תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שמבוסס על לוח אם Gigabyte 965 DS3, מעבד E6600 וזכרון ddr2 800 4-5-4-15 של OCZ. אתמול סיימתי להרכיב הכל וניסיתי להדליק את המחשב בפעם הראשונה. להפתעתי לא היה POST ואפילו לא ביפ של הרמקול. המאווררים פועלים ויש חשמל אבל לא מעבר לזה. ניתקתי את כל הרכיבים המשניים כמו DVD, דיסק קשיח וכ"ו וניסיתי שוב עם אותה תוצאה. ניסיתי כל פעם להוציא מודול זכרון אחד ועדיין הבעיה לא נפתרה. הבעיה היא כנראה באחד הרכיבים המרכזיים (זכרון, לוח או מעבד) כשהחשוד העיקרי הוא הזכרון. קראתי קצת באינטרנט ופה ושם אמרו שלזכרון הזה יש בעיות תאימות. במקרים מסויימים אנשים אמרו שהמתח שהוא צריך זה 2.0V והלוח נותן ב DEFAULT פחות מזה. אז המליצו להשיג זיכרון קטן שצורך פחות מתח, לעשות איתו POST ואז לשנות א…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי וויסטה x32 אני מחפש עדכון לכרטיס מסך שלי Geforce 7300 GS מישהו יכול לעזור לי... חיפשתי באתר שלהם לא מצאתי דריבר לוויסטה
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9550 וכבר כמה ימים שיש תקיעותרציניות במשחקים והמחשב פשוט לא מגיב או שהמשחק נסגר.גם ב WINDOWS יש בעיות עם פתיחת חלונות. הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי מחדש דרייברים ישנים יותר[5.11]ועדיין אותה הבעיה.האם הכרטיס נדפק?יש איזושהי דרך לבדוק אם זה באמת הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. כשאני מפעיל אותו, הוא עושה לי סריקת דיסק כשהוא נכנס לווינדוס. אם אני משאיר את הסריקה, זה נמשך המון זמן ואז נתקע. ואם אני מדלג עליה, היא חוזרת על עצמה כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה עושים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחשב כבן שנה צ'פיסט RS482M4 של ATI מעבד תוצרת AMD 3200+ 64BIT כרטיס מסך READON X1300 לאחרונה המחשב אינו מזהה התקנים בכל יציאות הUSB וניצול כוח מעבד תקוע על 100 אחוז גם ב"מצב בטוח". ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE וגם לחסל את התליכים הדורשים כוח עיבוד גבוה דרך SECURTIY TASK MANAGER בנוסף יש לי אנטי וירוס וSPY SWEEPER האם הבעיה היא חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, המאוורר שלי עושה הפסקות בעבודה, בדר"כ הטמפרטורה היא 25-35 מעלות. אבל לפעמים הטמפ' מגיעה ל75 מעלות והמאוורר עדיין לא פועל . מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
במחשב שלי, שהוא מסוג פנטיום 3 עם מערכת הפעלה 2000 מותקן CDROM שעבד היטב עד שניסיתי להחליף אותו בצורב. כרגע ה-CDROM לא מזהה שום דיסק שנכנס אליו, למרות שהוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, נפתח ונסגר וגם האורות מהבהבים כשצריך... גם דיסק BOOTABLE שהכנסתי לא זוהה עם עליית המחשב. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? ניסיתי את כל סוגי הג'ימפורים, כך שגם זה לא הפתרון. אודה על תגובה מהירה!!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם ניגש יישר לבעיה! לפעמים המסך שלי מתחיל להתעמעם קצת או למשל הכרטיס קול נותן לי פחות וליום וחשבתי שזה יכול להיות מ-2 הסיבות הנ"ל: 1-ספק-יש לי 400W 2-חום-המעבד על 51 מעלות במצב מנוחה והזכרונות על 37 מעלות אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה. היה לי עכשיו ריסטרט מפתיע באמצע עבודה של גלישה באינטרנט. הריסטרט היה ללא מסך כחול... לא נראה שיש לי בעית התחממות כלשהי (צירפתי תמונה של הטמפמרטורות) בכל מקרה, איך אני מדבג את העניין? המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ידידה שלי קנתה לא מזמן מחשב חדש באייבורי לפני איזה שלושה שבועות (כמובן לוח MSI משולב עם G31). היא השתמשה בצורב בעבר והוא עבד. היא מנסה עכשיו להתקין את הדיסק של המדפסת ואין לה גישה לכונן (אמרתי לה כמובן להוריד מהאתר של HP אבל בלי קשר גם דיסקים אחרים לא נקראים). הצורב נפתח פיזית וניתן להכניס דיסק (כלומר יש חשמל), אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או ב-disk management. אבל הוא כן מופיע ב-Device Manager, ושם מצויין שההתקן לא עובד כראוי. מותקנת לה מערכת הפעלה ויסטה חוקית. הכונן הוא LG GH22NS40. היא אומרת שהם לא פתחו את המחשב פיזית, אז מכיוון שהכונן עבד בעבר ולא נגעו במחשב אני מניח שהכבל SATA עדיין מחובר. הצעות לפתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחשב שעבד טוב והחלט שלא יפעילו אותו לזמן מסויים ,אז ניתקתי לו את החוט של ה POWER שבא ללוח אם מהמתג (לחצן) לאחר שלא בידיעתי מישהו בא שאני יעזור לו הוא לא ידע בדיוק מה לחבר אז הוא בא אלי וראיתי שהוא חיבר את כבל ה SATA בין המסטר 1 למסטר 2 ישיר וגם את כבל IDE בין שני הכניסות שיש בלוח ישיר כלומר עם הכבל הוא פשוט גישר ביניהם אבל החוט של מתג ה POWER נישאר מנותק חיברתי לו את זה כמו שצריך בלוח את כל החיבורים POWER ,SATA ,IDE ואז המחשב נידלק לשנייה וכבה מייד וככה גם המאווררים ניסיתי ספק לא עזר זכרונ ות לא עזר ניתקתי התקנים לא עזר יש לציין שעם ספק אחר זה גם אותו תופעה ניסתי לבדוק את הספק שלו בחוץ הוא לא עובד רק שומעים את הרילאי מתקתק והמאוור זז חצי סיבוב ונכבה אז:האם חיבור הכבלי…
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עשיתי היום מודינג למחשב (החלפת גוף קירור למעבד והוספת מאווררים למארז). כחלק מהעבודה הוצאתי את כל החלקים מהמחשב. סיימתי לעבוד, הכנסתי את הלוח אם, חיברתי את כל הכרטיסים והחיבורים והדלקתי את המחשב. הכל עובד מצויין, אבל המחשב הפסיק לזהות את כרטיס הקול Creative X-Fi. כאילו הכרטיס לא קיים. בדקתי חיבורים והכל בסדר. הכנסתי את הכרטיס ליציאת PCI אחרת, אבל הוא עדיין לא מזהה אותו. ייתכן שהכרטיס נשרף?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה המוכרת של 1000XXXX COULD NOT BE READ מה אני עושה בשביל למצוא את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט סוקט 478 ולוח אם אסוס p4p 800 se במנוחה המעבד על 52-54 מעלות והלוח אם על 43-44 ההרדיסק על 35 הנתונים בסדר? זה נורמלי למחשב שלי? תודה לעוזרים ועוד משהו ראיתי באתר של אינטל שהמעבד שלי אמור להיות 67.7 או אולי זה מה שהבנתי האם הבנתי נכון? לינק http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL8HZ&ProcFam=483&PkgType=7021&SysBusSpd=6107&CorSpd=6581
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרגע קיבלתי מחשב חדש, במפרט אמור להיות מותקן הארד דיסק סמסונג 160 ג'יגה סאטה 2, בפרטישן 1 אני עובר על המחשב ואני רואה שבכונן C יש לי 78 ג'יגה בקיבולת, ויש כונן נוסף תחת הכינוי LOCAL DISK, באות F (באותיות D E יש כונני DVD), הדיסק הנוסף אינו מחולק ושאני לוחץ עליו הוא אומר THIS DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT עכשיו יש לי מספר שאלות, האם הדיסק שיש ברשותי הוא אכן הדיסק שקניתי, אם כן מה לעשות עם הכונן הנוסף על מנת שיתפקד(מבלי לפרמט את המחשב מחדש), בנוסף ברשותי מסך LCD LG 1752TQ , כאשר אני גולש באינטרנט התצוגה של האתר מופיעה במרכז המסך שיש מלבנים לבנים משני צדדיו, כיצד ניתן לפתור את הבעיה, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אנשים ! לאחרונה המחשב שלי נידלק מיחדש במשחקים (cod,cs,ja:ja)בלי שליטתי אני רואה בביוס אחרי הריסטרט את הטמפ' של המעבד שעומד על 50 מעלות בידיוק! כל הזמן שהמחשב ניכבה ונידלק הוא עומד על 50 מעלות. עכשיו שאלתי היא האם מעבד amd atholon 2200 לא אמור ליספוג את הטמפ' הזאתי בכבוד? אם לא, איזה גוף קירור(שיש בו גם חומר שמעביר חום מהמעבד לגוף קירור)) הכי מומלץ ביחס של ביצועים וכסף שמתאים למעבדי ואם המעבד לא הבעיה, הבעיה יכולה להיות בxp ? או בכרטיס מסך? בתודה ילד עם כאב ראש
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח אם מסוג Leadtek K7NCR18D, הוא עבד בסדר, עד שפעם אחת התחלתי התקנה של משהו (משחק), והוא נתקע. עשיתי לו ריסטרט. אבל אז רק המאוררים התחילו לפעול, אבל שום דבר לא קרה. כאילו אין שום דבר שמקשר בין החלקים. ניסיתי להחליף לוח אם וזה עזר. זה כבר פעם קרה לי עם הלוח אם Epox 8RDA3+ אבל אז הייתה לי אחריות ועכשיו אין לי. השאלה שלי היא אם זה אומר שהלוח הלך? דרף אגב - ניסיתי כבר לאפס את הביוס.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט מדגם ga-ep35-ds3l ,יש לי כונן ide שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. חיברתי את הכונן השני ,והכונן לא מזוהה ,אולי הבעיה בגאמפר שנמצא בברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים נורא ישנים של ALTEC LANCING דגם ACS33 2 סטלייטים וסאב וופר מהרמקול ה"ראשי" מתחבר כבל כמו PS\2 לסאב וופר מהסאב וופר יוצא כבל סטיראו רגיל לכרטיס קול (וחיבור לחשמל כמובן) עכשיו הבעיה היא שהחיבור של ה PS\2 לסאב וופר נהרס ניסיתי לקחת כבל PS\2 של מקלדת ולחבר את החוטים הפנימיים בעצמי הבעיה שאני לא מצליח לדעת איזה חוט הולך לאן, זאת אומרת מה חשמל ומה של הרמקולים וכו'. ניסיתי די הרבה אפשרויות, כלום לא עזר... אני לא בטוח שניסיתי את כולם מה שכן הצלחתי להפעיל אותם חשמלית אבל עדיין לא שומעים, זאת אומרת הכבלים הפנימיים של החשמל כנראה מחוברים יש למשהו רעיון מה לעשות? החיבור מתאים לסאב למרות שהוא ממקלדת אבל לא שומעים... תודה מראש למומחים! יניב
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כבר לילה שני שאני משאיר את המחשב פועל הולך לישון קם בבוקר ורואה שהוא עשה ריסטרט לבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-