תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הספק מעביר חשמל למסך אבל המחשב לא נדלק זזה אומר שהפיוז שרוף? איך מחליפים את הפיוז זה דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קיבלתי בעבר כמו מן סלוטיפ מיוחד כזה מTT ואיבדתי אותו אז השאלה שלי אם אפשר להשתמש בסלוטיפ רגיל ולהדביק את זה מתחת לגוף הקירור? או שזה לא מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה... היה לי CELERON 1.7, AXP2400+ ובשניהם מעולם לא היה לי שגיאות ב MEMTEST... בזיכרון הנוכחי שלי (בחתימה) ישנם 6 שגיאות... האם זה אומר בהכרח שהזיכרון פגום? כי אני גם מסיים אוטוטו את המערכת קירור מים שלי ואני ארצה OC חזק מקווה שזה לא יגביל אותי.. מה אתם אומרים? האם MEMTEST היא עילה סבירה לגשת ולממש אחריות? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שבאה עם הביטורנט וראיתי שם כל מיני סוגי דברים שאני חושב של מעבדים וחבר שלי אמר לי להוריד תראשון הורדתי ואז הרגשתי בבעיה שהמחשב נהיה יותר איטי נכנסתי לביוס וראיתי משהו שלא ראיתי לפני כן או שלא שמתי לב אליו ככה רשום ואני מעתיק base memory 650 k memory ועוד איזה מילה שכחתי 511 total memoty 512 עכשיו מזה הבייס ממורי ולמה הוא נמוך? אם אני מאפס תביוס כל השינויים שנעשו באמצעות תוכנה ישתנו? המעבד אינטל סלרון D 335 S478 זה מאוד דחוף תודה המהירות של המעבד היא 2.8 ג'יגה התוכנה היא jre-1_5_0_04-windows-i586-p-iftw
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים 1 20 גיגה שמחולק ל2 ואחד של 80 של מחולק את ההראדיסק של ה 20 שחזרתי והגדרתי למחיצה אחת כמובן בלי לפגוע בהרדיסק של ה 80 ולאחר מכן פירמתתי את הארדיסק של ה20 והתקנתי וינדוס אליו ואז הכול בסדר וברגע שעלה הוינדוס וניסתי לגשת להראדיסק השני שהןא ה80 הוונדוס לא מצליח לזהות לי אותו והוא מבקש לפרמט אותו מישהו יודע למה זה ואני ממש לא יכול לפרמט יש לי שם מלא גיבויים של שירים סרטים וכל שאר הירקות מישהו מכיר תוכנה שתוכל לסדר את בלי לפרמט חברה מבקש את עזרתכם בדחיפות כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך סיוע " 1. אני מנסה להריץ את FARCRY על הגדרות HIGH ואני מקבל טקסטורת חסרות במשחק (כלומר שחורות) (חלק מהמשחק עבד מצויין לא יודע מה קרה פתאום). 2. GTASA עבד מצויין , עד שהגעתי למשימה עם המטוס האדום של ZERO ושמה התחילו הבעיות: טקסטורות חסרות (כחולות) , וטקסטורות שנרא עמומות כאלו עד שאני מתקרב אליהן (קרוב מאוד). אני חייב לציין שיש את הבעיות האלו רק במשחקים האלה, DOOM3 NFSU2 CMR2005 רצים בלי בעיות (מוזר לא ?) מפרט בחתימה , טמפ: CPU IDLE :45 LOAD 60 GPU IDLE: 48 LOAD: 60 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני זמן קצר המחשב שלי סירב לעלות את הווינדוס ונתקע בשלב של מסך שחור הצלחתי להפעיל אותו במצב בטוח וגם במצב בטוח הוא עבד נורא לאט וכל התוכנות שהפעלתי נתקעו ונאלצתי להפעיל מחדש את המחשב מחדש בפעם השנייה הוא סירב לעלות את המצב בטוח וכתב שיש לי בעיה בקובץ בשםntoskrnl ולכן חשבתי שפשוט נהרסו לי כמה קבצים בווינדוס והפעלתי את התקנת ווינדוס מחדש במצב של תיקון התקנה קיימת וגם זה לא עזר הבעיות נשארו גם לאחר מכן כשניסיתי לפרמט בתור פתרון אחרון הוא מגיע ל-100% אבל לא מסיים אלא מוציא מסך כחול עם שגיאה היה כתוב בראש השגיאה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ובאמצע הדף הוא כתב שיש לי צורך לבדוק חומרה חדשה שהכנסתי או את החומרה הקיימת ובסוף השגיאה כתב את זה 0X0000000A ניסיתי מספר פעמים לפרמט ועדי…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus p5ld2 שכבר עליו יש כרטיס קול חזרתי הביתה אתמול מדליק את המחשב ופתאום הכרטיס קול שלי לא פועל נכנסתי למנהל התקנים הוא עושה לי את הסמל הזה של המשולש אזהרה עם שימן קריאה בפנים על ההתן של הכרטיס קול התקנתי אותו מחדש ועדיין לא פועל לי והורדתי גם עדכון תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מה הסימנים האם המחשב נדלק בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה .... מפרט{ AMd 2000+ gigabyte 7xde maxtor 120 GB DVDRW LG DVD ROM toshiba Nvidia 5200 fx WD 80 gb } בזמן האחרון המחשב יבל רצון משלו והוא לא בדיוק תומך ברצונות שלי (לעבוד למשל ;-) ). על המחשב מותקן כרגע Mandrake 10.1 (הבעיות קיימות גם בוינדוס ) . בדקתי לפי הFAQ ואינני מוצא תשובה. בעת שהמחשב שאני מפעיל את המחשב אינני רואה כלום על המסך (מתנהג כמו במצב Suspend) אינני שומע רעשי טעינה וגם אינני שומע ציפצוף תקלה אורות הכוננים דלוקים מאורר המעבד דולק אבל שום דבר חוץ מזה . אני מנסה לעשות כמה פעמים ריסט /הוצעה מהחשמל (כשאין ברירה) ורק אז הוא מועיל בטובו לעבוד כשהוא כבר מועיל בטובו להדלק הוא נתקע במהלך עבודה (בדקתי לפי זמנים כל פעם משהוא אחר אבל לא יותר מחצי שעה). פעם…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם , כפי שאומרת הכותרת יש לי שתי יציאות usb מקדימה במארז והם לא פועלים לי חיברתי עכבר(שעובד) וזה עדיין לא פועל חיברתי מצלמה אינטרנט ועדיין לא פועל למישהו יש מושג מה הבעיה?תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט מה לקנות...AMD\ INTEL... לדבי ביצועים AMD עולה יותר על INTEL אבל מה שמעתי ש AMD מתחמם ונשרף אחרי זמן מה... מה טוב יותר... האם זה נכון? תנו תשובה בבקשה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום כולם מחר אני קונה audigy 2 vulve קיצר יש לי לוח epox 8kda3j איך אני מבטל לו את הכרטיס קול on bord תודה לעוזרים עכשיו עוד שאלה איך הכרטיס בכלליות ראיתי שיצא audigy 4 ועכשיו ה xi-fi האם כדאי לחות ל audigy 4 מה המחיר שלו ראיתי שיש איזה soft moding שהופך אותו ל audigy 4 אם אפשר לינק או הסבר תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היה לי מסך ישן ('17 של MAG )מהדגמים הגדולים והמאסיביים. הייתה לי שם לאחרונה בעייה שהמסך היה נכבה כל כמה זמן לשנייה אחת ונדלק שוב. לבסוף המסך הזה התקלקל בעקבות קילקול המסך הישן, רכשתי מסך LCD חדש של BENQ, מהמתקדמים, מהירות תגובה 8MS. אחלה מסך! עם זאת, התופעה של כיבוי המסך מדי פעם לשניונת מתרחשת גם במסך החדש. המוזר הוא שזה קורה בגלישה רגילה באתרי אינטרנט אבל לא כשמשחקים במשחקי מחשב מתקליטור. הבעייה הזו משגעת אותי כי אני חושש שהיא זו ששרפה את המסך הישן (אולי זה שרף את הספק שלו) ועלולה לגרום נזק גם למסך החדש. מה יכולה להיות הבעייה? במקביל לכך שהמסך הישן נשרף פתחתי את המארז ומצאתי שהמאורר של כרטיס המסך לא פעל (ופתרתי כך בעייה אחרת שמשחקים היו נתקעים). רכשתי מאורר והתקנת…
-
- 7 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
חברה קניתי עכשיו CD-ROM חדש ולא כל כך מצליח לחבר אותו.חיברתי ואני מדליק תמחשב ובתוך בווינדווס יש לי כאילו כונן אחד(למרות שצריך להיות 2) אני לוחץ עליו שיפתח אבל הוא פותח לי את שני הכונני ביחד(את הצורב ואת הCD-ROM) עוד משהו- אני חיברתי את כבל ATA- העליון לCD ואת האמצעי לצורב ואת התחתון שהוא בצבע הכחול ללוח אם.אני מדליק את המחשב והוא צריך לכתוב לי בDOS את השמות(הוא הסמל)של שני הכוננים אבל במקום זאת הוא כותב לי -GCR. חברה עזרה פלזזזזז
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
התקנתי סי די והכל עבד מעולה. ךפתע, ללא שינוי מצידי, החליט מגש הסי די לא להפתח. כשאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה רעשים שהוא מנסה להפתח - אך לא מצלליח. (הנורה עובדת). ניסיתי לדחוף מחט לחור הקטן שיש בסי די ליד המגש - וזה חלול לגמרי ולא עזר לפתוח. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מתקין חלונות xp sp2 אזי לא מתקין לי את הסי די רום אבל בחומרה מתקדם רואים אותו שהוא לא פעיל וזה קורה לי רק ב sp2 משהו אולי את התשובה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב בבוט לא עולה, מסך שחור.. וזה בא לסגרוגין.. עכשיו גם ההארדיסק (שעובד) הוא לא מזהה.. הלך ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה סדר החוטים של המנורת והריסט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן.. נראה אחלה אתר ופורום :-P אני רואה סרט ופתאום איך שמתחיל הסרט אני רואה נקודות כחולות ואדומות במסך שלי , החלפתי מסך זה לא עוזר עברתי לדרייברים אחרים זה לא עוזר.. נסייתי מקודדים אחרים זה לא עוזר.. הבעיה הזו רק בסרטים מה אני עושה? תמונה: http://img323.imageshack.us/img323/7629/15sk.jpg תודה לעוזר
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-