עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם שבת שלום. לפני כחודש קיבלתי סט אלחוטי של CREATIVE מדגם 6000. בהתחלה חיברתי הכל עבד כמו שצריך{חוץ מהעובדה שהסט זולל בטריות ואין מטען } ,ואז אחרי כמה ימים המחשב הפסיק לזהות את הסט ,בטענה שחיבור ה USB לא זוהה.ניסיתי הסרה של דרייברים והתקנתם מחדש , אך גם זה לא עזר. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח מחדש וזה גם לא עוזר ,ניסיתי להחליף את היציאה של הUSB לא עוזר.יש לציין שכל היציאות פועלות עם מכשירים אחרים שחיברתי. המפרט בחתימה אשמח לקבל קצת עזרה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by Gold shark,

שלום יש לי במחשב שני אר דיסקים 1 וויסטון דיגיטאל ואחד של מקסטור המקסטור בנפח 200 והוויסטון 120 והוא מקצתור שלי עושה ראשים מוזרים כמו הפנטיום שתים הישן והיופ מישום מה הוא עושה רעש של מכה והמחשב נתקע וחזר לעבוד ככה איזה 5 דקות ואז נתקתי אותו וחיברתי הדלקתי תמחשב והוא עושב עדיין קזה רעש אבל בזמן ההדלקה והמחשב עובד איטו אל הפנים !!! אז בכלל הוצאתי עכשיו השאלה שלי היא עם צריך להחליף הוא שיש משהו עשות?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מעצבנת. המחשב פשוט עושה מתי שבא לו ריסטארט, בלי להודיע מראש, פשוט עושה ריסטארט, ואחר כך שהוא עולה הוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הבאתי לכם את הדו"ח והפרטים שלו, אולי זה יעזור לכם. אני שואל - למה זה קורה? זה ממש מעצבן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. שלום לכולם...אז ככה, יש לי צורב DVD של LG דגם- gsa-4160b עד היום (בערך שנתיים) הוא עבד מצויין, צרב בצורה מהירה וטובה. לפני כמה ימים בזמן צריבה התוכנה נתקעה (nero) עד למצב שהייתי צריך לבצע ריסט למחשב. לאחר הרבה נסיונות להוציא את הדיסק (שלא הסכים לצאת גם אחרי כיבויים והפעלות מחדש) החלטתי לדחוף סיכה לחור הקטן בשביל להוציא את הדיסק. אך, ברוב טיפשותי עשיתי זאת כאשר המחשב היה דלוק, ולאחר שעשיתי זאת הצורב התחיל להשמיע רעשים מוזרים של גסיסה. כיביתי מהר את המחשב ונתתי לו מנוחה, כעת הוא בשקט, וצורב בסדר. אך הבעיה המרכזית היא המהירות, כאשר אני צורב קובץ מסויים ה-Buffer Level שעד כה עמד תמיד על 98 אחוז, כעת קופצת מ-88 ל35 כל שנייה. דבר המאריך את הצריבה בכ-פי 2 (!!!) רציתי לדעת אם אפש…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by edbd,

אוקיי שלום, מקודם ניסתי להתקין את הויסטה ואחי עזר לי בטלפון. בקיצור הסתבכנו, ונראה לי שהוא טעה. אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל. אני נכנס לביוס, נכנס לשני (אדבנס ביוס פיוטר) משם לשלישי - בוט סקינס ואז יש לי 3 אפשרויות והרביעי שזה אוטר דוויס - אני חושב שפה הבעיה. אחי אמר לי לשנות כמה דברים את הראשון הוא אמר לי להשאיר על CDROM את השני השלישי והרביעי, לעשות על דיסייבל. אחר-כך הוא אמר לי לעשות אקסיט אנד סייב. עשיתי וזה עשה ריסטרט לחצתי אנטר כל הזמן ואז הגעתי למסך שחור והיה רשום משהו פיילטור ופליס אינטרט דיסק (עם אני לא טועה כאילו שזה נכשל.. אז מה אני עושה?) (מצאתי מדריכים באינטרנט אבל הביוס שמראטים שם בתמונות לא כמו שלי..)

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  6. אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  7. הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. Started by vbwx,

אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  9. המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוור אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין(5900 RPM ). עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית ב…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  10. המחשב בן חודשיים... למשיהו יש מושג מה אני עושה? תודה...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  11. אהלן, זו לא ממש בעיה טכנית, הכונן הקשיח עובד בסדר גמור אבל יש משהו שמציק לי. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מחפש את הכונן הקשיח המון זמן, לבסוף הוא מוצא ומעלה את הווינדוס אבל הקטע הזה די מעצבן. מופיעה לי הודעה שהמחשב מחפש אוטומטית את הכונן הקשיח ואם ברצוני לבטל ללחוץ על F4. יש דרך לגרום לו לזהות את הכונן יותר מהר?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by P-F.,

שלום,תמיכה טכנית. יש לי בעיה די מוזרה,כאשר אני לוחץ על הכפתור במקלדת של הStandby,הכותרת קצת מטעה,כי המחשב אכן נכנס לstandby אבל המארז(Sunbeam Transformer)לא.כל המאווררים שיש בו(5) פלוס המאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד,אבל המחשב כן בסטאנביי,כלומר,אם אני לוחץ על המקלדת או העכבר המסך נדלק והווינדוס עולה,אבל מה שמוזר לי שהמאווררים ממשיכים לפעול ולא נכבים כשנכנסים לסטאנדביי. אני הרכבתי את המחשב וחיברתי את כל הכבלים האפשרים,אז אני לא מבין מה הבעיה. מה שכן בחוברת של הלוח אם יש שני יציאות-SYS_FAN וPWR_FAN שאינם מחוברים לשום דבר.יכול להיות שזו הסיבה לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by asaf999,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית - X1900XT וE6600 אולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין אותה... כאשר אני משחק באיזה שהוא משחק (זה קורה לי רוב הפעמים בCOH)..... המחשב פתאום נתקע ומוציא רעשים מוזרים וגבוהים מהרמקולים.... רעשים של כאילו משהו לא תקין!!! ואחרי שהמחשב נתקע רק RESET יכול "להציל" אותו... אין לי מושג מה הבעיה... ניסתי לעדכן דרייברים אבל לא עזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by kobibo,

רכשתי מחשב עם לוח מדגם FOXCONN 945G7MA וכאשר באתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול הופיעה הודעה שהדרייבר לא נבדק על XP והאם ברצוני להמשיך בהתקנה. המשכתי בהתקנה והכל נראה בסדר במנהל ההתקנים אך בכל זאת אני לא מצליח לשמוע קול, גם ההגדרות של הקול ב Control Panel לא נראות כתקינות ולא ניתן כלל לשנות את הווליום. נסיתי להוריד דיירבר מעודכן יותר מהאינטרנט אך ללא הצלחה. בביוס ההגדרות של כרטיס הקול נראות בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? ( התקנתי כבר פעמיים את מע' ההפעלה ).

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by gigi,

שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה, אני בעלים של לפטופ T42, במחשב יש כרטיס רשת אלחוטי 2200BG של אינטל, הבעיה שלי היא שכאשר חילקו את המחשבים בעבודה הם חולקו כאשר הרכיב המדובר מנותק, היום הם נותנים כבר את המחשבים עם הרכיב מחובר, לצערי הם מסרבים להתעסק עם זה, האם יש דרך לעשות זאת לבד? נראה לי קצת מסובך לפתוח לפטופ. אם לא אז יש למישהו מקום מומלץ שיכול לעשות לי את זה? מעדיף מקום איכותי. המון תודה לכל העוזרים ובדרך אגב שמי יואב.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by yossi541,

אתמול הרכבתי לוח ומעבד בפעם הראשונה ?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? הכל הלך פיקס למעט כרטיס רשת PCI ששמתי במקום זה המובנה בלוח. הכרטיס זוהה והותקן לו דרייבר אך בשום פנים ואופן אינו מצליח להתחבר למודם. הוא אינו מצליח לתקשר עם המודם. ברגע שאני מנסה להשתמש בכרטיס המובנה בלוח הוא מתחבר ללא בעיה. בלוח הקודם שלי הכרטיס הותקן ללא בעיה וביטלתי ללא בעיות את המובנה בלוח. האם יש לוחות שאין אפשרות לבטל את זה המובנה בלוח? איך אפשר לגרום לו לעבוד במקום המובנה בלוח?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by VL,

אוקיי , אז ככה, לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה , הבעיה היא שכל פעם שהייתי מדליק את המחשב אחרי כמה זמן הוא היה נכבה פתאום (באמצע העליה) אמרתי אולי יש קצר בלוח אם ויצאו לי שם חוטים שמחברים בין הריסט וההדלקה של המחשב ללוח אם... עכשיו הבנתי שזה לא משנה איך ואיפה שמים כל חוט המחשב כל שנייה נכבה לי לא רוצהה להדלק... מה יכולה להיות הבעיה? המחשב בן 2 וחצי שנים תודה לעוזרים וסליחה על החפירה הבלתי נסלחת

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. עד לאחרונה היה לי הרד דיסק קטן של 20 גיגה שהיה מחובר למחשב כ"עבד". ניתקתי אותו לאחרונה ועכשיו אני מנסה להתקין משחקים וכל משחק רושם לי שגיאה: eror 1327 invalide drive d:\ מה עושים? הבנתי שהמחשב כניראה חושב שהדיסק עדיין מחובר אז ניכנסתי לביוס וניסיתי להגדיר אותו כלא מחובר...למרות שלא ניראה לי שכל כך הצלחתי.... למישהו יש רעיון?????

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by M@or,

שלום, אני מעוניין להתקין כרטיס מסך נוסף ע"מ להשתמש בשני מסכים בו זמנית. שני הכרטיסים תקינים ועובדים כשהם עולים זה ללא זה. אך כאשר שניהם יחד כרטיס ה-PCI לא פועל. חיפשתי בביוס הגדרה בנושא אך לא מצאתי משהו שעזר. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? *הבעיה קורה גם עם כרטיסי PCI תקינים אחרים. *מצורפת תמונה של המצב במנהל ההתקנים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by nir567,

אני חושב שזה המקום הכי מתאים להודעה זו.. בכל אופן אם לא, תעבירו. יש לי זכרונות על המחשב עד היום חשבתי שיש לי רק 256 זכרונות היום אני פותח ורואה שיש לי 2 של 128 ו-2 של 64 כך שיש לי יותר אבל זו הבעיה היותר שולית.. הוצאתי את הזכרונות כי הבנתי שמשהו לא בסדר ניקיתי אותם קצת, החזרתי ועכשיו המחשב לא עולה.. הוא עושה לי שלושה ציפצופים מסריחים כאלה.. מה יכולה להיות הבעיה?.. לא חיברתי טוב\ זרם הארכה הרס משהו.. תעזרו לי בבקשה, תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by RX7,

אני מפעיל משחק אני יכול לשחק בו קצת ואז נתקע. או שעל ההתחלה נתקע, המסך נהיה שחור וזה נתקע על איזה צליל מהמשחק ואני שומע יענו תקוע הצליל חוזר על עצמו ככה מהר. וזה קרה כבר בכמה משחקים ופעם אחת זה עשה לי שגיאה בקאונטר סטרייק אמר לי משהו על תאימות ati2dvag וקורה לי גם לפעמים שאני סתם גולש באינטרנט ופתאום הסימן של העכבר חושב כזה ואז המסך נהיה שחור ואחרי כמו שניות חוזר לעצמו מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by natanel20,

יש לי מחשב חדש של ASUS עם 24GB ראם DDRL4 ומעבד 6700Q I7 כונן SSD של סמסונג M.2 בקיצור מחשב פגז מאתמול פתאום המחשב התחיל להתקע בעיקר בגלישה בדפדפן. אני משתגע מזה איך ניתן לסדר את זה? עשיתי ניקוי להכל דרך התוכנה CCLENER אבל עדיין לא עוזר!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by bullfas,
    • 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by yarin153,

כבר פרסמתי לפני חודש ואפחד לא ענה לי אני מקווה שעכשיו יראו את זה יותר אנשים כי זה מצב דחוף ... הווינדוס (7) מנסה לעלות ובמהלך הטעינה מסך כחול לשניה בדיוק שאני לא מספיק לקרוא מה כתוב והוא קורס ונדלק מחדש לפעמים זה קורה פעמיים ואז כן עולה הווינדוס רק שלאחר מספר דק' הוא פתאום קורס ללא מסך כחול ונדלק ישר שוב חשדתי שזה הכ מסך בגלל שפעם אחת כששיניתי רזולוציה במדיה סנטר המחשב קרס (ושכחתי לצלם את השגיאה במסך הכחול) ופעם אחת במהלך משחק המחשב נתקע ופשוט קבלתי 3 צבעים מרוחים על המסך מצד שני אני לא בטוח שזה הכ מסך כי עדכנתי גרסא ובצעתי בדיקת יציבות עם VideoCardStabilityTestSetup ולא קרה כלום בדיקות שנעשו: windows memory diagnostic - RAM עובר Intel CPU diagnostic - …

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.