עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Aviway,

חיברתי שתי מקלדות למחשב ע"מ לשחק בפיפא 2006. הבעייה היא שהמקלדות עובדות אבל המחשב מזה אותם כאותו מקלדת ובמשחק מופיע רק מקלדת אחת. האם אפשר לבצע שהמשחק יזה שתי מקלדות?????? ואם כן אז איך?!?!?!?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. קנית את המסך Samsung SyncMaster 910V http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=GS19VSSB ואני מרגיש שבמשחקים הוא קצת עושה "סלו-מושן" ולא זזה חלק אני אומר את זה על פי כך שפעם היה לי את המסך הזה LG L1710S http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=8&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1710SL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=20# ובו ראיתי מעולה את המשחקים, הייתי שמח אם תסבירו לי אם אני צודק או טועה או שאני פשוט לא רואה טוב ;D תודה מראש אלון

3. Started by Spoke38,

קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit . כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. Started by pc student,

יום אחד רציתי להשתמש במלחם ופתאום יש הפסקת חשמל ומאז המךחם לא עובד :'(,עכשיו לגבי המצלמה היא נפלה ולא פועלת :'( אתם יכולים לעזור?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. ואם יש משהו שווה אחר קצת יותר רחוק גם אפשר. תודה מראש

6. Started by Abomb25,

בחודש האחרון המחשב לי נתקע הרבה פעמים , זה קורא באופן רנדומלי לחלוטין , לפעמיים באמצע משחק , סרט או אפילו אחרי שאני משאיר אותו פתוח כמה שעות בלי עשות כלום . הוא אפילו עושה לי בעיות בעלייה כאשר הוא אפילו לא מעלה לי את הווינדוס , הוא פשוט נתקע במסך שחור. בכל הפעמים הללו אף פעם לא ניתן לי מסך כחול הוא איזשוהי שגיאה , עד להיום שסופסוף קיבלתי אחת. המחשב חדש למדי (6 חודשים) , העברתי בשבוע באחרון סריקת וירוסים , 2 סריקות לרוגלה , ו 2 תוכנות ניקוי רגיסטרי , העדכני את כל הדרייברים + על עידכוני הווינדוס הממולצים. מקבל בשמחה כל עזרה מצורף הדו"ח לBSOD : icrosoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by owen10,

יש לי בעיה התקנתי את הווינדוס מחדש ועכשיו המחשב עובד ממש ממש לאט, והבעיה הרצינית היא כל פעם שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש הוא עושה כיבוי ולהפך, זאת אומרת כשאני לוחץ על כיבוי המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. אוקיי חברים,לפניי כמה ימים פתחתי פה שירשור שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בשחור לבן.בדקתי עם 4 כבלים שונים ובכולם קיבלתי מסך שחור לבן בטליויזיה,במשך שנתיים הכל היה צבעוני ועובד טוב.בדקתי גם בדי וי די שלי עם הכבל וראו שם צבעוני. משמע כנראה נדפקה היציאה של ה s-video בכרטיס מסך......השאלה האם יש דרך לסדר את זה?מכיוון שהכרטיס הוא 6800gt ל agp/שהוא ממש מספק אותי ואני מאוד אוהב אותו,וחבל להשקיע בכרטיס אחר. השאלה האם אפשר לסדר את זה איכשהוא? אני ממש אובד עצות,אשמח לעזרה-תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. שלום, מאחר ואין לי מושג ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם ניתן וכדאי להתקין על המערכת הנ"ל WIN 7 64BIT? 2. האם יש כאן צוואר בקבוק? 3. האם הכרטיס מסך HD6870 (נראה לי של AMD), יעבוד טוב עם הלוח של אינטל? תודה למשיבים. ]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪849 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 - זמין במלאי ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪905 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269 ספק כוח: [..] SEASONIC S1…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by noambaum,

שלום לכולם ניגש יישר לבעיה! לפעמים המסך שלי מתחיל להתעמעם קצת או למשל הכרטיס קול נותן לי פחות וליום וחשבתי שזה יכול להיות מ-2 הסיבות הנ"ל: 1-ספק-יש לי 400W 2-חום-המעבד על 51 מעלות במצב מנוחה והזכרונות על 37 מעלות אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by havlin,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה המחשב שלי דלוק בדרך כלל כל השבוע ואז אני מכבה אותו לגמרי ומנתק אותו מהחשמל כשאני מחבר אותו בחזרה לחשמל הוא לא נידלק בכלל רק לאחר כמה שעות אני מנסה שוב ואז הוא כן נידלק אבל מיד אי אפשר להדליק אותו . יש לי ספק טוב enermax 620

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. היי, שמעתי מתישהו שאי אפשר לעשות יותר מדיסק אימג' אחד על כונן חיצוני אחד. כלומר - אפשר לעשות למשל 10 אימג'ים על 10 כוננים קשיחים, אך לא 10 על כונן אחד. האם זה נכון? האם זה משתנה מדיסק אימג' של ווינדוס (למשל של ווינדוס 7) לבין תוכנה כמו Macrium למשל? אם אני משתמש בMacrium - האם באמת אני יכול לעשות רק אימג' אחד על כונן אחד או שאני יכול לעשות כמה שאני רוצה על אותו כונן? תודה!

13. Started by Hitman_47,

המחשב עובד בווינדוס כרגיל ובערך כל איזה 20 דקות נישמע ביפ אחד קצר עובר עוד 20 דקות ושוב זה קורה מה יכולה להיות הבעייה ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  14. קניתי HP Pavilion dv6514ej הוא מגיע עם הארד-דיסק 200GB 4200 RPM בגלל שהדרישות שלי מהמחשב הנייד הם די גבוהות, אני מעוניין להחליף את ההארד-דיסק בהארד-דיסק 5400RPM (אני מעדיף הארד-דיסק מהיר, ומוכן לוותר על מחצית מהנפח, בתמורה ל 5400 RPM, שזה גם לא "שיא המהירות"). השאלה היא כזאת: האם הארד-דיסק 5400 צורך משמעותית יותר חשמל מהארד-דיסק 4200? כי גם ככה הסוללה לא מסוגלת לחזיק יותר משעה וחצי היות ומדובר במחשב עם מעבד c2d 2.2GHZ, ו G-Force 8400M 128MB שמחסל את הסוללה מהר ואני מפחד שאם אני אחליף להארד-דיסק מהיר יותר, אז זמן הסוללה יהיה ממש מגוחך, ואז בעצם המחשב הנייד לא יהיה נייד יותר (כי הסוללה תתרוקן אחרי חצי שעה) נ.ב - בגלל שהמחשב כבר נקנה, ואני לא צריך עזרה בהצעת מפרט, פירסמתי את…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום למקצוענים של HWZONE.. ראיתי שיש כאן חברה שממש מבינים בABIT... אז ככה... יש לי מעבד PALAMINO 2100+ עם זכרון 512 DUAL של KINGSTONE. כ. מסך 9600XT. נראה לי זה מספיק, מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. היום נהייתה לי בעיה עם הדיסק הקשיח, אז החלטתי להפוך אותו למאסטר, התוצאה היא שאחרי הוצאתו שכמובן שהזכרון הפריע לי בהוצאה אז שלפתי אותו משם, אז החזרתי הכל רק שההארד דיסק נשאר בחוץ והמחשב נדלק אבל הלדים במקלדת מהבהבים קבוע, המסך שחור, ואין שום צפצופי שגיאה או כל דבר אחר.. רק שהמאווררים מסתובבים. ניסיתי הכל, הוצאתי מהלוח הכל חוץ ממעבד ומאוורר עליו והלוח לא רוצה לצפצף פשוט... ובנוסף למי שמכיר טוב את הלוחות האלה אז כשמקבלים אחד כזה אז הוא עומד במצב "איפוס ביוס) ואם מנסים להדליק אז הוא נד…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by orenmj23,

שלום לכולם, הרגע קיבלתי מחשב חדש, במפרט אמור להיות מותקן הארד דיסק סמסונג 160 ג'יגה סאטה 2, בפרטישן 1 אני עובר על המחשב ואני רואה שבכונן C יש לי 78 ג'יגה בקיבולת, ויש כונן נוסף תחת הכינוי LOCAL DISK, באות F (באותיות D E יש כונני DVD), הדיסק הנוסף אינו מחולק ושאני לוחץ עליו הוא אומר THIS DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT עכשיו יש לי מספר שאלות, האם הדיסק שיש ברשותי הוא אכן הדיסק שקניתי, אם כן מה לעשות עם הכונן הנוסף על מנת שיתפקד(מבלי לפרמט את המחשב מחדש), בנוסף ברשותי מסך LCD LG 1752TQ , כאשר אני גולש באינטרנט התצוגה של האתר מופיעה במרכז המסך שיש מלבנים לבנים משני צדדיו, כיצד ניתן לפתור את הבעיה, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by OrielB,

אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. היי אוקיי אז את המפרט שלי יש לכם בצד. תראו עם הזמן הצתברו לי המון בעיות במערכת ולדעתי חלק נכבד מקורן בלוח חייתי עם חלק מהבעיות תקופה מסוימת אבל כרגע כבר מתחילה להגמר לי הסבלנות דברים כמו: - המחשב תמיד נתקע אחרי הפעלה אחרי איזשהו פרק זמן ויש לבצע restart בכל פעם שמדליקים אותו. כולל אחרי restart יזום דרך מערכת ההפעלה - המחשב נדלק מעצמו מיד או כמה שניות אחרי שמכבים אותו וצריך לכבות אותו מהכפתור. - אם חום הצ'יפסט עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב יתקע, בוודאות. כלומר כמה דקות אחרי שמכבים מזגן בחדר אין עם מי לדבר. - לאחרונה תוכנת הניתור של הלוח מדווחת בחלק גדול מהזמן שמתח הNB (גשר צפוני לפי מיטב ידיעתי) שאמור לשבת על 1.8 חורג כלפי מטה יותר מ-10% ומגיע למתחים של 1.6 ואף מתחת לזה…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by TipX-Bomb,

הי, יש לי לוח אם מסוג Leadtek K7NCR18D, הוא עבד בסדר, עד שפעם אחת התחלתי התקנה של משהו (משחק), והוא נתקע. עשיתי לו ריסטרט. אבל אז רק המאוררים התחילו לפעול, אבל שום דבר לא קרה. כאילו אין שום דבר שמקשר בין החלקים. ניסיתי להחליף לוח אם וזה עזר. זה כבר פעם קרה לי עם הלוח אם Epox 8RDA3+ אבל אז הייתה לי אחריות ועכשיו אין לי. השאלה שלי היא אם זה אומר שהלוח הלך? דרף אגב - ניסיתי כבר לאפס את הביוס.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. יש לי את המפרט מימין עם WIN XP PRO. ההארדיסק S-ATA שלי לא מוגדר כ-RAID וכתוצאה מכך אני לא יכול להתקין את המאיץ אפליקציות של אינטל. אני צריך להתקין מחדש את הווינדוס בכדי להגדירו כ-RAID, דבר אשר כלל לא מטריד אותי אבל השאלה היא האם זה ישפר משהו? האם זה יגרע מהמצב עכשיו? האם המצב לחלוטין לא ישתנה? יש לציין שזה כן RAID לפני שאנשים יתחילו להגיד לי שזה לא זה נקרא RAID-READY שאני יוכל לחבר בעתיד עוד הארדיסק- מה שאני לא יעשה, אבל יתן לי גם להתקין את המאיץ של אינטל.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

כבר לילה שני שאני משאיר את המחשב פועל הולך לישון קם בבוקר ורואה שהוא עשה ריסטרט לבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by eyalkor,

לוח של asus p5q מעבד Q6600 זיכרונות OCZ RIPER DDR2 כרטיס מסך 8800GTS המחשב כול הזמן חם מאוד כאילו תנור מעבד על 50 מעלות וכרטיס על 60 פלוס אים אני סם את הכרטיס על פול הרזולוציה כעבור כמה דקות המחשב נופל מה נראה לך אפשר לעשות נ.ב יש לי מארז מקצועי של תרלמטק

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by yaloner,

שלום לכולם, הכנתי לידידה דיסק עם +memtest86 כדי לבדוק חשד לבעיית זיכרון אצלה, ועל הדרך החלטתי להריץ אותו על מחשב ישן שלי (אני כותב את זה סתם כדי להבהיר שהבדיקה לא נעשתה בגלל תקלה או בעיה אלא סתם במקרה). המחשב הוא P3 בעל 384M של זיכרון SDRAM שמחולק ל-3 סטיקים ג'נריים לחלוטין. עובד ככה כבר שנים וכולם מרוצים. תוצאות הבדיקה (שחזרתי עליה כמה פעמים) הם כאלה: בדיקות 1 עד 4 ו-6 עד 10 עוברות ללא תקלה בכלל. לעומת זאת, בדיקה 5 שנקראת [tt][Test #5 Block move, 64 moves][/tt] נכשלת לחלוטין. יש errors בכל הכתובות, החל מ-0MB ועד 384MB. מישהו מבין מה זה אומר ומה המשמעות ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by Gehin,

אח שלי התקין אצלי את הדרייבר הזה: http://www.nvidia.com/object/winxp-258.96-whql-driver.html ואחרי ריסטרט שהוא עשה, הרזולוציה שלי השתנתה ל-640 על 480 ו-16 ביט כנראה, ואני לא יכול לשנות! איך אני יכול לתקן את החרא הזה שאחי הטיפש עשה? יש לי WINXP32BIT ו-9400GT.

25. Started by Nonine_09,

אני מנסה להפעיל את מצב Safe Mode בזמן Boot של עליית המחשב באמצעות מקש F8. כאשר עולה לי המסך אני בוחר את מצב ה-Safe Mode אך לאחר שאני בוחר באפשרות זו המחשב עושה לעצמו ReBoot ועולה בחזרה אך לא נכנס למצב Safe Mode ניסיתי לבדוק בBios אם יש משהו שמונע ממנו ובנוסף עדכנתי גרסה של ה-BIOS כי רק לפני שבוע התקנתי עליו את מערכת ההפעלה ואת כל הדרייברים והתוכנות הנלוות. מה עליי לעשות זה דחוף...אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה,

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.