תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A במחשב אין OC ואין שום הגדרות מיוחדות ! הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. קניתי ספק חדש תוצרת SPL מאז חשבתי שהבעיה נפתרה, הוא יותר לא נתקע בסרטים ובמשחקים. אבל ברגע שאני מבצע MULTIPLE MONITORS(מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה וכך יוצר שני שולחנות עבודה) אז המחשב נתקע כמעט כל פעם כשאני מזיז סרט משולחן עבודה אחד לשולחן עבודה במסך השני. (…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שאני מחבר לטלווזיה רואים הכל יפה וחלק .. אבל שאני מפעיל סרט .. בחלון של הרסרט רואים הכל שחור .. ולא רואים את הסרט רק את התרגום .. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והעולם היה ורוד ,אלא שלא הייתי כותבת אם לא היתה בעיה נכון ? אז ככה , אחרי שהתקנתי את המודם שלי (שבמחשב הקודם עבד בצורה מושלמת) שמתי לב לתופעה מדאיגה אחרי 40 דקות של עבודה (בול על השעון) הוא מפסיק לעבוד ?! ואם זה לא מספיק הוא גם תוקע אפליקציות אחרות כמו ווינאמפ וכאשר אני מנסה להפעיל את מנהל המשימות אני מקבלת את ההודעה הזו (the application failed to initilaize prperly (0*00000017 אם יש למישהו מושג במה מדובר ואם אפשר לסדר אני אהיה אסירת תודה לעד
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הכונן תקליטונים שלי החליט שהוא לא מזהה יותר תקליטונים (הדיסקטים המרובעים, למי שלא יודע). אני בד"כ לא משתמש בו, אבל כרגע אני צריך אותו. הנורה של הכונן כל הזמן דולקת. שמכניסים תקליטון ולוחצים על האיקון של הכונן, הוא אומר להכניס תקליטון (ז"א לא מזהה אותו). ניסיתי להסיר את הכונן ממנהל ההתקנים ושהמחשב יזהה מחדש את הכונן, אבל זה לא עזר. מה לעשות? חשד קטן שיש לי הוא שלפני כמה ימים הכנתי דיסקט אתחול ל WIN98se (לא בשבילי) , ונראה לי שאחרי זה, זה התחיל. אבל לא בטוח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מפרט:AMD 3000 לוח: K8NF-9 GIGABYTE מערכת XP SP2 מארז CL-6A21 HEC עכשיו לבעיה התקנתי את הדריורים שהגיעו עם המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהתקני הUSB. ההתקנים של הUSB 2 בקדמה עובדים אבל לאט. התקנים של USB על הלוח עובדים . עכשיו שמתי לב שיש לי כרטיס ששמו לי עם יציאות USB ואני לא מצליח להתקין אותן כול פעם שאני מנסה לא מוצא לי דריור ויש לי הודעה כל פעם שהמחשב נדלק: אולי זה גם קשור(נראה לי כן)
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין סורק mustek 600cp על אקס פי הורדתי את הדרייברים מהאתר של מוסטק אבל אני לא מצליח להתקין - המחשב לא מקבל את הסורק. אני מבקש - אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליה להציע עזרה או פתרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני כונני CD אחד מהם גם צורב האחד של חברת ממורקס-MEMOREX השני הצורב של ריקו-RICHO כשאני מכניס דיסק לכונן הרגיל של ממורקס הנורה מהבהבת והוא משמיע רעשים שחבל על הזמן כאילו הוא מתפוצץ וזה קורה גם כשיש דיסק בתוכו כשהוא לא מנסה לקרוא אותו, זאת אומרת לא רק שהוא מנסה לקרוא דיסק הוא משמיע רעשים. והבעייה הנוספת היא שכשאני מכניס דיסק לכונן של הצורב הוא לא מפעיל את הדיסק ותמיד הוא מאלץ אותי להפעיל אותו דרך הממורקס הרעשני למישהו יש הסבר? מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא לא צורב כלום, בכל צריבה הוא עושה לי: Invalid Block Address, זה עושה לי את זה גם בסימולציה. ניסיתי להחליף דיסקים, עדיין אותה הבעיה, התקנתי מחדש את נרו, את הגרסה החדשה ביותר, והבעיה לא נעלמת. למישהו יש מושג מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. הסרתי את ההתקנה של SP2 בשל בעיות ויחד עם ההסרה הוסרו כנאראה הדרייברים האלו: intel aim external flat panel driver 4 5 intel aim external flat panel driver 6 intel aim external flat panel driver מה זה בכלל ? מעכשיו בכל הדלקה של המחשב הוא מוצא חומרה חדשה ומבקש להתקין אותם. הבעיה היא גם שאין לי את הדיסק של לוח האם - האם אפשר לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD 2200 לוח אם של ASUS AN7X-X וזכרון של סמסונג 512 - 400 DDR עם כרטיס מסך ASUS 9280 VS שיש לו אפשרויות CAPTURE מהיום הראשון שקניתי את המחשב אני לא מצליח לעשות CAPTURE ניצלתי את האחריות והחלפתי את כרטיס המסך (ליגד החליפו לי את הכרטיס ל 9520 VS ) ולפתע הCAPTURE עבד. ברגע שהתקנתי את תוכנת העריכה הראשונה הוא הפסיק לפעול וביקש שאתקין את הדרייברים שוב חשבתי שאולי הבעיה בלוח האם - החליפו לי את לוח האם והצלחתי להפעיל את ה CAPTURE בפעם הראשונה בפעמים הבאות שוב הדרייבר קרס , התקנתי אותו שוב ואחרי כמה הפעלות כושלות הוא התייצב ושוב פועל אבל לא דרך תוכנת העריכה. יש להדגיש כי תוכנת העריכה VEGAS VIDEO אינה פרוצה אני מנסה לגלות מהו הגורם שמונע מבעדי ל…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלת ניוב במחשב הנייד שלי אמור להיות HDR ודולבי ויז'ון. הייתי בטוח שה-HDR מופעל אוטומטית אבל טעיתי, הוא היה כבוי. כשניסיתי להפעיל, זה לא הצליח. נכנסתי להגדרות ושיחקתי שם קצת וזה בסוף פעל. נראה לי שזה קרה אחרי כיול אבל לא בטוח. מישהו יודע אם חייב לעשות קודם כיול כדי להפעיל את ה-HDR? האם דולבי ויז'ון וג'י סינק מופעלים בברירת מחדל?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום כשהדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה בתמונה ואין לי אפשרות אחרת חוץ מלהיכנס לbios אשמח אם תוכלו להסביר לי בכלל מה ההודעה אומרת ואיך אני פותר את הבעיה תודה !
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
ואם יש משהו שווה אחר קצת יותר רחוק גם אפשר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שיש קשר אבל לפני שאני אתאר את הבעיה צריך לציין שנכנסתי ל Disk Management והתחלתי פירמוט לכונן (WD30EFRX) ואחרי זמן קצר לחצתי Action -> Refresh מה שגרם לעצירת הפרמוט והכונן נעלם. לא יודע אם זאת הסיבה אבל מאותו רגע זה מה שקורה: אחרי ריסטרט למחשב הכונן מוצג ועובד. ביצוע פירמוט מהיר עובד. ביצוע פירמוט מלא גורם לכונן להיעלם. העתקת קבצים (לפחות כמה GB) גורמים לכונן להיעלם. כשהכונן נעלם אז אני ממש שומע את המהירות של הדיסק יורדת או אולי אפילו נעצרת, אחרי ריסטרט הכונן מופיע ושוב אותו סיפור. ביצעתי chkdsk, לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב windows 10 לאחרונה המחשב מראה שגיאת "reboot and select proper boot device" בהתחלה הפעלה מחדש פתרה את הבעיה אבל עכשיו הוא לא עולה כלל בעבר למחשב גם היה BSOD שהיה צריך לעשות שחזור מערכת ועכשיו הוא מזהה 4GB במקום 8GB RAM למרות שמותקן לי 64 ביט לאחר בדיקה בBIOS ראיתי כי רק מוצג כונן הDVD האפשרויות שאני חושב 1) הכונן התקלקל 2) הכונן התנתק מלוח האם 3) משהו בהגדרות בBIOS שגוי (אין לי התמצאות לא לבקש ממני לשנות) אם זה עוזר בנוגע לממשק הBIOS הלוח אם הוא של Gigabyte בתודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, שאלה מאוד בסיסית - האם יש צורך לנקות מחשב בצורה יזומה? לפתוח ולנקות בפנים? רק אם יש רשת שנשלפת מבחוץ? באיזו תדירות בממוצע? איך מנקים את המחשב? שואב אבק? בהנחה שלרוב האנשים אין בבית קומפרסור, האם מומלץ להשתמש בספריי אוויר דחוס או משהו בסגנון? (האם הגז הקר שייצא ממיכל תרסיס לא יהווה בעיה? החשש שהוא יקרר את הרכיבים יותר מידי ואז מים יתעבו עליהם ועלולים לגרום לקצר / נזק קורוזיה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש מעצבנת ב פיפא 12 אני מתחיל וכל הזמן זה יוצא לי לתפריט הראשי כאילו לחצתי על Esc ניסיתי לנתק את המקלדת גם אותו דבר כאילו המקש נלחץ גם שאין מקלדת ניסיתי לחבר את הגוסטק ולנתק את המקלדת זה גם יוצא לתפריט כל הזמן כאילו לוחצים על esc
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב חדש את חלונות 7. ההתקנה עברה ללא בעיות וכל ההתקנים בסדר. הבעייה היא שלאחר כיבוי והדלקה מחדש של המחשב, חלונות לא עולה - מיד לאחר מסך ה- BIOS אני מקבל מסך שחור, מבלי שחלונות אפילו התחיל את הטעינה. אין שום הודעה בדרך, והכיתוב היחיד על המסך הנו האותיות EB בפינה הימנית התחתונה של המסך. לעומת זאת כאשר אני מדליק את המחשב כאשר דיסק ההתקנה בכונן, חלונות עולה ללא שום בעייה. חשבתי שאולי משהו בהתקנה לא היה בסדר, פירמטתי את הכונן והתקנתי את חלונות שוב. הבעייה חזרה. ניתקתי את הכבל האדום של הכונן וחיברתי אותו ליציאה אחרת (במחשבה שאולי הבעייה עם הכונן, SAMSONS F3 1TB SATA2), ללא הצלחה. פירמטתי שוב את הכונן והתקנתי את חלונות על הכונן הקשיח השני (SEAGATE BARRACUDA SATA2), לא…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב,יש לו כבר בעיה עם הסאונד אבל סדרתי את זה עם כרטיס קול חיצוני. משום מה הוא לא מקבל שום כרטיס מסך הוא פשות מאתחל את עצמו לפני הכניסה לוינדוס.הספק תקין,והמערכת פורמטה.ניסיתי אפילו לשים עליו כרטיס מסך חלש ביותר לא לוקח כלום חשמל 7300LE וגם 7300GT. עדיין אותה בעיה.רק שמחברים אותו לכרטיס מסך המובנה שלו הכל תקין והמסך עולה ועובד. המערכת היא: Q6600 intel dg31pr 2X2GB 2X250GB PSU EZCOOL PS1000 500W CD-ROM אני ניסיתי כבר הכל,צריך אזרה בדחיפות. תודה לכולם מראש.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הזיכרונות בלוח אם P31DS3L בDUAL CHANNLE זאת אומרת שאני מחבר אותם הם לא מגיבים. לכן חיברתי אותם כל אחד בערוץ אחר. מה עושים? אני רוצה לשים 3GB בWINDOWS 7 ואני לא יכול !!! תודה לעוזרים. הזיכרונות תקינים בדקתי את כולם !
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מקלדת ועכבר של steelseries, אני מנסה להתקין את התוכנות שלהם (zengine למקלדת, וsteelseries engine או משהו כזה לעכבר) ברגע שההתקנה מגיעה להתקנת הדרייברים (ב2 ההתקנות) המחשב פשוט נתקע, קופא ולא מגיב, ניסיתי להתקין גם בsafe mode אבל לא הצליח, אשמח להצעות ועזרה, תודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-