תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום אתמול רכשתי מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי הארדיסק 80 ג'יגה שהיה עליו המון מידע, רציתי לחבר אותו למחשב החדש בנוסף להארדיסק הקיים בכדי להעביר את המידע שעליו אך ההארדיסק נשמע מקולקל, לאחר כמה בירורים ותקלות במחשב החדש גילינו שהספק כוח היה פגום ולא יכל להזרים מספיק חשמל לכל המחשב אז הלכתי ישר להחליף אותו. עכשיו המחשב עובד בסדר אך ניסיתי את ההארדיסק הישן יותר שלי על מחשבים אחרים והוא עדיין לא עובד ועושה רעשים, יכול להיות שהספק כוח הפגום הרס אותו? תודה רבה, ארז.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR ומארז COOLER MASTER Stacker אור של הפעלה עובד.. אבל אור של דיסק קשיח לא עובד...אני לא יודע באיזו מתאים לוח אם... תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחשב- מבוסס AMD 2500 על לוח ABIT ANF , יש לי הרדיסק WD 36GB 10000RPM SATA, ברגע שהוספתי הרדיסק זהה נוסף למחשב, התחילו הצרות...: ההרדיסק עושה מין רעשים בקצב קבוע, המחשב לא מזהה אף הרדיסק, גם כשאני מנסה להחליף בין ההרדיסקים בחיבורים זה לא עוזר - אותה תקלה. ניסיתי כל צורה אפשרית עם הג'מפרים, ואפילו הלכתי לחנות להחליף לוח אם (שהוחלף לאחד אחר - זהה לדגם שהיה לי). המוכר בחנות התייאש.... ואני נשארתי בלי מחשב... למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
קודם כל לכל מי שהולך לשלוח אותי לחיפוש באתר או בגוגל, כבר ניסיתי את זה ולא מצאתי פיתרון, עכשיו לבעיה: אתמול איחדתי את המחיצות C וD בעזרת partition magic 8.0, עשיתי RESTART כדי שהתוכנה תבצע את הפעולה המבוקשת ואחרי שהיא הגיעה ל100% היא הודיעה לי שיש בעיה ושאני ילחץ על כל דבר כדי לעשות RESTART (אני לא זוכר את ההודעה המדוייקת אבל אני לא חושב שזה רלוונטי). באיתחול הזה המחשב נתקע בשלב verifying dmi pool data כשהוא לא מגיב ללום חוץ מריסט מהכפתור או כיבוי. המפרט שלי: amd athlon64 3500+ dfi lanparty ut ultra-d g.skill 3200 1 g. ספק 420 וואט של TT sapphier x800xl עד עכשיו ניסיתי: ריסטרטים בשפע בוט מהדיסק של הXP בעזרת הrecovery console התקנת עותק נוסף של XP בתיקיה חדשה חיבור הכונן …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד Compaq בן 4 שנים במפרט הבא: מעבד: Celeron 700Mhz זיכרון: 128MB 100Mhz כרטיס מסך: Trident CyberBlade 8MB דיסק קשיח: IBM 15GB 4200rpm 1MB Cache כונן אופטי: DVDx8 (תוצרת Toshiba) כרטיס רשת: Intel Mobile Pro 100 מערכת הפעלה: Windows 2000 עם Service Pack 4 (המחשב בא במקור עם Windows 2000) המחשב בזמן האחרון איטי להחריד, למשל: לוקח כ-7 דקות מהדלקה עד שאפשר לעבוד. לוקח כ-4 דקוץ לכבות את המחשב. אפילו להדליק את המחשב מ-Hibernate לוקח כ-3 דקות (לעומת זאת, לכבות את המחשב עם Hibernate לוקח כ-15 שניות). כל פעולה אפילו פשוטה ביותר יוצרת פעילות דיסק קשיח מסיבית ואיטיות מוגזמת. למשל קובץ PDF פשוט שמחשב שולחני יותר ישן (פנטיום 3 450Mhz) פותח ב-3-4 שניות - לוקח לו לפתוח בין…
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה במחשב הוא מרסט עצמו ללא סיבה ברורה כאשר אני משחק במשחקים. כבר פירמטתי אותו והתקנתי מחדש והבעיה חוזרת זה קורה תמיד (תוך 20 דק') ב GTA החדש וגם לפחות פעם בשעה אם אני משחק ב ENEMY TERRITORY ב ROME TOTAL WAR לעומת זאת זה מעולם לא קרה כמו גם בכל אפליקציה\שימוש אחר. אני משתמש בCATALIST החדש של ATI התקנתי את הדרייברים של הלוח אם(וגם הורדתי מחדש כשלא עזר) הטמפ" של הלוח אם\מעבד שלי סבירות במאמץ 36\54 כרגע אני כבר ממש לא יודע מה לעשות אני חושד שזה הספק כח אבל זה הימור יש דרך לבדוק יציבות שלו?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום ,לא מזמן קניתי מחשב חדש, המפרט: P4 3.2 GHZ 640 2mb chache MSI 925XE Neo Platinum 1024 DDR2 ATi Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM משום מה, כשאני משחק במשחק כמו בטלפילד 2 יש לי הרבה דרופים והמחשק אפילו מקרטע לפעמים, דבר שלא אמור לקרות. כמו-כן, שמתי לב שכרטיס המסך שלי מגיע לטמפרטורה של 80 מעלות במאמץ וחשבתי שאולי זה הגורם.בנוסף,יש לי ספק כוח ג'נרי אז תהיתי אם דבר זה יכול לגרום גם כן לבעיה. נ.ב- יש לי catalyst 5.6 והתוצאה שלי ב3dmark05 היא טובה- 5855 אשמח אם תענו לי בהקדם ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדריברים ואחרי כמה וכמה resets, התקנתי את האינטרנט security ועוד דריברים. עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב, הוא נתקע לי על המבט הזה על הלוח אם נראה לי: (כשיש ציור - לי מצויר כזה צבע כסף ורשום platinum), כי הלוח אם הוא msi neo 4 platinum. בכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום. לא עוזר כל כפתור שאני לוחץ. כל פעם שאני מדליק מחדש אני מגיע למסך הזה. (דרך אגב יש שם אפשרות של POST אם לוחצים <del> ועוד אפשרות... לא משנה מה אני לוחץ, המחשב נתקע שם. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיבלתי אותו רק אתמול. וגם הם שמו לי זיכרון 200 MHZ במקום 400. עריכה: אחרי שהוצאתי את הUSB של המודם, זה עובד. רק הרגע גיליתי זאת.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחר שעדכנתי את הדרייברים מלבד כאלה שלא ידעתי אם כלל הם צריכים דרייבר כמו הHD והמודם כבלים, שוב חוזרות הריסטרטים והמסכים הכחולים. אני מצרף לוג של המינידאמפ. מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעייה בהתקנה של wxp home edition HEB. (דיסק מקורי). כאשר אני עובר את החלק של חילוק הכוננים והתקנת מערכת ההפעלה בכונן שאני רוצה ולאחר שהמחשב עושה את הריסט, אז במקום לעבור להתקנה של ה - xp (עם האנימציה), הוא מגיע לי לאותו מקום...Boot From CD. התקשרתי לטכנאים של KSP גם בסניף ראשון וגם בתלב אביב. האחד אמר שאני צריך לבטל את פונקצית ה - RAID והשני אמר שאני צריך לשנות את הסדר של ה - CDROM. עשיתי את שניהם, לא עבד. [מה שכן, כאשר ביטלתי את ה - RAID, אז לא הופיע לי Boot From CD, אבל הייתה בעייה אחרת...שכתבה שיש לי בעייה ב - disk hardware וכד' - החלפנו דיסק, לדיסק צרוב ולגירסא אחרת והייתה אותה בעייה]. ניסיתי לפרט פה כמה שיותר כדיי שבבקשה תנסו ותצליחו לעזו…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קניתי מחשב בחלקים וניסיתי לחבר אותו, יש לי כמה שאלות בקשר לזה.. יש בלוח אם שתי חיבורים לחשמל ATX2 ATX ניסיתי לחבר את במרובע הקטן..אבל המחשב לא עבד.. חיברתי רק את הגדול של ה 24 פינים? זה בסדר לא יעשה נזק ללוח? כאשר אני מפעיל משחק או סרט אז המחשב נתקע לי(המסך מתכבה) כאילו ניתקתי את החשמל... וזה קורה תמיד... יש למשהו מושג מה לא עשיתי בסדר? זה המחשב... Amd 64 3000+ S939 K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByte Adata 512Mb*2 DDR 400 PINE XFX Geforce 6600 256m W.D 160 Giga SATA 7200 RPM LG F700B Sony Cdrw 52*32*52 Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הופיע לי הודעת שגיאה במסך כחול, אולם לא הצלחתי להבין מה הבעיה... רציתי לדעת האם יש מקום ש-windows שומרת את ההודעה הזאת כך שאני יוכל לראות אותה ולהתיעץ פה איתכם בקשר אליה. תודה. נ.ב לאחר המסך הכחול המחשב המערת איתחלה והופיעה הקישור הבא: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=8d61f79a-d7f3-49a1-898a-6face16cfa2a&SID=10
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ביקשתי ממנו לדחוס את כל קבצי ה-dump ולשלוח לי, מהצצה קטנה אני רואה בעיות דיי גדולות אודה לכם אם תוכלו למצוא את שורש הבעיה, ומה הכי כדאי לעשות כדי לפתור אותה הקובץ מצורף להודעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן צורב די וי די חדש של סוני הוא צרב לי טוב גם מדיות די וי די וגם מדיות רגילות אבל לפתע הוא הפסיק ליקרוא את הדיסקים שצרבתי בדי וי די וגם הפסיק ליצרוב די וי די (חשוב לציין שהוא קורא די וי די אבל שלא צרבו בצורב הזה ספיציפי) הוא קורא את שאר המדיות וגם צורב את שאר המדיות מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה משנה או לא אבל חשוב לדעת שגם הכנסתי את הדיסקים האלו של הניקוי לכונן אולי זה עשה משהו? למישהו אולי יש שמץ שם מושג מה זה? תודה לעוזרים... נ.ב אני חדש פה שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אם אני מפעיל את המחשב מחדש, ברגע שהחלון של ווינדאוס עולה אני לא רואה אותו למרות שהמסך דלוק! אני רק רואה מסך שחור, וכדי שאוכל לראות את החלון של ווינדאוס ובכללי מה שמופיע על המסך אני צריך לכבות את המסך, לחכות כמה שניות ואז להדליק אותו שוב! בעיה שולית, אבל נהפכה לממש מציקה כי כבר כמה זמן שיש לי אותה. איך אני פותר את הבעיה? מסך של PROVIEW 17" CRT (בן 6 שנים אני חושב). כרטיס מסך R9200.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של התוכנה FastCheck Monitoring Utility לאחר שמערך ה-RAID קורס. הדבר נגרם לאחר X זמן של פעילות המחשב, זה לא קבוע ומשתנה מפעם לפעם. כיצד אני פותר את הבעיה שה-ARRAY 2 לא יגיע למצב OFFLINE? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כבר איזה תקופה, וזה מעיק! כל פעם השגיאה שמופיעה במסך זה בגלל nv4_disp.dll ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, אפילו ניסיתי עם דרייבר קלינר... כלום! זה עדיין ממשיך... מה אפשר לעשות עוד? העליתי את הקובץ minidump. נ.ב. הגירסאת דרייבר שאני עובד איתה היא 71.89 עריכה: המפרט שלי, משום מה לקחתי את זה בתור משהו מובן מאליו P4 3.0 ASUS P4P800 DELUXE 512 KINGSTON GAINWARD 6800GT GS ספק: Tt ButterFly 480W
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (אתמול קיבלתי אותו) ויש בעייה שהמחשב מכבה את הצג וכול זה אחרי שבדקתי שבהגדרות צריכת חשמל אין שום הוראה לכבות לאחר מס' שניות אלא "לעולם לא" ביטלתי שומר מסך ולא לחצתי על כפתור של מצב שינה אז מה בכול זאת הבעייה? יש לי מסך CRT של LG 775FT ושאר רכיבי המחשב מפורטים בחתימה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המחשב התחיל לקפוא בזמן האחרון p4 2.4 ht p4s800 1gb ram[samsung[ ati9600xt hdd maxtor מחשב לאחר פירמוט .טמפרטורות :cpu 30,agp 38,hdd 27,mb 35 זכרונות 2מודלים זהים Samsung M3 68L6423FTN-CCC היכן ואיך להתחיל לאתר את הבעיה ברכות לעוזרים תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בקיצר הוא על הרצפה ולפעמים אני פוגע בו עם הכסא ואז המסך כאילו נכבה ואז הוא חוזר אבל עם עיוות קטן של חלק מהצבעים. בקיצר פתאום המחשב נתקע כל כמה דקות, יש למישהו מושג מה הבעיה ? איך לטפל בזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בגלל הדירקס 9c תעזרו לי אנשים זה אומר שאין לי את זה במשחק אבל זה מותקן אז איפה ההסרה? של זה... המשחקים לא עולים לי
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 שעובד שהלכה . אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית והמשב כבה ארח כך הדלקנו אותו הכל היה בסדר. עכשיו בבוקר שאני בא להדליק אותו הוא נדלק לשנייה ( לא רואים כלום על המסך) ונכבה. הוא דולק ממש שנייה אחת. האם הספק הלך ? או חלק אחר?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-