תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אז קניתי את הכרטיס קול המשובח הזה ומאיזשהי סיבה לא ברורה השלט לא מגיב לי ...מישהו יודע מה יכולה להיות הביעה והיכן אני יכול לבדוק מאיפה הבעיה נובעת? מהשלט או הכרטיס (הרק שלו) ...
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב לא עולה אחרי שהדלקתי אותו בלי הסוללה.. המסך נראה פשוט שחור. בדקתי את החיבורים של המסך והם תקינים, המסך תקין (חברתי למחשב אחר והוא עובד) הלוח הוא D850GB של אינטל. המחשב לא משמיע שום קול או ציפצוף
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תראו בסה"כ מחשב טוב, מתוחזק כמו שצריך עם מספר תוכנות סריקה אנטי וירוס מעודכן והכל טמפרטורות נמוכות ודרייברים מעודכנים P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 R9800P 128mb 1024mb ddr זכרון1: Field Value DIMM1: Elpida EBD52UC8AMFA-5B 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) זכרון2: Field Value DIMM2: Micron Tech. 16VDDT6464AG-335CB 512 MB PC2700 DDR SDRAM (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz) [אני לא יודע למה ה everst רושם את הזכרונות ככה.. על אחד מהם רשום בכלל 333 וזה לא מצוין פה.. אז אשמח לדעת מה באמת הולך עם זה] אני סבור שיש בעיה בזמן הרצת משחק במצב של עומס במשחק אני מרגיש שהסחיבה של המשחק פ…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
קניתי היום קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך עכשיו הקירור של הכרטיס מסך לא יושב לי טוב יש לי GeForce 7600GS איזה קירור אני צריך בשביל המסך הזה בבקשה תביאו לי שם של דגם שיהיה של זלמן או של טרמלטק דחוף חברה אני הולך עכשיו לחנות לפני שהיא נסגרת
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של LG דגם LE50 Express. בעיה ראשונה: כבר הרבה זמן שהמחשב לוהט בחלקו התחתון. החום יוצא בעיקר מהמקום בוא נמצא ה mini pci (ככה כתוב על הפתח מהפלסטיק) וזה עד כדי כך שלפעמים אי אפשר לגעת. החום מגיע גם לצד שני וחם לשים יד על התאץ' פד. חום כזה נוצר גם ללא כל ישום עובד. (המחשב סתם עומד). למישהו יש רעיונות??? בעיה שניה: (באותו מחשב) למחשב הזה היה זיכרון RAM של 256 MB והחלטתי להגדילו ולהוסיף עוד ג'יגה. (זה מה שהיה אפשר...) אך, אחרי ההוספה מופיע (עכשיו) ב system כי יש במחשב 1.12 GB of RAM ולא 1.256 כצפוי. האם זה יכול להיות בגלל שכרטיס המסך עובד על זיכרון משותף? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: יש לי מסך LCD אפל סינמה 23" שמחובר ב DVI. בזמנו, כשהיה לי כרטיס מסך ATI 800 GT, לא ראו את ה BIOS בזמן ה BOOT ב LCD הזה, שמחובר ב DVI כאמור. אח"כ היה לי 6800GT, והא כן הראה את ה BIOS על המסך הזה, ב DVI. היום יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם הדרייבר האחרון, ולא רואים את ה BIOS שוב פעם... כדי לטפל במחשב נאלצתי לקנות מסך LCD נוסף, שעובד אנלוגית (VGA) לצרכי ראיית הביוס. יש פתרון לתופעה הזו? תודה. איתי
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן שפשוט לא שומעים במחשב. יש לי כרטיס קול REALTECK AC97 על הלוח אם AI7. ניסיתי לבדוק חיבורים - לא עזר. אני מנסה להתקין דרייבר - זה מתקין את הדרייבר משום מה פשוט מהר מדי (ההורדה שלו לוקחת 30 מגה) כותב לי שזה בסדר אבל מנגד במדיה פלייר זה אומר שאין כרטיס קול. הרמקולים נראה לי עובדים כי אם אני מגביר הרבה שומעים את הזמזום הזה של הווליום גבוה אבל פשוט אין סאונד. אגב המצב ככה מאז שפירמטתי. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה. היה לי עכשיו ריסטרט מפתיע באמצע עבודה של גלישה באינטרנט. הריסטרט היה ללא מסך כחול... לא נראה שיש לי בעית התחממות כלשהי (צירפתי תמונה של הטמפמרטורות) בכל מקרה, איך אני מדבג את העניין? המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ידידה שלי קנתה לא מזמן מחשב חדש באייבורי לפני איזה שלושה שבועות (כמובן לוח MSI משולב עם G31). היא השתמשה בצורב בעבר והוא עבד. היא מנסה עכשיו להתקין את הדיסק של המדפסת ואין לה גישה לכונן (אמרתי לה כמובן להוריד מהאתר של HP אבל בלי קשר גם דיסקים אחרים לא נקראים). הצורב נפתח פיזית וניתן להכניס דיסק (כלומר יש חשמל), אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או ב-disk management. אבל הוא כן מופיע ב-Device Manager, ושם מצויין שההתקן לא עובד כראוי. מותקנת לה מערכת הפעלה ויסטה חוקית. הכונן הוא LG GH22NS40. היא אומרת שהם לא פתחו את המחשב פיזית, אז מכיוון שהכונן עבד בעבר ולא נגעו במחשב אני מניח שהכבל SATA עדיין מחובר. הצעות לפתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב המדובר קורס פעמיים ביום ,הקבצים מצורפים להודעה אבל לפי ניתוח שלהם הטעויות די כלליות (בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך , בעיה כללית , בעיה בכרטיס קול , בעיה ב-usb וכול מיני ) . יש לציין שהמחשב עבר memtest בצורה חלקה במשך 8 שעות , sp2004 למשך כמה שעות , טמפרטורות נבדקו ונמצאו תקינות+ניקוי המחשב וסידור כבלים , אין קבלים מפוצצים או נוזלים או נזקים אחרים לחלקים , מערכת ההפעלה הותקנה מחדש עם דרריברים מעודכנים ונמצאה נקייה מווירוסים ורוגלה , דיסק קשיח נבדק ונמצא תקין . להלן מפרט המחשב : amd sampron 2500 ,gigabyte 7n400, 1gb samsung ,9600xt,hec 300w,seagate 80 gb ide,nec 3540 אשמח לשמוע את חוות דעתם בנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול, בעקבות הצעת המחשב עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסל שלי לגרסה האחרונה (285.62) מהאתר של NVIDIA. מאז הלך לי ממשק ה AERO וחלונות 7 טוענת שהדרייבר לא תומך. אני עומד לגלגל את הדרייבר אחורה, אבל רציתי לדעת אם זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי עכבר של microsoft (basic optical mouse) שהוא USB כמובן באמצע המשחק התמונה מתחילה להסתחרר בעיגולים ל-2 שניות ורק כאשר אני נוגע שוב בעכבר התופעה מפסיקה. אומנם זה קורה לעיתים די רחוקות אבל זה מפריע מאוד. זקוק לעזרתכם....תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של אסוס דגם PB4-MX והקרור של הקונטרולר (north bridge controller) ניתק מהלוח אם. שניים מארבעת העוגנים שמחזיקים אותו ללוח אם פשוט ניתקו מהלוח. כאשר נסיתי להחזיר את העוגנים לקח להם בדיוק דקה לעוף בחזרה. אני אודה למי שיהיה פתרון לבעיה. שי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הלוח הוא GA-Z68MA-D2H-B3 מורכב עליו כ. זכרון G.SKILL DDR3 1333 L9 מעבד I3-3570K בדקתי את כל החיבורים והכן נראה בסדר מה הסיבה תודה .
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. יש לי ספק 250V אחרי שהחליפו לי את האחר באיבורי מאז חיבורו למחשב [מהרגע שחזרתי ממעבדת התיקונים] נופל המחשב בין עם זה בהתחלה הוא באמצע מישחק מחשב-המחשב עושה ריסטרט במעבדה בדקו שוב ואמרו "שלו מצאו כלום וזה עניין של מגעים" בכל מיקרא האם ניראה לכם שזה עניין של מגעים? והאם זה שהוספתי זיכרונות תקינים ומתאימים פשוט מכבידים על הספק?[למרות שככל שידוע לי זיכרון לא מפיל ספק] רציתי לדעת אם ישנה דרך לבודד על הבעיה השמח מאוד על עזרה כי אני במצב מאוד לא טוב :-[ **סליחה עם עברתי על חוק בפורום או כל דבר אחר עקב מודעה זו** נב-דרך הגב אני אחרי הרכבה של לוח אם חדש תודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהבעייה הזאת מתפתחת אצלי, לפעמים המערכת קופאת למספר שניות עד דקות ואז ממשיכה. אם הקיפאון היה ליותר מדקה אז גם התוכנות נסגרות (כולל החיבור לרשת). ב event viewer נרשם שיש לי time out ב IDE 0, ולאחרונה הופיע אותו דבר ב IDE של ה CD. לעיתים אף המערכת מאבדת את אחד הכוננים. החלפתי כבלים ב- IDE , החלפםתי חיבורים של חשמל פנימיים (הספק מצויין ואין סיבה שזה הוא). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? האם זה ה MB שגוסס בעינויים?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב בן חודשיים... למשיהו יש מושג מה אני עושה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD שתיקנתי מצאתי כונן DVD של ASUS עם דפקה שהגומיה של ההמגירה קרועה החלפתי הכל טוב ויפה ה DVD קורא לי דיסקים רגילים בכיף לא עושה בעיות עד שאני מגיע לדיסקים של DVD סרטי DVD צרובים הוא מעלה לי אבל משום מה כל דיסק שניסיתי דיסק רגיל של די וי די עם שירים או תוכנות או משחקים לא עולה לי לא יודע למה הוא אומר שאין דיסק אני חושב שאולי הדפקה בלוח אם כי כשאני מחבר IDE דק הוא ועושה ריסטים וגם אם אני שם ב PCI מסויים את הכרטיס קול אז המחשב גם דופק לי ריסטים מוזרים המחשב הוא P3 933MHZ מואץ ל 1.03GHZ 512 Sdram CUV4X-C ASUS G3 TI200 V8200 ודי וי די של ASUS ASUS DVD ROM E612 בעיה מוזרה יכול להיות שהלוח אם היא הבעיה כי דיסק של סרט של די וי די זה מעלה מהר ישר ולהעתיק מדיסקים ר…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי מתחרפן כבר שנה שהזכרונות מורכבים בסלוטים הכחולים בלי בעיות, היום קפץ BSOD וכשאתחלתי את המחשב לא היה פוסט... ניקיתי CMOS ובדקתי אם התנתק איזשהו מגע - כלום. המחשב בתרדמת, נדלק פיזית אבל לא מגיב רק כשהעברתי את הזכרונות לסלוטים השחורים המחשב עלה על הפעם הראשונה והמשיך לעבוד כרגיל המפרט בצד, מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של המעבד שלי AMD XP 1800+ הפסיק לעבוד, זו כנראה הסיבה שהמחשב מכבה את עצמו כמה דקות לאחר שאני מדליק אותו. כרגע השבתתי את המחשב. על המעבד יושב מאוורר ומתחתיו גוף קירור (נראה לי שקוראים לזה heat sync). איזה מאוורר אני צריך לקנות במקום, אני לא יודע על איזה socket המאוורר הזה יושב. האם מגיע heat sync עם המאוורר? המטרה היא שהמחשב יעבוד עם אינטרנט ואופיס, לא יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-