תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ברשותי מחשב amd 2500+@3200 abit nf7-sl 768MB 3X256pc3200 ddr 400 8-3-3-3 Gforce 6600GT כבר כמה שנים שאני על OC ל3200 ואני משתמש בקירור SK7 וSF2 הטמפרטורה נורא נמוכה והכרטיס מסך לא היה על OC וזה עדיין היה עושה לי... הקטע שכל פעם שאני מפעיל משחק זה גורם לי לריסט מדובר על CC3 ועל 3DMARK2006 עם 3DMARK 03 ו 05 זה לא עשה לי אף פעם ריסט ובדקתי כמה פעמים איתם הנה המתח שננתי למחשב... והרצתי גם בדיקה של superpi עשה ב52 שניות.. סביר אני מניח ל3200 הקטע הוא ששאם אני מוריד את הOC למעבד אז זה לא עושה לי את זה והטמפ' של המעבד נשארת במקסימום על 38/9 רק אתמול ניקתי הכל מאבק.. אגב זה התחיל לי כבר מלפני שבועיים בערך ועד אז כל הזמן הייתי עם OC אני ממש לא מבין מה יכול להיות הבעיה.. והנה הוספ…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נישא של אבא שלי מסוג COMPAQ די חדיש P4 3GHZ עם 1ענ זכרון... לא רואה סרטונים באינטרנט ויש לי חבילת CODEC מעודכנת..מה יכולה להיות הבעיה..לעדכן קודקים שוב.??
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
דפקתי בטעות את אחד התושבות של כרטיסי הזיכרון ! המחשב כבר לא מזהה אותו ! ליפעמים הוא גורם בעיות אך אני מנטרל אותו !!!! נ.ב מדובר בכרטיס sdram מעבד a m d
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התקלה חוזרת על עצמה כבר בערך חודשיים (יש לציין שתדירות הBSOD נמוכה משהו כמו פעם בשבוע), קוד התקלה הוא 0X0000007E ומופיע גם שם הקובץ TCPIP.SYS. ניסיתי בעבר לעדכן את הביוס ואת הדרייבר של כרטיס הרשת (מובנה בלוח GA-965P-DS4) לא היה שינוי, כמו כן ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת PCI רגיל (8139 של REALTEK) ואין שום שינוי. אני מצרף את קובץ הMINIDUMP האחרון שלי (צריך לשנות את הסיומת(למחוק את הTXT.)) אה, ועוד משהו שנראה לי קשור לבעיה: כל פעם שאני עושה איתחול למחשב (התקנת תוכנות, עידכונים וכו') מופיעה לי הודעת שגיאה(שנסגרת לבד לאחר שנייה) של הדר' ווטסון (dwwin.exe) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אין לי מושג למה... זה קרה לי כבר עם 5 משחקים שונים.... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני מדליק את המחשב, המסך נדלק לשנייה, כמובן לא מציג כלום וחוזר ישר "לישון". אני חושש שהלוח אם שלי שבק חיים. הלוח - Asus P4T533-c הלוח אינו משמיע שום ביפים למיניהם וגם ההודעה אשר אומר הלוח בעת ההדלקה כבר אינה מושמעת, אומנם פועל LED ביקורת כלשהו על הלוח... איך אוכל לדעת בבטחה שזו הבעיה? ניסיתי לעשות לו ריסט בעזרת הוצאת הבטריה וניתוק מהחשמל, לא עבד :\.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב... הוא כל כמה זמן מכבה את עצמו.... זה בדרך קורה כאשר אני מעתיק קבצי מוזיקה מהכונן CD לכונן הכשיח... יש לי את המעבד +AMD Athlon XP 2500 ועכשיו (במנוחה...) הוא על 49 מעלות בערך... המאברר של המעבד מרעיש קצת לפעמים, אבל הוא עובד... מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד במנוחה ובעבודה? אני פשוט צריך להחליף את המאברר והמחשב יעבוד כמו שצריך אחר כך? יכול להיות שזה בכלל לא המאברר??? יש מצב שזה הספק? או הלוח אם? ? ? ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 250GB SATA2 16MB Buffer. משום מה אני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו בעזרת תוכנית ההתקנה של ווינדוס כי אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, אך תוכנית ההתקנה כותבת שכנראה הדיסק פגום, או משהו אחר, היא פשוט לא מצליחה. ניסיתי גם בתוך הווינדוס עצמו לפרמט ואותה בעיה. מישהו יודע מה הפתרון? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשבמחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרהחדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות?? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום אני שם לב שהמחשב מתכבה כשאר המעבד על 60 מעלות. העלתי את האפשרות בביוס שיפסיק את פעולת המעבד כשהוא על 70 מעלות אבל עדין המחשב מתכבה ב60. חשבתי שאולי יש אופציה של כיבוי המחשב לפי הטמפרטורה בווינדוס ואני אנטר את מה שאני צריך משם.. מישהו יודע איפה אני מוצא את האפשרות ?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר לייב 8 שניסיתי להתחבר הוא כתב לי שיש שגיאה או משהו כזה ........................ERROR CODE:80048820 extended error code:80048412 .???לא יודע מזה !!! וגם יש לי ZONE ALARM אישרתי הכל שהפעלתי תמסנג'ר ALLOW ALLLOW ALLOOOW ובכל זאת לא מתחבר לי לעומת זאת הICQ כן מתחבר....! בקיצור אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו!!!!! וגם ניסיתי להפעיל תתיקון בעיות שיש במסנג'ר הכל V אין לי שם שגיאות תעזרוו!!! תודה! *******חח טוב בקיצור גיליתי מה הייתה הבעיה התאריך במחשב לא היה מכוון טוב הוא היה מכוון על ינואר 2006 אז שיניתי לעכשיו וזה היתחבר לי!!! תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. זה המפרט של המחשב החדש שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV ספק: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W אוקיי , כשהגיע אליי המחשב , התקנתי דבר ראשון את המשחק Counter-Strike: Source . אחרי התקנת המשחק והעידכונים שלו , נכנסתי למשחק. אחרי כמה דקות שאני משחק , המשחק פשוט נתקע , ולאחר מספר שניות המשחק מתמזער , ויש את השגיאה שאומרת "שלח" או "אל תשלח". בנוסף לכך , הבעיה הזאת קוראת לפעמים , בלי השגיאה של "שלח" ו- "אל תשלח" , זאת אומרת שלפעמים המשחק פשוט נתקע , ולא קורה כלום , הוא פשוט נתקע ואי אפשר לצאת לווינדוס או…
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא…
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והוא לא עולה. הוא משמיע צליל כל שתיים-שלוש שניות וזהו. המפרט הוא: AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz , 128 L1 Cac ADA3800CNBOX -AMD nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache WD1600JS -Western Digital 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld GV-RX30HM128D - ATI RADEON X300 HYPER MEMORY 128mb (DVI) PCI EXPRESS OEM - Passive cooler for SilentPC - Gigabyte למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אפשר להפנות אותי למקום בו יש תמונות של החיבורים בתוך המארז? אולי חיברתי משהו לא נכון. אני מאוד אודה לכל התייחסו…
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תגידו אתם מכירים מעבדה באזור ת"א שיכולה לתקן תמסך הזה???
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. משום מה בתקוה האחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע והיום הוא נכבה לבד. לאחר הפעלה מחדש קיבלתי את ההודעה הבאה: dram timing is too tight,so reload timing מה זה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מאוד מתסכל בתקופה האחרונה באמצע שאני משחק ( ברוב המשחקים) המחשב קופא ואני מקבל מסך כחול אבל ריק שום איזכור לסוג הקריסה כלום!!!! אני לא יודע איפה להתחיל לחפש את הבעיה יש רמז אחד שגאשר זה קורה הסאונד במשחק פתאום מתעוות וקופץ במהלך הקריסה למישהו יש רעיונות אם אתם רוצים לשאול למפרט שלי אז שאלו (אם זה חשוב)
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מתפקד ביומיים האחרונים בצורה מחפירה... הוא קופא ל10 עד 20 דקות ואח"כ ממשיך לעבוד כרגיל. העיניין הוא שגם בין הקפיאות ובכלל המחשב עובד בצורה איטית משמעותית קודם. כל המאווררים עובדים, והכץ מסך והמעבד בטמפרטורות סבירות לגמרי... פתחתי את המחשב וגילתי שה- NB ממש רותח. אאין לי מאוורר עליו אלא רק HS פאסיבי, אבל הוא ממש רותח. העיניין הוא שאני לא יודע אם זה היה ככה תמיד או שזאת באמת הבעיה... מקווה לישועה, ניר אגב, המפרט נמצא בצד ימין...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום וגמר חתימה טובה לכולם. אתמול קבלתי את המחשב הנייד החדש שלי Fujitsu-Siemens AMILIO M3438G . עכשיו אני חושש מפני בעית התחממות שיש לי מאחר ולאחר מספר דקות שהמחשב עובד האיזור שלפני המקלדת היכן שממוקם העכבר מתחמם לא רותח חלילה וחס אבל חם. האם זאת בעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת/כזאת? אני הודה לעזרה בנידון בטרם האלץ לסור עימו לחנות בה רכשתי אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הכרטיס מסך עושה רעש של חריטה אחרי דקה שזה מפסיק ניקיתי אותו אין עליו שום אפילו לא פירור של אבק מה אני עושה כדי לי להחליף אותו יש לי FX 5500 ???????
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב אז ככה בזמן שאני במשחק מסויים הSPEAKER שבמארז עושה קולות בהתחלה זה היה צליל יחיד פעם ב... עכשיו זה עושה לי מנגינות, עכשיו אני יודע שאפשר פשוט לנתק את הספיקר אבל סתם הוא לא יצפצץ,נכון? בקיצור מה שאני רוצה לדעת זה בעקבות אילו נסיבות הספיקר יכול לפתח צלילים עוד הערה,הכל רץ כרגיל אין שום בעיות חום המעבד נורמלי (50C) שוב אני מזכיר רק כשאני נכנס למשחק, בדסקטופ אין צלילים. תודה מראש. ???
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-