תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לבדוק האם הכ.מסך שלי באמת דפוק, אז לקחתי את הכרטיס של אחותי והמחשב עבד (באסה צריך לקנות כ.מסך חדש), אבל (תמיד יש אבל ), אחרי שהחזרתי את כ.המסך שלי המחשב בכלל לא נדלק ! (לפני זה היו לי ארטיפקטים) אני רואה שהלוח מקבל חשמל (הנורה נדלקת) אבל כלום, גם הכפתור Power שעל הלוח לא עובד. האם מישהוא נתקל או יודע אם מצב כזה יתכן ?? שכ.מסך יגרום לכול המחשב לא לעבוד ? אני חשבתי שאם הכרטיס מסך לא עובד המאוורים נדלקים והמחשב מצפצף. יש רעיונות ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
תגידו אתם מכירים מעבדה באזור ת"א שיכולה לתקן תמסך הזה???
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי לידידה דיסק עם +memtest86 כדי לבדוק חשד לבעיית זיכרון אצלה, ועל הדרך החלטתי להריץ אותו על מחשב ישן שלי (אני כותב את זה סתם כדי להבהיר שהבדיקה לא נעשתה בגלל תקלה או בעיה אלא סתם במקרה). המחשב הוא P3 בעל 384M של זיכרון SDRAM שמחולק ל-3 סטיקים ג'נריים לחלוטין. עובד ככה כבר שנים וכולם מרוצים. תוצאות הבדיקה (שחזרתי עליה כמה פעמים) הם כאלה: בדיקות 1 עד 4 ו-6 עד 10 עוברות ללא תקלה בכלל. לעומת זאת, בדיקה 5 שנקראת [tt][Test #5 Block move, 64 moves][/tt] נכשלת לחלוטין. יש errors בכל הכתובות, החל מ-0MB ועד 384MB. מישהו מבין מה זה אומר ומה המשמעות ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרונות KINGSTON 512MB 667Mhz X2 כונן קשיח WD 160GB SATA 2 מעבד AMD AM2 3800+ X2 64 ATHLON צורב יד שנייה SAMSUNG CD-DW מודם פקס לא ידוע איזה כרטיס טלביזה WINFAST XP200+ LEADTEK הבעיה שהמחשב קורס בלי כל הודעת שגיאה פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה ניסתי כל דבר אפשרי אפילו להשאיר רק לוח מעבד זיכרונות וכונן קשיח כבר החלפתי את הכונן קשיח והיום החלפתי את הזיכרונות מה לדעתכם הבעיה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי שאצליח לראות DVD במחשב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה אצלי במחשב ברגע שאני משחק מאחד המשחקים החדשים יותר במצע פתאום המחשב עושה לי ריסטרט למה !?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי , דווקא ביום כיפור , המחשב מסרב להידלק ( זו תופעה שהייתה כבר כמה פעמים בחצי שנה האחרונה ) בעקרון כשאני מדליק את המחשב הלוח אם עושה צפצוף אחד ארוך . עשיתי חיפוש לגבי הצפצופים השונים שהביוס עושה בשביל אזהרות , וגיליתי שזה כנראה בעיה בכרטיס מסך . בפעמים הקודמות שזה קרה לי הייתי פשוט מוציא ומכניס את הכרטיס מסך והכל היה חוזר למצב הרגיל . היום כל דבר שאני יעשה לא עוזר. ניסיתי לראות מה קורה אם אני משאיר את המחשב לרוץ אחרי הצפצוף , וראיתי שהוא עובר לסוג צפצוף שונה ( צליל גבוה וצליל נמוך בלופ ) . דבר שכנראה מסמל בעיה במעבד או בRAM לפי החיפוש שביצעתי. אם יש לכם עצות כלשהן לגבי מה אני צריך לעשות עכשיו זה יעזור לי מאוד , בכל זאת כל הסרטים על…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב תקין [לכאורה], אך כבר זמן ממושך יש לי בעיה עם החיבור USB. יש למחשב כ4 יציאות USB אשר פועלות כאשר אני מחבר את המצלמה שלי, כאשר אני מחבר את המקלדת\עכבר ועוד כל מיני דברים. אך כאשר אני מחבר DiskOnKey שונים, המחשב קופא, ולא ניתן להמשיך לעבוד, אלא רק לעשות RESTART.. כמובן שאינני יכול להשתמש בDOK הללו... הגעתי למסקנה שרק USB שהם Hard Disk למיניהם, תוקעים לי את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה הזאת וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (:
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המחשב החדש. הכל טוב אבל כשהפעלתי שמעתי כאילו יש במאווררים של המחשב מתכת תקועה או משהו כזה. עכשיו פתחתי את המחשב והסתכלתי והרעש בא מהמאוורר של המעבד עכשיו יש כזה גלגל מתכת או משהו כזה אני לא יודע איך קוראים לזה ולפי מה שאני רואה הוא משתפשף עם המאורר כי אני רואה על הגלגל הזה סימנים שחורים מהמעבד. כנראה הרכיבו חזק מדי את המאורר, מה אפשר לעשות ? לקחת את המחשב בחזרה לחברה ? אני מקווה שהבנתם אותי. תודה. עריכה: נסיתי להזיז קצת את המאורר וראיתי שאפשר להזיז אותו קדימה ואחורה על הציר.. זה אמור להיות ככה ?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שאני מחבר לטלווזיה רואים הכל יפה וחלק .. אבל שאני מפעיל סרט .. בחלון של הרסרט רואים הכל שחור .. ולא רואים את הסרט רק את התרגום .. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות אני שומע ציפצוף ארוך ואז קצר וזהו אין תמונה אין כלום המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF בתודה מראש דין גפן
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
השגיאה: Verifying DMI Pool Date Boot From CD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אין שום דיסקט או דיסק בכוננים אין כלום (הייתה לי בעיה כזאתי פעם וזה היה בגל שהשארתי דיסקט בכונן). מה עליי לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רקע: התקנתי XP על (SATA =(sata as ide . כאני מדליק את המחשב (אך ורק כשאני מדליק אותו ממצב כבוי), המחשב עובר את הפוסט ומחפש CD ,שהוא ההתקן הראשון לBOOT אך הוא אינו עובר הלאה להתקן הבא שהוא הHD. יש לי את ההודעה הבאה disk-boot-failure-insert-system-disk-press-enter . אם אני לוחץ אני שומע את הפלופי מנסה לקרוא. רק לאחר שאני לוחץ alt ctrl del או reset הוא עולה כמו שצריך איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה רונן
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחק מסויים - nba 06 לדוגמא, המשחק נתקע ויוצא למסך של דוס שבו כתוב הודעה בסגנון: אם זאת פעם ראשונה שאתה רואה את ההודעה הזו, תתעלם ותפעיל מחדש את המחשב. אם לא, נסה לעדכן דרייברים, לראות אם יש לך מספיק מקום בדיסק קשיח, לבטל את ה bios memnory/cacheable. נראה לי שחשוב שאני אציין שזה מסך כחול, וכתוביות בלבן (כל המסך). עשיתי את כל מה שהוא כתב מן הסתם, אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף, הוא כותב לי שהקובץ הבעייתי הוא nv4_disp.dll שנמצא ב c:\windows\system32. אני מאוד אודה לכן על כל עזרה שתינתן.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי היום את הזיכרונות סל שוק 1X2GB 800 MHZ 4-4-4-12 עכשיו המוכר אמר לי לסדר את הזיכרונות בביוס בסדר הזה: "תזמונים 4-4-4-12 ומתח לזיכרון 2.2V או 2.25" אחרי שאני נכנס לביוס, מה אני עושה בדיוק? תודה, מודי.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מצאתי לאחרונה באמזון זיכרון ראם של חברה שלא שמעתי עליה, המחיר ממש מצוין (אולי יותר מדי) אבל התגובות מאוד חיוביות. קצת חושש לקנות מוצר של חברה לא מוכרת מצרף קישור למוצר, אולי מישהו מכיר? https://www.amazon.com/gp/product/B07QRSPFG7/ref=ox_sc_act_title_8?smid=AWD7GDDT7Q2ZT&psc=1
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי כרטיס 2600XT 512MB. כמדליקים את המחשב התמונה ישר נראת מעוותת המילים נכנסים אחת בשניה ומרובעים שנדלקים ונכבים ותוהו ובוהו ניסיתי כל מני אפשרויות 1- בהתחלה החיבור עם הלוח לא היה עם ה 4 PIN הנוסיפם .. חיברתי ספק עם כל החיבורים וגם לא עבד 2-ניסיתי על מחשב אחר גם כן אותה בעיה 3- כל הספקים שניסיתי לא היו מותגיים אלא גנריים !! האם ישנה מצב שהבעיה מהספק החשמל? אה האם כרטיס זה נדרש חיבור חשמל נפרד (ל מרות שלא מצאתי עליו חיבור חוץ מלמעלה שאני חושב שאלו ל CF) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אשמח למפרט למחשב גיימינג עד 5000 שקל עם rtx 3060 תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 3 600 128 מגה זיכרון ווודו 3 3000 ועד לא מזמן המחשב הראה לי שהוא פנטיום 600 עכשיו יש לי בעיות כל הזמן עם הווינדואז והמהירות של המחשב ירדה ל 450 וגם כותב שיש איזה בעיה עם אחד המאווררים של המעבד (בדקתי בסנדרה) מה אני יכול לעשות חוצמלקנות מחשב חדש בינתיים?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-