תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למסך של הלוגו של XP PRO עם הפס שמתמלה מצד לצד ואז בשלב הזה אני נתקע!! המחשב לא מצליח לעבור לשלב הבא! כלומר לעבור ל D esktopהמסך נהיה שחור וכביכול נכבה ונדלק לסירוגין ולא מתקדם!! מה לא ניסיתי להפעיל במצב בטוח!! להפעיל עם boot של נורטון! שום דבר לא עזר!! הבעיה חוזרת על עצמה!! לפעמים אחרי שאני עוזב את המחשב במנוחה זמן מה(שעה) ואני עושה נסיון אחר כך המערכת עולה אבל רק לפעם אחת כמובן!! אני רק רוצה לציין שכאשר אני מדליק את המחשב מופיעים הרבה מישבצות מלבניות כאלו קטנות ציבעוניות!! על המסך מה שלא היה אף פעם!! אני רוצה לציין עוד מספר דברים!!! להערכתי כרטיס המסך מתחמם!! כאשר אני מכבה את המחשב ומצמיד אליו מאורר למשך 15 שעה ומדילק מחדש הכל עובד מצ…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול HL2 הגיע אלי וכל פעם שיש קטע שהוא טוען (כמו בשלב הראשון שאתה בורח מהשוטרים וצריך לעלות לגג) אז הטעינה לוקחת הרבה מאד זמן וזה פשוט מעצבן. ממה זה יכול לנבוע? יש לי P4 1.8 GHZ 256 RAM גיפה 4 אם אני אחליף כרטיס מסך ל R9200 SE, הטעינה תתקצר? (אפילו בקצת)
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נישא של אבא שלי מסוג COMPAQ די חדיש P4 3GHZ עם 1ענ זכרון... לא רואה סרטונים באינטרנט ויש לי חבילת CODEC מעודכנת..מה יכולה להיות הבעיה..לעדכן קודקים שוב.??
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
קיצר ככה ,הייתה מותקנת מערכת הפעלה VISTA 32 BIT ,היה עושה מסך כחול וריסטרט ישר ,לא היה רשום כלום במסך הכחול ,סתם רייק , פירמטתי התקנתי וינדוס מחדש ועדיין הוא עושה את זה רק בזמן ההתקנה עכשיו אותו דבר ,מסך כחול ,ואחריו ריסטרט . דבר ראשון ,כאשר אני מחבר את אותו הרדיסק למחשב הישן שלי אז הוא ממשיך את ההתקנה ,והכל בסדר . במחשב הזה יש מסכים כחולים ,החלפתי זיכרונות לאחרים ,החלפתי לוח אפילו אבל מסתבר שהלוח הספר שהיה לי לא עובד משום מה ,מעניין ,המסך לא נדלק ,איפסתי והכל ועדיין מת ,טוב זה לא קשור ,יש לכם עוד המלצות ?או סיבות ....
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, למחשב ישן של משפחה של חברה שלי הלוח אם ככל הנראה מת. טכנאי אמר להם שהלוח מת,ולמרות שככל הנראה הוא צודק, הייתי רוצה לוודא שהוא לא סתם אמר זאת כדי שיקנו מחשב חדש דרכו. הלוח הוא מסוג GA-8IEX של ג'יגהבייט, עם ביוס של פוניקס. בהעלאת המחשב, אני לא מצליח לראות פוסט והמחשב משמיע צפצופים קצרים ללא הפסקה. הלוח עצמו פיזית נראה תקין, ולא ראיתי שום בעיות בקבלים. מכיוון שmanual לא כתוב מה אומרים הציפצופים ספציפית, האם יש למישהו מושג אם יש עוד משהו שאפשר לעשות/ לתקן. שאפשר להגיד ללוח שלום בלב שלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחשב שלי חזר לפני שבוע מתיקון לאחר שהכרטיס מסך והראם שלי נשרפו. במשך יומיים הוא פעל נהדר והכל היה בסדר, אבל שלשום כשעשיתי ריסטרט המחשב נדפק. כאשר אני מדליק אותו המסך לא מקבל שדר ממנו ולא מגיב לחלוטין (הבעיה היא לא במסך כי הוא פועל עם מחשב אחר). ניסיתי להחליף כרטיס מסך אך אז נתקלתי בבעיה אחרת. המחשב עולה למסך הראשוני ביותר שבו ניתנת האפשרות להכנס לביוס ושם הוא נתקע. אני אובד עצות ומזה מבואס כל עזרה מכם תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי KVM של edimax דגם ek-ps2c יש מחשב אחד מחובר אליו. כשאני בא לחבר את הכבלים של המחשב שני ,האם אני חייב לכבות את המחשב הראשון כדי כדי שה-KVM לא יהיה מחובר לחשמל או שאין בעיה לחבר גם אם יש חשמל (במקלדת ועכבר רגיל אני יודע שלא מומלץ לחבר מקלדת או עכבר כשהמחשב דלוק) תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD4870 של POWER COLOR. למי שמכיר, ניסיתי לעשות AA בMASS EFFECT 2 עם ATI TRAY TOOLS. יש לי גם RIVA על המחשב, אין לי CCC. מה שקרה זה שהתקנתי ועשיתי מה שצריך, עשיתי פרופיל בATT למשחק, שיניתי את הAA להכי גבוה ואת הAI CATALYST לHIGH. זה לא עבד, אז ויתרתי. כשהתחלתי לשחק רגיל, הכל היה בסדר גמור במשך רבע שעה, ופתאום המשחק קיבל מסך שחור. עשיתי ריסטרט, שיניתי הכל בחזרה בATT והסרתי אותו לגמרי. אבל עדיין, המשחק נותן מסך שחור ו/או ארטיפקטים כל רבע שעה של משחק. בדקתי להתחממות, והטמפרטורות בסדר גמור על 40% מאוורר (בערך 60-65). מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר לא יודע מה לעשות, הסרתי כל דבר אפשרי במחשב... האם רק RESTORE POINT זו הדרך היחידה? תודה לכל עוזר
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי שלום.. אני מנסה לעזור לחבר שבידו מחשב אשר מבצע בסטרט אפ ציפצוף אחד ארוך ושלושה קצרים.. עד כמה שאני יודע זה מבשר על בעיה בכרטיס הוידאו או בזכרון שעל הכרטיס.. המחשב כרגע מן הסתם לא מראה תמונה אבל ה XP עולה כרגיל.. כל מה שאני יודע זה שעל הלוח כתוב ASUS AS99127F והמעבד הוא אינטל פנטיום אבל אני לא יודע איזה.. כרטיס הוידאו הוא משולב בלוח ולכן חשבתי על שני פתרונות אפשריים למצב: 1. יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 3 שמתחבר על AGP .. השאלה היא אם הביוס יפנה את התצוגה לכרטיס על-אף שלא מוגדר כך.. 2. להחליף לוח אם. הבעיה היא שאני לא מכיר את הלוח הזה ואני לא מצליח למצוע מידע אודותיו ברשת.. בעל המחשב לא יודע אפילו איזה מעבד יושב על הלוח ולכן קשה לי למצוא לוח חלופי.. אולי מישהו יוכל לעזור…
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התקלה חוזרת על עצמה כבר בערך חודשיים (יש לציין שתדירות הBSOD נמוכה משהו כמו פעם בשבוע), קוד התקלה הוא 0X0000007E ומופיע גם שם הקובץ TCPIP.SYS. ניסיתי בעבר לעדכן את הביוס ואת הדרייבר של כרטיס הרשת (מובנה בלוח GA-965P-DS4) לא היה שינוי, כמו כן ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת PCI רגיל (8139 של REALTEK) ואין שום שינוי. אני מצרף את קובץ הMINIDUMP האחרון שלי (צריך לשנות את הסיומת(למחוק את הTXT.)) אה, ועוד משהו שנראה לי קשור לבעיה: כל פעם שאני עושה איתחול למחשב (התקנת תוכנות, עידכונים וכו') מופיעה לי הודעת שגיאה(שנסגרת לבד לאחר שנייה) של הדר' ווטסון (dwwin.exe) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מעצבנת. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם, ובמסגרת האחריות הוחלף במעבדה ללוח זהה מאותו דגם, מאז המחשב עבד יופי,אבל משום מה המחשב אינו "זוכר" את השעה בווינדוז לאחר שמכבים אותו,וסינכרון עם שרת הזמן של מיקרוסופט אינו עובד. הכוונה שלי היא שלדוגמא אני מכוון את השעון ידנית לשעה שעכשיו,וברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש השעה נשארת אותה שעה שכיוונתי ידנית וכך גם התאריך. יש לי הרגשה שהבעיה כשורה למשהו בלוח אם (אולי ג'מפר שצריך להזיז?),אשמח אם תעזרו לי בנושא.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד סלרון חדש 2.66 עם לוח של אינטל. הלוח הלך לפני כמה ימים והוחלף בלוח חדש. לאחר מכן שמתי לב לראשונה שהטמפ' של המעבד היא 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ. עפ"י אינטל הטמפ' המומלצות לסלרון הוא 38 מעלות. נסיתי זאת עם שלוש תוכנות: FANSPEED, INTEL MONITOR, EVEREST AIDA. שמתי חומר טרמי. החלפתי מאוורר. החליפו לי למעבד חדש מאותו סוג. הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? יתכן שהמדידה לא נכונה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
באחד המחשבים אצלי הייתה בעיה של עליית הוינדוס - הוא הראה הודעת שגיאה ובה אמר שאחד הקבצים חסר קובץ הנמצא ב system32/drivers/pci.sys משהו... (כנראה ווירוס), אוקיי הכנסתי את הדיסק של הוינדוס, הגדרתי את ה BOOT , והוא אכן עלה, אך באמצע טעינת ההתקנה הוא תמיד נותן לי שגיאה שהוא לא מליח לטעון/למצוא קובץ מסויים, זה תמיד קובץ אחר זה לא קרא לי אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: יש לי מסך LCD אפל סינמה 23" שמחובר ב DVI. בזמנו, כשהיה לי כרטיס מסך ATI 800 GT, לא ראו את ה BIOS בזמן ה BOOT ב LCD הזה, שמחובר ב DVI כאמור. אח"כ היה לי 6800GT, והא כן הראה את ה BIOS על המסך הזה, ב DVI. היום יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם הדרייבר האחרון, ולא רואים את ה BIOS שוב פעם... כדי לטפל במחשב נאלצתי לקנות מסך LCD נוסף, שעובד אנלוגית (VGA) לצרכי ראיית הביוס. יש פתרון לתופעה הזו? תודה. איתי
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות עיקריות. 1) כשאני מעביר הרבה קבצים מ- HDD אחד לאחר, המחשב קורס/ מקבל מסך כחול. 2) קניתי אתמול HDD נייד של 500 ג'יגה, וכשאני מעביר אליו קבצים המחשב קורס/ מקבל מסך כחול, שמתי לב היום שגם כשהוא מחובר למחשב ולא עושים כלום על המחשב, הוא עדיין יתקע! למה זה קורה לי?! המפרט שלי: A64 3800+ X2 DFI NF4 1GB ראם DDR 400 ASUS X1950PRO 256MB ספק כוח של HEC של 300 וואט. חשבתי שאולי הבעיה היא בספק, אולי הוא לא מזרים מספיק חשמל, איך אני יכול לבדוק? תודה מראש חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! כשאני רוצא ליראות סרטים בGAMESPOT ביקורות או סתם דברים אני רואה את הפרסומת ואז כשהסרט אמור לפעול אני רואה מסך שחור ולא קורה כלום פעם ב אני מצליח לראות אינטרנט 3 מגה של NETVISION כבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר לייב 8 שניסיתי להתחבר הוא כתב לי שיש שגיאה או משהו כזה ........................ERROR CODE:80048820 extended error code:80048412 .???לא יודע מזה !!! וגם יש לי ZONE ALARM אישרתי הכל שהפעלתי תמסנג'ר ALLOW ALLLOW ALLOOOW ובכל זאת לא מתחבר לי לעומת זאת הICQ כן מתחבר....! בקיצור אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו!!!!! וגם ניסיתי להפעיל תתיקון בעיות שיש במסנג'ר הכל V אין לי שם שגיאות תעזרוו!!! תודה! *******חח טוב בקיצור גיליתי מה הייתה הבעיה התאריך במחשב לא היה מכוון טוב הוא היה מכוון על ינואר 2006 אז שיניתי לעכשיו וזה היתחבר לי!!! תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה : לוח אם-MSI G31M3-F V2 GLAN את העידכון כבר הורדתי מהאתר של MSI , העידכון הכי חדש לגרסא הספציפית של הדגם הספציפי, אין מה לדאוג . *אין לי כונן דיסקטים על המחשב! ... נכנסתי לDXDIAG והופתעתי לגלות שהביוס הנוכחי שלי הוא ""DEFULT SISTEM BIOS" זה מסביר למה אין לי מתחים בעמוד הביוס שלי ועוד הרבה פונקציות שחסרות .. אני חייב לעדכן את הלוח חברים ..(אני עושה OC ..) האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי הנחיות מדויקות כיצד לבצע את העידכון הזה?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-