עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ashand,

שלום לפני הכל אם זה לא המקום הנכון לרשום את ההודעה אנא תעבירו למקום הנכון. יש לי בעיית פריזים והמחשב נתקע כל הזמן אני רואה ב-SYSTEM INFORMATION ב-CONFLICTS שיש לי קונפליקטים בין המעבד לכרטיס מסך וגם ה-IRQ 11 משתמשים בו הרבה חומרות I/O PORT יש גם קונפליקט MEMORY ADDRESSE גם השאלה שלי איך אני נפטר מהקונפליקטים? אפשר להעלות תמונה כדי שתקבלו 'תמונה' יותר ברורה? תרתי משמע...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by Elisi,

יש לי מחשב נייד asus rog stric gl503ge נשבר לי המסך אני יודע להחליף את המסך לבד אבל לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו אשמח אם אתם יודעים אם יש בארץ איפה לקנות או אפילו בחו"ל אם אפשרות של משלוח לארץ תודה רבה!

3. איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן עוד משהו מעצבן זה שאני מכבה את המחשב בצורה נורמליתהתחל>כיבוי.ואני רוצה להדליק מיד אני לא יכול אני צריך לחכות מין זמן של השהייה זה משהו בספק כוח שלי כנראה..איך אפשר לדעת ממה הדבר נובע?כי כל פעם שיש לי את הבעיה בUSB הפיתרון היחיד שיש לי כרגע ביד זה לכבות את המחשב ולנתק אותו לגמרי מהחשמל ואז לחבר שוב לאחר רבע שעה 20 דקות והכל יחזור לקדמותו עד הניתוק הבא... תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. Started by pazer005,

בימים האחרונים שמתי לב שהנורה של ההארד דיסק דולקת קבוע היא לא מהבהבת או משהו כזה, היא פשוט דולקת קבוע. וזה גם ללא הפעלה של איזה תוכנה או משהו כזה. האם זה יכול להעיד על משהו?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by ofir38,

יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את האימיול הגלישה פתאום נהיית מאוד איטית ולכל דף לוקח המון זמן לעלות.. ברגע שאני יוצא מהאימיול האינטרנט שוב עובד מהר והגלישה מאוד מהירה מה אפשר לעשות כדי שאני יוכל להנות מאימיול וגם לגלוש במהירות? (יש לי אינטרנט של בזק מהירות 2.5 מגה)

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. Started by shushon,

יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?

9. Started by oferws,

שלום לכולם מסך דק איכותי ביותר (VP930 של VIEWSONIC) רמקולים ג'נריים פשוטים ביותר (עודף מ 40 ש"ח) האם זה בעייתי להניח את הרמקולים על השולחן מאחורי או בסמוך למסך? האם זה מסוכן מבחינת שדות אלקטרומגנטים? אם כן, מהו המרחק המינימלי המומלץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  11. Started by OmerCohen,

שלום לכולם,הבעיה שלי היא כזאת:אני מחבר למחשב שלי (LENOVO G510) (עם מערכת הפעלה WIN7 32BIT) מיציאת הHDMI טלוויזיית LG ומעביר תמונה באופן מצויין.הסאונד אינו עובר לטלויזיה ולזה מצאתי פיתרון - עדכנתי את כ. המסך שלי (INTEL HD GRAPHIC 4600)אחרי התקנת הדרייבר הכל מצויין יש תמונה וסאונד אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש או אחרי שהוא מתעורר ממצב שינה, הדרייבר החדש שהותקן אינו נשמר ואני חוזר לאותה הבעיה שיציאת הHDMI לא מעבירה סאונד.מישהו מכיר את הבעיה הזאת?אני ניסיתי את מזלי באתרים אחרים ללא הצלחה...אשמח למציאת פיתרון לבעיה.תודה, עומר.

12. Started by amitbatito,

שיחקתי באיזה משחק ובאמצע המשחק המסך היה שחור אבל המחשב המשיך לעבוד רגיל והמסך היה דלוק עשיתי ריסט הכל חזר למצבו הקודם אבל כנראה הדריבר של הכרטיס מסך נמחק שאני מנסה להתקין אותו הוא מתחיל להתקין ובמאצע הוא מפסיק ואומר :"אירעה שגיאה במהלך ההתקנה ההתקן המצורף למערכת אינו פועל" מה עושים??

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  13. Started by dkaro,

הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. Started by zohar678,

הלכתי לחבר וחיברתי אצלו דיסק או קי אך המחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הביעה? נכנסתי ללוח הבקרה להוספת חומרה חדשה אך הוא זיהה חומרה חדשה. אצלי המחשב מזהה אותו מיד.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  15. אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…

16. Started by shahar07,

מספר קבצים אשר תופסים לי נפח לא קטן מהדיסק, ורציתי לדעת האם ניתן למחוק: קיבצי SYS: 16 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by itISlupus,

קניתי את המשחק דרך steam הבעיה היא ששלב של ravenholm זה נראה כמו אור יום במקום לילה הבעיה התחילה מיד אחרי השלב עם הסכר איך שמגעים למעבדה של eli הכרטיס המסך של HD7850 עם הדריבר האחרון 13.4 מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mp91,

העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rgrg,

במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…

21. Started by AloN(-)KiLLeR,

לאחר שפירמטתי את כונן C, קיבלתי שגיאה שחסר NTLDR. הצלחתי להכנס שוב למסך פרמוט של הדיסק וינדוס. פירמטתי שוב. עכשיו כשהמחשב עולה , אני מקבל : http://img69.imageshack.us/my.php?image=dsc01460na7.jpg מה עליי לעשות?

22. Started by guyw,

שלום, קניתי מסך: MAG 976i 19 intch. ויש לי בעיה איתו: כשאני ברזולוציה של 1024x768 הכתב נראה טיפה מרוח. כשאני שם על הרזולוציה הטבעית של המסך: 1280x1024 הכתב אומנם חד יותר אבל בחלק מהאזורים במסך יש טשטוש ממש מציק. אין לי המסך מגנטים \ ספקי כוח וכו'. גם יש במסך אופציה של Phase ששיחקתי איתה. כל מה שקורה זה שזה מעביר את הטשוטש ממקום אחד למקום אחר במסך. אני תוהה האם זה קשור לכרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך on-board עם חיבור AGP. אשמח לקבל עצות מה אפשר לבדוק, לעשות, לקנות כדי לשפר את איכות הצפייה. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן

25. אני חייב עזרה! מחקתי את נורטון אבל בחלון הMSCONFIG עדיין מופיעים לי הפריטים הבאים שקשורים לנורטון: ccRegVfy ccApp NAV CfgWiz ccEvtMgr רציתי לדעת איך אני מסיר אותם אם זה בכלל אפשרי מהחלון הזה דרך אגב יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.