עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הבהרה: המטרה של המחשב הזה היא למשחקים שכבר לא פועלים ב - XP ודברים ממש ישנים אחרים, אז שידרוג לא ממש בא בחשבון בכל מקרה, יש לי מחשב פנטיום 3 - 350 מגהרץ - 64 מגה זכרון. לפני כמה ימים הדלקתי אותו לראשונה מזה חצי שנה, והוא לא נדלק בכלל. תיארתי לעצמי שזה הספק, אז החלפתי את הספק. והמחשב נדלק, אבל הוא לא מציג שום דבר על המסך, ואין פעילות בכונן הקשיח כך שאני לא מניח שזה כרטיס המסך. המאוורר על המעבד פועל, כך שלא נראה לי שזה לוח האם ( אלא אם כן, הוא יכול לפעול גם אם לוח האם שרוף ) יש 2 Dimm-ים של זיכרון ( אם עוד קראו לזה Dimm אז בכלל ), ניסיתי כל פעם להפעיל עם רק אחד מהם, אבל זה עדיין לא פעל... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום רב, אני מעוניין להעביר (פיזית) HD ממחשב למחשב, אך *ללא* איבוד המידע על הכונן (חיבור IDE). הבעיה מתחילה כאשר הווינדוס מזהה את הכונן (נותן לו אות), אבל כאשר אני מנסה "להכנס" אליו הוא טוען שהכונן לא מפורט ולכן יש לפרמט אותו. איך ניתן "לראות" את המידע על הכונן? אציין שבמחשב שממנו אני רוצה להעביר את הכונן אין בעיה לגשת אל הקבצים (אפילו החזרתי חזרה את הכונן חזרה). המליצו לי להשתמש בתוכנה בשם EasyRecovery PRO. כאן העניין עוד הסתבך כאשר התוכנה לא מזהה את כל טבלת הקבצים (לא מזהה את הפרטישנים ואת כל התיוקיות). בנוסף כאשר ניסיתי לשחזר את המידע, הוא שיחזר לי קבצים פגומים. אחזור ואומר שהקבצים נבדקו ואינם פגומים! בסה"כ אני רוצה להעביר כונן ממחשב למחשב... מה עושים??

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. יש לי כרטי מסך של 7950GT של אסוס ומישהו מה הוא מתחמם בזמן שאני משחק או משהו והוא מודיע לי על טמפרטורה של 80 80 ומשהו (אני בודק עם התוכנה שקיבלתי עם המחשבי ועםEVEREST Ultimate Edition) זהמחשב חדש בן 3 -4 חודשים והוא נקי מאבק .. אז בזמן האחרון פירקתי את הדלת ושמתי מאוור אחד גדול שיקרר את כל המחשב ועדיין הבעייה לא נפתרה זו בעייה בכרטיס מסך? או שלא יודע חייב עזרה דחוף

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אז ככה יש לי צורב של LG מה שקורה זה שבהתחלה הוא עבד בסדר גמור עד שיום אחד קרה דבר מוזר כמעט כל פעם שהיה נדרש השימוש בצורב (בעת עליית המחשב בדיקת חומרה, קיראה או כתיבה לדיסק וכו') היה מן רעש כזה שלא ידוע איך לתאר את זה כזה מין פיצוץ קטן והכל במחשב נקתע למילישניה ואז חזר למצבו. מה שיכול להיות כסיבה לזה זה שפעם אחת חיברתי את הצורב כאשר המחשב היה מודלק וכאשר חיברתי את המולקס לא חיברתי אותו בו זמנית (כלומר שכל הפינים יתחברו בו זמנית) אחלה חירתי פין פין זה קשה להסביר חיברתי את המולקס באלכסוןכאילו אפשר לומר בהתחלה אדום לאדום שחור לשחור שחור לשחור וצהוב לצהוב בצורה הזאתי אבל ברגע בהפין הראשון (האדום) נגע בפין של האדום בצורב המכשב נכבע יכול להיות שזו הסיבה. אני נורא מפחד זה צורב ח…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by omrit,

עדכנתי את הביוס של הלוח שלי- DFI Lanparty UP ultra-D, דרך WINFLASH (טעות חמורה- אני יודע, לא להטיף בבקשה) העדכון (נראה ש) עבר בהצלחה, ולאחר ריסטרט, המחשב קפא, ולא עלה, גם לא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהתקע... הזזתי את הג'מפר על הלוח שמאפס את ה CMOS, ועכשיו המחשב עלה. כאשר אני מחזיר את הג'מפר- המחשב שוב לא עולה... כרגע הוא רץ עם הג'מפר במצב CLEAR CMOS. מה לעשות? בבקשה שיגיב רק מי שמבין ומכיר את הלוח, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by Or94,

יש לי בעיה במחשב ( לא זה שבחתימה). היום שיחקתי פיפא ואז קצת גלשתי באינטרנט ואז פתאום באמצע המחשב שלי הציג מסך כחול עם הודעה שהוא צריך להיכבות והיה רשום MEMORY_MENGEMENT ואז היה שם מה לעשות וזה לא עזר. לא הבנתי מה זה אומר וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. מה עושים? המפרט הוא: מעבד E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון Trancend 2GB כרטיס מסך 8500GT

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by Raz20,

כשאני מדליק את המחשב המסך של הוינדווס עולה אבל שניה אחרי זה פתאום יש לי מסך כחול (של תקלה) ואז המחשב מופעל מחדש . ניסיתי להפעיל אותו מ- Safe Mode ומכל אפשרות אחרת שנמצאת בהפעלת המחשב ובלחיצת F5 . אפילו ניתקתי את המחשב מהחשמל וחיברתי מחדש וזה לא עזר . מה אפשר לעשות במצב כזה חוץ מפירמוט שזו הדרך הכי פשוטה ... ?

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  8. ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(

10. בקדמת המחשב מסמנת שתוכניות פועלות ? 2. חיברתי את המחשב של אחותי למסך שלי (crt) כדי לבדוק ולתקן משהו והכל עבד חלק לא היו בעיות . אחרי זה שמתי את שלי לחצי שעה לראות משהו .ואחרי זה עוד פעם שמתי את שלה אבל הפעם המסך אומר שאין סיגנל מהמחשב ושום דבר לא עובד מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by oren13,

הוצאתי את הכבל של החשמל החזרתי אותו ואני רואה את הנורה של הלוח אם דולקת אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והמחשב לא עולה ד.א. הכפתור מחובר למקום עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שזה ספק למה ראיתי באיזה אתר שאפשר לגשר בין שני חוטים בספק (לגשר ב2 פינים שמתחברים ללוח לא למשהו אחר ולא דרך הלוח עצמו) איזה חוטים לגשר המחשב הוא amd 2400 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by siin,

מחשב: מעבד פנטיום 3 500 עומד כרטיס מסך AGP ATI RAGE לוח אם MS6199VA זיכרון 132 MB לאחר התקנת חלונות 98 וגם לאחר התקנת חלונות XP אותה הבעיה! לאחר סיום התקנת חלונות 98 לאחר התקנת הדרייברים עוד לפני שחלון ה"ברוך הבא" (של 98) מסיים להיטען המחשב נכבה, כך בכל פעם ופעם שאני מנסה להיכנס לחלונות. למעט במקרה של מצב בטוח שם אין בעיה. כנ"ל לאחר התקנת XP, לאחר הפעם הראשונה בו מופיע הסימנים הכחולים שרצים במסך למטה לפני שחלונות עולה, המחשב מאתחל את עצמו ללא סוף. ניסיתי להסיר את הדרייברים של כרטיס המסך (בהנחה שהוא הגורם) בחלונות 98 גם זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי חומרה חלופית כדי לבדוק זיכרון / לוח אם / מעבד. החשש שלי נוטה לכיוון הלוח אם בחריץ ה-AGP לכן אני בינתיים מנסה לאתר כרטיס…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by tripple,

אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by natanel20,

יש לי מחשב חדש של ASUS עם 24GB ראם DDRL4 ומעבד 6700Q I7 כונן SSD של סמסונג M.2 בקיצור מחשב פגז מאתמול פתאום המחשב התחיל להתקע בעיקר בגלישה בדפדפן. אני משתגע מזה איך ניתן לסדר את זה? עשיתי ניקוי להכל דרך התוכנה CCLENER אבל עדיין לא עוזר!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by _Gena_,

שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  16. מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by thedarkman,

יש לי מחשב נייח עם WIN 7 . יש לי 32 סיביות. כאשר אני מדליק את המחשב אז זה לא מגיע לשלב שרשום ברוך הבא יש כזה מסך שחור. לקחתי את המסך(של המחשב עם הבעיה) כולל הכבל למחשב אחר והמחשב עבד. אחר כך ניסיתי להעביר מסך אחר כולל הכבל למחשב(שיש בו את הבעיה) וזה לא עבד. התקלה הייתה לי פעם ואז החלפתי את הכבל שמתחבר מהמחשב ואז למסך ואז זה יסתדר והיום זה שוב חזר וניסיתי לעשות אותו דבר וזה לא עבד. איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. שלום קניתי מחשב חדש E8200 GA-EP35-DS3 Kingston ddr2 2G(1x2 800Mhz CL5 בדקתי את המודולים של הזיכרון בתוכנת איבחון של Microsoft וזה הראה לי WMATS+ FAILED WINVC FAILED MATS+ FAILED LRAND FAILED INVC FAILED גם Memtest מראה שיש טעויות זיכרון. בחנות (גיבור מחשבים) אמרו לי שיתכן שהבעיה בכלל בלוח האם שלי. הזיכרון כן מתאים ללוח. השאלה שלי האם יש אפשרות שהבעיה נובעת מBIOS ? יש לי גרסה F1 מה אני צריך לבדוק,לעשות? אודה לכם על כל עזרה אפשרית.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by freakaamos,

שלום. לפני כחודש קניתי לי radeon 9800 pro הכל עבד טוב ויפה עד שלפני יומיים המחשב מתחיל להפתח כשהוא רושם שיש לי שגיעה קריטית של הדרייבר של ריידון עדכנתי דרייברים הורדתי דרייברים שיניתי אופצייות עשיתי כמעט הכל ועוד לאחר לפחות שעה או שעתיים של שההיה על המחשב הוא לפתע עוצר קופא במקום ואין עוד אפשרות חוץ מריסטרט הוא גם כמה פעמים היה עושה הודעה שיש בעיה עם ה frequnsy לפני שהוא עשה ריסטרט. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. קניתי 7600gt ב aquamark התוצאה היא 40 fps (בעוד לאחרים היא 70+ עם אותו כרטיס). ב 3dmark06 התוצאה היא 2700 (בעוד לאחרים היא כמה מאות אחרי 3000) ובמשחקים, פתאום יש גלים כאלה של fps נמוך, וכל הגרפיקה מורצת בצורה איטית מאוד... יש לי 1.5gb RAM, intel pentium 4 2.66Ghz. בהתחלה שהתקנתי אותו, הוא לא הביא שום אות למסך, אז הבאתי אותו לדוד שלי, הוא שינה כמה דברים בביוס ועכשיו הכרטיס קולט את המסך רק דרך חיבור DVI, דרך חיבור רגיל הוא לא קולט... אז לא יודע נראה שהוא שינה את המהירות או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה???

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  21. היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74 עכשיו עוד דבר עם אתם יכולים לענות לי במשחק אמריקס ארמי למי שמכיר כשאני בודק את ה FPS שלי הוא מופיע לי בצבע אדום ובמינוס ובערך כ 70 80 הוא כל פעם קופץ כזה המשחק עצמו זז לי טוב אבל לא יודע מוזר הבאג הז…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. שלום לכולם. בימים האחרונים המחשב שלי החל להיות קצת איטי, ועכשיו קרה לי שמסך המחשב נכבה ואז הראה לי על הצג הודעה של no singal ולאחר כמה שניות התצוגה חזרה ואז המחשב ניתקע לגמרי. כיבית והדלקתי מחדש אתהמחשב ושוב נהיה מסך שחור לכמה שניות(הפעם לא היה שום הודעה. רקמכסך שחור) ואז המחשב שוב חזר לעבוד ושוב נהיה מסך שחור - ככה כמה פעמים עד שהמחשב ניתקע. שוב... מה הבעיה כאן??

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by zy2000,

שלום . אני מנסה לעזור לחבר עם בעיה קצת לא שגרתית. המפרט שלו : לוח gigabyte ga-945p s3 זכרון 1GB מערכת הפעלה xp sp3 . מהות התקלה : ברגע שמכניסים cd כלשהו לצורב DVD מסוג SUMSUNG ופונים לקרוא ממנו,מתקבל מסך כחול עם קוד תקלה 0X0000008E עם המלצה להחליף כ מסך. הוחלף הצורב לצורב חדש ללא שינוי בוצעו עדכוני דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ללא שינוי הוחלף ספק כוח לחדש וללא שינוי. הוחלף כבל SATA לצורב והבעיה נעלמה למספר נסיונות אבל אחרי יומיים בפעם הראשונה ששוב ניסו להשתמש בצורב התקלה חזרה. בוצע debuging לקבצי dump ונמצא שהתקלה בקובץ ntkrnlpa.exe הזכרונות תקינים וההארד דיסק תקין. המחשב עובד בצורה מושלמת כל עוד לא מכניסים CD כלשהו לצורב. השלב הבא הוא להתקין מערכת הפעלה חדשה על הארד דיס…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  24. זה גורם לי לבעיה במאוורר כי זה יכול להתרופף בקלות יש איזשהי דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGP עכשיו, הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGP איך אפשר לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים