תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום ... נכנסתי לEVEREST לראות מעלות של המחשב ופתאום אני רואה שיש OC של7% שבכלל לא עשיתי! איך זה יכול להיות? נכנסתי לביוס לראות ואני לא רואה בכלל קטגוריה של OC יש שם הכל רק לא OC.... מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נהיה איטי בטירוף,כל העתקה או ביצוע של כתיבה לדיסק הקשיח נהיה תהליך איטי. איך אני בודק ביצועי דיסק קשיח? אולי הלוח אם שלי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, מאחר ואין לי מושג ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם ניתן וכדאי להתקין על המערכת הנ"ל WIN 7 64BIT? 2. האם יש כאן צוואר בקבוק? 3. האם הכרטיס מסך HD6870 (נראה לי של AMD), יעבוד טוב עם הלוח של אינטל? תודה למשיבים. ]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪849 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 - זמין במלאי ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪905 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269 ספק כוח: [..] SEASONIC S1…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כבר כמה ימים יש לי מסך כחול ועוד כמה בעיות כמו לפעמים המסך פשוט קופא ולא זז ושאני מדליק את המחשב יש מין קויים לבנים מוזרים יש לי תמונה אבל אני לא מצליח לשים באתר...
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אוקיי אז קיבלתי עותק של ווינדווס 7 והחלטתי לפרמט את המחשב אחרי שנה כמעט בלי פירמוט הכנסתי תדיסק עשיתי ריסט למחשב לחצתי f12 הגיע לי לטבלה של הhard disk cd rom לחצתי על ההארד דיסק כדי לעשות format זה טען לי כרגיל ואז היה לי מלא כתוביות וזה הגיע לחלון error recovery windows שיש לי אפשרות לבחור start windows normaly safe mode וכל מיני כאלה , מה עושים אני לא מצליח לפרמט ? תודה לעונים גם שלחצתי על cd-rom זה עשה את אותה השגיאה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול, בעקבות הצעת המחשב עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסל שלי לגרסה האחרונה (285.62) מהאתר של NVIDIA. מאז הלך לי ממשק ה AERO וחלונות 7 טוענת שהדרייבר לא תומך. אני עומד לגלגל את הדרייבר אחורה, אבל רציתי לדעת אם זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הבעיה עם הארדיסק החיצוני ^^ חשוב לציין שהמחשב עצמו מזהה את EXE ושאר פורמטים . ועם הארדיסק הרגיל זה פשוט יום אחד ירד כל המקום... מ 500 GB ל 86GB ואין לי מושג איך לדעת מה תופס שם את רוב המקום . ואיך אפשר לפרמט אותו דרך המחשב ? (WIN מקורי ואני לא רוצה לאבד את הרישיון) . *ניסיתי לעשות שחזור לזמן קודם . זה לא עזר . * WIN 7 64 BIT תודה גדולה למי שיעזור זה ממש דחוף לי אני נוסע מחר בערב לחו"ל ואני חייב את המחשב .
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
איזה כיוונים\יעדים מרכזיים כדאי לבדוק בראשונה ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
במחשב של אבי ואחותי יש בעיה רצינית: כאשר מדליקים את המחשב יש סמל של windows הכל כרגיל עד שרואים מסך כחול (כן כן בחזרה למסכים הכחולים) עוד לפני שהמערכת עלתה (גם לא ניתן לעושת צילום מסך דרך המקלדת),שם כתוב את הדבר הבא: unmountable_boot_volume והמון מללל מתחת שאומר לנתק כל חומרה חדשה ולהיכנס לביום ולבחור מבין האפשרויות איזה מן הדברים יעלה קודם(כונן קשיחכונן דיסקטים,כונן דיסקים.). ואחרי שהמסך הכחול עולה אי אפשר לכבות את המחשב,זאת אומרת אפשר,המאוורר מפסקי לפעול והדיסק הקשיח וכל מה שעושה רעש אבל הנורית הראשית של המחשב ממשיכה לפעול וניתן לכבותה רק אם מדליקים מחדש ומכבים לפני שמסך הכחול עולה. אני ממש לא יודע מה הסיבה לבעיה אבל אני יודע שלאחרונה אני ניתקתי פעמיים את המקדלת והחזרתי…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN XP למחשב מחובר סי די רום, אבל מערכת ההפעלה מתנהגת כאילו לא מחובר סי די רום למחשב - היא לא מציגה אותו ברשימת הכוננים. בביוס רואים את הסי די רום כשורה. מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה שאני מעלה בוט של ווינדוס XP עם ה CD ושאני מגיע לקטע של הכוננים של איפה שאני רוצה להתקין כתוב לי " setup cannot access this disk" בתודה יתיר.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני צריך עזרה בהתקנת ארד דיסק SATA , קצת פרטים על המחשב : P4 2.6 HT לוח אם INTEL 865PE מערכת הפעלה WINXP PRO דיסק קיים WD80GB IDEדיסק חדש SATA HITACHI160GB אני מנסה לפרמט את דיסק בעזרת WINXP CD ו F6 floppy שהורדתי מהאתר של אינטל. בשלב הראשון הדיסק מזוהה ב BIOS בהמשך ההתקנה הכול הולך תקין כלל עדכון ה DRIVERS של ה floppy כאשר מסתיים התהליך הראשוני מתקבלת ההודעה start window המחשב נתקע למספר דקות ולאחר מכן מופיע מסך כחול עם הרבה הודעות שגיאה. מה אני לא עושה בסדר ? האם יש דרך אחרת לפרמט את הדיסק ? תודה מראש, איציק.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי (1GB(512X2 זיכרון עכשיו כשאני מוציא סטיק אחד של 512 ונשאר לי רק סטיק אחד של 512 אז רשום לי בסנדרה בביוס ובכל מקום שיש לי 510 עכשיו אני יודע שזה לא משמעותי אבל קראתי פעם באיזה כתבה שזה אומר שהזכרון נדפק...יכול להיות?? זכרון PDP System PC3200 400 MHZ 512 DDR-SDRAM
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
הקתנתי windows xp sp2 מחדש ב device manager ליד ה mutimedia audio contoller יש סימן קריאה צהוב והוא עצמו נמצא ליד סימן שאלה צהוב ב unrecognized devices במקום ב sound controllers בבדיקה דרך אברסט ראיתי שמדובר בכרטיס קול מובנה Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller התקנתי דרייבר מתאים http://www.download.com/Vinyl-AC-97-Audio-Controller-Driver/3000-2120_4-10409142.html זה דרייבר קומבו כי לא מצאתי בשום מקום דרייבר ספציפי אחרי ההקתנה זה לא סימן שאלה צהוב , זה חזר למקום הטבעי תחת sound controllers אבל עכשיו יש סימן קריאה שחור
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הספק הפסיק לספק מתח של 12V למחשב........כל המאווררים מכובים,מה קרה פה? עברתי על החוטים אבל הוא הפסיק לספק מתח.......המחשב עובד טוב אבל הריילים של ה12V לא מספקים מתח.....מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני חושב שזה גם גורם לי ללאגים בעכבר או לפחות בתצוגה של העכבר על המסך... כמו שאתם רואים בתמונה השניה ה-AGP מסומן על 0 ניסיתי כמובן להזיז אותו ל-8 אבל לאחר ריסטרט הוא חוזר למצב הנ"ל. אה כן..בביוס ה-AGP על X8 . מה לעשות??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום , המחשב סובל מריסטיים פתאומיים לעיתים תכופות , מחיפוש שעשיתי בפרום, משך את צומת ליבי בעיית זיכרון . בדקתי את הזיכרון עם סיסופט סנדרה ונתקלתי בשתי בעיות . 1 . IOQD IS SET TOO LOW PREFOMANCE WELL SUFFER 2 . LOW BANDWIDTH EFFICIENCY ADVANCED , CHECK MEMORY TIMINGS SETTINGS משהוא יכול לומר לי מה השגיאות האלו . ואיפה בביוס משנים ? תודה מראש דני
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
טוב ככה לפני כמה זמן החלפתי אר דיסק מ30 גיגה ל 100 גיגה ועכשיו מאז שהחלפתי יש לי רק בעיות במחשב אני לא מצליח להתקין וינודס xp אני יכול להכניס למשחב שלי רק וינודס מלניום (שזה הכי גרוע שיש ) או 98 (2 גירסאות )משחקים פתאום עושים לי בעיות אני לא יכול להכינס למשחקים וזה ממש אבל ממש מרגיז אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות אז אנשים עם אתם יכולים לעזור לי תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מבדיקה שערכתי במנהל ההתקנים של מערכת ההפעלה הופתעתי לגלות חומרה לא מזוהה (לא מזוהה מבחינתי ולא מבחינת מערכת ההפעלה), כלומר, חומרה שמופיעה תחת קטגוריית CD-ROM Drivers ולא מותקנת כלל במחשב. יש לציין כי אין לי כל חומרה המותקנת בממשק SCSI. החומרה המסומנת באדום זוהי החומרה הלא מזוהה. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP. אודה לכל עזרה שהיא.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם! פורום נחמד! ולשאלה: למה כשאני מזיז את המחשב הוא ניתקע?? מה יכול להתקיע אותו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-