תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,הבעיה שלי היא כזאת:אני מחבר למחשב שלי (LENOVO G510) (עם מערכת הפעלה WIN7 32BIT) מיציאת הHDMI טלוויזיית LG ומעביר תמונה באופן מצויין.הסאונד אינו עובר לטלויזיה ולזה מצאתי פיתרון - עדכנתי את כ. המסך שלי (INTEL HD GRAPHIC 4600)אחרי התקנת הדרייבר הכל מצויין יש תמונה וסאונד אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש או אחרי שהוא מתעורר ממצב שינה, הדרייבר החדש שהותקן אינו נשמר ואני חוזר לאותה הבעיה שיציאת הHDMI לא מעבירה סאונד.מישהו מכיר את הבעיה הזאת?אני ניסיתי את מזלי באתרים אחרים ללא הצלחה...אשמח למציאת פיתרון לבעיה.תודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
שיחקתי באיזה משחק ובאמצע המשחק המסך היה שחור אבל המחשב המשיך לעבוד רגיל והמסך היה דלוק עשיתי ריסט הכל חזר למצבו הקודם אבל כנראה הדריבר של הכרטיס מסך נמחק שאני מנסה להתקין אותו הוא מתחיל להתקין ובמאצע הוא מפסיק ואומר :"אירעה שגיאה במהלך ההתקנה ההתקן המצורף למערכת אינו פועל" מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
הלכתי לחבר וחיברתי אצלו דיסק או קי אך המחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הביעה? נכנסתי ללוח הבקרה להוספת חומרה חדשה אך הוא זיהה חומרה חדשה. אצלי המחשב מזהה אותו מיד.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
מספר קבצים אשר תופסים לי נפח לא קטן מהדיסק, ורציתי לדעת האם ניתן למחוק: קיבצי SYS: 16 ג'יגה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המשחק דרך steam הבעיה היא ששלב של ravenholm זה נראה כמו אור יום במקום לילה הבעיה התחילה מיד אחרי השלב עם הסכר איך שמגעים למעבדה של eli הכרטיס המסך של HD7850 עם הדריבר האחרון 13.4 מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את כונן C, קיבלתי שגיאה שחסר NTLDR. הצלחתי להכנס שוב למסך פרמוט של הדיסק וינדוס. פירמטתי שוב. עכשיו כשהמחשב עולה , אני מקבל : http://img69.imageshack.us/my.php?image=dsc01460na7.jpg מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך: MAG 976i 19 intch. ויש לי בעיה איתו: כשאני ברזולוציה של 1024x768 הכתב נראה טיפה מרוח. כשאני שם על הרזולוציה הטבעית של המסך: 1280x1024 הכתב אומנם חד יותר אבל בחלק מהאזורים במסך יש טשטוש ממש מציק. אין לי המסך מגנטים \ ספקי כוח וכו'. גם יש במסך אופציה של Phase ששיחקתי איתה. כל מה שקורה זה שזה מעביר את הטשוטש ממקום אחד למקום אחר במסך. אני תוהה האם זה קשור לכרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך on-board עם חיבור AGP. אשמח לקבל עצות מה אפשר לבדוק, לעשות, לקנות כדי לשפר את איכות הצפייה. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני חייב עזרה! מחקתי את נורטון אבל בחלון הMSCONFIG עדיין מופיעים לי הפריטים הבאים שקשורים לנורטון: ccRegVfy ccApp NAV CfgWiz ccEvtMgr רציתי לדעת איך אני מסיר אותם אם זה בכלל אפשרי מהחלון הזה דרך אגב יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה תודה יונתן
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה עם המחשב... הוא מסרב בתוקף להישאר במצב שינה. ז"א כאשר אני מכניס אותו למצב שינה הוא באמת מתכבה אך נידלק מיד. נכנסתי לביוס והגדרתי את Wake UP on USb כמבוטל. למרות זאת לא חלפה הבעיה. בניסיון נוסף הכנסתי אותו למצב שינה ותוך כידי שלפתי את כל חיבורי הUSB החוצה. רק אז הוא נכבה ולא נדלק שוב... ההתקנים המחוברים הם רק מקלדת ועכבר... מה יכולה להיות הבעיה פה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני בבית שאני על האינטרנט ואני יורד למטה בגלגלת זה זז לאט כזה כאילו אין כרטיס מסך על המחשב כמו שמתקינים תוווינדוס ובחורים איזה שעון רוצים וזה זז לאט מה עושים תודה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
לוח אם לפנטיום צ'יפסט טוב כמו 945 או 975 חברה די טובה וזולה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי, יש לי תמעבד Amd Athlon XP 1900+ (1600 mhz), קניתי לוח אם של Asus דגם A7N8X-X בלוח אם הקודם שלי, יכולתי לשנות את מהירות המעבד מ1200 ל1600 כמו שרציתי,כשקניתי את הלוח אם החדש,אין לי אפשרות לשנות ב BIOS את המהירות ל1600, ולכן אני תקוע עם 1200mhz מה שעוד הלוח אם מזהה את המעבד שלי כ Amd Athlon)tm.... דבר זה לא קרה בלוח אם הקודם שלי, אני חושב שהבעיה כנראה היא שהBIOS שלי לא מעודכן, הייתי רוצה לקבל את הגרסא המעודכנת ביותר לBIOS של הלוח אם שלי, כולל הסבר איך לעדכן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אחרי חופשה של בערך 20 יום בהם שני המחשבים היו מנותקים מהחשמל החלה היום בעיה. אתמול הם עבדו כאשר אחד מהם נשאר דולק בלילה, את זה שכובה ללילה ניסיתי להדליק היום בבוקר התוצאה היתה מחשב דלוק אבל אין תצוגה על המסך. השני המשיך לפעול כשתוך כדי שימוש נמרחה התצוגה והמחשב לא הגיב אחרי ניסיון להפעלה מחדש אותה תוצאה - המחשב פועל אבל אין תצוגה, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמים ופעמיים הופיע מסך פתיחה שבו אפשר להכנס לbios וכשניסיתי להכנס המחשב לא הגיב לבחירה שלי. אשמח לעצה לפני שאשלח אותם מחר למעבדה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מה קורה! כשאני נכנס למשחק ולא משנה איזה זה כל פעם משהו אחר, אז המשחק עובד לי לאט ואין FPS. אז אני מפעיל מחדש את המחשב ואז הוא עובד חלק... המחשב לא חלש או משהו כזה כי זה גם בדברים לא כבדים אפילו חחח מישהו יודע מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
כאשר אני מכניסה דיסק[שאיננו צרוב], הנורית עובדת כרגיל אבל הצורב בעצם לא עושה כלום. הצורב הוא LG GSA-H42N help
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
פתאום ה-WINXP נתקע! עשיתי איתחול ואז נאמר לי שאי-אפשר לעשות איתחול. עשיתי FIX ל-BOOT אבל לא עזר וקיבלתי הודעה שחסרים לי קבצים לאיתחול. לאחר מכן הפעלתי את המחשב על ידי דיסקט הפעלה של WIN98 ואז ראיתי שכל המידע על הדיסק קשיח נשאר. החלטתי להתקין את XP שוב. בבואי להתקין קיבלתי הודעה שאין מקום בדיסק קשיח, ושיש לי רק 10 מגה פנויים. שוב איתחלתי את המחשב על ידי דיסקט איתחול של WIN98, עשיתי DIR לדיסק הקשיח ולהפתעתי גיליתי שהוא מזוהה כ-10 מגה בלבד במקום 20 GB!! ואין בו שום קבצים!! הדסק קשיח של MAXTOR מה ניתן לעשות? לא רוצה לעשות FORMAT.. (התקנתי WIN98 על דיסק קשיח אחר, ונכנסתי לדסק הקשיח הבעייתי דרך WIN98 והוא זיהה לי אותו כריק ו-10 מגה בסך הכל). תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אהלן, אני נתקל בבעיה כשאני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI חדש שקניתי. המחשב נדלק ותחילה רואים מסך שחור עם כיתוב הערה : Express Gate Error Code: 8C000002 express gate is not installed on you system or the installation is incomplete. to get internet access within seconds of starting your. computer. please user gate installer to install express gate. press any key to comtinue (L51808 אחר כך המחשב מתחיל לעלות, רואים את מסך הטעינה של הווינדוס אבל אז הכל הופך לכחול. אני אציין שזה לא כחול של בעיה במחשב אלא כחול של הטלוויזיה - שהיא לא מזהה משהו מחובר. המחשב שלי שודרג לאחרונה ולכן זו לא בעיה בחומרה שלו או ברכיבים ישנים. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בצפיה באתר סדרות הסרט עולה, יש קול, אבל במקום תמונה יש מסך ירוק. עשיתי משהו לא נכון? לפני יומיים היה בסדר. במחשב השני אין בעיה כזאת
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-