תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הסמן פשוט מתחרפן,אני לא מצליח להשתלט עליו,במיוחד שאני זז לצדדים.... מה קורה??
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב.רכשתי כרטיס טלויזיה FLY TV PRIME 30 .לאחר ההתקנה שלו אני רוצה לראות טלויזיה על המחשה ויש לי הודעה מה-WINDOWS : "THIS GRAPH CANT PREVIEW" .השאלה שלי מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך ON BOARD 16M -השאלה אם זו הבעיה או שמשהו אחר לא תקין במחשב. נ.ב -הכרטיס עובד במחשב אחר אך לא עם כרטיס מסך כמו שלי. אודה לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, כרגיל, המחשב שלי ממשיך לעשות בעיות. הפעם, הלכתי לישון כשהמחשב דלוק ועסוק בהורדות, וכשקמתי בבוקר, המחשב עבד אבל היה מסך שחור וריק. מאז, הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו, הכל מסך שחור וגם בלי צפצופים. הצפצוף היחיד שאני מקבל הוא כשאני מוציא את הזכרון. בדקתי זכרונות נוספים ואותה הבעיה - מסך שחור. ניסיתי לנתק הכל מהלוח ולחבר בהדרגה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי לפרק את המאוורר של המעבד ולחבר בחזרה, גם לא. המחשב פשוט משותק. מצפה לתגובות, תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל מתחיל בזה ששיחקתי הגדרות הזיכרון הווירטואלי בתקיה של "המחשב שלי" בתקווה שהמחשב יהיה יותר מהיר... מאז ששיניתי ושיחקתי שם בהגדרות כשאני נכנס למשחק אחרי 10 דק' בערך התמונה "קופאת" ולא זזה, המחשב לא מגיב לכלום ואז אני צריך ללחוץ על ריסט. ניסיתי לשים את האפשרות של : "גודל מנוהל על ידי המערכת", אך זה לא עזר... בבקשה תנסו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
למה כשאני מדליק את המחשב אז לפעמים המסך נדלק רק שמופיע השלט ברוך הבא ולפעמים הוא גם לא נדלק אחרי השלט ואז צריך לכבות את המחשב לנסות להדליק כמה פעמים מחדש עד שהוא נדלק. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המסך שלי השתגע פתאום.. זה קורה כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שדורש עיבוד תלת מימדי.. יכול להיות שזה הכרטיס מסך גורם לכל הבעיות? מצרף תמונה של השולחן העבודה שלי . ניסיתי את כל הדברים האפשריים שנראו לי , ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים והתקנתי גם גרסאות יותר ישנות ופירמטתי לגמרי את המחשב ושום דבר לא עוזר עד שאני לא עושה למחשב ריסטרט. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
משונה.. לא יודע מה קרה! אני עובד על המחשב ופתאום העכבר מתחיל להיתקע במסך.. הוא קירטע עד שהפסיק לעבוד! המונרה של האור עדיין דלקה.. החלפתי בטריות - לא עזר לחצי על הפתור שמחפש את העכבר(גם דרך העכבר וגם דרך הקלט) - לא עזר חיברתי עכבר אחר חוטי אופטי גם של מיקרוסופט ווהוא כן פועל.. 2 העכברים מחוברים ביחד עכשיו. אחד ב USB והשני דרך ה PS. העכבר האופטי אלחוטי הוא Wireless Optical Mouse 2.0A של מיקרוסופט. האם העכבר התקלקל? הוא בא עם סט עכבר + מקלדת אלחוטיים.. קניתי אותם ב KSP. כמה זמן אחריות יש על מוצר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אח שלי הכניס לטענתו לכונן דיסק שהייתה בו "סריטה ענקית", הצורב התחיל לעשות הרבה רעש ואז התפוצץ הדיסק (להרבה מאוד חתיכות קטנות). קיצר עכשיו שאנחנו מכניסים דיסק, האורות שהוא חושב מהבהבים לשניה או שתיים, אז לממש רגע קטן נדלק האור האדום של הצריבה וזהו, הוא לא עושה יותר כלום. יש אפשרות לתן את זה? (אין יותר אחריות על הצורב)
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה , כל כמה דקות העכבר נתקע וכדי להפעיל שוב צריך לנתק את ה-USB ולחבר אותו שוב , לפעמים הוא נתקע כל כמה דקות ולפעמים אפילו תוך 10 שניות. ניסיתי למחוק אותו דרך מנהל ההתקנים ולהתקין שוב (למעשה התקנה אוטומטית) , וזה לא הצליח. מידי פעם מגיעה הודעה כזאת: העכבר זה עכבר של מיקרוסופט , עם לייזר (לא אופטי) . תודה מראש לעוזרים! מיקי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להחליף את העכבר הג'נרי שלי במשהו קצת יותר איכותי וכשהחלפתי בין העכברים המחשב פשוט לא מזהה את העכבר ,יותר נכון מזהה את העכבר אך העכבר לא מגיב גם האור שמופיע בתחתית העכבר לא נדלק. מע' ההפעלה שלי הינה XP וחיבור העכבר הינו USB ( ה PS2 שלי פשוט לא תקין ). נסיתי להחליף ליצאת USB אחרת אך עדיין אותה תופעה העכבר לא מגיב ,נסית גם עם סוג אחר של עכבר וגם העכבר השני לא מגיב ולא נדלק האור בתחתית העכבר. הלוח שלי הינו של Asus cuv4x -c מעודכן כמו כן גם ההגדרות בביוס נראות תקינות . חוץ מהעכבר הג'נרי שום עכבר אחר לא מגיב ( גם של Microsoft וגם של Logitech ). בקשה עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בלילה הלכתי לישון שמח וטוב לבב כאשר כרגיל המחשב פועל, אומנם למרבה הפתעתי המחשב היה סגור שקמתי. כאשר ניסיתי להדליק אותו, הוא לא הגיב. הכפתור בפאנל היה מחובר לכפתור האמיתי של המארז\לוח אם. המחשב נדלק רק כאשר סגרתי וכיביתי אותו מהספק, אומנם המאווררים והכל עבדו, אבל המחשב פשוט לא עלה! חלפה בראשי מחשבה שאולי משהו נשרף, אבל המחשב שלי יחסית מקורר אוויר בצורה סבירה+ וזה המפרט שלי אם זה עוזר: P4 2.8C AI7 R9800SE AIW (Omega) + הקירור של ארקטיק קולינג שאני לא זוכר איך קוראים לו, סיילנט משהו... 400mhz samsung 2x256 והמארז של קומפיוקייס אני לא זוכר כבר את הדגם, אבל זה הרגיל והטוב שכולם ממליצים. הוספתי SF2 120mm מאחורה ואת ה120 שבא עם המארז הסתתי קדימה... מוזר לי מאוד אם הבעיה ת…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיות! המחשב עושה ריסט לאחר דקות בודדות של מישחק! בהתחלה הכול היה על HIGH זה עשה ריסט תוך 2 דקות עכשיו זה על MEDUIM וזה עושה ריסט כול 10 דקות! מה הבעיה? המחשב שלי: Sempron +2400 256Mb radeon 9800 pro 128 זיכרון וירטואלי על Systam M...
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
צצה אצלי בעיה חדשה ומוזרה מאוד, תעיפו מבט בבקשה. מיותר לציין שאותו מאוורר מסתובב כרגיל... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המחשב שלי מחליט פעם בכמה זמן להשתגע לחשוב שהוא אמבולנס.. פתאם ללא כל סיבה הוא מתחיל להשמיע קולות מספיקר הפנימי של מחשב. אין לי מושג מזה בדקתי טמפ' הכל תקין אחרי כיבוי או בזמן הכיבוי הקולות מפסיקים, יש למישהו רעיונות? מצורף קובץ שהקלטתי עם רשמקול (אולי מישהו יזהה) סוף שבוע טוב וחג שמח, טל עריכה: מצרף log של hijackthis עריכה נוספת: הוסר ה log כי הבנתי שכאן מתעסקים רק עם חומרה וחבל על עומס בהודעה כמו כן הוא נבדק ונמצא נקי ע"י ברק דהן בפורום תוכנה אם יהיה צורך אני אעלה מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי מעבד AMD 2000 עם כרטיס קול משולב..הוא עשה לי בעיות והחלטתי לקנות כרטיס חדש . עכשיו לאחר שרכשתי את הכרטיס החדש אני רוצה לדעת איך אני מבטל את הישן... הבנתי שאפשר לעשות זאת דרך הביוס אבל איני יודע איך. תוכלו בבקשה להסביר לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אנשים...אני ממש בעצבים כרגע קודם כל הרקע: לפני שנתיים קנינו מחשב לאח שלי הגדול מחשב חביב מאוד ומאז שקנינו אותו יש לו קריסות עד עכשיו ! אין אני לא מצליח לסדר את זה ! עכשיו לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש לאח שלי הקטן....מחשב מעולה להכל...ועכשיו גם הוא מתחיל לקרוס זה כבר מוגזם !!! בשני המחשבים זה קורה כשמריצים משחק יש לי פה שני Minidump של הקריסות של המחשב החדש ניסיתי לפענח עם תוכנה והוא אמר לי שזה nvmcp.sys זה הכרטיס קול של המחשב וזה לא נראה לי כי גם במחשב השני שפיענחתי עם התוכנה הוא אומר שזה בגלל הכרטיס קול...אין לשניהם את אותו כרטיס הקול,וזה נראה לי פשוט שהתוכנת פיענוח דפוקה למה במחשב הישן יותר בכלל מחקתי כל זכר לדרייברים של הכרטיס קול וזה לא עזר בגרוש ! בבקשה אני מת…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המסך שלי משתגע מידי פעם.....ואני מתכוון המסך...הוא כמו פליקר......אחרי שאני משאיר את המחשב בלילה....(הורדות...)...אני בא בבוקר והמחשב כאילו נכנס למסיבת טראנסים.....נידלק לכבה נידלק ניכבה...כמו פליקר.....אז תוכלו לומר לי למה זה קשור?....לכ.מסך?...למסך עצמו?...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני משחק וזה קורה כל הזמן בלי התראות קודמות בהתחלה חשבתי שזה בגלל הover clock אבל ביטלתי אותו לגמרה עשיתי load fail safe או משהו כזה ועדיין זה נופל לי ואני על מהריות סטוק וגם התיזמוני זיכרונות וגם המתחים .. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש היום. ויש לי בעיה איתו אני מנסה לפרמט אותו ומתי שאני מגיע לפירמוט קופצת לי אזהרה כחולה כזאת. אין לי מושג למה זה קורה לי. אני לא חושב ששמתי איזו חומרה לא במקום אני חושב שהכל מחובר אחלה. אבל יש משו קטן שעשיתי שאמרו לי שזה לא הבעיה לקחתי תחוט שמסבר כונן A לחשמל וחיברתי אותו ללוח אם (DFI....) וגם יש לי אזהרה מתי שאני פותח תמחשב שאני צריך לשים תזיכרון הפנימי ב-2&4 אבל אני שמתי אותו ב-3&1 אז אני לא חושב שזו הבעיה. בקשה חבר'ה אניי מת לראות תביצועים שלו. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי קורס בערך, פעם בשעתיים. אני מקבל Blue Screen of Death כל פעם. בהתחלה הייתי מקבל על tcpip.sys, אחרי שחיפשתי באינטרנט ומצאתי פתרון לזה, המחשב הפסיק לקרוס בגלל הקובץ הזה. עכשיו הוא קורס סתם. ללא שיוך לקובץ ספציפי ( כתוב רק "STOP" ). יש תוכנה שאולי מעמיסה על כל מיני רכיבים במחשב ( זכרון, מעבד וכו' ) כדי לראות איזה מהם עושה את הבעיה ( אם זו בעיה חומרתית ) ? הנה כמה פרטים מ - Everest: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MAIN (Main Computer ) User Name blackcoma Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב לפני כמה דקות ואני רואה שהספר עושה רעש מאוד מוזר ועוד שמתי לב שהמאוורר זז בקושי...
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני משחק SA פתאום מופיע לי דבר כזה VPU RECOVER מה זה?? זה של הדרייבר של הכטיס מסך למה זה קורה אבל וזה מזיק?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברים בעיה לי... התקנתי בטעות דריבר לא נכון של הסאונד ואז התקנתי דריבר מתאים במנהל ההתקנים הכל בסידר אבל משום מה רק LINE IN משמיע לי צליל שום דבר אחר לא מושמע במחשב ל מ ה ?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-