תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי קריסות חוזרות ונשנות במחשב, עם מסכים כחולים. אני עובד עם windowsXP Pro ויש לי את כל הדרייברים הכי חדשים. פירמוט המחשב לא עזר. ניתחתי את תקבצי הDUMP כמו שהוסבר כאן, אבל אני לא מבין מה הם אומרים. חיפוש בגוגל לא עזר. אני מצרף קובץ טקסט עם הקריסות האחרונות. יש לי חשש שאלו תקלות חומרה.. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ואחרי שהחזרתי את הכל הוא פשוט לא רצה להדלק - רק עשה צפצופים כאלה הבנתי שהבעיה בזכרונות .. שיחקתי איתם קצת והוא התחיל לעבוד אבל מאז הוא בבעיות זכרון מסיביות = קצת עומס - ישר מסך כחול וכתוב לי שיש בעית זיכרון ושהוא מתחיל משהו DUMPING MEMORY או משהו כזה החלפתי את הזכרונות שיש לי 128X2 SDRAM בזיכרון מהמחשב של אחותי 128 SDRAM והוא עובד ( לאט, אבל עובד ) מה עושים?! ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב אני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Cardדיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD2002FAEX זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30 Thermaltake Le…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם. בניתוח המחשב של חבר שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350011.0) בעזרת תוכנת AIDA - מתקבל הרפורט הבא: מה שמעניין אותי הוא מה זה בדיוק צריך להביע כל הUnknown האלה? כלומר במקום אחר, למשל תחת DMI, התוכנה כן כותבת את כל השמות: מעבד Intel, לוחאם של Asusteck, ועוד ועוד. אז למה ומדוע ברפורט הבסיסי הוא מוציא לי UNKOWN על כל אלה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הארדיסק שלי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך ניתן לפתור תתקלה ותתנו לי קצת תקווה יש לי בעיה כלשהי בארדיק שאני לא מצליח לתקן אותה אז בעיקרון, המחשב לא מזהה את הארדיסק כלל ברגע המחשב נדלק הוא חושב ואומר תכניס ארדיסק ותסרט עכשיו בדקתי בביוסים והארדיסק לא מופיע שם אני חושב שהבעיה בסרט הנחושת שמתחבר למתכת שהוא עקום קצת, יכול להיות שהוא קיבל מכה קטנה :\ האם זה אומר שהארדיסק מת לגמרי? או שיש אופציות לחלץ את הקבצים משם? ? חשוב מאוד בבקשה תעזרו :-[
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
טוב ככה לפני כמה זמן החלפתי אר דיסק מ30 גיגה ל 100 גיגה ועכשיו מאז שהחלפתי יש לי רק בעיות במחשב אני לא מצליח להתקין וינודס xp אני יכול להכניס למשחב שלי רק וינודס מלניום (שזה הכי גרוע שיש ) או 98 (2 גירסאות )משחקים פתאום עושים לי בעיות אני לא יכול להכינס למשחקים וזה ממש אבל ממש מרגיז אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות אז אנשים עם אתם יכולים לעזור לי תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה קשור וזה קורה לי תמיד כשאני באמצע משחק ... כרגע אני חושב שזה בעיית זכרון פיסי וזה יכול להיות משתי סיבות 1. יכול להיות בגלל ששמתי את שניי הסטיקים על סלוטים 3 ו 4 במקום 1 ו 2 ( לכל החכמים אל דאגה הם עדיין בדואל ) . ?????? 2. ודבר נוסף הוא שבמקור רשום עליהם בתיזמונים 2-3-3-6 וכשהפעלתי אותם על הלוח הקודם הם לא עשו בעיות כלל ועכשיו כשאני מגדיר בביוס AUTO על התיזמונים הוא מזהה לי 2.5-3-3-6 ושם לי אותם על 1T ..... אז הגדרתי אותם בNENUAL דרך אגב המחשב חדש ואין מצב שהזכרונות תקולים .... והספקתי לרשום משהו שהיה רשום במסך הכחול משהו שקשור לקובץ הזה >> portcls.sys מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש באתר של nVIDIA הורדה של Series 6 ושל TNT/TNT2 חלק אמרו לי ככה וחלק ככה :s05: מה אני צריך להוריד ? תודה לעוזרים :-[ תעבירו את זה לפורום תוכנות לא ידעתי לאן זה שייך ..
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כל פעולה שמשתמשת בWINDOWS INSTALLER גורמת להופעה לשניה למסך של דוס ואז הסתיימות של ההתקנה בנתיים הדבר מופיע בדמו של MEDAL OF HONOR שהוא מנסה לעדכן את הדרייבר של PHYSX (בעזרת ווינדוס אינסטולר כמובן...)
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כשמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד, אבל אין תמונה על המסך. בדקתי את המסך עצמו והוא תקין, כרטיס המסך תקין אף הוא. מה לדעתכם הגורם? או לפחות איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להעביר (פיזית) HD ממחשב למחשב, אך *ללא* איבוד המידע על הכונן (חיבור IDE). הבעיה מתחילה כאשר הווינדוס מזהה את הכונן (נותן לו אות), אבל כאשר אני מנסה "להכנס" אליו הוא טוען שהכונן לא מפורט ולכן יש לפרמט אותו. איך ניתן "לראות" את המידע על הכונן? אציין שבמחשב שממנו אני רוצה להעביר את הכונן אין בעיה לגשת אל הקבצים (אפילו החזרתי חזרה את הכונן חזרה). המליצו לי להשתמש בתוכנה בשם EasyRecovery PRO. כאן העניין עוד הסתבך כאשר התוכנה לא מזהה את כל טבלת הקבצים (לא מזהה את הפרטישנים ואת כל התיוקיות). בנוסף כאשר ניסיתי לשחזר את המידע, הוא שיחזר לי קבצים פגומים. אחזור ואומר שהקבצים נבדקו ואינם פגומים! בסה"כ אני רוצה להעביר כונן ממחשב למחשב... מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מאוד, ואני זקוק לעזרה: יש לי מחשב (ישן): Asus p4p800-VM Radeon 9200 se Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570 העכבר, המקלדת והמסך, מחוברים למחשב דרך סוויץ'. למחשב היו בעיות בעבר, וניסיתי לסדרן אותן. ראיתי שהחיבורים מהפאנל הקדמי של המחשב ללוח האם (MainBoard) לא היו תקינים. סידרתי את החיבורים ללוח האם לפי המדריך מהאתר המקורי של ASUS, הם תקינים. אחרי שסידרתי את החיבורים (ובניהם גם את הרמקול של המארז), התחלתי לשמוע סדרה של צפצופים (שישה) מהBIOS בכל פעם שהדלקתי את המחשב. הצפצופים היו לא סדירים והם לא תאמו את הטבלאות של היצרנים (צפצופים לא בסדר אחיד, ובצלילים שונים.) מלבד הצפצופים המחשב עבד נהדר. בעיה אחת שהייתה לו, הייתה שהוא לא היה חוז…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ושוב אני שואל בשביל חבר שלי (שמצב המחשב שלו הלך והחמיר). המחשב מודיע לו כל הזמן שיש קבצים פגומים, זה בתוכנות ובכל מיני דברים אחרים שהיו מותקנים לו על המחשב הרבה זמן, ופתאום זה התחיל לקרות לו. ה MESSENGER לא עובד יותר וגם ה EMULE מחק לו את כל ההורדות (שהיו לקראת סיום ) ועכשיו הוא לא מסכים בכלל לעלות. בשתי התכנות האלו המחשב הודיע לו על קבצים פגומים. הוא אמר לי שאפילו הצייר לא עובד לו! מה אפשר לעשות עם כל הבעיות האלו, חוץ מלפרמט?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בקדמת המחשב מסמנת שתוכניות פועלות ? 2. חיברתי את המחשב של אחותי למסך שלי (crt) כדי לבדוק ולתקן משהו והכל עבד חלק לא היו בעיות . אחרי זה שמתי את שלי לחצי שעה לראות משהו .ואחרי זה עוד פעם שמתי את שלה אבל הפעם המסך אומר שאין סיגנל מהמחשב ושום דבר לא עובד מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי צורב של NEC , הוא קורא דיסקים די וי די, צורב דיסקים רגילים אך משום מה אני לא מצליח לצרוב דיסק די וי די , לא בהכרח סרט אלא גם DATA. אני צורב דרך נרו ובוחר בסוג הדיסק כדי וי די ועדיין זה לא עובד. אמרו לי אוליי צריך להגדיר משהו, מישהו יכול לעזור ? בתודה, איתי (הבעיה לא שלי, אצל חבר, אז גם תודה בשמו :])
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה חוזרת ונשנית שכשאני מחובר לאינטרנט, והאימיול עובד - אחרי כמה שעות החיבור שלי יידפק - הLAN יהיה מנותק, ואז רק RESET למחשב יעזור. המחשב היה במעבדה, (גם בגלל עוד בעיה של "פריז" שקורה מדי פעם). במעבדה הם בדקו כמה ימים, ולא היתה כל בעיה - העניין הוא שבזמן הזה הם לא יצרו TRAFFIC שייכנס/ייצא מהמחשב. כשהאימיול פועל - זה קורה. כשלא פועל - זה לא קורה. השאלה אםזה קשור לאימיול ספציפית או רק לעניין של ה-TRAFFIC. הייתי מעוננין למצוא איזושהי אפליקציה שתעזור לי ליצור הורדה והעלאה ב-LOOP של קבצים, משהו שיכול להעמיס על הכרטיס רשת. מישהו מכיר משהו כזה? אולי משהו שיוריד קובץ כבד מאיכנשהו, בסוף ימחק אותו ויוריד שוב. מכירים?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המחשב שלי נמצא במצב שה- CPU נמצא על 55-65 קבוע וכל הזמן עולה ויורד ובעקבות כך(כפי הנראה) המחשב עושה רעש חזק (יחסית למחשב שקט) מהמאוורר וכל זאת כאשר על המחשב לא עולה שום תוכנית, פשוט כמו שמדליקים את המחשב ולא פותחים אף תוכנה ושום דבר. הרצתי תוכנות כמו : RegistryFix RegCure NoAdware Ad-Aware 2007 וסריקה חיצונית מהאתר של Norton Antivirus וגם סריקה חיצונית של סוסים טרויאנים מהאתר של Microsoft המחשב שלי הא עם ווינדווס XP Professional sp2 זיכרון 1GB , דיסק קשיח 250 GB מה אפשר לעשות ? ומה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בס"ד שלום שמי TZ יש לי בעיה במחשב שברגע שהוא מנסה לכבות את עצמו, הוא לא מצליח והוא מפעיל את עצמו שוב ושוב ,פשוט מגיע לחלון כחול של שגיאה ומפעיל מחדש ואיני מצליח לקרוא מה הוא כותב.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-