עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by azorder,

יש לי לפטופ עם כרטיס מסך intel HD graphic 4000 וAMD Radeon HD 7670. המחשב משתמש בswitchable graphic ושמתי את המשחק על high preformance. המשחק על ההגדרות הכי נמוכות והוא קורס אחרי שאני משחק בו קצת, מה עושים?

2. Started by תושב העיר,

כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?

3. שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלו לכם !!! קניתי hard disk חדש למחשב פנטיום 3. חיברתי אותו למחשב הפעלתי את המחשב ואז הוא רשם לי שהמחשב עלה מין ריבוע אפור כזה שרשום עליו disk boot sector? מה זה ? ומה אני עושה? נ.ב הוא נתן לי להתקין מערכת הפעלה , אבל הוא מראה לי פעם ב.. את ההודעה הזאת. ואני רוצה לציין שוב שזה ארד דיסק חדש שקניתי!!! בתודה מראש בר לוי!!!

5. Started by yosside,

הבעיה היא ש ה- 128MB שבסלוט 1 לא נוספים ל 256MB (בסלוטים 2+3 כל אחד 128MB) תמונה CPUZ הערה: ברגע שאני מכניס את סלוט 1 רק הוא מזוהה וסלוטים 2+3 לא מזוהים אך עדיין נרשם לי בגודל 384MB-בטאב ממורי (התמונות של 2+3 נלקחו כש1 היה בחוץ וה256MB של 2+3 זוהו כראוי) בגדול: http://i2.photobucket.com/albums/y49/yosside/memoryprobslot123-2.jpg תמונות ביוס: תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by RGod,

קיצר ,ככה פעם שעברה הייתה בעיית ארטיפקטים כבדה ,הבעיה נפטרה ע"י חיזוק ה HS לליבה . כרגע יש בעיה של נקודות ירוקות בזמן משחק אחד שהצלחתי להפעיל עד כה , למשל משחק אחר שניסיתי להפעיל הוא רושם לי להתקין DIR 8.1 כל שאר המשחקים לא עולים בכלל . גם ה ATI TOOL לא רוצה לעשות בדיקת ארטיפקטים בכלל,האופציה חסומה כאילו ,יש לי הרגשה שהליבה שלו או איזה חלק אחר הלך ,אבל מבחינה חיצונית הכרטיס תקין לגמרי . מה ההמלצות ?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by constantine16,

when i run HD Tune something shows up and tells me that my HD temperature is 253 C is it possible?

8. שלום!!! אני די חדש במחשבים אז הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לפתור תבעיה בלי לכעוס אם אני ישאל הרבה שאלות.. אני מפעיל תמחשב ומדי פעם יש לי מסך כחול ולפי מה שקראתי ואם הבנתי נכון אז זה בגלל הדריברים,אז הייתי שמח אם משהו היה מסביר לי מה צריך לעשות שלב אחרי שלב מכיוון שאיפה שכתוב לקרוא לפני שפותחים דיון לא הבנתי איך פותרים את הבעיה,אז ישמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. ערב טוב... *טניה קחי נשימה ארוכה*. אני רותחת מזעם...! זה פשוט לא הוגן. אני והמזל החר* שלי :'( היום קיבלתי סוף סוף Black & White 2 בדואר... לפני חצי שעה התחלתי לשחק... ומהשניה שהתחלתי, המשחק פשוט מתפקד בצורה נוראית. יש כל מיני ריבועים מוזרים על המסך, התמונה לפעמים נתקעת, או מדלגת קצת, או ההפך, יש דיליי, ובקיצור, על הפנים. רק קצת רקע לפני שאני ממשיכה, קיבלתי מחשב חדש לפני שבועיים, שהמפרט שלו הותאם במיוחד למשחקים...[המפרט פה הותאם ביחד אתכם בפורום...]. הכרטיס הגרפי שלי הוא ATI RADEON X4870 512MB PCI-E VGA00001 שיחקתי עוד קצת ואמרתי לעצמי.." טוב זה בטח יסתדר עוד כמה דקות...". ורגע לפני שההסברים במשחק נגמרים, והמשחק עצמו מתחיל, התמונה פשוט קופאת... כל פעם, זה נתק…

10. המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by shaiar,

יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by eladnahum,

קניתי מחשב חדש. לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-73PVM-S2H המעבד הוא של אינטל 7200. בכל מקרה, הצלחתי להתקין את הכרטיס מסך המובנה שיש בתוך הלוח אם (GEFORCE 7100), אך את השמע לא הצלחתי להתקין וזה כותב לי הודעת שגיאה שהניסיון להתקין את השמע, נכשל. מה עושים?! תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. מדובר במחשב HTPC. כאשר אני מקבל פריזים וארטיפקטים לרוב, כבר משלב של התקנת וינדווס. חשבתי שזה כרטיס המסך, החלפתי כבר שניים. הרצתי בדיקות על הזיכרונות, נמצאו תקינים לחלוטים אבל אפילו בMEMTEST אני מקבל ארטיפקטים. מדובר בלוח P4P800 DELUXE של ASUS, מעבד 2.8GHZ. הקשיח עובד MHDD בתוצאות משביעות רצון. מה יכולה להיות הבעיה? אגב לא משנה אם מדובר בXP או בויסטה, שניהם עבדו בצורה יציבה, ועכשיו שנייהם לא מסוגלים לתפקד.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by Slavikik,

כאשר אני בא להתקין את הוינדוס אז רק בתחילת החלון השחור עוד לפני שעבר לי לחלון הכחול..זה מעביר אותי למסך שחור שכתוב שם: The file azd558ey.sys could not be found.Press any key to continue אז חשבתי אולי בעיה במערכת ההפעלה..והבאתי וינדוס אחר ואותה ההודעה.. יש מצב הבעיה היא בהרד דיסק?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by iho,

יש לי מחשב כשנה עם כרטיס מסך POWERCOLOR X1950 PRO 256 MB GDDR3 ARCTIC COOLING 2XDVI VIVO PCI-E RETAIL אתמול התקנתי עליו משחק מקורי NBA 07 ואחרי כמה דקות התערבב לי המסך ונתקע וכשניסיתי להפעילו מחדש היה לי מסך שחור ובראשו כתוב באותיות אדומות מהבהבות: you are not connected the power cable to your video card please refer to the "getting started guid" for proper hardward instalation אתמול כל הערב הוא לא נתן לי להפעיל את המחשב בכלל והיום בבקר הוא הואיל בטובו לעלות אבל עדין עושה כל מיניבעיות של רזולוציה וכדו'. מישהו יכול לומר לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by hein1,

כשאני נוגע במארז אני מקבל מרגיש זרמים חשמליים החלפתי ספק כוח וזה ממשיך חשבתי שאולי הלוח אם לא תקין מי יודע?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה מוזרה כבר די הרבה זמן התצוגה במסך פתאום נעלמת לי לשניה וחוזרת.. ולפעמים זה קורה ברצף פעם אחר פעם. זה קורה לעתים רחוקות הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, התקנתי מחדש את הדרייבים וזה לא עזר פתחתי את המארז חיזקתי את המגעים וניקיתי אבק..ואז הבעיה נעלמה לכמה ימים ואז חזרה. ועכשיו זה קורה פעם ביומיים או אפילו יותר..ממש מוזר אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה מראש כרטיס מסך של GEFORCE 5500FX

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by saar3,

שלום! אני בא לעדכן תכרטיס קול ואז באמצע הטעינה הוא עושה מסך כחול!!! מה אני אמור לעשות?!

19. שלום לכולם. כבר כמה זמן שיש לי בעיה באתחול של המחשב. הוא טוען את הווינדוס ועולה, וכמה שניות אחרי שהכל עלה ורץ הוא פשוט קפא בלי תגובה, אתחול ידני היה מעלה אותו מחדש, אז הוא היה קופא במסך הבוט של הביוס (תמיד באותה צורה), עוד אתחול ידני היה פותר את הבעיה. בזמן האחרון הבעיה החמירה ואני כבר לא יודע מה לבדוק, המחשב מצריך אתחולים רבים בשביל לעלות סוף סוף, הוא נתקע במקומות רנדומלים בתהליך האתחול, ללא שום תקלה. כל המאווררים עובדים, לא עשיתי OVERCLOCK, בדקתי עם אנטי-וירוס ואנטי ספייוור ולא נמצא כלום, ניסיתי DISK DEFRAG וגם כלום. יש לי WIN7 32 ביט, מעבד AMD Phenom II X3 710, 2600Mhz לוח אם Asus M4A78-HTPC, כ.מסך ATI Radeon 4870, ו - 4GB זכרון בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by giler472,

שלום יש לי בעיה ממש מעצבנת ב פיפא 12 אני מתחיל וכל הזמן זה יוצא לי לתפריט הראשי כאילו לחצתי על Esc ניסיתי לנתק את המקלדת גם אותו דבר כאילו המקש נלחץ גם שאין מקלדת ניסיתי לחבר את הגוסטק ולנתק את המקלדת זה גם יוצא לתפריט כל הזמן כאילו לוחצים על esc

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by matan5000,

שלום רב, יש ברשותי מקלדת ועכבר של steelseries, אני מנסה להתקין את התוכנות שלהם (zengine למקלדת, וsteelseries engine או משהו כזה לעכבר) ברגע שההתקנה מגיעה להתקנת הדרייברים (ב2 ההתקנות) המחשב פשוט נתקע, קופא ולא מגיב, ניסיתי להתקין גם בsafe mode אבל לא הצליח, אשמח להצעות ועזרה, תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by momo12,

כאשר אני מנסה לצרוב לא משנה עם איזו תוכנה הצורב פשוט נעלם מהמחשב שלי וחוזר רק אחרי הפעלה מחדש אני לא יכול פשוט לצרוב כלום לא מצאתי שום פתרון לנושא באינטרנט.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by kip,

אהלן, צריך את עזרתכם... מדי פעם (פעמיים בשעה או פעם בשבוע) המחשב פשוט עושה RESET. לא מזהה מדי פעם את ההארד דיסק. הבעיה הכי מציקה- באתרים מאובטחים, בעיקר כאלה שצריך להיות רשום אליהם (בנק, תפוז פורומים, HWZONE, D SPOT) בחמש דקות הראשונות הכל בסדר ואז אי אפשר לעשות פעולות! לא מצליח לכתוב תגובה (כמו את ההוד' הזו) אלא אם כן אני עושה RESET. יש רעיונות? יאללה, נשלח את זה לפני ש...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by gil_hazan,

שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.