תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחורף חם, היום אכבר קרה לי 3 פעמים שצצו משום מקום נפילות מתח, בדרך כלל שזה קורה המחשב נכבה ונדלק שוב ביחד עם שאר המכשירים החשמליים בבית, ולפעמים המחשב "נתקע". מה זה נתקע? הנורה של הPOWER הירוקה, נשארת דולקת, והמחשב "מת" רק המנורה הזאת דולקת ואי אפשר לעשות כלום עד שמוציאים את הכבל מהספק כוח ומחכים כמה שניות ומחברים מחדש שוב. כרגע המחשב פועל אבל אני ממש מפחד שעוד נפילות כאלו יישרפו לי חלקים במחשב ואולי אפילו את המסך. האם עוד מישהו מאיזור רמת-גן חווה את זה ? והאם זה באמת יכול לגרום לנזק למחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע... זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכה אני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה מאד מעצבנת ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה: המחשב שלי מרסט את עצמו. לפעמים (בדר"כ חצי שניה לפני שאני עובר רמה באיזשהו משחק) המחשב מתנהג כאילו לחצתי על כפתור האתחול (דבר שגם אם הייתי עושה אותו, לא היה משפיע, כי הכפתור לא עובד). למחשב אין בעיה לעלות את Win (הוא מקבל הרבה אימונים בזה לאחרונה), אבל חמש דקות אחרי הוא יפול שוב. הפתרון היחיד שמצאתי לבעיה הוא כיבוי המחשב והשארתו כך הרבה זמן (כמה שעות), אבל אחרי שאני חוזר לעבוד הבעיה מופיעה שוב. זאת לא הפעם הראשונה שאני חווה את התופעה הזו; בפעם הקודמת הסיבה היתה התחממות יתר של המחשב בגלל הרכבה לקויה של ההיטסנק על המעבד (עצה ידידותית: אל תיקנו מחשב מהתנחלות שעומדים לפנות), אבל עכשיו אני בקושי מגר…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
^זה מה שתמיד יש לי במחשב .. יש לי מחשב בן 4 חודשים בערך, מאז שקניתי אותו היו לי מסכים כחולים ולא רק בזמן משחק, גם בזמן שגלשתי באינטרנט או שסתם המחשב עמד ללא שום שימוש.. לפעמים יש מסכים כחולים (לעתים קרובות) ולפעמים ריסטרטים, אבל הדבר שקורה הכי הרבה והוא הכי מוזר והכי משגע אותי זה שאני סתם משחק לי במשחקים (קאונטר סטרייק 1.6\CZ בד"כ שהוא לא משחק כבד) ופתאום זה סתם יוצא לי מהמשחק ללא ריסטרט וללא מסך כחול, זה פשוט יוצא לשולחן עבודה... כבר פירמטתי כמה פעמים, עשיתי סריקות של AVG וWindows Defender וגם סריקות אונליין של Norton וKaspersky חלקם מצאו לי כמה דברים והסירו אותם... בנתיים המחשב מוגן באמצעות AVG ו Windows Defender וגם עקבתי אחרי כמה מדריכים באנגלית ובעברית,] בנתיים באף פ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר במשך הרבה זמן אני חווה גמגומים ונפילות FPS במשחקים עם V - SYNC, שלרוב מסתכמים בנפילה ל59 FPS, מה שיוצר גמגום, ולפעמים הFPS עולה ל61 (למרות שהכרטיס ב50% ניצול לדוגמא), בinsurgency המצב חמור עוד יותר כי הFPS נופל ל 50 -+, גם כאשר הכרטיס על 20% ניצול, ורק כאשר אני מנמיך את ההגדרות בצורה משמעותית הנפילות פוחתות, יש משחקים בהם הבעיה פחות משמעותית כמו GTA V וBF4, אך היא עדיין מתרחשת, מה שכבר ניסיתי: להפעיל V - SYNC דרך לוח הבקרה של NVIDIA, להפעיל טריפל בפר, להפעיל adaptive V - SYNC (יוצר קריעות), לחסום את הFPS ב58 דרך NVIDIA inspactor, לחפור שעות באינטרנט . אשמח לפתרון כי זה ממש מתסכל.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מניח שרובכם יודעים מה זה, אני חושב שזה נקרא bluescreen of death, זה עכשיו קרה לי במחשב הנייח שלי, לא התקנתי שום דבר חדש או משהו, לא שיניתי כלום, סה"כ הייתי בסקייפ איזה כמה שעות ושחקתי במחשב, ופתאום עכשיו זה קרה, פעם ראשונה, גם מחשב חדש פחות מחודש. במחשב הנייד שלי זה קורה הרבה יותר פעמים אגב, אין לי מושג עוד פעם, לא התקנתי גם שם שום דבר חדש או שיניתי כלום. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש כחודש ועד כה הוא לא עשה לי בעיות,תמצית המפרט: i7 4790 8 gb ram r9 290 tri x oc edition לאחרונה המחשב עולה בצורה איטית ביותר(כמעט דקה לעומת 16 שניות כרגיל) וגם הfps נפל משמעותית. System restore פותר את בעיית הboot והתקנה מחדש של הדרייברים מטפלת בfps אבל כול פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה חוזר למצב הקודם :\. פירמוט ובדיקות בנורטון לא הועילו גם כן,עוד רעיונות למישהוא ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה המוזרה שיש לי קניתי לאחרונה לפני שבועיים שלושה 1080 Ti מקורר מיים מ TMS וגם לחבר שלי יש את אותו סוג אבל במשחק מסויים pubg קיבלנו FPS שונה אז רציתי להבין למה (לי ולו יש את אותו מעבד, כרטיס מסך ומותקן על SSD) שמתי לב שלי ולו יש WIN 10 עם גרסת Build שונה אחד מהשני אמרנו אולי זה קשור... אז הורדתי קובץ שעושה עדכון Build ומאז שמתי לב שיש נפילת FPS מוזרה בכל משחק לא משנה איזה רוקט ליג pubg וגם rust כל משחק, חייב לציין שיש אצלי מותקן את התוכנה Aorus Graphic Engine וזה מה שמוזר פתאום... כשהתוכנה עובדת ברקע במסך השני שלי פתאום יש קפיצות מטורפות בגרף תמונה לחץ כאן אני חייב לציין שהטמפרטורות בזמן שזה קו…
-
- 24 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קניתי השבוע כרטיס מסך חדש מדגם Gigabyte Radeon R9 280X. התקנתי אותו והתחלתי לשחק ב-AC4, הכל עובד מצויין. אחרי כמה שעות של משחק, הכרטיס התחיל לעשות לאגים קטנים, כלומר הוא רץ באזור ה-60FPS, ואז נופל לאזור ה-45~, ומיד חוזר ל-60, מה שכמובן מוביל לתחושה של לאג במשחק. כדי לבדוק את הכרטיס הרצתי את unigine heaven 4.0 והבעיה לא חזרה על עצמה, התוצאות היו די דומות למה שמצופה מהכרטיס. היום התקנתי Batman Arkham Origins ויש אותה בעיה - הוא רץ באזור ה-70~ FPS, ואז פתאום נופל ל-55~ ואז חוזר ל-70. ניסיתי לשחק כמה דקות ב-Sleeping Dogs, רזולוציה של בסביבות ה-45~, לא היה שום לאג שאני שמתי לב אליו. הטמפרטורות של הכרטיס באזור ה-70~, ככה שאני לא חושב שזו בעיית התחממות. הרצתי Furmark, והכ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
בעיקרון מה שקורה הוא שכאשר אני מחבר לפעמים את הכבל של הספק כוח לספק כוח ואפילו לפני שאני מדליק את המחשב נגרם הפסקת חשמל באזור שבו המחשב נמצא , בנוסף לקח הבחנתי שכשאר אני מצליח להפעיל את המחשב יש רעש כמו גיצי חשמל אפשר לקרוא לזה שבאים מכיוון הספק כוח ... השאלה דיי נראית רטורית אבל האם הספק הוא גורם נפילת החשמל או שזה בעיה עם החדר , לא יצא לי לבדוק בחדרים אחרים אם הבעיה חוזרת .. הספק כוח הוא של topower 650w
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320 והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת BLUETOOTH אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל יש לציין שהתקנתי את כל העידכונים של 'ןמ7 כולל הSP אני אובד עצות עזרו לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Radeon X1950 Pro Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz @ 1861MHz 1024 MB Microsoft Windows XP בקיצור כל פעם שאני משחק משחקים כמו BIOSHOCK וגם משחקים חלשים פחות, המחשב נופל ומפעיל מחדש, והדריבר מודי לי על נפילה של VPU. הכרטיס מסך חדש (או מחודש) קיבלתי אותו לפני חודש בערך לאחר שX1900 שלי הלך. עכשיו השאלה שלי אם יש משהו שאני יכול לעשות? מבחינת המערכת או אם צריך לשדרג את אחד הרכיבים איזה מהם? ד"א יש לי דריבר מעודכן
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק שלי מוצא מתח מאוד נמוך -- במקום 3.3 הוא מוציא 2.41 איכשהו זה גורם למסך שלי למצמץ בבקשה הצילו.... לא בדקתי מתח היוצא מהספק בעזרת מד מתח _ אני מתבסס על הנתונים שאני רואה בביוס_ אפשר להעלות את המתח באיזשהו אופן? ממש לא בא לי לקנות ספק חדש.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מפרט טכני: pentium 4 - 1.5Ghz 324 SDRAM geforce 2 300/400 PCpertner motherboard DVD SAMSUNG GIGA 40 WD GIGA 4 WD ____________________ כרגע מחוברים למחשב ארבע כוננים: מאסטר פריימרי WD40GB סלייב פריימרי WD4GB מאסטר סקנדריי CDRW YAMAHA 2200EZ סלייב סקנדריי DVD/CD-ROM SAMSUNG הבעיה היא אחת, הצורב מתגלה בתור CD ROM רגיל למרות שהשם הוא של הדגם הנכון כל הג'מפרים מסודרים נכון וכנל לגביי הצד האדום בכבל אחרת לא הייתי רואה את הכוננים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. אהלן, רציתי לשדרג את הזכרונות שלנו. היה לי crucial 2x4 1333. קניתי hyperx fury 2x8 1866 cl10. התקנתי את החדש במקום הישן (כי הבנתי שלחבר הכל ביחד זה מתכון לבעיות..). המחשב אפילו לא הגיע למסך הלוגו של לוח האם. קראתי קצת באינטרנט - החלפה של הסלוטים, זכרון בודד, ריסט cmos.. כרגע אני מגיע למסך הטעינה של הוינדאוס ושם מקבל מסך כחול. החלפה חזרה לזכרונות הישנים עבדה, אבל אחרי עוד משחק עם הbios (שינוי מכאני של המהירות ל1600 או 1333, משחק עם המתח וכו') זה גם לא עובד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אני שידרגתי את שלי מהעגלה שלי למה שיש לי עכשיו והמחשב השני קיבל את החלקים עשינו פירמוט התקנו וגילינו שהלוח אם תקול (בלי הצעות לבדיקה הלוח כבר לא פה...) אמא שלי הלכה לטכנאי לידנו והוא החליף ללוח FOXCONN וקנינו עוד סטיק של 512 זיכרון DDR400 עכשיו הבעיה זה שהמחשב קורס הרבה בזמן האחרון ולא בגלל חוסר RAM לדעתי (760 בערך) אולי יש צורך בפירמוט?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לחוות לאגגינג עם העכבר הנ"ל, לציין שהעכבר ברשותי תקופה ארוכה ולא היו בעיות כאלו עד לאחרונה כמו כן החלפתי סולללות והתקנתי את הדריוור מחדש אך הבעיה עדיין נמשכת. אשמח לעזרה / הצעות תודה. עריכה: הבעיה נפתרה, טלפון אלחוטי שהושם ליד המחשב שיבש את הקליטה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לבעלי ה MX מביניכם וכרטיסים מבוססי צ'יפים גרפיים של Nvidia איטיים יחסית, יש פתרון! קיים FIX ל OpenGL אשר אותו אתם מתקינים אל תוך ספריית ה SYSTEM של המשחק (אל תשכחו לגבות קודם כל את הקובץ המקורי). את הקובץ ניתן להוריד מכאן! להיכנס אל ה Safe Mode של המשחק, לבחור ב Change your 3d video device -> show all devices ולבחור את ה OpenGL. קחו בחשבון שלעבודה עם OpenGL צפויות גם מס' תופעות לוואי כגון עיוותים בטקסטורות, צבעים בהירים או כהים מדי וכו'... אבל, סוף סוף אפשר לכוון כמו שצריך גם כשיש עומס!!! להלן דוגמא שלקחתי אחרי "השיפוץ"... שימו לב ל Edges של הקורות, יש עיוותים בקצוות.
-
היי חברים! רכשתי לאחרונה שני כרטיסי ATI 6950 תקינים עם ביוס כפול כזה שהופך אותם ל 6970,רכשתי היום לוח CROSSFIRE של גיגה בייט התקנתי הכול .המחשב מראה סימנים של עולה כאשר המפסקים על הביוס של ה 6970 אבל המסך לא נדלק. כאשר המפסקים על מצב ביוס מקורי 6950 המחשב עולה ועובד ואפילו משיג תוצאה של 8800 ב 3DMARK 11 לעומת 5700 עם כרטיס אחד (6970).האמת זאת פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור את התעלומה . כרטיס אחד של ספייר והשני של אסוס שניהם גירסא רגילה 2GB . המערכת : WIN8,מעבד I5 3450 ,ספק אנרמקס 520W שסוחב בלי בעיות גם שהמחשב מריץ CRYSIS3 עם שני הכרטיסים על 6950.דיסק חצי טרה סאטה 3 , 8GB זיכרון DDR3 מארז COOLMASTER HAF 932 לוח Gigabyte GA-H77M-D3H תודה לחושבים
-
- 13 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.
-
קניתי בארצות הברית את הטאבלט פי סי של סמסונג (samsung series 7 slate pc) ואחרי שבועיים בערך הופיעה לי מקודה אדומה קטנה על המסך שכשאתה מתקרב אלייה אתה מבחין שהיא מורכבת מכמה נקודות וקוים קטנים. הנקודה נעלמת וחוזרת. זה פיקסל תקוע? מה האפשרויות שלי? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd וקלטתי כשהמסך חשוך שמופיעה עליו נקודה קטנה זוהרת האם המסך לא תקין או שזה נורמלי? ???
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום כאשר אני נכנס בווינדוס 10 להגדרות=רשת ואינטרנט , לא מופיע לי האופציה "נקודה חמה ניידת", למה? ואיך עושים זאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-