תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כל בערך שעה יש לי ניתוקים רגעיים, אם אני נמצא במשחק רשת כלשהו שדורש חיבור קבוע, אני נזרק בטענה של דגיאת חיבור\רשת כלשהי ואם אני מוריד דרך הדפדפן שאין לו יכולת להמשיך כהורדה נקטעת, ההורדה מפסיקה. בדקתי וראיתי זה אכן קורה במקביל - הורדתי קובץ גדול וישחקתי תוך כדי, וברגע שנזרתי מהמשחק גם הקובץ הפסיק לרדת. בדקתי בלפטופ שמחובר באלחוטי ובו זה לא קרה - כשבמחשב השולחני נזרקתי ממשחק בנייד הייתה הורדה שהמשיכה ללא הפרעה. אם מדובר בגלישה או הורדת טורנטים - אין שום הפרעה, זה קורה רק במקרים שנדרש חיבור קבוע. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מודם Terayon מדגם TJ715, שמחובר באמצעות Ethernet למחשב. לוח האם הוא Abit IS7-E עם צ'יפ את'רנט של Realtek. אני מחובר דרך חברת הכבלים ל-Netvision מזה חודש. בימים האחרונים, אני נתקל בתופעה של נפילות בחיבור. ה-Dialer מודיע על ניתוק, וכשאני מסתכל ב-Even Viewer אני מקבל הודעה מס' 20159 של Remote Access, שמודיעה שהחיבור נותק, ומייד אחריה הודעה 1003 של DHCP שמודיעה שהמחשב לא הצליח לחדש את הכתובת משרת ה-DHCP (המודם). בשיחת טלפון שלי עם מוקד השירות של Hot טענה הבחורה מהמוקד שהיא בודקת את המודם שלי ושהיא לא רואה בעיות סינכרון וכו', ובאמת שלושת הלדים של Power, Cable ו-PC דולקים כל הזמן. אני חושד שהבעיה טמונה בכרטיס הרשת שלי או ביציאת הרשת של המודם. מישהו נתקל בבעיה ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי HL2 פתאום חטפתי ריסט עלה מסך כחול וזה מה שכתוב ב-WinDbg לאחר הניתוח http://img525.imageshack.us/img525/6887/minidumpax5.jpg להחליף דרייברים ? כרגע מותקנים 93.71
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שאל אותי מישהו. נכנסתי מרחוק למחשב שלו, התקנתי speccy, וצירפתי תמונה של מה שהתכנה כותבת על הלוח אם. איך אפשר לדעת?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי חדש עם הארד דיסק SSD שעליו מותקנת מערכת הפעלה וכמה תוכנות של המחשב. ברשותי מחשב מיני PC שנקרא NUC 2820 של INTEL. לצורך בדיקה מסויימת הייתי מעוניין להעביר את הארד דיסק מהמחשב הביתי ל NUC, האם זה אפשרי ? האם יכולה להיגרם בעיה בהחזרה של הארד דיסק שתצריך פירמוט ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 8 מובנה (קיימת מדבקה של WIN 8 בתחתית המחשב ללא סיריאל). רכשתי כרטיס SSD וברצוני להחליף בין הכוננים, להתקין על הכונן החדש מערכת נקייה. איך ניתן להעביר את הרישיון בפשטות? תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש דרך דרך הוינדוס עצמו בלי תוכנה חיצונית זה נכון או שניתן רק עם תוכנה חיצונית?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לאחר שידרוג הווינדוס 10 באנגלית אך ניתן להפוך לעברית תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
היי ברשותי כונן קשיח חיצוני שנפל לרצפה בטעות, אז בעקבות הנפילה שלו הוא לא עובד כמו שצריך. אז החלטתי לפרק את הכונן חיצוני ולהוציא ממנו את כונן קשיח פנימי ולחבר אותו בחיבור רגיל למחשב, ועדיין אותה בעיה. הכונן אינו מגיב ויש בו תקלה בחיבור וניתוק כל פעם. השאלה שלי האם יש דרך שאוכל לגשת למידע שנמצא על הכונן ולשחזר אותו באופן ידני? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך סמסונג מדגם 226bw שמאוד מסנוור אותי - וגורם לי לכאב ראש. האם יש אופציה לשנות את הטמפרטורה של הצבע , ואם כן היכן היא מופיעה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צפצופים? אינו משמיע כמו כן אין תצוגה מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם GA-K8NS Ultra-939 של ג'יגה בייט... וזיכרון 512mb ddr 400 עכשיו ניסיתי להוסיף ללוח עוד שתי סטיקים של 256 כל אחד במהירות 333 . (הזיכרונות מחברות שונות) עכשיו הבעיה היא שאיך שחיברתי את שני הזיכרונות והדלקתי את המחשב הוא נדלק לשניה ופשוט נכבה. הוצאתי סטיק אחד והפעלתי שוב, המחשב נדלק ל 5 שניות בערך ואז נכבה שוב. הוצאתי גם את הסטיק השני , ואז המחשב פעל כרגיל. ספק כח של HEC 400W. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הסתכלתי לEVENT VIEWER אחרי ששמתי לב לזה פעם אחת, ומסתבר שכשאני לא במחשב, הוא נכנס לSLEEP ויש מתעורר ממנו, כל 4 דקות, זה נמשך 10 שעות שלא הייתי במחשב ההגדרה של הSLEEP אצלי זה אחרי 25 דקות, הWAKE ON LAN מכובה בדרייבר של הרשת יש לי סדרת אירועים כזאת שחזרה על עצמה איזה 100 פעמים הלילה : Kernel Power: The system is entering sleep. Sleep Reason: System Idle Kernel Power: The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S4). This can result in reduced resume performance. Kernel General: The system time has changed to 2013-11-03T03:03:55.500000000Z from 2013-11-03T03:03:22.366465200Z. Change …
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
samsung 2253bw 22 wide נכנסה נמלה לבפנים וטיילה על כל המסך מבפנים עד שמתה..ועכשיו היא תקועה בפנים וזה כמו נקודה שחורה תקועה. אתם אומרים שכדאי לנסות לפתוח תמסך ולהוציא אותה?
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה עושים נגד הטרויאני הזה שהורס לי את החיים והמחשב החדש שקניתי לפני שבוע?? יש למישהו עצה טיפ או הכוונה אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אם לא אז בבקשה להעביר אחרי שה9800GT התקלקל הלכתי לTMS ומימשתי אחריות הביאו לי אחד חדש אבל דגם אחר http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=323 הישן היה http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216 שימו לב שיש הבדל בפרטים.. לא יודע אם זה משנה משהו, אבל גם אין לחדש שהביאו לי חיבור לספק טוב אמרתי ננסה אותו קודם, התקנתי את הדרייבר הכי חדש אבל המשחקים לא נכנסו, ממש שניה אחרי שאני נכנס למשחק המשחק נתקע ותוקע את כל המחשב.. ולפעמים גם מסך כחול חשבתי שזאת בעיה עם ספק הג'נרי שלי (500W) אז הבאתי אחד חדש של SEASONIC.. ונחשו מה אותו חרא, הבעיה היא לא בספק ניסיתי עם כרטיס מסך אחר 9600GT ועובד כמו סוס אז …
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זאת בעיה שיש לי כל כמה זמן אחרי שאני מפרמט את המחשב. אחרי כמה דקות שאני מפעיל משחק מסוים יש לי Blue Screen Of Death ואז בשביל להפעיל את המחשב מחדש אני צריך או לנתק את הכבל S-ATA ולחבר אותו לחיבור אחר או להדליק מחדש את המחשב. הנה משכתוב לי אחרי שאני שולח א תה- Error Report - לפי דעתי זה ההארד דיסק למרות מה שהם אומרים. ניסיתי להעביר את המשחק (לדוגמהWoW) לכונן השני שלי כדי לראות אם שם זה עובד אבל כשניסתי להעביר את התיקייה הוא כותב לי שאלה קבצי Read Only ואי אפשר להעביר אותם - והוא עושה לי את זה לא רק אם אלה אלה עם הרבה מאוד קבצים אחרים במחשב שבכלל לא קשורים ל-Windows. אני ממש חסר אונים, ואם יש פה איזה מישהו שיודע איך לסדר את הדבר הזה בצורה גאונית כזאת או אחרת אני אהיה הרבה…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס ופיירוול מומלצים שלא מעמיסים על המחשב כמו נורטון הם לא חייבים להיות ביחד אפשר שני תוכנות נפרדות תודה
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מרוב טיפשותי הצלחתי למחוק את ההרדיסק החיצוני... ניסיתי לפרמט את המחשב ולא שמתי לב שההרדיסק החיצוני מחובר ובהתקנה של הווינדוס כשצריך לבחור באיזה כונן להתקין בטעות עשיתי delete להרדיסק החיצוני! אפשר לעשות משהו עם זה??? כי זה לא נראה לי הגיוני שהוא מחק 200 ג'יגה בשניה!! כי הוא לא עשה איזשהו תהליך כזה.... עוד בעיה היא שהוא לא מזהה לי את ההרדיסק ב"מחשב שלי" אבל בDEVICE MANAGER הוא כן מזהה אותו, ועשיתי uninstall עשיתי ריסטרט חיברתי את ההרדיסק למחשב הוא זיהה אותו, התקין(יש לי וינסטה אז הוא עושה את זה לבד..) ועדיין הוא לא מראה לי ב"מחשב שלי" את הכונן... אבל הוא כן נמצא ב DEVICE NAMAGER מישהו יכול לעזור לי בבקשה??תודה!!
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כנראה האנטי וירוס שלי מחק אותו בחשד שדבוק בו וירוס. איך אני יכל לשחזר את הצייר? הכנסתי את הדיסק של וינדווס ולא מצאתי .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-