תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום. אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן . אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה. מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם . המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מידי רבע או חצי שעה קופץ לי מסך ירוק מעל כל החלונות הפתוחים עם הרבה כיתוב באנגלית והכותרת שלו הוא BRONTOK.A. כשאני גולשת באינטרנט החלון הזה תופס את המקום של האתר שפתוח וזהו! אי אפשר לחזור רק לסגור ולפתוח הכל מחדש. זה מתסכל, תוכנת אנטי וירוס טובה לא גילתה וירוס חדש. מה זה יכול להיות? הדף הקופץ על רקע ירוק: BRONTOK.A -- Hentikan kebobrokan di negeri ini -- 1. Penjarakan Koruptor, Penyelundup, Tukang Suap, & Bandar NARKOBA ( Send to "NUSAKAMBANGAN") 2. Stop Free Sex, Aborsi, & Prostitusi ( Go To HELL ) 3. Stop pencemaran lingkungan, pembakaran hutan & perburuan liar. 4. SAY NO TO DRUGS !!! -- KIAMAT SUDAH DEKAT -- Terinspirasi oleh: Elang Brontok (Spizaetus Cir…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתקין עכשיו מחשב חדש מערכת XP פרופשיונאל >>> ללא SP2 כרגע הדיסק הוא חדש >>> 250G האם יש בעיה להתקין מחיצה אחת של 250 ? כי איפשהו ניזכרתי ששמעתי שללא ה SP זה לא יכול להתקין 250 כרגע בחרתי באופציית פירמוט המלאה/הארוכה...וזה מתקדם מאוד לאט יכול להיות שזה יתקע? לפני הסוף? ואם כן >>> מה אני עושה? 1. מתחיל מחדש ומחלק ל 2 מחיצות? 2. כדאי ליבחור באופצייה הארוכה/מלאה? או בקצרה/מהירה בבקשה תענו מהר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין WIN XP קיבלתי שגיאה בזמן הפורמט. עכשיו אני מנסה עם WIN 7 ואני מקבל את השגיאה the file or directory d:\windows\system32\logfile is corrupt and unreadble.please run the chkdsk utility/ אני ממש נואש אשמח לכל עזרה אפשרית.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה עושים במקרה שכזה? מצורף מסמך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אתמול נדפק לי הוינדוס2000, אבל לא על זה אני מדבר. כשהתקנתי בדצמבר את הדריברים של ATI לDX9, עם הקונטרול פאנל בזמנו, בקטע של הכיבוי\ריסט, כשהמחשב עושה SAVING YOUR SETTINGS, זה לוקח משהו כמו שתיים-שלוש דקות. אתמול, אחרי שנדפק לי הוינדוס והתקנתי אותו מחר עם DX8.2, החזרתי את DX9 והפלא ופלא, המחשב מתכבה במהירות. התקנתי את הדריברים 3.2 ושוב, המחשב נכבה במהירת. התקנתי את הקונטרול פאנל של הדריברים, ומאז- המחשב נכבה לאט, ככה שבודדתי את הבעיה. עכשיו, כשאני מתקין את הקונטרול פאנל אני מתקין אותו כMODIFY. האם זאת הבעיה??? זה לא משהו רציני, אבל אשמח אם זה יפתר. הדריברים והקונטרול פאנל כרגע זה PBA 3.2, אבל זה גם היה לפני הגוסט, ז"א בBBA 3.2, וזה התחיל רק מגרסאת CATALYST 3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כאשר מחברים את האייפון למחשב הוא נותן שגיאה עליית מתח ביציאת ה HUB וזה ממשיך ככה איך אפשר לסדר את זה??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי P 4 3Ghz 512 ddr כרטיס RADEON 9800 PRO יש לי את המחשב הזה בערך 4 חודשים והכרטיס עושה לי בעיות ... יש לי נקודות כאלו מגעילות במשחקים , הכתב לא ברור בטקסטים במשחקים נניח אני יוצא ממשחק , אז יש לי קווים על כל המסך , זה קורה גם אם אני עושה מזעור למשחק , ואם אני רוצה שזה יעלם אני חייב להחליף ל 800 על 600 ואז לחזיר ל 1024 ....... ורק ככה זה נעלם או במשחק אם אני רוצה שהנקודות יעלמו אז אני צריך לעשות vid_restart שזה בעצם ריסט למשחק כזה במשחק Enemy Territory מנוע Quake3. ועוד משהו , נניח נכנסתי למשחק אז הנקודות האלו והקווים וכל זה לא מופיע ישר , זה לוקח זמן , זה במהלך הזמן שאני משחק ניהיה עוד ועוד מגעיל עד שאני חייב לעשות ריסט קטן כדי לנקות הכול ולהמ…
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב יש לי את השגיאה הזאת, אני לוחץ על מקש כלשהו ואז ה-Win ממשיך בבוט כרגיל והכל עולה. המחשב די חדש,אין לי כונן דיסקטים. החזרתי את ההגדרות של הביוס לברירת מחדל אבל זה עדיין מופיע. מה הבעיה ואיך פותרי אותה ? שאלה נוספת: ב-Safely Remove Hardware אני רואה את ה-HD שלי (שהוא SATA2). למה \: זה אומר שאפשר פשוט לנתק אותו באמצע שהמחשב דולק (במידה והוא לא מריץ את ה-Win ממנו מן הסתם) ? למה זה ככה ? זה בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה אצלי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך שגורמת לכך שכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק תלת מימדי אני רואה ארטיפיקטים של ריבועים כאלה לאיזה שנייה ואז המסך של המחשב נכבה ונידלק לסרוגין ואחרי כמה זמן או שכל המחשב קורס או שהמשחק זורק אותי לדסקטופ עם הודעת שגיאה- Vpu recover has reset your graphics accelator as it was no longer responding to praphic driver commands. זה נותן לי גם error report שאני לא מצליח להעלות לפה (בקובץ שהמחשב לא מזהה..). הכרטיס מסך שלי הוא X1950 PRO 512 RAM.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם איזה סרט כאשר אני מפעיל אותו אני רואה אותו חשוך מדיי .. (מכל תוכנה) אין לי מושג למה זה ככה, יש לציין שהפכתי אותו מ-WMV ל-AVI וכעיקרון זה היה קובץ VOB .. מ-DVD מקורי. מישהו יכול לעזור לי עם זה ? למה האיכות ככה ירדה וזה חשוך רואים והאם ניתן לסדר את זה? תודה מראש ואגב לא מצאתי פורום אחר לפתוח את הנושא הזה !
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים: נתקלתי בבעיה שטרם פגשתי.מסך המכב מחשיך ואינו מציג.גם ב REBOOT לא ניתן לראות כלום (הכוונה לתהליך ה BOOT).המסך נראה תקין ועובד, בדקתי אותו על מחשב אחר, ובדקתי גם על המחשב הבעייתי עם מסך ממחשב תקין, והתופעה עודנה קיימת. איייני יודע אם זה קשור, אבל לאחר שהוצאתי את הסוללה מלוח האם, הדלקתי, והחזרתי את הסוללה, המסך נדלק שוב.אולם לאחר שכבה המסך שוב לא הצלחתי לחזור על תהליך הוצאת הסוללה. כמו כן, כאשר המסך "משתף פעולה" הוא עובד ומציג גם לאחר עליית מערכת ההפעלה.ולאחר שעה או יותר, התופעה חוזרת. רעיונות ? תודה מראש (-:
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי מחשב שלו שלא עולה לו, כלומר כל פעם שאני מפעיל את המחשב שלו עולה לי מסך שחור שלמעלה רשום את סוג ביוס ומתחת לזה רשום את הדגם של המחשב פנטיום.... וכו, ובקצה השמאלי של המסך רשום ללחוץ F2 כדי להיכנס ל SETUP וזהו. כאשר אני לוחץ F2 או שהמחשב נתקע או שהוא נכנס לביוס ואני לא יודע מה לעשות שם. עכשיו כל זה התחיל כאשר רצינו לעשות סדר באזור של המחשב שלוף אז כיבינו את המחשב וניתקנו את הכל ואז כשהדלקנו את המחשב התחיל כל הבלגן. על המחשב היה מותקן WIN 2000. מישהו יכול לאזור לי ולחבר שלי? תודה מראש Some THing....
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור לא נפתח לוחץ עוד מאה פעם לא נפתח.. פירקתי תמכסה שלו וניסיתי למשוך בכוח עם מספרים גם לא הולך
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי WD RAPTOR 10K RPM SATA 36.7 GB והוא נכבה ונדלק מתי שהוא רוצה. איך אני מסדר שהוא יהיה דלוק שהמחשב דולק ושהוא יתכבה שהמחשב כבוי ? בקיצור שהוא יהיה נורמלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נא להסתכל על תגובות מס 5.6.7 והלאה הבעיה השתנתה
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג הקוטר של העיגול בכונן גדול מהקוטר של של העיגול הפנימי בדיסק ולכן הדיסק לא יושב במקום איך זה יכול ליהיות ?
-
- 29 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי. כשאני מגיע לדיסק מלא (750 מגה פנוי למשל) ב- Partition C, אני מריץ Disk Cleanup, ורואה Temprorary files בגודל של 114 GB. הבעיה מתחילה כשגודל המחירה 60 GB. איך יכול להיות שאני מקבל 114 אם הגודל של של אותה המחיצה 60? כשאני פותח את תיקיית ה-Temp, אכן היא שוקלת כמה GB, כשבין התיקיות יש לי Shadow Copy של Nunit. אבל זה לא מגיע ל114 GB בשום אופן. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב חדש הרכבנו אותו והוא לא עולה נראה לי זה בגלל הזכרונות איך אי יכול לבדוק במה זה קשור?
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
(ביצעתי חיפוש ולא נמצאה תשובה) יש ברשותי 3 כוננים שאלתי היא האם אני יכול לפרמט שניים מהכוננים מבלי לגעת בשלישי כאשר אחד מהכוננים המיועדים לפירמוט הם של הווינדוס? ואם כן האם אני עושה זאת בדרך הרגילה או בדרך אחרת? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לוח אם P5Q PRO עם ספק ומארז ANTEC המחשב עבד יופי שנה וחצי. הבוקר כיביתי אותו, הכל היה כרגיל חזרתי הביתה ולא נדלק... גם לא מאווררים ניתקתי, חיברתי מהלוח אם, ניקיתי, הכל... אני חושש שהספק נשרף, אפילו שהמחשב עצמו כובה בסדר, ועוד מכשירים שהיו מחוברים לאותו מפצל עובדים יופי... 1. האם יש עוד משהו שאפשר לנסות? 2. מישהו מכיר טכנאי אמין במרכז ת"א שאפשר לבוא אליו לבדוק ספק אחר בהתראה קצרה ? תודה!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב הארד דיסק של WD 160GB SATA2 לי לי הארד דיסק ממחשב אחר של מישהו שהווינדוז קרס בו, אבל אני רוצה להעביר משם חומר למחשב שלי. כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הארד דיסק השני בנוסף לזה שכבר יש לי, ככה שאני אראה אותו ב"מחשב שלי" בתור כונן נוסף ואוכל להוציא משם חומר. איך ניתן לבצע זאת? ההארד דיסק השני הוא מסוג: maxtor diamondmax plus 8 40gb. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-