תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש (Intel Cpu 6320, 4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, Twinmos 2GB 667mhz Ram, WD HD SataII 250GB). התקנתי את הרכיבים (כרטיס מסך קצת ישן של ATi שהיה לי) הפעלתי את המחשב והכל עלה טוב. עשיתי מחיצות וניסיתי להתקין WINDOWN XP והמחשב זורק מלא הודעות שגיאה במהלך ההתקנה! ניסיתי להתקין גרסת בטא של ויסטה וגם מלא הודעות שגיאה והכל מתוכנות שאצל כל החברים. פעם אחת ההתקנה של חלונות אקס-פי הסתיימה ללא שגיאות ומסכים כחולים (וזה נדיר) אבל אז כל פעם המחשב מנסה להעלות חלונות המחשב עושה ריבוט. ניסיתי לשים הארד דיסק של חבר (עם מערכת הפעלה עליו) והמחשב גם לא הצליח להעלות את מערכת ההפעלה. שמתי דיוידי חדש וגם אותה הבעיה. ניסיתי להחליף מיקומים בחיבורי הסאטא ולא עזר. מה דעתכם? חומרה …
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. היו לי שני כרטיסי זיכרון של 256 MB במהירות 200 mhz. קניתי שני כרטיסים של 512 MB במהירות 400MHZ. כשחיברתי את כולם, windows זיהה 1.5 gb של זיכרון, אבל המערכת פעלה בצורה איטית ו- EVEREST זיהה רק שני שני הכרטיסים הקטנים ואחד של 512. כרגע אני עם שני הגדולים בלבד, אבל אני שואל: האם ישנה דרך לחבר גם את שני הישנים כל שאוכל להששתמש בכל הכרטיסים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי את ההרכב הבא: לוח אם GIGABYTE K8NSC 939 מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box זיכרון TWINMOS 256*2 PC3200 ספק 500 WATT גנרי כ.מסך RADEON 9550 AGPX8 128MB דיסק קשיח 120GB WD SATA 8 MB 7200RPM צורב NEC 3520AW X16 יש לי ריסטים מוזרים כשאני אומר מוזרים הכוונה לזה שאני יחכול להריץ 3DMARK 2003 שעתיים שיעשה 3 פעמים אותה בדיקה ולא יהיה שום ריסט ולאומר זאת הוא יכול לעשות ריסט אחרי 10 דקות משחק ב GTA SA או ב NFSU2 או סתם אפילו ב XP כשלא עושים כלום. החלפתי שני ספקים (גם ג'נריים אבל עובדים במערכות דומות בלי שום ריסט) החלפתי זיכרונות ל TWINMOS אחרים וגם ל TWINMOS עם שבבים של MTEC. החלפתי לכרטיס מסך אחר R9250. העלתי מתח לזיכרונות ל 2.8V ו למעבד ל 1.45V. צרבתי לביוס …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי. יש לי התנגשות בין כרטיס הקול המובנה ללא מובנה(PCI) אני יודע שצריך לגרום לכך שהמובנה יפסיק לעבוד, דרך BIOS.. אבל אני לא יודע איפה בדיוק בBIOS מגדירים את זה מישהו יכול בבקשה להסביר לי? לוח האם הוא Albatron K8X800 Pro Motherboard.. תודה מראש :-[
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אתמול קניתי Sapphire HD5770 . כבר לאחר התקנת הדרייבר הרגיל מהדיסק הופיע מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט אבל לאחר מכן זה לא קרה יותר והכל עבד טוב. כשהורדתי את הדרייבר העדכני של הכרטיס מסך והתקנתי אותו, ההתקנה הלכה בסדר אולם אחריה (וכל פעם שאני מדליק את המחשב) קורסים לי דברים שונים - הסקייפ, הגאדג'טים של שולחן העבודה, הCCC ואיזה פלאגין שקוראים לו Google Talk. כשמוחקים את הדרייבר - הכל טוב. *כשאני הופך את ההתקן ללא זמין (דרך מנהל ההתקנים) ומפעיל את התוכנות ואז מחזיר את ההתקן להיות זמן - זה לא קורס* מה?מי?מו?למה?כמה?איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני שומע כל מיני קליקים מכיוון המארז, כאשר כל קליק מלווה בתקיעה רגעית של המחשב. AMD 3200+ WD 160GB 1GB DDR GIGABYTE X800 GTO. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
המחשב שלי באופן קבוע מתקשה לזהות חיבור של מדיה חיצונית דרך ה-USB ואני מבלה זמן רב בהוצאה והכנסה של ה-USB לכל כניסה קיימת עד שנוצר זיהוי. מצד שני, את המקלדת, העכבר והמדפסת הוא מזהה בקלות. מצד שלישי, מדובר במדיות שהתקנתי את דיסק הפעלה (=דריבר) שלהם: מצלמות / סלולארים חיפוש דרייברים בדרך כלל מוביל אותי אל כל מיני עזרים מעצבנים שלא מקדמים אותי הרבה. לוח האם שלי הוא Gigabayte 965. :s05: איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך AGP 8 אבל הלוח אם של מתאים ל PCI-E אני יכול להכניס אותו ??
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. המחשב עולה מאוד לאט וזה אפילו אחרי שפירמטתי אותו. ברור לי שזו בעיית חומרה אבל אני לא מצליח לעלות עליה. מרגע הופעת הנקודות שרצות המסך הופך שחור כמעט דקה שלמה ואז עולה הווינדוז והכל עובד מצוין. אלו הפעולות שביצעתי : החלפתי הארדיסק ופירמטתי גם אותו, החלפתי סטיק זיכרון, והחלפתי כרטיס מסך. עדיין אותה הבעיה. תודה למי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
משום מה אני מקבל את ב-ERROR הזה. יש למישהו מושג.... בבקשה... אני מצרף DMP.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרות לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב לא רוצה לכבות את המסך אני רוצה שהמחשב לא יכנס לסליפ מלא כי יש תוכנות שעובדות כל הזמן אלה רק יכבה את המסך אחרי 20 דקות. הבעיה היא שהגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שיכבה אחרי 20 דקות והא לא נכבה עזרה בבקשה :s05:
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למסך של הלוגו של XP PRO עם הפס שמתמלה מצד לצד ואז בשלב הזה אני נתקע!! המחשב לא מצליח לעבור לשלב הבא! כלומר לעבור ל D esktopהמסך נהיה שחור וכביכול נכבה ונדלק לסירוגין ולא מתקדם!! מה לא ניסיתי להפעיל במצב בטוח!! להפעיל עם boot של נורטון! שום דבר לא עזר!! הבעיה חוזרת על עצמה!! לפעמים אחרי שאני עוזב את המחשב במנוחה זמן מה(שעה) ואני עושה נסיון אחר כך המערכת עולה אבל רק לפעם אחת כמובן!! אני רק רוצה לציין שכאשר אני מדליק את המחשב מופיעים הרבה מישבצות מלבניות כאלו קטנות ציבעוניות!! על המסך מה שלא היה אף פעם!! אני רוצה לציין עוד מספר דברים!!! להערכתי כרטיס המסך מתחמם!! כאשר אני מכבה את המחשב ומצמיד אליו מאורר למשך 15 שעה ומדילק מחדש הכל עובד מצ…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי תקע לי כל חצי דקה עד דקה למשך 7-10 שניות. לא משנה אם אני משחק או סתם גולש או לא עושה כלום,עכשיו בדיוק הוא נתקע לי שוב ל10 שניות מישהו יודע מה עושיםםםםםםם !?? בבקשה אנשים אני חייב לפתור תבעיה הזאתי זאת בעיה כזאתי מעצבנתתתתתתתתתת =(((((((((
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך ... כתוב במסך רק: digital ואז משתנה לanalog ואז אותו דבר חוזר על עצמו... יש לי 913B של סמסונג עם DVI.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל הדיסק הקשיח שלי הוא WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1. חילקתי אותו ל2 PARTITIONS.. אחד עם כ20 ג'יגה שמיועד להתקנת הווינדוס XP פרופשיונל ותוכנות חשובות, והשני כ100 ג'יגה לקבצים חשובים שלי. אז המחשב שלי הודבק בוירוס מסוים שפגע לי במערכת האימייל ובכל מיני פונקציות במחשב, והייתי צריך לפרמט את הPARTITION שהגדרתי שבו הוינדוס XP היה מותקן. אז פירמטתי אותו דרך התקנת הNEW (לא UPGRADE) של הWINDOWS XP עוד בזמן שהווינדוס פועל. אחרי זה אני עושה התקנה מחדש דרך הדיסק, אני עושה פרמוט NTFS לאותו PARTITION בלי בעיה וזה מעתיק את קבצי ההתקנה ואז זה עושה ריסטרט תוך 15 שניות. כאן מתחילה הבעיה. המחשב לא ממשיך בהתקנה דרך ההארד דיסק, אלא עדיין מוגדר בBOOT FROM CD. אז אני מגדיר ידנית ל…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שני מעבדים, לכאורה אותו דבר. https://he.aliexpress.com/item/32750446236.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.58dc2e5fjqhRhY&algo_pvid=15912feb-5772-45f5-a4d9-34e4ff86d3a5&algo_exp_id=15912feb-5772-45f5-a4d9-34e4ff86d3a5-2&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"61807114229"} https://he.aliexpress.com/item/1005003128936485.html?spm=a2g0o.cart.0.0.183a3c00AnGLmV&mp=1
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
ישנה אפשרות להוציא את ה hard disk מהמחשב שלי ,להתקין אותו אצל משהו אחר(להעביר קבצים לאותו בן אדם) ואז שוב פעם להתקיןאותו אצלי? האם זה תקין?(אם בכלל אפשרי)
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, אני עוסק בגראפיקה ווידאו ברשותי מחשב בעל מעבד אתלון64 3500+ ולוח אם אסוס MVP-MX2 כרטיס מסך GF 8600GS ומערכת הפעלה ויסטה 64 לאחרונה ביצעתי שידרוג לזיכרון הראם מ3GB ל7 -במחשב היו שתי סתיקים של קינגסטון DDR2 800 ו1000 MHZ ואני הוספתי עוד שתי סטיקים של 2GB DDR 900MHZ של G.Skill מערכת הפעלה זיהתה את הזיכרונות בהצלחה אך לאחר השדרוג החלו לקרות תקיעות ו"הקפאונות" והאתות מוזרות במערכת דווקא במהלך עבודה עם תוכנות "קלות" כמו דפדפן פיירפוקס. יש לציין גם שאחד הכוננים המישניים מלא עד אפס מקום. אנה עיזרו, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב עם ל"א ASUS P4s533-vm ואני מחבר אליו מסך שפועל בוודאות, עם כרטיסי מסך שפועלים בודאות(גם PCI וגם AGP) ופשוט אין תצוגה, נראה לי קצת מוזר שכל הסלוטים של הPCI ושל הAGP לא בסדר, מצד שני כל הכרטיסים עובדים במחשבים אחרים שבדקתי. אין לי איך לבדוק את הסלוטים שהרי אין לי איך לראות מה אני עושה במחשב.. מה יכולה להיות פה הבעיה? מה אפשר לעשות? כמו כן יש גם כרטיס מסך מובנה על הMB אבל הוא לא מופעל, האם יש דרך להפעיל אותו? תודה:}
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת יש לי בעיה באיזה מחשב שהוא מתכבה מעצמו, עברתי כאן על ההודעות שכבר כתבו וניסתי להבחן את הבעיה אבל לא הבנתי והצלחתי חשבתי שזאת בעיה של מקום וזיכרון והוספתי עוד כרטיס זיכרון וארד דיסק אך הבעיה עדיין ממשיכה, הוצאתי דוח של התכונה האוורסט (בקובץ המצורף) ו -2 תמונות מהתוכנה cpuz אולי זה יעזור גם. שהמחשב נדלק וממש לפני שהוא מתכבה יש צליל מהמחשב בקול צורם, לא הביפ הרגיל שבדרך כלל שומעים על מנת לדעת את הבעיה אלא צליל חלש וצורם שנמשך 2-3 שניות . אם מישהו יכול לבדוק בקבצים שצרפתי ולראות אולי את הבעיה ולעזור לי .. הקובץ של הדוח מהתוכנה אוורסט http://uploaded.to/?id=j3oav5 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-