עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב לא קורא אותו אז אני לא רואה את המהירות וכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחות על F1

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by krembo0o,

פירמטתי את המחשב ואני רוצה להתקין תדרייברים שלכרטיס מסך והוא דורש .Net framework ושאני מתחיל תהתקנה של זה זה רושם An error accoured while windows installer was initializing. Setup will now close יש דרך לתקן את זה?!? :s05: תודה מראש

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  3. צריך את עזרת המומחים, קצת ארוך חברים.. מחשב מיני נטבוק של HP (סדרת 1000) ספג חבטה רצינית ומאז חלונות לא מצליח לעלות ואחרי ניסיונות של 5 ד' עושה איתחול וחוזר חלילה. אותו מצב גם ב-SAFE MODE. בבדיקת הכונן דרך הביוס קיבלתי שגיאה 10008 והודעה REPLACE HARD DRIVE. האם הלך הכונן? יש אפשרות לבצע סריקה או ניסיון תיקון באמצעות MHDD או משהו? העניין הוא שאין שם שום אפשרות אתחול אחרת פרט ל-HDD. גם איך מחליפים שם כונן, הפאנל האחורי הוא מיקשת פלסטיק אחת שלא נראה שאפשר לפרק.. יש רעיון איך לתקוף את הבעיה?

• 38 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. לא יודע אם זה ספק זכרון כרטיס מסך מעבד או לוח צריך את עזרתכם מדליקים ויש את הנורה של המחשב שאומרת דלוק אבל כלום לא קורה .....לא עולה לא כלום . מת . אין צפצופים גם ..כלום ..... זה אומר לי בעצם שהספק כן נותן מתח משמע זה לא הוא מקור הבעיה אלא משהו אחר ? מעבד או לוח או זכרון ? נואש ! חייב עזרה ! תודה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by cordoba30,

ברצוני לדעת איך להסיר את הנטמיטיינג מהחלונות XP ואז להתקין שוב

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by asaf7,

שלום יש אצלי בעיה בדירה שמקשה על חיבור של אינטרנט רגיל. אני מתעניין ברכישת נטסטיק ויש לי כמה שאלות: מהיר מספיק לגלישה רגילה של משתמש ממוצע? (יוטיוב, פייסבוק, וכו') בריא? בכל זאת רשת סלולרית.. קרינה... שקול לקרינה מפלאפון? אמין? אינטרנט רציף בלי קריסות וכדומה? עוד דברים שאני אמור לדעת? יתרונות חסרונות כנגד חיבור סטנדרטי (ספק תשתית)? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by moti30,

קניתי את הסטיק הזה באליאקספרס. הכנסתי סים של פרטנר, מזהה את הסים יש קליטה דור 4 (LTE) והכל, אבל אין גלישה. ניסיתי להגדיר APN של פרטנר (uinternet) ולא עזר. מה עוד יכול להיות?

8. Started by RLM,

יש לי NUC6i3SYB, עם מעבד i3-6100U וכרטיס מסך מובנה HD 520. הוא מנגן בלי בעיה ISO של Blu ray, אבל כאשר הם 3D-MVC הסרטון מקרטע והוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון. אני משתמש בDVDFab Player (זה הנגן היחיד שמצאתי שיכול להפעיל 3D-MVC ISO). אותו קובץ ISO עם אותו נגן על מחשב אחר עובד בסדר (אבל הפענוח הוא ל3D כחול/אדום, מכיוון שמדובר במסך רגיל - לא בטוח אם זה משנה). הם זה הגיוני שi3 יתקשה בניגון של 3D Blu ray, או שאולי יש איזשהי בעיה אחרת? יש מישהו שמצליח להריץ על חומרה דומה? מה לגבי שדרוג לNUC חדש עם i5-U? האם זה חומרה שיכולה להריץ 3D Blu ray? יש אולי דרך להוסיף כרטיס מסך חיצוני לNUC כדי לשפר ביצועים? כל מידע יעזור תודה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by ilanb0,

לא מצליח להקרין קובץ וידאו מהסוג הנדון שצולם ע"י מצלמה במעגל סגור והוקלט ב-DVR. אני צריך CODE מיוחד כדי להצליח לצפות?

10. שלום רב יש לי htpc עם המפרט הבא Amd A6-3500 Asrock A75M 4gb Ddr3 166mhz ועדיין כל פעם שאני מריץ עליו דרך poerdvd או arcsoft hometheater המעבד קופץ ל100% והסרט מגמגם גם בווידאו וגם בסאונד הדרייברים עדכניים הקובץ רץ חלק על מחשב אחר אין ווירוסים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, מפרט המחשב הנייד: i7-8550u NVidia 940gmx 8gb ram יש לי בעיה לנגן את הקובץ הזה (וקבצים דומים) ideo ID/String : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format_Profile : Main 10@L5.1@High CodecID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration/String : 2 h 17 min BitRate/String : 17.4 Mb/s Width/String : 3 840 pixels Height/String : 1 600 pixels DisplayAspectRatio/String : 2.40:1 FrameRate_Mode/String : Constan…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח (מבוסס I5-4590) שני נייד (מבוסס I7-6700HQ) ובשניהם יש לי בעיה עם ניגון קבצי 4K בנייח הבעיה קיימת גם בYOUTUBE וגם בניגון קובצי BLURAY בשניהם המעבד עולה לאזור ה 100% שימוש ויש תקיעות. בנייד זה קורה לי רק בקבצי בBLUERAY . אני משתמש ב VLC וניסיתי את הפתרונות שמוצעים בגוגל לשנות את ה BUFFER ועוד כמה דברים בהגדרות מתקדמות וזה לא עזר. יש לכם עצות איפה הבעיה נמצאת? או בקצרה איך מנגנים קבצי 4K על המחשב ללא תקיעות?

13. Started by biodome,

אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

נדפק לי השקע של הרמקולים בכרטיס קול הצבע הירוק. הוא רופף ושמחברים לשם את הרמקולים או אוזניות זה לא עובד\או שצריך לשחק עם זה. מדובר בכרטיס קול של הלוח אם של DFI UT P35. כמה זמן מקסימום אמור לקחת תיקון כזה, והאם אני יכול לדרוש כרטיס קול חלופי עד שהנוכחי יתוקן??

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. Started by ProRules,

טוב אז ככה: לפני שלוש ימים עשיתי OC כמובן עם בדיקות מאמץ והכל כמו בחתימה שלי אבל עם בדיקות ארטיפקטים ולא היו ארטיפקטים בבדיקה האחרונה. אז שיחתי GTA IV הכל פעל מעולה על מקסימום וזה... אז היום אני מדליק את המחשב ופיתאום הכל ניראה מוזר כזה גם בBIOS במקום אותיות לטיניות אני רואה קצת אותיות והרוב סתם דברים מוזרים כאלה. וגם הכל כל הזמן עם דברים כאלה: (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((....... ככה הכל! ואז כשזה טוען את הRAM לפני הWINDOWS וכל זה זה מחרבש משהו מוזר עם סימנים. וכשזה מגיעה לWINDOWS זה לא טוען את הWINDOWS וניתקע בטעינה! עזרה! בבקשה זה דחוף? זה הכ.מ? מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by אלי ואנונו,

מחיצת ה-c כונן המערכת שלי מלאה ויש לי מחיצה פנויה המסומנת כמחיצה לוגית פשוטה.208 gb. באמצעות ניהול דיסקים,ניסיתי להרחיב את כונן c לחצתי על העכבר ימן מופיעה חלונית הדו שיח . אמצעי הרחבה בהיר ואינו מאפשר ביצוע ההרחבה. מה הסיבה. ואך ניתן לפתור את התקלה????? תודה

17. Started by bjnhv,

קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. יש לי שני מחשבים נייחים ונייד אחד שמחוברים ברשת, אני מצליח לקרוא מהדיסקים הקשיחים של מחשב אחר אולם לא מצליח לשנות או להכניס אליו קבצים דרך החיבור ברשת, נכתב לי הודעה שהנך זקוק להרשאה לביצוע פעולות אלו, הגדרתי את הדיסקים בשני המחשבים כמשותפים ואפשרתי העברת קבצים במשבצת שמצויה שם בדף ההגדרות ובכל זאת עדיין לא ניתן לשנות דרך מחשב אחר ו/או להעביר קבצים, מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום. יש לי מחשב שיש בו כונן קשיח HDD עם 2 מחיצות ועליו מערכת הפעלה win10. חשוב לציין שמערכת ההפעלה היא השדרוג החינמי שמיקרוסופט הוציאו. יש ברשותי קוד הפעלה retail של win8. אני רוצה לקנות כונן SSD כדי להוסיף על הכונן הרגיל כך שכונן ה-SSD ישמש למערכת ההפעלה ויש לי כמה שאלות בעניין: 1. כיצד אוכל להעביר את רישוי מערכת ההפעלה win10 לכונן ה-SSD מבלי שמיקרוסופט יבטלו לי את הרישוי? 2. במחיצה אחת יש לי את ההתקנות של מערכת ההפעלה של כל שאר התוכנות ובמחיצה השנייה יש לי את הקבצים והתקנות של משחקים. אם אבצע פרמוט רק למחיצה הראשונה, האם תהיה לי עדיין גישה לכל הקבצים בלי בעיה? או שאני חייב לפרמט את כל הכונן הקשיח? 3. האם אוכל לאחד את המחיצה המפורמט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by or123,

שלום , האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by law89,

רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?

23. אז ככה, יש לי את הנייד הזה של packardbell: http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LX.BTA02.011 לפי כל הנתונים לא אמורה להיות לי בעיה עם משחקים במחשב הזה, אבל מסיבה כלשהיא שאני משחק משחקים (והם לא כאלה כבדים) המשחק פשוט עובד לאט, אני סובל מלאגים, אבל לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של מחשב כאלה, כאילו אני מזיז את העכבר וזז במשחק עצמו והכול איטי ונמרח כזה, פשוט אי אפשר לשחק ככה. אני אציין שברגע שאני מתחבר למשחק הכול עובד חלק ואז מתחיל כל האיטיות הזאת אחרי 5-10 דקות בערך של משחק. המשחק הספציפי שאני מדבר עליו הוא DC UNIVERSE ONLINE אבל זה קורה גם במשחקים אחרים. - שנכנסתי למנהל התקנים לקטגורה של כרטיסי מסך שמתי לב שמופיע לי עוד כרטיס מסך, ולא רק הGEGORCE NIVIDE שהם מצי…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by thailand_24,

שבוע טוב לכולם נוצרה לי בעיה קטנה במחשב... כשאני מפעיל עליו משחקים (אפילו משחקים שלא צורכים יותר מדי משאבים) תוך כמה דקות הוא מתחבא לבד. וכשאני נוגע במחשב הוא פשוט רותח מחום. המחשב נקי לגמרי מוירוסים וכו' כמו כן המחשב עובר איחוי דיסק אחת לחודש לפחות. אני עובד על מערכת הפעלה של Windows 7 . מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה ?

דיונים חדשים בפורומים