תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי 3 הרדיסיקים 80 40 80 80 40 מחוברים ... אני רוצה להוסיף את ה 80 השני ואין עוד חיבורים לחבר אותו...... מה אני צריך לקנות לעשות בשביל לחבר אותו יש לי פנטים 3 450 לפי המפרט בחתימה שלי
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
או קי קניתי לא מזמן מערכת של קריאיטיב למחשב inspire 4400 ושאני שומע מוזיקה חזק המסך קצת רועד ויש טיפב עיוותים... מה אפשר לעשות? זה יכול להרוס תמסך?
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב זה כבר קורה לי כל איזה יום המחשב מציג מסכים כחולים עם כל מיני אפסים כאלה.........אין לי מושג למה.....החזרתי תהגדרות בביוס להגדרות הרגילות ועדיין אז ככה שכמעט בטוח שזה לא חומרתי..........איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה הבעיה? ד"א יכול להיות שזה התנגשות של קודאקים שונים? או שזה הדרייבר שהתקנתי לכרטיס מסך...?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן אודיגי 2 ZS ויש לי הרגשה שהכרטיס המובנה עושה לי בלאגן יש דרך לבטל אותו לאלתר? תודה לעוזרים ( לא מצאתי נושא כזה בחיפוש אז מצטער אם קיים אחד )
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב,יש לי מחשב שזמן רב לא עובד טוב כל 10 דקות איתחולים וזה כבר ממש נמאס,חרשתי את האינטרנט בחיפושים אחרי תשובה נורמלית איך פותחים את קובץ המינידאמפ ! זה פשוט מוציא אותי מדעתי אין הודעה נורמלית על הנושא באף מקום ! ): צירפתי קובץ זיפ אחד עם שמונה קבצי מינידאמפ בתוכו מקוה שתעזרו לי תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקנתי ל- Abit NF2-S ביוס מס' 28, והוא היה מיועד לגרסא 1-1.2 של הלוח אם. כנראה שהלוח שעליו התקנתי את הביוס הוא גרסא 2 (1-1.2 ו 2 זה הגרסאות היחידות שמוזכרות). המחשב משותק, המסך לא נדלק ושאר הסיפטומים המוכרים למחשב פגוע נראים, כמו זה שהוא פשוט לא עושה כלום. אני מחפש דרך לשחזר את הביוס המקורי. אני צריך תשובה דחופה, המחשב הוא של חבר, ואני לא רוצה להשבית לו את השימוש בו. תודה מראש
-
- 46 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי לפני כשבועיים בערך קניתי עוד סטיק 512 זהה למה שהיה לי. חיברתי אותו והמחשב סירב לעלות. ניסיתי לשחק עם הסלוטים קצת ולאפס ביוס ולבסוף המחשב עלה (אחרי רבע שעה של נסיונות). לאחר מכן המחשב עבד טוב וללא שום בעיות. היום ריעננתי את המשחה הטרמית שלי ולאחר מכן שוב המחשב סירב לעלות. אני כבר מנסה בערך שעה לשחק עם הסלוטים ולאפס ביוס, ושום דבר לא עוזר. יש צפצוף אחד ארוך כל 3 שניות. מה ניתן לעשות? (אני מזכיר ש-2 הסטיקים הם זהים לחלוטין [OCZ PREMIER] ושניהם תקינים לגמרי).
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מאז שעדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (geforce fx 5200) הוייס סיטי עובד יותר מהר ויותר חלק אבל אחר כך הוא נתקע כשהוא משתחרר אז יש שבושים בתצוגה למשל הוא עושה פסים צבעוניים ומשנה את הצבעים אחרי שעושים alt+tab זה ממזער את המשחק ושנכנסים אליו שוב אז זה מסתדר לכמה שניות ואז זה שוב קורה אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
פתאום אני פותח את המחשב ולא שומע בכלל סאונד... כלום! ניסיתי לדבר במקרופון (כי בד"כ אני שם אותו אצלי ב MUTE) והוא עובד שומעים ברמקולים אותי מדבר והכל, אבל נגיד שאני שם מוזיקה ב WINAMP או ב Media Player או כל דבר אחר .. זה לא עובד ! לא שומעים! ניסיתי כל מני דברים וזה פשוט לא עובד.. אני זוכר שזה קרה לי פעם ופשוט ניקיתי את כל האבק מהמחשב בעזרת שואב אבק וזה חזר לעבוד.. מוזר מאוד.. אבל עכשיו ניקיתי שוב מאבק יסודי מאוד, וזה לא עובד. בקיצור שומעים מהמקרופון, אבל לא שומעים מוזיקה וסאונד רגיל מהמחשב. בבקשה אני חייב עזרה! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אחרי בדיקת החלקים עולה כי הביוס שלי שוב משתגע, ולא מראה כלום אין לי CLR_CMOS על הלוח ולא יודע ככה זה, מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (בלי שום OC) ABIT NF7 KINGSTONE 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM JB פירקתי את כל המחשב, ניקיתי את המשחה התרמית הישנה מהמעבד ומרחתי אחת חדשה של ARCTIC SILVER. חיברתי את הכל מחדש, וכשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בחלון של הביוס. אני לא שומע שום ציפצוף מהמחשב. זה מה שכתוב: המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח ואת הצורב. הוא מזה בצורה מוטעה את המעבד שלי גם. בזמן מריחת המשחה התרמית, קצת משחה נפלה לי לאזור שמסביב לליבה. ניסיתי לנקות עם קיסמיי שיניים, ובאמת שניקיתי את זה המון אבל עדיין נשאר האזור הזה חלקית בצבע אפור (הצבע של המשחה). אז מה קורה פה? המעבד הוא שנשרף? הכונן קשיח? ניסיתי לבדוק את החיבורים של הכונן הקשיח, והם בצורה נכונה...בדקתי גם כמה פעמים לי…
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך geforce 5600XT וכל משחק שאני מנסה לשחק בו מראה מסך שחור אבל יש סאונד שלו... לפני שפירמטתי זה היה מופיע לי בטלויזיה והייתי משחק עם המסך של הטלויזיה עכשיו גם זה לא עובד.... עזרה מישהו????
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נעלמו לי פתאום הכונן דיסקים (שהוא גם קורא DVD) והצורב גם נעלם וכרגע אני רואה רק את הכונן HD שלי. רציתי לדעת מאיפה אוכל להביא דרייברים לצורב LG וגם לכונן דיסקים + DVD של LG? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סליחה...שאלה פשוטה.... כבל ה- USB מחובר בקצהו האחד למדפסת - אבל עם תפס כזה שלא יוצא !!! איך אני מנתק אותו ?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום.. אני חדש בפורומ ומזה זמן רב שאני משוטט ברחבי הפורומים ולדעתי התפתחה כאן קהילה גדולה ויפה מאוד, ו... החלטתי גם להצטרף ולא רק להתבונן. לאחרונה נתקלתי בבעייה מאוד שמאוד מדאיגה אותי. המפרט שלי הוא כזה: Athlon 64 3200 2.0 Ghz Asus A8N SLI Deluxe Bios ver. 1011-001 ספק כוח 500W ג'נרי זיכרון NCP 258 MB PC 3200 X2 קירור למעבד Zalman 7700 Cu התוכנה שאני משתמש בה היא Asus Probe בגרסא הכי עדכנית. מופיע לי שמתח על הלוח אם הוא 11.904 וולט. אך בתוכנה של סנדרה 2005 המתח הוא 11.6 וולט ובתוכנה PC Wizard 2005 המתח בכלל 11.31 וולט. אין לי מושג מה הולך פה ואיך כל תוכנה מודדת את המתחים.. אבל למי אני צריך להאמין?? לא כל התוכנות אמורות לקרוא את הנתונים מהביוס? ולבעייה קטנ…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי עדיין דרייבר לכרטיס קול הסוג שרשום לי הוא: Unimodem Half-Duplex Audio Device יש לי ווינדוס קס פי בעיברית ורשום לי שבכלל לא מותקן לי כרטיס קול ולא מצאתי את הדיסק להתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אני מניחה שזו בעיית חומרה- אבל אולי אני טועה וזו בעיה ב-XP. מדי פעם בעיקר אחרי שימוש בתוכנה "כבדה" יחסית (סריקת וירוס, איחוי, אפילו שומר מסך) - החץ פשוט נעלם לי מהמסך ואני צריכה לעשות ריסטרט. האם מוכרת לכם תופעה כזו ? אולי זה קשור לכרטיס מסך ? אשמח לקבל איזשהו כיוון. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אם הוא החליף את המתח הוא בטוח שרף את הספק נכון? (המחשב לא נדלק) עכשיו השאלה שלי, האם זה אפשרי ששאר החלקים במערכת נשרפו? אני פשוט עוד לא הייתי אצלו בבית ורציתי לדעת אילו חלקים להביא. אז זה אפשרי שחוץ מהספק עוד משהו התקלקל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בקר IDE שלי עושה לי צרות צרורות אני לא מצליח להתקין אותו בוינדוס 64 ביט לא עם דרייברים מקוריים ולא עם דייברים שאני "מוצר" באינטרנט (לא ממש אפשר למצא לזה דרייברים חדשים כמו המקורים בדיסק) אבל שום דבר לא עובד - די בגלל שאף דרייבר הוא לא מתאים למערכת 64 ביט אבל עדיין אני מאמין שיש איזה פתרון כלשהו :\ HELP !!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו... סליחה על הפרסום השני אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ? **אם לא אז אוליי יש תוכנה דומה שכן עובדת ???
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחים שלי לא יודע מה הבעייה אני כבר מיועש יש לי צורב : TEAC W552E 52X יש אותו למישהו או יכול להגיד מה הוא חושב אליו? הבעייה אצלי היא כזאת שאני פותח תוכנה צריבה נרו (גירסה הכי חדשה מהאתר) אני בחור באופציות לא משנה מה והנרו ניתקע נתיי למחשב שעה ועדיו לא קרה כלום הנרו פשוט ניתקע ואז מופע לי סיים משימה כיאלו וכל פעם זה ככה מישהו יכול להגיד לי מה הבייעה?...????
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-