תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה מה נשמע : תראו , הבוקר התחילה לי תופעה מוזרה במחשב של ניתוקים ( המחשב נכבה אוטו' ונדלק אוטו' ככה רצף של כיבויים והדלקות מחדש , זה מגיע לווינדוס כל התוכנות עולות ואז "תיק" עושה תהליך כיבוי אוטו' ואז המחשב מכובה ובלי שום קשר נדלק מחדש ..התופעה הזאתי הפסיקה משום מה כרגע , כי זה רק צץ לי הבוקר ישר העיר אותי כי שמעתי שמשהו לא בסדר ( המחשב עושה ביום יום המון רעש מהמאווררים אז שמים לב שיש שקט פתאום כי משהו לא בסדר ) קיצור עכשיו תופעה חדשה , עבדתי עם הXP זמן מסויים הפעלתי משחק מולטיפלייר ואז באמצע המשחק המחשב שוב פעם עשה כיבוי על דעת עצמו ונדלק מחדש .. נכנסתי לביוס לראות אולי אם הטמפ' עלתה , לא .. הכל מצויין טמפ' מעבד 17 ולוח 30 . הפעלתי את הווינדוס שוב פעם ואיך ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אין לי מושג מהיא ההודעה הזו ומה השגיאה שהיא אומרת יש לציין שנראה לי שהיא נוצרה לאחר שניסתי להכנס למצב בטוח דרך הווינדוס ולאחר מכן לחצתי בטעות על F6 במקום על F5 ואז הוא נכנס לווינדוס ישירות לשורת הפקודה ומאז הוא הביא לי את השגיאה הזו אשמח לשמוע דרכים לפיתרון או מה לעשות
-
- 35 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס מסך Radeon 7000 64mb וכל פעם שאני מורריד את הדרייברים החדשים של ATI אז אני לא מצליח לראות סרטים במחשב...[כאילו מדיה פלייר] ואני לא יודע מה לעשות.. ,פירמטתי לפני איזה חודש ולפני זה היה לי את הDRIVER הכי עדכני והוידיאו במחשב עבד לי [ד'א - יש לי את כל הקודקים שצריך] ועכשיו הכרטיס שלי עובד עם הדרייברים הרגילים [אלה שבאים עם הדיסק] אז בבקשה עזרה ! תתחשבו בי זה גם כרטיס אפס וגם דרייברים ישנים... עזרה בבקשה !!!! :-\
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX 440 לפני שנים הוא היה מחובר לי לטלוויזיה ולא היתה שום בעיה עבר הרבה זמן מאז לא ממש השתמשתי בזה וכנראה שגם החלפתי מערכת הפעלה (עכשיו אני עובד על Windows XP) ובקיצור אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אני משתמש בכבל OEM (MD4M TO RCA) לחיבור ... זה לא אותו כבל שבו השתמשתי פעם ההוא נאבד אבל לא נראה לי שהבעיה בכבל. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של nvidia אבל אחרי שאני מתקין אותו ומפעיל מחדש המחשב כל פעם עושה לעצמו reboot ונותן לי לבחור באיזה מצב להפעיל אותו... הבחירה היחידה שעובדת זו שהוא ישתמש בהגדרות ישנות שיש לו - לא safe mode ולא מצב רגיל. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה עושים? :s05: תודה מראש! עדכון : חקרתי קצת והבנתי שיש איזושהי…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. יש לי לוח אם GA-X58A-UD7, והחלטתי להרים מחשב באזרתו. מעבד: i7-X980. זכרונות - ניסיתי כ-7 מודולים שונים של DDR3. כרטיס מסך Asus EAH5870 1 GDDR5. לאחר חיבור, לוח מתחיל לעלות, בגיע לקוד C1, i ומופעל מחדש, עולה אחרי כמה שניות ונתקע באותו מצב. למי יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. זה כבר כמה זמן שהעכבר שלי זז בלאגים (עכבר שבא בסט יחד עם מקלדת של microsoft desktop 2000). חשבתי בהתחלה שזה המחשב ולא הבנתי איך כי אין סיבה בגדול, הוא חדש ומאוד חזק. אז בדקתי עם עכבר אחר, חוטי, והכל עובד פיקס. הבעיה היא שאני לא רוצה עכבר חוטי ולכן החלטתי לגשת ל KSP ולממש אחריות. הבחור מ KSP חיבר את העכבר והפלא ופלא העכבר והמקלדת עבדו אצלו יפה מאוד ואפילו גם אני שיחקתי קצת עם העכבר והוא זז בסדר גמור. ניסיתי לחפש תשובה בגוגל אך כל העצות שנתנו לי שם (למחוק את הדרייבר של העכבר והמקלדת ולהתקין מחדש, זאת אומרת לחבר שוב את ה USB) אך הבעיה עדיין קיימת. הבחור מ ksp טוען שיש מצב שאיזה התקן בחדר מונע מהתקשורת של העכבר לעבוד כמו שצריך. ניסיתי חיבור USB קדמי ואחו…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני כחצי שנה המפרט שלו הוא כזה i5 8400 gtx 1060 oc מהמפעל 16 gb ram ועוד קירור טוב למעבד (הזכרתי את הקירור מכיוון שהמעבד פה הוא הבעיה) לרוב שאני משחק במשחק פורטנייט המעבד כמעט ב100 אחוזים ולפעמים גם ב100 אחוזים. השאלה שלי היא כזאת, זה מזיק? זה יכול לפגוע לי במחשב? ואם כן מה עליי לעשות בשביל להוריד את אחוזי השימוש בו, גם אם זה לא מזיק וזה רק מעט לי את המחשב ויש דרך למנוע זאת אשמח לשמוע. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דריברים למצלמה כתוב עליה "webshot 350" וכתוב באדום "typhoon" אם מישו יכו לעזור לי אני נורא אשמח אני רק רוצה להוסיף שאני צריך את זה באופן בהול,אז תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הטמ' בסדר? http://img171.imageshack.us/img171/5135/2996ba4.jpg
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מפרט את המחשב מתקין דרייברים מתחיל לגלוש ואחרי איזה הוא נתקע פשוט אי אפשר לעשות כלום רק ריסט. אני לא יודע מה לעשות כבר 3 שבועות תעזרו לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רכשתי לוח חדש { UP5 GIGABYTE } ויש לי 32 גיגה זיכרון 2 סטיקים של קינגסטון ו2 סטיקים של גי סקיל ומה שקורה שאת ה2 של גי סקיל הוא מזהה רק חצי מהנפח שלהם כלומר 4 ליחידה במקום 8 מישהוא נתקל בזה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לפתוח קובץ גדול בווינראר והמחשב נכבה באמצע של הפתיחה ניסיתי שוב ועוד פעם נכבה... הורדתי את התוכנה s&m והמחשב נכשל בהתחלה בבדיקה של של המעבד והפסיק את הבדיקה... המחשב נכבה גם כשעשיתי memtest לבדיקת הזכרונות. רשום לי בתוכנה של האס אנ אמ best error detection is on higher cpu load. מה אני צריך לעשות ומה הבעיה בדיוק עם המעבד? המפרט amd 5000+artic freezer 9600gt כרטיס מסך 2g memory זכרון nzxt500w ספק דיסק קשיח 320
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך דל U2711 , כבר כמה שנים, הייתי מאד מרוצה ממנו. התחילו להופיע לי כתמים שחורים בצידי המסך. האם ניתן לתיקון? אם לא ניתן לתיקון, איזה מסך מומלץ לקחת עבור עיבוד תמונות בפוטושופ ברמה גבוהה? ראיתי את הנתונים למסך Dell U3219Q דל מה דעתכם עליו? התקציב גמיש תודה מראש על התגובה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, הגיע מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP2 חיברתי את העכבר והמקלדת, והעכבר לא עובד. הנורה שלו דולקת במשך הפעלת המחשב עד לקטע שבו הווינדוס מתחיל לטעון קבצים... ניסיתי לכמה וכמה עכברים וגם הם לא עובדים, נראה לי שזה איך שהוא קשור להגדרה של הUSB בביוס. לא בטוח... בקיצור אני חייב לפתור את זה מהר!! מחכה לתשובה, תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נכבה בלי התראה לפעמים ללא מאמץ בכלל - סתם דלוק וקצת אינטרנט אחרי שהוא נכבה שום כפתור לא מדליק אותו כמה דקות לפעמים נדלק אחרי מנוחה בפעם האחרונה לא נדלק כמה ימים אלה רק שהוצאתי את הכבל חשמל שלו והחזרתי המחשב נדלק מה יכולה להיות הבעייה? לפני כמה חודשים היה תופעה דומה והחליפו לי לוח אם (עדיין באחריות ) תוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי Voodoo 3 ואני מקבל Refresh Rate גרוע במשחקים. אני יודע איך לשנות Refresh Rate בכל הנוגע ל Desktop, אבל ברגע שאני משתמש ב OpenGL, אז ה Refresh Rate משתנה לפי הגדרה כלשהי. ב Voodoo 1 הישן הייתה אפשרות לשנות ב Autoexec.bat את ההגדרות של ה Refresh Rate עבור מצבי Glide ו OpenGL. מישהו אולי יודע איך לעשות את זה ב Voodoo3? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי ולמה ל פעם שאני מתקין את הדריבר של ה hercules 3d prophet 8500le מהאתר של ati הוא מתקין לי אותו ושהוא עולה לwinxp הוא ישר עושה ריסט?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם אחרי כמה זמן שאני משחק במחשב המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר וכל פעם אחרי זה שאני לוחץ על משהו זה שוב קורה זה לא יכול להיות ספייוור כי האנטי וירוס מעודכן ופירמטתי תמחשב אתמול מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה למחשב שלי. עד לא מזמן הייתי מקבל ציונים שמגרדים את ה 9000. וזה לא רע. אבל המחשב עובד קשה - הוא גם מחשב עבודה - תוכנות תיב"מ, תוכנות לעיבוד וידאו וכיוב'. - וגם מחשב למשחקים. בימים האחרונים קיבלתי ציונים נמוכים מאד - בסביבות 6000. שזו נפילה רצינית. אני יודע שיש בעייה עם הדרייברים של הרדיאון - ולכן, אני מעדכן בכל פעם שיוצאים דרייברים "חוקיים" של ATI. מה יכולה להיות הסיבה לנפילה הזאת בביצועים ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבת BT על E2180 בלוח P35 DS3L, איך מרכיבים?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איך מעדכנים BIOS?? יש לי קובץ ROM שהורדתי איך אני מתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-