תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המחשב החדש שלי ככה לפני חודש- (בחתימה) ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כל הזמן (מהזמן שקניתי ממש מההתחלה אפילו שלא התקנתי שום דבר) והגיע הזמן שאנסה לפתור אותה בעזרתכם... הבעיה היא בתוכנות - שאני פותח תוכנה לוקח לה זמן להפתח... כמו MEDIA PLAYER או CPU-Z WINRAR כל תוכנה... גם שאני לוחץ על איקון למשל "המחשב שלי" בלחצן השמאלי לוקח לתפריט זמן להפתח... או שאני לוחץ במקלדת על המקשה DELETE לוקח למחשב זמן לשלוח לי את ההודעה אם אני באמת מעוניין למחק קובץ זה... שאני אומר לוקח זמן לתוכנה להפתח אני מתכוון לסביבות בין 10-15שניות... שאמורות להפתח אחרי 2 שניות או 5 (לא יודע) חשוב לציין שכל פעולה כזאת (שאני פותח תוכנה ולוקח זמן לתוכנה להפתח) בפעם השניה הרצופה שאני מבצע אותה היא נפתחת…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שהוא מכבה אותו המחשב נכבה אך עדיין משהו מבפנים מרעיש והסידירום פתאום הנורה שלו נהפכת לצהובה(אין לו דיסק בסידירום)
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני שבוע התחילו לי בעיות במאוורר של המעבד אז מתוקף האחריות עליו שלחתי אותו למעבדה והם תיקנו אותו, אבל הם עשו משהו מוזר. במקום לחבר אותו ללוח אם הם חיברו אותו ישירות למולקס (הכבל של הספק) לאדום ולשחור (5V). עכשיו מה שמוזר הוא שהמאוורר עובד על 12V אז האם זה תקין שהם חיברו אותו רק ל-5V? האם ב-12V הוא יעבוד יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי מחשב, הוא קנה אותו לפני שנה וחצי, העניין הוא שכל כמה חודשים נשרף לו הספק, ניסינו ספקים שונים, והבעיה חוזרת על עצמה המחשב עובד פיקס כאשר הוא עובד עד שהספק שובק חיים, ניסינו ספקים של 400 וואט , של 350 של כל מיני ולא עוזר למישהו יש רעיון?? בתודה מראש עידו
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
Do not remove memory modules while DIMM LED is on. It might cause short or other unexpected damages due to the 2.5V stand by voltage. Remove memory modules only when AC Power cord is disconnected. זו אחת ההזהרות שכתובות בחוברת של לוח האם שלי. כמובן שברוב טמטומי שמתי לב אליה רק היום. המצב הוא כזה. המחשב הוא בן שנתיים בערך עם לוח אם GA-7VAXP. יום אחד המחשב התחיל לעשות לי בעיות עם הזיכרון, כנראה עקב העובדה שלא צייתי לאזהרה. בדיקה שעשיתי העלתה שגיאות ב RAM אחרי שהוא פעל חצי שנה תקין. החלפתי את ה RAM לאחד אחר, שוב בלי לנתק את ספק הכוח. השני פעל ולא דיווח על שום שגיאות אבל גרם למסכים כחולים מדי פעם. נכנסתי לביוס וכיוונתי את המהירות שלו ידנית ל DDR-266 ומאז הוא פועל תקין. עכשיו …
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אנשים! בימים האחרונים הייתה לי בעיה די מוזרה עם ההארדיסק. זה התחיל ככה - שיחקתי Cs:S בלילה בזמן ש- Azureus עבד (Client של ביטורנט) ובזמן הזה היו לי מעין קטיעות במשחק, יצאתי מהמשחק , ופתאום העכבר נתקע ואחרי כמה שניות הופיע לי Blue Screen Of death והייתי חייב לעשות Restart. ה- Windows עלה והכל, הפעלתי שוב את Azureus שמעתי קצת מוזיקה עם Windows Media player (לבערך דקה) ואז שוב המחשב נתקע (המוזיקה המשיכה) ואז שוב Blue Screen Of Death, אז התייאשתי וכיביתי את המחשב. למחרת בבוקר הדלקתי את המחשב ולהפתעתי קיבלתי שוב את ה- Blue Screen Of Death הפעם עם הבעיה הזאת- Machine_check_exception ולמטה: stop: 0x0000009c*** ניסיתי להפעיל את ה- Windows דרך Safe Mode אבל בצהלך טעינת הקבצי…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכלכם.. יש לי לוח של אינטל אם צריך אני יתן גם את הדגם.. ועכשיו כשאני מחבר את הפלא פון שלי עם כבל להעביר שירים לפלא פון .. הוא לא מזהה לי את הפלאפון ניסיתי אצל חבר זיהה הכול כמו שצריך.. כשאני מחבר את הפלא פון הוא רושם שיש חומרה חדשה והכול ושאני נותן לו את הדיסק שיתקין מתוכו את הדריוורים של הכבל והמכשיר.. הוא לא מזהה כלום.. אם אפשר איזה עידכון או למישהו יש פיתרון תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום כולם לאחר שהיתה לי "תאונה" עם ה lan fire ונגמר התקציב קניתי מארז חמוד ונחמד ב200 שקל O_o (אכן קשה לעבור לכזה מארז אחרי הlan האיכותי) קיצר קיבלתי מארז עם עם כניסות usb מקדימה עכשיו אמורים לחבר זאת ללוח אך החיבור usb ללוח מגיע בחלקים קטנים data 0 data 1 + - ויסמן כזה כמו של אין כניסה (/) משהו כזה קיצר יש לי לוח epox 8kda3j ואני לא ידע איך מחברים את החיובר usb הזה לללוח אם אפשר עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
נניח אני שומע מוזיקה לא משנה אם זה בווינאמפ או במשחק , ושאני לוחץ על המקלדת יש לי תקיעות כאלה ו"הבהובים" בסאונד. כאילו קטיעות כאלה. זה ממש מעצבןןןןןן אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולהקליד במחשב וזה מעצבן לשחק במשחק כי אז יש תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים... מה לעשות!??? לוח אם epox8rda+ והרגע התקנתי דרייברים והכל חדש ועדיין בעיה. הביוס מעודכן גם כן
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי לוח Pcpartner P3 Socket 370 עם צ'יפסט Via Apollo Pro Plus ועל הלוח מעבד 500MHZ קופרמיין עם באס 100, קיבלתי מחבר מעבד 866/133/1.7V יענו 866MHZ עם באס 133 על 1.7V, הלוח שברשותי תומך 133FSB ויש לי שלושה סטיקים של SDRAM PC133 128MB שלושתם פועלים ביחד עם ה500MHZ, שמתי את ה866 בלוח ואין פוסט בכלל, עכשיו המעבד בטוח תקין 200אחוז, האם עידכון ביוס יעזור לבטח?, או שזה יכול להיות גם משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה יש לי מערכת חדשה שקנתי לפני שבוע ויש לי בעיה דיי מוזרה קודם כל זה המפרט : AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower עכשיו עבדתי עם המחשב בערך יומיים ואז התחילו להופיע מסכים כחולים עם שגיאה driver irql not less or equal חשבתי שזאת בעית דרייבר ניסיתי להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט והמחשב שוב בצע ריסטרט וקרס לגמרי ניסיתי להתקין שוב את המערכת ההתקנה כל הזמן נפלה עם מסך כחול בזמנים שונים של ההתקנה... ניסיתי גם גירסאת ווינדוס אחרת ושוב אותה בעיה ניתקתי את כל הדברים הל…
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה,מחשב ישן : AXP 1700+ 256MB RAM GA-7VTXH mobo+ בעקרון אתמול קיבלתי את ה LG 4163B שלי ו מסך LG F700B אחרי שחיברתי את הצורב, והדלקתי את המחשב, לקח לו המון זמן לעלות ועוד לפני שווינדוז עלה, הייתה הודעה " Secondary master ATAPI incompatible" ו "secondary slave atapi incompatible" מייד חשבתי שזה הצורב, ניסיתי לנתק אותו, והדלקתי מחדש את המחשב,עדיין אותה בעיה. בדקתי, הכוננים מחוברים נכון(עד כמה שאני יודע) אבל בביוס הם לא מזוהים,וכנ"ל לגבי ווינדוז. עצות בבקשה,אני נואש.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב עשיתי ריסט למחשב והוא החליט פתאום שלא בא לו לעלות .... אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והחזרה של הבטריה של לוח האם הוא עולה ועובד אבל על מהירות של 1.9 (2.5 BARTON ) וכל פעם שאני מעלה אותו ל3.2 המחשב לא עולה עד שאני מנתק אותו מהחשמל מוציא ומחזיר את הבטריה .... נ"ב שאני עושה לו OC אחרי ההודעה שאומרת לי לא לכבות את המחשב הוא ממשיך לעבוד זמן רב ולא עולה כלום אפילו המסך לא נידלק ..........
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול חדש, ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני מדליק את המחשב, לאחר שרואים את החלון של Windows עם הפס טעינה, עולה לי מסך שחור - ריק, תקוע, רק לאחר 2-3 דקות המחשב מתחיל להעלות כרגיל ללא שום בעיות. אשמח אם למישהו יהיה את הפתרון לבעיה שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 והמהירות של המעבד שלי תמיד היתה 850 MHZ ועכשיו המהירות הפכה להיות 567 MHZ? והשאלה שלי איך זה ייתכן ? ואם יש משהו שאוכל לעשות ולהחזיר את המהירות שהיתה לי.. ניסיתי פירמוט וזה לא כזה עזר.. האיטיות באה לידי ביטוי בכך שאני רואה את סרטים בצורה איטית, מה שלא היה פעם ! לא נראה לי שזה קשור למקודדים (ניסיתי לשנות).. אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הנה תמונה של מנהל ההתקנים שלי במחשב.. אני מנסה להוסיף אותם דרך אשף ההוספה לחומרה של וינדוס אבל האשף לא מוצא שום דבר...למרות שפעם זה היה מוצא... אין לי תדיסקים של הדרייברים של ההתקנים האלה. מה אני עושה עכשיו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך עזרה :s05: המחשב שלי בן 4 חודשים פנטיום 4 מעבד 3.2 לאחרונה החל המאורר של המעבד לעבוד רצוף ובאופן קבוע ורועש! פרקתי את המאורר ניקיתי אותו ואת הצלעות מאבק ולא עזר, פרמטתי את המחשב מחשש של וירוס וכנ"ל התקנתי EVEREST Home Edition לבדיקת הטמפ' ואת SpeedFan הטמפ' תקינה ! מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מחשב ישן (P4 1.6) עושה לי בעיות, איתרתי תקלה בזיכרון אבל לקחתי לטכנאי בכל זאת. הוא אמר שבאמת יש תקלה בזיכרון וצריך חדש (מאיפה אני משיג SDRAM או DDR 133???!!) והוא אומר לי גם שווירוס צרב את עצמו לביוס וזה מאט אותו למהירות של פנטיום 3 בערך. ואיך הוא רואה את זה?? הוא אומר שהזיכרון של המעבד שואף ל-0 במקום 128!!! הייתי צריך לשאול איך הוא רואה את זה. בדקתי ב-CPUZ וזה נותן לי: זה נורמלי???
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש מחשב P3 שהחליט לעלות רק לביוס - הוא פשוט עולה אוטומטית לשם בלי לחיצה על שום מקש. מאוד מוזר כי אחרי שמבצעים יציאה (עם F10 או בלי) - לא עולה כלום! הגדרתי DEFAULT לביוס אבל זה בכלל לא עוזר. בבקשה את עזרתכם הטובה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום עשיתי שדרוג מי פנטיום 4 2.66 לפנטיום 3.01 ולוח אם של ABIT מסוג IS7 ובכל פעם שאני מפעיל משחק הוא נתקע בלי סיבה אגב בפנטים והלוח האם הישן זלא היה ! ברשותי כרטיס מסך של ATI 9600 128 MB וזיכרון 1GB ואנני יודע מה הבעיה פרמטו לי מחדש הזמנתי טכנאי וזה לא עוזר מדובר בסימולטורים חוקיים ! של מיקרוסופט וUBI כל פעם שאני מפעיל הוא או נתקע או נכבה מה יכול להיות הבעיה הזו ! שתמיד עבדו אגב לא אני התקנתי את וינדוס ואת הלוח והמעבד אלא טכנאי מוסמך ! הורדתי דרייברים הכי הכי חדשים וזה לא עוזר בכלל אגב זקורה רק שאני מפעיל משחקים בלבד ! אנא עזרו לי !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לפתור לבד דרך ה FAQ אבל לא הצלחתי לכן לפניכם הבעיה: עבדתי על מחשב עם לוח אם של ASUS זכרון של אלקסיר 256 עם מהירות 266 מעבד סלרון 1700 XP עם חבילת השירות השנייה. לפני שבוע קניתי לוח אם של ABIT NF7M ומעבד SEMPRON 2300 וזכרון A-DATA 256 מהירות 400 כדי לשדרג . החלפתי את הלוח והמעבד ואת הזכרון הישן הוספתי ביחד עם החדש. אחרי ההחלפה קצת לפני שהלוגו של וינדוס XP עולה יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז המערכת עושה ריסטרט. אין לי אפשרות לבטל את הריסטרט כי עדיין לא הצלחתי להכנס לוינדוס ולכן אני לא יודע מה יש במסך הכחול... ניסיתי לשחק עם הזכרונות לא עזר מה שכן המחשב לפעמים אומר לי שהמהירות של המעבד לא מותאמת וצריך להתאים אותה והוא אומר זאת אחרי ה POST אולי אם אני מחליף לוח אם ומעבד …
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
במחשב החדש (המפרט בחתימה) לא שומעים כלום.. הדרייברים כולם מותקנים,הכ. קול מזוהה ומותקן, ואין שום בעיה (לפחות לפי מנהל ההתקנים), וגם במיקסר (nvMixer) רואים את השנתות שם קופצות לפי קצת המוזיקה שמנוגן מהמדה פלייר.. אבל לא שומעים כלום ברמקולים! חיברתי את המערכת למחשב עם כבל (במחשב הישן הכל עבד פיקס), חיברתי את הכבל ליציאה (חיבור ירוק), ולא עבד. חיברתי אז לכל אחד מהשקעים, לא עבד, חיברתי לפאנל הקדמי, לא עבד! מה עושים? עריכה: חבר'ה, לא, המערכת לא על Mute, המיקסר והווינדוס על פול ווליום. נדב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-