עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מצורף קובץ . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  2. שלום לכולם. בימים האחרונים המחשב שלי החל להיות קצת איטי, ועכשיו קרה לי שמסך המחשב נכבה ואז הראה לי על הצג הודעה של no singal ולאחר כמה שניות התצוגה חזרה ואז המחשב ניתקע לגמרי. כיבית והדלקתי מחדש אתהמחשב ושוב נהיה מסך שחור לכמה שניות(הפעם לא היה שום הודעה. רקמכסך שחור) ואז המחשב שוב חזר לעבוד ושוב נהיה מסך שחור - ככה כמה פעמים עד שהמחשב ניתקע. שוב... מה הבעיה כאן??

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. כבר למעלה משנה, אני מקבל מסכים כחולים.. למעשה זו הפעם השלישית שאני פונה לעזרה בפורום, ראוי לציין לטובה את העזרה כאן, אין ספק שהקהילה איכותית הפעם אני באמת רוצה לשים סוף לבעיה. במהלך הזמן החלפתי את כל החלקים הבאים, הרוב במסגרת אחריות. זיכרונות דיסק קשייח (לקבצי המערכת) - נמצא תקול בוודאות ע"י תוכנת היצרן ובדיקה במעבדה. לוח אם שנמצא תקול - לא בוודאות, זה מה ש"מעבדת" השירות בחנות אמרה, שלחה ליצרן וזוכתי בחדש מדגם אחר. ספק כוח, שנחשד שמספק מתח שגוי לחלקים. היום אני מבין שזה כנראה לא נכון, חבל, וויתרתי על ספק אנמרקס מהאיכותיים, לטובת ספק ממוצע מינוס. חשבתי לחפש את 2 האשכולות הקודמים ולתת לינק, אבל לדעתי זה סתמי, כיוון שיש לי קבצים ספציפים שאני חושד בהם. אני יודע שיש …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGP עכשיו, הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGP איך אפשר לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרות לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?

6. Started by Guarding angel,

יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by ori24,

חבר טוב קנה את המצלמה הזו לפני כמה ימים. איכות המצלמה פשוט פצצה אך יש בה בעיה פשוט מציקה בפוקוס האוטומטי. כל איזה דקה או שתיים התמונה נהיית מטושטת כאילו המצלמה נכנסת שוב לפוקוס ואז שוב מסתדרת ואחרי דקה או שתיים זה חוזר חילילה. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by Niseg,

יש דרך לתקן מקלדת של מחשב נייד HP ? העמודות של המקשים Y U O ו P הפסיקו לעבוד (זה מה שאני זוכר). הוצאתי אתמול את המקלדת ולא ראיתי משהו חריג חוץ מזה על הכבל יש בליטות שאולי מעידים על נתק במוליכים בכבל. כשהסתכלתי על המוליכים של הכבל והם ניראו אחידים. האם יש דרך לתקן את המקלדת או שכדאי לקנות חדשה כדי להחליף אותה. הנייד הוא בן כ 3 שנים עובד בסדר עם מקלדת חיצונית. אני אולי יכול לעבור על המגעים עם אומטר ולבדוק אם יש נתק. חוץ מזה יש אתרים בחול ששולחים לארץ מקלדות מהסוג הזה ? ראיתי שבebay יש מקלדות שויזואלית נראות זהות (צריך לבדוק בדגם אם הן מתאימות )והמחירים שלהם יכולים להיות באיזור 40$-50 כולל משלוח. ראיתי שיש בארץ גם חנות למקלדות אבל הם לוקחים איזה 350 שקל שזה כפול מהמחיר בחול…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?! אז ככה היה לי GeForce 6600 GT והוא נהרס לי אז השגתי לבינתיים כרטיס מסך מחבר בשם GeForce 4 ... חיברתי את הכרטיס, התקנתי דרייברים הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב, הווינדוס עולה והמסך לא נפתח בכלל ... בשביל לסדר את זה אני צריך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו חזרה ... אני כבר חושב שהכרטיס הישן שלי (GeForce 6600 GT) לא נהרס אלא החיבור שבלוח אם איפה שהכ"מ נכנס הוא הרוס ... מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. במחשב. אני כל הזמן צריך להחליף מקומות של הכרטיסי זיכרון בין הסלוטים כדי שהמחשב יעלה במצב רגיל . אני לא יודע למה המחשב מצליח להיכנס במצב בטוח אבל במצב רגיל הוא לא נכנס עד שעושים לו פריקת חשמל מלאה -> מנתקים את המפסק הראשי -> משחקים קצת עם הזיכרון ואז אם הוא עושה טובה אז הוא מעלה את מערכת ההפעלה . בעיה בת שבועיים שאני שובר ת'ראש כל יום למצוא לה פיתרון סופי . אני רוצה לבדוק תוכנה שמבצעת ניקוי או איחוי ל RAM אם אתם מכירים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by yotep,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים אחד לשני עם כרטיס רשת וכבל מוצלב והמחשב שלי הוא המחשב עם המודם כאשר המחשב השני בבית מנסה לראות סרטונים באינטרנט(יוטיוב וכו') המחשב שלי עושה ריסטארט... מה יכולה להיות הבעייה ??

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שהייתה לי בעייה שאם הייתי מנסה לפתוח קובץ קצת יותר כבד מקובץ txt התוכנה שלו לא הייתה נפתחת וזה היה תוקע את התיקיה (נניח קבצי סרטים, קבצי טקסט כבדים לפעמים גם שירים). כדי להפעיל את הקבצים הייתי חייב קודם כל לפתוח את התוכנה ואז לגרור את הקובץ לתוך התוכנה. עכשיו בערך יום אחרי שפירמטתי הכל עבד סבבה כמו שצריך ואז זה חזר ואני לא יודע מה לעשות. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by avram,

שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by WaRez.,

אוקיי החזרתי את המחשב מהתקנת הBT, עכשיו אני בא מחבר את השקע של החשמל למחשב, ופתאום קצר בבית. [ בגלל המחשב ] עכשיו אני מוציא, מחכה דקה, מכניס, המחשב פועל. שיחקתי כמה משחקים, פתאום המסך התחיל להשתגע,צורות מוזרות וכו'. כיביתי את המחשב, הדלקתי אחרי דקה, פעל, שיחקתי ואז בום, נכבה המחשב. אני מנסה להדליק ואי אפשר, לוחצים על הכפתור ואין תגובה. אחרכך ניתקתי, חיכיתי דקה, חיברתי וניסיתי להדליק, הוא נדלק לשניה ונכבה. שוב לא מגיב. ספק- ANTEC 400W, אמור ליהיות ספק מאוד איכותי. עכשיו אין לי בעיה, יש לי אחריות, אני מקבל חדש.. אני רק רוצה לדעת עם הוא נשרף, או איך אני ידע שהוא נשרף בלי לחבר אותו למחשב אחר ^^ תודה.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  15. http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. השאלה שלי היא כזאת המפרט שלי מטה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307170.new#new איזה וינדוס יתקין? ועם אני יתקין וינדוס (VUSTA/XP זה לא משנה) 32 או 64 בנתיים התקנתי את ה-32 השאלה עם זה בסדר, או שצריך וחייב 64 ולמה עם תוכלו לפרט תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by ProVoker,

או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by אדן,

שלום רב לא מזמן לאחר סאגה שלמה של ניסיונות הצלה, ויתרתי על המחשב הישן והחלטתי לקנות חדש.הבעיה במחשב הישן היתה כנראה שריפה של הלוח אם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש, הכל היה טוב ויפה בלילה כיבית אותו והלכתי לישון.היום התעוררתי השתמשתי בו מעט ולפתע כבה המסך ועלה עשן מהמחשב.שמתי לב שהמתג האדום של הספק כן דלק.כשאני מחבר דברים לשקע הזה הם עובדים.כיצד אדע את מקור הבעיה?האם היא חשמלית-תקע בעיתי או קפיצות מתח של חברת החשמל?האם בחנות יסכימו לתקן את הנזק אולי זה בכלל באשמתם? הוצאתי המון כסף ואני ממש עצוב עכשיו אנא עזרו לי

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום לכולם קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש והייתי מעוניין לעקוב אחרי הטמפ שלו כדי לשמור עליו. הייתי מעוניין בחוות דעתכם על הטמפ האם הם סבירות ומה הגבול העליון שאותו לא כדאי לעבור? גם אם אין לכם כוח לענות שוב על שאלה כזאת אשמח אם תוכלו להפנות אותי לכתובת עם תשובה בנושא הנתונים שלי (לפי EVEREST ): AMD 3200 COMPUCASE 6A19 2 FANS 12 CM+ ARTIC SILENCER 64 DFI LANPARTY ULTRA X800GT 2 HDD Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF4 Series Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU …

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. אז קניתי את הכרטיס קול המשובח הזה ומאיזשהי סיבה לא ברורה השלט לא מגיב לי ...מישהו יודע מה יכולה להיות הביעה והיכן אני יכול לבדוק מאיפה הבעיה נובעת? מהשלט או הכרטיס (הרק שלו) ...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. המחשב השני שלי לא נדלק. חשבתי שהבעיה בספק כח, אבל אז שמתי לב שכשאני מנתק את חיבור ה12V ללוח, הספק דווקא כן פועל, יחד עם המאווררים. המחשב עצמו לא עושה בוט. בדקתי עם הספק של המחשב הזה, אותה הבעיה. מכאן אני מבין שהבעיה דווקא בשקע ה12V בלוח. האם אני צודק? מה תפקיד שקע זה ? לאיזה חלקים הוא מעביר מתח? תודה. :]

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by gargar,

למעשה, הנורית של הכונן הקשיח מבזיקה לכחצי שנייה בזמן ניסיון להדליק את המחשב. לאחר מכן לא עוד. אם הנתק את המחשב מהחשמל והנסה שוב היא תידלק שוב לחצי שנייה וזהו. התקלה הזאת לא החלה עכשיו. זה הגיע בשלבים. בהתחלה הוצאת המחשב מהחשמל עזרה והמחשב נדלר רגיל. עכישו שום דבר. מה זה יכול להיות? בעיה בספק בקוח? מדובר באטלון 1600 רגיל ענטיקה עם ספק של פנטיום 4. עצות?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by oz12,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.

• 9 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים