תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
מממ...... כדי לא להטריח, לא אספר את כל שקדם לאירוע (אם יהיה צורך, אפרט), אבל האם אוכל לקבל עזרה עם הנושא הבא: [ראו תמונה מצורפת] מה המשמעות ולמה זה קורה? http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לשים על לוח p4vxasd2(לוח ישן התומך פנטיום 4) כרטיסי מסך 5700 / 6600 AGP8 ולא הלך כבר מרמת הביוס (מסך חשוך) ג'יפורס 4 ומטה הוא כן מעלה . את אותם הכרטיסים הצלחתי להפעיל על לוחות אחרים אפילו ישנים יותר של פנטיום 3 ופנטיום 4 שתומכים עד AGP4, אולי עידכון ביוס יפתור את זה? ומצאתי את זה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?detailid=50&DetailName=Bios&DetailDesc=&CategoryID=1&MenuID=6&LanID=0 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים רכשתי מדפסת מדגם - brother - mfc-g480dw והיא אטית מאוד מאוד. 4 דקות הדפסה לעמוד!! מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות/ לבצע הלכה למעשה כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה מאוד מפורטת כי הידע שלי דל. תודה רבה אורית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ;D בזמן האחרון אני נתקל בתקלה שהמחשב מכבה את עצמו וקראתי בכל מיני מקומות שזה אולי וירוסים וכאלה אז עשיתי סריקה וכלום אחרכך התברר מחימום יתר אבל לפני פסח ניקיתי אותו ממש לא מזמן בכל מקרה אני עוקב אחרי הטמפרטורות במחשב יכול להיות בגלל חימום יתר ואבל המחשב הממוצע שלו לא כולל המחשב עומד על 35-40מעלות אז לא הגיוני וזה במאמץ במעבד זה 46-48 מעלות ובמקסימום זה 57 ככה יכול להיות שבגלל זה? למרות שקשה לי להאמין אשמח לעזרה בנידון תודה רבה וחג שמח שוב)
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי, אני רואה על המסך "no signal", אני לא שומע שום צפצוף, עם זאת, האור של הסידירום מהבהב. במה לדעתכם מדובר? לוח אם? מעבד? אם יש צורך בעוד פרטים אני אשמח לספק אותם. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
בעיה בהתקנת כרטיס הקול המשולב בשלב התקנת הדריבר מופיעה ההודאה הזאת HDO SOUND DRIVER BUS NOT INSTALLD ניסיתי להתקין את הדריברים של הציפסט ולא עזר ניסיתי לעדכן את הBIOS כי ראיתי שהיו הרבה בעיות אם הלוח כמו הלוגו של המעבד שלא מופיע הסמל אם הHT אלא הרגיל התקנתי את הגירסה האחרונה שבאתר וזה רק שינה את הלוגו של הלוח אם בהעלאה . והמחשב גם עולה מאוד לאט ויש שם ווינדוס XP PRO SP2 המפרט של המחשב הוא : P4 3.0 GHZ EMT 64 BIT 2MB L2 ASUS P5GL-MX 2X256 TWINOMS 400 DDR GIGABITE 6600 256 DDR KSP PSU 300W 20 PIN
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לכתוב/לקרוא מהזכרון הנייד שלי אני נתקל בהודעות תקלה שונות שהמשותף להן הוא משהו בסגנון:USB data error cyclic redundancy check לא עזרו: 1. פירמוט - אינו מסתיים בהצלחה 2. איחוי - אינו מתבצע 3. סריקה - אינו מתבצע על הזכרון מופיעים מס קבצים שלא ניתן למחוק אותם. האם אפשר להציל את הציוד? תודה, אסף
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
טוב תקשיבו קניתי לפני חודש וחצי מחשב חדש ... יש לי בעיה מוזרה הכול התחיל כזה להידפק ולהיות איטי בקיצור טוב כיביתי הכול ורציתי להיכנס למשחק FEAR ונהיה לי מסך כחול עשיתי רסטרט וזה ושוב ניסיתי רק להיכנס ושוב מסך כחול רק כשאני נכנס למשחק ואני צריך לעשות רסטארט והבעיה שרק אחרי שאני נכנס למשחק והמשחק עדיין לא עולה וזה מה שקרה... עכשיו גם לא רק המשחק כול מיני דברים נעלמו לי על השולחן העבודה... וכמה תוכנות נדפקו...מה אני עושה??? המחשב שלי AMD 64BIT 3200 512*2 RAM לא נראה לי שזה הזיכרון...אם כן כבר לא רק במשחק זה היה קורא והכרטיס שלי GT6600 ועוד לפני זה ניסיתי לשחק 100 פעם ושיחקתי ועברתי חצי משחק http://www.rar.co.il/files/Time-1130159836.jpg
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
המחשב נותן את המסך הכחול ומיד מבצע reset אחרי שניסיתי להתחבר לאינטרנט אחרי התקנה של zone alarm קרה בכל פעם שניסיתי להתחבר. מצורף הקובץ האחרון. כרגע חזרתי לתוכנה אחרת בשביל להתחבר לרשת. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי לוחga-k8nf-9 של גיגביט עשיתי איזה live update שיש בחוברת שקיבליתי אם הלוח אחר כך המחשב עשה ריסט ואז עלה לי 2 בקרים בשם ide במנהל ההתקנים יש 3 שתיים מה לא מותקנים והמחשב לא מוכן לזהות אותם מה אני אמור לעשות מה זה הבקר הזה ומה תפקידו תודה לכול העוזרים :bash:
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לווינדוס 2000 אבל המדפסת מדפיסה לי בג'יבריש בוינדוס 98 היא הייתה עובדת.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מקוה שאנני חורג מהמותר מכוון שלא הצלחתי בפורום אחר אני מנסה פה. נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי. שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חדשה במחשב (amd 3200 939/gigabyte k8n pro sli..), המחשב פשוט לא עולה ולא מגיבללחצנים של הפעלה וריסט (שבמארז)... אני מדליק את המחשב (מחבר אותו לחשמל והוא ישר נדלק), המאווררים (של המעבד ושל המארז - המאורר של הספק כוח לא עובד) עובדים, המנורה של הכונן דיסקים עובדת , אך הלוח אם עצמו לא עולה במסך... בדקתי שכל הכבלים של הספק כוח מחוברים הייטב למחשב ולכל שאר החלקים (הוצאתי וחיברתי מחדש) אך המחשב פשוט לא מגיב לכלום, רק המאווררים פועלים והוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של הכיבוי או ריסט (גם לחיצה ארוכה).... מה יכולה להיות הבעייה ? והאם יש לי דרך לסדר את זה עוד היום (מחר אני חוזר לצבא והמחשב של אחותי)...? תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי לכולם, אז לאחרונה צצה בעיה בכרטיס המסך שלי (1080TI), שבה המאווררים עושים מן רעש מכני כשהם מתחילים להסתובב. זה קורה כל 10-20 שניות במצב ללא מאמץ (המאווררים פשוט מתחילים לעבוד ומפסיקים כל 10-20 שניות). זה רעש די חזק שמזכיר קצת צליל של כונן קשיח. נסיתי לבדוק אם יש משהו שמפריע למאווררים ולסובב אותן קצת בעצמי, אבל לא מצאתי משהו לא תקין. לא נסיתי לפתוח את הכרטיס בעצמי כמובן הכרטיס באחריות יבואן עדיין, דברתי עם החנות שרכשתי ממנה ונאמר לי שהם יכולים לשלוח אותו ליבואן, אבל כנראה שהכרטיס יחזור כמו שהוא אם זו התקלה היחידה כי "על תקלה כזו לא יחליפו כרטיס" והם לא יכולים לתקן דבר כזה ("לא יכולים לפתוח את הכרטיס לבדוק מה הבעיה") לי זה נשמע מאוד תמוה…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. בחודש-חודשיים המחשב שלי התחיל לקרוס בפתאומיות.. מה שקורה זה שהכל מתחיל להתקע ואז אחרי כמה שניות המסך מתכבה, הסאונד נפסק אחרי שתי שניות, המאווררים מתחילים להשתגע ובאותו זמן גם יש צפצופים. זה נמשך ככה עד שאני מכבה את המחשב דרך הכפתור. אני לא יודע אם זה נגרם מחימום יתר בגלל שזה לא קורה רק כשהמחשב תחת מאמץ, וגם הטמפרטורות במנוחה ותחת מאמץ סבירות לגמרי. מישהו יודע במה מדובר? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשדרג מערכת הפעלה ל 11 הורדתי ממקרוסופט וכשנתתי אישור להתקין קפצה הודעת שגיאת מערכת אין לך הרשאה. נכנסתי למערכת ונתתי הרשאה מלאה ועדין אי אפשר. ניסיתי להתקין דרך דיסק או קי ( די און קי תקין עם בוט , כולל הגדרות בוט בביוס אבל לא עולה dok) הכנסתי dok למחשב אחר כדי לעשות בדיקה והבוט עולה מה dok איך אני יכול להתקין מערכת חדשה ? התייאשתי
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס RTX 2060 TUF של ASUS שאני מחבר DVI, עובד שאני מחבר DIsplayport, עובד אם אני מחבר את שניהם, רק Displayport נותן תמונה. שני המסכים הם Dell. (יש דרייברים של המסכים לווינדוז ועשיתי לשניהם איפוס להגדרות יצרן) עדכנתי את FIRMWARE של לוח אם, עדכנתי דרייבר של Nvidia (וגם ניסיתי אחד ישן יותר) משום מה לא מצאתי שיש דרך לעדכן את FIRMWARE של ה2060 הכרטיס הזה בעבר עבד עם 2 מסכים בוודאות רעיונות? תמונה: Midjourny 5.1
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אהלן מחשב לנובו - Y510P, מגיע עם כרטיסי מסך בתצורת SLI של 750M כשאני עובד על כרטיס אחד, הטקסט בסדר, כשאני עובד על SLI (למשחקים וכדומה) הטקסט נהיה ענקי ויוצא מתחום הגבולות שלו הבנתי שזה משהו ב DPI שמוגדר בקבצים של הדרייברים, אבל אני לא יודע איך להתעסק עם זה ממש איך מחזירים את הטקסט לרגיל? (חזרתי לדרייברים 378.XX וזה הסתדר אבל אין תמיכה ב RYSE) אגב, כשאני מעביר את החיבור ל HDMI לטלויזיה רואים בסדר. כשאני מחזיר חזרה למחשב ועובד על SLI זה נראה כמו כתב ברייל. רק כשאני עובד על כרטיס בודד זה מסתדר. אגב זה קורה גם במחשב של אחי, Y50 ולו יש כרטיס בודד של 860M
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PINE XFX6600 128MB בעל יציאת S-VIDEO כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך מתאם וכבל RCA בזמן שמדליקים את המחשב הפרילודר של הWINDOWS נראה תקין ובצבע אך לאחר מיכן היא משתנה לגווני אפור.כמו כן תוכנת TVTOOL לא מזהה את הכרטיס הנ"ל. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
המחשב לפעמיים עובד לאט. שאני מיתקין דברים,מעביר קבצים למחשב המחשב עובד לאט מאוד!!. ולפעמים הוא עובד בסדר. חבר שלי התקין משחק ב רבע שעה אני התקנתי את אותו משחק בכמה שעות. מה הבעיה?? (המחשב אחרי פירמוט אין ווירוסים...) בעבר המחשב היה יותר מהיר יכול להיות שיש בעית חומרה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש אתרים מסויימים שהמעבד שלי פשוט מתאמץ כאילו לא ממש מתאים להם , הוא אוהב יותר את גוגל דף ריק . צילום מסך G2020 : תסתכלו המעבד נע בין 25-35 אחוז בלי לגעת בכלום סתם שהאתר פתוח ! חקרתי וחקרתי וברגע שביטלתי את ה JavaScript המאמץ צנח כמעט ל 0 אבל לא היה ניתן לגלוש באתר . המחשב שלי אחרי פירמוט נקי ! ככה שהסיכוי לוירוס אפסי אתם יכולים לציין את המעבד שלכם ולעשות גם צילום מסך של מאמץ מעבד ב YNET ? ואז אני אוכל לעשות השוואה אם זה נורמלי או שהמעבד שלי זה סלרון בהסוואה .. תודה ,
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי אתמול כמה קבצי וידיאו שנפתחו בחלון רגיל. היום הורדתי מאותה תוכנה עוד כמה קבצי וידיאו והם נפתחו לי ב nero וגם לא פעלו... האם יש אופצייה לפתוח אותם רגיל? ניסיתי 'פתח באמצעות' אבל יש שם רק את האופצייה של לפתוח באמצעות nero הלפ...? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-