תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
קניתי HD חדש של seagate st3500320as ata חיברתי אותו בהצלחה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא גישה אליו . הביוס מזהה אותו וגם בווינדוס הוא מראה install hardware success... install ready... אבל אין כל דרך גישה אליו מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/1027388 זה במחשב הישן כשאני מתקין פיפא 2007 תמיד זה עושה לי ריסט ככה הוא עובד סביר ... לפעמים ריסט פה ושם בעומס
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
!! מתכנן מחר קניה של rtx 4090 !! הוא ישב עם מעבד 13600K 32 ram 3600 DDR4 וספק 1000-1200 השאלה שלי כזו יש טעם לקנות כזה כרטיס חזק.. שהמסך שאני מעוניין לשחק בו הוא מסך טלויזיה 55 אינץ של סמסונג מסדרת samsung ue55es8000 לא תומך Hdmi 2.1 רק 2.0 זה אומר 4K 60 hz למי שיש ידע איך זה הולך להסתדר עם הכרטיס הזה מבחינת ביצועים הגבלות קצב רענון .יש טעם לרכישה או לרדת לכרטיס נמוך יותר אני משחק רק משחקים איטים כמו assassin's creed,, the witcher3 god of war יותר חשוב לי היופי של הגרפיקה ושיעבוד חלק ב..4K
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כבר למעלה משנה, אני מקבל מסכים כחולים.. למעשה זו הפעם השלישית שאני פונה לעזרה בפורום, ראוי לציין לטובה את העזרה כאן, אין ספק שהקהילה איכותית הפעם אני באמת רוצה לשים סוף לבעיה. במהלך הזמן החלפתי את כל החלקים הבאים, הרוב במסגרת אחריות. זיכרונות דיסק קשייח (לקבצי המערכת) - נמצא תקול בוודאות ע"י תוכנת היצרן ובדיקה במעבדה. לוח אם שנמצא תקול - לא בוודאות, זה מה ש"מעבדת" השירות בחנות אמרה, שלחה ליצרן וזוכתי בחדש מדגם אחר. ספק כוח, שנחשד שמספק מתח שגוי לחלקים. היום אני מבין שזה כנראה לא נכון, חבל, וויתרתי על ספק אנמרקס מהאיכותיים, לטובת ספק ממוצע מינוס. חשבתי לחפש את 2 האשכולות הקודמים ולתת לינק, אבל לדעתי זה סתמי, כיוון שיש לי קבצים ספציפים שאני חושד בהם. אני יודע שיש …
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס למחיצה d: הארד דיסק מתקבל ההודעה הבאה: לפי התמונה. המחשה לאחר פירמוט התקנת xp במחיצת c: (הראשית) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך Palit Geforce 9600GT Super 1G 256Bit עכשיו שמתי את הכרטיס במחשב הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעה של nvidia שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח משהו כזה והוא הוריד מהביצועים שלו כדי לא לגרום נזק משהו כזה... עכשיו ראיתי שקבלתי שתי כבלים http://www.unix.com.ua/news/img/4387-2.jpg סתכלו בתמונה של הכרטיס מסך בצד שמאל למעלה על הלוח של הכרטיס עצמו יש חיבור כזה עכשיו חברתי לשם ואז בצד השני של הכבל יש כמו שתי כניסות כאלה של משהו שאני צריך לדחוף עליו משהו עומד ראיתי את זה על הלוח אם למטה בצד שמאל כזה בערך.. חברתי את שתיהם לשם עכשיו קבלתי עוד כבל שמתחבר לצד ימין למעלה כזה של הכרטיס על הלוח בצבע שחור בקצה של התמונה כזה לפי מה שהבנתי זה מעביר מתח לכרטיס אז בצד השני ש…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP, לאחר הפרמוט ניסיתי להריץ על המחשב את המשחק FM 12 והוא מחזיר לי שגיאה 0xc0000005 יש לציין שהמשחק עבד בלי בעיה לפני הפירמוט גם כן עם ווינדוס XP. למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
קיצר ,ככה פעם שעברה הייתה בעיית ארטיפקטים כבדה ,הבעיה נפטרה ע"י חיזוק ה HS לליבה . כרגע יש בעיה של נקודות ירוקות בזמן משחק אחד שהצלחתי להפעיל עד כה , למשל משחק אחר שניסיתי להפעיל הוא רושם לי להתקין DIR 8.1 כל שאר המשחקים לא עולים בכלל . גם ה ATI TOOL לא רוצה לעשות בדיקת ארטיפקטים בכלל,האופציה חסומה כאילו ,יש לי הרגשה שהליבה שלו או איזה חלק אחר הלך ,אבל מבחינה חיצונית הכרטיס תקין לגמרי . מה ההמלצות ?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקיי אז בשביל שימוש פעם בשנה אני עדיין צריך אותו הבעיה: אני מחבר תפלופי ,הווינדוז מקבל אותו אבל אומר להכניס דיסקט כשכבר יש דיסקט וגם הנורה שלו דולקת כל הזמן,ניסיתי להפוך תקבל חשמל לא ממש נתן לי להפוך הצעות למה זה לא עובד? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה היה לי GeForce 6600 GT והוא נהרס לי אז השגתי לבינתיים כרטיס מסך מחבר בשם GeForce 4 ... חיברתי את הכרטיס, התקנתי דרייברים הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב, הווינדוס עולה והמסך לא נפתח בכלל ... בשביל לסדר את זה אני צריך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו חזרה ... אני כבר חושב שהכרטיס הישן שלי (GeForce 6600 GT) לא נהרס אלא החיבור שבלוח אם איפה שהכ"מ נכנס הוא הרוס ... מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קיצר ככה ,הייתה מותקנת מערכת הפעלה VISTA 32 BIT ,היה עושה מסך כחול וריסטרט ישר ,לא היה רשום כלום במסך הכחול ,סתם רייק , פירמטתי התקנתי וינדוס מחדש ועדיין הוא עושה את זה רק בזמן ההתקנה עכשיו אותו דבר ,מסך כחול ,ואחריו ריסטרט . דבר ראשון ,כאשר אני מחבר את אותו הרדיסק למחשב הישן שלי אז הוא ממשיך את ההתקנה ,והכל בסדר . במחשב הזה יש מסכים כחולים ,החלפתי זיכרונות לאחרים ,החלפתי לוח אפילו אבל מסתבר שהלוח הספר שהיה לי לא עובד משום מה ,מעניין ,המסך לא נדלק ,איפסתי והכל ועדיין מת ,טוב זה לא קשור ,יש לכם עוד המלצות ?או סיבות ....
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות במסך בטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11 ואפילו BIOS, זה נראה מצויין אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט או פעילות אחרת, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני משנה הגדרות זה חוזר לעצמו ולפעמים לבד אחרי כמה דקות ואז אחרי זמן מה חוזר חלילה (לבד או לפי פעולה לא ברורה שלי). בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות. בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו? מכירים את הנושא? (צירפתי תמונות להמחשה) נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כאילו יש רוחות רפאים בבית שלי אני שם סרט במחשב צופה בו בכיף פתאום המחשב עושה ריסט לבד לא ריסט פתאומי לא צפוי אלה ריסט כאילו מישהו עשה ריסט מסודר התחל - כיבוי - הפעל מחדש הייתי בשוק בהגדרות " חשמל " ביטלתי הכול הוא עשה ריסט לבד ואז רשם " UPDTAE " הריץ לבד 3 עידכונים " לא לכבות את המחשב עד שיסתיים העידכון " בלי שאני אבקש בלי כלום ואחרי שהוא סיים המחשב הגיע לבוט כמו ריסט רגיל לכל דבר ואפילו שהמחשב עלה מחדש לא קיבלתי שום הודעת שגיאה שום כלום מישהו נתקל בדבר כזה ? איך המחשב עושה ריסט לבד ? זה לא וירוס 60 שניות זה לא ריסט כמו זיכרון דפוק או דרייבר . איך מחשב עושה לבד ריסט אבל בצורה מסודרת? זה אולי משהו ב VISTA אופציה שצריך לבטל ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המארז שאני רוצה לקנות הוא מארז ANTEC NX310 והלוח אם שלי הוא lenovo 3176 האם מישהו יכול לעזור לי אני מפחד לקנות ואז זה לא יתאים
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הבעיה הראשונה : כל החוטים מאחורה אם אני נוגע בחוט של מחובר לספק אפילו קצת כל המחשב נכבה ! עכשיו קניתי ספק חדש די טוב 460W של ATX והוא עובד מצויין אבל אין לי מושג למה זה קורה השאלה השניה : שיחקתי בNFS: MW ושיחקתי בערך שעה משהו כזה ואז אני מרגיש קירטועים וזה קרה לי גם פעמים קודמות בפעמים הקודמות זה נגרם בגלל שהיה כל מיני תוכנות ברקע והאינטרנט כל הזמן התנתק ועכשיו סגרתי הכל ושיחקתי במשך שעה בסדר גמור אבל אז הרגשתי שוב קירטועים ולא היה כלום מופעל ברקע שיגרום לקירטועים ואז הוא יצא לשולחן עבודה ויצא מהמשחק הנה תמונה של הprocesses http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/WTF.png ופעמיים קודמות זה יכלתי לשחק בלי שום בעיה כמה שעות תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב PCTEL 56K MICROMODEM , בשום תוכנה המודם לא מוכן לקבל פקסים. המודם עונה לשיחה נכנסת של פקס אבל לא מוכן לקבל את הפקס (ולאחר דקה השיחה מתנתקת). עבור חיבור אינטרנט אנלוגי (56K) המודם פועל מצויין (השתמשתי בו עד לפני כמה שנים). לכן אני כמעט בטוח שזה בעיה של הגדרת חומרה (אולי בהגדרות המודם). למישהו יש פתרון ? אני עובד על WIN XP PRO SP2 נ.ב. על הקו של המודם/פקס יש גם ADSL 1.5Mb
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי שלום.. אני מנסה לעזור לחבר שבידו מחשב אשר מבצע בסטרט אפ ציפצוף אחד ארוך ושלושה קצרים.. עד כמה שאני יודע זה מבשר על בעיה בכרטיס הוידאו או בזכרון שעל הכרטיס.. המחשב כרגע מן הסתם לא מראה תמונה אבל ה XP עולה כרגיל.. כל מה שאני יודע זה שעל הלוח כתוב ASUS AS99127F והמעבד הוא אינטל פנטיום אבל אני לא יודע איזה.. כרטיס הוידאו הוא משולב בלוח ולכן חשבתי על שני פתרונות אפשריים למצב: 1. יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 3 שמתחבר על AGP .. השאלה היא אם הביוס יפנה את התצוגה לכרטיס על-אף שלא מוגדר כך.. 2. להחליף לוח אם. הבעיה היא שאני לא מכיר את הלוח הזה ואני לא מצליח למצוע מידע אודותיו ברשת.. בעל המחשב לא יודע אפילו איזה מעבד יושב על הלוח ולכן קשה לי למצוא לוח חלופי.. אולי מישהו יוכל לעזור…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לחבר שלי היה 7600GT לפני זה והוא מת אז אמרתי לו לקנות 4670 במקום, הוא התקין את הכרטיס על הלוח ואז הוא לא קיבל סאונד, הוא התקין את הדרייברים ועדיין אין סאונד. מישהו מוכן לעזור?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מאורר רועש של RADEON 9600PRO של SAPPHIRE. רועש לסירוגין. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב שיש לי בעיות בהדלקת המחשב. אז ככה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, שום דבר לא מופיע על המסך, רק נשמע רעש המחשב, ללא היבהוב הנורית האדומה וללא שום ביפים מהלוח אם (Gigabyte 945 PS-3) . אני נאלץ לפתוח ולהדליק את המחשב מספר פעמים עד שלבסוף מושמע ביפ אחד ובמסך ה-BOOT רשום: oc fail please enter setup to change oc fail settings . הקטע המוזר הוא שלא ביצעתי שום שינוי הקשור ל-OC בכלל. לאחר מכן אני לוחץ F11 או מאפס את הגדרות הביוס - דבר שעוזר רק לפעם אחת (מעלים את ההודעה רק פעם אחת) - כנראה שההגדרות לא נשמרות. אם אני לבסוף מצליח לפתוח את המחשב אני חווה קריסות אקראיות שמביאות אותי שוב לבעיה בהפעלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים, עמית. * מפרט: כ"ס: x700 ATI זיכרון: 2*512…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש בערך העליתי את הבעייה שלי לדיון בפורום זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=138309.0 לפי המלצתכם נתתי את הכרטיס לאחריות, אולם לאחר שבועיים נאמר לי (הכרטיס נשלח למעבדות MSI) שהכרטיס בסדר גמור, וזאת על אף שהFPS שלי היה מבייש אפילו R9800... האם יכול להיות שמרמים אותי? או שמא הבעייה יכולה להיות במעבד? תודה לעונים, אני זקוק נואשות לעזרה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-