמונה: Midjourny 5.1
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אהלן מחשב לנובו - Y510P, מגיע עם כרטיסי מסך בתצורת SLI של 750M כשאני עובד על כרטיס אחד, הטקסט בסדר, כשאני עובד על SLI (למשחקים וכדומה) הטקסט נהיה ענקי ויוצא מתחום הגבולות שלו הבנתי שזה משהו ב DPI שמוגדר בקבצים של הדרייברים, אבל אני לא יודע איך להתעסק עם זה ממש איך מחזירים את הטקסט לרגיל? (חזרתי לדרייברים 378.XX וזה הסתדר אבל אין תמיכה ב RYSE) אגב, כשאני מעביר את החיבור ל HDMI לטלויזיה רואים בסדר. כשאני מחזיר חזרה למחשב ועובד על SLI זה נראה כמו כתב ברייל. רק כשאני עובד על כרטיס בודד זה מסתדר. אגב זה קורה גם במחשב של אחי, Y50 ולו יש כרטיס בודד של 860M
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PINE XFX6600 128MB בעל יציאת S-VIDEO כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך מתאם וכבל RCA בזמן שמדליקים את המחשב הפרילודר של הWINDOWS נראה תקין ובצבע אך לאחר מיכן היא משתנה לגווני אפור.כמו כן תוכנת TVTOOL לא מזהה את הכרטיס הנ"ל. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
המחשב לפעמיים עובד לאט. שאני מיתקין דברים,מעביר קבצים למחשב המחשב עובד לאט מאוד!!. ולפעמים הוא עובד בסדר. חבר שלי התקין משחק ב רבע שעה אני התקנתי את אותו משחק בכמה שעות. מה הבעיה?? (המחשב אחרי פירמוט אין ווירוסים...) בעבר המחשב היה יותר מהיר יכול להיות שיש בעית חומרה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש אתרים מסויימים שהמעבד שלי פשוט מתאמץ כאילו לא ממש מתאים להם , הוא אוהב יותר את גוגל דף ריק . צילום מסך G2020 : תסתכלו המעבד נע בין 25-35 אחוז בלי לגעת בכלום סתם שהאתר פתוח ! חקרתי וחקרתי וברגע שביטלתי את ה JavaScript המאמץ צנח כמעט ל 0 אבל לא היה ניתן לגלוש באתר . המחשב שלי אחרי פירמוט נקי ! ככה שהסיכוי לוירוס אפסי אתם יכולים לציין את המעבד שלכם ולעשות גם צילום מסך של מאמץ מעבד ב YNET ? ואז אני אוכל לעשות השוואה אם זה נורמלי או שהמעבד שלי זה סלרון בהסוואה .. תודה ,
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי אתמול כמה קבצי וידיאו שנפתחו בחלון רגיל. היום הורדתי מאותה תוכנה עוד כמה קבצי וידיאו והם נפתחו לי ב nero וגם לא פעלו... האם יש אופצייה לפתוח אותם רגיל? ניסיתי 'פתח באמצעות' אבל יש שם רק את האופצייה של לפתוח באמצעות nero הלפ...? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
המחשב פנטיום 4 1.5GHZ של אינטל, נדלק, חלונות XP עולה, ואחרי זמן מה בין חצי שעה לשעתיים, מתקבל מסך שחור. המחשב עדיין דולק אבל אין גישה למערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי, הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של דיוידי. דיסקים רגילים הוא קורא, וברגע שמכניסים דיסק דיוידי היא מתעלם מקיומו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה זיכרון הלוח אם שלי צריך ומה הכמות המקסימאלית של זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית BSOD ב WIN7 64x שגיאה מס 0x124 אני ניסיתי לבדוק ולמצוא מידע על הבעיה וראיתי מישהו שפרסם שהייתה לו את הבעיה והוא בעצם שינה אופציה ב BIOS של מה שנקרא "32 bit disk access" ואחרי שהוא עשה לזה ENABLE זה חזר לעבוד בלי בעיות. אני מנסה למצוא את ההגדרה הזו ב BIOS שלי שככל הנראה יש לה כמה שמות. אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בבקשה למצוא את השם של ההגדרה הזו. אני משתמש בלוח אם "GA-H67A-UD3H-B3 חשוב לציין שהקריסה מתרחשת בעת משחק ב"באד קומפני 2" לאחר כחצי שעה של משחק. לעומת זאת בIDLE וגם בעומס לאחר בדיקות עם OCCT וFURMARK אין שום זכר לבעיה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 GT רציתי לדעת אם זה בסדר שמתי שאני רואה סרט דרך המחשב לטלוויזה המסך של המחשב ממשיך כרגיל שמעתי שזה מאמץ את המחשב אשמח לתשובות !!!!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש במחשב, אין לי את הקובץ הזה... מה לעשות? אולי יש לכם קישור להורדת הקובץ הזה? תודה רבה. שיר.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין פורטנייט על מחשב עם הנתונים האלו : לצערי מופיעה אי התאמה והמחשב מזהה 2 ליבות במקום 4 ולא נותן אפשרות להעלות את המשחק, אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS, מצרף את המפרט שלו בתמונה, לאחר פירמוט המחשב והתקנת כל הדרייברים, הגלילה בפד לא עובדת, כלומר כשאני מניח 2 אצבעות על הפד ומנסה לגלול באתר למעלה למטה, הגלילה לא עובדת, אולי פיספסתי דרייבר? כמו כן אני רוצה להוסיף 8 ג'יגה ראם, מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה זיכרון אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שתגידו לי איך אני פותח את המקום ה"רדום" בכונן... כאילו יש לי כמה מחיצות רדומות שמחקתי לפני התקנת הXP.. יש לי ווין XP PRO SP1 באנגלית אז תנו בבקשה הסבר מתאים... לפי מה שהבנתי זה איפה שו בכונטרול פאנל.. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ברגע אחד באמצע העברה הכרטיס הפסיק לפעול ונעלם. מאז כל פעם שאני מחבר הוא לא מופיע. ניסיתי למחוק מנהל התקן, בניהול דיסק הוא נמצא עם X אדום עם הודעת שגיאה: data error (cyclic redundancy check) ביצעתי נסיון לתקן דרך CMD עם chkdsk X: /f מהמדריך הבא: https://www.stellarinfo.com/blog/how-to-fix-cyclic-redundancy-check-data-error/ מפה לשם שום דבר לא עוזר, המכשיר פשוט לא מזוהה. אגב שמזיזים אותו וזז לו קצת ה-USB שומעים צפצוף כזה. לא תמיד זה נשמע. יש דרך לשחזר את הקבצים להציל אותם במצב כזה? תוכנה מומלצת? מצידי לזרוק אותו אחר כך לים העיקר הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-