עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by miaoo673,

היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?

2. אמרו לי שאין הבדל גדול בגלישה באינטרנט בין סלרון , פנטיום , אתלון 64 באינטרנט ושאני ארגיש את ההבדל של האתלון 64 רק במשחקים זה נכון ? כי אני אישית לא מבין את ההתלהבות...הרכבתי וניס וזה דיי עלוב אפילו מאוד.. היה לי לפני כן סלרון 2000/400/128KB ומה להגיד לכם הבדל רציני ומשמעותי אין !

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  3. אני פותח משחק כלשהו...ופתאום קופצת לי הודעת שגיאה כזאת : מה זה אומר?? מה אני אמור לעשות? למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך? להתקין אחד חדש..? תודה למי שיעזור...

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by danZ,

מה המקודד הכי ממולץ+לינק לסרטים, כן

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. Started by oren13,

הוצאתי את הכבל של החשמל החזרתי אותו ואני רואה את הנורה של הלוח אם דולקת אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והמחשב לא עולה ד.א. הכפתור מחובר למקום עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שזה ספק למה ראיתי באיזה אתר שאפשר לגשר בין שני חוטים בספק (לגשר ב2 פינים שמתחברים ללוח לא למשהו אחר ולא דרך הלוח עצמו) איזה חוטים לגשר המחשב הוא amd 2400 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה הופיעו במחשב (לא זה שבחתימה) של המשפחה שלי כל מיני מסכים כחולים שבתוכם כתוב משהו על הקובץ ntfs.sys .. מכיוון שאין לי מושג כיצד לנתח ולפתור את הבעיה פניתי אליכם בתקווה שתצליחו לעזור.. -מצורפים קבצי הדאמפ. תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. יש לי צורב של NEC , הוא קורא דיסקים די וי די, צורב דיסקים רגילים אך משום מה אני לא מצליח לצרוב דיסק די וי די , לא בהכרח סרט אלא גם DATA. אני צורב דרך נרו ובוחר בסוג הדיסק כדי וי די ועדיין זה לא עובד. אמרו לי אוליי צריך להגדיר משהו, מישהו יכול לעזור ? בתודה, איתי (הבעיה לא שלי, אצל חבר, אז גם תודה בשמו :])

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by מישל26,

תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מחליף את הלוח לגמרי ניסיתי הכל !!! כל משחקי ההגדרות הכל ! ...RECORDING - MICROPHONE - MIC BOOST ON הבעיה היא במיקרופון תוכנות דיבורים כמו סקייפ \ מסנג'ר \ וכו אנשים שומעים את עצמם מדברים !! ואני עם אוזניות לא רמקולים ..... אני לא מבין מה הולך כאן מישהו ניתקל ? כי החנות ממנה קניתי לא ניתקלו והפיתרון היחידי החלפת לוח שלם

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. שלום, בעייתי היא כזו: מחשב חדש (AMD Athlon 3800 X2) עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. כרטיס מסך משולב Geforce 6150, nForce 430. במסך הכחול מופיעה בעייה בקובץ nv4_dsp.dll וגם Windbg מדווחת על אותו קובץ. תיכף ומיד הנחתי שמדובר בדרייברים של המתאם הגרפי והתקנתי מחדש את הדרייברים האחרונים של nVidia (גרסה 84.21). בהתחלה נראה שהכל בסדר, אולם בהרצת תכנת Maya לעיבוד תלת מימדי - חזר המסך הכחול כאילו מעולם לא נעלם. ובכן, מה לעשות? מצורפים קבצי ה-minidump. תודה, [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Tzach_n,

אהלן לכולם, אז ככה: 1. יש לי בעיה קטנה עם ASUS Smart Doctor, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. 2. הבעיה השניה היא בניגון קבצי MKV, וזה משהו שמלווה אותי עוד מהמחשב הקודם, עכשיו החלפתי ל-i5 2500K עם לוח MSI Z77A-GD65…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. שלום. אני משתמש שנים בתוכנת ה- DeamonTools. המחשב בזמן האחרון עודה לי אתחולים מחדש. זה קורה כל הזמן בעת התקנות - אבל לא רק (לעיתים גם בצריבה). חשבתי שמדובר על גרסה ועדכנתי אותה אבל זה לא פתר. האם ייתכן שזה ה- HD? אני מצקף קובץ MiniDump. אני לא יודע אם זה הדיסק הקשיח או לוח אם או סק או זכרון. אנא עזרתכם. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  13. מצורף קובץ . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by navot,

אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. היום לאחר כמעט שבוע של המתנה הגיע אלי סוף סוף המחשב החדש שלי: Leadtek PX8800GTS 320mb AMD 64 X2 4400+ Enermax Liberty 400W Asus M2N-E אבל נתקלתי בבעיה חמורה - הוא נכבה כ5 שניות לאחר ההפעלה, שמתי לב גם שהמאורר של כרטיס המסך לא מתפקד, הוא זז טיפה ואז עוצר. האם קיים פתרון לבעיה שלא כולל לקיחה של המחשב בחזרה לחנות?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by The_Byter,

יש לי כרטיס PCI LPT שמגדיר את עצמו ECP. הוא מחובר אצלי לצג נתונים LCD, כשהחיבור ECP יש בעיות תצוגה ויש צורך במצב SPP או EPP. איך אפשר לשנות את זה ? HELP

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב פנטיום 3 עם 3 סלוטים של זיכרון היו לי שם 3 כרטיסים של 128MB (133HZ ועכשיו שמתי 256 במקום אחד מה128 ומשום מה נראה לי שהוא עובד יותר לאט, יש היגיון בדבר? גם הכרטיס החדש הוא 133MHZ בהתחלה שמתי את ה256 בDIMM1 ואז הוא קלט לי רק 256 מגה (או את שתי הכרטיסים של ה128 או את הכרטיס של ה256, לא יודע) שיניתי את הסדר ועכשיו הוא קלט את שלושתם אבל נראה לי שהוא עובד יותר לאט. מה אפשר לעשות? יעזור אם אני אתקין XP מחדש?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by AMD Sempron +3100,

אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by ZorD,

שלום. קניתי לא מזמן HD חדש של ExcelStor בנפח של 80GB בעיסקה דיי משתלמת (חו"ל) עכשיו.. אני רק דואג לגבי משהו קטן, בערך אחרי שעה שהHD החדש לא עובד הוא מתכבה (Stand By~) ויש צליל קצת מעורר אימה כזה של מחט שכאילו מתחכחת מעט בפלתת מתכת, אני מבין שזה המחט של הHD שנוגע\מפסיק לנגוע בדיסק עצמו.. עכשיו כשהוא שוב חוזר לפעול, כלומר שאני משתמש במשהו שיושב על הHD הזה הוא פועל מחדש ויש צליל דומה אך יותר אימתי כזה שנמשך בערך שנייה~ בHD הקודם של WD 160GB כבר מזמן לא שמעתי צלילים שכאלו.. אני בספק אם הוא בכלל מתכבה... מיכיוון שעליו מותקן הWIN, לכן הוא לא יכול להתחבות (או שכן?) בכל מקרה הWD לא עושה כזה רעש חד ומפחיד.. הוא עושה רעש חלש יותר ואימתני פחות.. מה זה אומר בידיוק? האם עלי לדאוג? ה…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by allmog,

שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. יש לי עכשיו שני זיכרונות של 256 מאותה חברה עכשיו אני רוצה לקנות עוד שניים של 256 סה"כ כולל הישנים 1024 איזה זיכרונות לקנות? אותה חברה מה שיש לי את השניים שעכשיו נמצאים בפנים? או שזה לא משנה? העיקר שיהיה 256 ו 256 ?? תודה רבה רבה לכל העוזר...

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by david86,

במחשב יוצא לי מסך כחול אחרה כמה זמן ורשום כול מני דברים באנגלית ואני לא יכול להזיז שום דבר ורק יכול לעשות ריסטארט אין אני מוריד את זה חבר שלי אמר שזה אולי וירוס איך להוריד את המסך הכחול?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by ras81,

באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  24. יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  25. הבעיה אם שאם אני מחבר את העכבר ל usb אז אם אני מפעיל את המחשב מחדש אז מתי שהונדווס עולה כל הלחצנים ננעלים חוץ מהמחשב שלי .למשל ההתחל ננעל ואי אפשר ללחוץ עליו הכוננים שבתוך תקיית המחשב שלי נעולים.רק עם המקלדת אני יכל לפתוח אותם מה שמוזר שאם אני לוחץ ctrl +alt +del לשניה ויוצא הכל מסתדר ואני יכל ללחוץ על הכל חופשי לתמיד עד שאני יכבה שוב את המחשב מחדש.וזה דוקא שהעכבר מחובר ל usb . לבעיה הזאת פורמט + התקנת וינדוס מדיסק אחר sp 2 לא עזר. אני כמעט בטוח שלא יהיה לאף אחד תשובה כי זה מקרה נדיר .אבל בכל זאת אני מנסה ומי שיעזור לי אני יודה לא מאד

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים