תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
במחשב של אבי ואחותי יש בעיה רצינית: כאשר מדליקים את המחשב יש סמל של windows הכל כרגיל עד שרואים מסך כחול (כן כן בחזרה למסכים הכחולים) עוד לפני שהמערכת עלתה (גם לא ניתן לעושת צילום מסך דרך המקלדת),שם כתוב את הדבר הבא: unmountable_boot_volume והמון מללל מתחת שאומר לנתק כל חומרה חדשה ולהיכנס לביום ולבחור מבין האפשרויות איזה מן הדברים יעלה קודם(כונן קשיחכונן דיסקטים,כונן דיסקים.). ואחרי שהמסך הכחול עולה אי אפשר לכבות את המחשב,זאת אומרת אפשר,המאוורר מפסקי לפעול והדיסק הקשיח וכל מה שעושה רעש אבל הנורית הראשית של המחשב ממשיכה לפעול וניתן לכבותה רק אם מדליקים מחדש ומכבים לפני שמסך הכחול עולה. אני ממש לא יודע מה הסיבה לבעיה אבל אני יודע שלאחרונה אני ניתקתי פעמיים את המקדלת והחזרתי…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה : לוח אם-MSI G31M3-F V2 GLAN את העידכון כבר הורדתי מהאתר של MSI , העידכון הכי חדש לגרסא הספציפית של הדגם הספציפי, אין מה לדאוג . *אין לי כונן דיסקטים על המחשב! ... נכנסתי לDXDIAG והופתעתי לגלות שהביוס הנוכחי שלי הוא ""DEFULT SISTEM BIOS" זה מסביר למה אין לי מתחים בעמוד הביוס שלי ועוד הרבה פונקציות שחסרות .. אני חייב לעדכן את הלוח חברים ..(אני עושה OC ..) האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי הנחיות מדויקות כיצד לבצע את העידכון הזה?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש +מקלדת חדשה ובזמן האחרון אני רואה במשחקים שהתגובה לתזוזה נגיד של שחקן היא נעשית כמה שניות לאחר לחיצתי ונפסקת אותו מספר שניות לאחר הפסקת לחיצתי. אודה לכל מי שיצליח לפתור את בעייתי.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כשאני קם בבוקר אני רואה אלף ומשהו שחקנים אני יכול להיכנס לשחק ובלי לאגים בצוהריים ככה אני מנסה להיכנס ויש מלא לגאגים המישחק עובד לעט לא מעביר תור וזה זה מישחק רשת אני לא יודע מה הבעייה של המחשב שלי .. יש לי אינטרנט 1.5 מגה קוראים למישחק CAROM3D
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם החיבור אוזניות בפאנל הקידמי.. הוא עושה רעש סטטי מציק כזה.. משגע תשכל.. מישהו יודע מאיפה זה בא?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם לוח abit ic7 וכשאני מנסה לעדכן ביוס בעזרת התוכנה FlashMenu הוא כותב לי שהגירסה ישנה ושצריך להוריד את הגרסה האחרונה מהאתר (וגם מפנה אוטומטית לאתר) וגם אחרי שהורדתי את הגירסה המעודכנת(1.33) הוא עדיין רושם לי שהיא ישנה ...... ??? ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש באתר של nVIDIA הורדה של Series 6 ושל TNT/TNT2 חלק אמרו לי ככה וחלק ככה :s05: מה אני צריך להוריד ? תודה לעוזרים :-[ תעבירו את זה לפורום תוכנות לא ידעתי לאן זה שייך ..
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעייה בצורב dvd שלי . נתונים: win xp pro סוג צורב זה lg אני רוצה לציין שהצורב הוא חדש לגמרי. הבעייה היא כזאת: כל דיסק של dvd שאני שם במחשב הוא לא מזהה לי אותו בכלל , ניסיתי במחשב הנייד שלי את אותו דיסק ואכן כן הוא מזהה לי אותו. במחשב שלי הוא לא מזהה בכלל . אני רוצה לצין שניסיתי הרבה דיסקים של dvd פשוט הוא לא מזהה לי אין לי הודעת שגיאה אין לי כלום. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כל הזמן שהוא משחק משחקים על המחשב נגיד הוא משחק פיפא אז אחרי איזה 2 3משחקים משו כזה זה מתחיל לעשות לו לכלוכים כאלה כמו זה: וזה בכל המשחקים ככה..וזה קורה אחרי שהוא משחק איזה חצי שעה משו כזה. הוא ניסה לעדכן דרייבר,יש לו כרטיס מסך GeForce 6600 256MB תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מעבד פנטיום 3 733 512 זיכרון SDRM שני הרדיסיקים אחד 20 גיגה והשני 40 גיגה ויש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 MB ואחריי שקראתי בפורום אוברקלוק ראיתי מדריך יפה לבניית מאוורר לכרטיס מסך עלי ידי חיבור ריק של PCI אז הכול טוב ויפה העברתי את הכרטיס רשת שלי למטה יותר ושיחקתי עם החיבורים של ההרדיסק טיפה אחר כך אני בא להפעיל את המחשב הכול פתאום זז לאט מאוד לוקח לווינדוס אולי איזה דקה דקה וחצי עד שהוא עלה לגמריי ואחר כך הרצתי בדיקת דיסק כל המחשב קירטע בצורה מוזרה אז כיביתי את המחשב הכרטיס רשת היה טיפה מחוץ לסלוט שלו אבל הוא עבד אז הידקתי אותו טוב וראיתי שהחיבורי חשמל של ההרדיסק היו קצת בחוץ. השאלה שלי האם חיבורים של ההרידסק או שהכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אנשים! כבר כמה זמן יש לי בעיה מאד מעצבנת במחשב והיא שכל פעם אחרי שאני משחק 15-20 דקות באיזשהו משחק המחשב נתקע לי. הבעיה הזאת מאד מתסכלת אותי ואשמח עם מישהו יכול לעזור לי לפותר אותה תודה,גל
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ושוב אני שואל בשביל חבר שלי (שמצב המחשב שלו הלך והחמיר). המחשב מודיע לו כל הזמן שיש קבצים פגומים, זה בתוכנות ובכל מיני דברים אחרים שהיו מותקנים לו על המחשב הרבה זמן, ופתאום זה התחיל לקרות לו. ה MESSENGER לא עובד יותר וגם ה EMULE מחק לו את כל ההורדות (שהיו לקראת סיום ) ועכשיו הוא לא מסכים בכלל לעלות. בשתי התכנות האלו המחשב הודיע לו על קבצים פגומים. הוא אמר לי שאפילו הצייר לא עובד לו! מה אפשר לעשות עם כל הבעיות האלו, חוץ מלפרמט?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הוצאתי את הכבל של החשמל החזרתי אותו ואני רואה את הנורה של הלוח אם דולקת אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והמחשב לא עולה ד.א. הכפתור מחובר למקום עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שזה ספק למה ראיתי באיזה אתר שאפשר לגשר בין שני חוטים בספק (לגשר ב2 פינים שמתחברים ללוח לא למשהו אחר ולא דרך הלוח עצמו) איזה חוטים לגשר המחשב הוא amd 2400 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה חוזרת ונשנית שכשאני מחובר לאינטרנט, והאימיול עובד - אחרי כמה שעות החיבור שלי יידפק - הLAN יהיה מנותק, ואז רק RESET למחשב יעזור. המחשב היה במעבדה, (גם בגלל עוד בעיה של "פריז" שקורה מדי פעם). במעבדה הם בדקו כמה ימים, ולא היתה כל בעיה - העניין הוא שבזמן הזה הם לא יצרו TRAFFIC שייכנס/ייצא מהמחשב. כשהאימיול פועל - זה קורה. כשלא פועל - זה לא קורה. השאלה אםזה קשור לאימיול ספציפית או רק לעניין של ה-TRAFFIC. הייתי מעוננין למצוא איזושהי אפליקציה שתעזור לי ליצור הורדה והעלאה ב-LOOP של קבצים, משהו שיכול להעמיס על הכרטיס רשת. מישהו מכיר משהו כזה? אולי משהו שיוריד קובץ כבד מאיכנשהו, בסוף ימחק אותו ויוריד שוב. מכירים?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. לעיתים קרובות כשאני עובד על המחשב מדפדף בין תיקיות וכאלה אז פתאום הווינדוז עושה לעצמו מאין ריפרש ומוריד לי את הטסקבר לכמה שניות ומחזיר ומעלים בפעולה הזאת תיקיות ואתרים שהיו פתוחים..ממה זה נובע? 2. יש לי תיקיית פרוגרם פיילז שבה נמצאים הרבה קבצים גדולים ולוקח איזה כמה שנייות להיכנס לתיקייה..הפתרון זה רק להעביר קבצים לתיקיות אחרות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי READON 9100 וכל הזמן המסך רועד! יש לי 2 מסכים, אחד SAMPO ואחד MAG ובשניהם הוא רועד ממש חזק. במחשב השני יש לי GeForce 2 ו2 המסכים עובדים יופי! מה יכול לגרום לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתקין ווינדוס XP פרו עכשיו יש לי הארד דיסק 160 גיגה של W.D SATA2 שמעתי שצריך להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA2 או שזה בסדר להתקין רגיל ולחלק את זה גמגיעים לזה בהתקנה? זה מחשב חדש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-