עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני 3 דקות אח שלי התאום פתח את המחשב הישן שלו השלישי במפרט ואחרי 15שניות נשרף הספק , עכשיו שהדלקתי אותו עוד פעם הוא דלק ל5שניות וכבה ואז הרחתי ריח שרוף מהספק כוח... הבנתי שהוא נשרף , אחרי דקה ניסיתי עוד פעם.. אותו דבר והפעם יש ריח של יותר שרוף הקיצר נשרף הספק(230W ג'נרי של SUNSHINE) ועכשיו אני שואל אותכם מה אני עושה? יש לי אפשרות לקנות ספק כוח עד 100שקל... איזה לקנות ? איפה? עד 100שקל בלבד! לא יותר מזה!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. לפני שיצאתי מהבית, כיבתי את המחשב מהחשמל מהשקע. חיברתי בחזרה, לא היה שום קול שום כלום, היה רק ריח שרוף חלש פתחתי את המארז אני מריח ריח חזק מהספק, פירקתי מהר את הספקפתחתי אותו אני רואה החוטים [שחור אדום] של המאורר דבוקים לאיזה גוף קירור משהו וריח של שרוף חזק. קיצר זרקתי את הספק כח, שמרתי את השם EZCOOL ATX 400 JSP עכשיו אין לי מושג איזה לקנות כי אין לי מושג אם יש את שלי בידיוק בחנות והאם זה משנה אם אני יקנה יותר מ 400W.? היה לי 400 בנוסף, איך אני זוכר לאן לחבר כל דבר? מהר ניתקתי הכל נבהלתי. יש אולי מדריך בנט או יוטיוב? אני ינסע מחר לאיבורי אם למישהו יש המלצה למשהו ספציפי משם אני אשמח לדגם מדויק ומחיר אם ידוע. אני יכול גם ללכת לחנות QCP משהו כזה החנות השניה המוכרת באשדוד. אנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AlexIW,

היום בבוקר, בזמן שימוש רגיל במחשב, שמתי לב שיוצא עשן מהמחשב שלי... כמובן כיביתי את המחשב, פתחתי אותו, וגיליתי שהעשן מחיבור החשמל של אחד ההארד דיסקים שלי - הארד דיסק 1.5TB של Seagate. אני חייב לציין שבאותו הזמן ההארד לא היה בכלל בשימוש. השתמשתי בו רק 20 לפני שזה קרה, והוא פעל בסדר גמור. הנה כמה תמונות שימחישו את הנזק: http://i163.photobucket.com/albums/t290/Alex_IW/29082010578.jpg http://i163.photobucket.com/albums/t290/Alex_IW/29082010577.jpg כמובן שאני מאוד מאוכזב מכל המידע שהלך לי משם, אבל יש לי אחריות על ההארד דיסק ב-KSP, אז אני רוצה לפחות לקבל תחליף להארד דיסק. כשניגשתי אליהם היום עם הבעיה והראיתי את ההארד דיסק בדיוק כמו שהוא מופיע בתמונות, הבחור שאחראי יצא מהחדר (כנר…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום לכולם, אני נורא אודה לכם אם תוכלו לעזור אין לי כל כך מושג בדברים האלה. קניתי מחשב נייד חדש לפני שלושה חודשים מארה"ב Bestbuy, אתמול בערב כאשר רציתי לחבר את המחשב למערכת סראונד חיצונית שיש לי בחדר. כפי שאני עושה מידי יום, הפעם אחד הרמקולים החיצונים לא הגיב. הוצאתי את הכבל של הבננה שמחובר לסאב, ככל הנראה כבל האדום נגע בכבל השחור ושמעתי פיצוץ קטן. (הקצה השני היה עדין מחובר ללפטופ). נכון לעכשיו אין לי קול במחשב, ואם אני מכניס אוזניות שומעים צפצופים. 1)האם אני יכול לתקן את זה בארץ? אם כן איפה? 2) האם נשרף לי כרטיס הקול של המחשב, או חלק קטן בלוח האם שניתן לתקן? אני יודע שיש לי ביטוח, השאלה אם באמת כדי לי לשלוח את המחשב לארה"ב, ולא לדעת מה קורה איתו למשך זמן ארוך. או פשוט …

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  5. כן, נשרף לי ההרדיסק, ההוא שתכננתי שישאר להרבה זמן ולכן שמתי בו את הדברים הכי חשובים שהיו לי כגון מוזיקה (הכי חשוב), תמונות (שמאז שיש לי מצלמה דיגיטלית, הן רק על המחשב), שירים וסיפורים שכתבתי, ברוב טיפשוטי ללא גיבוי (שבעיקרון המשפט האחרון תקף לכל מה שכתבתי עד עכשיו...) ההרדיסק נורא ישן (שנתיים, שלוש בערך...) ונשרף לו צ'יפ במערכת חשמל החיצונית, אבל למרות שזה חיצוני, לא הצליחו להחליף את הלוח מהרדיסק זהה אחר (הצליחו, אבל זה לא עזר...), פה אני צריך אתכם, אני צריך מקום לשחזור מידע מהרדיסקים במוות קליני! ואני יודע שזה יקר, זה המידע היחיד שהשגתי עד עכשיו... תודה לצדיק שיעזור לי...

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by dog_foot,

יש לי כרטיס מסך של LeadTek דגם A440 6800GT TDH 256MB והיה לכרטיס בעיה עם המאוורר, הוא התקלקל וכתוצאה מכך נדפק לא מעט הכרטיס, עכשיו תיקנתי את בעית המאוורר אבל עכשיו הוא עולה ומהר מאוד מתחיל לרצד, להופיע שלג (כמו שמישהו עושה OC יותר מידי..). השאלה שלי אם יש דרך לתקן את הכרטיס שעלה 2600 שקל בזמנו?????????? בפנדה (אפה שנרכש) אמרו שיש לו רק שנתיים אחריות ושבדיוק חודש אחד קודם לכן פקעה, בבקשה תעזרו לי, חבל לי לזרוק תכסף...!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shronxx,

לפניי יומיים מערכת קרור המים שלי במחשב נזלה!!! טיפה אחת נפלה על הכרטיס מסך! והוא נשרף!!החלק שנשרף הוא זה שמתחבר ללוח אם וגם חלק מהתושבת שלו על הלוח נשרף...כשזה נשרף המחשב התכבה..כתוצאה משריפת הכרטיס האם היה יכול להיגרם נזק כלשהו לרכיב אחר במחשב כמו מעבד זכרונות וכו'????

8. בעיקרון זה כרטיס קול מובנה , אבל אני פתחתי את המארז של המחשב וראיתי שאפשר לנתק את כרטיס הקול מלוח האם (הוא מולבש על הלוח אם עם כמה פינים). השאלהנ שלי האם בכלל ניתן לרכוש כרטיס קול כזה שבעיקרון הוא נחשב מובנה ? בילבל אותי כלהעיניין כי חשבתי "כרטיס קול מובנה" לא ניתן להפריד מהלוח אם וכעת התברר לי שכן ניתן... תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כן , לא נעים להודות , אבל שרפתי את הלוח, האם החנות ממנה קיניתי החלקים תצא לקראתי ? ובכלל מה מכסה האחריות , אם בכלל ? אף פעם לא הזדקקתי לאחריות , אז אין לי מושג מה ניתן לעשות במקרים כאלו.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by zvkel,

אני מקווה שרק הלוח (אין לי איך לבדוק) בגלל שאני לא יכול להכינס לטרייד זון כרגע אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזו מכאן אני מחפש לוח אם רצוי nforce 2 ל מעבד xp 1800 עד 300 שקל (דחוף כי אני בלי מחשב כרגע) מוכן להחליף בהגה force feadback של מיקרוסופט (ההגה למכירה בלי קשר אז מי שמעוניין יכול להתקשר) 050-3776613 צבי אזור המרכז מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אין לי איך להיכנס לטרייד זון כרגע ולפרסם שם

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. Started by Raistelyn,

קניתי ספק חדש לא ג'נרי הדגם שלו הוא---------->FSP GLN וחיברתי אותו נכון וחיברתי את חיבוריו נכון (ובדקתי אותם)... ואחרי שאני מנסה להדליק את המחשב אז הוא נדלק לשתי שניות ונכבה. אז התקשרתי לטכנאי מחשבים מוסמך והוא בא אליי ובדק לי את המחשב ואמר לי שיש לי קצר בלוח אם, וכנראה צריך להחליף את הלוח אם. כששמעתי זאת נפלו פניי ונעצבתי מאוד.. אני מספר לכם זאת משום שהוא אמר שאני אוכל לקנות לוח אם חדש ב300-500 ש"ח. --עכשיו אני פוחד שלוח אם בכזה סכום יפגע לי ברכיבים האחרים שבמחשב (הארדיסק,צורב דיוידי,כרטיס מסך,ספק המחשב,ובזיכרונות המחשב וכולי..) אז אני צריך את עזרתכם ואת דעתכם בעניין הלוח אם: --איזה לוח לקנות, וכמה הוא עולה. בתודה רבה: Raistelyn. *ד"א הלוח אם שנשרף הוא של ASUS והדג…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lior505,

<blockquote> 890GPA או 990XA-UD3 AM3 היה לי 890 GPA עכשיו הוא נשרף האם ה 990XA הוא לוח טוב? ברמה של מה שהיה לי? 890GPA http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1834 990 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14040 </blockquote>

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by eyalww,

שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן (2003) שלא מזמן הוספתי לו זיכרון והארד דיסק והוא שימש אותי ממש טוב לכל מה שהייתי צריך, ביום רביעי האחרון הייתה אצלנו הפסקת חשמל היסטרית שגמרה לי על המחשב... בהתחלה חשבתי שזה הספק אבל אחרי שהחלפתי אותו הבנתי שזה לא הספק ונתתי אותו לבדיקה, בבדיקה אמרו לי שזה הלוח אם ובגלל שאין להם לוח כזה הם לא יכולים לבדוק אם שאר הרכיבים עדיין תקינים או שזה רק הלוח אם... בקיצור מה שאני צריך זה כזה דבר, האם יש איפשהוא שעדיין מוכרים לוחות אם יחסית ישנים (יש לי abit NF7) או מישהו שרוצה למכור את שלו ביד שניה? פשוט ממש לא מזמן הוספתי את הזכרונות והארד דיסק ואם אני משדרג מחשב זה פשוט לזרוק את הכל לפח... ואם לא את הלוח אם הזה ספציפי מה יכול להחליף אותו? המעבד שלי הו…

14. המעבד והלוח נשרפו לי גם כן לפני 4 חודשים{המעבד היה 5600x2 89w } לכן אני חושד בכמה חלקים אבל אני חייב עזרה ממכם 1אז ככה אני חושד "בספק "hec400w שכנראה היה מביא מתחים לא נכונים ושרף הכל איתו ביחד{בכל מקרה אני צריך להחליף אותו}ולכן אני קונה ספק אחר 2אני חושד גם כן" בארקה "שבבית ולכן קניתי את זה > http://www.getit.co.il/Prod/33144/ 3 אולי זה הכרטיס x1950p הרותח כמו תנור ששרף לי את כל העסק? {לכן אני קונה לו מאוורר טוב} מה שנשאר זה הלוח k8nf4 של אלבטרון צפסט nf4 האם הוא לא תומך במעבד 6000 ולכן הוא שרף לי אותו ? איך אני יכל לדעת אם הוא תומך ? בדקתי באתר היצרן וזה סיבך אותי אני לא מבין בזה ואני חייב עזרה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. המחשב מתמלא לי באבק כל שבוע!! וזה משגע אותי אז לקחתי מאוורר מהמחשב הישן וחיברתי אותו כשהמחשב דולק נגעתי באיזה חוט של הספק והוא נשרף..האם זה יכול לגרום לעוד משהו להשרף?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by raiman1,

ניקיתי היום את המחשב מאבק ובמהלך הניקיון פירקתי והרכבתי את המעבד, כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב הרחתי ריח שרוף, המחשב נדלק אבל לא רואים כלום ובנוסף אין שום ציפצוף. השאלה שלי היא איך אני יכול לגלות מה נשרף?(לפי דעתי זה או המעבד או הלוח אם, אבל מה אני מבין???) יש לי עוד כמה שאלות: 1) אם הלוח נשרף האם יכול להיות שהוא שרף גם חלקים אחרים?? והאם המאווררים אמורים לעבוד אם הוא שרוף?(הם עובדים) 2) במצב כזה כשלא יודע אם הלוח שרוף האם זה בטוח להדליק את המחשב? תודה על העזרה!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ברשותי ספק כח של OCZ 700W שנשרף עקב קפיצת חשמל למישהו יש מושג היכן אוכל לקבל שירות בארץ לגביו תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  18. אז אתמול אני מדליק את המחשב ונדה, מראה ניצוץ חיים ואז תימרת עשן וריח שרוף עז מאזור הרכיבים הבא (לא ניתן להצביע על הרכיב עצמו היות ומסקירה ללא פירוק הקירור, לא ניתן להבחין בבעיה) - מאז המחשב מסרב להידלק, עד לפני כמה דקות כשלפתע הראה חיים, מצליח לעלות את WIN, אך בעת מאמץ ישר יש BSOD, לפני שאני מפעיל את האחריות, אני רוצה לבודד את הבעיה, מה לדעתכם נדפק ?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. קניתי תמחשב לפניי חצי שנה ואיתו 2קטודות של טרמלתק היום נשרפה קטודה אחת וכל פעם שאני מדליק אותן אז יוצא ריח שרוף מהמחשב... צלצלתי לחנות ואמרו שטרמלטק לא מספקים אחריות על הקטודות מה אני אמור לעשות?לזרוק אותן? וחוץ מזה הן דבוקות עם מין 2 ספוגים כאלו בכל צד.....איך אני מוציא את זה?!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by rubberDucky,

קניתי מחשב חדש, הרכבתי, הכל טוב ויפה, הדלקתי, המחשב התחיל לעלות, הלכתי להביא איזה דיסק, שמעתי מן קול של קצר והמחשב נכבה, הרחתי ריח של שרוף מאיזור המעבד והנחתי שהוא נשרף, לקחתי למעבדה ובאמת כמה פינים של המעבד היו מושחרים, העניין הוא שגם 3 שיניים של הזכרונות היו חרוכים. בחנות אמרו לי שייתכן ויצרן לא נותן אחריות על שריפה של רכיבים! א. יתכן דבר כזה שאין אחריות על חריכה של רכיבים? ואיפה זה כתוב לעזאזל? ב. מה יכל לגרום לקצר הזה והאם יתכן שגם הלוח אם הלך?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. Started by 0torpedo,

בלוח אם יש לי את הסטיקים של הראם בצורה הזאת |||||| (הצבעים גם ככה) אח שלי ניסה לשים ראם חדש של שתיים של ארבע ג'יגה במקום השתיים של שתי ג'יגה. כניראה לא שם טוב או לא יודע בדיוק מה קרה הוא ניסה לשים על האמצעים ובקיצור מה שירוק לא עובד |||||| החזרתי את הסט הישן אדום עם אדום ככה שאחד מהם לא עובד ובסה"כ כרגע יש 2 גיגה ראם השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שהסט החדש של שתיים של ארבע שרף אותם? כי המוכר אמר שבגלל שלוח אם כבר לא מייצרים אותו ואין לו עוד כרטיסי ראם שתומכים והאלה שקניתי יש סיכוי שיעבדו ויש שלא. ועוד משהו - האם אפשר לשים כרטיסי ראם על סטיקים היחידים שנשארו למרות שהם לא אותו צבע?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. שלום לכולם. מזה כמה שנים יש לי בית רשת שמורכבת מנתב ראשי, אליו מחובר באופן קווי נתב TP-LINK דגם WDR4300 שמתפקד בתור repeater (ה-ip מוגדר כ- 192.168.1.100, וביטלתי את ה DHCP). לפני כמה ימים נורת ה WIFI הפסיקה לעבוד ואין יותר יכולת אלחוטית לנתב. המתג בגב הנתב שמפעיל ומפסיק את ה WIFI לא עובד, ואין יכולת לאיפוס הנתב ע"י לחיצה ארוכה על כפתור RESET/WPS. המעניין הוא שהוא ממשיך לתפקד כראוי ע"י החיבורים הקוויים, כלומר המכשירים מקבלים כתובת IP מהנתב הראשי, אבל אני לא מצליח להתחבר לדף ההגדרות שלו לפי ה-IP שלו כדי לאפס אותו או לשנות הגדרות האלחוט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? מותר לציין שפג תוקף האחריות. תודה!

23. יש לי כרטיס Wi-Fi כזה שמתחבר לUSB דגם TP LINK TL-WN620G והבעיה היא שהוא נכבה במצב שינה ולא נדלק חזרה כשאני מדליק את המחשב.... יש לו דרייברים עדכניים. נכנסתי למנהל ההתקנים ולמכשיר והורדתי את הווי מהשורה "אפשר למחשב לכבות את המכשיר" (משהו כזה) וזה עדיין לא הצליח.... מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by shaulr,

שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by xnimrod,

שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של samsung חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים