תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייג הלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכבר הפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצרים האם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל כמה זמן ,ללא כל סדר, פעם כל כמה שעות ופעם כל יומיים,יש לי ניתוק של הראוטר .החלפתי את כל הפילטרים וזה לא עוזר. היכן לחפש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ניתוקים מידי פעם (כל יום אבל כל כמה שעות) אשר מאפסים את הראוטר לטווח ארוך שיש לי בחדר, הראוטר הראשי נמצא למעלה והראוטר לטווח ארוך אצלי בחדר, לפני 3 ימים החלפתי נתב לטווח ארוך והוא מצוין אבל עדייו לי ניתוקים מידי פעם ומתי שיש ניתוק אני מחויב לאפס את הראוטר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיסדר את זה? אני כרגע מחובר דרך הנתב לטווח ארוך לראוטר הראשי דרך ה WiFi, Wired Connection, והראוטר עצמו מחובר לחשמל ולמחשב. דגם הראוטר DIR-615, אשמח מאוד לעזרה על מנת לנסות לסדר את הבעיה שגם אם יש ניתוק לשניה שלא יהיה צורך לאפס את הראוטר כל פעם מחדש כי דבר כזה לוקח יחסית הרבה זמן וזה דופק לי מלא משחקים שאני משחק באונליין.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב נייד חדש שקניתי קיימים לי ניתוקים מה-WIFI כל כמה דקות למשך כמה שניות אם אני מסתכל על האות אני רואה שהוא על 4/4 ואז יורד ל-3 - 1 - 0 ואז חוזר ל-2-3-4 וחוזר על עצמו אני די מתוסכל, זה גורם לי לאיטיות, להתנתקות ממשחקים, ניסיתי לחבר מתאם רשת אחר ׁUSB וזה לא קרה במשך זמן מסוים ואז שוב חזר יש למישהו פתרון? או דרך לבדוק מה הסיבה? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה ניתוקים מהאינטרנט בעיקר מתי שאני משחק אונליין או מעמיס על הראוטר בהורדות מהטורנט. מכיוון שיש לי מודם פרטי של TP LINK הספק מעביר את האשמה אליי. התקלות בעיקר קורות כשאני משחק אונליין (משחק מרובה משתמשים) האם יכול להיות שאני מקבל התקפות DDOS? האם יכול להיות שזה מעמיס על הראוטר בצורה שתגרום לו לניתוק לגמרי מהאינטרנט? כרגע אני הולך לממש אחריות ,להחליף לראוטר של הספק (בזק) ולראות אם זה יפתור את הבעיה האמת שעניין הניתוקים היה דיי מההתחלה ולא ייחסתי לזה חשיבות כי זה היה לשניות ואז האינטרנט חוזר אבל זה רק מחריף עם הזמן. עכשיו כבר אין לי מה לנסות בכלל להיכנס למשחק כי זה ניתוק תוך כמה דקות קבוע. בנתיים אני משחק דרך האינט…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, צרך עזרה/עצה. יש לי ראוטר Netgear vegn2610 תשתית 100 של בזק. ספק 013 מחשב מחובר עם כבל רשת לראוטר. כאשר אני מתחבר למחשב מרוחק (remote desktop) , או מתחבר לשרת IRC (עם MIRC), או למשחק שמחייב חיבור לאינטרנט. אחרי כ 10 - 20 דקות אני מתנתק מהשירותים הנ"ל. אינטרנט עצמו לא מתנתק, לפחות אני לא מקבל שום אינדיקציה לכך (אחרי הניתוק או לפניו אין כל בעיה לגלוש וגם ההורדות לא נפסקות). נסיתי 3 ספקים שונים. נסיתי 2 ראוטרים שונים. נסיתי לההתחבר לראוטר דרך כרטיס רשת אלחוטי. אותו דבר. ------ נסיתי להתחבר לאינטרנט סלולרי (שיתפתי את האינטרנט דרך WIFI בטלפון), ולא הייתה לי בעיה כזאת - מה שכניראה שולל הגדרות firewall. --- נסיתי גם להגדיר ולפתוח פורטים בראוטר - לא עוזר. נסיתי עכשיו בו ז…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כל בערך שעה יש לי ניתוקים רגעיים, אם אני נמצא במשחק רשת כלשהו שדורש חיבור קבוע, אני נזרק בטענה של דגיאת חיבור\רשת כלשהי ואם אני מוריד דרך הדפדפן שאין לו יכולת להמשיך כהורדה נקטעת, ההורדה מפסיקה. בדקתי וראיתי זה אכן קורה במקביל - הורדתי קובץ גדול וישחקתי תוך כדי, וברגע שנזרתי מהמשחק גם הקובץ הפסיק לרדת. בדקתי בלפטופ שמחובר באלחוטי ובו זה לא קרה - כשבמחשב השולחני נזרקתי ממשחק בנייד הייתה הורדה שהמשיכה ללא הפרעה. אם מדובר בגלישה או הורדת טורנטים - אין שום הפרעה, זה קורה רק במקרים שנדרש חיבור קבוע. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מודם Terayon מדגם TJ715, שמחובר באמצעות Ethernet למחשב. לוח האם הוא Abit IS7-E עם צ'יפ את'רנט של Realtek. אני מחובר דרך חברת הכבלים ל-Netvision מזה חודש. בימים האחרונים, אני נתקל בתופעה של נפילות בחיבור. ה-Dialer מודיע על ניתוק, וכשאני מסתכל ב-Even Viewer אני מקבל הודעה מס' 20159 של Remote Access, שמודיעה שהחיבור נותק, ומייד אחריה הודעה 1003 של DHCP שמודיעה שהמחשב לא הצליח לחדש את הכתובת משרת ה-DHCP (המודם). בשיחת טלפון שלי עם מוקד השירות של Hot טענה הבחורה מהמוקד שהיא בודקת את המודם שלי ושהיא לא רואה בעיות סינכרון וכו', ובאמת שלושת הלדים של Power, Cable ו-PC דולקים כל הזמן. אני חושד שהבעיה טמונה בכרטיס הרשת שלי או ביציאת הרשת של המודם. מישהו נתקל בבעיה ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי HL2 פתאום חטפתי ריסט עלה מסך כחול וזה מה שכתוב ב-WinDbg לאחר הניתוח http://img525.imageshack.us/img525/6887/minidumpax5.jpg להחליף דרייברים ? כרגע מותקנים 93.71
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שאל אותי מישהו. נכנסתי מרחוק למחשב שלו, התקנתי speccy, וצירפתי תמונה של מה שהתכנה כותבת על הלוח אם. איך אפשר לדעת?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי חדש עם הארד דיסק SSD שעליו מותקנת מערכת הפעלה וכמה תוכנות של המחשב. ברשותי מחשב מיני PC שנקרא NUC 2820 של INTEL. לצורך בדיקה מסויימת הייתי מעוניין להעביר את הארד דיסק מהמחשב הביתי ל NUC, האם זה אפשרי ? האם יכולה להיגרם בעיה בהחזרה של הארד דיסק שתצריך פירמוט ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 8 מובנה (קיימת מדבקה של WIN 8 בתחתית המחשב ללא סיריאל). רכשתי כרטיס SSD וברצוני להחליף בין הכוננים, להתקין על הכונן החדש מערכת נקייה. איך ניתן להעביר את הרישיון בפשטות? תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש דרך דרך הוינדוס עצמו בלי תוכנה חיצונית זה נכון או שניתן רק עם תוכנה חיצונית?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לאחר שידרוג הווינדוס 10 באנגלית אך ניתן להפוך לעברית תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
היי ברשותי כונן קשיח חיצוני שנפל לרצפה בטעות, אז בעקבות הנפילה שלו הוא לא עובד כמו שצריך. אז החלטתי לפרק את הכונן חיצוני ולהוציא ממנו את כונן קשיח פנימי ולחבר אותו בחיבור רגיל למחשב, ועדיין אותה בעיה. הכונן אינו מגיב ויש בו תקלה בחיבור וניתוק כל פעם. השאלה שלי האם יש דרך שאוכל לגשת למידע שנמצא על הכונן ולשחזר אותו באופן ידני? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך סמסונג מדגם 226bw שמאוד מסנוור אותי - וגורם לי לכאב ראש. האם יש אופציה לשנות את הטמפרטורה של הצבע , ואם כן היכן היא מופיעה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צפצופים? אינו משמיע כמו כן אין תצוגה מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם GA-K8NS Ultra-939 של ג'יגה בייט... וזיכרון 512mb ddr 400 עכשיו ניסיתי להוסיף ללוח עוד שתי סטיקים של 256 כל אחד במהירות 333 . (הזיכרונות מחברות שונות) עכשיו הבעיה היא שאיך שחיברתי את שני הזיכרונות והדלקתי את המחשב הוא נדלק לשניה ופשוט נכבה. הוצאתי סטיק אחד והפעלתי שוב, המחשב נדלק ל 5 שניות בערך ואז נכבה שוב. הוצאתי גם את הסטיק השני , ואז המחשב פעל כרגיל. ספק כח של HEC 400W. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הסתכלתי לEVENT VIEWER אחרי ששמתי לב לזה פעם אחת, ומסתבר שכשאני לא במחשב, הוא נכנס לSLEEP ויש מתעורר ממנו, כל 4 דקות, זה נמשך 10 שעות שלא הייתי במחשב ההגדרה של הSLEEP אצלי זה אחרי 25 דקות, הWAKE ON LAN מכובה בדרייבר של הרשת יש לי סדרת אירועים כזאת שחזרה על עצמה איזה 100 פעמים הלילה : Kernel Power: The system is entering sleep. Sleep Reason: System Idle Kernel Power: The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S4). This can result in reduced resume performance. Kernel General: The system time has changed to 2013-11-03T03:03:55.500000000Z from 2013-11-03T03:03:22.366465200Z. Change …
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
samsung 2253bw 22 wide נכנסה נמלה לבפנים וטיילה על כל המסך מבפנים עד שמתה..ועכשיו היא תקועה בפנים וזה כמו נקודה שחורה תקועה. אתם אומרים שכדאי לנסות לפתוח תמסך ולהוציא אותה?
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה עושים נגד הטרויאני הזה שהורס לי את החיים והמחשב החדש שקניתי לפני שבוע?? יש למישהו עצה טיפ או הכוונה אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אם לא אז בבקשה להעביר אחרי שה9800GT התקלקל הלכתי לTMS ומימשתי אחריות הביאו לי אחד חדש אבל דגם אחר http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=323 הישן היה http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216 שימו לב שיש הבדל בפרטים.. לא יודע אם זה משנה משהו, אבל גם אין לחדש שהביאו לי חיבור לספק טוב אמרתי ננסה אותו קודם, התקנתי את הדרייבר הכי חדש אבל המשחקים לא נכנסו, ממש שניה אחרי שאני נכנס למשחק המשחק נתקע ותוקע את כל המחשב.. ולפעמים גם מסך כחול חשבתי שזאת בעיה עם ספק הג'נרי שלי (500W) אז הבאתי אחד חדש של SEASONIC.. ונחשו מה אותו חרא, הבעיה היא לא בספק ניסיתי עם כרטיס מסך אחר 9600GT ועובד כמו סוס אז …
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-