תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לאחי יש מחשב עם מעבד E6300 או E6400 אני לא בטוח כרטיס מסך Geforce 8400GS (לפני כן היה לו ATI X1650PRO) לוח אם של ASUS P5VD2-MX (אם אני לא טועה) ויש לו ספק כח ג'נרי של 450 ווט אם אני לא טועה ויש לו אותו משהו כמו שנה בערך אם לא יותר. הוא קנה לפני כמה זמן מסך 24 אינצ' של סמסונג והוא עובד על רזולוציה של 1920X1080, ממתי שנשרף לו המאוורר של הכרטיס מסך והוא החליף את הכרטיס מסך על הלוח אם התחילו לו בעיות שהמסך נכבה ונדלק. הוא עובד עם תוכנות גרפיות של אנימציה ותלת מימד ועריכת וידאו ותמונות. יש מצב שזה הספק כח , מכיוון שהוא עובד על רזולוציה גבוהה והספק כח לא מצליח לתפקד בצורה יעילה בהעברת כמות הזרם המספקת ? יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות חוץ מספק כח? בדקתי איתו בלוח בקרה שבאפשרו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל grabiliti ואני רוצה להוריד עידקון לביוס מישהוא יכול להביא לי קישור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה חורת (משום מה בעיקר בפתיחת PDF אך לא רק): C:\WINDOWS\SYSTEM32\API-MS-WIN-CORE-LCALIZATION-OBSOLETE-L1-2-0.DLL אני נפטר מזה על ידי מספר לחיצות רצופות על enter אך זה מעיק...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לחבר את האר דיסק למחשב הוא פתאום לא עובד והנורה של ההתחברות שלו לא דלוקה בכלל. כלומר אין קול של התחברות למחשב כלל. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לזה לפעול מחדש?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום רב. קודם כל אני אביא קישור לאתר מאקו בו יש התייחסות לנושא ואחר כך אפרט מה מיוחד במקרה שלי. http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-653787903d44741006.htm אז בימים האחרונים כשאני מנסה לחפש בגוגל מופיעה לי התמונה עם המחבל, או שמופיעה הודעה של פיירפוקס Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at....... אותה הודעה מופיעה גם בניסיונות להתחבר לפייסבוק. אבל ישנן גם פעמים שהכל כרגיל למשך כמה שעות! מה שנראה לי מוזר זה שאותו דבר קורה לי גם דרך הטאבלט שמחובר לוויי פיי הביתי. עד להופעת הבעיה היתי מוגן (במחשב ולא בטאבלט) על ידי פיירוול של זון אלארם, ואנטי וירוס חינמי של AVIRA. מאז שזה קרה החלפתי את האנטי וירוס בNORTON internet security וגם התקנ…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול realtekAC'97 Audio CODECs בהתחלה שמעתי סבבה אבל עכשיו פתאום יש בעיות הסאוניד נשמע חרא גם במשחקים וגם במוסיקה הכל נישמע עמום מתחת למים כזה מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
חילקתי את המחיצות ללא בעיה. קבעתי מחיצה לווינדוס עצמו בגודל של 30 GB. הבעיה שאני לא יכול להוריד קבצים גדולים למחשב מכיוון שנותרו רק 1 GB פנויים בכונן ובמהלך ההורדה קבצי הTemp נשמרים בC (גם במנהלי הורדות). חיפשתי בהגדרות של האינטרנט ולא ראיתי איך אפשר לשנות את זה. יש לי כונן נוסף D בעל 455 GB בערך. קניתי את המחשב בערך לפני ארבעה ימים עם 500 GB. נניח שאקציב לC 50 GB אז יהיו לי בערך רק 420 למשחקים (קיבלתי קצת פחות מ500...). האם כדאי לנסות לשדרג ל1T? או לפרמט את המחשב עוד פעם? אן שאפשר לפתור את הבעיות בלי זה ובלי זה? ועכשיו גם אחרי שאני מוריד משהו ויוצא ממנו הוא עדיין תופס את המקום על כונן C ואני לא מצליח למצוא שום תיקייה temp שדרכה אני יכול למחוק את הקבצים הזמניים... גם לא …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הווינדוס7 שלי (32 ביט)עושה בעיות,זה התחיל בריסטרטים שהצלחתי להיפטר מהם וכרגע מכבה את עצמו למסך כחול שאומר שיש בעיה בחומרה. ניסיתי לפרמט ולהחליף ל64 ביט,אבל הוא פשוט לא מאפשר לי.. שהוא מגיע למסך שאמורים לבחור בו את הכונן,הוא לא מעלה לי כלום,רואים רק מסך בצבע תכלת.. כנראה בגלל בעיית התוקף שלו שעבר,כמו שיש לכולם עכשיו. אז אני רוצה להשתמש בתוכנה HIREN BOOT בשביל למחוק את כל הכוננים לגמרי, ולהצליח לפרמט ל64 ביט. אם מישהו יכול לתת לי מדריך איך להשתמש בה למטרה הזו,כי אני לא מוצאת בשומקום. יש לציין - אף פעם אני לא מעדכנת את המחשב,זה מבוטל אצלי,המעלות של המחשב במצב מעולה,אין וירוסים אין כלום והמחשב חדש יש לי אותו 3 חודשים. תודה לעוזרים<:
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אוקי קיים אצלי מחשב נייד חדש של HP הוא בא עם מערכת הפעלה VISTA איני מרוצה מהמערכת הפעלה למרות שהמחשב מריץ לא רע את המערכת הפעלה ברצוני לעבור ל XP הכנסתי דיסק התקנה ולאחר שהוא ביקש מימני ללחוץ על אחד המקשים אני לוחץ והמחשב כיאלו טוען את הדיסיק פה הבעיה בעקרון אני אמור לקבל מסך כחול של ההתקנה של מערכת ההפעלה והמחשב אמור לטעון את הדיסק למטה עד שהוא מסיים ישנם אנשים עם בעיות של זיהוי כונן SATA אני לא קשור לשני המיקרים לי לאחר שאני לוחץ על כפתור כל שהו שהמחשב מבקש תוך דקה מופיע לי משך כחול עם בעיית שגיאה בעיית חומרה אני חושב שעדיין לא הגעתי לעניין של זיהוי הכונן ב SATA או IDE מכוון שהוא נותן לי ישר מסך כחול עם שגיאת ( כמו שגיאת זיכרון) מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
ואאייי איך נלחצתי סליחה על הכותרת לא הייתי בפוקוס מרוב לחץ...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
כל 10 דקות בסביבת האינטרנט הוא נתקע כל החלקם תקינים
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שולם לכולם כאשר אני שומע מוזיקה באוזניות או רמקולים אני שומע פף פף כזה לא יודע למה! עכשיו זה קורה כאשר אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן! ושהוא מנותק יש צליל נקי בלי הפרעות כאלו או אחרות ברקע. ניסתי לראות אולי הבעיה באוזניות במחשב אחר ושומעים צליל נקי בלי הפרעות מה עושים במצב כזה ? עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול! הלוח אם שלי הוא Intel 965WH win XP proffesional 32BIT מיש שמוצא דרייבר או פתרון שיענה זה דחוף לי אנשים!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה התקנתי מדפסת חדשה הכל עובד יופי חוץ מדבר אחד אני לא רואה אותה כשאני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה את ההתקן של הפקס אבל אני לא רואה את ההתקן של המדפס ואז אני לא יכול להגדיר אותה כברירת מחדל המדפסת עובדת במחשבים אחרים וגם דרך האופיס למיניהם אני רואה את המדפסת שם ויכול להדפיס היא פשוט לא הדיפולט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק חדש בגודל 1 טרה למחשב שלי , המחשב לא מזהה אותו בביוס ולא בוונדוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte ep35-ds3r ניסיתי לחבר אותו במקום ההארד דיסק הישן וגם איתו ביחד ועדין המחשב לא מזהה אותו. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה במחשב הוא מרסט עצמו ללא סיבה ברורה כאשר אני משחק במשחקים. כבר פירמטתי אותו והתקנתי מחדש והבעיה חוזרת זה קורה תמיד (תוך 20 דק') ב GTA החדש וגם לפחות פעם בשעה אם אני משחק ב ENEMY TERRITORY ב ROME TOTAL WAR לעומת זאת זה מעולם לא קרה כמו גם בכל אפליקציה\שימוש אחר. אני משתמש בCATALIST החדש של ATI התקנתי את הדרייברים של הלוח אם(וגם הורדתי מחדש כשלא עזר) הטמפ" של הלוח אם\מעבד שלי סבירות במאמץ 36\54 כרגע אני כבר ממש לא יודע מה לעשות אני חושד שזה הספק כח אבל זה הימור יש דרך לבדוק יציבות שלו?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לא מזוהה בביוס, אבל ראיתי שגם הכונן שעובד לא מזוהה אז אני לא יודע אם הוא בכלל היה מזוהה לפני שקרס זה הכונן גיבוי שלי ולא עם מערכת ההפעלה הוא התחיל להקליק ואז הפסיק והפסיק לעבוד יש סיכוי איכשהו לשלוף את המידע ללא שירות שחזור ואם לא כמה יעלה לי שירות שחזור מידע הכונן עדיין באחריות תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין SSD חדש על מחשב ישן, וכל הנסיונות עד עכשיו רק כרו לי בור עמוק שאין לי מושג איך לצאת ממנו. אני אנסה לתאר את השתלשלות העניינים. יש לי מחשב כזה: Gigabyte GA-965P-s3 C2D e4500 הארדיסק ישן160GB מחובר בSATA היום התקנתי עוד מקל 2GB DDR2 סה"כ ל5GB והמשך התוכנית הייתה להתקין מערכת הפעלה 64ביט על SSD חדש מסוג AGILITY 4 128GB. התחלתי בלחבר את הדיסק, בwin7 שהיה מותקן ראיתי אותו כ-unallocated ובבדיקה עם כלי של OCZ וידאתי שהוא בגירסה האחרונה. נכנסתי לביוס (גרסה הכי עדכנית)- ברשימת החיבורים הדיסק הרגיל הופיע עם השם שלו, החדש לא הופיע עם שם אבל כשנכנסתי לחיבור היו שאר הפרמטרים כמו הנפח וכו' וכמובן הופיע הDVD. נכנסתי להגדרת מי יופעל ראשון שם גם הדיסק החדש הופיע בשמו …
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לשתף גם אותו באינטרנט איך אני עושה את זה כשיש לי רק מודם אחד וחיבור אחד?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
זה מטריף אותי.... אני שומע מוזיקה.. ושומעים את זה חזק לאללה.. לעומת זאת כשנאי רואה סרטים הקול בקט הרבה הרבה יותר חלש... אם אני מסנה להקשיב רק למילים אני לא מבין מה אומרים מרוב שזה חלש.. וזה לא שבתוכנה של הסרטים שומעים נמוך.. בגלל ההגדרות ההגדרות שם על הקול הכי גבוהה.. וגם בתוכנות אחרות של סרטים שומעים באותו רמה של ווליום.. אז מה אפשר לעשות? ובדקתי באייקון הקטן שאחראי על המוזיקה הכל על הכי גבוהה שם..
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הלוח אם הבא: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H170-D3HP-rev-10#ov GA-H170-D3HP יש בו חיבור usb a 3.1, הוא עובד בסדר גמור, חוץ מזה שהוא לא קולט דיסק קשיח "2.5 (שמחובר עם מתאם http://au.orico.cc/goods.php?id=6178) אותו דיסק עובד בסדר בשאר החיבורים. ניסתי להתקין דרייבר (Thunderbolt Driver) וזה לא עזר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
זה דחוף לי לדעת, מצאתי מציאה באיביי כונן חיצוני במחיר מאוד טוב, הבעיה שמצויין שיש לו חיבור USB 3.0 ולא מצויין 2.0 רציתי לדעת האם המחשב שלי שאין לו יציאות של 3.0 יוכל לקרוא אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-