תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי יש 2 תיקיות שאחרי 10 שניות שפתחתי אותם מופיע שגיאה הנה השגיאה: http://img221.imageshack.us/my.php?image=zsdxj7.png יש שם וידאו אבל אני החלפתי תוכנה להפעלה אבל זה לא עזר אנא תעזרו לי זה רק בשתי תיקיות! תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זוכרים את הת'רד שלי שאמרתי שאני רוצה עכבר חדש והמלצתם לי עליו.... אז ככה... הזמנתי מהדובים... היום הוא הגיע... עכשיו יש לי איתו בעיה מוזרה... (הדרייברים מותקנים) העכבר זז (מגיב) רק על משטחי בד (חולצה למשל...) וקרטון... הוא לא עובד על הפד הטוב שיש לי (זה שעכבר מייקרוסופט הלייזר הקודם עבד איתו בלי בעיה....) ועל כל משטח אחר.... מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב, אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם המחשב כבר נראה שהכל היה בסדר..(הייתה בעיית טמפ') המפרט הוא : DFI INFINITY 975X E6400 X1900XT של Sapphire 2gb G.Skill 800mhz 4-4-4-12 בכל מקרה, הכל היה בסדר, המחשב עובד והייתי שקוע באיזה משחק Oblivion..פתאום הקול מתחיל להיות.."תקוע" והמשחק מתחיל לקרטע, אני סוגר את המשחק מנסה לבדוק טמפ'..ה Smart Guardion אומר שזה באיזור ה 50C פתאום המסך משנה רזולציה או משהו וזה הופך למין ריבוע קטן ומרצד (קטעים שחורים בפנים והם זזים כל הזמן), טוב, כיביתי את המחשב, בדקתי שהכל מחובר והקירור מחובר טוב (Scythe Ninja +). עכשיו שאני מדליק אותו אני לt מגיע ל POST המאוורים פועלים אין צפצופים אין כלום...יכול להיות שהלך המעבד מחום או משהו? הגדרתי לו שב60C יכבה המחשב…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת רזולציה של 600X800 על מסך LCD SDM-M81 של SONY. הבעיה מופיעה רק במשחקים. בתצוגה חלק קטן של מש שאמור להיות החלק העליון של המסך מופיע בתחתית ומתקבל מסך מפוצל. המסך מחובר לכרטיס RADEON 9600PRO. הבעיה הופיעה גם עם כרטיס GEFORCE 4. נסיתי גם לעדכן עם DRIVER מתאים מהאתר של SONY. ברזולוציה של 1024X768 אין בעיה כזאת. כרגע המסך מחובר ליציאת VGA ולא DVI דרך "ממיר" קטן.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום שמעתי שאפשר לצרוב על החלק העליון של הדיסק לא החלק שנצרב שם מידע החלק שכותבים עם עט אז שם אפשר לצרוב את אותם הפרטים צריך דיסקים עם ציפוי לבן ואז הצורב כביכול שורף את הצבע הלבן וכך הוא צורב מידע אמרו לי שזה הגדרות בתוכנת צריבה תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים היה לי 7600gt , קניתי x1950xtx ושמתי את ה7600gt בצד. היום מכרתי את הx1950xtx וחיברתי את ה7600gt והמחשב לא נדלק , מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ניסיתי למחוק את ההתקנים ולתת לו להגדיר מחדש אך ללא הועיל. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים Crash Time : 28/04/2011 16:40:45 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x100000d1 Parameter 1 : 0xf7fa3000 Parameter 2 : 0x00000007 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0xf767dcb1 Caused By Driver : viamraid.sys Caused By Address : viamraid.sys+dcb1 File Description : VIA AHCI RAID DRIVER FOR WIN XP/SRV2003 Product Name : VIA RAID driver Company : VIA Technologies inc,.ltd File Version : 5.1.6000.581 Processor : 32-bit Computer Name : Full Path : C:\WINDOWS\Minidump\Mini042811-02.dmp Processors Count : 2 Major Version : 15 Minor Version : 2600 Dump File Size : 102,…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לאחרונה מדי פעם קורה לי שהמסך נהיה לבן או שחור ורק כשאני עושה ריסט למחשב אני יכול לראות שוב האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ושאני מדליק את המחשב אז גם הנורא של המצלמה נדלקת בלי שום תוכנה שקשורה אליה, פשוט המצלמה נדלקת ולא משדרת כלום, אפשר להפסיק את זה?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי,כפי שאתם רואים את התמונה הזאת שלקחתי מהתרד הבא עד עכשיו לא ידעתי לתאר את זה,עכשיו ראיתי תמונה של זה. המון פעמים המסך הזה מופיע והמחשב עושה הפעלה מחדש. ליפעמים המחשב מפעיל מחדש את עצמו גם בלי ההודעה הזאת. אודה מאד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מחשב כבן שנה צ'פיסט RS482M4 של ATI מעבד תוצרת AMD 3200+ 64BIT כרטיס מסך READON X1300 לאחרונה המחשב אינו מזהה התקנים בכל יציאות הUSB וניצול כוח מעבד תקוע על 100 אחוז גם ב"מצב בטוח". ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE וגם לחסל את התליכים הדורשים כוח עיבוד גבוה דרך SECURTIY TASK MANAGER בנוסף יש לי אנטי וירוס וSPY SWEEPER האם הבעיה היא חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
רכשתי מחשב עם לוח מדגם FOXCONN 945G7MA וכאשר באתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול הופיעה הודעה שהדרייבר לא נבדק על XP והאם ברצוני להמשיך בהתקנה. המשכתי בהתקנה והכל נראה בסדר במנהל ההתקנים אך בכל זאת אני לא מצליח לשמוע קול, גם ההגדרות של הקול ב Control Panel לא נראות כתקינות ולא ניתן כלל לשנות את הווליום. נסיתי להוריד דיירבר מעודכן יותר מהאינטרנט אך ללא הצלחה. בביוס ההגדרות של כרטיס הקול נראות בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? ( התקנתי כבר פעמיים את מע' ההפעלה ).
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום. לפני כחודש קיבלתי סט אלחוטי של CREATIVE מדגם 6000. בהתחלה חיברתי הכל עבד כמו שצריך{חוץ מהעובדה שהסט זולל בטריות ואין מטען } ,ואז אחרי כמה ימים המחשב הפסיק לזהות את הסט ,בטענה שחיבור ה USB לא זוהה.ניסיתי הסרה של דרייברים והתקנתם מחדש , אך גם זה לא עזר. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח מחדש וזה גם לא עוזר ,ניסיתי להחליף את היציאה של הUSB לא עוזר.יש לציין שכל היציאות פועלות עם מכשירים אחרים שחיברתי. המפרט בחתימה אשמח לקבל קצת עזרה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, מאחר ואין לי מושג ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם ניתן וכדאי להתקין על המערכת הנ"ל WIN 7 64BIT? 2. האם יש כאן צוואר בקבוק? 3. האם הכרטיס מסך HD6870 (נראה לי של AMD), יעבוד טוב עם הלוח של אינטל? תודה למשיבים. ]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪849 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 - זמין במלאי ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪905 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269 ספק כוח: [..] SEASONIC S1…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עשיתי היום מודינג למחשב (החלפת גוף קירור למעבד והוספת מאווררים למארז). כחלק מהעבודה הוצאתי את כל החלקים מהמחשב. סיימתי לעבוד, הכנסתי את הלוח אם, חיברתי את כל הכרטיסים והחיבורים והדלקתי את המחשב. הכל עובד מצויין, אבל המחשב הפסיק לזהות את כרטיס הקול Creative X-Fi. כאילו הכרטיס לא קיים. בדקתי חיבורים והכל בסדר. הכנסתי את הכרטיס ליציאת PCI אחרת, אבל הוא עדיין לא מזהה אותו. ייתכן שהכרטיס נשרף?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי amd 64 bit 3200 1gb ram 6800gt 256mb יש לי על המארז צג כזה שמראה לי את המעלות בווינדוס המעלות שלי הם בין 38 ל41 בערך , היום ששחקתי בפאר קריי ראיתי שזה הגיע ל50 , זה נראה לכם נורמלי? אם זה לא נורמלי יש משהו שאפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ' ? ואני לא מתכוון לקניית עוד מאוורר , יש לי 4..
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה המוכרת של 1000XXXX COULD NOT BE READ מה אני עושה בשביל למצוא את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הכרטיס מסך עושה רעש של חריטה אחרי דקה שזה מפסיק ניקיתי אותו אין עליו שום אפילו לא פירור של אבק מה אני עושה כדי לי להחליף אותו יש לי FX 5500 ???????
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כניסות הUSB במחשב, בכל פעם שאני מחבר התקן חיצוני בין אם זה דיסק און-קי, או סתם נגן מוזיקה לכניסה הקדמית או האחורית המחשב אמנם לא קורס אבל לא מאפשר לי לפתוח שום תוכנה: לא Firefox לא Winamp כלום. חשוב לציין שכשאר אני מנסה לכבות אותו אחרי שכבר ניתקתי את ההתקן לוקח לו לפחות 5 דקות להגיע למצב שהוא מתכבה. היום תמרנתי שעות עם MP3 על מנת להעביר שירים לתוכו וכל פעם מחדש הוא עשה לי את הבעיה הנל אין לי מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה חשבתי להזמין טכנאי אבל אולי אפשר גם בלי. ניסיתי גם לקנות מפצל USB בסוף רכשתי אחד במחיר מופקע של D-Link ועדיין הבעיה לא נפתרה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-