עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaked2m,

כשאני רואה סרט או סרטון מהאינטרנט אני רואה משהו אפור מכסה את התצוגה והסרט ממשיך לעבוד, יש לי כרטיס טלוויזיה ויש בטלוויזיה אותה בעיה, הבעיה התחילה לפני 3 ימים, בדקתי שזה לא איכות הסרט! מה לעשות? תודה מראש, שקד

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by bhc,

ערב נהדר לכולם... הצלחתי סוף סוף להחליף את המחשב נייד שלי P4 1.6 DELL, למחשב נייח. אין לי מושג מה הולך כאן מבחינת החומרה ממש, והייתי מעוניין לברר איזה סוגים, חברות, מהירויות ושאר ספציפיקציות. מדובר בלוח אם - Asus P4S800D - מישהו? אשמח לפרטים... מעבד - Intel P4 3GB - איך אני מברר עוד פרטים? אם הוא LGA או פרסקוט...? אם הוא 533 או 800? - אשמח לפרטים ממומחים... זכרון - 512MB - סביר להניח שזה DDR, השאלה איזה PC [או כמה MHZ]...? הרדיסקים - אחד הינו MAXTOR 40GB, אין לי מושג איזה ATA..., איך אדע? [וכמה RPM?]. השני הינו WD, מתחבר עם כבל שונה מזה שאני רגיל אליו [לא סטנדארטי, משהו דק כזה שמתחבר ללוח האם...]. עוד שאלה על ההרדיסק, כשאני מחבר את ה WD ומנתק את ה MAXTOR, אי…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה בסאונד של המחשב... עכשיו אני שומע אותו מקוטע. אני לא יודע ממה זה יכול להיות... עכשיו נגיד אני שם שיר/סרט במדיה פלייר ומעביר לקטע מסוים של השיר אני שומע את הנגיעה שאני שם אותו וזה ממשיך לנגן בלי קול. למה זה קורה? מה אני יכול לבדוק/לנסות לתקן בזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. פשוט אין לי מושג למה ואין לי קצה של חוט מה הפתרון שלה. הבעיה היא כזאת אני משחק במשחקים כבדים לאללה כגוג' באטלפילד 2 שתוך כדי משחק שואב משהו כמו 700 מגה זכרון, משחק בגיטיטאי והמחשב לא מרסט לי או שלפעמים מרסט אחרי איזה 4 שעות משחק או משהו כזה. ולפעמים אחרי שעה. אבל אחרי נגיד שאני נמצא הרבה על המחשב והוא מרסט לי הוא פתאום מתחיל באטרף של ריסטים טוען את הוינדוס מרסט טוען את הוינדוס מרסט מגיע לוינדוס אני גולש מעט מרסט אני נכנס למשחק משחק טיפה מרסט ככה בערך משהבו כמו 40 דק' אם לא יותר הוא עושה לי ואז מפסיק. יום אחרי אני חוזר משחק שוב לפעמים זה קורה לי לפני שאני משחק לפעמים אחרי. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של חום למה זה הכי נראה לי - פתחתי את המארז שמתי מאורר גדול מולו והטמפ' של המעבד…

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by CyberSpider,

קבלו חידה: נתון: לוח אם - asus cusl2 מעבד - PIII 1000 לא סלרון זכרון - כל מיני מחברים לוח אם לספק ומדליקים - שומעים ציפצוף כי אין מעבד. מכבים. מרכיבים מעבד, מדליקים - שומעים ציפצוף כי אין זכרון. מכבים. מרכיבים זכרון, מדליקים - דממה ואין תגובה במסך. איך היה צריך להיות: מרכיבים הכל, מחברים מסך לכ. מסך מובנה, מדליקים ונהנים. עכשיו, עשיתי איפוס ביוס (הוצאתי סוללה לאיזה חודש ) כי היה מצב שהוא קודם בודק את AGP (מה שלא נכון כי גם עם כ. מסך AGP הוא לא עבד...) (אה, כן, גם עם כ. מסך PCI הוא לא עבד...). כל הרכיבים שמישים, בדוק על לוח אם אחר. שאלה: WDF, והאם אני צריך לחשוש לחיי לוח אם? נ.ב: בין פותרי החידה יוגרלו פרסים יקרי ערך

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by MushMush,

אממ ברגע שאני מדליק את המחשב הווינדוס נטען עד למצב שבו אמור להופיע מסך "ברוך הבא" ואז מתכבה.. אממ נכנסתי במצב בטוח עשיתי שיחזור מערכת .. ניסיתי לכנס במצב רגיל שום דבר נכבה ישר ואז גם במצב בטוח הוא לא הסכיחם לכנס יותר מישו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  7. Started by BoA,

בזמן האחרון שמתי לב רק כאשר האימיול דולק ואני משאיר את המחשב לעבוד והולך לעבודה, אז כאשר אני מגלה שהמחשב מכובה פתאום עכשיו השארתי את האימיול לעבוד והלכתי ללמוד ומול העיניים שלי אחרי 3 שעות עבודה המחשב התכבה בפיתאומיות. אין לי מושג למה זה קורה.. בדקתי טמפ' בביוס וזה הראה 48 מעלות ויש לי AMD 3000 64 מה כבר יכולה להיות הבעיה? לא קרה לי עדיין ששיחקתי או גלשתי והמחשב התכבה, רק כאשר הLHeMule עובד..

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by בזיק,

יש לי venice 3000 עם לוח אם neo2 platinum מערכת הפעלה: win xp pro עשיתי enable בביוס לcool'n'quiet, הורדתי והתקנתי AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP מהאתר של AMD. העברתי ל Minimal power management הcpu-z מראה שהמעבד עובד ב1800 שזו המהירות הנקובה של המעבד הזה גם סגרתי את כל התוכניות בTaskbar ועדיין אותה מהירות. הtask manager מראה אחוזים בודדים של ניצול מעבד. ועדיין המהירות היא 1800 מה לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. כמובן המסך כחול. לא התקנתי שום דבר חדש חוץ מהחלפה של המודם החיצוני של הכבלים. עיצות?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  10. היי שלום לקחתי לחבר את המחשב אליי הביתה כדי לבצע פורמט והתקנה של ווינדוס. "למרבה המזל" בטעות לחצתי על הכפתור ריסטארט עם הרגל בלי לשים לב המחשב ביצע איתחול באמצע העתקת הקבצים, ניסיתי לעלות את ההתקנה שוב ונחשו מה ? אין התקנה . ההתקנה לא עולה. :-\ באילו צעדים אני צריך לנקוט על מנת לסדר את זה ? או שאולי דפקת את הדיסק ? :'( :'( (מה שיגרום לי ללכת כמו גדול מחר בבוקר ולקנות חדש ולהביא לו את המחשב כאילו לא קרה כלום ) תודה רבה לעוזרים ... :'( :'(

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה הופיעו במחשב (לא זה שבחתימה) של המשפחה שלי כל מיני מסכים כחולים שבתוכם כתוב משהו על הקובץ ntfs.sys .. מכיוון שאין לי מושג כיצד לנתח ולפתור את הבעיה פניתי אליכם בתקווה שתצליחו לעזור.. -מצורפים קבצי הדאמפ. תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=20ACIPFMAS0PW1TQVTG6EC0I4S מחשב שלו קורס מדי פעם ... אולי יש פה מישהוא שיגיד מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by DarkW,

ברשותי Radeon 9600 XT 256MB DDR תוצרת Sapphire. כאשר ניסיתי לשחק בGTA החדש (SA) המשחק מקרטע למדי. הלכתי לבדוק את הקונפיגורציה של הכרטיס, וגיליתי שבSMARTGART הוא מכוון על Off. ניסיתי להעביר אותו לX8 (כל שאר האופציות לא נגישות), אבל הוא מבקש ריסטרט (בשביל להחל את השינויים), ולאחר הריסטרט מחזיר את הקונפיגורציה למצב הקודם (Off). כיצד אני פותר את הבעיה? נ.ב שאר המחשב חזק מספיק (AMD 64Bit 3500+, 512MB Corsair Dual-DDR). כמו כן בעזרת Hardware sensors monitor גיליתי כי כנראה המתח לAUX גבוה מדי (3V בערך), יכול להיות שיש קשר בין הדברים?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שלום כבר חודש שיש לי בעיה מוזרה במחשב, לפעמים המחשב פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט ואז הכל חוזר לעצמו עד התקיעה הבאה :-\ בהתחלה חשבתי שזה בגלל הטמפ' הגבוה של המעבד אז ניקיתי את ה-HSF ומרחתי משחה טרמית חדשה, הטמפ' ירדה בהרבה אבל הבעיה עדיין נמשכת. רצית לדעת האם יכול להיות שכרטיס הקול נדפק והוא גורם לכל הבעיות, אני נתקל בהרבה הודעות שגיאה בזמן צפייה בסרטים, בהתקנת ווינאמפ, ב-Flahs player שלא הופיעו אף פעם וחשבתי שאולי שני הדברים קשורים והכרטיס קול גורם לכל הבעיות (מדובר בכרטיס מובנה על הלוח).

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  16. חבר'ה יש לי בעיה. המחשב שלי מגיע למצב טעינה של הוינדוס (אתם יודעים הריבועים האלה שרצים על המסך) הוא טוען טוען טוען טוען טוען וממשיך לטעון. עכשיו אמרתי אולי זו בעיה בוינדוס... אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס וראיתי שלוקח לו המון זמן להגיע למסך הכחול שאמור להראות איפה להתקין תוינדוס וכו'... עכשיו שמתי לב שכתוב שם על כונן C לא מכיר(unknow) בקיצר מה אני עושה עכשיו? שאני מגיע למסך הזה והוא מראה לי על איזה כונן להתקין תוינדוס המחשב ניתקע. מה לעשות עכשיו?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by m.s.u,

נתקלתי בשגיאה הזאת כמה פעמים והדלקתי מחדש את המחשב ואז זה היה בסדר... לפני שבוע התקנתי את הדרייברים החדשים של כרטיסי המסך של ATI והמשחק סאן אנדריאס התחיל לעבוד לי לאט... אמרו לי פה להחזיר את הדרייברים הישנים ע"י התקנתם מחדש מהדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך וזה מה שעשיתי אבל מאז כשאני מנסה להעלות את המשחק צצה לי אותה הודעה ארוכה עם מסך כחול (על כל המסך) ואין לי ברירה אלה להדליק מחדש את מחשב. ההודעה אומרת ככה: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: ati3duag.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your compute…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by Gosha,

אז ככה...לפני כמה ימים קניתי סוף סוף את הצורב דיוידי המיוחל. עכשיו, אני בא לצרוב את הדיסק הראשון שלי, מפעיל את ה- Nero StartSmart, בוחר Make Data Disk ואז נסגר החלון ומופיעה הודעה שהצורב שלי לא במצב DMA. למזלי, לערכה של Nero מצורפת תוכנה קטנה - Nero DMA Manager, ולשם מקשרת אותי ההודעה. אני מסמן V בקוביה של ה-DMA Enabled לצורב, ועכשיו התוכנה דורשת Restart למחשב. אני לא עומד בדרכה, ועושה את הפעולה. המחשב עולה, אני פותח את התוכנה ובא לצרוב בשנית - אבל מה? שוב אותה ההודעה! ניסיתי שוב ושוב, אבל שום דבר לא עזר - ההודעה נשארת והצורב במצב של DMA Disabled. ולשאלותיי: 1. מה אני יכול לעשות, קיבינימאט ? 2. האם זה כל כך נורא שהדיוידי שלי לאבמצב של DMA Enabled? 3. צרבתי דיסק Data…

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. הנה תמונה מתוך הDXDIAG וגם יש תקיעות במשחקים,מאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס קול,חיפשתי בגוגל ולא מצאתי,תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by Galz0r,

סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by dids22,

הוא פנטיום 3 הקיצר לפעמים כשמדליקים אותו אז לפני העליה לויינדוס הוא עושה ריסטרט ורק אחר כך הוא עולה לווינדוס אבל רואים רק את הרקע (אין תפריט התחל לא מראים את הפריטים שבשולחן העבודה אבל אפשר להוזיז את העכבר וללחוץ על alt cntrl and delete) הווינדוס הוא xp ולפני כמה זמן עשיתי לו אובר קלוק אבל החזרתי אותו למה שהוא היה אז למשהו יש מושג מה קרה?? או אולי איזה בדיקות לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MTA,

http://img260.echo.cx/img260/8708/untitled12ds1.jpg http://img260.echo.cx/img260/4395/untitled29fi.jpg רואים אצלי את המסך ככה, וגם זה לא מביא לי לשנות את המאפיינים. מישו יכול לעזור בבקשה? וזה לא מביא לי לעדכן את הכרטיס מסך. http://img260.echo.cx/img260/6694/38vr.jpg ואל תגידו לי למחוק את הדריבר הישן ולהתקין את החדש כי אין לי בכלל דריבר. יש לכם אולי מושג מה לעשות? תודה מראש לעוזרים עריכה: הנה תמונה שאולי תעזור אני יודע שצריך ללחוץ על החלון אבל כשאני לוחץ על החלון זה פותח לי חלון שצריך לעשות בו YES אבל כשאני עושה YES המחשב מתחיל לחשוב כאילו שזה עומד לפתוח חלון אבל בסוף זה לא עושה כלום.

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by taotao,

חברה יש לי מסכים כחולים כבר הרבה זמן אבל זה לא ממש הפריע ופתאום זה נהיה בתדירות מטורפת נגיד אני משחק משחק אחרה 5 דקות מסך כחול ובקיצור אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מאינטרנט קצת תוכנות וזהו צריך עזרה בבקשה עכשיו עשיתי בדיקה בMEMETST היא מצאה לי שהזכרונות שלי פגומים בבדיקה 7 אבל נראה לי שזה מעבר לזה כי קניתי זוג חדש של זכרונות של קינגסטון וגם בהם הוא אמר לי שיש טעות באותה בדיקה (בדיקה 7) אז נראה לי קצת חשוד ומעבר לזכרונות יש לי את הקובץ של הקבצי MINIDUMP מכווץ בראר איך אני מעלה אותו לפה?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  24. עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by yair71,

עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים