עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Roni Y,

מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע (אני חושב שזה המאווררים) עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה. המחשב נקי מאבק, בדקתי בתוכנת HWMONITOR והטמפרטורות תקינות 26-30 מעלות במעבד . ב SSD 31 מעלות. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? על המעבד יש לי קרור כמו בתמונה.האם יכול להיות שצריך לפרק ולנקות? אם כן אשמח להסבר ציטוט ערוך

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

שלום אני שם לב שהמחשב מתכבה כשאר המעבד על 60 מעלות. העלתי את האפשרות בביוס שיפסיק את פעולת המעבד כשהוא על 70 מעלות אבל עדין המחשב מתכבה ב60. חשבתי שאולי יש אופציה של כיבוי המחשב לפי הטמפרטורה בווינדוס ואני אנטר את מה שאני צריך משם.. מישהו יודע איפה אני מוצא את האפשרות ?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by natanel20,

יש לי מחשב חדש של ASUS עם 24GB ראם DDRL4 ומעבד 6700Q I7 כונן SSD של סמסונג M.2 בקיצור מחשב פגז מאתמול פתאום המחשב התחיל להתקע בעיקר בגלישה בדפדפן. אני משתגע מזה איך ניתן לסדר את זה? עשיתי ניקוי להכל דרך התוכנה CCLENER אבל עדיין לא עוזר!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by tg_Atom,

יש לי בעיה כבר פעם החלפתי אותו ועדיין היא חוזרת.. בכל פעם אני מפעיל משחק אחרי כמה דקות אני מקבל כמו נקודות צבעוניות כאלה והמסך קופא ורק ריסטרט מוציא אותו מהמצב הזה קרה לי גם פעם אחת שהתעלמתי מזה המשכתי לשחק ואז בכלל ה WINDOWS לא עלה לי (וזה אחד מהפעמים שהחלפתי אותו ) עכשיו בקרוב תיגמר לי האחריות וגם אם אני יקנה כרטיס חדש אני מפחד עליו כי אני חושב אולי זאת בעיה מהלוח. זה ממש לא הגיוני כבר החלפתי אותו פעמיים, אגב זה קורה יותר מהר מתי שההגדרות ברמה יותר גבוהה. הכרטיס הוא כרטיס XFX 6800 רגיל מה יכולה להיות הבעיה ואולי יש איזה תוכנה שאני יכול להריץ כדי לבדוק את תקינות הלוח/הכרטיס מסך ולמצוא את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by SHARO21,

לפעמים נתקע לי המחשב ומתרבה ואז נדלקת לי על המסך מין רקע כחול ובו כתוב כמה משפטים באגלית מישהו יודע מה פרוש של זה ?תראו תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by mp91,

יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by A.M,

היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by Jack_g,

יש לי את ההרכב הבא: לוח אם GIGABYTE K8NSC 939 מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box זיכרון TWINMOS 256*2 PC3200 ספק 500 WATT גנרי כ.מסך RADEON 9550 AGPX8 128MB דיסק קשיח 120GB WD SATA 8 MB 7200RPM צורב NEC 3520AW X16 יש לי ריסטים מוזרים כשאני אומר מוזרים הכוונה לזה שאני יחכול להריץ 3DMARK 2003 שעתיים שיעשה 3 פעמים אותה בדיקה ולא יהיה שום ריסט ולאומר זאת הוא יכול לעשות ריסט אחרי 10 דקות משחק ב GTA SA או ב NFSU2 או סתם אפילו ב XP כשלא עושים כלום. החלפתי שני ספקים (גם ג'נריים אבל עובדים במערכות דומות בלי שום ריסט) החלפתי זיכרונות ל TWINMOS אחרים וגם ל TWINMOS עם שבבים של MTEC. החלפתי לכרטיס מסך אחר R9250. העלתי מתח לזיכרונות ל 2.8V ו למעבד ל 1.45V. צרבתי לביוס …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. Started by ofeky1,

שלום! לפני כמה דקות שיחקתי TDU ואחרי כמה זמן היה לי מסך כחול המפרט שלי בצד, המעבד היה בOC ל3.2 הזכרונות לא (נכון לעכשיו הורדתי את הOC המעבד על 50 במאמץ והכרטיס מסך על 69 בערך) אחרי שהעלתי תמחשב חיפשתי את הקובץ דאמפ בתיקיה של הוינדוס וראיתי שהוא שוקל 966 מ"ב!! אני רוצה לברר למה היה לי מסך כחול הזה! אשמח אם תעזרו לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  10. מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by bykeking,

wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למסך של הלוגו של XP PRO עם הפס שמתמלה מצד לצד ואז בשלב הזה אני נתקע!! המחשב לא מצליח לעבור לשלב הבא! כלומר לעבור ל D esktopהמסך נהיה שחור וכביכול נכבה ונדלק לסירוגין ולא מתקדם!! מה לא ניסיתי להפעיל במצב בטוח!! להפעיל עם boot של נורטון! שום דבר לא עזר!! הבעיה חוזרת על עצמה!! לפעמים אחרי שאני עוזב את המחשב במנוחה זמן מה(שעה) ואני עושה נסיון אחר כך המערכת עולה אבל רק לפעם אחת כמובן!! אני רק רוצה לציין שכאשר אני מדליק את המחשב מופיעים הרבה מישבצות מלבניות כאלו קטנות ציבעוניות!! על המסך מה שלא היה אף פעם!! אני רוצה לציין עוד מספר דברים!!! להערכתי כרטיס המסך מתחמם!! כאשר אני מכבה את המחשב ומצמיד אליו מאורר למשך 15 שעה ומדילק מחדש הכל עובד מצ…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  14. הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. Started by motiyair,

שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068 (בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים). זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט. ולגבי פירמוט…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by idanshir,

בזמן שאני מעיל את המחשב עולה לי רק הרקע של שולחן העבודה ללא איקונים , ללא ההתחל וללא כלום מה ניתן לעשות מבלי לפרמט אודה לעזרתכם המהירה תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Shlaker,

אוקיי אז יש לי מסך של u-topia הוא עלה 850 שקל פלוס מינוס בסופר (בקנייה מעל 500 שקלים מבצע).. הוא נראה בסדר גדול 17 אינג' לא ידוע מה בדיוק הדגם.. מסך דק. אקיצר אני הולך לקנות כנראה כרטיס מסך 7600GT הזה ואמרו שצריך איזה יציאת DVI משו כזה.. יש במסך הזה? יש לי במסך 3 יציאות 2 למחשב 1 לחשמל, אני משתמש ב2 כי הכרטיס שלי כרגע טרנטה ואין לו ת'שלישי.. לא יודע עם זה משפיע למרות שנראה לי שכן אני רוצה כזה את התזוזות וזה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה ולענות על השאלות? אני ישמח תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by עדי צור,

למה הווצאפווב כל הזמן מתנתק לי איך מסדרים את זה???

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by see4,

הי, יש לי מסך בן שנתיים, 32" 2K , פתאום לאחרונה יש את התופעה שרואים בלינק הבעיה במסך, זה משתחזר עם כמה מקורות עם כבלים שונים וחיבורים שונים (יש כניסות של VGA HDMI DP DVI) יש לו שנאי חיצוני מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה, בככל יש מקום בארץ (עדיף בצפון) שמתעסק בתיקון מסכי מחשב ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. אז ככה.. יש לי מחשב עם ל"א ASUS P4s533-vm ואני מחבר אליו מסך שפועל בוודאות, עם כרטיסי מסך שפועלים בודאות(גם PCI וגם AGP) ופשוט אין תצוגה, נראה לי קצת מוזר שכל הסלוטים של הPCI ושל הAGP לא בסדר, מצד שני כל הכרטיסים עובדים במחשבים אחרים שבדקתי. אין לי איך לבדוק את הסלוטים שהרי אין לי איך לראות מה אני עושה במחשב.. מה יכולה להיות פה הבעיה? מה אפשר לעשות? כמו כן יש גם כרטיס מסך מובנה על הMB אבל הוא לא מופעל, האם יש דרך להפעיל אותו? תודה:}

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. זוכרים את הת'רד שלי שאמרתי שאני רוצה עכבר חדש והמלצתם לי עליו.... אז ככה... הזמנתי מהדובים... היום הוא הגיע... עכשיו יש לי איתו בעיה מוזרה... (הדרייברים מותקנים) העכבר זז (מגיב) רק על משטחי בד (חולצה למשל...) וקרטון... הוא לא עובד על הפד הטוב שיש לי (זה שעכבר מייקרוסופט הלייזר הקודם עבד איתו בלי בעיה....) ועל כל משטח אחר.... מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by r.b.y,

שלום שמעתי שאפשר לצרוב על החלק העליון של הדיסק לא החלק שנצרב שם מידע החלק שכותבים עם עט אז שם אפשר לצרוב את אותם הפרטים צריך דיסקים עם ציפוי לבן ואז הצורב כביכול שורף את הצבע הלבן וכך הוא צורב מידע אמרו לי שזה הגדרות בתוכנת צריבה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  23. הספק הפסיק לספק מתח של 12V למחשב........כל המאווררים מכובים,מה קרה פה? עברתי על החוטים אבל הוא הפסיק לספק מתח.......המחשב עובד טוב אבל הריילים של ה12V לא מספקים מתח.....מה עושים?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  24. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by IlanF,

המחשב נכנס להגדרות BIOS ישר אחרי הPOST ואם אני יוצא מהBIOS או עושה ריסט המסך הופך לשחור ואין כלום... אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו, ואז שוב, המחשב עובר את הPOST ונכנס לBIOS.. המחשב עבד מצויין לכמה זמן אז חשבתי שהבעיה בHDD, ובאמת אחרי שניתקתי אותו והחלפתי לאחר הבעיה נפתרה. אבל היא חזרה אחרי כמה שעות... ניסיתי להחליף מעבד, אבל עם המעבד השני המחשב בכלל לא עלה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.