תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הפרטים?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי קטסטרופה עד כדי כך שכבר התקנתי עליו כמה פעמים ווינדווז ועכשיו אני לא יכול לגשת לקבצים מאוד חשובים מהמערכת הקודמת... התיקיה חיה ונושמת ,אני יכול לראות אותה אבל לא ללגשת (ממש כמו משה רבנו חיחי) פעם פעם פעם זכור לי שהצלחתי להיכנס אבל שכחתי איך עשיתי זאת. זה חשוב לי מאוד ונראה לי שזאת בעיה מוכרת אז בטח מישהו פה ידע מה עושים תודה מראש !!!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בתופעה הבאה: ה- DVD's שאני צורב כ - DATA DVD לא ניתנים לקריאה ע"י אותו צורב שצרב אותם. במחשבים אחרים ניתן לקרוא אותם ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? - ניסיתי לעדכן את הקושחה וזה לא עזר. האם הוא מלוכלך? אם כן יש דרכים לנקות? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי נייד של קומפאק (פרסריו) .המסך כולו בצבע אחיד מט חיוור ומבלי יכולת לראות את שולחן העבודה בכלל . כאשר מחברים את המחשב למסך של מחשב שולחני , אז כן רואים את שולחן העבודה. האם המסך נדפק ? משהו בחומרה נדפק ? למי שיש ניסיון בבעייה כזו , אשמח לקבל סיוע מה עושים ? תודה מראש :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת איך פועלת הטכנולוגיה של המחשבון יש לטכנולוגיה הזאת שם? אני פשוט שיחקתי בזה קצת היום ואני לא מבין בכלל איך זה עובד (ובמיוחד איך בטריית AA אחת מפעילה אותו לכל כך הרבה זמן)
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא…
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, מזה יומיים אני מנסה להתקין את הכרטיס קול OB שבלוח - הOS היא XP PRO הכי עדכנית שיש, ב BIOS נראה בסדר - אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש -> שום דבר לא עזר! הכרטיס הקול השני גם לא עובד ואי אפשר להתקן אותו. נסיונות להתקין את RELTEAK מהדיסק שמגיע עם הלוח אבל אחרי האתחול ,שום דבר לא מותקן ,ניסיתי להתקין מ DEVICE MANAGER ממיקום ספיציפי ,לא עזר. ביטלתי ב BIOS את הכרטיסOB אבל עדיין ה CREATIVE לא עבד. פירקתי את הכרטיס מסך (HD2600 PRO),פירקתי את הCREATIVE LIVE 24 BIT. גם לא עזר. אחרי נבירות אין ספור הבנתי שאחד ההתקונים המח**** של מיקרוסופט דפק את ההתקנה של AUDIO HD של REALTK. מאתר מיקרוסופט מצאתי את ה PATCH שאמור לתקן את זה אבל שאני מנסה להריץ אותו זה רושם שהתקן חדש יות…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר קנה מחשב חדש לא מזמן 4200X2 2 גיגה זיכרון 1950 פרו 256 מגה ציטוט שלו מתאר את הבעיות למינהם: "בטניס כל פעם אחרי כמה דקות היה עולה לי הודעה של סגירת תוכנית,עכשיו המשחק בכלל לא עובד,הוא איטי רצח ב-NBA עולה לי ההודעה של סגירת תוכנית ובפרו אבולושן אני לא יודע להסביר,פשוט יש קפיצות כאלה,לפעמים המשחק ככה נתקע לאיזה חצי שניה,אני לא יודע להסביר" כמה הערות: טניס= VT3 NBA= 2008 פרו אבולוטיון 2008 דרייבר הכי עדכני של ATI.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 6600gts. חיברתי עם הכבל שמקבלים עם הכרטיס שבצד אחד יש לו חיבור שנראה כמו SVIDEO רק עם קצת יותר פינים ומצד שני הוא מתחלק ל-4: אחד SVIDEO והשאר חיבורים שנראים כמו scart. היחיד שמראה תמונה זה הכבל שכתוב עליו y-out.חיברתי אליו עם כבל scart ל scart לטלויזיה. יש לציין שבמחשב הישן השתמשתי באותו הכבל ושם ראו בסדר. אני מקבל תמונה חלקה אבל בשחור לבן. בלוח הבקרה של NVIDIA אין אפשרות להעביר ל- composite וניתן לסמן רק auto select או svideo. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי שלום, מקודם ניסתי להתקין את הויסטה ואחי עזר לי בטלפון. בקיצור הסתבכנו, ונראה לי שהוא טעה. אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל. אני נכנס לביוס, נכנס לשני (אדבנס ביוס פיוטר) משם לשלישי - בוט סקינס ואז יש לי 3 אפשרויות והרביעי שזה אוטר דוויס - אני חושב שפה הבעיה. אחי אמר לי לשנות כמה דברים את הראשון הוא אמר לי להשאיר על CDROM את השני השלישי והרביעי, לעשות על דיסייבל. אחר-כך הוא אמר לי לעשות אקסיט אנד סייב. עשיתי וזה עשה ריסטרט לחצתי אנטר כל הזמן ואז הגעתי למסך שחור והיה רשום משהו פיילטור ופליס אינטרט דיסק (עם אני לא טועה כאילו שזה נכשל.. אז מה אני עושה?) (מצאתי מדריכים באינטרנט אבל הביוס שמראטים שם בתמונות לא כמו שלי..)
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום!! אני מנסה להתקין משחק ישן , שעובד אך ורק ברזולוציה 640X480 , אחרת המשחק לא עולה, בהגדרות של המחשב אין סימון של רזולוציה כזו היא נמוכה מאד , בWIN XP הרזולוציה הנמוכה ביותר היא 600X800 ולכן אנני יכולה להפעיל את המשחק , אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. בברכה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש נייד של ACER (כן כן אני יודע, הייתי צריך לצפות לזה...). בכל מקרה האחריות הייתה של קומפיוטרסטור. לאחרונה הוא התקלקל (הוא פעם עלה לווינדוז ופעם לא....) לקחתי אותו לקומפיוטרסטור (אבא שלי התעקש וגם רצינו לבדוק אולי איכשהו נשארה אחריות) והם אמרו שמלפני 10 ימים ניופאן מתקנת תניידים. לי כל הקטע הזה נשמע די מוזר... ניופאן הצמיחה תוך 10 ימים שרות מעבדה לניידים?! כי למיטב ידעתי הם לא יבאו עד עכשיו מחשבים. השאלה שלי, יש איזשהו יתרון לתקן אצלהם? מישהו מכיר מעבדה טוב ואמינה לתיקון ניידים ? (אם אסור להגיד בפורום אז גם בפרטי זה בסדר )
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
יש לי חלקים(לוח אם ,מעבד,והארד דיסק) ואני לא יודע אם הם תקינים כי הם סתם ישבו במשרד של אבא שלי..והוא לא יודע אם הם לא תקינים או לא ואני לא יודע אם לקנות מארז פשוט ב-150 שקל כי אז סתם ילך הכסף חוץ מלחבר אותם לספק אחר יש דרך ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני חדש פה, מפרט המחשב שלי בקיצור הוא: athlon 3500+ 939 Dfi LP NF4U-D 2*512MB OCZ X800GTO 256mb אז ככה, קניתי היום זוג סטיקים של TWINMMOS DDR400 CL3 בנפח 512MB, חיברתי אותם והביוס עדיין הציג רק 1024MB. ניסיתי לשים כל זוג סטיקים בנפרד על כל זוג סלוטים נפרד, עבד. ניסיתי להחליף בין המקומות כשארבעתם מחוברים והבעיה נשארה. עדכנתי לביוס האחרון ועדיין רק 1024 מזוהים בביוס ובווינדווס. אבל בניגוד לכך, CPU-Z קולטת את כל 4 הסטיקים ומדווחת על 2048 מגה בעוד שהביוס (וכנראה שבאשמתו גם הווינדווס) מדווחים על 1024MB בלבד. רציתי לדעת אם ישנה הגדרה שצריך לשנות בביוס או איזה ג'אמפר או כל דבר שפותר את הבעיה. PLEASE HELP ME זה דיי דחוף... תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי תיקייה מסוימת כשאני ניכנס אלייה אז לוקח לה איזה 5-6 שניות להיכנס וכשאני יוצא גם אותו דבר ממה זה יכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
^^^^ האם אני צריך להוציא את הכבלים מהצורב שהצורב ישאר בלי חוטים או שלהוציא את החוטים מאיפה שהםן מתחברים אליהם? תודה
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מפצלי USB של 4 פורטים (USB-H40-A2.0 של Dynamode). הבעיה היא שהם לא מזהים חומרות שנכנסות אליהם, מכל הסוגים. רק אם אני מחבר את החומרה קודם לפורט שלהם במחשב, ואח"כ מחבר אותם למפצל הם מזהים (וגם זה לא תמיד). (כמובן שהחומרה מזהה, הבעיה היא במחשב). המפצלים מחוברים לחשמל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני ההרד דיסקים . פירמטתי את המחשב ועכשיו במחשב שלי הוא מראה לי רק 1 . אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שנהם. (דרך אגב אני משתמש בwin 7) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש ושבת שלום. עריכה: בניהול המחשב אני כן מזהה את ההרד דיסק אבל ב"מחשב שלי" לא... http://www.siz.co.il/my/y3ttmzlkucmw.jpg
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
למרות שמצב ניהול צריכת חשמל בוויסטה מכוון למצב מאוזן וב-BIOS הוא מופעל המעבד עובד בתדר מלא של 2500MHZ (AMD ATHLON 4800+X2 מה יכולה ליהיות בסיבה לכך לוח-האם הוא GIGABYTE GA-M61-SME-S2
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כבר כתבתי על הבעיה הזאת לפני שבועיים בערך הבעיה שלי היא שהמחשב כל הזמן נתקע ואני לא מבין למה זה לא בעיה של קירור המעבד וההארד דיסק בטמפרטורה טובה (40 גג) עכשיו אני לא יודע מה כבר יכולה להיות הבעיה כי המחשב נתקע רק שהווינדוס עולה אז אני חושב שזאת בעיה עם ההארד דיסק, ואם גם אתם חושבים ככה אז רציתי לדעת כייצד אני מממש את האחריות על ההארד דיסק (הוא אצלי שנה וחצי ויש עליו שלוש שנות אחריות) אבל אם לא אשמח לקבל הצעות לפתרונות תודה מראש (אגב זאת לא בעיה בווינדוס כי שניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל על כונן אחר אז בהתחלה לא היו תקיעות אבל אחרי שזה כבר סיים להעתיק את הקבצים מהדיסק אז זה התחיל להתקע שוב)
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-