עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לאחר פירמוט מחשב כאשר אני מנסה להתקין WINRAR, מופיע מסך כחול המחשב מאתחל את עצמו. מצ"ב קובץ DMP. אודה לעזרתכם. [attachment deleted by admin]

2. Started by Shpiz,

טוב אז ככה קניתי צורב דיוידי חדש שאני נכנס ל device manager השם שלו מופיע כך: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182F עכשיו המחשב מזהה אותו והכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לצרוב איתו זה לא נותן לי לבחור מהירות וצורב אוטומטית על 16 ובנוסף במקום שצריבה על 16 תקח לא יודע משהו כמו 4 דקות? זה לוקח בסביבות ה50 דקות... והמדיה שאני צורה עליה תומכת ב16 המדיה זה: Verbatim DVD-R 16x תודה לכל מי שיעזור...

3. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקט של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר כמובן שהוא התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מלאה לכונן אני רואה את תיקית הוינדוס אולי אפשר…

4. קניתי מחשב חדש לפני חודש ומדי פעם כאשר אני מריץ משחקים כבדים (world in conflict, bioshock, half life 2 ep2) המחשב מתרסק. (שאני אומר מתרסק אני מתכוון שהמחשב עושה REBOOT ולא הכוונה שנסגר על ERROR ויוצא לWINDOWS) כמו כן יש לי Desktop Utilities של Intel שבמהלך משחקים מתריע מדי פעם על חריגה מהמתח של ה 3.3V (מגיע לפעמים ל3.550) נראה לי גם שיש לי בעיה של התחממות יתר. הכרטיס מסך יושב בממוצע על 65 בIDLE ובאיזור ה80 בעומס. וגם הDesktop Utilities מראה טמפ' גבוהות באיזורים מסוימים של הלוח הם (מעל 80) לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שלי היא שיש לי מארז גנרי מעפן עם ספק גנרי של 500W. אני שוקל להחליף ולקנות Antec Sonata III אבל לפני שאני זורק 800 שקל אני רוצה להיות בטוח שזו אכן הבעי…

5. משום מה כשאני מקליט דרך הכרטיס טלוויזיה ומשתמש בכניסה של ה LINE IN בכרטיס מסך בלוח האם תמיד הקול יוצא מתושתש לאללה ועם פיקים מפריעים כאלה . ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר לא עזר . מישהו יודע מה הבעיה ?

6. Started by doktors,

שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט

7. Started by spinal,

1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

8. Started by kobi122,

כנראה צריך לעדכן את ה-BIOS אבל אני לא יודע איך?? יש לי שתי זיכרונות של 256 PC3200 400MHZ

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. Started by Dark Respect,

הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. Started by Holy,

התחילה לי היום בעיה מעצבנת במחשב. כל פעם שאני מכבה אותו או ע"י Start Shut Down או ע"י לחיצה קצרה על הכפתור הוא נכבה, כל המאוררים כבים ואז הוא נדלק שוב כשאני מכבה אותו ע"י החזקה של כפתור ההפעלה 5 שניות (כיבוי אלים) הוא נכבה ולא נדלק שוב WTF?

11. המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…

12. Started by ymizrachi,

היי חברה.. אני פשוט רוצה לברר.. יש לי זיכרון של TWINMOS PC2-6400 DDR2 800MHZ. בדקתי כמה דברים מCPU-Z וPC WIZARD מראה שהמהירות לא 800 אלה 400. אולי חשבתי שהעיניין הוא שDDR2 שווה ל400X2 שזה כל DDR עובד במהירות של 400 >> וכך זה יוצא DDR2 800MHZ ??? מישהו יכול לעזור לי להבין את זה? זה מv שמופיע c PC WIZARD >> : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] תודה [br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 19:52:01 vbv v,aucv ! xdur! Hi, Everything seems right with your memory. Here is the explanation: Clock: DDR, DDR2 and DDR3 memories are labeled with double their real clock rate. DDR2-800 memories run in fact at 400 MHz transferring two data per clock cycle.…

13. Started by AloN(-)KiLLeR,

לאחר שפירמטתי את כונן C, קיבלתי שגיאה שחסר NTLDR. הצלחתי להכנס שוב למסך פרמוט של הדיסק וינדוס. פירמטתי שוב. עכשיו כשהמחשב עולה , אני מקבל : http://img69.imageshack.us/my.php?image=dsc01460na7.jpg מה עליי לעשות?

14. Started by Internal,

היי. קניתי את המתאם למחשב לא מצאתי על הקופסה איזה חברה זה חח פשוט בצבא כחול ,חיברתי אותו למחשב הוינדוס מתקין את הדרייבר ואומר שהכל בסדר ואז לא עובד ורשום בהגדרות שיש בעיה קוד 43 דרך אגב זה ויסטה . דרייבר שהוא מתקין זה dafron מישו יודע מה לעשות?? אפשר לנעול.

15. היי, ערב טוב אתמול בלילה (3) שמתי להורדה כמה קבצים ביוטורנט, והלכתי לישון. היום בבוקר (12) קמתי וגיליתי שהמחשב מכובה. חשבתי שמישהו כיבה אבל כשניסיתי להדליק ראיתי את ההודעה הבאה: a disk read error occurred, press crl+alt+del to restart אין לי מושג למה זה ואין לי מושג מה לעשות.. הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את המחשב ולנקות אותו, מעבר לזה אני לא רוצה לגעת בלי לדעת מה אני עושה... בבקשה תעזרו לי, תודה רבה מראש!! דור

16. כמו שאמרתי בכותרת הבאתי 4 ג'יגה זיכרון פנימי 4 סטיקים כל אחד מהם 1 ג'יגה ואחרי שחיברתי והכל המחשב מראה לי שיש לי רק 3.25 צריך לכוון משהו במערכת כדי שהמחשב יראה לי 4 ג'יגה זיכרון פנימי? ואם לא אז מה הבעיה? תודה מראש לכל העונים!!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. Started by eladhor7,

מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Started by DanielHatuka,

לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה

20. Started by Spootnik,

מרגע שהוא נדלק הוא עושה זמזומים כאלו אינסופיים המחשב והכל עובדים כאילו משהו במאוורר נוגע במשהו יש למישהו מושג על הבעיה הזאת הספק הוא ENERMAX LIBERTY 400W

21. Started by Singularity,

לחבר שלי יש לוח אם ds3 של gigabyte והוא אומר שגם כשהמחשב שלו כבוי ה dok מקבל מתח מהחיבור usb האם זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. בדיוק קיבלתי מנעה מחשבים את הathlon64 3000 s754 החדש, הרכבתי אותו, והוא עבד סבבה. אמרתי אוליי יהיה אפשר לעשות OC קטן לזכרונות דרך הביוס, אז שיחקתי קצת עם ההגדרות, נגעתי ב2 מאפיינים, הורדתי להם נגיד מ-12 ל-11. לא ביג דיל. המחשב עשה פוסט כרגיל, הווינדוס עלה. אחרי 5 דקות של עבודה קפצו כל מיני הודעות שגיאה שאי אפשר לגשת לכמה קבצים. BSOD לפנים, המחשב עושה ריסטרט. גם לא הXP, וגם לא הוויסטה עולה, למרות שהוא מותקן על מחיצה אחרת. פשוט קטסטרופה. אני אחרי פירמוט קטן, מנסה למנוע כמה שיותר נזק למידע שיש לי שעוד לא עבר גיבוי. מה יכל לגרום לזה?

23. עדיין לא פועל אשמח לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. שלום, כשאני מריץ משחקים או משהו שדורש שימוש מסיבי (יחסית) מכרטיס המסך שלי (ישן אני יודע) GeForce 6600 המחשב שלי נתקע ולאחר מספר דקות עושה restart. אחרי שwindows עולה לאחר הrestart אני מקבל הודעה לגבי "חומרה חדשה" שהיא כאמור הכרטיס מסך שלי. windows מבקש להתקין את החומרה מחדש אבל ברגע שאני עושה restart (בעצמי הפעם) זה נעלם. המחשב לא מתחמם או משהו (מבדיקה של מגע במארז ולא עם תוכנה כלשהי) והCPU רחוק מ100% (בד"כ בסדר גודל של 30% בערך). חשוב לציין שבדברים שצורכים משאבים רבים יותר מהמעבד אבל פחות מהכרטיס הגראפי הכל עובד חלק. לדעתי הבעיה היא משהו עם הכרטיס הגראפי עצמו או אם ההגדרות שלו. הצעות לפתרון לבעיה יתקבלו בשמחה תודה מראש ויום נעים כפיר.

25. Started by igalep132,

שלום, כמו שרואים בקובץ, ה core שלי מאד מתחמם, ראיתי גם שהוא שייך לכ.גרפי מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה ועד כמה זה מסוכן ? תודה [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.