עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asaf556,

שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by matan13,

איזה כיוונים\יעדים מרכזיים כדאי לבדוק בראשונה ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by ronzilca,

ברשותי מדפסת Lexmark x6170. היום ביצעתי פורמט, והורדתי את הדרייבר הדרוש למדפסת והתקנתי. לאחר ההתקנה ניסיתי להדפיס על מנת לבדוק עם זה עובד אך המחשב לא זיהה את המדפסת. מה אני אמור לעשות ? עד לפני הפורמט זה עבד כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by הדר גולדנברג,

ערב טוב .. שדרגתי לכרטיס מסך רדאון 5500 rx וראיתי שיש לו כניסות דיספלי פורט ואייץ די אמ איי .. במסך הישן שלי יש רק כניסות vga ו dvi .. ניסיתי כבל שהוא dvi בקצה אחד ואייץ די אמ איי בשני לא עזר .. ניסיתי גם לקחת תכבל הישן שלי שלי של vga בשני הצדדים לחבר מתאם hdmi ולהכניס לכרטיס מסך גם לא עזר .. איך אני יכול לקבל תמונה ??

5. Started by bullfas,
    • 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by shabis,

לפםני שבועיים קניתי מחשב לפי המפרט: AMD 5200 זיכרון 2G דיסק קשיח 250G SATA צורב פיוניר SATA לוח אם ASUS M2N-X התקנתי עליו XP והכל עבד נפלא היום התקנתי עליו ויסטה פרמיום ההתקנה עברה חלק והכל נראה טוב כאשר ניסיתי לקרוא דיסק מוסיקה מהכונן מתברר שהויסטה לא זיהה את הכונן עשיתי ריסטרט והיה זיהוי אבל השירים לא עלו וככה כל הבקר לפעמים היה זיהוי לפעמים לא אבל בכל מקרה לא היתה אפשרות לקרוא מהכונן האם יש אפרות לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by ifs2003,

חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. אורח דוד
    Started by אורח דוד,

שלום ותודה מראש לפני כחודש קניתי מחשב חדש ומסך חדש שאני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי 30 ל1:00 דקה המסך הוא Acer S271HL Dbid - 27 inch Monitor מה יכול להיות בעיה דוד

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. הוצאתי את הארדיסק מהמחשב כדי להעביר ממנו דברים אחרי שהחזרתי אותו המחשב לא עולה ושאני מדליק יש ציפצופים מה קרה? לפני זה הכל עבד טוב.. הכל היה עולה ובלי ציפצופים..

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

הקתנתי windows xp sp2 מחדש ב device manager ליד ה mutimedia audio contoller יש סימן קריאה צהוב והוא עצמו נמצא ליד סימן שאלה צהוב ב unrecognized devices במקום ב sound controllers בבדיקה דרך אברסט ראיתי שמדובר בכרטיס קול מובנה Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller התקנתי דרייבר מתאים http://www.download.com/Vinyl-AC-97-Audio-Controller-Driver/3000-2120_4-10409142.html זה דרייבר קומבו כי לא מצאתי בשום מקום דרייבר ספציפי אחרי ההקתנה זה לא סימן שאלה צהוב , זה חזר למקום הטבעי תחת sound controllers אבל עכשיו יש סימן קריאה שחור

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by Gal_452,

שלום אנשים! כבר כמה זמן יש לי בעיה מאד מעצבנת במחשב והיא שכל פעם אחרי שאני משחק 15-20 דקות באיזשהו משחק המחשב נתקע לי. הבעיה הזאת מאד מתסכלת אותי ואשמח עם מישהו יכול לעזור לי לפותר אותה תודה,גל

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by itzik00,

בוקר טוב, אני צריך עזרה בהתקנת ארד דיסק SATA , קצת פרטים על המחשב : P4 2.6 HT לוח אם INTEL 865PE מערכת הפעלה WINXP PRO דיסק קיים WD80GB IDEדיסק חדש SATA HITACHI160GB אני מנסה לפרמט את דיסק בעזרת WINXP CD ו F6 floppy שהורדתי מהאתר של אינטל. בשלב הראשון הדיסק מזוהה ב BIOS בהמשך ההתקנה הכול הולך תקין כלל עדכון ה DRIVERS של ה floppy כאשר מסתיים התהליך הראשוני מתקבלת ההודעה start window המחשב נתקע למספר דקות ולאחר מכן מופיע מסך כחול עם הרבה הודעות שגיאה. מה אני לא עושה בסדר ? האם יש דרך אחרת לפרמט את הדיסק ? תודה מראש, איציק.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by bullet,

טוב אז ככה.. כל דבר אבל כל דבר! מדפדפן ועד למשחק אני לא יודע למה זה קורה אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי עם זה.. כל פעם הוא נותן לי דו"ח שגיאות ועושה לי אל תשלח או שלח... בקיצור זה כבר קורה הרבה זמן וזה התחיל לעצבן אותי.. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא עוזר.. ניסיתי את כמעט את כולם.. ניסיתי את Google chrome , firefox , opera , IE 8 , safari בכולם זה קורה.. זה קורה גם בתוכנות.. כגון מסנג'ר או איסיקיו או תוכנות טורנטים.. וגם במשחקים. מדי פעם המחשב עושה ריסטרט לעצמו גם בלי שום שגיאה לפני פשוט נופל.. אממ אה כן.. יש גם את עניין המסכים הכחולים זה קורה לפעמים.. הוא לא כותב מה מפריע לו הוא פשוט כותב STOP אין שם משהו שיעיד על כך שזה מהכרטיס מסך או משהו.. יש איזהשהו פתרון? אני ישמח מא…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by abarbotel,

היי יש לי צורב הוא חדש יחסית ככה שאין מצב שהוא דפוק הוא של סוני צורב דיוידי DVD+R RW צרבתי כמה דיסקים אצל חברה שלי זה עובד אצל חבר זה עובד ואצלי לא העתקתי למחשב וצרבתי מחדש ושוב לא עובד לעומת זאת דיסק אחר כן עבד לי.. למה זה איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  15. יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by MDK,

המעבד שלי AXP 1800 PALOMINO ועומד על 77 מעלות :\ והלוח (צ'יפסט KT333) על 42 (כמו שתמיד היה) האם לדעתכם החלפת HEATSINK תעזור משמעותית, או שאוטוטו המעבד\הליבה מתפגרים ואין טעם להחליף?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by realistic,

הי כולם, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד שלי ורציתי להבין איך אפשר לדעת שלמשל כרטיס מסך שאני בוחר מתאים ללוח אם שיש לי. אני אשמח לתשובות גם אולי טיפה יותר טכניות שאני אוכל ללמוד את הנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by duplo2,

שלום יש לי שני שרתים מרוחקים שיושבים בחווה בארץ ובארהב משתמשים מעלים קבצים בFTP לשרת בארץ ואני מעוניין שבפעם ביום התוכנה תתחבר אוטומטית ותעדכן את הספריה בשרת בארהב בחומר החדש שנוסף לא חייב להיות תוכנה חינמית.חשוב לי בעיקר שתהיה אמינה (היתה לי תוכנה משום מה היתה מעתיקה את אותו קובץ למרות שהוא כבר היה קיים בשרת העד) ושתהיה לה אפשרות של resume כמו בכל תוכנת FTP נורמלית ויכולת תזמן

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. יש לי בעיה אצל לקוחה שאני מסדר לה את המחשב המחשב לא נידלק בהתחלה עשה רעשים חשבתי שזה בגלל הכרטיס זיכרון חיברתי אותם כמו שצריך ואחרי זה לא עשה ציפצופים אבל עדיין לא רואים מסך בדקתי את המחשב וראיתי שהקבלים שעל הלוח נפוחים אז הבאתי לה לוח 478 חדש לגמרי של ASROCK אני חיברתי את הכל כמו שצריך ועדיין אין לי מסך חשבתי שזה בגלל ההרד דיסק אבל שחיברתי את הארד דיסק למחשב אחר הוא עלה כמו מלך חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל גם הוא עבד בדקתי גם עם ספק אחר עדיין אותה תשובה המסך לא נידלק מה יכול להיות הבעיה ואפשר לציין גם בנוסף שניסיתי גם ב Onboard וגם בכרטיס מסך החיצוני שיש אין לי מושג מה הבעיה בבקשה חבר'ה יש מצב לעזרה?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב בו מותקנת מערכת הפעלה Win98se ENA עם הארדיסק 20 ג'יגה מחובר על Primary Master ו-סידירום מחובר על Secondary Slave כעת הוספתי 2 הארדיסקים (על Primary Slave ו-Secondary Master) וכשהפעלתי את ה-Windows הוא לא זיהה שהוספתי הארדיסקים באופן אוטומטי כמו ב-XP... ניסיתי Add New Hardware אך הוא לא זיהה... ההארדיסקים תקינים והם בנפח של: 6 ג'יגה ו-13 ג'יגה. רציתי לדעת איך ניתן לגרום ל-Windows לזהות א תההארדיסקים הנוספים מבלי להתקין מחדש את מע' ההפעלה. תודה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  21. אני שמתי את המחשב שלי במארז וספק חדשים. במארז וספק הישנים, לאחר שהיתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו, העמוד הראשון(זה של ה-BIOS, איפה שיש כותרת צבעונית ומידע בסיסי כמו מעבד, זיכרון, מקלדת זיהוי כוננים וכו'...) היה כל כך מהיר שלא היתי רואה אותו בכלל ולעיתים רואה אותו בקושי כי הוא היה נעלם בשבריר שנייה והמחשב היה מתחיל להעלות את ה-XP. עכשיו, למרות שעל פניו המחשב עובד כמו קודם בדיוק מבחינת ביצועים, הוא נתקע במסך הראשוני זמן רב שלא היתי מדמיין- משהו כמו רבע או שליש דקה, בערך כמה זמן שלוקח לו להעלות את XP ואולי יותר. ממה זה יכול להיות?! זה מוזר לי כי הוא לא מדווח על שום תקלה או משהו כזה. למישהו יש מושג בכלל? אולי תגידו לי שזה לא אמור להפריע לי ותהיו צודקים, אבל החשש שלי נובע מכך…

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by פיני טרקסלער,

הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.

23. ברשותי הלוח הנ"ל + קירור מקורי של אינטל: היום ניקיתי את המעבד, וכשפתחתי את הקליפסים הלבנים (ראו בתמונה של המאוורר), נשבר אחד התופסנים של המסגרת השחורה של הלוח. בעקבות זאת אני לא יכול לנעול קליפס אחד, גוף הקירור אינו מהודק למעבד, ולכן טמפ' המעבד עלתה המון, מ35-40 ל58~ (לנורטווד). האם ישנם קירורים סטנדרטיים לא של אינטל שלא צריכים את המסגרת השחורה בלוח? כי אני לא רואה איך אני מחבר קירור של אינטל בלי להחליף מסגרת (זה אפשרי?). אשמח לרעיונות לפתרון, עידן.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(

25. Started by royi106,

היום המחשב לא שלח סיגנל למסך . ניקיתי מגעים לכרטיס מסך ולזכרונות וגם לא נדלק . פירקתי את המאוורר הוצאתי את המעבד שמתי משחה טרמית חדשה והכל עבד יפה אחרי שעה שוב אותה תקלה שוב הוצאתי והכנסתי את המעבד וזה הסתדר מה עושים במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים